این جریان لوگین چندباره جیه هردفعه اینجوری میشه؟
میزنه پیغام دارین میریم پیغام رو بخونیم میره از سایت بیرون روی لاگین!
سرزمین
April 27th, 2014, 18:08
درود بر شما
حرف نداره بسیار عالی هست تست شده و واقعا عالی بوده تنها یک نقص دیدم !
موقعه ای لوگین میکنی داخل به طور مثال میخوای بری قسمت واریز وجه دوباره میگه لوگین کنی ! یعنی دفعه اول پرتت میکنه بیرون ! یا همچین حالتی !
بله دقیقاً برای منم پیش اومده
tikweb.ir
April 27th, 2014, 18:35
درود بر شما
موقعه ای لوگین میکنی داخل به طور مثال میخوای بری قسمت واریز وجه دوباره میگه لوگین کنی ! یعنی دفعه اول پرتت میکنه بیرون ! یا همچین حالتی !
اره کوروش
همینجوری هست ، ولی فکر کنم برا مسائل امنیتی اینکارو کردن چون فقط این قسمت اینجوری هستش
hostfire
April 27th, 2014, 18:50
درود بر شما
این جریان لوگین چندباره جیه هردفعه اینجوری میشه؟
میزنه پیغام دارین میریم پیغام رو بخونیم میره از سایت بیرون روی لاگین!
بله دقیقاً برای منم پیش اومده
اره کوروش
همینجوری هست ، ولی فکر کنم برا مسائل امنیتی اینکارو کردن چون فقط این قسمت اینجوری هستش
ادرس و تمامی لینک های جهان پی بر اساس www نوشته شده است!
شما ادرس رو اینگونه وارد میکنی : jahanpay.com
اگر هنگام لاگین کردن اولیه www قرار دهید دیگر نیاز به لاگین مجدد نیست.
نقص نیست،مشکل از طرف شماست
Sh.aghaei
April 27th, 2014, 18:52
ادرس و تمامی لینک های جهان پی بر اساس www نوشته شده است!
شما ادرس رو اینگونه وارد میکنی : jahanpay.com
اگر هنگام لاگین کردن اولیه www قرار دهید دیگر نیاز به لاگین مجدد نیست.
نقص نیست،مشکل از طرف شماست
بله باید فقط از آدرس سیستم پرداخت اینترنتی جهان پی | Jahan Pay (http://www.jahanpay.com) لاگین فرمایید
قبلا در این مورد همکارانم اطلاع رسانی کرده بودند.
April 27th, 2014, 18:54
بله باید فقط از آدرس سیستم پرداخت اینترنتی جهان پی | Jahan Pay (http://www.jahanpay.com) لاگین فرمایید
قبلا در این مورد همکارانم اطلاع رسانی کرده بودند.
چون قبلا واس خودم سوال بود از پشتیبانی پرسیده بودم :d
ممنون واسه سرویس دهی خوبتون خدا کنه همینجوری قانونمند بمونید
ULTRAWEB
April 27th, 2014, 22:04
خوب این که نقص از طرف ما نیست@
مثلا اگر بزنیم گوگل بدون دبلیو دبلیو یا با دبلیو دبلیو دبلیو همش یکجاست
اینجاهم همش یکجاست مهم نباید باشه که کامل دبلیو دبلیو رو بزنی یا نزنی
اگر سیستم جوری هست که حتما باید wwwباشه بهتراست قبل از اون کاربر رو به بخش Wwwارجاع بدن بصورت دیفالت
تا بعداز لاگین کاربر مشکی پیش نیاد !!یعنی همه رو روی wwwدایرکت کننن قبل از لاگین که اینچیزا پیش نیاد
این نقصی هست که باید خودشون برطرف کنن.این که شما نوشتی این نقص نیست هاست فایر مسئولاش ازخداشون بود برات تشکرم زدن:)
انداختن گردن مشتری و جواب دادن بهشم تعطیل شد کدوم درگاه پرداخت دقیقا اینجوری هست@@
پی پال یا پی لاین!؟
Farid.Agl
April 28th, 2014, 00:34
الان من دسترسی به تلفن ثابت ندارم باید چیکار کنم دقیقا؟
Sh.aghaei
April 28th, 2014, 01:05
الان من دسترسی به تلفن ثابت ندارم باید چیکار کنم دقیقا؟
سلام
از طریق تیکت اقدام فرمایید
i-host
April 28th, 2014, 13:06
درود
به سوال ما هم پاسخ دهید ممنون میشم
http://www.webhostingtalk.ir/f216/99110/index26.html#post1064454
Sh.aghaei
April 28th, 2014, 22:41
با سلام
محدودیت لاگین به صورت کامل برداشته شد. و کاربران عزیز میتوانند از هر دو آدرس بدون /دارای www لاگین کنند.
Sh.aghaei
April 29th, 2014, 00:47
درود
به سوال ما هم پاسخ دهید ممنون میشم
http://www.webhostingtalk.ir/f216/99110/index26.html#post1064454
سلام
لطفا با در نظر گرفتن نوع درگاه, به بخش فنی -تیکت ارسال فرمایید
mhiizadi
April 29th, 2014, 00:54
فقط بلدین اس ام بدید درگاهو غیر فعال کنیدو دوباره درخواست اطلات بدین و هر چند وقتی هم اسمس تلیغاتی بدینو و به حساب واریز نکنیدو جواب تیکت دو روز بعدش داده بشه !
اینم انتقاد.
مینا-صیفی
April 29th, 2014, 01:05
فقط بلدین اس ام بدید درگاهو غیر فعال کنیدو دوباره درخواست اطلات بدین و هر چند وقتی هم اسمس تلیغاتی بدینو و به حساب واریز نکنیدو جواب تیکت دو روز بعدش داده بشه !
اینم انتقاد.
خیر عزیزم انتقادت اشتباه هست . ( تیم جهان پی به دلیل بروزرسانی مدارک کاربری تکمیلی و ناقص بودن و یا از قبل اشتباه وارد کرده بودند کاربران این تصمیم گرفته شد اپدیت کنند فرم صادر کنند هدف جهان پی این هست احترام و پایبندی به قوانین جمهوری اسلامی ایران و نظام قوانین بانکی سیستم و مدارک قانونی صحیح )
Sh.aghaei
April 29th, 2014, 01:18
اینم انتقاد.
