پاسخ : ابیوز ssdp در هتزنر
خیلی کار غیر حرفه ای انجام دادید با 1 اخطار سرویس مشتریتون را بستید هر کاری هم کرده باشه نباید میبستید بایستی خودتان مشکل را حل میکردید و حل میشد هیچی اگر تکرار میشد و حل نمیشد انوقت پیغام میدادید از طریق تیکت و ایمیل و اس ام اس به کاربر و اگر درست نمیکرد ان وقت میبستید نه اینکه بگیرید سرویس هم وطن خود را ببندید بد میگن خارجی ها با ایرانی ها بدن و میبندن فلان میکنند بسار ... به من هیچ ربطی نداره اما ناراحت کاربرتون شدم که اینطور رفتار کردید باهاشون . زبان هم فارسی هست میتونستید با هم به نتیجه ای برسید و حل کنید بدونه اینکه Down کنید .
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
مینا-صیفی
خیلی کار غیر حرفه ای انجام دادید با 1 اخطار سرویس مشتریتون را بستید هر کاری هم کرده باشه نباید میبستید بایستی خودتان مشکل را حل میکردید و حل میشد هیچی اگر تکرار میشد و حل نمیشد انوقت پیغام میدادید از طریق تیکت و ایمیل و اس ام اس به کاربر و اگر درست نمیکرد ان وقت میبستید نه اینکه درجا بگیرید سرویس هم وطن خود را ببندید بد میگن خارجی ها درجا با ایرانی ها بدن و میبندن فلان میکنند بسار ... به من هیچ ربطی نداره اما ناراحت کاربرتون شدم که اینطور رفتار کردید باهاشون . زبان هم فارسی هست میتونستید با هم به نتیجه ای برسید و حل کنید بدونه اینکه Down کنید .
هر آی پی ک براش ابیوز دریافت میشه ، باید مسئله در کمترین زمان پیگیری بشه ، دیتاسنتر های اروپایی یا آمریکایی مثل ایران نیستن ک ب خاطر ناراحت شدن یا نشدن کاربر سرور رو ساسپند نکنن و کلا با کسی شوخی ندارن ، ما هم نمیتونیم ب خاطر یک آي آپی رو کل سرور ریسک کنیم ! (بقیه کاربران چه گناهی کردن ؟)
در ضمن فقط در شرایطی ک کاربر از سرور سؤ استفاده کنه یا ابیوز دریافت شه ، سرور رو ساسپند میکنیم و با کاربر تماس میگیرم ک توضیح بده ، شاید اصلا ویروس یا تروجان باعث این ابیوز شده باشه و خود کاربر بی تقصیر باشه ، ک در این شرایط ب کاربر وقت داده میشه مشکل رو حل کنه .
با تشکر ...
دوست عزیز ، با بستن سرور کاربر به نظر من اشتباه بزرگی انجام دادید . توضیح ابیوز به این شکل هست :
ابتدا Simple Service Discovery Protocol (SSDP) را برای شما معرفی کردند که پروتوکل یافت و انتشار خدمات شبکه ای هست . گفتند چون این پروتوکل اخیرا مورد سوء استفاده ی شدیدی توسط کسانی که قصد دی داس دارند شده ، The Shadowserver تستی رو انجام داده که در تمامی کشوری آلمان مشخص بشه که در کدوم ای پی های این کشور ،پورت این پروتوکل باز هست و سعی داشتند تا شما را در جریان این موضوع قرار دهند تا پورت رو ببندید .
در اینجا میبینید که مشتری شما مظنون به انجام هیچ گونه اقدامی نیست . فقط باید اون پورت رو ببندید و یا به مشتری اطلاع رسانی کنید تا ببندد تا در آینده از این پورت برای ارسال اتک های دی داس سوء استفاده نشود . این یک پیشگیری هست .
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
OmidX
هر آی پی ک براش ابیوز دریافت میشه ، باید مسئله در کمترین زمان پیگیری بشه ، دیتاسنتر های اروپایی یا آمریکایی مثل ایران نیستن ک ب خاطر ناراحت شدن یا نشدن کاربر سرور رو ساسپند نکنن و کلا با کسی شوخی ندارن ، ما هم نمیتونیم ب خاطر یک آي آپی رو کل سرور ریسک کنیم ! (بقیه کاربران چه گناهی کردن ؟)
در ضمن فقط در شرایطی ک کاربر از سرور سؤ استفاده کنه یا ابیوز دریافت شه ، سرور رو ساسپند میکنیم و با کاربر تماس میگیرم ک توضیح بده ، شاید اصلا ویروس یا تروجان باعث این ابیوز شده باشه و خود کاربر بی تقصیر باشه ، ک در این شرایط ب کاربر وقت داده میشه مشکل رو حل کنه .
با تشکر ...
حداقل ابتدا باید سعی بشه دید که موضوع ابیوز چه چیزیست ، بعد از اون باید به سرعت عمل بشه . در اینجا شما کاربرتون رو بی دلیل مسدود کردید .
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
OmidX
من فقط میخوام بدونم ، الان کاربر من دقیقا چه کار کرده ؟ (:|
بنده خدا هیچ کاری نکرده
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
OmidX
با تشکر ...
بله درسته من فکر کردم بدونه
اینکه به کاربر بگید موضوع را گرفتید بستید اگر این کارا نکردید که هیچ کرتون درسته .
معمولا هم اخطار ها 24ساعتی 48 ساعتی 12 ساعتی وقت دارن و خیلی خوبه که مسئولیت پذیر و مدیر هوشمند با پشتیبانی سریع هستید که پیگیری میکنید اما من منظورم اینه درجا و بدونه اطلاع کاربر نبندید و حتی اطلاع هم دادید در چند ساعات به دیتاسنتر مشکل حل میشه بدونه down کردن از سوی شما . انشالاه که مثله خیلی مشکلات دیگه زودتر حل بشه سرور کاربرتون .