انجمن تخصصی هست نمیشه زیاد کل کل کرد ...مگرنه یه چیزی میگفتم کل سیستم زرین پال زیر سوال بره :) اما خوب ولش اینجا جای این حرفا نیست و تاپک جهان پی رو هم زیادی ریختیم بهم ...
فقط اینو میگم که چرا زرین پال با بانک اینده قرار بسته که اسمش توی لیست بانک های غیر مجاز بانک مرکزی وجود داره ؟ (البته تا اطلاعا که من تا ماه پیش داشتم این ماه رو خبر ندارم که تونستن بلخره مجوز بگیرن یا نه) شما فکر کردین اگه بانک آینده رو دستور جم کردنش رو بدن چه اتفاقی میفته ؟!
خوب دیگه ولش ... ادامه نمیدیم :)
از جهان پی عزیز هم بابت بحث در تاپیک ایشون معضرت خواهی میکینم ...
مشخص شد چرا از کارت بانکی به عنوان خلال دندون استفاده ميکنی.
اولا معضرت اينجوری نيست. معذرت درست هست.
دوما بانک آينده چند روزی هست دوباره به ليست موسسات مالی و بانک های مجاز بانک مرکزی برگشته :)
http://www.cbi.ir/page/4117.aspx
پی نوشت: مراقب باش خلال دندون نپره تو گلوت :)
- - - Updated - - -
تو با با اون س... تون بيا به ما ياد بده.
- - - Updated - - -
آره واقعا چرا بانک آينده ؟ :)
با شما هم ترجيح ميدم دهن به دهن نشم. سوالی داشتيد پيام خصوصی بزنيد.
Mr.Pouria
March 19th, 2015, 00:06
مشخص شد چرا از کارت بانکی به عنوان خلال دندون استفاده ميکنی.
اولا معضرت اينجوری نيست. معذرت درست هست.
دوما بانک آينده چند روزی هست دوباره به ليست موسسات مالی و بانک های مجاز بانک مرکزی برگشته :)
http://www.cbi.ir/page/4117.aspx
پی نوشت: مراقب باش خلال دندون نپره تو گلوت :)
شما خیالتون راحت خلال دندون ( زرین کارت ) توی گلوی ما گیر نمیکنه :)
با دیدن اینکه بانک آینده بعد از 1 سال تلاش (زور زدن پی در پی ) تونست خودشو بین بقیه بانک ها جا کنه خوشهال شدیم :) اما امید واریم یهو نبینیم دوباره مجوزشون لغو شده کارت ها هم برای بعضیا (مولتی یوزرا) که میگن خیلی کاربردی هست کاربردی جز خلال دنودن داشته باشه ...
پ.ن : از همینجا به دوستان پیشنهاد میکنم اگه با خلا دندونای چوبی مشکل دارید که هی میشکنه یه زرین کارت (زرین خلال) بگیرید خودتونو راحت کنید لای دندون لای لسه همه رو قشنگ براتون تمیز میکنه ... :69:
Jahan Pay Co
March 19th, 2015, 00:10
با دیدن اینکه بانک آینده بعد از 1 سال تلاش (زور زدن پی در پی ) تونست خودشو بین بقیه بانک ها جا کنه خوشهال شدیم :) اما امید واریم یهو نبینیم دوباره مجوزشون لغو شده کارت ها هم برای بعضیا (مولتی یوزرا) که میگن خیلی کاربردی هست کاربردی جز خلال دنودن داشته باشه ...
پ.ن : از همینجا به دوستان پیشنهاد میکنم اگه با خلا دندونای چوبی مشکل دارید که هی میشکنه یه زرین کارت (زرین خلال) بگیرید خودتونو راحت کنید لای دندون لای لسه همه رو قشنگ براتون تمیز میکنه ... :69:
با توجه به اینکه تاپیک این شرکت به حاشیه میره لطفا موضوعات مرتبط با سرویس مذکور را در تاپیک مرتبط با همان شرکت قید فرمایید
سپاس از همراهی شما
Mr.Pouria
March 19th, 2015, 00:14
با توجه به اینکه تاپیک این شرکت به حاشیه میره لطفا موضوعات مرتبط با سرویس مذکور را در تاپیک مرتبط با همان شرکت قید فرمایید
سپاس از همراهی شما
با تشکر از شما چشم دیگه ادامه نمیدم :)
ببخشید که به حاشیه کشیدیم
wehost
March 19th, 2015, 00:15
اينکه اين بانک چند ساله داره زور ميزنه برای من مهم نيست.
من از روز اولی که کارتم رو گرفتم متصل به شتاب بود و از همه خود پرداز ها راحت پولم رو ميگرفتم. اون زمان به قول شما بانک اينده هنوز بانک نبود ولی اين کارت برای من از کارت بانکی هم پر کاربرد تر بود.
الان هم که بانک شده و خيال من و امثال من راحتتر شده.
من دارم از تسويه عانی و بدون کارمزد استفاده ميکنم و خوشحال هستم. :)
هيچ چيز لذت بخش تر ازين نيست که از مشتری من و خودم هيچ کارمزدی کم نميشه و تازه سريع و بدون دخالت نيروی انسانی پول مياد تو کارتم.
انقدر برای من اين کارت جذاب بوده که پرداخت های حضوری مشتريانم هم روی ussd ازشون ميگيرم.
و روی کد *770*97# کدی گرفتم که خيلی کارم رو راه انداخته.
پی نوشت: هر کس از هر وسيله ای در حد توان خودش استفاده ميکنه. يکی از کارت بانکی به عنوان خلال دندون يکی از شيشه نوشابه :)
- - - Updated - - -
سپاس از همراهی شما
من از شما به خاطر بی ادبی دوستان عذر خواهی ميکنم.
jastemailmarketing
March 19th, 2015, 00:27
من دارم از تسويه عانی و بدون کارمزد استفاده ميکنم و خوشحال هستم. :)
پی نوشت: هر کس از هر وسيله ای در حد توان خودش استفاده ميکنه. يکی از کارت بانکی به عنوان خلال دندون يکی از شيشه نوشابه :)
- - - Updated - - -
من از شما به خاطر بی ادبی دوستان عذر خواهی ميکنم.
منضورت آنی هست ؟ :)
خودت که از همه بی ادب تری
raminam
March 19th, 2015, 00:53
منضورت آنی هست ؟ :)
خودت که از همه بی ادب تری
تاریخ عضویتMarch 18th, 2015
تعداد تشکر ها از jastemailmarketing به دلیل پست مفید
Mr.Pouria (http://www.webhostingtalk.ir/member/99753/)
من ديگه حرفی ندارم!
yourhosting
March 19th, 2015, 00:58
تاریخ عضویتMarch 18th, 2015
Mr.Pouria (http://www.webhostingtalk.ir/member/99753/)
من ديگه حرفی ندارم!
ببخشید اما بد نیست به تاریخ عضویت خودتون هم نیم نگاهی بندازید :)
Mr.Pouria
March 19th, 2015, 01:00
تاریخ عضویتmarch 18th, 2015
mr.pouria (http://www.webhostingtalk.ir/member/99753/)
من ديگه حرفی ندارم!
من جواب آخرمو هم بدم برم :d
-------------
عزیز نترس این مولتی یوزر بنده نیست ... من نه تشنه تشکرم نه از کسی توی این انجمن میترسم یه روزم یوزرم مسدود بشه برام مهم نیست ... مثل بعضیا 2 تا مولتی نمیسازم که نکنه آبروم بره :) خدارو شکر مم با هرکی کار داشته باشم چه مدیر شرکت چه مدیر سایتی یا شماره موبالشون رو دارم یا یاهو و یا ...
نیازی نیست مثل بعضیا با 2 مولتی بیام انجمن تازه اونم بجز اکانت خودم (:|
اگه قرار به اینجور چیزار باشه مولتی ها از مولتی های تو نزیادی تشکر کردن توی تاپیک خسته نباشید میگم :))
--------------
قول میدم دیگه ادامه ندم معضرت میخوام :d
Jahan Pay Co
March 19th, 2015, 01:02
جای تاسف است چندین یوزر که توسط یک شخص مدیریت می شوند سعی دارند با تخریب یکدیگر موضوع را به نحو دیگری جلوه دهند :)
raminam
March 19th, 2015, 01:11
من جواب آخرمو هم بدم برم :d
-------------
عزیز نترس این مولتی یوزر بنده نیست ... من نه تشنه تشکرم نه از کسی توی این انجمن میترسم یه روزم یوزرم مسدود بشه برام مهم نیست ... مثل بعضیا 2 تا مولتی نمیسازم که نکنه آبروم بره :) خدارو شکر مم با هرکی کار داشته باشم چه مدیر شرکت چه مدیر سایتی یا شماره موبالشون رو دارم یا یاهو و یا ...
نیازی نیست مثل بعضیا با 2 مولتی بیام انجمن تازه اونم بجز اکانت خودم (:|
اگه قرار به اینجور چیزار باشه مولتی ها از مولتی های تو نزیادی تشکر کردن توی تاپیک خسته نباشید میگم :))
--------------
قول میدم دیگه ادامه ندم معضرت میخوام :d
چشم. شوما راست ميگی :)
مثل داستان بانک آينده که گفتی بانک نيست ؟
يا داستان خلال دندون ؟ :)
بالا بری پايين بيای من خوشحالم. چون کارتم به شتاب وصله و دارم از تسويه عانی و بدون کارمزدش استفاده ميکنم.
شوما هم ميتونی کارتت رو بزاری تو خود پرداز پول بگيری يا بزاری تو دهنت :)
- - - Updated - - -
جای تاسف است چندین یوزر که توسط یک شخص مدیریت می شوند سعی دارند با تخریب یکدیگر موضوع را به نحو دیگری جلوه دهند :)
منم واقعا برای ايشون متاسفم.
mobitak
March 19th, 2015, 09:13
:) احتمالا دوستای شما فرهنگ استفاده از کارت بانکی رو بلد نيستن.
اگر دوست داشتيد حاضرم رايگان برای شما و دوستان شما دوره آموزشی بزارم.
و به شما و دوستان شما ياد بدم که ازين کارت ميتونيد به کمک atm پول نقد بگيريد.
و به کمک pos ازش خريد کنيد.
و اگر براش از atm رمز دوم ست کنيد ميتونيد از اينترنت و درگاه های آنلاين هم خريد کنيد.
من اينکار رو رايگان برای شما و دوستان شما انجام ميدم. :->
- - - Updated - - -
واقعا هم دوست ندارم موضوع اين تاپيک رو به حاشيه بکشم.
ولی اگر شما قصد اينکار رو داريد، من هم مجبورم جواب شما رو بدم ;)
آقا خجالت بكشيد چقدر يوزر مي سازيد شما مشكل رواني اي چيزي نداريد؟تا مي بينيد از زرين پال انتقاد ميشه يك يوزر جديد ميسازيد و ميايد براي ...خوب مگه يوزر اصليتون چشه؟بعد از نوع تايپ كردنتون هم كاملا تابلو هست كه شما آقاي ... هستيد چون پايان هر جمله نقطه مي زاريد و اينتر رو مي زنيد... حداقل سبك تايپ كردنتون رو عوض كنيد تا به شما شك نكنند............
- - - Updated - - -
چشم. شوما راست ميگی :)
مثل داستان بانک آينده که گفتی بانک نيست ؟
يا داستان خلال دندون ؟ :)
بالا بری پايين بيای من خوشحالم. چون کارتم به شتاب وصله و دارم از تسويه عانی و بدون کارمزدش استفاده ميکنم.
شوما هم ميتونی کارتت رو بزاری تو خود پرداز پول بگيری يا بزاری تو دهنت :)
- - - Updated - - -
منم واقعا برای ايشون متاسفم.
چه جالب تاحالا نديده بودم كسي براي خودش متاسف باشه...
wehost
March 19th, 2015, 10:57
آقا خجالت بكشيد چقدر يوزر مي سازيد شما مشكل رواني اي چيزي نداريد؟تا مي بينيد از زرين پال انتقاد ميشه يك يوزر جديد ميسازيد و ميايد براي ...خوب مگه يوزر اصليتون چشه؟بعد از نوع تايپ كردنتون هم كاملا تابلو هست كه شما آقاي ... هستيد چون پايان هر جمله نقطه مي زاريد و اينتر رو مي زنيد... حداقل سبك تايپ كردنتون رو عوض كنيد تا به شما شك نكنند
آقا شما خودت ميگی انتقاد کردی!!!!!!!!!!!
بعد اگر کسی انتقاد شما رو رد کنه و خلافش رو ثابت کنه به شما برميخوره ؟؟؟؟؟؟؟ :)
نکنه دوست داری فقط خودت صحبت کنی و ديگران بگن چشم ؟؟؟؟؟
شما اومدی گفتی کارت به درد نميخوره. اصلا فايده نداره. آينده اصلا بانک نيست و اين صحبت ها
حالا من اومدم گفتم کارت برای من خوب بوده
چون بهم تصويه عانی ميده. انگار پول هميشه تو جيبم هست و لازم نيست 3 4 روز يا حداکثر 24 ساعت حتی صبر کنم
تازه هيچ کارمزدی هم ازم کم نميشه
ازين بهتر چی ميخواستم ؟؟؟؟؟؟؟
هر انتقادی مسلما با جواب همراه هست. شوما اگر جواب من و دوستانم که در اين تاپيک پاسخ شما رو دادن رو دوست نداشتيد از ابتدا انتقاد نميکرديد ;)
بعد با يوزر اصليم هم جواب شما رو ندادم چون همين الان 5 بار يوز س.... من رو تهديد کرده که تو اين تاپيک دخالت نکنم
ولی تا جواب شوما رو ندم نميتونم ......
Jahan Pay Co
March 19th, 2015, 11:13
عزیزان!
یه شرکتی یه اشتباهی کرد و اومد با چندین یوزر سعی در تبلیغ خدمات خودش بود حالا اومده این اشتباهشو جبران کنه هی میاد با یوزرهای مختلف خودشو تخریب میکنه :)
متاسفم برای همکاری مثل شما :))
لطفا دیگر بحث را به حایشه نکشید و فقط افرادی در تاپیک شرکت کنند که در جهان پی عضو هستند
یورز های اون شرکت مذکور هم لطف کنند نام کاربری جهان پی خودشو برای بنده پ.خ کنند :)
wehost
March 19th, 2015, 11:22
عزیزان!
یه شرکتی یه اشتباهی کرد و اومد با چندین یوزر سعی در تبلیغ خدمات خودش بود حالا اومده این اشتباهشو جبران کنه هی میاد با یوزرهای مختلف خودشو تخریب میکنه :)
متاسفم برای همکاری مثل شما :))
لطفا دیگر بحث را به حایشه نکشید و فقط افرادی در تاپیک شرکت کنند که در جهان پی عضو هستند
یورز های اون شرکت مذکور هم لطف کنند نام کاربری جهان پی خودشو برای بنده پ.خ کنند :)
فکر ميکنم منظورتون از يک شرکت، شرکت خودتون باشه درسته ؟
چون همين تاپيک رو ببينيد مشاهده ميکنيد که يک عده کاربر معلوم الحال اومدن و سعی در تخريب يا به قول خودشون انتقاد از شرکت ديگه کردن
ابتدا گفتند کارت به درد نميخوره و اصلا آينده بانک نيست که من و دوستانم هم وظيفه خودمون دونستيم در مورد کارت شفاف سازی کنيم تا ابهامی برای کسی نمونه
اين کارت متصل به شبکه شتاب هست، وجه اون از atm قابل دريافت هست و از pos و درگاه های آنلاين هم ميشه باهاش خريد کرد.
و بعد که ديدن انتقاد ها به ضرر خودشون تمام شد شروع کردن به توهين کردن و ذکر کردن قابليت های ديگه زرين کارت (مثل خلال دندون)
وقتی ازين کاربرا دفاع ميکنيد ، نشون ميديد که خودتون در شروع اين ماجرا دست داشتيد :)
از وقتی که اين بحث ها شروع شده چند تا از يوزر های شرکت کننده تو همين تاپيک از من در مورد کارت در پيام خصوصی سوال کردن و من راهنمائيشون کردم
asdadsdxz
March 19th, 2015, 12:55
فکر ميکنم منظورتون از يک شرکت، شرکت خودتون باشه درسته ؟
چون همين تاپيک رو ببينيد مشاهده ميکنيد که يک عده کاربر معلوم الحال اومدن و سعی در تخريب يا به قول خودشون انتقاد از شرکت ديگه کردن
ابتدا گفتند کارت به درد نميخوره و اصلا آينده بانک نيست که من و دوستانم هم وظيفه خودمون دونستيم در مورد کارت شفاف سازی کنيم تا ابهامی برای کسی نمونه
اين کارت متصل به شبکه شتاب هست، وجه اون از atm قابل دريافت هست و از pos و درگاه های آنلاين هم ميشه باهاش خريد کرد.
و بعد که ديدن انتقاد ها به ضرر خودشون تمام شد شروع کردن به توهين کردن و ذکر کردن قابليت های ديگه زرين کارت (مثل خلال دندون)
وقتی ازين کاربرا دفاع ميکنيد ، نشون ميديد که خودتون در شروع اين ماجرا دست داشتيد :)
از وقتی که اين بحث ها شروع شده چند تا از يوزر های شرکت کننده تو همين تاپيک از من در مورد کارت در پيام خصوصی سوال کردن و من راهنمائيشون کردم
دوست عزیز شما اگر کمی فکر کنید میبینید که این کارت به ضرر شما تموم میشه.
درسته میگن که از شما کارمز نمیگیرن و بشتر از اون رو کارمز چند درصدی رو شما از دست خواهید داد.
چون وقتی به این کارت عادت میکیند و پول هاتون رو داخل زرین کارت نگه میدارید به اون پول ها هیچ سود بانکی تعلق نمیگیره! و به یه حساب سر انگشتی میبینید که پولی که از بابت سود های بانکیتون از دست میدید خیلی بیشتر از اون کارمز ۱-۲ درصدی خواهد بود!
که البنه این سود ها هم از دست نمیره بلکه بانک به صورت روز شما سود پول های کل زرین کارت ها رو به حساب اصلی این کارت ها یعنی حساب صاحب زرین پال واریز میکنه!
به عبارت ساده تر سود پول های که داخل همه زیرین کارت ها هست(پول کاربر ها) مستقیما میره تو جیب زرین پال و این پول خیلی بیشتر از اون کارمز ها میشه!
امیدوارم متوجه شده باشید!
+ اینکه مالک اصلی این کارت ها و پول های داخلش زرین پال که صاحب حساب مادر هست حساب خواهد شد.
jastemailmarketing
March 19th, 2015, 13:05
دوست عزیز شما اگر کمی فکر کنید میبینید که این کارت به ضرر شما تموم میشه.
درسته میگن که از شما کارمز نمیگیرن و بشتر از اون رو کارمز چند درصدی رو شما از دست خواهید داد.
چون وقتی به این کارت عادت میکیند و پول هاتون رو داخل زرین کارت نگه میدارید به اون پول ها هیچ سود بانکی تعلق نمیگیره! و به یه حساب سر انگشتی میبینید که پولی که از بابت سود های بانکیتون از دست میدید خیلی بیشتر از اون کارمز ۱-۲ درصدی خواهد بود!
که البنه این سود ها هم از دست نمیره بلکه بانک به صورت روز شما سود پول های کل زرین کارت ها رو به حساب اصلی این کارت ها یعنی حساب صاحب زرین پال واریز میکنه!
به عبارت ساده تر سود پول های که داخل همه زیرین کارت ها هست(پول کاربر ها) مستقیما میره تو جیب زرین پال و این پول خیلی بیشتر از اون کارمز ها میشه!
امیدوارم متوجه شده باشید!
+ اینکه مالک اصلی این کارت ها و پول های داخلش زرین پال که صاحب حساب مادر هست حساب خواهد شد.
حق با ايشون هست!!!!!!!!!!!!!
درسته هيچ کارمزدی از ما نميگيرن ولی حتما يک سود خوبی رو خودشون ميبرن که باعث ميشه روی کارت تسويه آنی و بدون کارمزد بدن.
- - - Updated - - -
1000 بار اين جمله رو گفتی يچيز جديد بگو
hotler
March 19th, 2015, 13:11
من اين کارت رو دارم و خيلی راضی هستم
چون قبلا کارمزد زيادی رو هم ماه به سرويس دهنده های ديگه پرداخت ميکردم
و از وقتی اين کارت رو گرفتم خيالم بابت کارمزد خيلی راحت شده
تسويه اش هم عانی هست و من احساس ميکنم پول هميشه تو جيبم هست
حتی خيلی وقتا بيرونم و از اپليکيشنشون تسويه ميزنم و همون موقع مياد تو کارتم و من پول رو از خود پرداز ميگيرم
به نظرم ايده کارت خيلی آلی بوده
من که راضی هستم
البته خوشبختانه درگاه جهان رو هم موقت فعال کردم تا شايد تو جشنواره برنده بشم.
- - - Updated - - -
فکر نميکنم کارت رو برای هر مجموعه ای بدن و تضمين های خوبی ميخوان ازشون
وگرنه الان همه درگاه های واسط کارت خودشون رو داشتند
دوست عزیز چرا مولتی یوزر میزنی و از خودت و ... تعریف میکن ؟
jastemailmarketing
March 19th, 2015, 13:26
شما به جای اينکه يوزر جديد بسازی بيا جواب اين تاپيک رو بده
http://www.webhostingtalk.ir/f216/133867/
فهميديم تسويه آنی و بدون کارمزد هست
بقيه چيزا رو شفاف سازی کنيد
Jahan Pay Co
March 19th, 2015, 13:35
شما به جای اينکه يوزر جديد بسازی بيا جواب اين تاپيک رو بده
http://www.webhostingtalk.ir/f216/133867/
فهميديم تسويه آنی و بدون کارمزد هست
بقيه چيزا رو شفاف سازی کنيد
و اینجاست که دقیقا مولتی یوزر بودن جناب سامان سیستم "samansystems" مشخص شد
شما قبل اینکه این پست را ارسال کنین با یوزر samansystems همین را ارسال کردین یعنی رسما سوتی دادین
اسکرین شات به شرح ذیل تقدیم عزیزان می گردد تا دقیقا متوجه بشن اینجا چه خبر هستش!!
اینم HTML
http://up.vbiran.ir/uploads/5549142675880243135_93.zip
دیگه این بحث را ادامه ندهید :)) :))
jastemailmarketing
March 19th, 2015, 13:38
:)) کجا ؟؟؟؟
کدوم تاپيک ؟؟؟ آدرسش رو بده منم ببينم ؟؟؟؟
عجب سوتی ای :))
Mr.Pouria
March 19th, 2015, 13:38
شما قبل اینکه این پست را ارسال کنین با یوزر samansystems همین را ارسال کردین یعنی رسما سوتی دادین
اسکرین شات به شرح ذیل تقدیم عزیزان می گردد تا دقیقا متوجه بشن اینجا چه خبر هستش!!
:) اينو که با فوتوشاپ هم ميشه درست کرد
الان بهشون ميگم بيان جواب بدن
اميدوارم جواب بدن چون اين تاپيک داره از حالت عادی خارج ميشه
hotler
March 19th, 2015, 13:47
به منم ایشون پیام خصوصی دادند ، در صورتی که مخاطب من ایشون نبودن و خود شخص باید پیام بده.
بگذریم .
واقعاً آقای samansystem برای شما با این سابقه و ... زشته که بخواین با چند تا یوزر از کارتون که فقط و فقط برای خودتون خوبه دفاع کنید.
Jahan Pay Co
March 19th, 2015, 13:50
به منم ایشون پیام خصوصی دادند ، در صورتی که مخاطب من ایشون نبودن و خود شخص باید پیام بده.
بگذریم .
واقعاً آقای samansystem برای شما با این سابقه و ... زشته که بخواین با چند تا یوزر از کارتون که فقط و فقط برای خودتون خوبه دفاع کنید.
بله دقیقا
در هر صورت صفحه مربوط به پست ایشون برام هنوز بازه :) هر کی خواست دسترسی میدم جناب سامان سیستم نگن فتوشاپه :))
samansystems
March 19th, 2015, 14:02
با سلام
دوست عزیز شما مثل زرین پال کارت بانکی ارائه نمی کنید؟
دقیقا سود و کاربرد همچین کارتی برای شما که کاربر هستید چی هست؟
منم همچین چیزی رو درک نمیکنم ! به نظرم یک کارت بیخودی هست که زرین پال داده بیرون و فقط حدفی جز افزایش سود نداشته !!
دقیقا این کارت فقط به نفع زرین پال هست و یه جوری پیچوندن کاربر
آره فقط براي خودشون سود داره! در حقيقت نوشتند زرين پال بدون كارمزد! در صورتي كه كارمزد داره و اين كارمزد رو با موندن پول ما داخل زرين كارتشون و... مي گيرند چون پول هاي ما داخل حسابشون جا خوش مي كنه و جمع مي شه اونا هم با سپرده بلند مدت يا كوتاه مدت سود بانكي مي گيرند و يا حتي وام بانكي...
به نظر من پول اگر تو زرین کارت بمونه ضررش بشتر از اون ۱ تا ۲ درصد کامزدی هست که درگاه های دیگه میگیرن
چون به پولی که تو زین کارت میمونه بر خلاف سایر کارت های بانکی سودی تعلق نمیگیره
اين كارت بانكي كه ارئه مي دهند اصلا قابل اعتماد نيست چه تضميني وجود داره كه تمام پول هاي خودمون رو داخل زرين كارت نگه داريم و مشكلي براي سرمايه ما پيش نياد؟اگر روزي كارت خوان ها زرين كارت رو نامعتبر بدونند و يا اينكه اين كارت ها هك بشه...در واقع تمام موجودي پذيرندگان در زرين كارتشون هست و در يك حساب به نام مديرش اگر براي حساب مدير مشكلي پيش بياد اونوقت تمام پذيرندگان به مشكل مي خورند...
