-
ارائه درگاه پرداخت اختصاصی و واسطه با قابلیت مدیریت اطلاعات
با سلام خدمت تمامی کاربران عزیز و فهیم انجمن
هم اکنون سرویسی را برای شما معرفی میکنم که شما به عنوان فروشنده توسط آن می تواید ، از طریق اینترنت از خریداران خود مبلغی در یافت و سرویسی به آنها تحویل دهید
در سیستم ما ، که به مدت 6 ماه ، به صورت دقیق و پرقدرت ، توسط تیم ما ، طراحی و تولید شده ، شما میتوانید 2 نوع سرویس داشته باشید :
1.سرویس درگاه پرداخت واسطه
2.سرویس درگاه پرداخت اختصاصی
هم اکنون برای ثبت نام و یا سفارش درگاه پرداخت اینترنتی ، میتوانید از راه های زیر استفاده نمایید :
ایمیل (مدیر گروه - سپهر ممیز عادل) :
547.mcts@gmail.com
آی.دی یاهو (مدیر گروه- سپهر ممیز عادل) :
sepadl71
تلفن تماس (مدیر گروه- سپهر ممیز عادل) :
09197840979
با تشکر / مدیریت JayPal
-
پاسخ : ارائه درگاه پرداخت اختصاصی و واسطه با قابلیت مدیریت اطلاعات
اسکریپت خوبی بود
اگه به کمکی نیاز بود در مورد طراحی سایت یا ........
خوشحال می شم کمکتون کنم
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hpnn.wm
اسکریپت خوبی بود
اگه به کمکی نیاز بود در مورد طراحی سایت یا ........
خوشحال می شم کمکتون کنم
سلام دوست عزیز
در حال کار بر روی پلاگین و ماژول بر روی سیستم های مختلف هستیم
اگر توانایی دارید ، اعلام نمایید تا همکاری کنیم
با تشکر / مدیریت JayPal
-
جالب بود
نوع اول یک جورایی زرین پاله؟
-
سلام کاربر گرامی
نوع اول دقیقا" همانند بانک ملت عمل میکند ،
همچنین از سایت شما مستقیم به بانک وصل شده و بعد از اتمام عملیات دوباره به طور مستقیم به سایت شما برمیگردد
-
مثل زرین پال عمل می کنه که مازولشو نصب می کنیم بعد هرکس خواتس میریزه
بعد شما انتقالش میدید به حساب اصلیمون ؟
راستی مثل زرین پال فقط برای افراد بالای 18 سال قابل استفاده هست ؟
در آخر هم تشکر از کاری که انجام دادی
-
سلام
سایت رو رسمی تر بکنید
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ASRESAT
مثل زرین پال عمل می کنه که مازولشو نصب می کنیم بعد هرکس خواتس میریزه
بعد شما انتقالش میدید به حساب اصلیمون ؟
راستی مثل زرین پال فقط برای افراد بالای 18 سال قابل استفاده هست ؟
در آخر هم تشکر از کاری که انجام دادی
سلام دوست عزیز ،
سرویس درگاه پرداخت واسط همانند زرین پال میباشد ،
با این تفاوت که ، نمیخواهد چندین بار و بر روی چندین چیز کلیک کنید تا درگاه بانک نمایان شود.
همچنین سیستم ما، پذیرای تمامی دوستانی که دارای کارت بانکی میباشند ، می باشد. در ضمن ، محدودیتی هم برای سایت های مزایده و ... نداریم
این را هم خدمتتون بگم که هیچگونه مدرک و کاغذ بازی هم ندارد
در هر زمان از شبانه روز ، کاربران با ارائه درخواست واریز وجه به حساب میتوانند تا 24 ساعت بعد ، کلیه موجودی حساب خود را از ما ، در کارت بانکیشان دریافت نمایند
---------- Post added at 12:06 AM ---------- Previous post was at 12:05 AM ----------
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
سلام
سایت رو رسمی تر بکنید
در حال به روز رسانی انواع سیستم های پرداخت هستیم
و در کنار آن ، در حال کار ، بر روی ظاهر سایت میباشیم
به زودی ، شاهد نتیجه های مطلوبی خواهید بود...
