پاسخ : ▆▇ ایران سرور ▆ فروش ویژه هاست میزبانی وب ssd ▆ شروع قیمت از 6400 تومان سالیانه ▇▆
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
farmanrava
با عرض درود و احترام
با کد تخفیف نوروز 94 خیر برای سال آینده تخفیفی لحاظ نمیشود ...
اما همینطور که در جریان هستید ایران سرور در ایام و مناسبت های خاص تخفیفات ویژه ای در نظر میگیره که میتونید از این تخفیفات برای تمدید استفاده کنید .
در خدمت شما دوست گرامی هستیم .
با تشکر
rvh-5 و دو دامنه خریداری شد .
با تشکر از تحویل فوری :X
پاسخ : ▆▇ ایران سرور ▆ فروش ویژه هاست میزبانی وب ssd ▆ شروع قیمت از 6400 تومان سالیانه ▇▆
با سلام
یه هاست از ایشون گرفتم.از ادب و احترام و به موقع پاسخگویی پشتیبانی ،خیلی تشکر می کنم.
یک مشکلی پیش اومد که بلافاصله با رسیگی جناب محمدی کامل حل شد.
امیدوارم خدمات و کیفیت سرویس ها به همین منوال ادامه پیدا کنه و ما سالها باهم همکاری داشته باشیم
یا علی
درد بلاش بخوره روسر ای وب هاست و میزبان سایت*** بدبختی دیر با ایشون و سرویساشون اشنا شدم خدایش حرف نداره هم پشتیبانی و هم کیفیت سرورهاشون
بازم اننخاب بعدی برای تهیه سرویس صدردصد ایران سرور خواهد بود موفق باشید همیشه
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
amirho3in
با تشکر
rvh-5 و دو دامنه خریداری شد .
با تشکر از تحویل فوری :X
خواهش میکنم . مبارکتون باشه
موفق و پیروز باشید .
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
PCcamp.Ir
با سلام
یه هاست از ایشون گرفتم.از ادب و احترام و به موقع پاسخگویی پشتیبانی ،خیلی تشکر می کنم.
یک مشکلی پیش اومد که بلافاصله با رسیگی جناب محمدی کامل حل شد.
امیدوارم خدمات و کیفیت سرویس ها به همین منوال ادامه پیدا کنه و ما سالها باهم همکاری داشته باشیم
یا علی
با سلام .
خواهش میکنم دوست عزیز ما فقط وظیفه مون رو انجام دادیم . قطعا به همین صورت خواهد بود
موفق باشید .
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
nasrsd98
درد بلاش بخوره روسر ای وب هاست و میزبان سایت*** بدبختی دیر با ایشون و سرویساشون اشنا شدم خدایش حرف نداره هم پشتیبانی و هم کیفیت سرورهاشون
بازم اننخاب بعدی برای تهیه سرویس صدردصد ایران سرور خواهد بود موفق باشید همیشه
با سلام .
نظر لطف شما به تیم ایران سرور هستش دوست عزیز . امیدوارم که رضایت کاربران ایران سرور همیشگی باشد .
موفق باشید .
نه سایتشون بالا میاد نه سایت ما [-(
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Sir.DarKNesS
نه سایتشون بالا میاد نه سایت ما [-(
با عرض درود و احترام
مشکلی در سرور ها وجود ندارد دوست عزیز . ممکن هستش آی پی شما بن شده باشد ، لطفا به صورت پ.خ آی پی خودتون رو ارسال نمایید تا بررسی شود
با تشکر
موفق باشید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
farmanrava
با عرض درود و احترام
مشکلی در سرور ها وجود ندارد دوست عزیز . ممکن هستش آی پی شما بن شده باشد ، لطفا به صورت پ.خ آی پی خودتون رو ارسال نمایید تا بررسی شود
با تشکر
موفق باشید
درسته ببخشید مشکل از ما بوده انگار, عذر میخوام
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Sir.DarKNesS
درسته ببخشید مشکل از ما بوده انگار, عذر میخوام
خواهش میکنم دوست گرامی . مشکلی وجود نداره
در خدمت شما هستیم .
موفق و پیروز باشید :53:
** خبر مهم ** نصب کلود لینوکس در تمام پنل های ایران سرور
در تمام پنل های ایران سرور سیستم کلود لینوکس نصب شده است . از پنل ارزان تا پنل پر بازدید دارای سیستم کلود لینوکس میباشند .
این امکان جهت رفاه بیشتر حال مشتریان عزیز ایران سرور انجام شده است . با این امکان کاربران خود قادر خواهند بود نسخه php را تغییر دهند و تابع ها و مد های php رو تغییر بدهند و همینطور مصرف رم و پردازنده خود را مشاهده فرمایند .
امیدوار هستیم این امکان برای کاربران ایران سرور مفید واقع باشد .
با تشکر
مبارک باشه
ایشالله فروش خوبی داشته باشید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
api
مبارک باشه
ایشالله فروش خوبی داشته باشید
ممنونم از شما صادق جان . خوشحالم که در تایپیک ما شرکت کردی .
شما هم همچنین ... :53: