رابطه ovh با ایران چطور است ؟
سلام رابطه این دیتاسنتر با ایران چطوره ؟/
با اطلاعات حقیقی میشه ثبت نام کرد و با ایپی ایران یا خیر؟
پاسخ : رابطه ovh با ایران چطور است ؟
سلام خیر باید مدارکی ارائه بدید که ثابت کنه شما داخل ایران زندگی نمیکنید ، اگر با پی پال خرید میکنید باید وریفای شده بشه و به نام خودتون
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
serverhaa
سلام خیر باید مدارکی ارائه بدید که ثابت کنه شما داخل ایران زندگی نمیکنید ، اگر با پی پال خرید میکنید باید وریفای شده بشه و به نام خودتون
پی پال دارم از حساب بانکی توی دبی هست ولی الان ایران هستم
مدرک برای ثابت کردن اینکه ایرانی نیستم چیه ؟ سند ملک تو دبی به نام پاسپورتم رو قبول میکنند ؟ هرچند پاسپورتم ایرانیه ! چیزی در این باره میدونید؟
مدارک باید غیر ایرانی باشه و با مدارک صاحب خساب پیپال و یا حساب بانکی یکی باشه.
موفق باشید
جهت همکاری با دیتاسنتر ovh شما باید مدارکی مانند پاسپورت یا آی دی کارت ؛ قبض برق یا گاز یا آب از محل سکونت واقعی خود در خارج و در برخی مواقع ارائه پروف بانکی ارائه شود. تمامی مدارک باید با هویت واقعی خارجی باشد و همچنین نام بازکننده حساب در ovh با نام پرداخت کننده در پیپال حتماً باید یکی باشد و طبق تجربه در هر پرداخت حتی تمدید سرورها این مورد چک میشود.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
elementary
پی پال دارم از حساب بانکی توی دبی هست ولی الان ایران هستم
مدرک برای ثابت کردن اینکه ایرانی نیستم چیه ؟ سند ملک تو دبی به نام پاسپورتم رو قبول میکنند ؟ هرچند پاسپورتم ایرانیه ! چیزی در این باره میدونید؟
اونا با ایرانی مشکل ندارند مشکلشون ایرانه شما ثابت کن دبی هستین + حتما باید بیلینگ هاتون به نام خودتون بخوره سخت میگیرند تو این مورد
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
a.e
جهت همکاری با دیتاسنتر ovh شما باید مدارکی مانند پاسپورت یا آی دی کارت ؛ قبض برق یا گاز یا آب از محل سکونت واقعی خود در خارج و در برخی مواقع ارائه پروف بانکی ارائه شود. تمامی مدارک باید با هویت واقعی خارجی باشد و همچنین نام بازکننده حساب در ovh با نام پرداخت کننده در پیپال حتماً باید یکی باشد و طبق تجربه در هر پرداخت حتی تمدید سرورها این مورد چک میشود.
قبض اب و برق خونه دبی همه اینارو دارم به نام خودم هست و حساب پیپال و ویزا هم بنام خودم هست
ولی من فعلا ایران هستم یعنی با ایپی ایران میخوام ببینم مشکلی ندارن؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
starting
اونا با ایرانی مشکل ندارند مشکلشون ایرانه شما ثابت کن دبی هستین + حتما باید بیلینگ هاتون به نام خودتون بخوره سخت میگیرند تو این مورد
با ایپی ایران که مشکلی ندارند ؟ اگه موقع پرداخت با ایپی دبی برم یا امریکا مثلا شک نکنن یک وقت ؟
کلا فقط میخوام یک سرور ابری بگیرم با پنل و تجهیزات
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
elementary
قبض اب و برق خونه دبی همه اینارو دارم به نام خودم هست و حساب پیپال و ویزا هم بنام خودم هست
با ایپی ایران که مشکلی ندارند ؟ اگه موقع پرداخت با ایپی دبی برم یا امریکا مثلا شک نکنن یک وقت ؟
با سلام
حتما باید آی پی پرداختی تون هم از دبی باشه
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
elementary
سلام
کسی که سند ملک در دبی داره دیگه ایرانی نیست یعنی مقیم هستید پس مشکلی نداره
چند سال دبی هستید ؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
xmohammadx
با سلام
حتما باید آی پی پرداختی تون هم از دبی باشه
ربطی نداره اگر شما با ادرس دبی اکانتتون رو وریفای کنید و پرداخت ها رو هم خودتون بزنید ربطی به آی پی نداره دوست من از قدیم میگن طلا که پاک است چه حاجتش به خاک است