همکاری برای شکایت از بزرگترین گرون فروش بازار دلار
سلام
بنده و چند تا از دوستان خیلی وقت بود که پیگیر کار آقای سید سجاد شهیدیان مالک سایت https://payment24.us بودیم
احتمالا واسه همه ی شما روشن که ایشون یکی از افرادی هستن که بازار دلار پایپل رو به هم ریختن و مشکلاتی و برای خیلی از ماها به وجود آوردم درحالی که امروز و دیروز خیلی از افراد دلار رو زیره ۳۷۰۰ یا حتی ۳۶۰۰ میفروختن این آقا دلار رو ۳۹۵۰ قیمت گذاشته
بنده پدرم قاضی شبه ۳۳۲ (تهران-چهار راه جمهوری) هست و قرار با کمک یک وکیل آشنا به پرونده این آقا رسیدگی بشه و تا جایی که امکان داره حساب های مالی این آقا مسدود بشه تا از فعالیت بیشترش جلوگیری بشه
ولی به کمک کاربرانی که حس میکنن ارزش داره در این کار وقت بزارن نیاز هست به دلیل اینکه نمیخایم هرکی واسه خودش شکایات کنه و عملا این آقا کاری نکرده که کسی بتونه شکایات کنه نیاز به جمع آوری امضا برای ارسال پرونده برای مدعی العموم هست به این صورت که ما اگر تعدادمون برای یک پرونده بالا باشه میتونیم پرونده رو به مدعی العموم بسپریم تا مراحل رو خود دستگاه قضایی پیگیری کنه
بنده فرمی رو آماده کردم و از دوستانی که حاضر هستن شرکت کنن خاهش میکنم اعلام کنن تا با ارسال یک نسخه از این فرم به شما، شما اطلاعات خودتون رو وارد کنید و فرم رو برای بنده پست کنید تا ضمیمه پرونده
کنم
افرادی که مایل به همکاری هستن لطفا ایمیلشون رو به من بدن تا فرم مذکور رو براشون میل کنم
پاسخ : همکاری برای شکایت از بزرگترین گرون فروش بازار دلار
اگه 70 میلیون نفر از چند نفر شکایت کنند پدرتون باز هم میتونن به پرونده این آقایون رسیدگی کنن؟! ماهی از سر گنده گردد آقای "..."
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Fracture
اگه 70 میلیون نفر از چند نفر شکایت کنند پدرتون باز هم میتونن به پرونده این آقایون رسیدگی کنن؟! ماهی از سر گنده گردد آقای "..."
کسی که ۷۰ میلیون ازش شاکین اینقدر قدرت داره که یکی ۲ تا قاضی که سهل دادستان کل هم نتونه کاری باش بکنه
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
...
سلام
بنده و چند تا از دوستان خیلی وقت بود که پیگیر کار آقای سید سجاد شهیدیان مالک سایت
https://payment24.us بودیم
احتمالا واسه همه ی شما روشن که ایشون یکی از افرادی هستن که بازار دلار پایپل رو به هم ریختن و مشکلاتی و برای خیلی از ماها به وجود آوردم درحالی که امروز و
دیروز خیلی از افراد دلار رو زیره ۳۷۰۰ یا حتی ۳۶۰۰ میفروختن این آقا دلار رو ۳۹۵۰ قیمت گذاشته
بنده پدرم قاضی شبه ۳۳۲ (تهران-چهار راه جمهوری) هست و قرار با کمک یک وکیل آشنا به پرونده این آقا رسیدگی بشه و تا جایی که امکان داره حساب های مالی این آقا مسدود بشه تا از فعالیت بیشترش جلوگیری بشه
ولی به کمک کاربرانی که حس میکنن ارزش داره در این کار وقت بزارن نیاز هست به دلیل اینکه نمیخایم هرکی واسه خودش شکایات کنه و عملا این آقا کاری نکرده که کسی بتونه شکایات کنه نیاز به جمع آوری امضا برای ارسال پرونده برای مدعی العموم هست به این صورت که ما اگر تعدادمون برای یک پرونده بالا باشه میتونیم پرونده رو به مدعی العموم بسپریم تا مراحل رو خود دستگاه قضایی پیگیری کنه
بنده فرمی رو آماده کردم و از دوستانی که حاضر هستن شرکت کنن خاهش میکنم اعلام کنن تا با ارسال یک نسخه از این فرم به شما، شما اطلاعات خودتون رو وارد کنید و فرم رو برای بنده پست کنید تا ضمیمه پرونده
کنم
افرادی که مایل به همکاری هستن لطفا ایمیلشون رو به من بدن تا فرم مذکور رو براشون میل کنم
مشکل شما چی هست؟
شما هیچ اطلاعای از سرویس پی پال و نحوه کار بانکی ندارید، سکوت کنین بهتر هست :) شما از همان افرادی که 3600 میفروشند بخرید ماشالله کم هم نیستن
شما برید به پدرتون بگید 3000000000000 ها رو جمع کنن !
مطلبی جالب و بسیار شیرینی بود توی این همه دغدغه روزانه لبخند رو روی لبامون آوردید ، آورین
ما از دنیا بیخبر فکر میکردیم مشکلات از جایی دیگه هست دریغ از اینکه تمام مشکلات ارزی کشور از payment24 :) وای بر ما خدا مارو ببخشه
یکبار ایشون پرداخت واسه من کرده بدون مشکل
در ضمن بازار اشفته است شما در ضمن ممکنه بشنوی دلار شده 1000هزارتومن ولی کجا دارن و معلوم نیست
ممنون بعد مدتی بالاخره خندیدیم.
ممنون>:)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
SV24.CO
کمی سنگین باشین خوبه براتون
به پدر ایشون چه ربطی داره آخه
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
SV24.CO
لایک ;)