حتی خيلی وقتا بيرونم و از اپليکيشنشون تسويه ميزنم و همون موقع مياد تو کارتم و من پول رو از خود پرداز ميگيرم
من که راضی هستم
- - - Updated - - -
در آغاز روند شروع شده برای خارج کردن تاپيک از مسير اصلی خودش رو برای شما ضميمه کردم. جالب اينجاست که مدير محترم وبسايت مذکور تا زمانی که فعاليت بر عليه زرين کارت بود هيچ درخواستی رو از کابران خودشون نداشتند و بعد ازينکه بعضی کاربران ما شروع به معرفی خدمات کارت کردند، تازه يادشون افتاد اين موضوع رو مطرح کنن که اين تاپيک مربوط به چيز ديگه ای هست :)
ابتدا ازينکه در تاپيک جهان پی دخالت ميکنم عذر خواهی ميکنم و از مديران درخواست دارم ساير مسائل مطرح شده خارج از حوزه فعاليت زرين پال رو در سريعترين زمان حذف کنن. هر چند که انتظار اين ميرفت تا اين موضوع پيش تر ازين توسط مديران رسيدگی ميشد و کار به ايجا نميرسيد. با برسی چند صفحه آخر اين تاپيک ميتونيد روند خارج شدن اين تاپيک از مسير اصلی خودش و تبديل شدن به محلی برای زير سوال بردن زرين پال و کارت اختصاصی زرين کارت رو مشاهده کنيد. خوشبختانه اين نشون ميده که ما در رسيدن به هدف خودمون در ارائه زرين کارت موفق بوديم که الان جو جهت داری رو بر عليه اون تشکيل ميدن. ما از بهمن ماه سال گذشته کارتی رو با عنوان زرين کارت در اختيار کاربران خودمون قرار داديم تا بتونيم به کاربران خودمون روی اين کارت تسويه حساب آنی و آنلاين (بدون دخالت نيروی انسانی) و بدون کارمزد (عدم کسر کارمزد از مشتری و فروشنده) رو بديم. اين کارت قابليت نقد شوندگی در شبکه شتاب (کليه خود پرداز های متصل به شبکه شتاب) و خريد از کارت خوان های متصل به شبکه شاپرک و درگاه های آنلاين کليه وبسايت ها رو داره. به اين صورت که شما ميتونيد در هر زمان و هر جائی که هستيد موجودی حساب زرين پال خودتون رو به کارت منتقل کنيد و بعد اون رو از خود پرداز دريافت يا از فروشگاه ها خريد کنيد. علاوه بر اين موضوع در رابطه با موردی که دوستمون asdadsdxz (http://www.webhostingtalk.ir/member/34809/) مطرح کردن و بد عادتی که ممکن هست برای شما بوجود بياد، برای کارت اين قابليت وجود داره که شما موجودی اون رو به کليه کارت های شتابی خودتون منتقل کنيد. سوالی که وجود داره اين هست که چطور ممکنه عزيزانی که از کارت استفاده نکردن يا دوستانی که از کارت به عنوان خلال دندون استفاده ميکنن به خودشون جرات اين رو ميدن که در مورد کارت اطلاعات اشتباه و غير واقعی بدن و واقعا چرا خودشون رو در حصاری بردن که ما نخوايم به اون وارد بشيم تا هر حرف دروغی رو بتونن بزنن. اگر واقعا شما در مورد کارت ميخواين اظهار نظر کنيد خوب خيلی شفاف بياين تو تاپيکی که برای کارت باز شده مورد و مشکل رو مطرح کنيد تا ما هم بتونيم پاسخ بديم. ورود شما در تاپيک ديگران نشون ميده شما قصدتون تنها تخريب هست و خوشبختانه اين تخريب ها بيشتر به نفع زرين پال بوده تا به امروز تا به ضرر اون تا جائی که خوشبختانه ما از ديروز چندين پيام خصوصی و تيکت در خصوص کارت داشتيم که باعث افزايش درخواست های کارت شد. در نهايت اگر در مورد کارت ابهامی باقی مونده تاپيک مجزا باز کنيد تا رفع بشه. در خصوص مولتی يوزر بودن يا هر مورد ديگه ای هم به مديران گزارش بديد ان شاء الله که رسيدگی ميکنن. دليلی وجود نداره بياين تو اين تاپيک دروغ و تهمت بزنيد و بعد انتظار داشته باشيد کسی حرفی نزنه.
در نهايت اگر سوالی در مورد زرين پال داريد مرکز تماس زرين پال با شماره 88636000 در حال راه اندازی هست که ان شاء الله از اين طريق در خدمتتون هستيم. همچنين تاپيک های مربوط به زرين پال و حتی زرين کارت داخل انجمن در دسترس هست که ميتونيد داخل اونها پيگيری کنيد. لطفا دقت کنيد ازين به بعد اگر موردی در خصوص زرين پال يا زرين کارت در اين تاپيک مطرح بشه من با همين شناسه کاربری شخصا پاسخ خواهم داد. ولی از شما درخواست ميکنم (خواهش ميکنم) که موضوع رو در تاپيک مربوط به خودش پيگيری کنيد از پيگيری در اين تاپيک خودداری کنيد. چون اين تاپيک زمين همکاران ما هست و ما دوست نداريم داخل زمين ديگران تبليغ کار خودمون رو که نه، بلکه از کار خودمون و کارتی که داديم و ميديم دفاع کنيم. بهتر هست هر موضوع در تاپيک مربوط به خودش پيگيری بشه.
Jahan Pay Co
March 19th, 2015, 14:23
جناب سامان سیستم اینم خدمت شما :))
- - - Updated - - -
:) اينو که با فوتوشاپ هم ميشه درست کرد
الان بهشون ميگم بيان جواب بدن
اميدوارم جواب بدن چون اين تاپيک داره از حالت عادی خارج ميشه
HTML
خدمت شما :)
samansystems
March 19th, 2015, 14:27
جناب سامان سیستم اینم خدمت شما :))
- - - Updated - - -
HTML
خدمت شما :)
:) فکر ميکنم کسی که به html و css آشنائی داره تو چند دقيقه ميتونه اين موضوع رو درست کنه :)
به هر حال اگر مايل هستيد تاپيک در حاشيه باشه و من پاسخ بدم در خدمتتون هستم :)
و اگر دوست داريد تاپيک در مسير اصلی خودش باشه ابتدا خودتون هستيد که بايد اين خواسته رو محقق کنيد و بعد ازون مديران انجمن هستند که بايد موارد متفرقه رو حذف کنن.
شما داريد روی html و css بحث ميکنيد در حالی که من برای شما موارد خارج شدن از تاپيک از دو روز قبل تا امروز رو ضميمه کردم ;)
فکر ميکنم بهتره يکمقدار حرفه ای تر و البته بزرگونه تر موضوع رو پيگيری کنيد.
mobitak
March 19th, 2015, 14:27
اینم HTML
:->
آره سوتيش رو منم ديدم
فقط موندم چرا بازم ميخواد لاپوشوني كنه ميگه دوستانم اومدن از زرين پال دفاع كنند كدام دوستان؟همه ي دوستان شما با يوزر آماتور در تاپيك هاي انجمن شركت مي كنند؟خوب مشخصه اين يوزر ها مال خود شماست اينكه بحث كردن نداره...:))
samansystems
March 19th, 2015, 14:28
لطفا مد نظر داشته باشيد در صورت ادامه رويه خروج از مسير اصلی تاپيک بنده به موارد ابهام مطرح شده پاسخ خواهم داد. ;)
asdadsdxz
March 19th, 2015, 14:37
:) فکر ميکنم کسی که به html و css آشنائی داره تو چند دقيقه ميتونه اين موضوع رو درست کنه :)
و اگر دوست داريد تاپيک در مسير اصلی خودش باشه ابتدا خودتون هستيد که بايد اين خواسته رو محقق کنيد و بعد ازون مديران انجمن هستند که بايد موارد متفرقه رو حذف کنن.
شما داريد روی html و css بحث ميکنيد در حالی که من برای شما موارد خارج شدن از تاپيک از دو روز قبل تا امروز رو ضميمه کردم ;)
من یک نگاه که کردم کد ها به نظر نمیومد که دستکاری شده باشن
به هر در انجمن ساز ویبولتین پیام ها پاک نمیشه و تو دیتابیس باقی میمونند.
اگر شما میفرمایید خمچین چیزی رو ارسال نکردید و این یوزر های شما نیستند کافی هست یکی از مدیران ضحمت بکشن چک کنن و پیام های پاک شده رو بازگردانی کنند.
samansystems
March 19th, 2015, 14:43
من یک نگاه که کردم کد ها به نظر نمیومد که دستکاری شده باشن
به هر در انجمن ساز ویبولتین پیام ها پاک نمیشه و تو دیتابیس باقی میمونند.
اگر شما میفرمایید خمچین چیزی رو ارسال نکردید و این یوزر های شما نیستند کافی هست یکی از مدیران ضحمت بکشن چک کنن و پیام های پاک شده رو بازگردانی کنند.
با توجه به اينکه موضوع داره ادامه پيدا ميکنه سعی ميکنم به جای پاسخ به موارد مطرح شده (که در حيطه وظائف ما نيست و مديران بايد برسی کنن) موارد شبه سازی که از دو روز گذشته در خصوص زرين کارت مطرح شده رو پاسخ بدم و به عزيزان اين تضمين رو ميدم که هر زمان مايل بوديد تاپيک به مسير خودش برگرده ما هم از پاسخ به شبهات مطرح شده در همين تاپيک خودداری ميکنيم. دقت کنيد تنها به مواردی که در اين تاپيک در خصوص زرين کارت مطرح شده پاسخ خواهيم داد. مواردی که از دو روز گذشته ميبايست از ادامه اون جلوگيری ميشده و نشده.
- - - Updated - - -
اين پست اولين شبه ای بود که از دو روز گذشته در مورد کارت مطرح شده بود. (البته پيش ازين هم در همين تاپيک مواردی برای زير سوال بردن کارت مطرح شده بود که ان شاء الله در صورت ادامه تاپيک پاسخ داده ميشن.)
بزرگترين مزيت اين کارت تسويه آنی و بدون کارمزد هست که زرين پال به کاربران خودش ميده ;)
asdadsdxz
March 19th, 2015, 15:23
با توجه به اينکه موضوع داره ادامه پيدا ميکنه سعی ميکنم به جای پاسخ به موارد مطرح شده (که در حيطه وظائف ما نيست و مديران بايد برسی کنن) موارد شبه سازی که از دو روز گذشته در خصوص زرين کارت مطرح شده رو پاسخ بدم و به عزيزان اين تضمين رو ميدم که هر زمان مايل بوديد تاپيک به مسير خودش برگرده ما هم از پاسخ به شبهات مطرح شده در همين تاپيک خودداری ميکنيم. دقت کنيد تنها به مواردی که در اين تاپيک در خصوص زرين کارت مطرح شده پاسخ خواهيم داد. مواردی که از دو روز گذشته ميبايست از ادامه اون جلوگيری ميشده و نشده.
- - - Updated - - -
اين پست اولين شبه ای بود که از دو روز گذشته در مورد کارت مطرح شده بود. (البته پيش ازين هم در همين تاپيک مواردی برای زير سوال بردن کارت مطرح شده بود که ان شاء الله در صورت ادامه تاپيک پاسخ داده ميشن.)
بزرگترين مزيت اين کارت تسويه آنی و بدون کارمزد هست که زرين پال به کاربران خودش ميده ;)
من نظرم رو تو تایپک http://www.webhostingtalk.ir/f216/124330/index4.html
بیان کردم که اگر مایل باشید اونجا ادامه بحث و تبادل نظر رو ادامه بدیم
hotler
March 19th, 2015, 15:54
دوست عزیز از قدیم گفتند تا نباشد چیزکی مردم نگویند چیزها.
یعنی همه ما اشتباه میکنیم و شما درست میگی ؟
samansystems
March 19th, 2015, 15:58
دوست عزیز از قدیم گفتند تا نباشد چیزکی مردم نگویند چیزها.
یعنی همه ما اشتباه میکنیم و شما درست میگی ؟
نه شما درست ميگيد :)
هر ابهامی در خصوص زرين کارت، تسويه آنی، بدون کارمزد داريد در تاپيک
http://www.webhostingtalk.ir/f216/124330/index4.html
در خدمتتون هستيم.
rezaonline.net
March 19th, 2015, 16:27
از کلیه کاربران گرامی خواهشمندم مباحث بیهوده و بی فایده انجام ندهند .
ما کوردها یه ضرب المثلی داریم که هیچ کسی روزی اون یکی رو نمیخوره .
چه زرین پال چه جهان پی و چه همه سایتهای دیگه هر کدوم کاربران خاص خودشون رو دارند و بلطبع دلایل منطقی خودشون رو دارند برای استفاده از سیستمشون .
لذا این بحث وجدل های بیهوده جز اعصاب خوردی و ناراحتی آخر سالی ، چیزی برای همدیگه نمیذاره
آخر سالی همه به هم یه لبخند عیدی بدیم :)
پیشاپیش عیدتون مبارک
samansystems
March 19th, 2015, 16:39
خود کاربران خوشبختانه دارن تپیک رو میخونن :) من از صبح داشتم دنبال میکردم اما پاسخی ندادم و این آخرین پاسخی هست که میدم مخاطبش هم شما و سیستم شماست ...
اگر شما از کیفیت و کاربرد هیمن زرین کارتتون باخبر هستین چرا مولتی یوزر میسازید و بچه بازی در میارید !! اگر این بحث ها به قول خودتون نشانه اینه که شما دارین پیشرفت میکنید پس چرا بهشون توجه نشون میدین ! و چیز های زیاد دیگری که نیازی نمیبینم با شما در این رابطه صحبت کنم ...
دست بی هنر، کفچه ی گدایی است
شمایی که تفاوت کارت بانکی با خلال دندون رو نميدونيد بهتره در مورد موضوعی که اطلاعی نداريد اظهار نظر نکنيد :)
قطعا اين مباحث باعث افزايش درخواست کارت ها شد و ابهامی که برای بساری از کاربران در مورد عدم دريافت کارمزد و تسويه آنی بود رفع شد.
عزيزانی مثل شما هم که قصد تخريب داشتند فقط خودشون جلو ديگران تخريب شدن و ما خوشحاليم بحث به اينجا رسيد که تونستيم ابهامات رو رفع کنيم.
دوست عزيز مودی که مطرح ميکنيد رو به مديران بگيد. بی دليل هی تاپيک رو ادامه نديد.
گدا گشنه ديگران رو مثل خودش گدا ميبينه ;)
Mr.Pouria
March 19th, 2015, 16:40
و یه سوال ار جهان پی دارم ...
ممنون میشم در باره سیستم ussd توضیحاتی بدین تو چند صفحه قبل هم سوالاتی شده بود اما فک کنم سوالات رو ندید ...
برای فعال سازی این امکان چه شرایطی نیاز هست ؟
!MihanIt!
March 19th, 2015, 16:40
- - - Updated - - -
باسلام خدمت شما.
به نظرم اصلا درست نیست در تاپیک دیگران اینگونه مباحثی باشه مخصوصا
بزرگترين مزيت اين کارت تسويه آنی و بدون کارمزد هست که زرين پال به کاربران خودش ميده
samansystems
March 19th, 2015, 16:47
متاسفانه مجددا مجبور هستيم پاسخ يکی ديگه از ابهامات اين تاپيک رو بديم :)
منم همچین چیزی رو درک نمیکنم ! به نظرم یک کارت بیخودی هست که زرین پال داده بیرون و فقط حدفی جز افزایش سود نداشته !!
اولا هدف درست هست نه حدف :)
دوما با ارائه اين کارت ما برای افزايش سود کاربران خودمون و عدم دريافت کارمزد های اضافه، بی دليل و بيهوده اقدام کرديم.
ضمن اينکه روش های تسويه قبلی نظير درخواست واريز به حساب بانکی هم مشابه همه سايت های ديگه وجود داره و اگر کسی از کارت خوشش نياد ميتونه مشابه همه سايت ها پول رو به حساب بانکی خودش انتقال بده.
اين انتخاب با خود کاربر هست که تصميم بگيره پول رو به زرين کارت منتقل کنه و کارمزدی ازش کسر نشه يا انتقال به حساب بانکی خودش تصميم بگيره. بنابراين هم روش تسويه حساب عادی وجود داره و هم انتقال به زرين کارت.
- - - Updated - - -
باسلام خدمت شما.
به نظرم اصلا درست نیست در تاپیک دیگران اینگونه مباحثی باشه مخصوصا
بزرگترين مزيت اين کارت تسويه آنی و بدون کارمزد هست که زرين پال به کاربران خودش ميده
باور کنيد ما هم دوست نداريم اين بحث رو مطرح کنيم ولی عزيزان خودشون به صورت جهت دار تاپيک رو به اين سمت بردن که زرين کارت رو زير سوال ببرن و ما مجبور هستيم الان اين موارد رو شفاف سازی کنيم.
ضمن اينکه از مديران درخواست داريم موارد اضافه مطرح شده در مورد تسويه حساب آنی و بدون کارمزد زرين پال و زرين کارت رو از اين تاپيک حذف کنن.
Jahan Pay Co
March 19th, 2015, 16:48
جناب سامان سیستم شما چه رویی دارین با اینکه برای همه مولتی یوزر بودن شما مشخص شد باز دارین در تاپیک دیگران شرکت می کنید
شما پستی با آیدی post1301776 ارسال کردید که اونو پاک کردید میتونم بپرسم چرا ؟
بنده طبق این پست که مستندات را به صورت کامل گذاشتم به نظرم بهتره بیشتر از این خودتون را خراب نکنید :))
این تاپیک مرتبط با جهان پی هست نه تبلیغ سایت شما :))
اینم HTML
samansystems
March 19th, 2015, 16:58
ظاهرا عزيزان قصد ادامه دارن و به جای ارائه توضيحاتشون به مديرا دوست دارن تاپيک همچنان در مسير ديگه ای پيش بره. بنابراين يکی ديگه از ابهامات مطرح شده در همين تاپيک رو پاسخ ميديم.
ميتونيد دقيقا توضيح بديد چرا فکر ميکنيد کاربران در اين روش در حال پيچونده شدن هستند ؟
دقيقا چه مشکلی با تسويه آنی و بدون کارمزد وجود داره که اين حس بوجود اومده ؟
- - - Updated - - -
از کلیه کاربران گرامی خواهشمندم مباحث بیهوده و بی فایده انجام ندهند .
ما کوردها یه ضرب المثلی داریم که هیچ کسی روزی اون یکی رو نمیخوره .
چه زرین پال چه جهان پی و چه همه سایتهای دیگه هر کدوم کاربران خاص خودشون رو دارند و بلطبع دلایل منطقی خودشون رو دارند برای استفاده از سیستمشون .
لذا این بحث وجدل های بیهوده جز اعصاب خوردی و ناراحتی آخر سالی ، چیزی برای همدیگه نمیذاره
آخر سالی همه به هم یه لبخند عیدی بدیم :)
پیشاپیش عیدتون مبارک
از ابتدا تمايلی به بحث در اين تاپيک نداشتيم ولی ظاهرا دوستان ازين عدم تمايل ما سوء استفاده کردن و شروع به ارائه اطلاعات اشتباه در تاپيک کنن.
3 4 صفحه قبل همين تاپيک اين موارد شدت گرفته.
ضمن اينکه من برسی کردم از صفحه 35 و 36 اين تاپيک برخی کاربران در حال ارائه اطلاعات اشتباه در مورد زرين کارت بودن که شايد اگر همون زمان مديران برخورد ميکردن کار به اينجا نميرسيد.
باز هم سال نو رو تبريک ميگم و اميدوارم کسانی که دارن تاپيک رو راهبری ميکنن سعی کنن موضوع رو به جهت اصلی خودش برگردونن.
DeLtAvPs
March 19th, 2015, 20:11
در نهايت اگر سوالی در مورد زرين پال داريد مرکز تماس زرين پال با شماره 88636000 در حال راه اندازی هست که ان شاء الله از اين طريق در خدمتتون هستيم. همچنين تاپيک های مربوط به زرين پال و حتی زرين کارت داخل انجمن در دسترس هست که ميتونيد داخل اونها پيگيری کنيد. لطفا دقت کنيد ازين به بعد اگر موردی در خصوص زرين پال يا زرين کارت در اين تاپيک مطرح بشه من با همين شناسه کاربری شخصا پاسخ خواهم داد. ولی از شما درخواست ميکنم (خواهش ميکنم) که موضوع رو در تاپيک مربوط به خودش پيگيری کنيد از پيگيری در اين تاپيک خودداری کنيد. چون اين تاپيک زمين همکاران ما هست و ما دوست نداريم داخل زمين ديگران تبليغ کار خودمون رو که نه، بلکه از کار خودمون و کارتی که داديم و ميديم دفاع کنيم. بهتر هست هر موضوع در تاپيک مربوط به خودش پيگيری بشه.
یعنی تا قبول دارید تا الان داشتید با یوزر های دیگه پست ارسال میکردید؟
چند ماه پیش هم این عمل رو تکرار کرده بودید البته در مورد شارژ زسیلر که بنده گزارش رو به مدیران دادم و یوزر جدید رو بن کردند و یه اخطار هم بهتون دادن پس این موارد که شما مولتی میاین دیگه برای ما عادی شده
کارت های بانکی شما هم جز سود برای شما هیچی نداره
وگرنه اون 10500 رو حذف میکردید و همچنین 8000 تومان فعال سازی
در تایپکی بهتون گفتم که یه درگاه واسط فقط نباید تسویه آنی و بدون کارمزد داشته باشه ، چه بسا کاربرهایی مثل من هستند که اگر این دو موارد رو نداشته باشه اما امکانات دیگری داشته باشه رو ترجیح میدن که جهان پی یکی از اونهاست ( اینکه بتونم راحت و سریع درگاهم رو بسازم و حداقل تستم رو انجام بدم نه اینکه یه درگاه درخواست بدم و چند ساعت منتظر فعال سازیش باشم)
والا برای یه شرکتی مثل سامان سیستم کیش که سایت های بزرگی داره بعیده که اینطوری بیاد تبلیغ سرویس های خودش رو انجام بده
amirhasan
March 19th, 2015, 21:12
سلام بهترین درگاه هستین از نظر پشتیبانی و تسویه حساب گرافیک کاربری خوبی هم دارین من با بیشتر درگاه ها کار کردم شما از نظر پشتیبانی و قوانین عالی هستین موفق باشید
samansystems
March 19th, 2015, 23:05
یعنی تا قبول دارید تا الان داشتید با یوزر های دیگه پست ارسال میکردید؟
چند ماه پیش هم این عمل رو تکرار کرده بودید البته در مورد شارژ زسیلر که بنده گزارش رو به مدیران دادم و یوزر جدید رو بن کردند و یه اخطار هم بهتون دادن پس این موارد که شما مولتی میاین دیگه برای ما عادی شده
کارت های بانکی شما هم جز سود برای شما هیچی نداره
وگرنه اون 10500 رو حذف میکردید و همچنین 8000 تومان فعال سازی
در تایپکی بهتون گفتم که یه درگاه واسط فقط نباید تسویه آنی و بدون کارمزد داشته باشه ، چه بسا کاربرهایی مثل من هستند که اگر این دو موارد رو نداشته باشه اما امکانات دیگری داشته باشه رو ترجیح میدن که جهان پی یکی از اونهاست ( اینکه بتونم راحت و سریع درگاهم رو بسازم و حداقل تستم رو انجام بدم نه اینکه یه درگاه درخواست بدم و چند ساعت منتظر فعال سازیش باشم)
والا برای یه شرکتی مثل سامان سیستم کیش که سایت های بزرگی داره بعیده که اینطوری بیاد تبلیغ سرویس های خودش رو انجام بده
شارژ ريسلر که لينک زير مجموعه گيری داره و کاربران ميتونن کاربران رو به سايت دعوت کنن و از فروش زير مجموعه خودشون سود داشته باشن :)
www.chargereseller.com
هر کسی به روشی که صلاح بدونه ميتونه تبليغات لينک زير مجموعه گيری خودش رو داشته باشه. فکر ميکنم اون موضوع خارج ازين تاپيک باشه ولی چون گفتيد موظف هستم پاسخ بدم که ابهامی نداشته باشه.
در مورد سود کارت هم بيشتر ازينکه بخواد برای ما سود داشته باشه برای کاربران ما سود داره چون به کمک اون ميتونن از تسويه آنی، آنلاين و بدون دخالت نيروی انسانی لذت ببرن و البته در طول اين پروسه هيچ کارمزدی هم پرداخت نکنن. شما و ساير عزيزان هم در انتخاب سايت سرويس دهنده خودتون مختار هستيد ولی اگر بياين و در تاپيکی بخواين کار يک مجموعه رو زير سوال ببريد يا اطلاعات اشتباه بديد ما، دوستان، کابران و همکارانمون موظف هستيم بيايم و شفاف سازی کنيم تا اين اطلاعات اشتباه به ديگران منتقل نشه. ما برای صدور کارت تنها هزينه 10500 تومانی کسر ميکنيم که اونهم برای هزينه پستی و ارسال هست و هيچ هزينه ديگه ای کسر نميکنيم. همين 8000 تومانی که ميفرمائيد کسر ميشه مصداق بارز ارائه اطلاعات اشتباه به ديگران هست. تنها و تنها 10500 تومان برای صدور و ارسال کارت کسر ميشه و کارت به آدرس پستی ثبت شده کاربران ارسال ميشه.
همونطور که ساير شرکت ها نميتونن کاربران شناخته شده خودشون رو کنترل کنن و اون کاربران اقدام به توهين و تهمت (بيان استفاده از کارت به عنوان خلال دندون) در اين تاپيک کردن و ميکنن ما هم نميتونيم کاربران شناخته نشده خودمون رو که در اين تاپيک از زرين پال و زرين کارت دفاع کردن، شناسائی و کنترل کنيم. بهترين کسانی که ميتونستن جلو اين آشوب رو بگيرن مديران انجمن، مدير سايت مذکور و ما بوديم که سعی ما اين بود در تاپيک دخالت نکنيم تا زمانی که ديگه کار از کار گذشت و تاپيک به وضعيت فعلی رسيد. بازم ازينکه در تاپيک ديگران مجبور هستيم از حق خودمون دفاع کنيم عذر خواهی ميکنيم و اميدواريم که به کمک شمائی که رعايت ميکنيد و سعی ميکنيد فقط در مورد موضوع اين تاپيک، پست ارسال کنيد هر چه سريعتر اين مشکل رو به صورت موقت و ان شاء الله با حضور مديران انجمن به طور دائم حل کنيم :)
rockman
March 19th, 2015, 23:50
با سلام
به تازگی با جهان پی آشنا شدیم و ثبت نام کردیم. امیدواریم همکاری طولانی مدتی با سایت تجارت الکترونیک جهان پی داشته باشیم. تحقیقاتی صورت گرفته که از بین رقبای پرداخت الکترونیکی جهان پی در امکانات و فناوری پیشتازتر هستند و ما از همینجا یک خدا قوت بهشون میگیم و امیدواریم همیشه اینگونه باشند.