-
چی بگم والا من هنوز درگاه نگرفتم اما برای بانک ملت اقدام کردم و اینجوری که به نظر میرسه خیلی ساده تر هست که مستقیم درگاه بگیرم تا این که از شما و با صرف هزینه!!!!
در ضمن مبحثی که این وسط به میان میاد اعتماد به شماست
شما خودتون می فرمایید کاغذ بازی و ... ندارید
خوب چه تضمینی برای بازپرداخت پول زبون بسته ای که با رضایت کامل به حساب شما واریز شده هست؟
نمی خوام دلسردتون کنم حرکت جالبی هست اما هنوز منطقی نیست به نظرم!!!!
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
iranian-portal
چی بگم والا من هنوز درگاه نگرفتم اما برای بانک ملت اقدام کردم و اینجوری که به نظر میرسه خیلی ساده تر هست که مستقیم درگاه بگیرم تا این که از شما و با صرف هزینه!!!!
خوب چه تضمینی برای بازپرداخت پول زبون بسته ای که با رضایت کامل به حساب شما واریز شده هست؟
با تایید سخنان بالا ، همچنین لطفاً بفرمایید شرکت دارید ؟ کدوم شهر ؟ تلفن های پشتیبانی ؟
زرین پال هم زیر نظر شرکت سامان رایانه هست و هم ثبت شده
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
iranian-portal
دوست و کاربر گرامی
بانکها ، معمولا" مشکلاتی دارند و مدارکی نیاز دارند که بر ای یک کاربر عادی مشکل است
از طرفی ، درسته برای شما کاغذ بازی نداره ، ولی دلیلی نمیشه که ما پول شما رو بخوریم!
از طرفی هم فعلا" ما 10 کاربر فعال داریم که در حال استفاده از سرویس هستند ، نیازی نیست ما پول شما رو بخوریم ،
چون بابت هر روز ، هزینه ای از شما دریافت میکنیم
من نمیدونم شما کاربران باید چی رو ببینین تا اعتماد کنید ؟
اگر موضوع ثبت شرکت براتون مهم است ، ثبت شرکت تا پایان فروردین سال 91 تکمیل شده و به دستمون میرسه (چون به عید برخوردیم)
در کل شما بفرمایید ، بنده به همون صورت رضایتتون رو جلب میکنم
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
iranian-portal
گرفتن درگاه از بانک کار آسانی نیست (البته بجز بانک ملت که اونم مشکلات دیگه ای داره)
ولی در مورد اعتماد من هم با شما موافقم. اگه شرکت ثبت بشه و سایت هم کامل و حرفه ای تر بشه و مشخصات کامل شرکت ارائه بشه راحتتر میشه اطمینان کرد.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
behrouz
با تایید سخنان بالا ، همچنین لطفاً بفرمایید شرکت دارید ؟ کدوم شهر ؟ تلفن های پشتیبانی ؟
زرین پال هم زیر نظر شرکت سامان رایانه هست و هم ثبت شده
دوست عزیز ،
در حال حاضر ، ثبت شرکت ما به تاخیر افتاده ، و دلیلش هم تایید نشدن نام و رسیدن به تعطیلات عید نوروز هست
با صبر و تحمل شما ، ثبت شرکت دریافت میشه و اطلاعات کاملی برای شما نمایش داده میشه
زرین پال هم که میگین شرکت هست و زیر نطر فلان شرکت ، بعضی ها بهش اعتماد نکنند !
حالا خودتون میدونید ، تا به حال JayPal 10 عضو فعال دارد
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
sepadl71
زرین پال هم که میگین شرکت هست و زیر نطر فلان شرکت ، خیلی ها بهش اعتماد نیکنند ، نمونش خود بنده ، که تصمیم گرفتم این درگاه رو تهیه و تولید کنم
اگر اینطوری باشه که شما میفرمایید ما هم باید به شما اعتماد نکنیم و درگاه خودمان را ایجاد کنیم.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ata.m
اگر اینطوری باشه که شما میفرمایید ما هم باید به شما اعتماد نکنیم و درگاه خودمان را ایجاد کنیم.