1- اگر درگاهی غیر فعال شود یعنی پذیرنده تخلفی انجام داده است
2-پیامک و اطلاعیه بروز رسانی کلی بوده و علتش در پنل شما منوی پیغام خصوصی و اخبار قید شده است
3-تیکت ها در کمتر از 24 ساعت بین 5 دقیقه الی چند ساعت پاسخ داده می شود
4-شما اگر عضو جهان پی باشید مسلما پیامک های اطلاع رسانی برای شما ارسال خواهد شد
5-برای بررسی دقیق حساب کاربری,یوزر خود را برای بنده پ .خ فرمایید
saitebartar
May 2nd, 2014, 11:49
با سلام
چند پیشنهاد جزئی داشتم
اینکه
1- خروج خودکار به صورت انتخابی باشد و ما که از سیستم شخصی متصل می شویم ، نیاز نباشه هر بار وارد پنل کاربری شویم
2- امکان حذف " لیست پیامک های ارسالی "
3- امکان ویرایش " توضیحات " در " مشاهده تراکنش های معمولی " هم قرار دهید
4- امکان حذف تراکنش های ناموفق در " مشاهده تراکنش های معمولی "
با تشکر
Jahan Pay Co
May 2nd, 2014, 13:19
با سلام
چند پیشنهاد جزئی داشتم
اینکه
1- خروج خودکار به صورت انتخابی باشد و ما که از سیستم شخصی متصل می شویم ، نیاز نباشه هر بار وارد پنل کاربری شویم
2- امکان حذف " لیست پیامک های ارسالی "
3- امکان ویرایش " توضیحات " در " مشاهده تراکنش های معمولی " هم قرار دهید
4- امکان حذف تراکنش های ناموفق در " مشاهده تراکنش های معمولی "
با تشکر
سلام
ضمن تشکر از همکاری شما, تمامی موارد ارسالی بررسی و در صورت تایید مدیریت -اعمال می شود.
سپاس
SainaServer
May 2nd, 2014, 13:39
با سلام
سیستم جهان پی از هر نظر عالی هستش
فقط یک پیشنهاد کوچک دارم اگر بشود اس ام اس های واریز تراکنش همراه با شماره تراکنش ارسال شود عالی میشود ( منظور اینکه اس ام اس واریز وجه به حساب که میاید شماره تراکنش هم ذکر شود )
و اینکه لطفا امکان ویرایش درگاه اختصاصی ( برای ویرایش لوگو ) را فراهم کنید
با احترام
تشکرِ فراوان
Jahan Pay Co
May 2nd, 2014, 14:00
با سلام
فقط یک پیشنهاد کوچک دارم اگر بشود اس ام اس های واریز تراکنش همراه با شماره تراکنش ارسال شود عالی میشود ( منظور اینکه اس ام اس واریز وجه به حساب که میاید شماره تراکنش هم ذکر شود )
با احترام
تشکرِ فراوان
سلام
مورد اول حتما در بروز رسانی بعدی اعمال می شود
مورد دوم"درآینده ای نزدیک فراهم می شود ولی باید در نظر بگیرید تعریف درگاه توسط شرکت پرداخت الکترونیک سامان انجام می شود که به دلیل تعدد درخواست,احتمال دارد تاخیری زیادی داشته باشد.
- - - Updated - - -
با سلام
با احترام
تشکرِ فراوان
سلام
مورد اول حتما در بروز رسانی بعدی اعمال می شود
مورد دوم"درآینده ای نزدیک فراهم می شود ولی باید در نظر بگیرید تعریف درگاه توسط شرکت پرداخت الکترونیک سامان انجام می شود که به دلیل تعدد درخواست,احتمال دارد تاخیری زیادی داشته باشد.
behi0021
May 3rd, 2014, 19:03
سلام میخواستم بدونم این از کدوم ماژول درگاه شما استفاده کرده؟
http://vip.20funpatogh.ir/payment.php
چون ما همچین اسکریپتی رو داریم ولی نمی دونیم کدوم رو نصب کنیم که کار کنه با سرویس شما
ممنون میشم راهنماییی بفرمایید
saitebartar
May 4th, 2014, 01:05
با سلام
یک پیشنهاد داشتم
اینکه در ایجاد دکمه پرداخت ( آسان پرداخت ) قابلیت انتخاب درگاه بانک مورد نظر هم توسط خریدار باشد ؟
و بتوان از یک درگاه مستقیم بطور همزمان از تمامی بانک ها استفاده کرد
مثلا یکی از درگاه های واسطه به این شکل است که بصورت پیش فرض درگاه بانک تنظیم شده است
اما با ارسال نام بانک مورد نظر بطور مستقیم به درگاه بانک ارسالی جهت انجام تراکنش انتقال داده می شود
با تشکر
Jahan Pay Co
May 4th, 2014, 01:28
با سلام
یک پیشنهاد داشتم
اینکه در ایجاد دکمه پرداخت ( آسان پرداخت ) قابلیت انتخاب درگاه بانک مورد نظر هم توسط خریدار باشد ؟
و بتوان از یک درگاه مستقیم بطور همزمان از تمامی بانک ها استفاده کرد
مثلا یکی از درگاه های واسطه به این شکل است که بصورت پیش فرض درگاه بانک تنظیم شده است
اما با ارسال نام بانک مورد نظر بطور مستقیم به درگاه بانک ارسالی جهت انجام تراکنش انتقال داده می شود
با تشکر
با سلام
در تمامی پلاگین ها قابلیت انتخاب درگاه در صورتی که متد مربوطه اعمال شده باشد وجود دارد
برای آسان پرداخت نیز در نسخه جدید قابلیت انتخاب چند درگاه بانکی اعمال شده و بعد از تست نهایی منتشر خواهیم کرد
Jahan Pay Co
May 4th, 2014, 01:43
سلام میخواستم بدونم این از کدوم ماژول درگاه شما استفاده کرده؟
http://vip.20funpatogh.ir/payment.php
چون ما همچین اسکریپتی رو داریم ولی نمی دونیم کدوم رو نصب کنیم که کار کنه با سرویس شما
ممنون میشم راهنماییی بفرمایید
به تیکت شما پاسخ داده شد.
