سلام
آیا شرکت هاستینگ میتونه ادعا کنه به دلیل حمله به vps شما ، هارد سرور crash کرده و باید خسارت بدید؟
بدون اینکه موقع فروش وی پی اس همچین شرطی گذاشته باشه؟
و وی پی اس رو ببنده و بگه اگه 100 تومان خسارت ندید ترمینیت میکنیم؟
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام
آیا شرکت هاستینگ میتونه ادعا کنه به دلیل حمله به vps شما ، هارد سرور crash کرده و باید خسارت بدید؟
و وی پی اس رو ببنده و بگه اگه 100 تومان خسارت ندید ترمینیت میکنیم؟
به نظر من اصلا حق نداره چنین کاری بکنه
به جز در مورد اسپم و کپی رایت در مورد دیگه ای جریمه نمیگیرن ...
مسئول سخت افزار سرور اجاره ای ( Rental) خود سرویس دهنده ست . و از اونجایی که شما مستقیما در این کار نقشی نداشتید به هیچ عنوان نمیتونند خسارتی از شما طلب کنند و سریعا باید هارد جدید و اطلاعات رو تحویل شما بدند .
ضمن اینکه سرویس دهنده باید عوامل پیشگیرانه برای همچین مواردی رو از پیش انجام میدانند .
اگه اینم هست که دیگه اصلا حق ندارهنقل قول:
الان من تو قوانینم میگم اسپم بزنید بار اول اخطار و دوم جریمه
ولی اگه قبل خرید گفته نشه اصلا نباید بگیرن
بر عکس شما باید شکایت کنید که سرویس شما رو بسته از کجا معلوم شاید دروغ میگه !!!!
چه طوری میتونه اثبات کنه که چی شده که هارد سوخته.>:p
فقط یه توصیه میکنم به بقیه
به راحتی اعتماد نکنید و رو یه سرور دیگه بکاپ داشته باشید که کسی راحت نتونه باج بگیره
با سلام
خیر، در صورتی که در شرایط آنها ذکر نشده است نمی تونند این کارا انجام بدهند.مگر اینکه شما از پنل خودتون به عمد کاری خلاف قوانیم بکنید که اون هم خسارت نداره و فقط اکانت شما ساسپند می شه.
اینقدر هم یکطرفه قضاوت نکنید شاید طرف مقابل هم برای خود دلیل هایی داشته باشد ....نقل قول:
بر عکس شما باید شکایت کنید که سرویس شما رو بسته از کجا معلوم شاید دروغ میگه !!!!
چه طوری میتونه اثبات کنه که چی شده که هارد سوخته.>:p
دوست عزیز از ایشون بخواهید در این تاپیک شرکت کنند و دلایل را بیان کنند .
موفق باشید .