نه دوست من ،
من کلی گفتم ، مشکل من با زرین پال ، چیز دیگری بود که تا الآن هم بر طرف نشده
مثل عرض کردم ، شرمنده...
-
من همین روز واسه یکی از دوستان سفارش دادم و اوکی شد و من به شما این اعتماد رو میدم چون از نزدیک ایشون رو میشناسم
یکم طول کشید ولی بالاخره امشب کاراش تموم شد و ما تست کردیم
انشالله تا چند روز آینده قالب سایت منم آماده بشه میخوام واسه خودم درخواست بدم
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
sepadl71
نه دوست من ،
من کلی گفتم ، مشکل من با زرین پال ، چیز دیگری بود که تا الآن هم بر طرف نشده
مثل عرض کردم ، شرمنده...
مشکلتون با زرين پال رو بفرمائيد تا به صورت عمومی حل بشه ؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
sepadl71
دوست عزیز ،
در حال حاضر ، ثبت شرکت ما به تاخیر افتاده ، و دلیلش هم تایید نشدن نام و رسیدن به تعطیلات عید نوروز هست
با صبر و تحمل شما ، ثبت شرکت دریافت میشه و اطلاعات کاملی برای شما نمایش داده میشه
زرین پال هم که میگین شرکت هست و زیر نطر فلان شرکت ، خیلی ها بهش اعتماد نیکنند !
حالا خودتون میدونید ، تا به حال JayPal 10 عضو فعال دارد
ممنون میشم این خیلی هارو معرفی کنید :) دوست عزیز یاد بگیرید برای پیشرفت قدم های بلند بردارید و رقیب رو تعقیب کنید نه اینکه تخریب کنید رقیب رو :)
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
samansystems
مشکلتون با زرين پال رو بفرمائيد تا به صورت عمومی حل بشه ؟
امکانش نیست !
در صورت لزوم ، با پیام خصوصی اعلام میکنم.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Am!r
ممنون میشم این خیلی هارو معرفی کنید :) دوست عزیز یاد بگیرید برای پیشرفت قدم های بلند بردارید و رقیب رو تعقیب کنید نه اینکه تخریب کنید رقیب رو :)
دوست عزیز ، بنده به هیچ وجه نمیخوام که زرین پال رو تخریب کنم
بنده نظر شخصی خودم رو گفتم ، و حرف من بود و همچنین کلی
خیلی ها من و چندین نفر از دوستان و کسانی که باهاشون در ارتباط بودم هستند ؛ اگر اشتباه نوشتم ، به بزرگی خودتون ببخشید
در حال حاضر خیلی ها به زرین پال اعتماد کردند و دارن استفاده می کنند ، اگر کار ما بهتر از زرین پال باشد به سمت ما میان ! درسته ؟
بنده از همینجا به همه اعلام میکنم ، که هرچیزی از طرف بنده به زرین پال نسبت داده شده ، فقط نظر شخصی بنده است.
خدمت دوستان عزیز بگم که ، ظاهر سایت تکمیل شد و فقط برای صفحه اصلی وب سایت اعمال گردید
صفحات دیگر به همراه کد نویسی سیستم کاربری یک پارچه، تکمیل تر میگردد
در حال حاضر ، هر یک از دوستان اگر درگاه اختصاصی یا واسط میخواد ، میتونه با ما مکاتبه کنه و در کمترین زمان ممکن ، سرویس خودش را تحویل بیگرد
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
sepadl71
امکانش نیست ! در صورت لزوم ، با پیام خصوصی اعلام میکنم.
پس بی دليل جو سازی نکنيد. اگر قرار بود به صورت خصوصی حل بشه دليلی به مطرح کردن عمومی نبود. کاربران در زرين پال معغمولا بدليل فروش *** توقيف ميشن و اطلاعاتشون به پليس فتا ارجاع داده ميشه. اگر مشکل شما جزء اين دسته هستش که بايد عرض کنم شما در زمان عضويت قوانين رو مطالعه کرديد.
-
سلام
سایت رو بروز رسانی کردید ولی فایده ای نداره ، نمیشه عضو شد و وارد صفحات دیگر شد !
