کدام کشور بهترین پینگ رو به ایران دارد؟
سلام دوستان. من یک هاست اشتراکی از یک هاست خارجی می خواستم تهیه کنم. در ۳ نقطه مختلف جهان قرار داره.
۱- آمریکا
۲- هلند
۳- سنگاپور
حالا می خوام ببینم برای من که اکثر بازدید کنندگان از ایران هستند کدوم یکی از این کشورها بهتره؟
ممنون از همتون :)
پاسخ : کدام کشور بهترین پینگ رو به ایران دارد؟
سلام و عرض ارادت
فرانسه از همه این ها بهتر هست
اما اگر فقط از بین این ها میخواهید هلند بهترین هست و آمریکا هم بدترین پینگ رو به سمت ایران داره
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
repenter
سلام دوستان. من یک هاست اشتراکی از یک هاست خارجی می خواستم تهیه کنم. در ۳ نقطه مختلف جهان قرار داره.
۱- آمریکا
۲- هلند
۳- سنگاپور
حالا می خوام ببینم برای من که اکثر بازدید کنندگان از ایران هستند کدوم یکی از این کشورها بهتره؟
1. هلند
2. سنگاپور
3. آمریکا
را پیشنهاد می نمایم. ( به ترتیب )
در بین موارد پیشنهای خودتان هلند بهتر است
هلند رو با سنگاپور مقایسه میکنید؟؟؟؟
من اصلا سوادی در این زمینه ندارم :) برای همین پرسیدم. یک جای دیگه هم یک نفر از پاکستان همین سوالو پرسیده بود، اکثرا بهش سنگاپور رو پیشنهاد داده بودن، چون می گفتن اینترنت پاکستان ظاهرا از سنگاپور می گذره خطوطش یا یک همچین چیزایی. منم گفتم بپرسم مطمئن شم.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
repenter
من اصلا سوادی در این زمینه ندارم :) برای همین پرسیدم. یک جای دیگه هم یک نفر از پاکستان همین سوالو پرسیده بود، اکثرا بهش سنگاپور رو پیشنهاد داده بودن، چون می گفتن اینترنت پاکستان ظاهرا از سنگاپور می گذره خطوطش یا یک همچین چیزایی. منم گفتم بپرسم مطمئن شم.
در انتخاب هلند شک نکنید نه تنها به خاطر کیفیت ، پینگ مناسب به ایران و ... بلکه وارز نیز هست و بدون نگرانی از قوانین کپی رایت میتوانید هر اسکریپتی در آن نصب کنید و یا اگر ارسال ایمیل تبلیغاتی کنید و ... هیچ مشکلی پیش نمیاد.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
repenter
۱- آمریکا
۲- هلند
۳- سنگاپور
اگر حتماْ باید از کشور های ذکر شده باشد هلند رو پیشنهاد می کنم مخصوصاْ لیزوب هلند
فرانسه و هلند عالین
آلمان هم خوبه
فرانسه / هلند / المان / انگلستان