با سلام
لطفا اگر تجربه ای درزمینه کار با طلا هاست در سرویس های میزبانی وب دارید رو بنویسید.
نمایش نسخه قابل چاپ
با سلام
لطفا اگر تجربه ای درزمینه کار با طلا هاست در سرویس های میزبانی وب دارید رو بنویسید.
بنده از Iranianserver.net دارم راضیم
طلاهاستم بد نیست
چند وقت پیش سرویس هاشون رو استفاده می کردیم . بله کاملا راضی بودیم ازشون ( البته سرویس های ما فقط دامین بودن )
بنده قبلا ازشون سرویس داشتم مشکلی نبود راضی بودم فقط یکبار سرور مشکل سخت افزاری پیدا کرد که خب ممکنه برای همه پیش بیاد و البته پشتیبانی هم کمی دیر جوابگو بودن نمیدونم الان وضعیت پشتیبانی چطوره
نسبت به خیلی از هاستینگ های بزرگ، بهترن و آپتایم بالایی داشتن. قطعی روی سرور ریسیلری من تا الان فقط یک بار که اونم سراسری و از خود دیتاسنتر بود. من واقعا راضیم ازشوننقل قول:
آپتایم چطوره؟
متاسفانه هنگام بروز مشکل پاسخگویی بشدت ضعیف میشه.
از دیروز بعضی سرویسهاشون که رو سایتها از وردپرس استفاده میکردن دچار مشکل شدن و کل اطلاعات سایتها پاک شده.متاسفانه برای طلاهاست با سبقه طولانی خوبی که داره اینجور هک شدن اصلاً پذیرفته نیست.
من 4 ساله راضی بودم از دیروز سرویس منم همه فایل های وردپرسی و قالب و حذف شده حالام سایتم قطعه اونا میگن بکاپ نداریم در حالی که تضمین داده بودن بکاپ روزانه ماهانه و هفتگی بگیرن خودمم بکاپ ندارم و اطلاعات و فایل های 5 سالم الان از دست رفته نمیدونم میتونن درست کنن یا نه