چند سوال از دوستان هاستینگی ؟
سلام
من با یکی از هاستینگهای بسیار حرفه ای ، جدیدا صحبت کردم و برای نمایندگی درصدی با هم صحبت کردیم و قرار شد که نمایندگی درصدی به همراه دی ان اس اختصاصی به ما بدهند ... و من هم یک دامین
ir برای این کار تهیه کردم ... و یک گیگ هاست از سرور ایران ، این شرکت معتبر خریداری کردم ... و پس از واریز
وجه هاست .. گفتند که دی ان اس اختصاصی روی دامین ir امکانپذیر نیست ... در حالی که من همان اول
نام دامین ir رو خدمت این هاستینگ معتبر داده بودم ... به هر حال من یک دامین .com ثبت کردم ... و دی ان اس را به من گفتند که روی دامین دات کام به همراه آی پی تعریف کنم و روی دامین ir و .com ست کنم ... حالا سوال من اینجاست که برای دی ان اس اختصاصی همین کار کافیست و یا اینکه دی ان اس های اختصاصی باید روی سرور هم ست شوند ... ؟
ممنونم اگر به این سوال من پاسخ دهید ... ؟
و من و مدیر این سرور بسیار معتبر با هم قرار گذاشتیم که اینجا مطرح بشه ...
و اگر حق با مدیر این سرور معتبر باشه ... من از خیر پول هاستم و کلا کار نمایندگی هاست بیرون بروم و وارد این کار نشوم ...
و اگر حق با من باشه ... این شرکت معتبر را همین جا معرفی می کنم ... تا معتبر تر بشه ...
؟؟؟ آیا برای دادن دی ان اس اختصاصی ست کردن دی ان اس ها فقط روی دامین و یا روی سرور هم کاری لازم به انجام هست ... ؟
چون سایت من با دی ان اسی که روی دامین به همراه آی پی تعریف و ست شده ... الان یک هفته هست که بالا نمیآد و من هر چی به مدیر سرور می گم که باید روی سرور هم تعریف بشن ... میگه نه .. لازم نیست ... ؟؟؟
ممنونم اگر پاسخ دهید ...
با تشکر ...
پاسخ : چند سوال از دوستان هاستینگی ؟
1- برای تعریف دی ان اس اختصاصی فرقی نمیکنه چه دامینی داشته باشید.
2- برای داشتن دی ان اس اختصاصی ، هم باید دامین ست بشه و هم روی سرور اون دی ان اس ها تعریف بشن
3- دامین اصلیتون رو توی سایت intodns.com چک کنید ، اگر شما درست ست کرده باشید ، مشکل از سرور هست
موفق باشید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
RezaFH
1- برای تعریف دی ان اس اختصاصی فرقی نمیکنه چه دامینی داشته باشید.
2- برای داشتن دی ان اس اختصاصی ، هم باید دامین ست بشه و هم روی سرور اون دی ان اس ها تعریف بشن
3- دامین اصلیتون رو توی سایت intodns.com چک کنید ، اگر شما درست ست کرده باشید ، مشکل از سرور هست
موفق باشید
ایشون از بنده خرید کرده
1 - من بهشون گفتم پیشنهاد نمیشه نه که اصلا نمیشه
2 و 3 intoDNS: mizbanserver.com - check DNS server and mail server health
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mansour207
سلام
من با یکی از هاستینگهای بسیار حرفه ای ، جدیدا صحبت کردم و برای نمایندگی درصدی با هم صحبت کردیم و قرار شد که نمایندگی درصدی به همراه دی ان اس اختصاصی به ما بدهند ... و من هم یک دامین
ir برای این کار تهیه کردم ... و یک گیگ هاست از سرور ایران ، این شرکت معتبر خریداری کردم ... و پس از واریز
وجه هاست .. گفتند که دی ان اس اختصاصی روی دامین ir امکانپذیر نیست ... در حالی که من همان اول
نام دامین ir رو خدمت این هاستینگ معتبر داده بودم ... به هر حال من یک دامین .com ثبت کردم ... و دی ان اس را به من گفتند که روی دامین دات کام به همراه آی پی تعریف کنم و روی دامین ir و .com ست کنم ... حالا سوال من اینجاست که برای دی ان اس اختصاصی همین کار کافیست و یا اینکه دی ان اس های اختصاصی باید روی سرور هم ست شوند ... ؟
ممنونم اگر به این سوال من پاسخ دهید ... ؟
و من و مدیر این سرور بسیار معتبر با هم قرار گذاشتیم که اینجا مطرح بشه ...