باتشکر از تجارت الکترونیک جهان پی
مدیریت کمیاب دانلود
www.kamyabdl.com (http://www.kamyabdl.com)
Jahan Pay Co
March 20th, 2015, 01:00
جناب samansystems
لطف کنید برای معرفی خدمات خود تاپیک دیگری باز کرده و اخلاق بچه گانه و غیر حرفه ای خود را نیز کنار بذارید
متوجه شدید یا خیر
یا دوست دارید دقیقا مانند شما با شخص شما برخورد شود؟
samansystems
March 20th, 2015, 01:31
جناب samansystems
لطف کنید برای معرفی خدمات خود تاپیک دیگری باز کرده و اخلاق بچه گانه و غیر حرفه ای خود را نیز کنار بذارید
متوجه شدید یا خیر
یا دوست دارید دقیقا مانند شما با شخص شما برخورد شود؟
جناب Jahan Pay Co (http://www.webhostingtalk.ir/member/78263/)
زمانی که کاربران شما دارن در مورد موضوعی اظهار نظر ميکنن من و همکاران و کليه کاربران وظيفه خودمون ميدونيم که شفاف سازی کنيم.
اگر احساس ميکنيد اين اخلاق بچه گانه هست که قطعا هم هست ازين بچه هایی که دارن تاپيک رو به بيراهه ميکشونن خواهش کنيد که بحثی در موردزرين کارت، تسويه آنی، کارمزد و سود زرين پال نکنن و هر مشکلی در اين باره دارن در تاپيک مجزا مطرح کنن.
ضمنا تاريخچه تاپيک رو هم يکدور برسی کنيد و ببينيد چه شخص يا اشخاصی ابتدا در مورد زرين پال و زرين کارت در تاپيک اظهار نظر کردن و اگر شما از ابتدا به اون کاربران تذکر ميداديد الان نياز به شفاف سازی از سمت ما نبود.
ضمن اينکه من باز از شما عذر خواهی ميکنم که تاپيک شما به بيراهه رفته ولی بايد به شما اين اطمينان رو بدم تا زمانی که کاربرانی در اين تاپيک بخوان موردی رو در رابطه با خدمات زرين پال مطرح کنن ما وظيفه خودمون ميدونيم شفاف سازی لازم رو انجام بديم.
اگر دقت هم کنيد مشاهده ميکنيد ما فقط پست هایی که مخاطب اونها رو ما قرار دادن پاسخ ميديم و برای بقيه پست ها حق نداريم حرفی بزنيم ;)
Jahan Pay Co
March 20th, 2015, 01:43
جناب samansystems
اولا شما حق توهین به هیچ کاربری را ندارید
دوما شخص شما بله دقیقا شخص شما اومدین با یه یوزر دیگه پست بدین و کاربرا را به تاپیک شرکت (http://www.webhostingtalk.ir/f216/99110/index52.html#post1301777)خودتون هدایت کنید ولی متوجه نشدید که با یوزر اصلیتون هستین بعد سریع اونو حذف کردید. حتما اینم می فرمایید کاربرای ما بودند!؟
سوما از ساعتی که مولتی یوزر هاتون مشخص شد هیچ کدام فعالیت نداشتند چرا ؟
چهارما بیشتر از این خودتون و شرکتون را زیر سوال نبرید چرا که ادامه فعالیت شما در این تاپیک منجر به این خواهد شد تا کاربرای فهیم انجمن بهتر با فعالیت"غیر حرفه ای" شما آشنا شوند :)
سالی خوبی داشته باشید.
samansystems
March 20th, 2015, 01:49
اول: ديگران حق توهين دارن :) حق دارن زرين کارت رو بکنن تو دهنشون خلال بکشن ولی ما حق نداريم جوابشون رو بديم ؟ اين حق رو کی به ما ميده ؟ شما ؟
دوم: اين موضوع رو به مديران گزارش کنيد. بی دليل هی تکرار مکررات نکنيد که لازم نباشه ما هم جواب تکراری بديم.
سوم: ميخواين بگم بيان دوباره فعاليت کنن ؟ :) سوال منم از شما اينه که چرا اون کاربرایی که زرين کارت هاشون رو قورت دادن ديگه در تاپيک جواب نميدن ؟؟؟
چهارم: اتفاقا سوالاتی که برای ديگران بوجود اومده مثبت بوده و باعث شده خيلی از کاربرانی که از بدون کارمزد زرين پال مطلع نبودن الان مطلع بشن :) با وجود اينکه اينکار غير حرفه ای در اين تاپيک و توسط کاربران مشخصی شروع شد ولی نتيجه اون به ضرر خودتون شد :)
پيشنهاد ميکنم يک آبی هم به صورت بزنيد تا فارغ از عصبانيت بتونيد يکبار تاپيک رو مرور و ريشه مشکل رو متوجه بشيد ;)
سال نو شما هم مبارک و ان شاء الله سعی کنيد ازين به بعد هم شما و هم بقيه کاربران در حيطه موضوع اين تاپيک فعاليت کنن تا لازم نباشه از سمت ما شفاف سازی صورت بگيره.
مینا-صیفی
March 20th, 2015, 01:50
بخدا زرین پال نمیخواد اینجوری تبلیغ کنید شما چرا انقدر تبلیغ میکنید اونم در تاپیک جهان پی خیلی بچه گانه هست حرف هاتون و کاراتون قبلا به دلایلی بلاک شدید در انجمن الانم دارید با مولتی یوزر های خود بازی میکنید صحبت میکنید لطف کنید اینجا ادامه ندید ما همه کل ایران فهمیدن شما کارموزد 0% میدید و زرین کارت این حرف ها بس کنید خواهشند برای زرین پال اصلا خیلی افت داره این همه تبلیغ و این حرف ها ول کنید این انجمن و این حرف های تکراریتون من هرجا میبینم صحبت درگاه بانکی میشه شما پست میزارید دختر کبریت فروش انقدر تبلیغ کبریت نمیکنه بس کنید خواهشن با تشکر شرمنده از جهان پی عزیز که دخالت کردم خیلی وقت بود میخواستم این حرف ها را به ایشان بزنم . با تشکر .
samansystems
March 20th, 2015, 01:52
بخدا زرین پال نمیخواد اینجوری تبلیغ کنید شما چرا انقدر تبلیغ میکنید اونم در تاپیک جهان پی خیلی بچه گانه هست حرف هاتون و کاراتون قبلا به دلایلی بلاک شدید در انجمن الانم دارید با مولتی یوزر های خود بازی میکنید صحبت میکنید لطف کنید اینجا ادامه ندید ما همه کل ایران فهمیدن شما کارموزد 0% میدید و زرین کارت این حرف ها بس کنید خواهشند برای زرین پال اصلا خیلی افت داره این همه تبلیغ و این حرف ها ول کنید این انجمن و این حرف های تکراریتون من هرجا میبینم صحبت درگاه بانکی میشه شما پست میزارید دختر کبریت فروش انقدر تبلیغ کبریت نمیکنه بس کنید خواهشن با تشکر شرمنده از جهان پی عزیز که دخالت کردم خیلی وقت بود میخواستم این حرف ها را به ایشان بزنم . با تشکر .
چرا اسم شفاف سازی در مورد تخريب ديگران رو تبليغ ميزاريد :)
يکبار از صفحه 45 تا اينجای تاپيک رو برسی کنيد ببينيد ماجرا از چی شروع شده. ان شاء الله متوجه ميشيد ;)
Jahan Pay Co
March 20th, 2015, 01:53
جناب samansystems
در پست قبل عرض شد بیشتر از این خودتون را خراب نکنید :))
انشالله مدیران عزیز بزودی مستندات بهتری را قرار خواهند داد .
samansystems
March 20th, 2015, 01:54
جناب samansystems
در پست قبل عرض شد بیشتر از این خودتون را خراب نکنید :))
انشالله مدیران عزیز بزودی مستندات بهتری را قرار خواهند داد .
جناب Jahan Pay Co (http://www.webhostingtalk.ir/member/78263/)
در پست قبلی خدمتتون پاسخ دادم که
چهارم: اتفاقا سوالاتی که برای ديگران بوجود اومده مثبت بوده و باعث شده خيلی از کاربرانی که از بدون کارمزد زرين پال مطلع نبودن الان مطلع بشن :) با وجود اينکه اينکار غير حرفه ای در اين تاپيک و توسط کاربران مشخصی شروع شد ولی نتيجه اون به ضرر خودتون شد :)
بيشتر ازين تکرار مکررات نکنيد تا پاسخ تکراری هم دريافت نکنيد.
Jahan Pay Co
March 20th, 2015, 01:58
همیشه سکوت نشانه ی تایید حرف طرف مقابل نیست ، گاهی نشانه ی قطع امید از سطح شعور اوست !
samansystems
March 20th, 2015, 02:01
همیشه سکوت نشانه ی تایید حرف طرف مقابل نیست ، گاهی نشانه ی قطع امید از سطح شعور اوست !
ما هم اگر اول در اين تاپيک به شما و دوستان شما پاسخ نداديم همين فکر رو در مورد شما داشتيم.
ولی تفاوت ما با شما اين بود که ما به شما بی احترامی ای نکرديم ولی شما و دوستان شما به صورت علنی اينکار رو کرديد و ميکنيد :)
نمونه اون هم ادبيات فعلی شماست.
به هر حال شان و شخصيت هر کدوم از ما بخوبی در اين تاپيک ها مشخص ميشه ;)
با وجود بی احترامی ای که شده بازم از شما خواهش ميکنم يک آبی به صورت بزنيد و بدون عصبانيت و خشم يکبار تاپيک رو مرور کنيد.
تا وقتی وزیر دارید با سرباز پیش جهان پی کیش ندید .
samansystems
March 20th, 2015, 02:05
samansystems (http://www.webhostingtalk.ir/member/18475/) عزیز
تا وقتی وزیر دارید با سرباز پیش جهان پی کیش ندید .
ما با کسی جنگ نداريم. ;)
Jahan Pay Co
March 20th, 2015, 02:05
در این دنیا از دو راه میتوان موفق شد:یا از طریق هوش خود یا از طریق نادانی دیگران !!!
samansystems
March 20th, 2015, 02:07
پاسخ جمله شما رو با جمله خودتون ميدم:
در این دنیا از دو راه میتوان موفق شد:یا از طریق هوش خود یا از طریق نادانی دیگران !!! ;)
kiarash-khatib
March 20th, 2015, 02:09
اگر جنگ ندارید پس خواهشا ادامه ندید
samansystems
March 20th, 2015, 02:10
پس به نظرمن بحثو ادامه ندید و تاپیک را مانند بقیه تاپیک ها به اسپم نکشونید , عذر خواهی مشکلات رو حل میکنه.
چندين بار از بی راهه رفتن تاپيک عذر خواهی کرديم و باز هم عذر خواهی ميکنيم.
قصد ادامه تاپيک در بيراهه رو هم نداريم.
ولی اگر عزيزان بخوان توهين، دروغ يا هر مورد ديگه ای رو در مورد فعاليت زرين پال و زرين کارت مطرح کنن مجبور هستيم رفع ابهام کنيم.
باز هم عذر خواهی ميکنيم از بی راهه رفتن تاپيک. هر چند که سمت و سوی اون از طرف عزيزان ديگه ای شروع شده.
mobitak
March 20th, 2015, 02:39
آقاي سامان سيستم شما خجالت نمي كشيد در تاپيك تمام سيستم هاي واسط پرداخت سعي مي كنيد با يوزر آماتور تبليغات كنيد؟هر تاپيكي زده ميشه در مورد درگاه هاي واسط شما با يوزر اصلي و آماتورتون وارد ميشين و تبليغات مي كنيد خسته شديم انقدر پرسيديد زرين پال با كارمزد 0 % مسخره بازي هم حدي داره
در اين تاپيك هم اول يوزر اماتوري كه با سوتي شما مشخص شد كه متعلق به خود شما بود موضوع اصلي تاپيك رو منحرف كرد و زرين پال... كرد
شما سعي مي كنيد در هر تاپيكي كه در رابطه با سيستم هاي واسط ايجاد ميشه مانور تبليغاتي بديد يك تاپيك من نديدم كه يوزر هاي آماتور متعلق به شما در اون سعي در تبليغ نكرده باشند+چرا هركي تبليغات سيستم شما رو مي كنه آماتور هست يوزرش نكنه به قول شما دوستانتون تا در انجمن عضو ميشن تصميم ميگيرند به دفاع و تبليغ از سيستم شما بپردازند چه دوستان با معرفتي داريد شما
samansystems
March 20th, 2015, 02:42
آقاي سامان سيستم شما خجالت نمي كشيد در تاپيك تمام سيستم هاي واسط پرداخت سعي مي كنيد با يوزر آماتور تبليغات كنيد؟هر تاپيكي زده ميشه در مورد درگاه هاي واسط شما با يوزر اصلي و آماتورتون وارد ميشين و تبليغات مي كنيد خسته شديم انقدر پرسيديد زرين پال با كارمزد 0 % مسخره بازي هم حدي داره
در اين تاپيك هم اول يوزر اماتوري كه با سوتي شما مشخص شد كه متعلق به خود شما بود موضوع اصلي تاپيك رو منحرف كرد و زرين پال... كرد
شما سعي مي كنيد در هر تاپيكي كه در رابطه با سيستم هاي واسط ايجاد ميشه مانور تبليغاتي بديد يك تاپيك من نديدم كه يوزر هاي آماتور متعلق به شما در اون سعي در تبليغ نكرده باشند+چرا هركي تبليغات سيستم شما رو مي كنه آماتور هست يوزرش نكنه به قول شما دوستانتون تا در انجمن عضو ميشن تصميم ميگيرند به دفاع و تبليغ از سيستم شما بپردازند چه دوستان با معرفتي داريد شما
اينا رو ما شروع کرديم ؟؟؟؟
با سلام
دوست عزیز شما مثل زرین پال کارت بانکی ارائه نمی کنید؟
آره فقط براي خودشون سود داره! در حقيقت نوشتند زرين پال بدون كارمزد! در صورتي كه كارمزد داره و اين كارمزد رو با موندن پول ما داخل زرين كارتشون و... مي گيرند چون پول هاي ما داخل حسابشون جا خوش مي كنه و جمع مي شه اونا هم با سپرده بلند مدت يا كوتاه مدت سود بانكي مي گيرند و يا حتي وام بانكي...
به نظر من پول اگر تو زرین کارت بمونه ضررش بشتر از اون ۱ تا ۲ درصد کامزدی هست که درگاه های دیگه میگیرن
چون به پولی که تو زین کارت میمونه بر خلاف سایر کارت های بانکی سودی تعلق نمیگیره
اين كارت بانكي كه ارئه مي دهند اصلا قابل اعتماد نيست چه تضميني وجود داره كه تمام پول هاي خودمون رو داخل زرين كارت نگه داريم و مشكلي براي سرمايه ما پيش نياد؟اگر روزي كارت خوان ها زرين كارت رو نامعتبر بدونند و يا اينكه اين كارت ها هك بشه...در واقع تمام موجودي پذيرندگان در زرين كارتشون هست و در يك حساب به نام مديرش اگر براي حساب مدير مشكلي پيش بياد اونوقت تمام پذيرندگان به مشكل مي خورند...
من که راضی هستم
- - - Updated - - -
لطفا قبل از حرف زدن تاپيک رو مرور کنيد و سعی کنيد تاپيک به بيراه رفته رو بيشتر ازين در بيراهه قرار نديد.
kiarash-khatib
March 20th, 2015, 02:47
اسپم کاربران بهتر از این هست که شما دارید به بی راهه میکشید و تاپیکو به سمت دعوا میکشید
samansystems
March 20th, 2015, 02:51
اسپم کاربران بهتر از این هست که شما دارید به بی راهه میکشید و تاپیکو به سمت دعوا میکشید
ما با کسی دعوا و جنگ نداريم.
اگر موردی مطرح بشه موظف هستيم پاسخ بديم.
مثل اين ميمونه که من الان تو تاپيک يکی از عزيزانی که سرور مجازی ميفروشه بيام بنويسم سرور های زرين سرور به درد نميخورن. شما نميای دفاع کنی ؟
ادامه نديد لطفا. موردی بود گزارش بديد به مديران. مثل کاری که ما ميکنيم و ان شاء الله که رسيدگی ميشه.
Jahan Pay Co
March 20th, 2015, 11:53
تا بدین لحظه نزدیک 27.453 پذیرنده در جشنواره نوروزی جهان پی شرکت کرده اید شما هم میتوانید با عضویت و فعال سازی حساب کاربری در قرعه کشی 5 دستگاه iPhone 6 شرکت نمایید
زمان را از دست ندهید
اطلاعات بیشتر (http://www.jahanpay.com/newsletter/nowruz.html)
reza115
March 20th, 2015, 12:26
سلام
ضمن تبریک سال نو و آرزوی بهترین ها برای همه ایرانی های عزیز
هر دو طرف سامان سیستم و جهان پی دارای شخصیت و احترام و سابقه هستند،لذا دوستانی که با هر کدوم از اینا مشکل دارند خیلی راحت میتونن یه تاپیک دیگه باز کنند و مشکل رو مطرح کنند
اینطوری به ضرر هر دو طرف هست که بحث های ساده و پیش پا افتاده ای در قالب چندین صفحه منتشر بشه
البته باید به این نکته هم توجه داشته باشیم که روزی دست خداست نه بنده خدا !
/*مجدد نورزتان پیروز باد*/
jahromweb
March 20th, 2015, 12:38
باسلام
ضمن تبریک سال نو
ایا امکان دارد که مثل سیباپال ، کاری کنید که در زمان رفت رو برگشت از درگاه اختصاصی وارد سایت شما نشود؟ فکر کنم با json این کار را کرده اند.
اگر این امکان اضافه شود به نظرم جهان پی عالی میشود .
باتشکر
مینا-صیفی
March 20th, 2015, 13:24
من قبلا هم فکر کنم این انتقاد را کردم اما یادم نیست ولی انجام نشد که خیلی مهم و خوب هست.
ایجاد لینک پرداخت اختصاصی این گزینه در پنل کاربری باشه که فقط توش مبلغ دلخواه بزنیم و لینک پرداخت به ما بده ما اون را به مشتری بدیم پرداخت کنه و به حساب ما بیاد اگر مخواهید مثال هم میتونم نشون بدم ... این مورد نیاز هست با تشکر .
multiuser
March 20th, 2015, 13:28
اولین درگاهم زرین پال بود... بعد رفتم روی پی لاین ... یک سال روی پی لاین بودم و بعد چند هفته روی پارس پال منتقل کردم و نهیتا رفتم روی جهان پی و الان بیش از یک سال نیم هست که روی جهان پی هستم و هیچ مشکلی نداشتم.
کاربر پسند و تقریبا بی نقص هست.
Jahan Pay Co
March 20th, 2015, 14:21
باسلام
ضمن تبریک سال نو
ایا امکان دارد که مثل سیباپال ، کاری کنید که در زمان رفت رو برگشت از درگاه اختصاصی وارد سایت شما نشود؟ فکر کنم با json این کار را کرده اند.
اگر این امکان اضافه شود به نظرم جهان پی عالی میشود .
باتشکر
با سلام
این امکان در درگاه اختصاصی جهان پی از قبل وجود داشته و فعال می باشد .
jahromweb
March 20th, 2015, 14:25
با سلام
این امکان در درگاه اختصاصی جهان پی از قبل وجود داشته و فعال می باشد .
باتشکر!
یک موضوع : یک درگاه اختصاصی زمانی که هدیه میدادید (سامان) گرفتم
دامنه روی دامنه ی خودتان است و ای پی هم ندارد
این مورد عادی است؟
میتوانم استفاده کنم؟
خیلی وقت قبل گرفتم اما تا الان استفاده نکردم
کارمزد ان به چه صورت است؟
باتشکر
مینا-صیفی
March 20th, 2015, 14:29
ببخشید اقا جهان پی انتقادی که گفتم را کی این امکان را اضافه میکنید ؟
Jahan Pay Co
March 20th, 2015, 14:37
باتشکر!
یک موضوع : یک درگاه اختصاصی زمانی که هدیه میدادید (سامان) گرفتم
دامنه روی دامنه ی خودتان است و ای پی هم ندارد
این مورد عادی است؟
میتوانم استفاده کنم؟
خیلی وقت قبل گرفتم اما تا الان استفاده نکردم
کارمزد ان به چه صورت است؟
باتشکر
با سلام
اطلاعات وارد شده پیش فرض بوده و با همون اطلاعات درگاه شما فعال می باشد
لطفا درگاه خود را تست کنید احتمال دارد از سمت شرکت پرداخت الکترونیک سامان غیر فعال شده باشد .
- - - Updated - - -
ببخشید اقا جهان پی انتقادی که گفتم را کی این امکان را اضافه میکنید ؟
ان شالله در بروز رسانی بعدی اطلاعات تکمیلی از شما دریافت می شود
سپاس
yourhosting
March 20th, 2015, 14:40
سلام
بار سوم هست این موضوع رو مطرح میکنم امیدوارم پاسخ بگیرم
ussd کی فعال میشه؟
ایا هنوز امکان دریافت درگاه اختصاصی وجود دارد؟
باتشکر
ان شا الله سال خوبی داشته باشید :)
m.zare
March 20th, 2015, 15:30
سلام
بار سوم هست این موضوع رو مطرح میکنم امیدوارم پاسخ بگیرم
ussd کی فعال میشه؟
ایا هنوز امکان دریافت درگاه اختصاصی وجود دارد؟
باتشکر
ان شا الله سال خوبی داشته باشید :)
سرویس ussd درحال حاضر فعال نمیباشد اما به زودی فعال میگردد
درگاه اختصاصی نیز بعد از عید نوروز مجدد ارائه میگردد
ممنون
همچنین :)
Gamexland
March 20th, 2015, 16:04
شما چطور بر خلاف قوانین جرائم رایانه ای به سایتهای فروش فیـلـترشکن درگاه میدهید؟
نظارتی روی درگاه هاتون ندارید یا عمدا چشم پوشی میکنید؟
Mr.Pouria
March 20th, 2015, 16:23
شما چطور بر خلاف قوانین جرائم رایانه ای به سایتهای فروش فیـلـترشکن درگاه میدهید؟
از جهان پی معضرت میخوام که من جواب میدم ...
------------------
خوب فک کنم این دومین درگاهی هست که شما دارید میاید این جمله رو میگید !!!
امید وارم مولتی نباشید شما !!
اینجاست که میگن اگه مشکلی داشته باشه این کشور خودش قانون داره فضولیش به شما اومده ؟!
---------------
بازم از جهان پی بابت دخالت معضرت میخوام :)
مینا-صیفی
March 20th, 2015, 16:24
کاربرانی که کار خلاف فحاشی به اسلام و دین و کشور عزیزمان کنند
کاربرانی که حساب بانکی هک کنند
کاربرانی که سایت غیر اخلاقی بالا بیاورند
کاربرانی که کلاهبرداری های مختلف سایت های پوکر قمار کنند
__________________________________________________ _
همه ی این موارد با وی پی ان انجام میشد توسط سود جویان بخاطره این جرمه وگرنه فروش سرویس های وی پی ان جرم نیست فروشنده فقط یک فروشنده هست و موظف هست اگر کلاهبرداری صورت گرفت روی سرور ان فروشنده باید ای پی ان کاربر را به پلیس یا مراجع قضائی بدهد . طبغ این قانون و پرونده ای که در فتا دارند و این پلیس سایبری رو این 4 تا خیلی حساس هست و برخورد میکند .
2: تا وقتی سازمان ف ی ل ت ر ی ن گ هست این سرویس های وی پی ان هم هست و باید باشه چون نباشه مردم از خیلی چیزها محروم میشند.
3: دولت هروقت بخواد میتواند با یک کلیک پورت های این سرویس ها را ببندد ولی این کار را نخواهد کرد طبق گفته ی سازمان شبکه زیر ساخت .
4: مردم باید درست و مناسب از سرویس استفاده کنند و ان هایی که درست استفاده نمیکنند اگر شکایتی بشه انگاه 100% به دام قانون خواهند افتاد .
5: امیدوارم این قوانین جدید و قانونی که عنوان کردم متوجه شده باشید زیرا خودم به شخصه در این ارگا ن ها حضور داشتم و رفتم و اسپم کردنوت را در تاپیک ها کنار بزارید با تشکر
هر چیزی درست استفاده نشود و تبدیل به خلاف شود جرم محسوب میشه نظر شخصی من هست .
در ضمن نپرسید که به من چه ارتباطی داره چون اینجا پادگان جهان پی هست و بنده به عنوان کاربر و عضو انجمن فعال باید جواب شما را میدادم که بی دلیل و ندانسته حرف نزنید .
samansystems
March 20th, 2015, 16:27
اسپم نکنید اقای زرین پال نخواستم بگم اینجا مجبور شدم بگم که امانت جدید مبارک بس کنید
لطفا بی دليل اسم نبريد تا لازم نباشه تاپيک از مسير خودش خارج بشه و ما پاسخ بديم. ;)
اگر يک مجموعه عملکردش مشکل داره و ديگران سوال ميکنن شما نبايد بدون سند و مدرک نوک شمشير رو به سمت ديگران بگيريد.
بعيد نيست اين هم يک بازی باشه مثل بازی های قبلی که عزيزان در تاپيک راه انداختند.
سعی کنيد شما بازيگر ديگران نباشيد.
باز از بابت دخالت و تذکر عذر خواهی ميکنيم.
Gamexland
March 20th, 2015, 16:29
از جهان پی معضرت میخوام که من جواب میدم ...
------------------
خوب فک کنم این دومین درگاهی هست که شما دارید میاید این جمله رو میگید !!!
امید وارم مولتی نباشید شما !!
اینجاست که میگن اگه مشکلی داشته باشه این کشور خودش قانون داره فضولیش به شما اومده ؟!
