پاسخ : جایگزینی برای ریسلر کلاب
سلام
در مورد ریسلرکلاب، خودشون انتقال می دهند به شرکت ثالثی که هلندی هست و مشکلی پیش نخواهد آمد.
در مورد تحریم های برخی کالاها و خدمات هم، فقط شامل موارد رایگان میشه. مثلا خدمات رایگان گوگل. و خدماتی که در مورد اونها باید هزینه ای پرداخت بشه، هنوز هم شامل تحریم هست.
باز من رفتم مسافرت رسما کوفتم شد :|
/:):107::66:
الان برای من اخطاری نیومده
حدود 5 هزار تا دامنه تو پنل من ثبت هست ، چندین نمایندگی دارم
تکلیف چیست عایا :|
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Reza.exe
باز من رفتم مسافرت رسما کوفتم شد :|
/:):107::66:
الان برای من اخطاری نیومده
تکلیف چیست عایا :|
هنوز رسما هیچ اخطاری برای کسی نیامده و فقط هر کسی سوال کرده چنین حوابی گرفته!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Reza.exe
ب
فقط عملیات چنین انتقالی 3 ماه طول میکشه! از همین رو باید در مرحله اول به انتقال اتوماتیک و بدون دردسر به real time register که پیشنهاد خود ریسلر کلاب هست رضایت داد.
تنها مشکل این سرویس دهنده جدید نداشتن webmoney هست که بد نیست ما ایرانی ها درخواست هایی برای فعال کردن درگاه وب مانی براشون بفرستیم.
ریسلر کلاب به ما گفته که تا 31 اکتبر به هرجا می خواهید منتقل کنید ( که خب هزینه دارد ) و اگر هم نکردید اتوماتیک به این real time منتقل می کنیم.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
shivahost
فقط عملیات چنین انتقالی 3 ماه طول میکشه! از همین رو باید در مرحله اول به انتقال اتوماتیک و بدون دردسر به real time register که پیشنهاد خود ریسلر کلاب هست رضایت داد.
تنها مشکل این سرویس دهنده جدید نداشتن webmoney هست که بد نیست ما ایرانی ها درخواست هایی برای فعال کردن درگاه وب مانی براشون بفرستیم.
ریسلر کلاب به ما گفته که تا 31 اکتبر به هرجا می خواهید منتقل کنید ( که خب هزینه دارد ) و اگر هم نکردید اتوماتیک به این real time منتقل می کنیم.
دقیقاً به شما چنین جوابی دادن که کل دامنه های نمایندگی به صورت رایگان به Realtimeregister منتقل می شود ؟ اگر به این صورت باشد باز هم بد نیست !
دوستانی که همچنان این موضوع را تکذیب می کنند اشتباه متوجه شدند و قضیه کاملاً جدی هست. شما همین الان امکان Move ندارید به هیچ پنل Resellerclub دیگری.
ولی اگر برای انتقال دامنه هزینه دریافت کنند واقعاً فاجعه هست ! مثلاً شخصی که 1000 تا دامنه داشته باشد حدود 32 میلیون تومان باید هزینه انتقال بدهد.( هر دامنه یکسال اعتبار )
طبیعتاً این مورد از سوی ثبت کننده ها عملی نیست و باید مشتری ها هزینه کنند که این موضوع هم نارضایتی ها و موارد خاص خود را ایجاد می کند.
1-ولی بزرگترین مشکل Realtimeregister این است که با وب مانی همکاری نمیکند، بنابراین ما را به فروشندگان PayPal و کارت اعتباری وابسته خواهیم شد. باید از همین الان به فکر باشیم و حتّی قبل از انتقال دامینهایمان به این شرکت، با ارسال ایمیل از آنها بخواهیم که WebMoney و OkPay را هم بپذیرند.