به حساب کاربری -منوی درخواست های پشتیبانی مراجعه فرمایید.
uoogle
May 4th, 2014, 15:11
سلام
لطفا یه امکان برای تهیه شارژ موبایل از طریق اعتبار حساب قرار بدید
ممنون
Jahan Pay Co
May 4th, 2014, 16:45
سلام
لطفا یه امکان برای تهیه شارژ موبایل از طریق اعتبار حساب قرار بدید
ممنون
با سلام
این مورد در مرحله تست نهایی می باشد.
tarahiha
May 9th, 2014, 15:41
یک درگاه اینترنتی بسیار عالی با پشتیبانی قوی و تیم حرفه ای و منظم می باشدمن با اکثر درگاه های پرداخت آنلاین موجود در نت کار کردم و جهان پی به دلیل امکانات و صداقت و خدمات حرفه ای مورد پسند و توجه من قرار گرفت که الان نزدیک به یک سالاست که با این درگاه کار می کنم و حتی 1 مشکل هم برام پیش نیومده یا این درگاه حتی 1 بار هم قطع نشدهاز ویژگی های خوب دیگر این درگاه واریز و پرداخت به موقع و سریع مبلغ درخواستی و تصویه حساب شماست که اکثر درگاه ها حداقل 24 ساعت بعد درخواست واریز میکنن اما جهان پی حداکثر تا 12 ساعت پرداخت میشهو ویژگی دیگر این درگاه نرخ و درصد بهره پایین و مناسب این درگاه است که اکثر درگاه ها با نرخ 3% کار میکنند اما جهان پی ار 0.5% تا 1% که این بسیار عالی هسادر کل و جمع بندی نهایی یک درگاه پرداخت آنلاین عالی و ایده آل از نظر من هست و اگه هر کسی یک مدت با جهان پی کار کنه مطمئنم نظر منو تایید میکنهو در آخر یک خسته نباشید و خدا قوت و یک تشکر ویژه از تیم و مدیران و کارکنان این درگاه خوب میکنم امیدوارم روز به روز بر موفقیت شما افزوده بشه چون واقعا لایق اون هستینارادتمند شمامدیر سایت طراحی حرفه ای آریا بنر و آریو دیزاین
ACTION_GAMER
May 13th, 2014, 12:35
یک سال هست با جهان پی کار میکنم
میتونم بگم بهترین سرویس دهنده در نوع خودش هست
marzie941
May 19th, 2014, 23:31
سلام ميخواستم بدونم براي سايت هاي با هاست رايگان محدوديت سرويس وجود داره يا خير؟
MSHosting
May 26th, 2014, 16:28
سلام ميخواستم بدونم براي سايت هاي با هاست رايگان محدوديت سرويس وجود داره يا خير؟
سلام ، خیر فکر نمی کنم محدودیتی وجود داشته باشد .
Jahan Pay Co
May 26th, 2014, 22:41
با سلام
همون طور که دوست عزیزمون MSHosting فرمودند خیز هیچ محدودیتی وجود ندارد ولی در نظر بگیرید کیفیت هاست های رایگان در برخی موارد بسیار پایین است
mortezam
June 7th, 2014, 17:41
واقعاً عالیه این درگاه . . . فقط کافیه امتحان کنید :->
saitebartar
June 9th, 2014, 10:56
با سلام
امکان تعیین درگاه بانک توسط کاربر در دکمه پرداخت را هم اضافه نمی کنید؟
::. همچنین اگر امکانی در کد دکمه پرداخت باشد که خریدار در هنگام پرداخت بتواند درگاه بانک را جهت پرداخت از طریق درگاه مستقیم و یا انتخاب درگاه غیر مستقیم بصورت همزمان در یک کد باشد که خیلی خوب هست .::
با تشکر
saitebartar
June 9th, 2014, 18:24
با سلام
در صورت امکان " شناسه سفارش " و " توضیحات " تراکنش واریزی را هم در ایمیل تراکنش موفق قید نمایید
با تشکر
BlueStation
June 9th, 2014, 18:32
باهاشون کار کردیم خوب بود.
Jahan Pay Co
June 20th, 2014, 19:29
با سلام ,
احتراما,امکان پشتیبانی آنلاین (چت) نیز به سیستم اضافه شد پذیرندگان عزیز میتوانند در هر ساعتی از شبانه روز با کارشناسان شرکت مکاتبه فرمایند.
برای دسترسی به این بخش از منوی سمت راست بر روی آیکن ask live کلیک نمایید
موفق باشید
Par30one.com
June 20th, 2014, 20:39
بهترين
سريعترين
محشر ترين
حرف نداره ترين
آقا ما راضي هستيم .
از روز اولش عضوشم و حدود 1.5 مليون پول رد بدل كردم
اين سرعت عملشون منو كشته :)
خلاصه حتما توصبه ميكنم شده يك بار هم امتحان كنيد نتيجه خوبي داره
xaniar96
June 20th, 2014, 23:28
از پشتیبانی عالی جهان پی خیلی خیلی راضیم .با تشکر از کارمندان زحمت کش
SamaN DL
June 20th, 2014, 23:33
پرچم بالاست...
جهان پی
email1414
June 21st, 2014, 02:18
سلام|
بدون هیچ مقدمه ای میگم|
جهان پی بهترینه و+چشم حسوداکور+خیلی عالیه
sirkaka
June 21st, 2014, 16:07
با سلام و درورد
با این پیام میخواستم مهر تایید رو بزنم به جهان پی!
بنده تقریبا تمام سیستم های پرداخت اینترنتی رو چک کردم و آخرین گزینه ای که چک کردم جهان پی بود !
