توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : انتقال سایت
TLOVE
December 6th, 2013, 07:28
سلام من از سایتم بکاب گرفتم و اون رو روی هاستم انتقال دادم اما نمی تونم اون رو ریستور کنم می شه یک نفر کمکم کنه؟
mehrdad2
December 6th, 2013, 10:02
با سلام
دوست عزیز شما اگر از جای هاست گرفتید خودتون نمی تونید ریستور کنید باید بدید ادمین این کار رو براتون انجام بده:113:
rezahesami
December 6th, 2013, 10:18
کنترل پنل تون چی هست؟ چرا نمی تونید؟چه خطایی میده؟
aligoli
December 6th, 2013, 11:25
سلام من از سایتم بکاب گرفتم و اون رو روی هاستم انتقال دادم اما نمی تونم اون رو ریستور کنم می شه یک نفر کمکم کنه؟
1. فایل ها را در روت هاست آپلود نمایید.
2. یک دیتابیس بسازید، اطلاعات دیتابیس در هاست قبلی را در دیتابیس جدیدی که ساخیتد ایمپورت نمایید.
3. در فایل کانفیگ سیستم مورد نظر، اطلاعات دیتابیس جدید را درج و ذخیره نمایید.
TLOVE
December 12th, 2013, 20:29
من کل فایل فول بکاب رو آپلود کردم حالا چیکار کنم؟
DUST
December 12th, 2013, 20:33
فول بک اپ رو خودتون نمیتونین ریستور کنید باید بدین مدیر سرور ریستور کنه
یا میتونید بازش کنید این فایل فشرده روووو فایلهاشو بردارین از توش بریزین پوشه پابلیک
دیتابیس هم باید جدا از توس برداری توی پی چی پی می ادمین ریستور کنی
glxx
December 12th, 2013, 20:34
دسترسی شما در چقدر است ؟
یوزر یا رسیلر یا مدیر سرور ؟
flexhost.ir
December 12th, 2013, 20:37
1. فایل ها را در روت هاست آپلود نمایید.
2. یک دیتابیس بسازید، اطلاعات دیتابیس در هاست قبلی را در دیتابیس جدیدی که ساخیتد ایمپورت نمایید.
3. در فایل کانفیگ سیستم مورد نظر، اطلاعات دیتابیس جدید را درج و ذخیره نمایید.
طبق گفته این دوستمون عمل کنید
djmohammad
December 12th, 2013, 20:45
به نظر من از نرم افزاری مانند mysql dumper استفاده کنید برای بکاپ گرفتن و ریستور کردن تا مشکلات این چنینی برای شما پیش نیاد
با تشکر
TLOVE
December 12th, 2013, 20:45
رسیلر
TLOVE
December 12th, 2013, 20:46
دسترسی شما در چقدر است ؟
یوزر یا رسیلر یا مدیر سرور ؟
رسیلر
i-Power
December 12th, 2013, 20:48
رسیلر
با سلام،
بعضا برخی از مدیران سرور برای پکیج های ریسلر خود دسترسی به بخش Restore full backup رو قرار میدهند
بسته به کنترل پنل شما متفاوت است.
چنانچه فول بک آپ دارید، لینک دانلود رو به مدیر سرور بدید تا برای شما دریافت و ریستور کند.
موفق باشید
TLOVE
December 12th, 2013, 21:03
با سلام،
بعضا برخی از مدیران سرور برای پکیج های ریسلر خود دسترسی به بخش Restore full backup رو قرار میدهند
بسته به کنترل پنل شما متفاوت است.
چنانچه فول بک آپ دارید، لینک دانلود رو به مدیر سرور بدید تا برای شما دریافت و ریستور کند.
موفق باشید
این قابلیت رو کجا باید پیدا کنم؟
i-Power
December 12th, 2013, 21:10
این قابلیت رو کجا باید پیدا کنم؟
با سلام مجدد،
جناب این قابلیت که عرض کدم خدمتتون، بعضی از فروشندگان در cPanel/WHM بخش تغییرات در ریسلرها اجازه برخی کار ها
رو می دهند، به فرض مثال این قابلیت رو میبایست مدیر اصلی سرور برای شما به عبارتی اجازه دسترسی
به این بخش رو به شما بدند.
اما بالغ بر 90 % این قابلیت رو نمیدند (زیرا برخی از تنظیمات cron جهت تهیه نسخه پشتیبان و و و به هزار یک دلیل)