سلام دوستان
فرق whmcsنال شده با لایسنس دارش جیه؟؟؟ایا نسخه نال امنیتش کمتره؟؟؟
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام دوستان
فرق whmcsنال شده با لایسنس دارش جیه؟؟؟ایا نسخه نال امنیتش کمتره؟؟؟
100 درصد امنیتش کمتره و امکان بسته شدن هاست به دلیل قانون کپی رایت هست
امنیت و اعتبار پایینی داره
برای اون ها که میخواهند فصلی کارکنند بد نیست ولی اگر میخواهی دائم و حرفه ای شروع کنی, لایسنس تهیه کن
متاسفانه الان چه نال و چه غير نالش (لايسنس دارش) هيچ كدوم امنيت نداره
هر كدوم را نصب مي كنيد روي پوشه مديريت پسورد بگذاريد
براي صحت گفته ام اينجا را چك كنيد
http://www.webhostingtalk.ir/f176/58001/
بعضیها الکی شلوغش میکنن! آنچنان فرقی نداره!
سلام
هشدار دوستان در مورد امنیت منظور گذاشتن دسترسی و ... فرد نال کننده هست مگرنه نسخه نال شده تفاوتی با نسخه اصلی نداره . فقط لایسنس رو چک نمی کنه . بار ها این بحث مطرح شده و به نتیجه هم رسیده . اون فردی که میاد اسکریپتی رو نال میکنه مسلما دانش برنامه نویسی رو حتی در سطح متوسط رو داره و براحتی میتونه ساعتی کار کنه و وقتی میاد تایمش رو میذاره روی این مطمئن باشید یه سودی میکنه که البته همیشه هم به ضرر مصرف کننده نیست . اما بیشتر اوقات به ضررشون تموم میشه :دی
( گذاشتن دسترسی در اسکریپت بدون این که کسی متوجه بشه حتی با زیر و رو کردن تک تک فایل ها کار سختی نیست :) )
نگید این حرفو عزیز دل
من خودم شروع کارم با نال بود ضربه ای خوردم که دیگه تا عمر دارم سمت نال و ... نمیرم
امکان نداره نال با اصلی شبیه هم باشند
شما موارد امنیتی رو رعایت کن حل میشه
درضمن عزیز من تو مشتری هم تاثیر داره
یادمه اون زمان شروع کارم بعد از تمام مشکلاتی که داشتم و در کمتر از یک ماه لایسنسشو خریدم و خودمو راحت کردم
نه كسي الكي شلوغ نمي كنه
بهتره خود فرد نال كنه تا خيالش راحت باشه
اگر خواستي من نسخه ديكد شده اصل را براتون بذارم تا بدوني فقط يك لايسنس برداشتن چه راحته
و اگر يه نفر نسبتا با دانش برنامه نويسي آشنا باشه مي تونه توي هر كدوم از فايل ها چه كارهايي كنه
متاسفانه شما داري تند مي ري
اگر روي اون پوشه كه خدمتتون عرض كردم يه پسورد بذاري چه نال و چه غير نال هيچ كدوم نمي تونن براتون مشكل آفرين باشند
اگر خيال هم مي كني دارم الكي شلوغش مي كنم آدرس سايتت را بده و پسورد ادمين را بردار
تمام مشكلات و عواقب هم به عهده خودت