بعد از اولین استفاده از جهان پی فقط از جهان پی استفاده کردم
نظر تخصصی: این سیستم دارای پشتیبانی آنلاین هست که این از همه مهم تره! از طرفی کمترین هزینه ی ممکن رو برای کارمزد در نظر گرفته! و از اون مهم تر سیستم ایمنیش هست که اصلا جای بحث نداره:)
از 10 ستاره بهش 9/5 میدم :) اون نیم رو هم بخاطر این کم میکنم که خیلی کم تبلیغ کرده و کمتر ازش اطلاع دارن
immortal1389
June 21st, 2014, 17:52
درود
من یک سوال دارم و نمیدانم اصلا امکان داره یا نه ؟
امکان اینکه پرداخت ارزی مانند پی پال هم داشته باشید نیست ؟ منظور درگاهی هم باشه که این خارجی های بینوا هم بتونند با دلار خرید کنند و معادل ریالی اون را شما پرداخت کنید ، حتی اگر کارمزد تبدیل ارز هم بگیرید باز خوب هستش
chaleshtor
June 21st, 2014, 17:54
درود
امکان اینکه پرداخت ارزی مانند پی پال هم داشته باشید نیست ؟ منظور درگاهی هم باشه که این خارجی های بینوا هم بتونند با دلار خرید کنند و معادل ریالی اون را شما پرداخت کنید ، حتی اگر کارمزد تبدیل ارز هم بگیرید باز خوب هستش
چرا این پیشنهاد رو به طور آنلاین بهشون نمیدید
البته فکر نکنم این امکان باشه چون سایت های خارجی معمولا از درگاه خود بانک ها استفاده می کنن تا بیان مثلا از جهان پی استفاده کنن
immortal1389
June 21st, 2014, 18:10
چرا این پیشنهاد رو به طور آنلاین بهشون نمیدید
البته فکر نکنم این امکان باشه چون سایت های خارجی معمولا از درگاه خود بانک ها استفاده می کنن تا بیان مثلا از جهان پی استفاده کنن
مشکل اینجاست مثلا یکی مثل من نه حساب خارجی داره و نه اگر مشکلی برای حساب پیش بیاد با توجه به اینکه کسی را در خارج ندارم تا آدرس و تلفن بدم دچار مشکل خواهم شد و از طرفی مشتری خارجی هم دارم ! که با توجه به نداشتن امکان خرید ارزی ناچارا مشتری را رد میکنم ولی اگر مثلا جهان پی بتونه اینکار را بکنه هم ما سود میبریم هم یک نوآوری کرده و احتمال موفقیت هم براش تصور میشه
الان همه درگاهها مثل هم هستند و امکانات مشابه دارند و تنها درصدهای اونها فرق داره و البته نقطه قوت جهان پی به نظر من ارتباط دائم با مشتری ها و توجه به نظرات اونها هست
Jahan Pay Co
June 21st, 2014, 18:15
درود
با سلام
موضوع مربوطه چندماهی است توسط کارشناسان شرکت بررسی می شود متاسفانه به دلایلی فعلا به نتیجه مطلوبی نرسیدیم در صورت حصول نتیجه از طریق سایت اطلاع رسانی می شود
AQUILA
June 28th, 2014, 12:59
شما نشستید ببینید دیگران چیکار میکنن بدون اینکه فک کنید درسته یا غلطه همون کار رو بکنید؟
یعنی چی که زیر ده تراکنش در ماه درگاه غیر فعال میشه؟
اولا اونجایی که شما دیدید اطلاعیه دادن درگاه اختصاصی رو غیر فعال میکنن که همون کار هم اشتباهه و چون کاربرا دارن میپرن به جای فکر کردن به علت و کاهش کارمزد این حرکتها رو عجولانه دارن انجام میدن ، ضمنا اونجا درگاه اختصاصی رو بدون هزینه دادن ولی شما هزینه هم گرفتید ؛ بعدشم شما ما رو با 1 درصد کردن کارمزد کشیدید آوردید سمت سامانه خودتون که بعدش هر طور خواستید باهامون رفتار کنید و قوانین جدید از خودتون دربیارید؟
خوشبختانه درگاههای دیگه هم هستن و اینطوری ادامه پیدا کنه مجبورم از یه سامانه دیگه استفاده کنم ، نمیدونم چه رسمی هست تو ایران که همه شرکتها اولش تموم زورشون رو میزنن مشتری و کاربر جمع کنن بعد دچار غرور میشن و شروع میکنن به پس زدن مشتری ، یه سامانه مالی باید با ثبات و قابل اعتماد باشه نه اینکه منتظر باشیم هر چند وقت یکبار یه قانون جدید توش وضع بشه
Jahan Pay Co
June 28th, 2014, 13:25
شما نشستید ببینید دیگران چیکار میکنن بدون اینکه فک کنید درسته یا غلطه همون کار رو بکنید؟
اولا اونجایی که شما دیدید اطلاعیه دادن درگاه اختصاصی رو غیر فعال میکنن که همون کار هم اشتباهه و چون کاربرا دارن میپرن به جای فکر کردن به علت و کاهش کارمزد این حرکتها رو عجولانه دارن انجام میدن ، ضمنا اونجا درگاه اختصاصی رو بدون هزینه دادن ولی شما هزینه هم گرفتید ؛ بعدشم شما ما رو با 1 درصد کردن کارمزد کشیدید آوردید سمت سامانه خودتون که بعدش هر طور خواستید باهامون رفتار کنید و قوانین جدید از خودتون دربیارید؟
خوشبختانه درگاههای دیگه هم هستن و اینطوری ادامه پیدا کنه مجبورم از یه سامانه دیگه استفاده کنم ، نمیدونم چه رسمی هست تو ایران که همه شرکتها اولش تموم زورشون رو میزنن مشتری و کاربر جمع کنن بعد دچار غرور میشن و شروع میکنن به پس زدن مشتری ، یه سامانه مالی باید با ثبات و قابل اعتماد باشه نه اینکه منتظر باشیم هر چند وقت یکبار یه قانون جدید توش وضع بشه
پاسخ شما :
-- این اطلاعیه شامل هر دو درگاه عادی و اختصاصی می باشد.
-- لازم به ذکر است قبل از هر اقدامی 3 بار برای پذیرنده تیکت و پیامک ارسال می گردد تا نسبت به فعال سازی درگاه اقدام کند.
-- برای پذیرندگانی که قبلا(در سه ماه گذشته) تراکنشی کمی داشتند محدودیتی اعمال نمی گردد و میتوانند با همین حجم تراکنش کم از درگاه های مذکور استفاده کنند. هدف فعال بودن درگاه در وب سایت کاربر می باشد یعنی در زمان بررسی جهان پی,درگاه مربوطه قابل استفاده باشد
چرا فقط ماهیانه حداقل 10 تراکنش!
-متاسفانه برخی کاربران فقط عضو شده و درخواست درگاه داده اند با این حال در 6 ماه گذشته حتی 1 تراکنش نیز انجام نشده است
- وب سایتی که درخواست درگاه پرداخت داده و api در یافت کرده,باید در زمان بررسی کارشناس جهان پی,درگاه جهان پی فعال و قابل استفاده باشد گاها مشاهده شده فقط درخواست در پنل جهان پی ثبت شده و اثری از درگاه جهان پی در وب سایت کاربر نمی باشد!
- - - Updated - - -
پاسخ شما :
-- این اطلاعیه شامل هر دو درگاه عادی و اختصاصی می باشد.
-- لازم به ذکر است قبل از هر اقدامی 3 بار برای پذیرنده تیکت و پیامک ارسال می گردد تا نسبت به فعال سازی درگاه اقدام کند.