---------------
بازم از جهان پی بابت دخالت معضرت میخوام :)
اولا اول یاد بگیرید معذرت درست هست نه معضرت !
دوما اگر این یوزر مولتی بود سال 2010 ساخته نشده بود! (جهت اطلاع عمومیتون بفرمایید یوزر من رو در سایتهای دیگه چک کنید میبینید که فعالیت دارم!! )
سوما بنده حق دارم بعنوان یک شهروند از این کشور نسبت به این قضیه نگران باشم و هشدار بدم!
و در آخر فضولی به شما نبومده که جواب بدید، خود مدیر جهان پی باید جواب بدند.
ایام به کام
- - - Updated - - -
سلام
این تاپیک راجبه ی خوب یا بد بودن نظر شما راجبه شرکت است.
نه جای چنین سوالاتی دوس عزیز همه درگاههای پرداخت با چنین مشکلاتی دست به گریبان هستن.
وبعدشم درگاهها نمیتونن صبح وشب بررسی کنن کی با درگاهش چکار میکنه این بررسی ها متناوب هست
و مطمین باشین به زودی شناسایی و مسدود می شود.
ارادت
سلام
خب نظر بنده هم همین بود، الان به نظرم ایشون بد عمل کردند. علتش هم ارائه درگاه به کسانی هستند که کار خلاف میکنند.
حالا به نظر شما اگر من لیستی از این سایتها تهیه کنم آیا جهان پی این سایتها رو میبندند؟!
ایشون حتی جواب ایمیل ها را هم نمیدهند
__coma__
March 20th, 2015, 16:34
سوما بنده حق دارم بعنوان یک شهروند از این کشور نسبت به این قضیه نگران باشم و هشدار بدم!
شما به عنوان یک شهروند نسبت به قضیه گوشت کیلویی 60 هزار تومان هم نگرانید آیا ؟
یا چرا تو تاپیکی که دلاری 3500 معامله میشه نگران اوضاع ارزی نیستید ؟ الان با درگاه وی پی ان اوضاع کشور خراب میشه ؟ یا بحث با مدیران ؟ اگر چنین سوالاتی دارید تماس بگیرید باهاشون.
آدمهایی پیدا میشن ها اومدن تو انجمن ببین چه بحث هایی میکنند.
اسپم نکنید اقای زرین پال نخواستم بگم اینجا مجبور شدم بگم که امانت جدید مبارک بس کنید
طبق بند ج ماده 25 قانون جرائم رایانه ای :
کاربرانی که کار خلاف فحاشی به اسلام و دین و کشور عزیزمان کنند
کاربرانی که حساب بانکی هک کنند
کاربرانی که سایت غیر اخلاقی بالا بیاورند
کاربرانی که کلاهبرداری های مختلف سایت های پوکر قمار کنند
__________________________________________________ _
همه ی این موارد با وی پی ان انجام میشد توسط سود جویان بخاطره این جرمه وگرنه فروش سرویس های وی پی ان جرم نیست فروشنده فقط یک فروشنده هست و موظف هست اگر کلاهبرداری صورت گرفت روی سرور ان فروشنده باید ای پی ان کاربر را به پلیس یا مراجع قضائی بدهد . طبغ این قانون و پرونده ای که در فتا دارند و این پلیس سایبری رو این 4 تا خیلی حساس هست و برخورد میکند .
2: تا وقتی سازمان ف ی ل ت ر ی ن گ هست این سرویس های وی پی ان هم هست و باید باشه چون نباشه مردم از خیلی چیزها محروم میشند.
3: دولت هروقت بخواد میتواند با یک کلیک پورت های این سرویس ها را ببندد ولی این کار را نخواهد کرد طبق گفته ی سازمان شبکه زیر ساخت .
4: امیدوارم این قوانین جدید و قانونی که عنوان کردم متوجه شده باشید زیرا خودم به شخصه در این ارگا ن ها حضور داشتم و رفتم و اسپم کردنوت را در تاپیک ها کنار بزارید با تشکر
در ضمن نپرسید که به من چه ارتباطی داره چون اینجا پادگان جهان پی هست و بنده به عنوان کاربر و عضو انجمن فعال باید جواب شما را میدادم که بی دلیل و ندانسته حرف نزنید .
مورد 1:
محتوای که برای ارتکاب جرایم رایانه ای به کار می رود ( محتوا مرتبط با جرایم رایانه ای )
1. انتشار يا توزيع و در دسترس قرار دادن يا معامله داده ها يا نرم افزارهایي كه صرفاً براي ارتكاب جرايم رايانه اي به كار مي رود. ( ماده 25 قانون جرائم رایانه ای )
2. فروش انتشار يا در دسترس قرار دادن غيرمجاز گذرواژه ها و داده هايي كه امكان دسترسي غيرمجاز به داده ها يا سامانه هاي رايانه اي يا مخابراتي دولتي يا عمومي را فراهم مي كند. ( ماده 25 قانون جرائم رایانه ای )
3. انتشار يا در دسترس قرار دادن محتويات آموزش دسترسي غيرمجاز ، شنود غيرمجاز ، جاسوسي رايانه اي ، تحريف و اخلال در داده ها يا سيستم هاي رايانه اي و مخابراتي. ( ماده 25 قانون جرائم رایانه ای )
4. آموزش و تسهیل ساير جرايم رايانه اي. ( ماده 21 قانون جرائم رایانه ای )
5. انتشار فيلترشكن ها و آموزش روشهاي عبور از سامانه هاي فیـلتـرینگ. ( بند ج ماده 25 قانون جرائم رایانه ای )
6. انجام هرگونه فعاليت تجاري و اقتصادي رايانه اي مجرمانه مانند شركت هاي هرمي، فعالیت های غیرمجاز مرتبط با بازار اوراق بهادار ( قانون اخلال در نظام اقتصادی کشور و بند الف ماده 49 قانون بازار و اوراق بهادار ج.ا.ا. و سایر قوانین مرتبط )
7. ایجاد مراکز قمار در فضای مجازی (مواد 705، 708 و 710 قانون مجازات اسلامی)
مورد2: شما کاملا اشتباه میکنید! اگر قرار بود مردم به خیلی چیزها دسترسی داشته باشند که سازمان فیـلترینگ نبود! اینکار یعنی نقض آشکار قانون قضایی کشور!
مورد3: همچین حرفی زده نشده! مگر الان پورت های pptp , l2tp , sstp محدود نیستند؟؟؟!! وقتی شما بخوای در مجموع از فـیلترینگ رد بشی و آموزش بدی و ابزار قرار بدی دقیقا نقض همه این کارها و قوانین است!
مورد4: شما لازم نیست درباره قانون و غیره توضیح بدهید و چیزی را تفسیر کنید! قانون تفسیرپذیر نیست! اگر شما 1 روز در اداره پلیس فتا بودید میفهمیدید که همه این کارها و حتی حرفهای شما جرم تلقی میشه و قابل پیگرد هست!
Mr.Pouria
March 20th, 2015, 16:39
شما به عنوان یک شهروند نسبت به قضیه گوشت کیلویی 60 هزار تومان هم نگرانید آیا ؟
یا چرا تو تاپیکی که دلاری 3500 معامله میشه نگران اوضاع ارزی نیستید ؟ الان با درگاه وی پی ان اوضاع کشور خراب میشه ؟ یا بحث با مدیران ؟ اگر چنین سوالاتی دارید تماس بگیرید باهاشون.
آدمهایی پیدا میشن ها اومدن تو انجمن ببین چه بحث هایی میکنند.
باز هم بازی جدیدیست !!
ایشون نگران وی پی ان هستن اما نگران همین آجیل شب عید به قیمت کیلویی 100 تا 180 هزار تومن نیستن !!!
ولشون کنید خودشون خسته میشن میرن !!
Gamexland
March 20th, 2015, 16:42
باز هم بازی جدیدیست !!
ایشون نگران وی پی ان هستن اما نگران همین آجیل شب عید به قیمت کیلویی 100 تا 180 هزار تومن نیستن !!!
ولشون کنید خودشون خسته میشن میرن !!
اصلا نگران نباشید.
من اگر انتقادی نسبت به آجیل هم داشته باشم مطرح میکنم! ولی چنین قانون شکنی رو به هیچوجه قبول نمیکنم!
به خدا قسم میخورم گزارش تک تک این بی قانونی ها رو بصورت کتبی همراه با مستندات شخصا" به پلیس فتا میبرم! باز هم میگم به خدا قسم!
بعد ببین کی خسته میشه و میره. من میخواستم از راه دوستی و بدون مشکل قضایی و دادگاه حل بشه اما مثل اینکه فایده نداره.
من منتظر توضیحات و برخورد مدیر این شرکت با این افراد قانون شکن هستم، اگر جوابی نگیرم و برخوری نشه بدون تعلل اقدام خواهم کرد.
- - - Updated - - -
لطفا بی دليل اسم نبريد تا لازم نباشه تاپيک از مسير خودش خارج بشه و ما پاسخ بديم. ;)
اگر يک مجموعه عملکردش مشکل داره و ديگران سوال ميکنن شما نبايد بدون سند و مدرک نوک شمشير رو به سمت ديگران بگيريد.
بعيد نيست اين هم يک بازی باشه مثل بازی های قبلی که عزيزان در تاپيک راه انداختند.
سعی کنيد شما بازيگر ديگران نباشيد.
باز از بابت دخالت و تذکر عذر خواهی ميکنيم.
از شما متشکرم که حرفه ای پاسخ دادید.
مینا-صیفی
March 20th, 2015, 16:43
مورد 1:
محتوای که برای ارتکاب جرایم رایانه ای به کار می رود ( محتوا مرتبط با جرایم رایانه ای )
1. انتشار يا توزيع و در دسترس قرار دادن يا معامله داده ها يا نرم افزارهایي كه صرفاً براي ارتكاب جرايم رايانه اي به كار مي رود. ( ماده 25 قانون جرائم رایانه ای )
2. فروش انتشار يا در دسترس قرار دادن غيرمجاز گذرواژه ها و داده هايي كه امكان دسترسي غيرمجاز به داده ها يا سامانه هاي رايانه اي يا مخابراتي دولتي يا عمومي را فراهم مي كند. ( ماده 25 قانون جرائم رایانه ای )
3. انتشار يا در دسترس قرار دادن محتويات آموزش دسترسي غيرمجاز ، شنود غيرمجاز ، جاسوسي رايانه اي ، تحريف و اخلال در داده ها يا سيستم هاي رايانه اي و مخابراتي. ( ماده 25 قانون جرائم رایانه ای )
4. آموزش و تسهیل ساير جرايم رايانه اي. ( ماده 21 قانون جرائم رایانه ای )
5. انتشار فيلترشكن ها و آموزش روشهاي عبور از سامانه هاي فیـلتـرینگ. ( بند ج ماده 25 قانون جرائم رایانه ای )
6. انجام هرگونه فعاليت تجاري و اقتصادي رايانه اي مجرمانه مانند شركت هاي هرمي، فعالیت های غیرمجاز مرتبط با بازار اوراق بهادار ( قانون اخلال در نظام اقتصادی کشور و بند الف ماده 49 قانون بازار و اوراق بهادار ج.ا.ا. و سایر قوانین مرتبط )
مورد2: شما کاملا اشتباه میکنید! اگر قرار بود مردم به خیلی چیزها دسترسی داشته باشند که سازمان فیـلترینگ نبود! اینکار یعنی نقض آشکار قانون قضایی کشور!
مورد3: همچین حرفی زده نشده! مگر الان پورت های pptp , l2tp , sstp محدود نیستند؟؟؟!! وقتی شما بخوای در مجموع از فـیلترینگ رد بشی و آموزش بدی و ابزار قرار بدی دقیقا نقض همه این کارها و قوانین است!
مورد4: شما لازم نیست درباره قانون و غیره توضیح بدهید و چیزی را تفسیر کنید! قانون تفسیرپذیر نیست! اگر شما 1 روز در اداره پلیس فتا بودید میفهمیدید که همه این کارها و حتی حرفهای شما جرم تلقی میشه و قابل پیگرد هست!
مثله اینکه متوجه نشدید الان ورق جرمه مشروبات الکی جرمه مواد مخدر قرص های مخدر هم جرمه اما در کشورمان میبینیم هست و دارند استفاده میکنند اگر به شکل درست استفاده نشه ...
این قانون اپدیت نشده شما در فتا قوانین هاش اپدیت هست تماس بگیرید یا ببینید
این مسائل هم ربطی به موضوع نداره اگر سازمان *****ینگ بیاد همه این سرویس ها را مسدود کنه خودش هم کنار بره اما تا زمانی جمهوری اسلامی ایران هست این کار غیر ممکنه . شما تا صبح از این حرف ها بزنید من جواب شما را خواهم داد چون قوانین را خوب بلدم امیدوارم که بتوانید پا به پای من پیش برید و در حاشیه نرید مثله کپی کردن قوانینی قدیمی از سایت internet.ir که بعدا در حال گفتند اپدیت میکنند . ( شما حرف های قدیمی و کپی شده میزنید لطفا ورق های اپدیت با دلیل صحبت کیند )
__coma__
March 20th, 2015, 16:55
اصلا نگران نباشید.
من اگر انتقادی نسبت به آجیل هم داشته باشم مطرح میکنم! ولی چنین قانون شکنی رو به هیچوجه قبول نمیکنم!
به خدا قسم میخورم گزارش تک تک این بی قانونی ها رو بصورت کتبی همراه با مستندات شخصا" به پلیس فتا میبرم! باز هم میگم به خدا قسم!
بعد ببین کی خسته میشه و میره. من میخواستم از راه دوستی و بدون مشکل قضایی و دادگاه حل بشه اما مثل اینکه فایده نداره.
من منتظر توضیحات و برخورد مدیر این شرکت با این افراد قانون شکن هستم، اگر جوابی نگیرم و برخوری نشه بدون تعلل اقدام خواهم کرد.
امیدوارم با پیگیری های شما سال آتی شاهد دلاری 800 تومان.اجیل عید کیلویی 1000 تومان و گوشت کیلویی 500 تومان باشیم.راستی آدرس سوپر مارکت محلتون را ارسال کنید.تا حالا فکر کنم با پیگیری قیمت تخم مرغ را از کیلویی 5هزار تومان به 100 تومان رسانده اید.ما هم بیایم از اونجا خرید کنیم.
برای امثال شما خیلی تاسف میخورم که برای چیزهای خیلی ریز به خدا قسم میخورند.
- - - Updated - - -
از شما متشکرم که حرفه ای پاسخ دادید.
بعد ایشون کجا حرفه ای پاسخ دادن ؟ گفتن شاید این هم یک بازی هست
کاملا معلومه این بازی ها از سمت چه کسانی است
taksis
March 20th, 2015, 17:00
حوصلم نیومد بخونم انصافا
اما یکی توضیح بده منو روشن کنه که نظر سنجی درباره درگاه پرداخت اینترنتی چجوری به آجیل شب عید کشیده شد؟؟
شماها اگر تو مذاکرات هسته ای شرکت میکردید اونجا بحث هسته ای به خاصیت های گل گاو زبون کشیده میشد صد در صد
__coma__
March 20th, 2015, 17:06
حوصلم نیومد بخونم انصافا
اما یکی توضیح بده منو روشن کنه که نظر سنجی درباره درگاه پرداخت اینترنتی چجوری به آجیل شب عید کشیده شد؟؟
شماها اگر تو مذاکرات هسته ای شرکت میکردید اونجا بحث هسته ای به خاصیت های گل گاو زبون کشیده میشد صد در صد
کامران بخونی میفهمی !!! خخخخخ
Jahan Pay Co
March 20th, 2015, 17:20
جناب Gamexland
قدیمی بودن یوزر بی استفاده شما دلیلی بر این نیست که شما مولتی یوزر شرکت مذکور نباشید با این حال
1- هر شرکت قوانینی دارد و در وب سایت به صورت کامل درج شده است تخطی از این قوانین به منزله برخورد قانونی ضابط یا مقام قضایی با کاربران آن خواهد بود
2- شخص شما یا هر شخص دیگری می تواند گزارشات خود را به مرکز تماس یا بخش پشتیبانی ارسال نماید
3 - طبق پست های قبلی که بنده دسیسه های شرکت سامان سیستم را به صورت کامل برملا کردم اینار نیز به روش دیگری وارد شده است با این حال از همین جا به تمامی مدیران این شرکت اعلام می دارم روشی که در پیش گرفتید کاملا اشتباه است و مطمئن باشند جواب آن را بزودی خواهیم داد :)
4-ضعف مدیران فروم طی 48 ساعت به صورت کامل مشخص شده است و گویا اینجا به مکانی برای بچه بازی شرکت مذکور تبدیل شده است
samansystems
March 20th, 2015, 17:39
جناب Gamexland
قدیمی بودن یوزر بی استفاده شما دلیلی بر این نیست که شما مولتی یوزر شرکت مذکور نباشید با این حال
1- هر شرکت قوانینی دارد و در وب سایت به صورت کامل درج شده است تخطی از این قوانین به منزله برخورد قانونی ضابط یا مقام قضایی با کاربران آن خواهد بود
2- شخص شما یا هر شخص دیگری می تواند گزارشات خود را به مرکز تماس یا بخش پشتیبانی ارسال نماید
3 - طبق پست های قبلی که بنده دسیسه های شرکت سامان سیستم را به صورت کامل برملا کردم اینار نیز به روش دیگری وارد شده است با این حال از همین جا به تمامی مدیران این شرکت اعلام می دارم روشی که در پیش گرفتید کاملا اشتباه است و مطمئن باشند جواب آن را بزودی خواهیم داد :)
4-ضعف مدیران فروم طی 48 ساعت به صورت کامل مشخص شده است و گویا اینجا به مکانی برای بچه بازی شرکت مذکور تبدیل شده است
آقای بزرگ
آقایی که بچه بازی درنمياری
لطفا برای انحراف افکار اقدام نکنيد و جواب سوال کاربر رو بديد.
اگر سامان سيستم از شما سوال کرد شما بيا جواب سامان سيستم رو بديد.
اگر کس ديگه ای سوال کرد جواب سوالش رو بديد.
چرا بحث رو عوض ميکنيد ؟ دسيسه سامان سيستم يا دسيسه شما در کمرنگ کردن امکانات زرين کارت (تسويه آنی و بدون کارمزد) رو مديران بايد پيگيری کنن.
فعلا که شده محل بچه بازی شما و دوستان شما که به جای جواب دادن به سوال مردم، بيخود سر وصدا ميکنيد.
- - - Updated - - -
مديران اگر قوی برخورد کرده بودن از ابتدا اجازه نميدادن به شما و اطرافيان شما که تو اين تاپيک بر عليه ديگران جو سازی کنيد.
jahromweb
March 20th, 2015, 17:45
با سلام
اطلاعات وارد شده پیش فرض بوده و با همون اطلاعات درگاه شما فعال می باشد
لطفا درگاه خود را تست کنید احتمال دارد از سمت شرکت پرداخت الکترونیک سامان غیر فعال شده باشد .
باسلام مجدد
اگر غیر فعال شده باشد راه حل چیست؟
هزینه ای در بر دارد ؟
لطفا توضیح دهید
باتشکر فراوان
مینا-صیفی
March 20th, 2015, 17:46
خیلی جالب هست تا حرف از ایدی فیک میشه Gamexland
اقای samansystems یک دقیقه بعد پیداش میشه در همان لحظه و در همان تاپیک خوب اگر ایدی شما نیست چرا تو پادگان جهان پی میاید؟؟؟
دفاع میکنید پست میزنید ؟؟؟ با این کارها رقابت با 27000-28000 کاربر نمیتونید کنید چون خیلی قوی تر از اون چیزی که فکر میکنید هست
شما چرا 24 ساعت 14ساعت در اینجا هستید ؟؟؟ خجالت نمیکشید افت نداره واسه شرکت مورد نظر شما ؟؟؟ والا نمیدونم چی بگم انشالاه مدیران هوشمندانه نسبت به کارهای شما یک فکر اساسی کنند با تشکر .
Jahan Pay Co
March 20th, 2015, 17:50
باسلام مجدد
اگر غیر فعال شده باشد راه حل چیست؟
هزینه ای در بر دارد ؟
لطفا توضیح دهید
باتشکر فراوان
سلام
فکر نکنم غیر فعال شده باشد با این میتوانیم مجدد فعال کنیم لطفا بررسی و به بنده اطلاع دهید
ببخشید دیگه تاپیک جهان پی شده مکانی برای بچه بازی شرکت سامان سیستم :)
جناب سامان سیستم عزیز
بنده پاسخ ایشون و شما را کامل دادم و اینم خدمت شما :)
اوج نادانى اين است كه آدمى به نادانى خود ببالد . (امام على عليهالسلام )
مینا-صیفی
March 20th, 2015, 18:08
ایرانی جماعت میفرمایند: تا خون در رگ ماست خامنه ای رهبر ماست ..
ما هم میگوییم : تا خون در رگ ماست جهان پی بهترین درگاه ماست :)
( به ... چشم حسود البته :) )
DeLtAvPs
March 20th, 2015, 18:13
جالب شده این تاپیک
این یوزر دقیقا توی تموم تاپیک های درگاه ها پست داده به جز زرین پال :)) و جالب تر اینه که مطمئن هستش که درگاه های فوق به وی پ ان فروش ها درگاه میدن و و مطمئن هست که زرین پال نمیده احتمالا برای همون به اونا گیر نداده :))
- - - Updated - - -
خدا پدر و مادر جیمیل رو بیامرزه که با یک دات توی ایمیل باعث شده هر کی با یه ایمیل بتونه این همه ثبت نام از سال های گذشته داشته باشه !
آقا چند تا دیگه ایدی داری بده من ازت میخرم خخخخخخخخخ منظورم همون تسویه انی هستش که طرف 3 ساعت درخواست داده نریختید خخخخخخخخخ
mobitak
March 20th, 2015, 18:14
آقاي
سامان سيستم عجب رويي داري شما من جاي شما اگه همچين سوتي اي داده بودم مي رفتم تو انجمن پيدام نميشد چه برسه به اينكه دوباره بيام...كنم مولتي يوزر گرامي8-}
Mr.Pouria
March 20th, 2015, 18:27
جهان پی براتون یک پیام خصوصی فرستادم و یه موردی رو توضیح دادم ...
------------
چیزی تا سال نو نمونده امید وارم همه عزیزان سال خوبی داشته باشند ...
Jahan Pay Co
March 20th, 2015, 18:30
جهان پی براتون یک پیام خصوصی فرستادم و یه موردی رو توضیح دادم ...
------------
چیزی تا سال نو نمونده امید وارم همه عزیزان سال خوبی داشته باشند ...
ممنون بررسی و پاسخ دادم
وبازم تاسف برای شرکت سامان سیستم و مدیران آن :)
DeLtAvPs
March 20th, 2015, 18:33
ممنون بررسی و پاسخ دادم
راستی من چند ماه پیش یه پلاگین فرییر نوشته بودم که یوزر میتونست موجودی جهان پی خودش رو توی ادمین فررییر ببینه
خبری نشد از گذاشتنش در سایت :دی
نکنه ما رو قابل نمیدونید
Jahan Pay Co
March 20th, 2015, 18:35
راستی من چند ماه پیش یه پلاگین فرییر نوشته بودم که یوزر میتونست موجودی جهان پی خودش رو توی ادمین فررییر ببینه
خبری نشد از گذاشتنش در سایت :دی
نکنه ما رو قابل نمیدونید
اگر براتون امکان پذیر است مجدد برای بنده به ایمیل info ارسال فرمایید تا بررسی کنم
نه این حرفا چیه :X
hosseinyz
March 20th, 2015, 18:35
سلام جهان پی :)
تسویه حساب تو عید به چه صورته؟
تو سایتتون توضیحی ندادید.
DeLtAvPs
March 20th, 2015, 18:37
چشم
باید بگردم پیداش کنم
میفرستم
Jahan Pay Co
March 20th, 2015, 18:47
سلام جهان پی :)
تسویه حساب تو عید به چه صورته؟
تو سایتتون توضیحی ندادید.
سلام
با توجه به اینکه مانند سابق انجام می شود دیگری اطلاعیه صادر نشد :)
- - - Updated - - -
دوستان عزیز
این تاپیک (http://www.webhostingtalk.ir/f41/137148/)توسط یکی از مدیران ارشد شرکت رسا پژواک جهان " مجری جهان پی ایجاد شده است در صورتی که در زمینه پرداخت در محل , پرداخت پستی اطلاعاتی دارید خوشحال میشیم در آن شرکت کرده و پیشنهادات خود را برای ما ارسال نمایید
یعنی امروز تسویه بزنم فردا تو حسابمه؟ شنیدم بانک ها تا ۵ ام ممکنه طول بدن واریز رو .
سیستمتونم خیلی خوبه حدود ۳ ساله از درگاهشون استفاده میکنم ، مشکلی نداشتم باهاشون فقط یکم سرعت تسویه حسابارو بیشتر کنید بهتر هم میشه ، اوایل یادمه ۲۰ دقیقه ای ثبت میکردید پایا رو ولی چندماهی هست که بعضی موقعها یکم طول میکشه که اونم مطعنم یک فکری به حالش میکنید که در آینده مثل سابق سریع تر صورت بگیره.
به نظر من حقیر بقیه سیستم ها هم خوبن ولی جهان پی تونسته امتیاز بیشتری جمع کنه . اعتباری خوبی هم دارند. پشتیبانیشونم خیلی خوبه.
Mr.Pouria
March 20th, 2015, 18:55
یعنی امروز تسویه بزنم فردا تو حسابمه؟ شنیدم بانک ها تا ۵ ام ممکنه طول بدن واریز رو .
سیستمتونم خیلی خوبه حدود ۳ ساله از درگاهشون استفاده میکنم ، مشکلی نداشتم باهاشون فقط یکم سرعت تسویه حسابارو بیشتر کنید بهتر هم میشه ، اوایل یادمه ۲۰ دقیقه ای ثبت میکردید پایا رو ولی چندماهی هست که بعضی موقعها یکم طول میکشه که اونم مطعنم یک فکری به حالش میکنید که در آینده مثل سابق سریع تر صورت بگیره.
به نظر من حقیر بقیه سیستم ها هم خوبن ولی جهان پی تونسته امتیاز بیشتری جمع کنه . اعتباری خوبی هم دارند. پشتیبانیشونم خیلی خوبه.
