سلام به همگی
میخواستم بدونم منبع درامد اصلی یک سایت دانلود مثله پی سی دانلود در چیه؟
به غیر از تبلیغات و پاپ اپ
یه توضیح بده یکی از دوستان من روشن بشم.
مرسی
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام به همگی
میخواستم بدونم منبع درامد اصلی یک سایت دانلود مثله پی سی دانلود در چیه؟
به غیر از تبلیغات و پاپ اپ
یه توضیح بده یکی از دوستان من روشن بشم.
مرسی
سلام عزیز
خودتون جواب دادید
پاپ آپ و تبلیغات
به جز تبلیغات از طریق فروش محصولات هم درآمد هایی دارند ولی عمده درآمد همون تبلیغات هست
خب دوست عزیز سایت های بزرگ از جمله دانلودها , پی سی دانلود , آسان دانلود ... دارای اسپانسر های قوی و تحت نظارت دولت می باشند
و توسط یک فرد اداره نمی شود بلکه یک تیم حداقل 20 نفری اداره می شود و شاید هزینه هایشان را دولت می پردازد !
تبلیغات ... هم یه چیز طبیعی براشون هستش که بتونن پول سرورشون رو بدن !
منظورتون از طریق دولت دقیقا یعنی چی؟
واقعیت من یه سایت دانلود دارم و کلی بازدید کننده هم در روز دارم و سایتم سئوی خوبی داره و... مشکل اینجاست من خودم رو سرکار گذاشتم این همه دارم اپدیت میکنم.هزینه هاست میدم هزینه سرور مجازی میدم و ... ولی تا الان که سه سال شده از هیچ جایی تامین نمیشم.
خب زیاد نمی تونم در مورد این بحث توضیح بدم ولی مخصری عرض میکنم این سایت ها ابتدا با سرمایه های زیادی افتتاح میشه و کارمندان سایت های توسط افراد متخصص کامپیوتر و اینترنت که مثلا در پلیس فتا
فعالیت میکنن مدیریت میشه و در نتیجه به سایت های بزرگی مثل پی سی دانلود تبدیل میشن !
باید رتبه الکسا و رنک گوگلتون بالا باشه تا تبلیغات بدن ! مهم بازدید که در سایتتون درج میشه نیست ! من نرم افزاری دارم که در ان واحد 500 تا انلاین میده برای سایت ولی برای الکسا کلی ضرر میزنه
اگر مثل رتبه الکساتون در ایران زیر 500 تا باشه 100% تبلیغات میدن از جمله بازی انلاین جنگ خان ها تبلیغات میده !
چه عرض کنم.این درامد ها ی اینترنتی اصلا جوابگو نمیشه.
الان به کارگر روزی 40 تومن میدن!فکر کنم تو اینترنت طرف 40 هزار تومن فقط سود کنه باید کلاش رو بندازه هوا.راه اندازی سایت هاستینگ بنظرتون خوبه؟
فکر کنم در کل این درامد های اینترنتی واسه افراد کم سن و سال هست,نه واسه یکی که 23 سالش هست.حالا چه پی سی دانلود باشه یا ....
الان همین سایت دانلودها مثلا ماهی بخواد بترکونه از طرف تبلیغات و فروش محصول و .... 500 تومن بخواد در بیاره از این 500 تومان باید پول نویسنده بده, پول سرور , هاست و خیلی چیز دیگه بده و در نهایت میخواد چه قدر پول براش بمونه؟فکر کنم 100 تومن هم نمونه!بیرون از خونه ادم دو روز کار کنه بیشتر از 100 تومن میگیره.
اینا همش بچه بازیه بخدا.
دوستان این طرز تفکر منه ایا درسته یا من اشتباه میگم؟