-- برای پذیرندگانی که قبلا(در سه ماه گذشته) تراکنشی کمی داشتند محدودیتی اعمال نمی گردد و میتوانند با همین حجم تراکنش کم از درگاه های مذکور استفاده کنند. هدف فعال بودن درگاه در وب سایت کاربر می باشد یعنی در زمان بررسی جهان پی,درگاه مربوطه قابل استفاده باشد
چرا فقط ماهیانه حداقل 10 تراکنش!
-متاسفانه برخی کاربران فقط عضو شده و درخواست درگاه داده اند با این حال در 6 ماه گذشته حتی 1 تراکنش نیز انجام نشده است
- وب سایتی که درخواست درگاه پرداخت داده و API در یافت کرده,باید در زمان بررسی کارشناس جهان پی,درگاه جهان پی فعال و قابل استفاده باشد گاها مشاهده شده فقط درخواست در پنل جهان پی ثبت شده و اثری از درگاه جهان پی در وب سایت کاربر نمی باشد!
mamogholi
July 3rd, 2014, 07:57
در مدت چهار ماه اخیر که جز کاربران جهان پی بودم از سرویس دهی این سیستم بسیار راضی هستم.
hasanazizi
July 3rd, 2014, 08:38
با سلام بنده یه 1 سالی میشه از جهان پی استفاده میکنم و تا حالا هیچ گونه مشکلی ندیم و هیچ وقت به مشکل چه در پرداخت درگاه .. چه در خود شرکت ندیدم امیدوارم همینطور ادامه بدن و همینطور بمونن
یه خسته نباشید بدهکار شدیم با تشکر
Jahan Pay Co
July 8th, 2014, 22:04
براساس بررسی های صورت گرفته محدودیت 10 تراکنش ماهیانه به صورت کامل حذف شد و کاربران عزیز میتوانند بدون محدودیت از درگاه های موجود استفاده کنند.
sor
July 8th, 2014, 22:16
براساس بررسی های صورت گرفته محدودیت 10 تراکنش ماهیانه به صورت کامل حذف شد و کاربران عزیز میتوانند بدون محدودیت از درگاه های موجود استفاده کنند.
این کار رو که کردین واقعا عالیه
من حدود 4-5 ماه میشه از جهان پی استفاده میکنم خیلی راضی هستم
+
از پشتبانی هم دو چندان راضی هستم
پیروز باشید همیشه
Jahan Pay Co
July 26th, 2014, 01:41
اطلاعات پست اول به شرح ذیل بروز شد
- تعداد درگاه های بانکی فعال :12
-کارمزد درگاه مستقیم عادی : 1 درصد و غیر مستقیم :نیم درصد
-کارمزد درگاه مستقیم اختصاصی :1 درصد
-زمان تسویه حساب: حالت عادی 5 دقیقه الی 1 ساعت (نهایت 24 ساعت)
-امکانات:در عرض 30 ثانیه در جهان پی عضو و امکانات موجود را بررسی نمایید
اطلاعات ارسال شده مربوط به بازه زمانی 1392/01/30 الی 1393/04/30 می باشد
تعداد کاربران فعال و تایید شده سیستم :18.750
تعداد تراکنش های تکمیل شده:1.821.916
تعداد تیکت های ثبت شده:106.751
تعداد موارد ارسالی از فرم تماس با ما:*****
تعداد کاربران توقیف شده:21
تعداد کاربرانی که اخطار دریافت کردند:93
رتبه در ایران:542
offlive
July 26th, 2014, 02:20
من خیلی از جهان پی راضیم / خیلیا بهم پیشنهاد دادن باهاشون کار کنم ولی جهان پی 1 چیز دیگه اس !
مورد نداشتم مشتری بهم بگه سیستم مشکلی داره یا پرداخت نمیشه
Jahan Pay Co
July 26th, 2014, 22:23
من خیلی از جهان پی راضیم / خیلیا بهم پیشنهاد دادن باهاشون کار کنم ولی جهان پی 1 چیز دیگه اس !
مورد نداشتم مشتری بهم بگه سیستم مشکلی داره یا پرداخت نمیشه
ممنون نظر لطف شماست
reza115
July 26th, 2014, 22:40
سلام
سیستم حرفه ای دارند و انشاالله همینطور باقی بمونه
و همچنین امیدواریم در حفظ اطلاعات کاربران کوشا باشند و به راحتی در اختیار کسی قرار ندن
امیدواریم هر روز بهتر از دیروز باشند
mohammad.2016
July 27th, 2014, 00:03
چه خبر از قالب و تغیرات جدید؟
چه زمانی رونمایی میشه؟
shinsilvers
July 27th, 2014, 01:01
تقریبا 6 ماهی هست که با جهان پی کار می کنم
در یک کلام
واقعا عالیه !
hostfire
July 29th, 2014, 20:08
من از اپراتور 113 لایو چت شکایت دارم
اگر صلاح میدونید همینجا بگم در غیر اینصورت پ.خ بدم
irank1
July 29th, 2014, 21:40
عالی و بدون هیچ مشکلی هست
Mr.Pouria
October 13th, 2014, 17:10
جهنا پی بهترین سیستمی هست که باهاش کار کردم اما جدیدا مشکلاتی داره که اصلا راضی نیستم ! من از برج 1 سال 1392 تا امروز از این درگاه استفاده کردم ...
اما مشکل جدید من بیشتر مربوط به پشتیبانی هست !! قبلا پشتیبانی عالی بود و اگه مشکلی بود و حل نشده بود تماس میگرفتن خودشون و مشکلو حل میکردن ..
مثلا مشکلی که در حال حاظر وجود داره من باید تا امشب مبلغ 250 هزار تومان هزینه سرور سایت و لایسنس و غیره رو هب شکرت میزبانیم پرداخت کنم درسته ربطی ه جهان پی نداره این موضوع اما از اینجا مشترک میشه موضوع که من درخواست برداشت 280 هزار تومان به صورت شتاب میکنم (دیشب ساعت 1 شب) امروز صبح که میرم فاکتور رو پرداخت کنم میبینم پول توی حساب نیست !! زمانی که رفتم چک کردم که جهان پی واریز کرده یا نه دیدم که زده مبلغ به صورت پایا واریز شد !!! که من همچین درخواستی نکرده بودم زیرا تا حداقل فردا صبح پول به حساب من انتقال داده نمیشه ! و اگه سرویس دهنده هم قبول نکنه سرویس رو نگه داره تا فردا من مجبورم همه زحماتم رو بریزم دور و از اول شروع کنم ...