بهتر بود یه ماه دیگه صبر میکردید همه چیز آماده میشد و بعد اقدام به تبلیغ میکردید نه الان هیچ چیز آماده نیست ، اونجوری شکیل تر هم بود
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
samansystems
پس بی دليل جو سازی نکنيد. اگر قرار بود به صورت خصوصی حل بشه دليلی به مطرح کردن عمومی نبود. کاربران در زرين پال معغمولا بدليل فروش *** توقيف ميشن و اطلاعاتشون به پليس فتا ارجاع داده ميشه. اگر مشکل شما جزء اين دسته هستش که بايد عرض کنم شما در زمان عضويت قوانين رو مطالعه کرديد.
خیر دوست عزیز ،
مشکل سیستمی بود. بنده رو ببخشید ولی من عمومی مطرح نکردم ، کلی گفتم
همونطور هم که بهتون اعلام کردم ، در صورت لزوم با پیغام خصوصی بهتون اعلام میکنم
---------- Post added at 11:12 AM ---------- Previous post was at 11:05 AM ----------
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
behrouz
سلام
سایت رو بروز رسانی کردید ولی فایده ای نداره ، نمیشه عضو شد و وارد صفحات دیگر شد !
بهتر بود یه ماه دیگه صبر میکردید همه چیز آماده میشد و بعد اقدام به تبلیغ میکردید نه الان هیچ چیز آماده نیست ، اونجوری شکیل تر هم بود
کاربر عزیز
بنده نگفتم که سایت رو به روز رسانی کردم ، فقط گفتم ظاهر طراحی شده برای وبسایت ، بر روی صفحه اصلی قرار گرفت
امکانات دیگر ، که شامل : عضویت و ساخت اکانت در سیستم و ورود کاربران به سایت و ... میشوند ، کم کم به سیستم اضافه میگردد
در حال حاظر ، سیستم در حال سرویس دهی به حدود 10 کاربر میباشد (با همین چیزی که شما اسمش رو سایت یا سیستم نمیگذارید)
اما در روز های آینده تکمیل میشود ، همچنین همانطور که قبلا" گفتم ، برای ثبت شرکت مشکل نام و برخورد به تعطیلات را داریم
به تمامی کاربران عزیز و فهیم webhostingtalk قول میدهم که سایت جامع و کامل ، به همراه ثبت شرکت ، تا 30 فروردین سال 1391 تکمیل گردد
تیم ما ، حد اکثر سعی خودش رو میکنه که شما کاربران بتونید به راحتی از سایت استفاده کنید
دلیل اعلام بنده هم ، اطلاع رسانی و معرفی سیستم به کاربران در سطح اینترنت بود ؛ تبلیغات در سطح اینترنت از ابتدای اردیبهشت سال 1391 آغاز میگردد
با تشکر از صبر و تحمل شما
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
sepadl71
خیر دوست عزیز ،
---------- Post added at 11:12 AM ---------- Previous post was at 11:05 AM ----------
کاربر عزیز
بنده نگفتم که سایت رو به روز رسانی کردم ، فقط گفتم ظاهر طراحی شده برای وبسایت ، بر روی صفحه اصلی قرار گرفت
امکانات دیگر ، که شامل : عضویت و ساخت اکانت در سیستم و ورود کاربران به سایت و ... میشوند ، کم کم به سیستم اضافه میگردد
در حال حاظر ، سیستم در حال سرویس دهی به حدود 10 کاربر میباشد (با همین چیزی که شما اسمش رو سایت یا سیستم نمیگذارید)
اما در روز های آینده تکمیل میشود ، همچنین همانطور که قبلا" گفتم ، برای ثبت شرکت مشکل نام و برخورد به تعطیلات را داریم
به تمامی کاربران عزیز و فهیم webhostingtalk قول میدهم که سایت جامع و کامل ، به همراه ثبت شرکت ، تا 30 فروردین سال 1391 تکمیل گردد
تیم ما ، حد اکثر سعی خودش رو میکنه که شما کاربران بتونید به راحتی از سایت استفاده کنید
دلیل اعلام بنده هم ، اطلاع رسانی و معرفی سیستم به کاربران در سطح اینترنت بود ؛ تبلیغات در سطح اینترنت از ابتدای اردیبهشت سال 1391 آغاز میگردد
باشه ، پس لطفاً از طریق پیغام خصوصی اعلام بفرمایید که چطور میشه اکانت گرفت تا به عضویت شما در بیام.