و اگر حق با مدیر این سرور معتبر باشه ... من از خیر پول هاستم و کلا کار نمایندگی هاست بیرون بروم و وارد این کار نشوم ...
و اگر حق با من باشه ... این شرکت معتبر را همین جا معرفی می کنم ... تا معتبر تر بشه ...
؟؟؟ آیا برای دادن دی ان اس اختصاصی ست کردن دی ان اس ها فقط روی دامین و یا روی سرور هم کاری لازم به انجام هست ... ؟
چون سایت من با دی ان اسی که روی دامین به همراه آی پی تعریف و ست شده ... الان یک هفته هست که بالا نمیآد و من هر چی به مدیر سرور می گم که باید روی سرور هم تعریف بشن ... میگه نه .. لازم نیست ... ؟؟؟
ممنونم اگر پاسخ دهید ...
با تشکر ...
ما که تو کار هاستینگ نیستیم ولی 100% باید روی سرور هم تعریف بشه ...
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
reza115
ما که تو کار هاستینگ نیستیم ولی 100% باید روی سرور هم تعریف بشه ...
فقط باید dns zone ادیت بشه ! چیز خاصی نباید ادد بشه تمامی کار ها از داخل پنل دامنه انجام میشه
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mr.he3am
دوست عزیز ... من اسمی از شما نبردم ... و می خواستم ببینم که مشکل از کجا هست ...
حالا لطفا دوستان راه حل این مشکل رو هم بفرمایید ... ؟
با تشکر ...
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mansour207
دوست عزیز ... من اسمی از شما نبردم ... و می خواستم ببینم که مشکل از کجا هست ...
حالا لطفا دوستان راه حل این مشکل رو هم بفرمایید ... ؟
با تشکر ...
ولی ما اسم خودمون اعلام کردیم چون به خودمون شک نداریم ;)
مشکلی نیست که بخواد حل بشه لینکی که گذاشتم نگاه کنید میبینید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mr.he3am
فقط باید dns zone ادیت بشه ! چیز خاصی نباید ادد بشه تمامی کار ها از داخل پنل دامنه انجام میشه
این مشتری شما یه جوری گفتن که شما هیچ کاری انجام ندادی !
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
reza115
این مشتری شما یه جوری گفتن که شما هیچ کاری انجام ندادی !
دوستان من با ایشان که صحبت کردم ... ایشان طوری پاسخ می دادند که گویا کاری روی سرور انجام نشده ...
و شاید هم حالا این کار را انجام داده باشن ...
و اینکه اگر تمام کارها درست باشه ... چرا سایت الان یکی دو هفته ای هست که بالا نمیآد ... ؟
و یک سوال دیگه داشتم ... آیا برای دامینی که با دی ان اس اختصاصی ست شده ....
وقتی از دامین مورد نظر whois گرفته میشود .. تنها همین دامین دارای دی ان اس اختصاصی مشاهده میشود .. و یا اینکه کل دامین های روی سرور قابل مشاهده هستند ... ؟
چون این سوال من رو ایشون جواب ندادن ... ؟ محض افزایش اطلاعات خودم هست ... ؟
با تشکر ...
من هم چندسال پیش همین مشکل رو با دامنه های ir داشتم
دامین رو از یه جا گرفته بودم و هاست رو از یکی دیگه
ولی سایت بالا نمیومد
با دوستانی که دامین رو ثبت کرده بودند تماس گرفتند گفتند مشکل از هاست شماست
رفتم dns ها رو نگاه کردم دید که بعله... .
سایت یه جا بالا میومد
یه جایی بالا نمیومد
و وقتی که رجوع کردم متوجه شدم از هر 5 نفر یک نفر میتونست سایت رو باز کنه.
حالا چرا اینجوریه خدا می دونه.