پاسخ : بااین مشتری بایدچه کرد؟
من بودم هاستش رو پاک می کردم بعد دایورتش می کردم .........
یارو نصفه پول داده طلب کاره؟
- - - Updated - - -
من بودم هاستش رو پاک می کردم بعد دایورتش می کردم ......... یارو نصفه پول داده طلب کاره؟
شما باید این مشتریان کنار بیاید.
به هر حال سطح کاری شما و مجموعتون مرتبط با همین گروه از مشتریان هست.
با سلام
سخت نگیرید :) پولشو بدید بره به سلامت !
یا حق
خوب باید تو قوانینتون یه نکته رو متذکر بشید که پشتیبانی رسمی از طریق تیکت هست!
من برای مشتریام ارزش قائل میشم, حتی بعضی ها از دوستان قدیمی هستند با این حال وقتی تو یاهو یا هر جا دیگه پیام میدن و درخواستی دارند میگم اول باید تیکت ثبت کنند!
اینطوری به کار خودتون نظم میدید و مشتری عادت میکنه که همیشه از طریق تیکت پیگیری کند
مشکل از خودته داداشم
مگه یاهو جای پشتیبانی هست ؟
هرکی پشتیبانی میخواد خیلی شیک و مجلسی تیکت بزنه یا از چت آنلاین سایت در ارتباط باشه
مشکل از خودت هست بهتره یاهو و امثال اون رو برای پشتیبانی انتخاب نکنی
جات بودم پولشو مینداختم جلوش ی بک آپ لینک 5 ساعته بهش میدادم و هاست رو ترمنت میکردم سریع
میگفتم برو هرجا دوست داری سرویس بگیر
بابا هاستینگ سخته خیلی سخته و با این همه درد و سر و استرسش باز کسی درک نمیکنه و فکر میکنه طرف نشسته داره پول پارو میکنه
نمیدونه اگه طرف یکساعت نباشه چ بلایی سرش ممکنه بیاد و هر لحظش استرسه
بنظرم هاستینگ داشتن سخترین شغل دنیاست ولی متاسفانه تو ایران همه فکر میکنن ساده ترین کار و پر سود ترین کار هست
باسلام
ابتدا از او بخواهید که حرف حسابش را به شما بگوید . اگر همین طور به این رفتار زشت ادامه بده ابتدا وجهی که به شما داده رو برگردونید اما
اگر از فحاشی ایشون گله مند هستید بهتره از طریق پلیس فتا یا سایر مراجع مرتبط پیگیری کنید
ببخشید دوستان دیر پاسخ دادم/.
خیرازفحاشی ایشون زیادناراحت نیستم چون پشتیبانی باید تاحدی صبرداشته باشه.
امافحش دادن به پشتیبان هامون خیلی بده...
من بهش گفتم نمیتونم تویاهوپشتیبانی بدم وتیکت بزن تاپشتیبان ها جواب بدن دیدم حسابی طلب کار شدم گفتم بزار یکم باهاش راه بیام ولی مثل اینکه فایده ای نداره...
- - - Updated - - -
ببینید ما چندتاپشتیبان داریم که به تیکت هاسریعا پاسخ میدن ولی مثل اینکه بعضی ها فقط بایاهو حال میکنند...
- - - Updated - - -
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
vahab00
مشکل از خودته داداشم
مگه یاهو جای پشتیبانی هست ؟
هرکی پشتیبانی میخواد خیلی شیک و مجلسی تیکت بزنه یا از چت آنلاین سایت در ارتباط باشه
مشکل از خودت هست بهتره یاهو و امثال اون رو برای پشتیبانی انتخاب نکنی
جات بودم پولشو مینداختم جلوش ی بک آپ لینک 5 ساعته بهش میدادم و هاست رو ترمنت میکردم سریع
میگفتم برو هرجا دوست داری سرویس بگیر
بابا هاستینگ سخته خیلی سخته و با این همه درد و سر و استرسش باز کسی درک نمیکنه و فکر میکنه طرف نشسته داره پول پارو میکنه
نمیدونه اگه طرف یکساعت نباشه چ بلایی سرش ممکنه بیاد و هر لحظش استرسه
بنظرم هاستینگ داشتن سخترین شغل دنیاست ولی متاسفانه تو ایران همه فکر میکنن ساده ترین کار و پر سود ترین کار هست
داداش تیکه بودیا نصیحت؟؟ :D
شوخی کردم.
خودم هم خیلی نصیحت میکنم بعضی دوستان رو.
ماکه وارداینکار شدیم وانشاالله حالا حالاها هستیم...
ولی اینطوری آدم دوروزه پیر میشه.
چقدرصبر خب؟
هیچ شرکتی به همین دلایل از یاهو پشتیبانی نمی کند فقط فروش در یاهو است :| پولش بده دنبال دردسر می گردد بگو هر کاری دوست داری بکن فحاشی خودش حرم است