باسلام
من از ایشون سرویس رو دو-سه روزه گرفتم .
و واقعا چیز عالیی هست و خیلی جالبه حتی در نوع اول که واسطه هست وقتی کد رو ویرایش میکنی میتونی دیگه واسطه رو هم برداشت و مستقیم بره به درگاه و واقعا عالیه .
مسئله الان بحث اعتماد هست .
که اگه درست باشه و شرکتشون ثبت بشه واقعا بازدهی خوبی داره .
ممنون
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
sepadl71
ممنون از پاسخ شما
طرح خیلی خوبیه امیدوارم هر چه زودتر تکمیل بشه.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
sepadl71
خیر دوست عزیز ،
به هر حال شما مواردی رو در اين تاپيک بر عليه زرين پال مطرح کرديد.
يا حذف کنيد يا zp.id ايتون رو بديد من از مديريت زرين پال بخوام شفاف سازی کنند در اين تاپيک!
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
samansystems
به هر حال شما مواردی رو در اين تاپيک بر عليه زرين پال مطرح کرديد.
يا حذف کنيد يا zp.id ايتون رو بديد من از مديريت زرين پال بخوام شفاف سازی کنند در اين تاپيک!
بنده حرفی ندارم.
---------- Post added at 02:43 PM ---------- Previous post was at 02:12 PM ----------
با سلام خدمت تمامی کاربران عزیز
سایت JayPal از امروز ، تا 13 فروردین سال 1391 به مناسبت عید نوروز ، برای شارژ اکانت درگاه پرداخت اختصاصی 50 درصد تخفیف میدهد
در حال حاضر ، قیمت ها به صورت زیر میباشد :
1 روز فقط 549 تومان
30 روز 15825 تومان
60 روز 30300 تومان
90 روز 43425 تومان
365 روز فقط 100831 تومان
زمان را از دست ندهید و مانند بقیه از این تخفیف استفاده نمایید...
---------- Post added at 03:00 PM ---------- Previous post was at 02:43 PM ----------
دوستان در زمان تخفیف هم ، میتواننند از 1 تا 365 روز ، اکانت خود را شارژ کنند
-
چطور می تونم درگاه بگیرم هر چی بر رو ی دکمه درخواست درگاه پرداخت اینترنتی می زنم چیزی نمی اد
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hpnn.wm
چطور می تونم درگاه بگیرم هر چی بر رو ی دکمه درخواست درگاه پرداخت اینترنتی می زنم چیزی نمی اد
کاربر عزیز ،
شما و سایر کاربران محترم ، میتوانید برای سفارش و درخواست درگاه پرداخت خود ، با ما مکاتبه کنید :
ایمیل :
547.mcts@gmail.com
آی.دی یاهو :
sepadl71
تلفن تماس :
09197840979
-
در حال مذاکره با بانک ملت (شرکت به پرداخت) هستیم ، تا پس از تایید و واریز هر تراکنش به حساب jaypal ، بلافاصله مبلغ به شماره کارت شما واریز گردد
2 مشکل پیش روی ماست :
1.وب سرویس اینتنت بانک ملت ، که در حال حاضر دارای کد CAPTCHA میباشد
2.هزینه کارمزد واریز کارت به کارت ، که در حال حاضر 500 تومان میباشد ، و مثلا" برای 1 تراکنش هزار تومانی ، تنها 500 تومان به حساب شما واریز میگردد
اگر مشکلات بالا تحلیل ، بررسی و حل شود ، سرویس مورد نظر بر روی JayPal اجرا میگردد
با تشکر / مدیریت JayPal
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
sepadl71
در حال مذاکره با بانک ملت (شرکت به پرداخت) هستیم ، تا پس از تایید و واریز هر تراکنش به حساب jaypal ، بلافاصله مبلغ به شماره کارت شما واریز گردد
2 مشکل پیش روی ماست :
1.وب سرویس اینتنت بانک ملت ، که در حال حاضر دارای کد CAPTCHA میباشد
2.هزینه کارمزد واریز کارت به کارت ، که در حال حاضر 500 تومان میباشد ، و مثلا" برای 1 تراکنش هزار تومانی ، تنها 500 تومان به حساب شما واریز میگردد
اگر مشکلات بالا تحلیل ، بررسی و حل شود ، سرویس مورد نظر بر روی JayPal اجرا میگردد
با تشکر / مدیریت JayPal
سلام
اگر میخواید با استفاده از cURL یا هرچیز دیگری همچین کاری بکنید ، در این مورد دقت کنید و توصیه میکنم حتی به فکرش هم نباشید !
