سلام به دوستای عزیزم
لطف میکنید مفهوم بک آپ گیری رو کامل برام توضیح بدین؟
من سایت با وردپرس دارم.قبلا هک شدم.
خیلی میترسم.چون خیلی براش زحمت کشیدم/
اگه میتونید راه های امنیت وردپرس رو هم بهم پیشنهاد کنید.
ممنون;)
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام به دوستای عزیزم
لطف میکنید مفهوم بک آپ گیری رو کامل برام توضیح بدین؟
من سایت با وردپرس دارم.قبلا هک شدم.
خیلی میترسم.چون خیلی براش زحمت کشیدم/
اگه میتونید راه های امنیت وردپرس رو هم بهم پیشنهاد کنید.
ممنون;)
درود دوست عزیز
بک آپ گیری معمولا توسط مدیریت سرور و بسته به قوانین خودش و دیتاسنتر 24 ساعت یکبار، هفتگی ، ماهیانه و ... گرفته میشه
اما خودتون هم اگه بخواید بک آپ بگیرید بسته به کنترل پنلتون مقداری تفاوت وجود داره
اما به صورت پیشفرض سی پنل رو در نظر میگیرم که در صفحه اصلی به backups مراجعه میکنید و در جای مشخص فول بک آپ رو میزنید و سیستم به صورت خودکار، کار رو انجام میده
در دایرکت ادمین هم به همین صورت در قسمت بک آپ میتونید از کل سایت فول بک آپ بگیرید
اما درمورد امنیت در وردپرس که اصلا در وردپرس پی امنیت نگردید چون وقتتون رو تلف میکنید و پلاگین های مرتبط رو هم به نظر من بکار نگیرید چون معمولا بیشتر از سود ضرر میرسونند
موفق باشید
اگه حسه هیچ کدوم از اینها رو هم نداری با استفاده از خود وردپرس میتونی از تمام پست ها،دستهاو..... backup بگیری
ممنون از تمام دوستان.
من یه چیزایی میدونم ولی معمولا تو پست هام جوری حرف میزنم که صفر بنظر برسم تا از علم شما دوستان استفاده کنم.
فقط حرفم اینه خوب تا کی بک آپ بگیرم.؟ممکنه تا 1 سال دیگه من 2 یا 5 گیگ اطلاعات رو سایتم داشته باشم.
اونوقت چی؟
هر یک هفته به نظرم خوب باشه
اونوقت برای بک اپ یا باید حجم هاستتونو بیشتر کنید و یا برای امنیت بیشتر یه هاست بک اپ خریداری کنید
برای بک اپ گیری با این اینترنت زغالی ما مشکل هست
بعدشم پروسه بک اپ گیری پروسه ای دایم ی است حالا چه شما چه بانک ملی ایران منظورت جیست دقیقا ؟!شیرین سافت عزیز
با سلام
دوست عزیز
بعد از مثلا یک سال حجم اطلاعات شما زیاد می شود و همین الان یک سایت ما داریم که بک اپش 3 گیگ میشه حدودا خیلی هم پست نیست داخلش فقط مطالب دانلودیش زیاد هست.
در کل بهترین راه این هستش که شما پیش یه هاستینگ معنبر برید که ازش مطمئن باشید و اگر بازم مشکلی شد بتونه بهتون بک اپ بده!
یا اینکه یک وی پی اس بگگیرید بک اپ های خودتون رو اونجا دانلود کنید.
این نظر من بود
از سهیل عزیز هم تشکر میکنم
پیروز و سربلند باشید.
ببینید من سی پنل دارم.تو هاست نمایندگی خودم این سایتو ساختم.
اول یه بک آپ از my sql میگیرم.بعد کل فایل های public HTML رو اول زیپ میکنم و بعد دانلود.
درسته یا حتما باید از قسمت بک آپ سی پنل این کارو انجام بدم؟