در زمانی که من تیکتی به پشتیبانی دادم که چرا پایا واریز شده به جای شتاپ گفتن سقف پرداخت اون روز شتاپ تکمیل شده و پایا واریز شده (خوب مسلما شما میتونستین تا امروز صبر کنید و برای بنده واریزی انجام بدید ... ) توی تیکت پرسیدم که حالا که پایا واریز شده آیا مبلیغ 280/000 هزار تومان واریز میشه یا مبلغ 279/500 تومان ! اگه پشتیبانی پاسخ درستی به بنده میداد مشکلی نبود (500 تومان پولی نیست اما از پاسخ پشتیبانی اصلا خوشم نیومد ) .
پاسخ پشتیبانی به سوال من :
کاربر گرامی,سلام
جناب شرایط در منوی هزینه ها قید شده است
سیستم پرداخت اینترنتی جهان پی | Jahan Pay - هزینه ها در سیستم (http://www.jahanpay.com/pages/price)
مبلغ تاییدی به حساب شما واریز می شود
-------
خوب الان مبلغ تعیدی کدوم هست 280/000 تومان پایا یا 279/500 شتاب ؟ یعنی پاسخ این خیلی سخت بود ؟ بعد از پاسخشون تیکت رو خودشون بستن ...
مجدد بنده تیکت دیگری زدم و سوالم رو به صورت کامل پرسیدم
متن ارسالی من به پشتیبانی در تیکت جدید :
لطفا در صورت امکان قبل از به نتیجه نرسیدن تیکت رو نبندید ...
-----------
من تیکتی با عنوان واریزی !! زده وبدم که بسته شد اما جوابمو آخر نگرفتم ...
من درخواست برداشت 280/000 هزار تومان داده بودم به صورت شتاپ که مبلغ تعیدی 279/500 تومان بود که 500 کارمزد بانکی کم شده خوب تا اینجا مشکلی نبود ...
اما امروز دیدم به صورت پابا واریز کردن ! که پشتیبان قبلی پاسخ این مورد رو بهم دادن هیچ ...
اما من نفهمیدم آخر سر زمانی که پایا کارمزد نداره اون 500 تومانی که به دلیل هزینه بانکی شتاب از پول من کسر شده و همکاران شما به صورت پایا واریز کردن ایا همان 280/000 هزار تومان واریز میشود یا 279/500 تومان !!
ممنون میشم یک جواب کامل بدید ...
--------------
پاسخ پشتیبانی به بنده :
کاربر گرامی,سلام
1- جناب وقتی تیکتی بسته می شود یعنی پاسخ شما به کامل ارسال شده است لینک قوانین و شرایط پشتیبانی
سیستم پرداخت اینترنتی جهان پی | Jahan Pay - قوانین پشتیبانی و ایجاد تیکت (http://www.jahanpay.com/pages/SupportRules)
- در صورتی که تیکت شما در وضعیت "بسته شده" است یعنی نیاز به ادامه گفتگو نیست و یا شما موارد فوق را رعایت ننموده اید.
2-در اینک هزینه ها قید شده است اگر سقف شتاب تکمیل شده باشد تسویه های مانده به صورت پایا ثبت می شود از انجایی که برای حسابداری مبلغ تاییدی ارسال می شود همون مبلغ در حواله نیز ثبت خواهد شد
سیستم پرداخت اینترنتی جهان پی | Jahan Pay - هزینه ها در سیستم (http://www.jahanpay.com/pages/price)
3-شما یک بار تیکت ایجاد کردید و پاسخ شما نیز داده شد و فکر نمی کنم دیگری نیازی به ادامه چندین صفحه یک تیکت باشد این موارد فقط وفقط باعث تاخیر در پاسخگویی به سایر کاربران می شود.
4- قبل از ادامه فعالیت مجدد قوانین و شرایط را بررسی فرمایید
-------------------------------------
باز هم میبینید که پاسخ درستی به بنده ندادن خب یعنی گفتن این جمله انقدر سخت هست که مثلا مبلغ 270 هزار تومان واریز میشود ب جای 280 هزار تومان . یعنی انقدر سخت هست که همه چیزو میگن به جز اصل موضوع ؟!!!!
بعد من نفهمیدم دقیقا توی این پاسخ تحدید کردن یا نه !!! توی بعضی جمله ها که بیشتر شبیه تحدید هست تا راهنمایی ! (شماره 1 و 3 و 4 رو با توجه کامل بخونید ...) فک میکنم از این موارد منظور ایشون این هست که اگه من میخوام باز هم از جهان پی استفاده کنم بایر هر چی گفتم بگم چشم !
آیا این درسته با کاربری که یکی از قدیمی های این سیستم هست این گونه پاسخ تیکت هاشون بدین ؟!
منتظر پاسخ تیم جهان پی در همین انجمن و در همین تاپیک هستم ...
شخصی که به تیکت ها پاسخ داد Azim GHader
--------------------------------
به شخصه از جهان پیی که اون همه دوستش داشتم و همیشه به همه معرفی میکردم توقع چنین پشتیبانی رو ندارم ...
امید وارم شاهد پشتیبانی قوی تر مانند قبل باشم ...
DeLtAvPs
October 13th, 2014, 18:16
دوست عزیز بنده هم دقیقا هفته پیش همین مشکل رو داشتم
وقتی برای منم همینطور شد تیکت دادم که چرا دیر واریز شده در حالی که ایمیل شب اومده همین رو گفتند!
منم همین 500 تومان رو گفتم همین جواب رو دادند
جالبه که بعد چند دقیقه حساب کاربری منو هم تا 1 ساعت کلا مسدود کرده بودند!
اگر لازم شد اسکرین شات هم میزارم
بله 500 تومان پولی نیست اما فکر کنید از هزاران نفر همین 500 تومان رو بگیرند در روز چی میشه!
- - - Updated - - -
یکی از دلایلی هم که من پست ندادم اینه که هنوز هم دارم استفاده میکنم چون درگاه خوبی هستش اما خوب ...
Mr.Pouria
October 13th, 2014, 18:27
دوست عزیز بنده هم دقیقا هفته پیش همین مشکل رو داشتم
وقتی برای منم همینطور شد تیکت دادم که چرا دیر واریز شده در حالی که ایمیل شب اومده همین رو گفتند!
منم همین 500 تومان رو گفتم همین جواب رو دادند
جالبه که بعد چند دقیقه حساب کاربری منو هم تا 1 ساعت کلا مسدود کرده بودند!
اگر لازم شد اسکرین شات هم میزارم
بله 500 تومان پولی نیست اما فکر کنید از هزاران نفر همین 500 تومان رو بگیرند در روز چی میشه!