هیچوقت همچین ریسکی نکنید !!! از ما گفتن بود . انشالله موفق باشید در کارتون ...
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
amirlord
سلام
اگر میخواید با استفاده از cURL یا هرچیز دیگری همچین کاری بکنید ، در این مورد دقت کنید و توصیه میکنم حتی به فکرش هم نباشید !
هیچوقت همچین ریسکی نکنید !!! از ما گفتن بود . انشالله موفق باشید در کارتون ...
سلام دوست عزیز
تیم ما و شرکت به پرداخت ، پس از تحلیل دست به عمل میزند
ممنون از نگرانی و راهنمایی شما
-
آقا تورو خدا یکی به ما بگه چه خبره ؟ همه زدن تو کار این مدل سایت ها :((
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
okey
سلام
منم تازگی ها زیاد دیدم .
مثل : پی لاین , تک پرداخت و ...
جز این ها بازم هست ؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
okey
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
foad_75
سلام
منم تازگی ها زیاد دیدم .
مثل : پی لاین , تک پرداخت و ...
جز این ها بازم هست ؟
دوستان عزیز ،
به نظر من مهم این هست که کدام یک از این سایتها ، بهترین سرویس دهی با بهترین سرویس حسابداری را دارند
دوستان اگر هر وبسایتی رو میشناسند ، همینجا به همه اعلام کنند تا دوستانی که قصد استفاده از این سرویس را دارند ، بتوانند با دید باز انتخاب کنند
در حال حاضر ، سیستم ما در حال به روز رسانی ظاهری و داخلی هست که به زودی به اتمام میرسد
همونجور که بهتون اعلام کردم ، در حال اجرای سرویس واریز آنی به حساب فروشنده هستیم...
منتظر سرویسهای میژه و مخصوص ما باشید
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
sepadl71
امکانش نیست !
در صورت لزوم ، با پیام خصوصی اعلام میکنم.
دوست عزیز ، بنده به هیچ وجه نمیخوام که زرین پال رو تخریب کنم
بنده نظر شخصی خودم رو گفتم ، و حرف من بود و همچنین کلی
خیلی ها من و چندین نفر از دوستان و کسانی که باهاشون در ارتباط بودم هستند ؛ اگر اشتباه نوشتم ، به بزرگی خودتون ببخشید
در حال حاضر خیلی ها به زرین پال اعتماد کردند و دارن استفاده می کنند ، اگر کار ما بهتر از زرین پال باشد به سمت ما میان ! درسته ؟
بنده از همینجا به همه اعلام میکنم ، که هرچیزی از طرف بنده به زرین پال نسبت داده شده ، فقط نظر شخصی بنده است.