عزیز من پیشنهاد میدم شتاب تسویه کنید این چند وقت رو من دیشب پایا ثبت کردم حواسم به عید نبود !! فک کنم حالا حالا باید وایسم تا بانک واریز کنه !! از سمت جهان پی که واریز شدش همون لحظه اما خوب بانک رو دیگه نمیشه کاریش کرد :d
خوشبختانه نیازی به پولیک ه انتقال دادم نداشتم
samansystems
March 20th, 2015, 19:10
من هم برای شما متاسفم که از صفحه 45 اين تاپيک سعی کرديد تخريب زرين پال و شيوه های تسويه حساب بدون کارمزد رو با دوستان خودتون انجام بديد و الان ازينکه نتيجه عکس داده آشفته شديد :)
- - - Updated - - -
جالب شده این تاپیک
این یوزر دقیقا توی تموم تاپیک های درگاه ها پست داده به جز زرین پال :)) و جالب تر اینه که مطمئن هستش که درگاه های فوق به وی پ ان فروش ها درگاه میدن و و مطمئن هست که زرین پال نمیده احتمالا برای همون به اونا گیر نداده :))
- - - Updated - - -
خدا پدر و مادر جیمیل رو بیامرزه که با یک دات توی ایمیل باعث شده هر کی با یه ایمیل بتونه این همه ثبت نام از سال های گذشته داشته باشه !
آقا چند تا دیگه ایدی داری بده من ازت میخرم خخخخخخخخخ منظورم همون تسویه انی هستش که طرف 3 ساعت درخواست داده نریختید خخخخخخخخخ
در مورد ايشون اطلاعی ندارم ولی قعطعا اگر مشکلی در روال کاری زرين پال بوده ايشون اين مورد رو پيگيری ميکردن.
ما خيلی وقت ها به کاربران تک پسته به خاطر سرويس های مثبت مون هم جواب داديم. نمونه اون ده ها تاپيکی هست که در مورد تسويه آنی زرين پال باز شده و خواستن عملکرد زرين پال رو زير سوال ببرن.
يا در همين تاپيک دوستانی که به صورت جهت دار وارد شدن و سعی کردن با تخريب، جايگاه خودشون رو از دست ندن که خوشبختانه گذشت زمان نشون داده و ميده اينکار ها نتيجه عکس ميده. ;)
لطفا سعی کنيد اسمی از زرين پال، زرين کارت، تسويه آنی و بدون کارمزد، سامان سيستم و ساير مسائل غير مرتبط با اين تاپيک نبريد تا نياز به پاسخ و شفاف سازی از سمت ما نباشه.
- - - Updated - - -
اوج نادانى اين است كه آدمى به نادانى خود ببالد . (امام على عليهالسلام )
پس به نادانی خود نباليد.
- - - Updated - - -
اقای samansystems یک دقیقه بعد پیداش میشه در همان لحظه و در همان تاپیک خوب اگر ایدی شما نیست چرا تو پادگان جهان پی میاید؟؟؟
دفاع میکنید پست میزنید ؟؟؟ با این کارها رقابت با 27000-28000 کاربر نمیتونید کنید چون خیلی قوی تر از اون چیزی که فکر میکنید هست
شما چرا 24 ساعت 14ساعت در اینجا هستید ؟؟؟ خجالت نمیکشید افت نداره واسه شرکت مورد نظر شما ؟؟؟ والا نمیدونم چی بگم انشالاه مدیران هوشمندانه نسبت به کارهای شما یک فکر اساسی کنند با تشکر .
لطفا لطفا سعی کنيد در چارچوب تاپيک حرف بزنيد و به موضوعات متفرقه نپردازيد.
وقتی سند و مدرکی نداريد بی دليل حرفی رو بيان نکنيد.
البته دليل وفاداری شما هم کاملا مشخص هست و در صورت ادامه هجمه و تهمت (از سمت شما!) مجبور هستيم عملکرد شما رو برای همه شفاف کنيم تا مشخص بشه يک کاربر با هويت غير واقعی و جعلی چرا از سرويس دهنده ای که خدمات غير قانونی بهش ميده دفاع ميکنه :)
بنابراين لطفا آتيش بيار معرکه نباشيد ;)
Gamexland
March 20th, 2015, 19:29
مثله اینکه متوجه نشدید الان ورق جرمه مشروبات الکی جرمه مواد مخدر قرص های مخدر هم جرمه اما در کشورمان میبینیم هست و دارند استفاده میکنند اگر به شکل درست استفاده نشه ...
این قانون اپدیت نشده شما در فتا قوانین هاش اپدیت هست تماس بگیرید یا ببینید
این مسائل هم ربطی به موضوع نداره اگر سازمان *****ینگ بیاد همه این سرویس ها را مسدود کنه خودش هم کنار بره اما تا زمانی جمهوری اسلامی ایران هست این کار غیر ممکنه . شما تا صبح از این حرف ها بزنید من جواب شما را خواهم داد چون قوانین را خوب بلدم امیدوارم که بتوانید پا به پای من پیش برید و در حاشیه نرید مثله کپی کردن قوانینی قدیمی از سایت internet.ir که بعدا در حال گفتند اپدیت میکنند . ( شما حرف های قدیمی و کپی شده میزنید لطفا ورق های اپدیت با دلیل صحبت کیند )
وقتی که از این شرکت شکایت کردم میبینید قانون چیه و چطور اجرا میشه
- - - Updated - - -
امیدوارم با پیگیری های شما سال آتی شاهد دلاری 800 تومان.اجیل عید کیلویی 1000 تومان و گوشت کیلویی 500 تومان باشیم.راستی آدرس سوپر مارکت محلتون را ارسال کنید.تا حالا فکر کنم با پیگیری قیمت تخم مرغ را از کیلویی 5هزار تومان به 100 تومان رسانده اید.ما هم بیایم از اونجا خرید کنیم.
برای امثال شما خیلی تاسف میخورم که برای چیزهای خیلی ریز به خدا قسم میخورند.
- - - Updated - - -
بعد ایشون کجا حرفه ای پاسخ دادن ؟ گفتن شاید این هم یک بازی هست
کاملا معلومه این بازی ها از سمت چه کسانی است
شما تخم مرغ رو کیلویی میخری؟
همینطوره که قوانین رو هم چپکی میبینی!!!
DeLtAvPs
March 20th, 2015, 19:31
وقتی که از این شرکت شکایت کردم میبینید قانون چیه و چطور اجرا میشه
- - - Updated - - -
شما تخم مرغ رو کیلویی میخری؟
همینطوره که قوانین رو هم چپکی میبینی!!!
شما هنوز سنت به حدی نرسیده که بتونی شکایت کنی خخخخ
در ضمن شما بازم سنت به حدی نرسیده که بری شهر های ایران که ببینی در بعضی شهرها مثل اصفهان تخم مرغ رو کیلویی میفروشن !!!
hosseinyz
March 20th, 2015, 19:35
عزیز من پیشنهاد میدم شتاب تسویه کنید این چند وقت رو من دیشب پایا ثبت کردم حواسم به عید نبود !! فک کنم حالا حالا باید وایسم تا بانک واریز کنه !! از سمت جهان پی که واریز شدش همون لحظه اما خوب بانک رو دیگه نمیشه کاریش کرد :d
خوشبختانه نیازی به پولیک ه انتقال دادم نداشتم
ممنون از راهنماییت.
شتاب جهان پی فکر کنم ۵۰۰ هزار تومن در روز باشه.
Gamexland
March 20th, 2015, 19:36
دوست عزیز میخواید باور کنید یا نکنید من به خدایی که شما میپرستی و خودم میپرستم اصلا مدیر این دو شرکتی که شماها دارید اسم میبرید رو نمیشناسم! حتی اسمشونم نمیدونم! و حتی نمیدونم جریان چیه!
من سوالی از مدیر این شرکت پرسیدم چون بیشتر آمار فروش فــیلترشکن ها به این شرکت و درگاه ایشون وصل میشه و اینکار غیر قانونیه
Mr.Pouria
March 20th, 2015, 19:37
ممنون از راهنماییت.
شتاب جهان پی فکر کنم ۵۰۰ هزار تومن در روز باشه.
شتاب هر بار تسویه 500 تومن کم میکنه ..
DeLtAvPs
March 20th, 2015, 19:38
دوست عزیز میخواید باور کنید یا نکنید من به خدایی که شما میپرستی و خودم میپرستم اصلا مدیر این دو شرکتی که شماها دارید اسم میبرید رو نمیشناسم! حتی اسمشونم نمیدونم! و حتی نمیدونم جریان چیه!
من سوالی از مدیر این شرکت پرسیدم چون بیشتر آمار فروش فــیلترشکن ها به این شرکت و درگاه ایشون وصل میشه و اینکار غیر قانونیه
تا حالا اصلا شکایت کردی؟ پروسه شکایت رو اگر میشه اینجا برام بنویس ببینم چطوری قراره شکایت کنی!
من قبلا شکایت زیاد کردم برای همین میخوام ببینم مثل خودم جلو میری یا نه
مینا-صیفی
March 20th, 2015, 19:40
هویت جعلی ؟؟؟ فعلا که اکانت های جعلی و حرف های بی مورد شما جعلی بوده ...
من تردیدی از خودم ندارم جناب شما ایدی اسکایپ یا یاهو یا تلفن بخواین بهتون میدم صحبت کنیم .
در مورد وفاداری من از 85% درگاه های واسط درگاه الان دارم و داشتم همه رو هم میشناسم و هر کی در مورد این 85% درگاه ها صحبتی انتقادی کنه جوابش را خواهم داد طبق شناختی که دارم چه این شرکت چه بقیه .
در مورد غیر قانونی شما نگران نباشید مملکت رئیس داره شرکت مدیر داره ما هم پدر مادر داریم قانون داره کشور ما اگر کار بنده خلاف بود زندان بودم فکر کنم به جرم قتل کردن یا ***ی....!!!!
شما قصه این موارد را نخورید شما قصه ابروی خودتان را بخورید که کل انجمن چه فکرهایی برای شما میکنند ...
لطفا سعی کنيد اسمی از زرين پال، زرين کارت، تسويه آنی و بدون کارمزد، سامان سيستم و ساير مسائل غير مرتبط با اين تاپيک نبريد تا نياز به پاسخ و شفاف سازی از سمت ما نباشه.
اصلا تبلیغ نمیکنید الان فکر میکنم با پست های شما جهان پی داره ورشکست میشه و همه میان به سوی شما ؟؟؟
نه عزیز تنها شما نیستی بزار لیست تجربه 6ساله رتبه بندی خودم را نشان شما بدم که فکر نکنید فقط خودتان درگاه میدید.
این ها فعال هستند عزیزم 9 شرکت .
__________________________________________________ ______________
دسته از رده خارج شدگان :
jaypal - mehrpay - shetab biz - shaparak24 - oxinpay - takpardakht- dinapay - ...
ببینید مردم هوشیار هستند 9 تا درگاه فعال هست و من از این 9تا 6تاش رو دارم دلیلی نمیبینم بیام با شما کار کنم این همه هستند بدونه ادعا شما سعی دارید امسالی مثله من را بکشانید سمت درگاه خودتون اما از الان بگم کاربران خودشان عقل دارند میدونند با کدام شرکت کار کنند . با تشکر .
kiarash-khatib
March 20th, 2015, 19:41
:| از 2 روزه که کارمون شده تخمه شکستن و دیدن مطلب این داستان ادامه دارد
Gamexland
March 20th, 2015, 19:43
جالب شده این تاپیک
- - - Updated - - -
برای زرین پال هم مینویسم
اما بازپرداخت حجم سرویسی به کارهای غیرقانونی میده بسیار زیاده
من برای بازپرداخت هم نوشتم چون ایشونم شدیدا داره به اینکار کمک میکنه
taksis
March 20th, 2015, 19:43
:| از 2 روزه که کارمون شده تخمه شکستن و دیدن مطلب این داستان ادامه دارد
دقیقا!!!
جالبه مدیرا هم نمیبندن تاپیک رو
kiarash-khatib
March 20th, 2015, 19:49
بله دقیقا موضوع جالبی هست و شاید مدیران خوششون میاد خواهشمندیم ببندید موضوعو
jahromweb
March 20th, 2015, 19:54
سلام
فکر نکنم غیر فعال شده باشد با این میتوانیم مجدد فعال کنیم لطفا بررسی و به بنده اطلاع دهید
باسلام مجدد
بررسی کردم درست بود! برای تست 2 تا فاکتور پرداخت شد بدون مشکل
-----------------------------------
3 تا پیشنهاد دارم :
1)امکان انتقال وجه (بهتر بگم تسویه ) به حساب های دیگر که یکی از شرکت های دیگر دارد
2)امکان ویرایش متن پیام تراکنش که ان هم همان شرکت دارد
3)امکان مانی بک : این مورد را فکر نکنم هیچ کدام داشته باشند : اگر کاربر رضایت از سرویس نداشت با یک کلیک مبلغ را به حسابش (البته پس از کسر کارمزد شتاب) بازگشت داده شود
این امکان بسیار خوبی است ، اگربه ان امکان گرفتن لینک تاییدیه از جهان پی هم اضافه شود عالی است (با باز شدن لینک نشان دهد که مبلغ به حساب کاربر واریز شده است برای کاربرانی که اعتماد به بازگشت وجه ندارند)
باتشکر فراوان
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
همچنین : خواهش میکنم که به بحث ها خاتمه بدهید اصلا جلوه ی خوبی ندارد که کاربران شما (چه سامان سیستم و چه رسا پژواک ) این پست ها را مشاهده کنند .پیشنهاد میدهم به مناسبت عید این بحث ها را کنار
بگذارید بدون شک وجود این دو شرکت و رقابت بین ان ها (از نوع سالم) باعث پیشرفت هر دو میشود این کاربر است که باید انتخاب کند که کدام مناسب تر است من تجربه ی 3 سرویس دهنده را داشتم هرکدام مزایای خود را داشت
بدون شک (سامان سیستم و رسا پژواک)هرکدام مزایا و معایبی دارند در غیر این صورت شرکت دیگر پذیرنده ای نداشت ،
پیشنهاد میدهم که پست های جهت دار را حذف کنید قبل از ان که مدیریت بخواهد برخود کند این کار زیبا تر است
در اخر : بنده کوچک تر از اینم که بخوام این حرف ها را به شما بزنم ، فقط پیشنهاد بود و نه دخالت و ....
انشاالله هر دو شرکت هر روز پیشرفت کنند
Gamexland
March 20th, 2015, 19:55
جناب مدیرعزیز
لیست سایتهای خلاف قانون جرائم رایانه ای رو به شما بدم (فــیلترشکن فروشها) درگاهشون رو مسدود میکنید؟
Cpt.Liux
March 20th, 2015, 19:58
جناب من قدیم درگاهم بسته شده توسط شما. چگونه میتونم درخواست کنم اطلاعات شخصی من و اسکن مدارک بنده رو پاک کنید از روی تمام سیستم هاتون؟
taksis
March 20th, 2015, 19:58
جناب مدیرعزیز
لیست سایتهای خلاف قانون جرائم رایانه ای رو به شما بدم (فــیلترشکن فروشها) درگاهشون رو مسدود میکنید؟
آنتن بودن کاره خوبی نیست !
فکر نمیکنم ببندن
kiarash-khatib
March 20th, 2015, 19:59
اقای عزیز شما این وسط دعوا داری .... خواری میکنید؟؟؟ بس کنید دیگه
مینا-صیفی
March 20th, 2015, 20:04
جناب مدیرعزیز
مسدود کردن درگاه فقط با نامه قضایی امکان پذیر هست نه تنها با یک گزارش کاربر .
جناب من قدیم درگاهم بسته شده توسط شما. چگونه میتونم درخواست کنم اطلاعات شخصی من و اسکن مدارک بنده رو پاک کنید از روی تمام سیستم هاتون؟
مدارک در شرکت جهان پی میماند همیشه چون شما کار کرد ( تراکنش داشتید ) امکان حذف وجود فکر نمیکنم داشته باشه .
Cpt.Liux
March 20th, 2015, 20:09
مدارک در شرکت جهان پی میماند همیشه چون شما کار کرد ( تراکنش داشتید ) امکان حذف وجود فکر نمیکنم داشته باشه .
از خودشان سوال کردم. لطفا بر اساس تفکراتتون به من پاسخ ندید.
samansystems
March 20th, 2015, 20:16
هویت جعلی ؟؟؟ فعلا که اکانت های جعلی و حرف های بی مورد شما جعلی بوده ...
من تردیدی از خودم ندارم جناب شما ایدی اسکایپ یا یاهو یا تلفن بخواین بهتون میدم صحبت کنیم .
در مورد وفاداری من از 85% درگاه های واسط درگاه الان دارم و داشتم همه رو هم میشناسم و هر کی در مورد این 85% درگاه ها صحبتی انتقادی کنه جوابش را خواهم داد طبق شناختی که دارم چه این شرکت چه بقیه .
در مورد غیر قانونی شما نگران نباشید مملکت رئیس داره شرکت مدیر داره ما هم پدر مادر داریم قانون داره کشور ما اگر کار بنده خلاف بود زندان بودم فکر کنم به جرم قتل کردن یا ***ی....!!!!
شما قصه این موارد را نخورید شما قصه ابروی خودتان را بخورید که کل انجمن چه فکرهایی برای شما میکنند ...
اصلا تبلیغ نمیکنید الان فکر میکنم با پست های شما جهان پی داره ورشکست میشه و همه میان به سوی شما ؟؟؟
نه عزیز تنها شما نیستی بزار لیست تجربه 6ساله رتبه بندی خودم را نشان شما بدم که فکر نکنید فقط خودتان درگاه میدید.
این ها فعال هستند عزیزم 9 شرکت .
دسته از رده خارج شدگان :
Jaypal - mehrpay - shetab biz - shaparak24 - oxinpay - takpardakht- dinapay - ...
ببینید مردم هوشیار هستند 9 تا درگاه فعال هست و من از این 9تا 6تاش رو دارم دلیلی نمیبینم بیام با شما کار کنم این همه هستند بدونه ادعا شما سعی دارید امسالی مثله من را بکشانید سمت درگاه خودتون اما از الان بگم کاربران خودشان عقل دارند میدونند با کدام شرکت کار کنند . با تشکر .
شما برای فروش v p n و سا کس نميتونيد از زرين پال استفاده کنيد.
اين موضوع در پيام خصوصی که پرسيده بوديد هم اطلاع داده شده.
اگر جای ديگه ای به شما اين سرويس رو ميده دليل وفادار شدن شما به اون سرويس دهنده هست. ;)
لازم هم مستندات موجود رو هم در همين تاپيک ضميمه کنم.
بنابراين لطفا در موضوعی که اطلاع نداريد دخالت نکنيد تا بيشتر ازين لازم نباشه در مورد فعاليت غير قانونی شما صحبت بشه.
milad0x
March 20th, 2015, 20:23
جناب مدیرعزیز
شما نیازی نیست لیست سایت ها رو به مدیر ارسال کنید
همونطور که گفتید شکایت کنید و دیگه به این بحث ادامه ندید
شما برای فروش v p n و سا کس نميتونيد از زرين پال استفاده کنيد.
اين موضوع در پيام خصوصی که پرسيده بوديد هم اطلاع داده شده.
اگر جای ديگه ای به شما اين سرويس رو ميده دليل وفادار شدن شما به اون سرويس دهنده هست. ;)
لازم هم مستندات موجود رو هم در همين تاپيک ضميمه کنم.
بنابراين لطفا در موضوعی که اطلاع نداريد دخالت نکنيد تا بيشتر ازين لازم نباشه در مورد فعاليت غير قانونی شما صحبت بشه.
عزیز این تاپیک مربوط به شما میشه؟
این تاپیک مربوط به جهان پی هست
بیشتر از این این تاپیک رو متشنج نکنید اگر مدارکی دارید و ... تاپیکی باز کنید و در اون تاپیک اعلام کنید تا کاربرا خودشون تشخیص بدند
samansystems
March 20th, 2015, 20:56
عزیز این تاپیک مربوط به شما میشه؟
این تاپیک مربوط به جهان پی هست
بیشتر از این این تاپیک رو متشنج نکنید اگر مدارکی دارید و ... تاپیکی باز کنید و در اون تاپیک اعلام کنید تا کاربرا خودشون تشخیص بدند
خير اين تاپيک مربوط به ما نيست و مسلما ما حق دخالت نداشتيم.
ولی از صفحه 45 به بعد همين تاپيک بعضی دوستان از حد خودشون فراتر رفتند و ما هم موظف هستيم در همين تاپيک بهشون پاسخ بديم.
DeLtAvPs
March 20th, 2015, 21:05
جناب مدیرعزیز
دو حالت داره
یا خودت وی پی ان فروش هستی و میخوای با بسن درگاه ها یکمی راه برای خودت باز بشه
یا خیلی بیکاری که همش دنبال سایت های وی پی ان میگردی
چون دقیقا شما منظورت وی پی ان ها هستند وگرنه موارد ممنوعه بیشتر از این یه مورد هستش
یه سومین حالت هم هستش که میشه مولتی یوزر خخخخ و میخوای جو این جا رو بهم بزنی !!
Gamexland
March 20th, 2015, 22:45
کسی از شما سوال نکرد که جواب میدید! هروقت گفتم شما جواب بده تشریف بیار وسط جوابتو بفرست.
مدیر شرکت باید پاسخ بدن، تمامی این تاپیک هم پرینت شده و فیلم و عکس دریافت شده و برای پلیس فتا ارسال خواهد شد.
- - - Updated - - -
دو حالت داره
یا خودت وی پی ان فروش هستی و میخوای با بسن درگاه ها یکمی راه برای خودت باز بشه
یا خیلی بیکاری که همش دنبال سایت های وی پی ان میگردی
چون دقیقا شما منظورت وی پی ان ها هستند وگرنه موارد ممنوعه بیشتر از این یه مورد هستش
یه سومین حالت هم هستش که میشه مولتی یوزر خخخخ و میخوای جو این جا رو بهم بزنی !!
نه من مورد چهارمم . خخخخخ
- - - Updated - - -
آنتن بودن کاره خوبی نیست !
فکر نمیکنم ببندن
کار خلاف رو باید گزارش داد! حالا چه برای خود متهمین بد باشه یا نه!
تمامی این تاپیک عکس گرفته شده، پرینت شده و آماده برای ارسال به پلیس فتا و دادسرای جرائم رایانه ای است مگر مدیر این شرکت فورا نسبت به مسدود سازی فروشندگان سرویس ها و کالاهای غیرقانونی اقدام نمایند
dakkeh20
March 20th, 2015, 22:49
کسی از شما سوال نکرد که جواب میدید! هروقت گفتم شما جواب بده تشریف بیار وسط جوابتو بفرست.
مدیر شرکت باید پاسخ بدن، تمامی این تاپیک هم پرینت شده و فیلم و عکس دریافت شده و برای پلیس فتا ارسال خواهد شد.
- - - Updated - - -
- - - Updated - - -
تمامی این تاپیک عکس گرفته شده، پرینت شده و آماده برای ارسال به پلیس فتا و دادسرای جرائم رایانه ای است مگر مدیر این شرکت فورا نسبت به مسدود سازی فروشندگان سرویس ها و کالاهای غیرقانونی اقدام نمایند
چقدر میخوای پول برگه و کارتریج خرج کنی واسه این کار ؟
kiarash-khatib
March 20th, 2015, 22:50
اولا به دوست عزیز هرجی به پلیسم ارسال کنید فایده نداره پلیس بیکار نیست بیاد برای شما کاری انجام بده دوما ادبتونم رعایت کنید خوب میشه طرز صحبت کردنتون
__coma__
March 20th, 2015, 23:15
کاربر گرامی Gamexland
و samansystems (http://www.webhostingtalk.ir/member/18475/)
جواب سوالات شما را من میدهم :
به شما و امثال شما مربوط نیست کدام شرکت چه کاری می کند و سیاست کاری شرکت چیست به چه کسانی درگاه میدهد و نمیدهد.
شما مشکلتان چیست ؟؟که چرا به وی پی ان درگاه میدن ؟ به شما چه برادر من !!! به شما چه.
ناراضی هستید ؟؟ برید جای دیگه.برید روی زرین پال که گویا یادش رفته زمانی تصویه حساب های آنان بین 1 هفته بود.
من به شخصه دارم میگم به شما و حتی خود من هم مربوط نیست.هر شرکتی سیاست کاری خودش را دارد و به امثال شما مربوط نیست.درگاه پرداخت هم اگر برای وی پی ان ، فروش فیلم و ... استفاده نشه فکر نکنم طرفدار زیادی داشته باشه.چون طرف میره و واسه خودش درگاه بانکی میگیره یا با همون شماره کارت کاراش راه میفته.
بهتر هست ززین پال به جای این که اینگونه بچه گانه در تاپیک ها پاسخ دهد و این که کدام شرکت چه می کند کمی به فکر خودش باشد.
اگر مشکلی در کار درگاه ها هست مقامات مسئول رسیدگی خواهند کرد.به امثال شما مربوط نیست
اما در مورد کاربر Gamexland :
شما حتی نمیدانید تخم مرغ را کیلویی میخرند.هدف از طرح چنین سوالی سنجش سطح شما بود که معلوم شد از قشری هستید که پا به سن نگذاشته اید و هیچ چیزی از زندگی و اوضاع آن نمیدانید.
درجای دیگر خواندم نوشتید همه این قضایا عکس و فیلم برداری شد . من ساسان دارم بهت میگم با این چیزها حتی کشک هم بهتون نمیدن.فرض اینکه آشنایی من با فتا و همکاری شرکت با آنان بماند برای شما
شما هم با برهم زدن اوضاع انجمن و طرح پرسشهای غیرحرفه ای نه میتوانید سابقه جهان پی ، سیباپال ، بازپرداخت و ... را خراب کنید.
اگر دوست دارید آنتن باشید بی شک روزی خود شما هم گیرخواهید کرد
hostfire
March 21st, 2015, 00:56
آقای بزرگ
آقایی که بچه بازی درنمياری
لطفا برای انحراف افکار اقدام نکنيد و جواب سوال کاربر رو بديد.
اگر سامان سيستم از شما سوال کرد شما بيا جواب سامان سيستم رو بديد.
