مشخص کردن علت دقیق جزئیات مصرف bw مصرفی سرور(سوال)
سلام
برای یه سایتی سرور گرفته شده.گزارشی که پنل سرور (network/usage) در باره پهنای باند میده اختلاف قابل ملاحظه ای با گزارشی که خود سرور میده داره.من یکی از نظر ***ی پهنای باند می خوام بررسی کنم و دیگه اینکه اصلا می خوام دقیقا جرئیات مصرف پهنای باند رو بدونم.چطوری میشه متوجه شد؟
پاسخ : مشخص کردن علت دقیق جزئیات مصرف bw مصرفی سرور(سوال)
لینک داون لودشو میزاری ؟ رایگانه یا پولیه.؟.. من خودم وارد نیستم می خوام از ادمین سرور برام نصب کنه...
آموزش : نمایش پهنای باند مصرفی سرور بصورت روزانه
روی متن بالا کلیک کن ( اسم تاپیکش هست )
موفق باشید
مرسی
در حال حاضر توی پنل سرور گزارش گرافیکی network usage روز قبل , هفته قبل , ماه قبل , سال قبل هست...که خیلی خوبه
من می خوام دقیقا بدونم این پهنای باندی که استفاده میشه دقیقا توسط چه منابعی داره استفاده میشه... این برنامه این اطلاعاتو میده ؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hamids68
سلام
برای یه سایتی سرور گرفته شده.گزارشی که پنل سرور (network/usage) در باره پهنای باند میده اختلاف قابل ملاحظه ای با گزارشی که خود سرور میده داره.من یکی از نظر ***ی پهنای باند می خوام بررسی کنم و دیگه اینکه اصلا می خوام دقیقا جرئیات مصرف پهنای باند رو بدونم.چطوری میشه متوجه شد؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hamids68
مرسی
در حال حاضر توی پنل سرور گزارش گرافیکی network usage روز قبل , هفته قبل , ماه قبل , سال قبل هست...که خیلی خوبه
من می خوام دقیقا بدونم این پهنای باندی که استفاده میشه دقیقا توسط چه منابعی داره استفاده میشه... این برنامه این اطلاعاتو میده ؟
من جواب قسمت قرمز رو دادم و گفتم vnstat رو نصب کن !
در مورد جواب آبی : به راحتی نمیشه فهمید !!! شاید سایر دوستان نظری داشته باشند ولی من فقط دستور زیر رو میزنم و چند دقیقه سرور رو میبینم توش چه خبره !!!
کد:
tcpdump -n -s 300 -A dst port 80 | grep -o "\(GET\|POST\|[Hh]ost\).*"
Salam
Shoma farmodid HOST va inkeh server khodesh mitoneh koli B/W dashte basheh
mitonand az Named koli pahnaye band bekeshand
Shoma age Named ro config konid fekr mikonam moshkeleton hal besheh