راستی اینکه گفته اتوماتیک به RealTime منتقل میکنند، آیا باید قبل از آن خودمان در RealTime یک Account بسازیم و مشخصات آن را برای ResellerClub ارسال کنیم، یا اینکه خودشان با همان مشخصات اکانت Reseller یکی هم در RealTimeRegister برایمان میسازند؟ ضمنا این فرآیند انتقال خودکار چه زمانی انجام میشود؟ آیا بعد از 31 اکتبر خواهد بود؟
2-آیا شارژ پولی موجود در اکانتمان هم به RealTime منتقل میشود، تکلیف آن جیست؟ با توجّه به مساله تحریم، ResellerClub نخواهد توانست مبلغ شارژ را به ما از طریق سیستم برداشت و انتقال بانکی پس دهد، پس باید قبلا خودمان از آنها بخواهیم که مبلغ شارژ حساب را هم RealTime منتقل کنند.
ضمنا این RealTimeRegister یک شرکت هلندی است. این یعنی اینکه این شرکت نه تنها تحت فشار تحریم آمریکا میباشد، بلکه چون هلند عضو اتّحادیه اروپا میباشد، ملزم به رعایت تحریم های اعمال شده از سوی این اتّحادیه نیز خواهد بود. این یعنی تحریمها دوبله میشود و احتمالاً در اینجا هم زیاد دوام نمیآوریم!!! بنابراین باید کنار این راهکارهای موقّتی مثل جایگزین کردن یک شرکت جدید(به غیر از RealTimeRegister) که حتما باید انجام شود. همانطور که در بالا گفتم از طریق اطلاع رسانی و مذاکره با شرکتها و ارئه راهکار حقوقی به آنها اطمینان دهیم که همکاری با ایران تبعات ناشی از تبیعیت نکردن از تحریم را برایشان نخواهد داشت وگرنه وضعیتمان با این شرکتها به کوچ نشینانی که ییلاق قشلاق میکنند شبیه خواهد شد و دائماً باید از شرکتی به شرکت دیگر کوچ کنیم که برای شرکتهایی که هزاران یا حتّی دهها دامنه را ثبت کردهاند دردسر زیادی ایجاد میکند!!
3-درکل زیاد به RealTime دل نبندید، فقط دامنهها را به این شرکت منتقل کنید امّا برای ثبت دامنه جدید و همچنین انتقال دامنه و یا حتّی در صورت امکان تمدید دامنهها از شرکت دیگر استفاده کنید. ضمن اینکه باید با چند شرکت از چند کشور کار کنیم و فقط به یک شرکت و یک کشور متّکی نباشیم. من این کار را تا حدودی کردهام و بلطبع نگرانیم کمتر است. مثلا من بسیاری از دامنههایم را در شرکتهای روسی ثبت کردهام. یا اینکه از طریق یک خرده فروشی روسی که با یک رجیستری کانادایی کار میکند ثبت کردهام. تازه اینکه قیمتش کمتر از ریسلر است و نیازی به مبلغ اولیه هم ندارد.:-o البتّه همه شرکتهای روسی اینگونه نیستند که قیمتشان کمتر باشد.
اصولاً در هر کشوری گران فروش هست و ارزان فروش هم هست. باید بگردید و قیمت مناسبش را بیابید. مثلا من با یک رجیستری(ثبت کننده عمده و نماینده مستقیم icann) از یک کشور جزیرهای کوچک صحبت کردم. بیچارهها اصلا نمیدونستن ایران کجای دنیا هست؟=)) چه برسه به اینکه بخواهند در مورد تحریم اطّلاعی داشته باشند/:) ضمنا برای اینکه یک شرکت زیاد حسّاس نشود، باید بی سرو صدا کار کنیم یعنی مثل ResellerClub یا PublicDomainRegistry نباشد که همه شرکتهای ایرانی در آن اکانت ریسلری داشته باشند و تعداد دامنههای ایرانی در آن سر به فلک میزند. باید هر دو سه فروشنده با یک شرکتی کار کنند. اینگونه تعداد دامنههای ثبت شده ایرانی در یک رجیستری(ثبت کننده عمده) بسیار کم خواهد بود و توجّهی به خود جلب نمیکند. برای جلوگیری از جلب توجّه حتّی میتوانید اصلا با اپراتور پشتیبانی یک شرکت در مورد اینکه با ایرانیان کار میکنند یا نه صحبت نکنید، و بی سرو صدا دامنه خود را ثبت کنید و پنلتان را بازکنید و با اپراتور فقط در مورد مشکلات فنّی صحبت کنید. ممکن است بگویید آمدیم دامنه را ثبت کردیم بدون پرسش، بعد آنها هم بدون پرسش به دلیل تحریم دامنه و پنل را حذف کنند!!! خوب چند دامنه کم اهمیّت در آن شرکت ثبت کنید و بگذارید چند ماهی بگذرد و سپس ببینید آیا دامنهها و پنلها حذف شدهاند یا نه؟!!!