اگر کس ديگه ای سوال کرد جواب سوالش رو بديد.
چرا بحث رو عوض ميکنيد ؟ دسيسه سامان سيستم يا دسيسه شما در کمرنگ کردن امکانات زرين کارت (تسويه آنی و بدون کارمزد) رو مديران بايد پيگيری کنن.
فعلا که شده محل بچه بازی شما و دوستان شما که به جای جواب دادن به سوال مردم، بيخود سر وصدا ميکنيد.
- - - Updated - - -
مديران اگر قوی برخورد کرده بودن از ابتدا اجازه نميدادن به شما و اطرافيان شما که تو اين تاپيک بر عليه ديگران جو سازی کنيد.
من همیشه محترمانه حرف میزنم با شما چند باریم زنگ زدم محترمانه حرف زدیم
ولی سری پیش که پستا پاک شد خوندم الانم دارم میخونم باز واقعا این رفتارتون حال بهم زنه ، حال بهم زن که چطور بگم فوقالعاده چیپ دارید رفتار میکنید ، عین کودکی که شکلاتشو گرفتن پس نمیدن دارید جیغ جیغ میکنید فقط به صورت کتابی حرف میزنید !!!
شما با اون سیاست کاریتون (مولتی یوزری)که البته تو پست ها خودتون ازش به اسم مولتی یوزری نام بردید گند که گنده تر زدید به هیکل زرین پال و زرین کارتو همه چیز که ارائه میدید!
بیخیال شید دیگه بیشتر کوچیک نشدید
جالبه برام تو این تاپیک یوزر جهان پی خیلی ریلکس جواب میده تو هر صفه یه پست داره ولی شما جواب همرو میدی ! بابا خوب بابا بزرگ بس کن واقعا اون شرکتتون یه ذره روابط عمومی نداره اگه داشت تو این تاپیک نبودی شما
سیاست کاری رو برو از یوزر علیگلی یاد بگیر
- - - Updated - - -
- - - Updated - - -
- - - Updated - - -
خیلی پستات خوبن
انقد خندیدم .. یاد فیلما صمد آقا میوفتم پستاتو میخونم
کلا تو یه دنیای باحالی داری برا خودت زندگی میکنی آخی هنوز وارد دنیای واقعی نشده بچمون ولشون کنید
آقای من طرف تو نت یه سرور 16 میلیونی بنده رو هاپولی کرد 2 سال دنبال شکایتش بودیم کاری نتونستیم بکنیم حالا میخوای چیزی که اصلا به تو ربط نداره بری شکایت کنی ؟
وجدان و امر به معروف یعنی یه برا بگی و خدافظ شما ! بقیش مساوی با ترکوندن خودت !
Gamexland
March 21st, 2015, 01:35
کاربر گرامی Gamexland
و samansystems (http://www.webhostingtalk.ir/member/18475/)
جواب سوالات شما را من میدهم :
به شما و امثال شما مربوط نیست کدام شرکت چه کاری می کند و سیاست کاری شرکت چیست به چه کسانی درگاه میدهد و نمیدهد.
شما مشکلتان چیست ؟؟که چرا به وی پی ان درگاه میدن ؟ به شما چه برادر من !!! به شما چه.
ناراضی هستید ؟؟ برید جای دیگه.برید روی زرین پال که گویا یادش رفته زمانی تصویه حساب های آنان بین 1 هفته بود.
من به شخصه دارم میگم به شما و حتی خود من هم مربوط نیست.هر شرکتی سیاست کاری خودش را دارد و به امثال شما مربوط نیست.درگاه پرداخت هم اگر برای وی پی ان ، فروش فیلم و ... استفاده نشه فکر نکنم طرفدار زیادی داشته باشه.چون طرف میره و واسه خودش درگاه بانکی میگیره یا با همون شماره کارت کاراش راه میفته.
بهتر هست ززین پال به جای این که اینگونه بچه گانه در تاپیک ها پاسخ دهد و این که کدام شرکت چه می کند کمی به فکر خودش باشد.
اگر مشکلی در کار درگاه ها هست مقامات مسئول رسیدگی خواهند کرد.به امثال شما مربوط نیست
اما در مورد کاربر Gamexland :
شما حتی نمیدانید تخم مرغ را کیلویی میخرند.هدف از طرح چنین سوالی سنجش سطح شما بود که معلوم شد از قشری هستید که پا به سن نگذاشته اید و هیچ چیزی از زندگی و اوضاع آن نمیدانید.
درجای دیگر خواندم نوشتید همه این قضایا عکس و فیلم برداری شد . من ساسان دارم بهت میگم با این چیزها حتی کشک هم بهتون نمیدن.فرض اینکه آشنایی من با فتا و همکاری شرکت با آنان بماند برای شما
شما هم با برهم زدن اوضاع انجمن و طرح پرسشهای غیرحرفه ای نه میتوانید سابقه جهان پی ، سیباپال ، بازپرداخت و ... را خراب کنید.
اگر دوست دارید آنتن باشید بی شک روزی خود شما هم گیرخواهید کرد
اگر به شما مربوط نیست دلیل نمیشه به بنده هم مربوط نباشه!
اگر فروش فـیلترشکن جرم نیست و اصلا مشکلی نداره چرا این افراد درگاه مستقیم نمیگیرند؟؟ خودتون دارید جواب خودتون رو میدید!
آقا جان کاری که جرمه جرمه دیگه!
من یه سوال از شما دارم، شما اگه جرمی رو ببینید که مشهود باشه مثل سرقت، کتک کاری، حق کسی رو خوردن، مردم آزاری و امثالهم شما به پلیس زنگ نمیزنید؟ البته از شما با این نوع ادبیات بیشتر از اینها هم انتظار نمیره که زنگ نزنید.
- - - Updated - - -
ولی سری پیش که پستا پاک شد خوندم الانم دارم میخونم باز واقعا این رفتارتون حال بهم زنه ، حال بهم زن که چطور بگم فوقالعاده چیپ دارید رفتار میکنید ، عین کودکی که شکلاتشو گرفتن پس نمیدن دارید جیغ جیغ میکنید فقط به صورت کتابی حرف میزنید !!!
شما با اون سیاست کاریتون (مولتی یوزری)که البته تو پست ها خودتون ازش به اسم مولتی یوزری نام بردید گند که گنده تر زدید به هیکل زرین پال و زرین کارتو همه چیز که ارائه میدید!
جالبه برام تو این تاپیک یوزر جهان پی خیلی ریلکس جواب میده تو هر صفه یه پست داره ولی شما جواب همرو میدی ! بابا خوب بابا بزرگ بس کن واقعا اون شرکتتون یه ذره روابط عمومی نداره اگه داشت تو این تاپیک نبودی شما
- - - Updated - - -
خیلی پستات خوبن
انقد خندیدم .. یاد فیلما صمد آقا میوفتم پستاتو میخونم
کلا تو یه دنیای باحالی داری برا خودت زندگی میکنی آخی هنوز وارد دنیای واقعی نشده بچمون ولشون کنید
آقای من طرف تو نت یه سرور 16 میلیونی بنده رو هاپولی کرد 2 سال دنبال شکایتش بودیم کاری نتونستیم بکنیم حالا میخوای چیزی که اصلا به تو ربط نداره بری شکایت کنی ؟
وجدان و امر به معروف یعنی یه برا بگی و خدافظ شما ! بقیش مساوی با ترکوندن خودت !
واقعا برای این ادبیاتتون متاسفم.
حالا ببینید میرم شکایت میکنم یا نه
__coma__
March 21st, 2015, 03:39
اگر به شما مربوط نیست دلیل نمیشه به بنده هم مربوط نباشه!
اگر فروش فـیلترشکن جرم نیست و اصلا مشکلی نداره چرا این افراد درگاه مستقیم نمیگیرند؟؟ خودتون دارید جواب خودتون رو میدید!
آقا جان کاری که جرمه جرمه دیگه!
من یه سوال از شما دارم، شما اگه جرمی رو ببینید که مشهود باشه مثل سرقت، کتک کاری، حق کسی رو خوردن، مردم آزاری و امثالهم شما به پلیس زنگ نمیزنید؟ البته از شما با این نوع ادبیات بیشتر از اینها هم انتظار نمیره که زنگ نزنید.
- - - Updated - - -
واقعا برای این ادبیاتتون متاسفم.
حالا ببینید میرم شکایت میکنم یا نه
شما به شدت در برابر فهمیدن مقاومت نشان میدهید
موفق باشید
جواب ابلهان خاموشی است
Mr.Pouria
March 21st, 2015, 04:31
موفق باشید
جواب ابلهان خاموشی است
دوست عزیز شما شب سال تحویل هم اومدین با این ابلهان بحث میکنید ؟! :)
ولشون کنید بزارید خوش باشن اعصاب خودتون رو خورد نکنید ! منم اگه دقت کرده باشید از صفحه 49 تا صفحه فک کنم 55 بحث هایی کردم با این یوزر ها دیدم فایده نداره فقط دارم تماشا میکنم !!
امید وارم سال خوبی داشته باشید هم شما و هم تمامی کاربران جهان پی مخصوصا تمامی مدیران و کارمنداشون ...
سایر دوستان و عزیزان و همکاران نیز همچنین
kiarash-khatib
March 21st, 2015, 04:34
بله دقیقا راست میگن پوریا جان این اقارو احساس میکنم اکانت کسی دیگه باشه که دوتا ساخته ممکنه فردی باشه با دو یوزر
samansystems
March 21st, 2015, 04:57
اولا سال نو شما مبارک
دوما ازينکه احترام ميزاريد ممنون هستيم، من هم محترمانه جواب شما رو ميدم.
شما کافی هست از صفحه 45 به بعد اين تاپيک رو دوره کنيد تا ببينيد بعضی از عزيزان چه تهمت ها و الفاظی رو بکار بردن تا متوجه موضوع بشيد.
مثال ساده اون اين هست که من بيام در تاپيک بنويسم سرور های دفتر فنی پاسارگاد مزخرف هستند، آيا شما نمياين در تاپيک از خودتون دفاع کنيد ؟
در مورد مولتی يوزر هم اينجا مدير داره. به مديران انجمن اطلاع بديد. وقتی بی دليل تهمت ميزنيد انتظار اين رو داشته باشيد که با تهمت جواب بگيريد.
به نظر من تهمت زدن بی سند و مدرک شما رو از حاشيه ادب و احترام خارج ميکنه.
در مورد گند خوردن هم اگر قرار بود گند بخوره تو صفحه 45 ميخورد :) خوشبختانه توطعه دوستان و عزيزان به خودشون برگشت.
در مورد کاربر مينا-صيفی هم با توجه به تهمت هایی که زدن پيگير موضوع هستيم که دليل وفادار بودنشون و تهمت زدن بی دليلشون رو مشخص کنيم.
در پايان با توجه به درخواستی که ازم شده از ادامه تاپيک خودداری ميکنم.
اميدوارم دوستان و عزيزان (با وجود اينکه چندين بار ازشون درخواست شده) از ادامه بکار بردن نام زرين پال، زرين کارت و سامان سيستم در اين تاپيک خودداری کنن تا نياز به شفاف سازی و توضيحات بيشتر نباشه.
در مورد ريلکس بودن عزيزان هم اين ظاهر امر هست. عزيزان چون دست تنها هستند مشغول کار ديگه ای بودن که خوشبختانه با پيگيری فنی و حقوقی جلو کارشون گرفته شد. ;)
سال نو شما هم مبارک و ان شاء الله سال خوب و پر برکتی داشته باشيد.
mobitak
March 21st, 2015, 11:20
اولا سال نو شما مبارک
دوما ازينکه احترام ميزاريد ممنون هستيم، من هم محترمانه جواب شما رو ميدم.
شما کافی هست از صفحه 45 به بعد اين تاپيک رو دوره کنيد تا ببينيد بعضی از عزيزان چه تهمت ها و الفاظی رو بکار بردن تا متوجه موضوع بشيد.
مثال ساده اون اين هست که من بيام در تاپيک بنويسم سرور های دفتر فنی پاسارگاد مزخرف هستند، آيا شما نمياين در تاپيک از خودتون دفاع کنيد ؟
در مورد مولتی يوزر هم اينجا مدير داره. به مديران انجمن اطلاع بديد. وقتی بی دليل تهمت ميزنيد انتظار اين رو داشته باشيد که با تهمت جواب بگيريد.
به نظر من تهمت زدن بی سند و مدرک شما رو از حاشيه ادب و احترام خارج ميکنه.
در مورد گند خوردن هم اگر قرار بود گند بخوره تو صفحه 45 ميخورد :) خوشبختانه توطعه دوستان و عزيزان به خودشون برگشت.
در مورد کاربر مينا-صيفی هم با توجه به تهمت هایی که زدن پيگير موضوع هستيم که دليل وفادار بودنشون و تهمت زدن بی دليلشون رو مشخص کنيم.
در پايان با توجه به درخواستی که ازم شده از ادامه تاپيک خودداری ميکنم.
اميدوارم دوستان و عزيزان (با وجود اينکه چندين بار ازشون درخواست شده) از ادامه بکار بردن نام زرين پال، زرين کارت و سامان سيستم در اين تاپيک خودداری کنن تا نياز به شفاف سازی و توضيحات بيشتر نباشه.
در مورد ريلکس بودن عزيزان هم اين ظاهر امر هست. عزيزان چون دست تنها هستند مشغول کار ديگه ای بودن که خوشبختانه با پيگيری فنی و حقوقی جلو کارشون گرفته شد. ;)
سال نو شما هم مبارک و ان شاء الله سال خوب و پر برکتی داشته باشيد.
آقا شما خودت پ خ دادي كه لطفا از ادامه بحث در تاپيک ديگران خودداری کنيد
با سلام
لطفا هر سوالی در مورد زرين کارت داريد در تاپيک مربوط به خودش پيگيری کنيد و از پيگيری در تاپيک ديگران خودداری کنيد
بعد حرف خودت رو زير پا ميزاري و بحث رو در تاپيك ديگران ادامه ميدي شما چطور ادمي هستي كه حرف خودت رو هم باد هوا حساب مي كني
samansystems
March 21st, 2015, 11:54
آقا شما خودت پ خ دادي كه لطفا از ادامه بحث در تاپيک ديگران خودداری کنيد
با سلام
لطفا هر سوالی در مورد زرين کارت داريد در تاپيک مربوط به خودش پيگيری کنيد و از پيگيری در تاپيک ديگران خودداری کنيد
بعد حرف خودت رو زير پا ميزاري و بحث رو در تاپيك ديگران ادامه ميدي شما چطور ادمي هستي كه حرف خودت رو هم باد هوا حساب مي كني
خوبه که اون پيام رو خونديد و باز ادامه داديد :)
شما اگر فهم داشتيد همون زمان که پيغام خصوصی رو دريافت کرديد ادامه نميداديد تا لازم نباشه جواب شما و دوستان شما رو بديم.
لطفا فهم خودتون رو افزايش بديد و سعی کنيد تنها راجب موضوع تاپيک، پست ارسال کنيد.
لطفا ادامه نديد کاربر 18 پسته مولتی يوزر :)
سال نو شما و يوزر اصليتون هم مبارک
!MihanIt!
March 21st, 2015, 12:18
به خاطر سال جدید تموم کنید:d
__coma__
March 21st, 2015, 12:50
به نطر من دلیل وفادار بودن کسی با شما مربوط نیست که پیگیری کنید.بار ها گفتم باز هم میگم.سرمایه اصلی ما مشتریان ما و کاربران ما هستند.شما هم به جای پیگیری وفاداری دیگران و بحث و جدل های بی پایه و اساس به فکر پیشرفت بیشتر در سال جدید باشید
در آخر هم لطفا این بحث را تمام کنید.خسته شدیم
samansystems
March 21st, 2015, 12:55
به نطر من دلیل وفادار بودن کسی با شما مربوط نیست که پیگیری کنید.بار ها گفتم باز هم میگم.سرمایه اصلی ما مشتریان ما و کاربران ما هستند.شما هم به جای پیگیری وفاداری دیگران و بحث و جدل های بی پایه و اساس به فکر پیشرفت بیشتر در سال جدید باشید
در آخر هم لطفا این بحث را تمام کنید.خسته شدیم
تا زمانی که کاربر اقدام به تخريب نکنه مشکلی نيست.
ولی وقتی بياد بر عليه مجموعه ای فعاليت مستقيم بکنه لازم هست موارد روشن بشه.
اگر خسته شديد ادامه نديد تا ما هم لازم نباشه جواب شما رو بديم.
ما از شما خسته تريم در جواب دادن به دوستان شما :) اگر واقعا خسته بوديد ادامه نميداديد و ميفهميديد موضوع رو در جهت اصلی خودش ادامه بديد.
سال نو شما هم مبارک
mobitak
March 21st, 2015, 13:25
خوبه که اون پيام رو خونديد و باز ادامه داديد :)
شما اگر فهم داشتيد همون زمان که پيغام خصوصی رو دريافت کرديد ادامه نميداديد تا لازم نباشه جواب شما و دوستان شما رو بديم.
لطفا فهم خودتون رو افزايش بديد و سعی کنيد تنها راجب موضوع تاپيک، پست ارسال کنيد.
لطفا ادامه نديد کاربر 18 پسته مولتی يوزر :)
سال نو شما و يوزر اصليتون هم مبارک
هه كي به كي ميگه مولتي يوزر
=))
اگه مولتي يوزرم باشم استادم شمايي
بعد از ابتدا ما داخل اين تاپيك بوديم و بايد ادامه مي داديم مثل شما وارد نشديم كه تبليغات كنيم داخل تاپيك جهان پي
چطور ما حرفي كه شما زده بوديد در پ .خ شما رو محترم بشماريم در حالي كه خودتون وقتي داشتيد اين حرف ها رو در پ خ ميزديد همزمان زير پا هم ميزاشتيد شما وارد تاپيك جهان پي شديد بعد ميگيد ما ادامه نديم؟ما كاربران جهان پي هستيم و وظايفمون حكم مي كنه كه داخل اين تاپيك اظهار نظر كنيم
طبق قوانين شما بايد تاپيك رو ترك كنيد و به تبليغاتتون پايان بديد
Gamexland
March 21st, 2015, 18:56
موفق باشید
جواب ابلهان خاموشی است
ابله خودت هستی و هفت جد و آبادت که ازشون پا گرفتی!
Ramin
March 21st, 2015, 21:21
جهت بررسی بیشتر مسدود شد . پس از انجام بررسی با کاربران خاطی و اسپمر برخورد خواهد شد
vp_server
May 13th, 2015, 16:26
تاپیک فعال گردید.
پست های اضافی به زودی حذف خواهد شد.
خواهشمندیم از تخریب و دخالت های بی مورد خودداری نمایید و در صورت مشاهده مطابق http://www.webhostingtalk.ir/showthread.php?t=139785 برخورد خواهد شد!
Mr.Pouria
May 14th, 2015, 13:11
بلخره تاپیک باز شد :d
صلوات :d
------------------
من یه پیشنهاد دارم اونم اینه که یه درگاه واسط بین المللی راه اندازی کنید که کاربران بتونن از سراسر دنیا پرداخت داشته باشند ...
من هم اکنون یه سایت دارم که دارای ماهانه 100 دلار درامد هست اما متعصفانه فقط 2 -3 بار تونستم برداشت کنم ! چندین بار دیگر نیز حسابم به علت ایرانی بودن مسدود گردید ...
اگه این سرویس راه اندازی بشه من به شخصه حاظرم 10 درصد کارمزد پرداخت کنم !!
karwan125
May 19th, 2015, 12:12
سلام در صورت امکان محدودیت تسویه حساب کمتر از 10 هزار تومان به صورت پایا رو بردارید .. ! به نظر بنده این کارتون زیاد جالب نیست .
قبلا زیاد دنبال درصد بیشتر نبودید !!! :39:
Jahan Pay Co
May 19th, 2015, 12:14
سلام در صورت امکان محدودیت تسویه حساب کمتر از 10 هزار تومان به صورت پایا رو بردارید .. ! به نظر بنده این کارتون زیاد معنایی نداره .
دوست عزیز
این حداقل به این جهت تعیین شده که تعداد درخواست های تسویه افزایش پیدا نکند چرا که افزایش تعداد درخواست ها منجر به تاخیر در تایید تمامی درخواست ها خواهد بود
سپاس
trust toiler
May 19th, 2015, 12:15
با سلام
این شرکت به ما تهمت زدند و اکانت مارو بستند . ما بیش از 2 میلیون تومان فروش داشتیم و رطبه مان به هزار رسیده بود.
هم اکنون از پی لاین استفاده میکنیم و بسیار راضی هستیم
متشکر از عزیزان زحمتکش پی لاین
مینا-صیفی
May 19th, 2015, 12:26
با سلام
این شرکت به ما تهمت زدند و اکانت مارو بستند . ما بیش از 2 میلیون تومان فروش داشتیم و رطبه مان به هزار رسیده بود.
فکر کنم این پست شما مربوط به این موضوع و تاپیک نمیباشد در هر صورت راهنمایی میکنم این را کپی کنید و در تیکت سایت پی لاین بزنید با تشکر.
Jahan Pay Co
May 19th, 2015, 12:28
با سلام
مسلما قرار نیست برخی مسایل در فروم پابیلک کنیم
درگاه شما به دلایل ذیل مسدود شده است :)
1- استفاده از درگاه پرداخت در سایت های مستهجن و انتشار تصاویر غیر اخلاقی
2-پایین بودن سن شما
موفق باشید
rahahosting
May 19th, 2015, 12:32
من استفاده کردم یه مدت خوب بود
trust toiler
May 19th, 2015, 12:35
مسلما قرار نیست برخی مسایل در فروم پابیلک کنیم
درگاه شما به دلایل ذیل مسدود شده است :)
1- استفاده از درگاه پرداخت در سایت های مستهجن و انتشار تصاویر غیر اخلاقی
2-پایین بودن سن شما
موفق باشید
اشتباه گرفتید جناب، 27 سال جدیدا سن کمی هست !! (مدارک شناسایی موجود است)
این تهمت هارو برای خودتون نگه دارید !
اگر هم موردی بوده باشه، همه از این امکان ما اطلاع دارند : http://portal.berelianhost.com/announcements.php?id=3
و ده ها کاربر استفاده میکنند !
بهتر بود بجای بستن این تهمت به ما، ID یا شماره تراکنش مربوطه رو به ما گزارش کنید تا با کاربر مربوطه(در صورت وجود) برخورد کنیم و این امکان رو ازشون منع کنیم
اما متاسفانه کار های شما همین است !
برای ما که اهمیتی نداره، از پی لاین استفاده می کنیم یا بزودی از درگاه مستقیم بانک ملت !
با تشکر
Jahan Pay Co
May 19th, 2015, 12:47
اشتباه گرفتید جناب، 27 سال جدیدا سن کمی هست !! (مدارک شناسایی موجود است)
این تهمت هارو برای خودتون نگه دارید !
اگر هم موردی بوده باشه، همه از این امکان ما اطلاع دارند : http://portal.berelianhost.com/announcements.php?id=3
و ده ها کاربر استفاده میکنند !
بهتر بود بجای بستن این تهمت به ما، ID یا شماره تراکنش مربوطه رو به ما گزارش کنید تا با کاربر مربوطه(در صورت وجود) برخورد کنیم و این امکان رو ازشون منع کنیم
اما متاسفانه کار های شما همین است !
برای ما که اهمیتی نداره، از پی لاین استفاده می کنیم یا بزودی از درگاه مستقیم بانک ملت !
با تشکر
عرض شد برخی موارد نیازی نیست در فروم قید شود بحث را بی جهت ادامه ندهید :)
hostfire
May 19th, 2015, 14:31
یه سوال؟ سرویس کد راه افتاد؟؟؟؟
من شدیدا نیازمندشم از هفته ی دیگه :(
- - - Updated - - -
ظمنان بابت اون راهنمائی که کردید بنده رو فوقالعاده سپاس گذارم ، اینجا پاسخ میدم که همه بدونن جهان پی فقط به فکر سود نیست تو تمامی مسائل کمک مشتریاشه.....
kiarash-khatib
May 19th, 2015, 14:43
جهان پی واقعا پیشرفت خیلی خوبی نسبت به جاهای دیگه داشته به نظر بنده اگر جهان پی پرداخت ارزی یا چیزی تو این زمینه داشته باشه خیلی عالی میشه
yourhosting
May 19th, 2015, 14:47
چندماه گذشت و فقط تبلیغ سرویس ussd جهانپی رو شندیم و خبری هم ازش نشد! :d
منتظریم
موفق باشید
mahdi271
May 19th, 2015, 15:18
هم کد ussd خیلی مهمه هم نرم افزار واسه موبایل.منتظریم جهان پی
rouzfun
May 21st, 2015, 04:04
جهان پی خیلی عالیه از همه نظر
Mr.Pouria
May 22nd, 2015, 02:27
من یه پیشنهاد دارم اونم اینه که یه درگاه واسط بین المللی راه اندازی کنید که کاربران بتونن از سراسر دنیا پرداخت داشته باشند ...
من هم اکنون یه سایت دارم که دارای ماهانه 100 دلار درامد هست اما متعصفانه فقط 2 -3 بار تونستم برداشت کنم ! چندین بار دیگر نیز حسابم به علت ایرانی بودن مسدود گردید ...
اگه این سرویس راه اندازی بشه من به شخصه حاظرم 10 درصد کارمزد پرداخت کنم !!
امروز این مورد رو عنوان کردم مجدد در خود شرکت (زمانی که رفته بودم جایزه رو بگیرم ! ) و گفتن اگه شرایط اوکی باشه و جور بشه به امید خدا این امکان رو نیز راه اندازی میکنن ...
لطفا مارو بی خبر نزارید که نیاز داریم :) lممنون :X
night-srv
May 22nd, 2015, 06:25
سلام
لطفا در صورتی که یکی از پذیرندگان شرکت تجارت الکترونیک جهان پی (https://www.jahanpay.com) هستید نظرتون را در مورد خدمات,امکانات و پشتیبانی جهان پی (http://www.jahanpay.com/) اعلام فرمایید.
