توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : درخواست ثبت دامین غیر از Resello
cityhost
December 13th, 2013, 12:00
سلام
همکاران عزیز اینجا چه کسی غیر از ثبت کننده Resello دامین ثبت میکنه؟ مثلا Name.com یا ...
هزینه ثبت دامین ORG و Net به چه صورته و این که پنل دامین داده میشه یا نه؟
Mohsen.b
December 13th, 2013, 12:05
ما از enom ثبت می کنیم و پنلش از WHMCS هستش.
royl
December 13th, 2013, 12:06
من دامینم رو میخواستم انتقال بدم only domain که نشد
دلیلش هم ریسیل کلوب اجازه نداد
اگه خواستی یه اکانت تو سایتشون دارم که 9 دلار شارژ داره اگه خواستی میتونم بهت با تخفیف بدم
MOHAMMAD MOHSEN
December 13th, 2013, 12:07
سلام
همکاران عزیز اینجا چه کسی غیر از ثبت کننده Resello دامین ثبت میکنه؟ مثلا Name.com یا ...
هزینه ثبت دامین ORG و Net به چه صورته و این که پنل دامین داده میشه یا نه؟
ما تو Internet.bs ثبت می کنیم. پنل مستقل نداره اما سایت ما از طریق API به سایت رجیسترار وصل هست و دسترسی کامل دارید و تغییرات شما هم به صورت آنی اعمال میشوند. در ضمن این سرویس دهنده Free Privacy Protect هم داره امکانی که ریسلو نداره و امکان ایجاد child name server هم هست
https://www.karbaran.com/domainchecker.php
cityhost
December 13th, 2013, 12:10
ما تو internet.bs ثبت می کنیم. پنل مستقل نداره اما سایت ما از طریق api به سایت رجیسترار وصل هست و دسترسی کامل دارید و تغییرات شما هم به صورت آنی اعمال میشوند.
https://www.karbaran.com/domainchecker.php
الان من یک دامین دارم ، برای هاستینگ هست و فروشگاهم هست ، 27 روز دیگه به تموم شدنش مونده ، میخواستم اسمشو عوض کنم اما بالا اومدن تو گوگل وقت میبره ، اگه این 27 روز تموم شه به صورت آنی از ثبت کننده های دیگه قابل ثبت هست یا مثل irnic باید 1 ماه صبر کنی؟ در resello پنل مدیریت دامین نداریم و نمیتونیم برای دامین chide name server معرفی کنیم
Mohsen.b
December 13th, 2013, 12:14
باید صبر کنی تا از جاهای دیگه بتونی رجیستر کنی تازه اگر کسه دیگه ای اونو ثبت نکنه و این مدت هم که صبر می کنی دامینت دانه.
MOHAMMAD MOHSEN
December 13th, 2013, 12:16
الان من یک دامین دارم ، برای هاستینگ هست و فروشگاهم هست ، 27 روز دیگه به تموم شدنش مونده ، میخواستم اسمشو عوض کنم اما بالا اومدن تو گوگل وقت میبره ، اگه این 27 روز تموم شه به صورت آنی از ثبت کننده های دیگه قابل ثبت هست یا مثل irnic باید 1 ماه صبر کنی؟ در resello پنل مدیریت دامین نداریم و نمیتونیم برای دامین chide name server معرفی کنیم
معمولا دامین های بین المللی 80 روز طول میکشه تا پس از expire امکان ثبت مجددش فراهم بشه.
از 0 تا 45 روز برای Auto-renew Grace Period
0 تا 30 روز برای Redemption Grace Period
5 روز برای Pending Delete
cityhost
December 13th, 2013, 12:21
دامین us برای فروش هاست و سرور مجازی پیشنهاد میشه؟
MOHAMMAD MOHSEN
December 13th, 2013, 12:36
دامین us ، دامین کشوری آمریکاست و برای فروش هاست و سرور مجازی زیاد جالب نیست. us معنیش میشه ما و سایت هایی که جنبه خانوادگی دارند بعضا این دامین رو انتخاب می کنند. البته هدف اصلی این دامین شرکت ها و افراد آمریکایی و یا مرتبط با آمریکاست. البته ثبت اون محدودیتی خاصی نداره و هر کسی می تونه ثبت کنه.
Saati
December 13th, 2013, 13:33
اگه به دنیا نماد و این چیزا هستید برای us نماد الکترونیکی نمیدن و دامنه باید com , net باشه. شنیدم حتی برای co هم نمیدن
اگه دنبال دومین خوب میگردی چند تا دومین توپ برای این کار دارم به امضا مراجعه کن
GateFa
December 13th, 2013, 13:48
برای رفع این مشکل میتونید از سایت هایی که dns رایگان میزبانی میکنند استفاده کنید.
مشکلی نیست که به خاطرش منتقل کنید از resello