دوستان من می خوام یه سرور بگیرم برا سایت فیلم. می خواستم راهنمایی کنین برا سرور دانلود سایت فیلم از چه سیستم عاملی استفاده کنم و از چه کنترل پنلی ؟
ممنون
نمایش نسخه قابل چاپ
دوستان من می خوام یه سرور بگیرم برا سایت فیلم. می خواستم راهنمایی کنین برا سرور دانلود سایت فیلم از چه سیستم عاملی استفاده کنم و از چه کنترل پنلی ؟
ممنون
سلام شما یه سرور ویندوز با هارد بالا سفارش باید بدهید که فایل هاتون رو تو این سرور قرار بدهید و لینک دانلودش رو بزارید رو سایتتون
درود
سرور ویندوز بگیرید راحت تر هستید.
درود خدمت شما سرور خرید کنید ویندوز سرور یا دایرکت ادمین نصب کنید
چنانچه از سرور خود برای v p * N استفاده میکنید و یا برای دانلود / اپلود از وی پی اس استفاده میکنید سرور های ویندوز برای شما مناسبتر است
اما برای بارگذاری خود سایت احتیاج به سرور لینوکس دارید که می تونید با بررسی ها و نظر خودتون سیستم عامل دایرکت آدمین و یا سی پنل نصب کنید.
در اینصورت هزینه ی زیادتری برای شما در قبال 2 سرور و لاینیس ها خواهد داشت.
اما برای خرید یک سرور پیشنهاد میشه سرور لینوکس تهیه کنید.
حالا دوستان بنظرتون از iis استفاده کنم یا wamp server ?
چون فقط می خوام فیلم هام نگهداری کنم و لینک دانلود رو بزارم تو سایت. بنظرتون کدومش بهتره ؟ پیشنهادتون
درود
برای راهنمایی بیشتر با یکی از ای دی های زیر در تماس باشید
id telgaram:@parswebhost
id yahoo:parswebhostnet
id skype:parswebhost.net
phone office:04533452748
phone mobile:0901451474
روزتون بخیر
درود
پيشنهاد بنده به شما ويندوز سرور + iis هست
اما چون اكثرا كار با ويندوز رو كامل ياد ندارن يوزر ها ( اگر ياد دارين كه همون ويندوز) پيشنهاد بعديم بهتون دايركت ادمين + انجين ايكس هست.
موفق باشيد
سلام
ویندوز سرور + iis پیشنهاد میشه. (هم فایل های مورد نیازتون رو از داخل سرور دانلود میکنید و در همان سرور نیز برای دانلود میتونید قرار دهید)