شرکت تجارت الکترونیک جهان پی
جهان پی ارائه دهنده سرویس پستی COD (http://www.velex.ir/), درگاه پرداخت (https://www.jahanpay.com)مستقیم و غیر مستقیم به وب سایت ها و تضمین خرید کاربران می باشد ، که مدیران سایت ها می توانند با عضویت در جهان پی و دریافت پذیرندگی و درگاه پرداخت به آسانی امکان پرداخت آنلاین (https://www.jahanpay.com)و پرداخت در محل را برای وب سایت خود فراهم آورند .
-کارمزد درگاه مستقیم عادی : 1 درصد و غیر مستقیم :نیم درصد
-کارمزد درگاه مستقیم اختصاصی :1 درصد
-زمان تسویه حساب: حالت عادی 5 دقیقه الی 1 ساعت (نهایت 24 ساعت)
-امکانات:در عرض 30 ثانیه در جهان پی عضو و امکانات موجود را بررسی نمایید
سرویس نوین تسویه حساب اتوماتیک, SMS بانک و کدهای دستوری, کارمزد شناور و توافقی , پنل کاربری فوق حرفه ای و کلید رمزنگاری دریافت موجودی در وب سایت پذیرنده و... از امکانات متنوع جهان پی می باشد.
اطلاعات ارسال شده مربوط به بازه زمانی 1392/01/30 الی 1393/11/ میباشد .
تعداد کاربران فعال و تایید شده سیستم :27.251
تعداد تراکنش های تکمیل شده:3.958.012
تعداد تیکت های ثبت شده:106.751
تعداد موارد ارسالی از فرم تماس با ما:*****
تعداد کاربران توقیف شده:27
تعداد کاربرانی که اخطار دریافت کردند:124
رتبه در ایران:467
*لطفا فقط کاربرانی که عضو جهان پی هستند شرکت کنند.
*خواهشمندیم فقط نظرات و پیشنهادات خود را در مورد سرویس جهان پی اعلام کرده و از سایر سرویس دهنده اسمی برده نشود
*همواره پذیرای انتقادات وپیشنهادات شما عزیزان هستیم (ارسال درخواست) (http://www.jahanpay.com/main/contact)
امکان جدید اضافه شده به سیستم:
-صورتحساب و ریزتراکنشهای انجام شده
-صندوق پیغام خصوصی -محیط گفتگو جهان پی با کاربران
-دعوت نامه(ویژه) -سرویسی جهت دعوت دوستان به جهان پی!
-کلید نوین رمزنگاری دریافت موجودی(ویژه) - امکانی جهت مشاهده موجودی در وب سایت خودتون!
با سپاس
ثبت نام در سامانه (http://www.jahanpay.com/main/index) - ورود به حساب کاربری (http://www.jahanpay.com/main/index)- راهنمای برنامه نویسی (http://www.jahanpay.com/pages/help)- درباره ما (http://www.jahanpay.com/pages/about)
سلام و درود
عالی و بی نقص
امیدوارم فعالییتون همچنان ادامه دار باشه .
یه چند ماهی هست که متاسفانه از خدماتشون استفاده نمیکنیم و از بانک ملت و پارسیان درگاه گرفتیم .
در هر صورت موفق باشید .
Jahan Pay Co
June 21st, 2015, 23:49
معرفی جهان پی در شبکه سوم سیما
لینک خبر (https://www.jahanpay.com/main/news?id=117)
hamedmj
June 22nd, 2015, 00:08
معرفی جهان پی در شبکه سوم سیما
لینک خبر (https://www.jahanpay.com/main/news?id=117)
پشتیبان های انلاین شما کلا همیشه 5 نفر هستن نه ؟ :d
Jahan Pay Co
June 22nd, 2015, 00:14
پشتیبان های انلاین شما کلا همیشه 5 نفر هستن نه ؟ :d
با اجازتون بله :)
هر پشتیبانی که در پنل مدیریتی لاگین باشد به عنوان انلاین محسوب می شود.
hamedmj
June 22nd, 2015, 00:17
با اجازتون بله :)
هر پشتیبانی که در پنل مدیریتی لاگین باشد به عنوان انلاین محسوب می شود.
درگاه مستقیمتون الان مثل قبلا هست یا تغییر کرده؟
قبلا اول میرفت یک ثانیه رو ادرس شما بعد سویچ میشد رو شاپرک، لوگو شما هم توی صفحه اصلی پرداخت بود. الان تغییری کرده؟
Jahan Pay Co
June 22nd, 2015, 00:19
درگاه مستقیمتون الان مثل قبلا هست یا تغییر کرده؟
قبلا اول میرفت یک ثانیه رو ادرس شما بعد سویچ میشد رو شاپرک، لوگو شما هم توی صفحه اصلی پرداخت بود. الان تغییری کرده؟
اصول درگاه مستقیم کلا به همین روال می باشد
اگر منظور شما درگاه اختصاصی باشد باید خدمتون عرض کنم که در درگاه اختصاصی در رفت یا برگشت اثری از جهان پی نبوده و نام نمایشی شما نیز در شبکه بانکی نمایش داده می شود
hamedmj
June 22nd, 2015, 00:24
اصول درگاه مستقیم کلا به همین روال می باشد
اگر منظور شما درگاه اختصاصی باشد باید خدمتون عرض کنم که در درگاه اختصاصی در رفت یا برگشت اثری از جهان پی نبوده و نام نمایشی شما نیز در شبکه بانکی نمایش داده می شود
در پنل نمیبینم چیزی به نام درگاه اختصاصی؟
Jahan Pay Co
June 22nd, 2015, 00:25
در پنل نمیبینم چیزی به نام درگاه اختصاصی؟
باید ابتدا درخواست خود را از طریق تیکت ارسال فرمایید
jaheshserver
June 22nd, 2015, 00:36
باید ابتدا درخواست خود را از طریق تیکت ارسال فرمایید
درگاه اختصاصی از چه بانک هایی ارائه میشه؟
mahdi-relax
June 22nd, 2015, 00:40
بابت درگاه اختصاصی هزینه ای باید پرداخت بشه یا رایگانه؟
Jahan Pay Co
June 22nd, 2015, 00:47
درگاه اختصاصی از چه بانک هایی ارائه میشه؟
یه مدت از ملت و سامان ارائه شد درحال حاضر فقط سامان
- - - Updated - - -
بابت درگاه اختصاصی هزینه ای باید پرداخت بشه یا رایگانه؟
25.000 بابت راه اندازی دریافت می شود مبلغ دریافت شده جهت جلوگیری از درخواست هایی می باشد که عملا هیچ تراکنشی ندارند .
hamedmj
June 22nd, 2015, 00:55
یه مدت از ملت و سامان ارائه شد درحال حاضر فقط سامان
- - - Updated - - -
25.000 بابت راه اندازی دریافت می شود مبلغ دریافت شده جهت جلوگیری از درخواست هایی می باشد که عملا هیچ تراکنشی ندارند .
جوری که من شنیدم، بانک مرکزی گیر داده به این مورد.
اگر یه موقع گفتن لغو کنید تکلیف مبلغ چی میشه؟
sina.click
June 22nd, 2015, 04:17
با سلام
به جرئت میتوان گفت یکی از قدرتمند ترین درگاه های پرداخت واسط هستند با امکانات زیاد
دمتون گرم
موفق باشید
koro5h
June 22nd, 2015, 04:44
بسیار عالی
تشکر از پشتیبانی خوب جهان پی
Jahan Pay Co
June 22nd, 2015, 08:58
اگر یه موقع گفتن لغو کنید تکلیف مبلغ چی میشه؟
براساس اطلاعیه جدید تنها نام پذیرنده در درگاه بانکی نمایش داده می شود کلیه لوگوها از درگاه سامان حذف شده است.
jaheshserver
June 22nd, 2015, 10:34
سرویس خیلی خوبی دارید . به عنوان یک پیشنهاد در جهت هرچه بهتر شدن جهان پی.
کلا بخش گزارش گیری ضعیفه به عنوان مثال من الان می خوام ببینم در یک بازه زمانی خاص از یک درگاه خاص چقدر درامد داشتم نمیشه (یا حداقل من ندیدم همچین امکانی)
jahromweb
June 22nd, 2015, 12:21
براساس اطلاعیه جدید تنها نام پذیرنده در درگاه بانکی نمایش داده می شود کلیه لوگوها از درگاه سامان حذف شده است.
باسلام
فقط برای درگاه های واسط حذف شده یا کلا؟
iraniscript
June 22nd, 2015, 12:24
من که راضیم ازتون عالی هستین
بهترین درگاه
Jahan Pay Co
June 22nd, 2015, 13:01
باسلام
فقط برای درگاه های واسط حذف شده یا کلا؟
کلا حذف شده است
se7en-host
June 22nd, 2015, 13:45
سرویس تسویه حساب اتوماتیک (روزانه) خیلی کاربرد داره کارمزد تسویه حساب اتوماتیک شما باعث شده خیلی ها از ان استفاده نکنند برای ان اقدامی انجام بدید خیلی کاربرد دارد
Omnia
June 24th, 2015, 17:56
دوستان جهانپی
من در فرومی دیگر مطلبی خواندم مبنی براینکه شما شماره تماس فروشنده را بدون اطلاع او در اختیار مشتریانی که شاکی هستند قرار میدهید. آیا این مطلب صحت دارد؟
hostfire
June 24th, 2015, 18:06
عه !
جدی ؟ برا آسان پرداختم درگاهش همینجوریه؟؟؟؟
من از آسان پرداختتون میخواستم استفاده کنم متاسفانه 2 تا لگو جهان پی داره هیچ جوره نمیشه حذفشون کرد !!!!
ینی الان من اسکریپت آسان پرداخت رو دانلود کنم و نصب کنم درگاهم بذارم سامان
نه تو اسکریپت نه تو درگاه اسمی از شما نیست؟؟؟؟؟
Jahan Pay Co
June 24th, 2015, 20:43
عه !
جدی ؟ برا آسان پرداختم درگاهش همینجوریه؟؟؟؟
من از آسان پرداختتون میخواستم استفاده کنم متاسفانه 2 تا لگو جهان پی داره هیچ جوره نمیشه حذفشون کرد !!!!
ینی الان من اسکریپت آسان پرداخت رو دانلود کنم و نصب کنم درگاهم بذارم سامان
نه تو اسکریپت نه تو درگاه اسمی از شما نیست؟؟؟؟؟
سلام
لوگوها را که میتونین حذف کنید در صفحه پرداخت نیز فقط اسم شرکت نمایش داده می شود لوگوها حذف شده است
- - - Updated - - -
دوستان جهانپی
من در فرومی دیگر مطلبی خواندم مبنی براینکه شما شماره تماس فروشنده را بدون اطلاع او در اختیار مشتریانی که شاکی هستند قرار میدهید. آیا این مطلب صحت دارد؟
اگر کاربر جهان پی باشید باید با قوانین و شرایط ارائه سرویس نیز آشنا باشید
لینک ذیل:
https://www.jahanpay.com/xpages/law
کاربر موظف است در سایت خود اطلاعات کامل بخش پشتیبانی اعم از : تلفن تماس ، آدرس ایمیل و یا بخش تماس با ما جهت ارائه پشتیبانی به پرداخت کنندگان قرار دهد ، در غیر این صورت در صورت مراجعه پرداخت کننده جهت دریافت پشتیبانی خدمات اطلاعات تماس کاربر به پرداخت کننده ارسال خواهد شد.
irangroup110
March 23rd, 2016, 15:44
دلیل عذم تسویه حساب در جهان پی چیه ؟
الان دو روز که درخواست تسویه دادم ولی نه تیکت را جواب دادید و نه تسویه کردید
نکنه چون ف/یلتر شدید تسویه متوقف شده ؟
مینا-صیفی
March 23rd, 2016, 17:21
بخاطر تعطیلی عید هست احتمالا 5شنبه میزنند. اکثر جاه ها موقع عید همینطور هست یا تسویه نمیکنند یا اگرم بکنند چند روزی طول داره صبوری کنید .
irangroup110
March 23rd, 2016, 17:28
بخاطر تعطیلی عید هست احتمالا 5شنبه میزنند. اکثر جاه ها موقع عید همینطور هست یا تسویه نمیکنند یا اگرم بکنند چند روزی طول داره صبوری کنید .
خوب من تسویه شتابی زدم که این مورد نباشه
تازه تیکت را هم جواب ندادن ، اصلا احساس خوبی به آدم دست نمیده
- - - Updated - - -
پ.ن.
با تشکر ، بعد دو روز هم تسویه کردن هم تیکت را جواب دادن
نوروزتان پیروز ( هم مسئولان جهان پی هم تمام کاربران و مدیران wht )
wp-Ammar
March 23rd, 2016, 17:44
سلام بهترین درگاه حاضر در کشور!
نمیخوام مشکلمو اینجا مطرح کنم ولی دو ساعت پیش تیکت ضروری دادم تماس هم گرفتم پاسخی دریافت نکردم لطفا چک کنید
ممنون
J0k3R
March 23rd, 2016, 17:49
تسویه حساب رو سریع انجام میدن
ولی پشتیبانی زیاد چنگی به دل نمیزنه یه مورد شکایت هم بود که اصلا پیگیری نکردن فقط گفتن طرف تلفنشو جواب نمیده :|
karwan125
March 23rd, 2016, 18:53
تسویه حساب رو سریع انجام میدن !
ولی پشتیبانی زیاد چنگی به دل نمیزنه یه مورد شکایت هم بود که اصلا پیگیری نکردن فقط گفتن طرف تلفنشو جواب نمیده :|
" تسویه حساب رو سریع انجام میدن "
فک کنم تسویه حساب سریع رو تجربه نکردید ، به تسویه حساب جهان پی میگید ســـریـــــــع !
هر شرکتی مزایا و معایبی رو قطعا داره ، هیچ شرکتی بدون عیب نیست !
اما متاسفانه جدیدا جهان پی تسویه حساب ها رو خیلی دیر به دیر انجام میدن . هر شرکتی هم سیاست خودش رو داره , اما خب در این راستا یه تجدید نظری بکنن بد نیست.
همچنین سطح جواب دهی و علم پشتیبان فنی شون یکمی پایین هست , یه نفر رو استخدام کردن همه تیکت های : فنی ، عمومی ، پیگیری تراکنش ها و ... جواب میده.
همچنین در جهت پذیرفتن پیشنهادات خیلی دیر واکنش میدن امـا انتقادات ماشالله زیر یک ثانیه واکنش میدن ، مسئله اخر هم تنها شرکتی که بعد از اتفاقات اخیر جهت برقراری دوباره تراکنش های کاربران ش تلاش خوبی رو انجام دادن این شرکت بود
که برای این حرکت شون هم جای تقدیر و تشکر هست.
m_dg_farari
March 24th, 2016, 01:08
فک کنم تسویه حساب سریع رو تجربه نکردید ، به تسویه حساب جهان پی میگید ســـریـــــــع !
اما متاسفانه جدیدا جهان پی تسویه حساب ها رو خیلی دیر به دیر انجام میدن . هر شرکتی هم سیاست خودش رو داره , اما خب در این راستا یه تجدید نظری بکنن بد نیست.
همچنین سطح جواب دهی و علم پشتیبان فنی شون یکمی پایین هست , یه نفر رو استخدام کردن همه تیکت های : فنی ، عمومی ، پیگیری تراکنش ها و ... جواب میده.
همچنین در جهت پذیرفتن پیشنهادات خیلی دیر واکنش میدن امـا انتقادات ماشالله زیر یک ثانیه واکنش میدن ، مسئله اخر هم تنها شرکتی که بعد از اتفاقات اخیر جهت برقراری دوباره تراکنش های کاربران ش تلاش خوبی رو انجام دادن این شرکت بود
دوست من جهان پی "تنها" شرکتی نبوده که این کار رو کرده...
شرکت های دیگه هم اقداماتی انجام دادن و دارن سرویس میدن
اسم نمیارم. دیوار موش داره. موشم هم گوش داره هم آشنا داره تو دادگستری کل کشور!!
wp-Ammar
March 24th, 2016, 03:06
درسته مشکل منم در رابطه با تسویه بود امشب روز سومه که توسیه نشده
- - - Updated - - -
البته فقط نمیخام رو نقطه ضفش دس بزارم جهان پی در حال حاضر بهترین سیستم ارئه دهنده سرویس پرداخت در ایرانه ک در حال حاضر با مشکلاتی رو به رو هستش! از نظر انتقاد پذیری از نظر همکاری و رفع مشکل بسیار عالی کار میکنن
ولی اگه تحویل وجه رو سریع تر انجام بدن مطمنا موفق تر از قبل خواهد بود!
Jahan Pay Co
March 24th, 2016, 08:25
سلام
مسلما هیچ تیکتی بدون جواب نمیماند لطفا شناسه تیکت اعلام شود همچنین تسویه به دلیل تعطیلات تا به امروز ثبت شده ولی عمل نکرده است که در اولین روز کاری باید به حساب شما واریز گردد.
- - - Updated - - -
سلام بهترین درگاه حاضر در کشور!
نمیخوام مشکلمو اینجا مطرح کنم ولی دو ساعت پیش تیکت ضروری دادم تماس هم گرفتم پاسخی دریافت نکردم لطفا چک کنید
ممنون
ممنون شما لطف دارین مشکلی بود شناسه تیکت پ.خ شود تا بررسی کنم.
- - - Updated - - -
همان طور که در جریان هستید تسویه حساب ها بین 5 دقیقه الی 24ساعت ثبت می شود که واریز آن بر عهده بانک ذینفع می باشد این زمان در ایام عید قابل پیش بینی نمی باشد.
- - - Updated - - -
درسته مشکل منم در رابطه با تسویه بود امشب روز سومه که توسیه نشده
- - - Updated - - -
البته فقط نمیخام رو نقطه ضفش دس بزارم جهان پی در حال حاضر بهترین سیستم ارئه دهنده سرویس پرداخت در ایرانه ک در حال حاضر با مشکلاتی رو به رو هستش! از نظر انتقاد پذیری از نظر همکاری و رفع مشکل بسیار عالی کار میکنن
ولی اگه تحویل وجه رو سریع تر انجام بدن مطمنا موفق تر از قبل خواهد بود!
در بالا عرض شد ثبت تسویه یا واریز وجه متفاوت می باشد لطفا این دو مورد را در نظر بگیرید در ایام عید باتوجه به اینکه واریز حواله های شاپرک احتمال دارد با تاخیر انجام شود لذا زمان قطعی مشخص نیست ولی همه حواله ها در اولین روز کاری به حساب شما واریز می گردد
bahra
March 24th, 2016, 09:15
خدمات خوبه ولی پشتیبانان خوش رفتار نیستن و اصطلاح خودمون کمی جوگیرن
mehdi741
March 24th, 2016, 11:40
جناب جهان پی من هر کاری میکنم نمیتونم تو سایتتون لاگین کنم میشه بیزحمت بررسی کنید ؟درگاه اختصاصی هم داریم
http://jahanpay.com/xmain/login
میزنه مشخصات ورود اشتباه هست رو قسمت فراموشی رمز عبور هم که میریم و ایمیل ثبت نامی رو میدیم سیسیتم میگه چنین ایمیلی ثبت نشده بیزحمت بررسی کنید ..مشخصات ورود رو خدمتتون پیغام خصوصی کنم؟
- - - Updated - - -
با تشکر مشکلم بر طرف شد
J0k3R
March 24th, 2016, 13:04
درود !
من تا حالا مشکلی با تسویه حساب دیر نداشتم هر موقع درخواست تسویه حساب دادم سریعا واریز کردن !
در مورد شکایت هم سریع عمل کردن ولی پیگیری نشد گفتم که گفتن طرف تلفنشو جواب نمیده ! با وجود اینکه کلی مدارک برای فعال سازی میگیرن :|
MR.Alone
March 30th, 2016, 02:11
درود!
یک درد و دل !
بعد از خیلی وقت اینجا لاگین کردم که بتونم یه صحبت کوچیکی داشته باشم... پسوردم باس 1100 روز پیش بود :))
جهان پی / اسمی که برای من جدید بود و اولین بار کمی دیر کار رو باهاشون شروع کردم
پی ... ! اسمی قدیمی که ای کاش اصلا کارو باهاش شروع نمیکردم! با این همه به قول خودشون افتخارات !
البته اگر هر شرکتی به مشتریش حق انتقاد میداد دقیقا مثله این تاپیک شاید خیلی قضیه ها روشن میشد. شخصا هرکس درگاه میخواست اولین پیشنهادم شرکت مذکور بود که الان واقعا شرمسارم از پیشنهادم
پشتیبانی داشتن به اسم آقای سلطانی کارشون حرف نداشت. الان پشتیبان گذاشتن با ***** شکن سایت باز میکنه میگه سایت شما فاقد محتواست :)) خانم مهندس اسم ایران اکسس به گوشت خورده؟! سایت فقط با آی پی ایران باز میشه ! سافت 98 رفتی تاحالا ؟! آی پی میدونی چیه؟
نه قصد تخریب دارم و نه قصد نون و آجر کردن !
ولی خودمونیم / وقتی بری تو یه مغاذه فروشندش باهات بد صحبت کنه چیزی میخری؟! من به خودشونم گفتم حالا که خورده تو کاسه کوزه تون لااقل با ملت درست حرف بزنید بعد از سه سال کارو پنج میلیون تراکنش "" سایت شما غیر قانونیه!! "" این جمله دیگه تَهِشه!
اینو محترمانه تر هم میشه بگی و قبل از بستن درگاه تیکت / ایمیل / تماس / یا حتی تذکر !! آقا اصن شاید داری اشتباه میکنی :o
هییییییییییی! بگذریم . ما وب مسترا با کارت به کارتم شاید کارمون راه بیافته / نون شبمون که از شما نیمیگیریم اصل کاسبی مشتری مداریه!
البتـــــ چند باری تو روز تماس گرفتم جواب ندادن وگرنه دوست داشتم این صحبت هارو مدیریت هم بخونن / اگر ما اشتباه کردیم لااقل متوجه شیم ! ما این همه از این شرکت طرف داری کردیم مشتری براش اوردیم تو جشنواره بشون رای دادیم که اول شدن ! این حرف زدن درست نیست! لوتی مشتی مردونش این نیست ! نون به همو دو غرض دادیم نمک خوردیم نمک دون که نشکستیم!
مَخلَص کَلوم / جهان پی از روز اول که اومد با مشتری مداری اومد ! با ادب و فرهنگ و شیــــــــــــک اومد من خودم هر روز سایت و چک کردم تماس باهام گرفتن برای مشکلاتی که داشتم واقعا کارشون 20 ِ !
تسویه به موقع...
پرداخت سریع...
پشتیبانی عالی...
استفاده کنید و لذت ببرید .. از پشتیبانی با ادب و با شخصیت
از امکانات ....
از کارِ خودت... لذت ببر که بگی با جهان پی کار میکنی
آرزوی موفقیت اول برای شخص مدیریت شرکت و دوم برای همه ی کسایی که تو این شرکت کمترین زحمت رو میکشن و امیدوارم همونطور که تا به امروز نتیجه تلاش خودشون رو گرفتن در آینده هم موفق باشن و مسائلی که جدیدا پیش اومده سد راه هیچ یک از این شرکت ها نشه!
یا علی مدد
chichosting.net
March 30th, 2016, 09:09
کمی دیر به خانواده جهان پی پیوستم
و در این مدت کم نیز پاسخگوی نیازهای بوده است .
واقعا سیستم کاملیست و از زمانیکه وارد بازار شد بسرعت از کنار رقیبانی که بیش از 5 سال فعال بودن عبور کرد .
هیچ نوع اختلال و مانع یا سنگ اندازی نمی تواند باعث عدم موفقیت این شرکت بزرگ شود
وجود داشتن چنین سیستمی در وب ایران نیاز ما وبمستران است .
و من از خدواند متعال موفیقت روز افزون این نوع شرکت های شفاف را خواستارم
این دعای موفقیت شامل افرادی که در ظاهر ادعا دارند شرکتشان - خدماتشان بالاست نمی شود .
رقیبان شما پله های موفقیت شما هستد .
خدا قوت جهان پی
alimoein
March 30th, 2016, 16:50
سلام
لطفا در صورتی که یکی از پذیرندگان شرکت تجارت الکترونیک جهان پی (https://www.jahanpay.com) هستید نظرتون را در مورد خدمات,امکانات و پشتیبانی جهان پی (http://www.jahanpay.com/) اعلام فرمایید.
شرکت تجارت الکترونیک جهان پی
جهان پی ارائه دهنده سرویس پستی COD (http://www.velex.ir/), درگاه پرداخت (https://www.jahanpay.com)مستقیم و غیر مستقیم به وب سایت ها و تضمین خرید کاربران می باشد ، که مدیران سایت ها می توانند با عضویت در جهان پی و دریافت پذیرندگی و درگاه پرداخت به آسانی امکان پرداخت آنلاین (https://www.jahanpay.com)و پرداخت در محل را برای وب سایت خود فراهم آورند .
-کارمزد درگاه مستقیم عادی : 1 درصد و غیر مستقیم :نیم درصد
-کارمزد درگاه مستقیم اختصاصی :1 درصد
-زمان تسویه حساب: حالت عادی 5 دقیقه الی 1 ساعت (نهایت 24 ساعت)
-امکانات:در عرض 30 ثانیه در جهان پی عضو و امکانات موجود را بررسی نمایید
سرویس نوین تسویه حساب اتوماتیک, SMS بانک و کدهای دستوری, کارمزد شناور و توافقی , پنل کاربری فوق حرفه ای و کلید رمزنگاری دریافت موجودی در وب سایت پذیرنده و... از امکانات متنوع جهان پی می باشد.
اطلاعات ارسال شده مربوط به بازه زمانی 1392/01/30 الی 1393/11/ میباشد .
تعداد کاربران فعال و تایید شده سیستم :27.251
تعداد تراکنش های تکمیل شده:3.958.012
تعداد تیکت های ثبت شده:106.751
تعداد موارد ارسالی از فرم تماس با ما:*****
تعداد کاربران توقیف شده:27
تعداد کاربرانی که اخطار دریافت کردند:124
رتبه در ایران:467
*لطفا فقط کاربرانی که عضو جهان پی هستند شرکت کنند.
*خواهشمندیم فقط نظرات و پیشنهادات خود را در مورد سرویس جهان پی اعلام کرده و از سایر سرویس دهنده اسمی برده نشود
*همواره پذیرای انتقادات وپیشنهادات شما عزیزان هستیم (ارسال درخواست) (http://www.jahanpay.com/main/contact)
امکان جدید اضافه شده به سیستم:
-صورتحساب و ریزتراکنشهای انجام شده
-صندوق پیغام خصوصی -محیط گفتگو جهان پی با کاربران
-دعوت نامه(ویژه) -سرویسی جهت دعوت دوستان به جهان پی!