4-راستی در هند به غیر از DirecI و ResellerClub رجیستریهای دیگری هم هستند. شما تاکنون صحبتی با آنها داشتهاید؟ آیا شرکت هندی دیگری سراغ دارید که با ایرانیان مشکل نداشته باشد؟
5-آیا برای انتقال دامنه باید به شرکت فرستنده(مثلا ریسلر کلاب) هزینه انتقال بدهیم، یا به شرکت پذیرنده؟ بسیاری از شرکتها نوشتهاند برای انتقال دامنه از شرکت دیگری(مثل ریسلر کلاب) به شرکت خودشان رایگان عمل میکنند. حدّاقل در مورد دامنههای اصلی این موضوع زیاد دیده میشود و این شیوه جذب مشتری است که نمیدانم آیا در این موقع میتواند برای ما مفید باشد و از هزینه انتقال دامنه که دوستان مطرح کردهاند بکاهد یا حتّی آن را صفر کند؟؟!!
6-دوستی که گفته لغو تحریم فقط برای محصولات رایگان میباشد، باید بگویم که چنین نیست. این موضوع حتّی شامل لپ تاپ و گوشی موبایل و قطعات کامپیوتر شخصی میشود. اینها هم رایگان نیستند و حتّی گران هم هستند. مثلا شرکت اپل با توجّه به این بخشنامه، با اصلاح سیاست کاری خود فروش مستقیم گوشی iPhone و سایر سخت افزارهای خود را به ایرانیان ممکن ساخت. امّا مشکل شرکتهای بازرگانی ایرانی در دو چیز است: 1-سودجویی(برخی از آنها میخواهند از آب گل آلود ماهی بگیرند) 2-انتقال پول با توجّه با تحریم بانکی و عدم امکان انتقال پول که مهمترین بخش است.
از مدیر محترم این بخش، خواهشمندم با توجّه به اینکه این موضوع ممکن است برای بسیاری از اعضای انجمن مهم باشد، این تاپیک و تاپیک مربوط به خبر تحریم ریسلر کلاب که لینک آن را در پست اوّل دادهام، بصورت چسبناک درآورید.
وقت کلیه دوستان بخیر
به نظر ما باید راه حلی توسط کلیه شرکت هایی که در شرکت معظم ریسلر کلاب اقدام به ثبت دامنه میکنند به صورت فوری اندیشیده بشود .
از جمله این شرکت ها :
1- ******
2- هاست ایران
3- ای ار پاور وب
4- دیتااارقام
و بسیاری از دوستان و همکاران ما .
به نظر ما باید از این کار در درجه اول جلوگیری شه ، واقعا یک شرکت به همین راحنی نمیتونه این کار را انجام بده و بیش از 50 درصد دامنه های یک کشور نادیده بگیره ، به نظر ما حتی المقدور باید یک اتحادی در این مورد شکل بگیره که دیدی از این موضوع نداریم واقعا شرکت های دیگر چه کاری میخواند انجام بدند و به راحتی قصد این انتقال را میخواند انجام بدند ؟
ممنون