- - - Updated - - -
یکی از دلایلی هم که من پست ندادم اینه که هنوز هم دارم استفاده میکنم چون درگاه خوبی هستش اما خوب ...
من به شخصه خودم مشکلی با جهان پی ندارم اما پشتیبانیشون دیگه یواش یواش داره مشکل ساز میشه و اگه از اینی که هست بد تر بشه قطعا کاربران خودشو از دست میده هیچ خیلی ها هم درگاه های دیگه رو استفاده میکنن ...
درگاه های خوب زیادی هستن که متعصفانه همشون مشکل پشتیبانی دارن در این بین درگاه جهان پی خوب بود که اونم متعصفانه پشتیبانیش داره خراب میشه ...
من که توی کار هاستینگ و غیره نیستم که درگاه نیاز داشته باشم دوستانی هم که تبلیغات بخوان بدن توی سایت هام و یا چیزی رو بفروشم توی نت میتونم از این به بعد به راحتی با شماره حساب این کارور انجام بدم و دیگه از درگاه استافده نکنم ...
اما بازم میگم بقیه درگاه ها مثب زرین پال پی لاین و غیره خوب هستن اما جهان پی عالیه ... اگه جهان پی میخواد عالی بمونه باید وقت بیشتری برای کاربران در پشتیبانی بزاره ...
به شخصه حاظرم به جای 0.5 درصد کارمزد 1 یا 2 درصد هم کارمزد بدم اما خوب در کنار خدمات خوب پشتیبانی خوب هم بگیرم ...
moalax
October 13th, 2014, 19:11
با سلام
در حال حاضر جزء مشتریان جهان پی نیستم . اما زمانی که از خدمات جهان پی استفاده می کردم راضی بودم
مینا-صیفی
October 13th, 2014, 19:24
جهان پی حوبه اما با Mr.Pouria (http://www.webhostingtalk.ir/member/99753/) شما موفق هستم که جهان پی پشتیبانیش جدیدا ضعیف شده تیکت میدی دیر جواب میدند مدتی هست و تسفیه حساب هاش شبا دیر میزنه .
دوم اینکه تیکتی میدی بارها شده دیدم که تیکت خودشون میبندند یک بی احترامی هست یا شاید سوال ادم بازم داره نمیگم همش اما گاهی اینطور بود من دیدم . خودم استفاده میکنم راضی هستم اما از پشتیبانیش جدیدا ....
Jahan Pay Co
October 14th, 2014, 01:36
هر شرکتی قوانینی دارد و تمامی کاربران آن شرکت باید آن را رعایت کردند
- تسویه حساب بین 5 دقیقه الی 24 ساعت انجام می شود و هیچ نیازی به ارسال تیکت و تماس تلفنی نیست
-زمان پاسخ گویی به تیکت ها نیز بین 5 دقیقه الی 24 ساعت کاری می باشد و مسلما در این بازه زمانی پاسخ داده خواهد شد
- جهان پی طبق شرایط درج شده میتواند نوع درخواست کاربر تغییر دهد از جمله این موارد حجم بالای درخواست ها و پر شدن سقف واریز شتاب می باشد
- کاربر Mr.Pouria تیکت شما به دلیل عدم بررسی شرایط و قوانین بسته شده بود و در آخرین تیکت نیز به شما تذکر دادیم دقیقا به لینک داده شده مراجعه فرمایید شما به عنوان کاربر سیستم حق انتشار محتوای تیکت یا اسامی پشتیبانان را ندارید. مورد بعدی اینکه درخواست شما به صورت اتومات و توسط سیستم ثبت شده به ساعت ثبت تسویه دقت کنید لذا سیستم به صورت هوشمند مبلغ تاییدی (مبلغ با کسر کارمزد) را اعمال می کند و در تمامی تیکت ها نیز خدمت شما اعلام شد و هیچ نیازی نیست 3 تا تیکت چند صفحه ای یا در انجمن پابلیک فرمایید با این شرایط حساب کاربری شما جهت بررسی دقیق به بخش مربوطه ارجاع شد.
-
Jahan Pay Co
October 24th, 2014, 20:15
با سلام و احترام
قالب صفحه اصلی و همچنین پنل کاربری به صورت کامل تغییر داده شد لذا خواهشمندیم از طریق لینک زیر بررسی کرده و در صورت وجود مشکل اعلام فرمایید تا تغییرات نهایی نیز اعمال شود.
سیستم پرداخت اینترنتی جهان پی | Jahan Pay (http://www.jahanpay.com/)
با سپاس
- - - Updated - - -
با سلام و احترام
قالب صفحه اصلی و همچنین پنل کاربری به صورت کامل تغییر داده شد لذا خواهشمندیم از طریق لینک زیر بررسی کرده و در صورت وجود مشکل اعلام فرمایید تا تغییرات نهایی نیز اعمال شود.
سیستم پرداخت اینترنتی جهان پی | Jahan Pay (http://www.jahanpay.com/)
با سپاس
Bannned
October 25th, 2014, 01:58
کد نویسیش کار کی هست ؟
Jahan Pay Co
October 25th, 2014, 10:28
کد نویسیش کار کی هست ؟
طراحی و پیاده سازی شرکت رسا پژواک جهان | 476261-021 (http://www.rasaco.co/fa/web-design/site)
مینا-صیفی
October 25th, 2014, 13:16
طراحی و پیاده سازی شرکت رسا پژواک جهان | 476261-021 (http://www.rasaco.co/fa/web-design/site)
قالب زیبایی هست تبریک فقط جهت بهینه سازی و رفع ارور های قالب eroor & warning استاندارد جهانی به کد نویستون بگید این ها رو رفع کنند
من تا اعلان چند ماه بیشتر استفاده نکردم اما راضی بودم
Mr.Pouria
October 26th, 2014, 20:55
دوست عزیز پیشنهاد میکنم امکان تغیر وگو و اسم فروشگا هم در بخش درگاه های اختصاصی فعال کنید که کاربران بتونن از درگاه قبلی خود که برای سایت x گرفته شده بود برای سایت y با تغیر لوگوی درگاه استفاده کنن ...
به شخصه یه درگاه اختصاصی دارم که نمیتونم استفاده کنم روی سایت جدیدم زیرا لوگوی یک سایت دیگر که فروخته شده روی اون هست !
sor
October 26th, 2014, 21:03
دوست عزیز پیشنهاد میکنم امکان تغیر وگو و اسم فروشگا هم در بخش درگاه های اختصاصی فعال کنید که کاربران بتونن از درگاه قبلی خود که برای سایت x گرفته شده بود برای سایت y با تغیر لوگوی درگاه استفاده کنن ...
