پاسخ : اسیا تک یا پارس انلاین ؟
درود
با پارس آنلاین کار نکردم ولی ۵ ساله آسیاتک دارم و فقط بخاطر دانلود شبانه تحملش کردم !!
سمتش نرید خیلی بهتره
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
shakib zero
درود
با پارس آنلاین کار نکردم ولی ۵ ساله آسیاتک دارم و فقط بخاطر دانلود شبانه تحملش کردم !!
سمتش نرید خیلی بهتره
============================================
از چه لحاظ دوست عزیز یعنی خیلی تایم اوت داره؟
با سلام..جفتشون اشغاله..تحمل هم نمیخواد...شاتل بگیر شبانه رایگان هم داره سرعتشم کمترینش 2 مگ در ثانیه هست...من الاتوفیق :112:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
delta
با سلام..جفتشون اشغاله..تحمل هم نمیخواد...شاتل بگیر شبانه رایگان هم داره سرعتشم کمترینش 2 مگ در ثانیه هست...من الاتوفیق :112:
شاتل حداقل تو شیراز میدونم محدودیت دانلود شبانه داره بعد یه مقدار محدود میکنن به ۱۰ کیلوبایت !!!!
- - - Updated - - -
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mehdi741
============================================
از چه لحاظ دوست عزیز یعنی خیلی تایم اوت داره؟
شما به هر دلیلی مشکل داشته باشی زنگ بزنی پشتیبانی فقط بلدن بگن خطتون نویز داره !!
کیفیت سرویسشون هم مثل قبل نیست
نامحدود هم نگیرید خیلی بهتره سرعت فوق العاده پایینه
عزیزان چطور میتونید بگید یک شرکت در کل کشور بد هست وقتی تمام کشور یک نوع شبکه و یک مقدار ثابت کاربر روی هر پورت نیست ؟
بنده از آسیاتک دارم با سرعت 16 مگ چند سالی هم هست دارم . قطعی زیادی نداره سرعت هم ثابت هست بدون مشکل جدیدا گیگ باکس میزنم گیگی 800 در میاد . از پارس آنلاین هم دارم اونم 16 مگ هست خط کمکی قطعی بیشتری داره نسبت به آسیاتک ولی باز خوبه
نسبت به شهر و منطقه کلا فرق داره سرویس . استارتر محترم بهتر هست از دوستان و فامیل و یا همسایه ها این سوال رو بپرسید نه در انجمنی که هر شخصش برای یک نقطه از کشور هست
سلام
ما از اسیاتک هم راضی هستیم
سرعت و پایداری مطلوبی دارد
اسیاتک مزخرف ترین پشتیبانی داره کارشناس ارسال میکنه هیچی سر در نمی اورد من با 195 شکایت کردم اینقدر زنگ زدن از شکایت پشیمان شدم واسه دانلود شیاته اش جمع نکردم ماهی 3 گیگ هم مجانی میتونی بگیری
پارس انلاین تا دو ماه پیش داشتم افتضاح بود که هیچ خط جمع آوری نمی کردن یه کلمه یا ما یه هیچ کس :)
باز صد رحمت به آسیاتک لااقل یک سال ساپورت و کیفیت خوب دیدیم
سلام
بزرگترین مزیتی که از آسیاتک دیدم سایت asiadl.ir بوده که میشه ازش رایگان دانلود کرد.
با اینکه اکثر فایل هاش بدرد نخورن یا بعضاً خرابن اما تا حالا حدود 500 گیگ ازش بازی PC دانلود کردم و گفتم حیفه جزو خوبی هاش حساب نکنم :d
بدی هاش هم از نظر من اینه که:
- سرعتش مثل مخابرات که کنارش تو خونه دارم پایدار و همیشه یکی نیست و بین یه مقدار زیادی تا یه مقدار دیگه برای من متغیره.
- پینگ خوبی نداره و تو استریم کردن ویدئو ها هم حتی با سرعت 4 مگابیت که دارم مشکل هست و هر از گاهی قطع میشه.
- با اینستاگرام هم که کلاً مشکل داره (البته من اصلاً از اینستاگرام استفاده نمیکنم اما اعضای خانواده پشت سر هم گله مند باز نشدن هیچ یک از عکس های اینستاگرام هستن در صورتی که همون موقع با مخابرات که تست میکنن عکس ها باز میشن).
در کل راضیم پشتیبانی هم که دوستمون گفتن من که بدی ندیدم و حداقل پشتیبانی اش همیشه محترمانه و خوب (چه شیفت صبح که اپراتور خانم جواب میده و چه شیفت عصر که آقاست همه شون محترم و خوب با من صحبت کردن).
پارس آنلاین هم داشتم اونم پشتیبانی اش عالی بود سرعتش هم خوب بود تنها عیبش نداشتن یه سایت مثل asiadl.ir یا shatelland.com شاتل هستش اگه یه parsdl و parsland چیزی راه بندازه اینم خوب میشه :->