-کلید نوین رمزنگاری دریافت موجودی(ویژه) - امکانی جهت مشاهده موجودی در وب سایت خودتون!
با سپاس
ثبت نام در سامانه (http://www.jahanpay.com/main/index) - ورود به حساب کاربری (http://www.jahanpay.com/main/index)- راهنمای برنامه نویسی (http://www.jahanpay.com/pages/help)- درباره ما (http://www.jahanpay.com/pages/about)
http://www.aparat.com/v/xwbOz
درگاهی بدی نیست در کل خوبه قبلا باهاشون کار میکردیم ولی الان به یه جای دیگه همکاری میکنیم
gharibion
March 30th, 2016, 17:00
خیلی خیلی سیستم شلوغی دارند.
CYCLONER
March 30th, 2016, 17:00
خیلی درگاه خوبی می باشد همچنین پشتیبانی قوی
karwan125
April 9th, 2016, 00:19
جناب Jahan Pay Co (http://www.webhostingtalk.ir/member.php?u=78263) ;
یکی از دلایل هاتون برای تاخیر در واریز کردن وجه درخواستی کاربران تون اینکه به صورت پایا ثبت شده و ثبت آن از طرف بانک طول میکشه و فلان ... ما هم میگیم قبولــــــــــ ./
اما دلیل تاخیر در واریز وجه اونم به صورت شتـاب چی هست ؟
از ساعت 6 عصر درخواستی رو ثبت کردیم ، هی دارم صفحه رو رفرش میزنم هر چند ساعتی که ببینم اخرش واریز میکنید یا نه .. تا به الان که واریز نشده..
نمیدونم واقعا چرا درک این مسئله چرا انقدر براتون سخته که کاربر اگر وجه ایی رو شتاب میزنه ، چه 50 هزار تومان چه 50 میلیون تومن اون ساعت و اون لحظه به اون پول نیاز داره..
لطفا برای بار هزار م در این انجمن مطرح میکنم اگر میشه فقط 1% در واریز وجه کاربران تون فرایند تون رو سریع تر بکنید به جایی بر نمیخوره ..
Jahan Pay Co
April 9th, 2016, 01:38
جناب Jahan Pay Co (http://www.webhostingtalk.ir/member.php?u=78263) ;
یکی از دلایل هاتون برای تاخیر در واریز کردن وجه درخواستی کاربران تون اینکه به صورت پایا ثبت شده و ثبت آن از طرف بانک طول میکشه و فلان ... ما هم میگیم قبولــــــــــ ./
اما دلیل تاخیر در واریز وجه اونم به صورت شتـاب چی هست ؟
از ساعت 6 عصر درخواستی رو ثبت کردیم ، هی دارم صفحه رو رفرش میزنم هر چند ساعتی که ببینم اخرش واریز میکنید یا نه .. تا به الان که واریز نشده..
نمیدونم واقعا چرا درک این مسئله چرا انقدر براتون سخته که کاربر اگر وجه ایی رو شتاب میزنه ، چه 50 هزار تومان چه 50 میلیون تومن اون ساعت و اون لحظه به اون پول نیاز داره..
لطفا برای بار هزار م در این انجمن مطرح میکنم اگر میشه فقط 1% در واریز وجه کاربران تون فرایند تون رو سریع تر بکنید به جایی بر نمیخوره ..
سلام
درخواست های برداشت (پایا یا شتاب) بین 5 دقیقه الی 24 ساعت ثبت و تایید می شود.
hostorder
April 9th, 2016, 01:43
سلام
ممنون از شما که با این همه مشکلاتی که واسه درگاه های واسط به وجود اومده با قدرت دارید کار می کنید من خودم 1 سال هست که درگاه اختصاصی دارم ولی ازش استفاده نمیکنم و هر روز هم از به پرداخت زنگ میزنند که استفاده نکنید میبندید.
Jahan Pay Co
April 9th, 2016, 01:49
ممنون از شما که با این همه مشکلاتی که واسه درگاه های واسط به وجود اومده با قدرت دارید کار می کنید من خودم 1 سال هست که درگاه اختصاصی دارم ولی ازش استفاده نمیکنم و هر روز هم از به پرداخت زنگ میزنند که استفاده نکنید میبندید.
ممنون نظر لطف شماست ان شا الله که این مشکلات رفع شود
سپاس
karwan125
April 9th, 2016, 11:05
سلام
چه جالب !
بعد قطعا جوابی هم برای این مسئله که بعد از 7 ساعت تاخیری ، درخواست واریزی که به صورت شتاب ثبت کردم رو به پایا تغییر و واریز کردید هم دارید ؟
بنده دیشب واسه خودم حساب کردم که به قول شما 48892 تا کاربر دارید , ما فقط 892 تا کاربر رو حساب بکنیم اگر در روز درخواست شتاب بزنن و شما اون 500 تک تومن کارمزدی که بانک میبره شما به بهانه ی اینکه سقف محدودیت شتاب دارید و اون 500 تک تومن رو واسه خودتون توی حساب تون نگه میدارید و به هیچ عنوان هم به حساب کاربر برگشت نمیدید...
راحت با این کار در روز 446000 هزار تومن و در ماه 5,352,000 میلیون تومان درامد فقط از همین طریق دارید ، ما هم میگیم شما ادم خوبی هستید 5 میلیون رو اصن حساب نمیکنیم 2 میلیون ش رو در نظر میگیریم.
بعد اون وقت مردم خوب همیشه در صحنه هم میگن جهان پی عالی اصن حرف نداره ، از تمامی خدمات شون ممنونیم ، نمیدونم واقعا کدوم خدمات ش ؟
اگر مشکل سقف انتقال شتاب دارید ، از چند تا حساب بانکی استفاده بکنید که بتونید درخواست های کاربران تون رو پاسخگو باشید ... این هم نقد و برسی ما ، نباید همیشه تقدیر و تشکر کرد ..
Jahan Pay Co
April 10th, 2016, 01:11
چه جالب !
بعد قطعا جوابی هم برای این مسئله که بعد از 7 ساعت تاخیری ، درخواست واریزی که به صورت شتاب ثبت کردم رو به پایا تغییر و واریز کردید هم دارید ؟
بنده دیشب واسه خودم حساب کردم که به قول شما 48892 تا کاربر دارید , ما فقط 892 تا کاربر رو حساب بکنیم اگر در روز درخواست شتاب بزنن و شما اون 500 تک تومن کارمزدی که بانک میبره شما به بهانه ی اینکه سقف محدودیت شتاب دارید و اون 500 تک تومن رو واسه خودتون توی حساب تون نگه میدارید و به هیچ عنوان هم به حساب کاربر برگشت نمیدید...
راحت با این کار در روز 446000 هزار تومن و در ماه 5,352,000 میلیون تومان درامد فقط از همین طریق دارید ، ما هم میگیم شما ادم خوبی هستید 5 میلیون رو اصن حساب نمیکنیم 2 میلیون ش رو در نظر میگیریم.
بعد اون وقت مردم خوب همیشه در صحنه هم میگن جهان پی عالی اصن حرف نداره ، از تمامی خدمات شون ممنونیم ، نمیدونم واقعا کدوم خدمات ش ؟
اگر مشکل سقف انتقال شتاب دارید ، از چند تا حساب بانکی استفاده بکنید که بتونید درخواست های کاربران تون رو پاسخگو باشید ... این هم نقد و برسی ما ، نباید همیشه تقدیر و تشکر کرد ..
دوست عزیز
یک بار لطف کنید بخش هزینه ها و شرایط مرتبط با آن را بررسی کنید. همه مواردی که شما می فرمایید در وب سایت درج شده است و امکان تغییر ان "در حال حاضر "تحت هیچ شرایطی وجود ندارد.
zambi
April 14th, 2016, 17:44
بلاخره کی رفع ***** میشه؟
amirm324
April 15th, 2016, 22:39
حیف که سایتتون خراب شده
Jahan Pay Co
April 15th, 2016, 22:45
حیف که سایتتون خراب شده
سلام
لطفا وارد حساب کاربریتون شده و براساس اطلاعیه 15 -16 اقدام فرمایید
sajjadhf
April 22nd, 2016, 23:45
سلام
لطفا وارد حساب کاربریتون شده و براساس اطلاعیه 15 -16 اقدام فرمایید
از چه ادرسی وارد بشیم ؟ همش ***** هست که...
vpsmad
April 23rd, 2016, 00:13
بله متاسفانه برای ورود به حساب کاربری حتما بایست چیلتر شکن وصل کنین ولی طبق اطلاعیه 15 بری جلو درگاه اختصاصی مشکل رو حل میکنه .
باسلام و عرض ادب
ابتدا تشکر میکنم از جناب قادر که دارن تمام تلاش خودشون انجام میدن و از فعالیت دست نکشیدن و همیشه پشت کاربران عزیز بودن.
ما که از ایشون و جهان پی راضی هستیم ولی الان چندین از پرداخت های ما با مشکل مواجه شده است.
امیدوارم هر چه سریعتر مشکل برطرف شده و همچنین با پیگیری های شما ادرس اصلی آزاد شود.
با تشکر
Mr.Pouria
April 23rd, 2016, 00:45
خیلی وقت بود دنبال این تاپیک بودم بلخره پیدا شد ! اما خوب الان به کار نمیاد باید صبر کنم مشکات فعلی که پیش اومده رفع بشه و سپس پیشنهاد های خودمو برای بخش پلاگین ها ارائه بدم ..
امید وارم مشکل رفع بشه هرچه سریع تر ♥
armin.rf
April 23rd, 2016, 00:52
درود
برترین درگاه تکرار میکنم برتــــــــــــــــــــــ رین درگاه اینترنتی موجود
با وجود این همه مشکل هم چنان پاسخگو هستند
واقعا خسته نباشید باید گفت
gharibion
April 23rd, 2016, 01:25
چرا رفع ***** نمیشه سایت تون ؟
Jahan Pay Co
April 23rd, 2016, 08:06
بلاخره کی رفع ***** میشه؟
با سلام در حال پیگیری موضوع هستیم ولی زمان دقیقی را نمی توانیم اعلام کنیم...
- - - Updated - - -
لطفا برای بررسی حساب با آی پی غیر ایرانی و از طریق دامنه زیر اقدام فرمایید تمامی درگاه ها فعال بوده و کاربران شما می توانند همانند سابق و بدون مشکل پرداخت های خود را انجام دهند
http://www.jahanpay.com/
فقط شما باید با آی پی غیر ایرانی حساب خود را چک کنید وگرنه کاربران شما با آی پی ایران و.. میتوانند خرید کنند.
ممنون نظر لطف شماست ان شا الله که مشکل سریع تر حل شود.
- - - Updated - - -
باسلام و عرض ادب
ابتدا تشکر میکنم از جناب قادر که دارن تمام تلاش خودشون انجام میدن و از فعالیت دست نکشیدن و همیشه پشت کاربران عزیز بودن.
ما که از ایشون و جهان پی راضی هستیم ولی الان چندین از پرداخت های ما با مشکل مواجه شده است.
امیدوارم هر چه سریعتر مشکل برطرف شده و همچنین با پیگیری های شما ادرس اصلی آزاد شود.
با تشکر
سلام
از همراهی و همکاری شما تشکر می کنیم ان شا الله ...
- - - Updated - - -
درود
برترین درگاه تکرار میکنم برتــــــــــــــــــــــ رین درگاه اینترنتی موجود
با وجود این همه مشکل هم چنان پاسخگو هستند
واقعا خسته نباشید باید گفت
ممنون نظر لطف شماست
- - - Updated - - -
چرا رفع ***** نمیشه سایت تون ؟
طی چند روز آینده ،نتیجه پیگیری ها در کانال تلگرام اعلام می شود.
Mr.Pouria
May 10th, 2016, 17:49
سلام خدمت مدیران عزیز جهان پی ...
من یه مشکل کوچولو داشتم ممنون میشم رفع کنید :d
برای اینکه ممکنه مشکل برای بقیه هم پیش بیاد اینجا اعلام کردم !
یه سری از پلاگین ها رو نمیشه دانلود کرد مثلا من هر کاری کردم اسکریپت درگاه اختصاصی رو نتونستم دریافت کنم !
ممکنه مشکل موقتی بوده باشه نمیدونم اما خوب یه چک بشه بدک نیست ...
راستی نتیجه مذاکرات گروه خفتگیران با جهان پی چیشد :d
- - - Updated - - -
اینو هم اضافه کنم ممکنه بگید برای تغیر استایل قالب از کدوم بخش میشه اقدام کرد ؟ (یه جورایی خیلی ساده طراحی شده و دل آدمو میزنه ) :d
من همیشه از آسان پرداخت استفاده میکنم اما سورسش رو برای اعمال تغیرات پیدا نمیکنم ! :|
- - - Updated - - -
اینو هم اضافه کنم ممکنه بگید برای تغیر استایل قالب از کدوم بخش میشه اقدام کرد ؟ (یه جورایی خیلی ساده طراحی شده و دل آدمو میزنه ) :d
من همیشه از آسان پرداخت استفاده میکنم اما سورسش رو برای اعمال تغیرات پیدا نمیکنم ! :|
Jahan Pay Co
May 10th, 2016, 18:33
سلام خدمت مدیران عزیز جهان پی ...
من یه مشکل کوچولو داشتم ممنون میشم رفع کنید :d
برای اینکه ممکنه مشکل برای بقیه هم پیش بیاد اینجا اعلام کردم !
یه سری از پلاگین ها رو نمیشه دانلود کرد مثلا من هر کاری کردم اسکریپت درگاه اختصاصی رو نتونستم دریافت کنم !
ممکنه مشکل موقتی بوده باشه نمیدونم اما خوب یه چک بشه بدک نیست ...
راستی نتیجه مذاکرات گروه خفتگیران با جهان پی چیشد :d
- - - Updated - - -
- - - Updated - - -
سلام
لطفا لینک مربوطه را برام پ.خ کنین تا بررسی کنم
در حال پیگیری موضوع هستیم و امیدواریم مشکل طی 10-15 روز دیگر رفع شود.
در مورد مسایل فنی لطفا تیکت ارسال فرمایید بنده اطلاعات کاملی در این مورد ندارم.
arman021
May 10th, 2016, 18:35
متاسفم که درگاه به این خوبی ف ی ل ت ر شد . باعث تاسفه .
smhnw
May 10th, 2016, 18:50
متاسفم که درگاه به این خوبی ف ی ل ت ر شد . باعث تاسفه .
کجاش بد شپ خدارو صد مرتبه شکر جهان پی ....... بیش نبود .
این کارای جدیدشونم ریپورت داده شده که اینم ببندند .
خداروشکر .
Jai
May 11th, 2016, 10:11
خداروشکر .
مشکل تون دقیقا با چهان پی چی هست ؟ بنده نزدیک به 20 میلیون تومان تراکنش داشتم ازشون و بدون مشکلی برام انتقال زدن !!
پشتیبانی مناسب ، مدیریت خوب و.... داستان چیه الان :|
WAREZZ
May 11th, 2016, 10:23
ما همچنان از جهان پی استفاده میکنیم
امکانات خوبی داره
Mr.Pouria
May 11th, 2016, 15:09
خداروشکر .
بله بله (:|
ایشون راست میگن جهان پی د.ز.دی بیش نیست !!
چون وقتی که همه درگاه ها هیتلر شدن جهان پی وایساد و هنوزم داره خدمات میده
چون هنوز داره با یوزر هاش تسویه میکنه
چون هنوز داره باری رقابت میجنگه
چون هنوز به قدرت مندی قبل هست
چون خودشون رو متعهد به کاربران میدونن ...
خوب بنده خدا راست میگه دیگه وقتی خیلی ها دم از شرافت میزنن و جیب ملت رو میزنن د.ز.د نیستن ... پس کسایی که خدمات میدن و وایسادن به خاطر یوزر هاشون د.ز.د هستن !!
- - - Updated - - -
سلام
لطفا لینک مربوطه را برام پ.خ کنین تا بررسی کنم
در حال پیگیری موضوع هستیم و امیدواریم مشکل طی 10-15 روز دیگر رفع شود.
در مورد مسایل فنی لطفا تیکت ارسال فرمایید بنده اطلاعات کاملی در این مورد ندارم.
مشکل لینکا حل شد فک میکنم مشکل از سمت سرور چیز ششکن خودم بوده ...♥
Jahan Pay Co
May 11th, 2016, 16:13
سعی کردم عین پاسخ پشتیابان را برای شما قرار بدم! ....
بله موجودی صفر هست عزیز اما بقیه کارا چی ؟
چرا وقتی از جهان پی به درگاه پرداخت درگاهمون رو عوض کردیم تراکنش روزانه از روزی 9000-18000 شد روزی 100 هزار تومان ؟
یک دلیلش که شاید بگین اینه که سایتتون ssl داره و ممکنه کاربرا موقع برگشت اون دکمه اوکی زو نمیزدند در مرورگر موزیلا یا ...
کاری به این ندارم اما در کل نه از نظر بلکه در مسنجر ها هم تقریبا میدوند سایت بی امکانات و و... دارید .
ما اون موقع کالا انلاین میفروختیم و بازدید هم داشتیم و تعجب میکردیم که دوستان ما که بازدیدشونم از ما کمتر بود چرا اینقدر درامد داشتند ؟ درگاه عوض کردیم و فهمیدم که بله !
حالا چه ***ی چه مشکل سایت ما کاربر شما هستم و باید از ما حمایت بشه !
ما زنگ میزنیم میگیم این مشکل هست شما میگیرین یوزر رو بن میکنید بعد ما زنگ زدیم با التماس یوزرو باز کردین و پولو ریختین حسابمون و رفتیم !
و اینکه کاربر تراکنش ناموفق داشته و تونسته فایل رو دانلود کنه هم که مشخصه .
البته این موضوع ها مال فکر کنم پارسال بود یا قبلترش اما خدارو صدمرتبه شکر میکنم که یوزرمو مسدود کردید و رفتم جای دیگه وگرنه حق من داشت اونا ...
به هر حال من دیگه ازون موقع با این سایت ............... کار نکردم .
Jahan Pay Co
May 11th, 2016, 19:09
بله موجودی صفر هست عزیز اما بقیه کارا چی ؟
چرا وقتی از جهان پی به درگاه پرداخت درگاهمون رو عوض کردیم تراکنش روزانه از روزی 9000-18000 شد روزی 100 هزار تومان ؟
یک دلیلش که شاید بگین اینه که سایتتون ssl داره و ممکنه کاربرا موقع برگشت اون دکمه اوکی زو نمیزدند در مرورگر موزیلا یا ...
کاری به این ندارم اما در کل نه از نظر بلکه در مسنجر ها هم تقریبا میدوند سایت بی امکانات و و... دارید .
ما اون موقع کالا انلاین میفروختیم و بازدید هم داشتیم و تعجب میکردیم که دوستان ما که بازدیدشونم از ما کمتر بود چرا اینقدر درامد داشتند ؟ درگاه عوض کردیم و فهمیدم که بله !
حالا چه ***ی چه مشکل سایت ما کاربر شما هستم و باید از ما حمایت بشه !
ما زنگ میزنیم میگیم این مشکل هست شما میگیرین یوزر رو بن میکنید بعد ما زنگ زدیم با التماس یوزرو باز کردین و پولو ریختین حسابمون و رفتیم !
و اینکه کاربر تراکنش ناموفق داشته و تونسته فایل رو دانلود کنه هم که مشخصه .
البته این موضوع ها مال فکر کنم پارسال بود یا قبلترش اما خدارو صدمرتبه شکر میکنم که یوزرمو مسدود کردید و رفتم جای دیگه وگرنه حق من داشت اونا ...
به هر حال من دیگه ازون موقع با این سایت ............... کار نکردم .
حرف های شما مصداق بارز هاستینگ های تابستانی و کلاهبرداری هستند که از مشخصات دیگری من جمله پدر یا مادر برای فروش یا کلاهبردای استفاده میکنند و در کنار فروش یا به نوعی کلاهبرداری از طریق فروش هاست، به ارائه اکانت های vip فیلم های مستهجن - فروش وی پی ان -فروش فایل آموزشی بزرگ کردن ... نیز روی می آوردند که سابقه فعالیت شما نیز بیانگر این موضوع می باشد.
واژ هایی که استفاده می کند مصداق بارز شخص شما می باشد و در صورت ادامه مستندات بیشتری از فعالیت شما در همین تاپیک قرار می گیرد.اینکه شما ... هستید دیگران نیز مثل شما نیستند دوست عزیز!
arman021
May 11th, 2016, 19:21
متاسفانه یک سری ها به جا رقابت سالم به سایت های هم DDOS میدن من خیلی مشکل DDOS داشتم و بهترین راهش استفاده از CloudFlare است.
به تیم جهان پی هم پیشنهاد میکنم حتما" از این سیستم استفاده کنن :
https://www.cloudflare.com
Jahan Pay Co
May 11th, 2016, 19:22
متاسفانه یک سری ها به جا رقابت سالم به سایت های هم DDOS میدن من خیلی مشکل DDOS داشتم و بهترین راهش استفاده از CloudFlare است.
به تیم جهان پی هم پیشنهاد میکنم حتما" از این سیستم استفاده کنن :
https://www.cloudflare.com
سلام ممنون
هم اکنون جهان پی نیز از همین سرویس ها استفاده میکند.
سپاس
sinbb
May 11th, 2016, 19:24
دوستان ببخشید الان اکثر ادرس های درگاه جهان پی ***** هست ، ادرس/آیپی جایگزین وجود داره ؟
Mr.Pouria
May 11th, 2016, 19:26
دوستان ببخشید الان اکثر ادرس های درگاه جهان پی ***** هست ، ادرس/آیپی جایگزین وجود داره ؟
پلاگین مورد نظرتون رو مجدد دانلود و نصب کنید درست میشه
sinbb
May 11th, 2016, 19:27
از کجا میتونم پلاگین رو دانلود کنم ؟
Mr.Pouria
May 11th, 2016, 19:31
از کجا میتونم پلاگین رو دانلود کنم ؟
http://jahanpay.com/
با قند شکن وارد بشید ...
من از قند شکن رایگان فری نکست استفاده میکنم سرعتش از نظر من که خوبه ! freenext.net
sinbb
May 11th, 2016, 19:49
ممنون ، مشکل برطرف شد
AHF-victory
May 11th, 2016, 20:54
سلام.الان جهان پی اوکی هست یا نه؟
peym@n
May 11th, 2016, 21:04
درود
به مدت 7.8 ماه از جهان پی درگاه داشتیم و نزدیک به 7 میلبیون هم تراکنش داشتیم
هیچ مشکلی نداشتیم
و کاملا راضی بودیم
مرسی از چهان
hoster
May 11th, 2016, 21:45
سلام
اوایل تو جهان پی حساب داشتم ولی تراکنش های زیادی نداشتم و بیشتر رو پی لاین بودم
بعد که پی لاین فعالیت رو متوقف کرد به جهان پی مراجعه کردم و مدتی آنجا بودم بعد مدتی رو سیبا پال بودم که با وجود مشکلات فنی که داشتن
به جهان پی مراجعه کردم و کاملا راضی هستم !
Mr.Pouria
May 11th, 2016, 21:48
سلام.الان جهان پی اوکی هست یا نه؟
بله مشکلی نداره ..
AHF-victory
May 11th, 2016, 23:18
برای من که *****ه
nevergotme
May 12th, 2016, 16:00
peym@n (http://www.webhostingtalk.ir/member.php?u=112081) واقعا چرا شما اینجوری ؟ یه مدت فربون صدقه سیباپال رو میرفتی ، و بعده اینکه به مشکل خوردن چنان بر ضدشون تو تاپیکشون نوشتی که انگار اصلا قبلا خوب نبودن ! این خود شیرینی ها خداییش چیه ، واقعا زشته یه جای دیگه کوچ کنید و بالافاصله از اونجا تعریف کنید و بعدی اینکه مشکلی براشون پیش اومد بر ضدشون عمل کنید این رفتار زشت است .
arvin4076
May 16th, 2016, 00:01
چرا الان (ف ی ل ت ر) شده؟
hoster
May 16th, 2016, 14:49
*اطلاعیه مشترک جهان پی و درگاه پرداخت*
همراهان گرامی، سلام
ابتدا ولادت سه نور ولایت را به شما و خانواده محترم تبریک عرض می کنیم.
همان طور که مستحضرید از تاریخ 26/12/94 اکثر وب سایت های متمرکز کننده کسب و کار خرد از دسترس خارج شده که پیش تر در مورد آن صحبت کردیم.
بازگشت متمرکز کننده های کسب و کار خرد در گرو مشخص شدن مواردی از قیبل ضرورت وجود این سرویس –امنیت داده ها و بانک های اطلاعاتی - احراز هویت و.. می باشد که توسط این شرکت طی چند لایحه به مراجع ذی الصلاح تقدیم شده است.
نتیجه پیگیری های وکلای شرکت از مراجع ذی الصلاح، مزید خبر خوشیست که طی روز های آتی مشکل صدرالاشعار رفع خواهد شد. صد البته مواردی که توسط برخی از همکاران در فروم ها و کانال های متعلق به آنها قید می شود کذب محض بوده و صرفا همانند قبل به دنبال حاشیه سازی و بزرگ نشان دادن شرکتی هستند که از چندین ماه پیش به دنبال حذف رقبا بودند(هستند). امید است شرکت مذکور همانند کسانی که به شاخهای نشستهاند و شاخه را با دست خود میبرند ادامه مسیر ندهد!
@Jahanpay_com
mehdi741
May 17th, 2016, 09:58
دوستان درگاه جهان پی وصل نمیشه ایا مال شما هم مشکل داره ؟
paydarweb
May 17th, 2016, 10:00
دوستان درگاه جهان پی وصل نمیشه ایا مال شما هم مشکل داره ؟
شیلترینگ و توقف کار دلیلش هست.
از زرین پال یا فراگیت استفاده کنید + درگاه مستقیم راه زیباتریست
Jai
May 17th, 2016, 10:27
درگاه پرداخت از دسترس خارج شده و ارور 500 رو میزنه !!