خدمت دوستان عزیز بگم که ، ظاهر سایت تکمیل شد و فقط برای صفحه اصلی وب سایت اعمال گردید
صفحات دیگر به همراه کد نویسی سیستم کاربری یک پارچه، تکمیل تر میگردد
در حال حاضر ، هر یک از دوستان اگر درگاه اختصاصی یا واسط میخواد ، میتونه با ما مکاتبه کنه و در کمترین زمان ممکن ، سرویس خودش را تحویل بیگرد
وقتی خدمات این مدلی زیاد بشه مطمین باشید مردم میرن سمت بهترین! فرقی نمیکنه اول آخر نظر کاربر مهم هست باید ببینید چطور میتونی اعتماد سازی کنید در ضمن یادتون باشه توی درگاه های تراکنش اینترنتی یادتون باشه فقط به فروشنده ساپورت نمیدید خریدار هم هست :) در کل واستون آرزوی موفقیت میکنم
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Am!r
وقتی خدمات این مدلی زیاد بشه مطمین باشید مردم میرن سمت بهترین! فرقی نمیکنه اول آخر نظر کاربر مهم هست باید ببینید چطور میتونی اعتماد سازی کنید در ضمن یادتون باشه توی درگاه های تراکنش اینترنتی یادتون باشه فقط به فروشنده ساپورت نمیدید خریدار هم هست :) در کل واستون آرزوی موفقیت میکنم
سلام
دقیقا" با گفته شما موافقم
چون کاربران بهتربن را انتخاب میکنند ، همچنین شاید ارزانترین هم انتخاب نکنند
در کل بستگی به این داره که کاربر (فروشنده) بخواد چه نوع فعالیتی انجام بده ، و سپس پس از بررسی سرویسهای موجود (که کاربران لطف میکنند و اینجا معرفی می کنند) بهترین رو انتخاب و از اون استفاده کنه
ما تمام سعی خودمون رو میکنیم که بهترین و بیشترین امکانات موجود را ، به کاربران فهیم و محترم ارائه نماییم
موفق و پیروز باشید...
-
من اینارو تا بحال دیدم :
Payline.ir - سامانه پرداخت اینترنتی
و
تک پرداخت
البته از لحاظ من خدمات شما بهتره ولی یه چیزی .
اون یک درصدی که برای هر تراکنش میگیرید یکم ضایع هست :d
مثلا مشتری برای خرید 30000 ریالی باید 30300 ریال پرداخت کنه که این یکم چیزه (ضایع) و من هم مجبور شدم قیمت رو بزنم " 29703 ریال " که همون 3 تومن برای مشتری بیوفته :d
اگه امکانش باشه مثلا ورش که نمیشه داشت ...
مثلا 1 درصد رو موقع پرداخت بردارید و کلا هنگام واریز پول به کاربراتون اون درصد رو حساب کنید خیلی خوب میشه .
ممنون
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
foad_75
من اینارو تا بحال دیدم :
payline.ir - سامانه پرداخت اینترنتی
و
تک پرداخت
البته از لحاظ من خدمات شما بهتره ولی یه چیزی .
اون یک درصدی که برای هر تراکنش میگیرید یکم ضایع هست :d
مثلا مشتری برای خرید 30000 ریالی باید 30300 ریال پرداخت کنه که این یکم چیزه (ضایع) و من هم مجبور شدم قیمت رو بزنم " 29703 ریال " که همون 3 تومن برای مشتری بیوفته :d
اگه امکانش باشه مثلا ورش که نمیشه داشت ...
مثلا 1 درصد رو موقع پرداخت بردارید و کلا هنگام واریز پول به کاربراتون اون درصد رو حساب کنید خیلی خوب میشه .
ممنون
سلام دوست عزیز
ممنون از نظرتون ، ولی این رو هم مد نظر قرار بدین که خریدار ، هنگام انتقال به فروشنده ، به طور معمول و با انتقال کارت به کارت (چه با atm و چه با اینترنت بانک) ، 500 تومان به عنوان کارمزد پرداخت میکنه
در سرویس ما ، اون 1 درصد همون کارمزد هست ، ولی خیلی کمتر و فقط 1 درصد مبلغ کالا
خدمت دوستان بگم که ، تغییرات کلی در قیمت سرویسهای ما ایجاد شده ، که پس از تمام شدن زمان تخفیف ویژه عید نوروز ، به طور کلی و مادام العمر ، بر روی قیمت ها اعمال میشود
منتظر قیمت های جدید درگاه پرداخت اختصاصی باشید...
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
okey
اگر تعداد این نوع سایتها زیاد بشه مجبور میشن کیفیت خدمات رو بالاتر ببرند یا مثلا کارمزد ها را کاهش دهند.
ما هم میتونیم بهترین را انتخاب کنیم.