به شخصه یه درگاه اختصاصی دارم که نمیتونم استفاده کنم روی سایت جدیدم زیرا لوگوی یک سایت دیگر که فروخته شده روی اون هست !
منم با شما موافق هستم اگه این امکان فراهم بشه خیلی خوب میشه
به شخصه خودمم یه مشکل مثل شما دارم !
Jahan Pay Co
October 26th, 2014, 21:23
منم با شما موافق هستم اگه این امکان فراهم بشه خیلی خوب میشه
به شخصه خودمم یه مشکل مثل شما دارم !
متاسفانه به دلایلی این مورد فعلا امکان پذیر نمی باشد ان شالله سعی می کنیم این موضوع بررسی و راه حل مناسبی اعلام گردد.
Mr.Pouria
October 26th, 2014, 21:35
متاسفانه به دلایلی این مورد فعلا امکان پذیر نمی باشد ان شالله سعی می کنیم این موضوع بررسی و راه حل مناسبی اعلام گردد.
تشکر از پاسخ شما .
فقط یک سوال در صورت درخواست میتونیم اطلاعات جدید رو برای شما ارسال کنیم تا خود شما تغیرات بدید ؟! (تغیر لوگو - آدرس - اسم سایت )
میدونم اینجا نباید اینو میپرسیدم و در سایت مطرح میشد اما خوب اینجا پرسیدم که هرکی این سوال رو داره بامراجعه به این تاپیک جوابشو بگیره ....
f.saadat
October 26th, 2014, 22:00
فقط میتونم یک کلمه بگم
عالی
هیچی دیگه نمیتونم بگم! فقط عالی!
Jahan Pay Co
October 27th, 2014, 20:57
تشکر از پاسخ شما .
فقط یک سوال در صورت درخواست میتونیم اطلاعات جدید رو برای شما ارسال کنیم تا خود شما تغیرات بدید ؟! (تغیر لوگو - آدرس - اسم سایت )
میدونم اینجا نباید اینو میپرسیدم و در سایت مطرح میشد اما خوب اینجا پرسیدم که هرکی این سوال رو داره بامراجعه به این تاپیک جوابشو بگیره ....
اگر منظور شما درگاه اختصاصی می باشد نتیجه بررسی از طریق سایت اعلام می شود که در این صورت اطلاعات را از طریق سامانه جدید دریافت خواهیم کرد.
- - - Updated - - -
با سلام و احترام
اضافه شدن SSL
پروتکل امن HTTPS نیز به سیستم اضافه شد
https://www.jahanpay.com
mihankid
October 27th, 2014, 21:28
درگاه و خدمات عالی
کارمزد معقول
پشتیبانی خوب
تسویه حساب منظم
از اینکه روی این درگاه سوییچ کردم بسیار راضی هستم و از زمانی که اولین بار با این درگاه کار کردم تا حالا امکانات زیادی بهش اضافه شده
امیدوارم درگاه موبایلی و ایده های جدیدتری هم بهش اضافه بشه
saeid1346
October 27th, 2014, 21:34
علت این که شما نماد اعتماد الکترونیکی ندارید چیه ؟
چون دقیقا جی پال هم هیچ مشکلی نداشت فقط نمادی در سایتش مشاهده نمیشد و بقیه ماجرا که همه در جریان هستند !
Mr.Pouria
October 27th, 2014, 21:45
علت این که شما نماد اعتماد الکترونیکی ندارید چیه ؟
چون دقیقا جی پال هم هیچ مشکلی نداشت فقط نمادی در سایتش مشاهده نمیشد و بقیه ماجرا که همه در جریان هستند !
به عنوان یه کاربر که از روز اول با این سیستم همکاری میکنم (فک کنم عضو 100 نفر اول سیستم هستم) میتونم بگم هیچ مشکلی نداره من حتی وقتی بخاوم پول توی حساب بانکی داشته باشم به این سایت انتقال میدم تمامی موجودیه کارتمو !!! زیرا به بانک داری کشور هیچ اعتمادی ندارم اما به جهان پی اعتماد دارم ...
سرزمین
October 27th, 2014, 21:51
به عنوان یه کاربر که از روز اول با این سیستم همکاری میکنم (فک کنم عضو 100 نفر اول سیستم هستم) میتونم بگم هیچ مشکلی نداره من حتی وقتی بخاوم پول توی حساب بانکی داشته باشم به این سایت انتقال میدم تمامی موجودیه کارتمو !!! زیرا به بانک داری کشور هیچ اعتمادی ندارم اما به جهان پی اعتماد دارم ...
دیگه خیلی حرف جالب زدی شما به بانکداری اعتماد نداری چه طوری به ایشون اعتماد داری؟ ایشون از طریق سیستم بانکداری به صورت واسط عمل میکنه.
mihankid
October 27th, 2014, 22:07
دیگه خیلی حرف جالب زدی شما به بانکداری اعتماد نداری چه طوری به ایشون اعتماد داری؟ ایشون از طریق سیستم بانکداری به صورت واسط عمل میکنه.
البته به جهان پی کاملا اعتماد هست ولی دیگه این حرفی که این دوست ما زدند هم جالب بود
شما حاضر هستید بابت اینکه پول انتقال بدید 1درصد کارمزد بدید؟
بعد شما که به بانک ها اعتماد ندارید متوجه هستید که دارید از طریق درگاه همین بانکها پول را واریز میکنید؟
به نظرم یکم تناقض وجود داره
Mr.Pouria
October 27th, 2014, 22:26
البته به جهان پی کاملا اعتماد هست ولی دیگه این حرفی که این دوست ما زدند هم جالب بود
شما حاضر هستید بابت اینکه پول انتقال بدید 1درصد کارمزد بدید؟
بعد شما که به بانک ها اعتماد ندارید متوجه هستید که دارید از طریق درگاه همین بانکها پول را واریز میکنید؟
به نظرم یکم تناقض وجود داره
فک کنم درست متوجه موضوع نشدین :)
این سایت درسته یه درگاه واسطه بین کاربران و یانک هست و تمامی پول ها آخر سر از بانک گذر میکنه اما بانک داری کشور کمی میلنگه ...
من پولم رو از بانک به حساب این سایت انتقال میدم اینگونه پول بنده که 10 روز قبل از تمدید سرورم به حساب جهان پی انتقل دادم به مدت 10 روز نگه میدارم و سپس به حساب خودم و سریعا به شرکت مربوطه پرداخت میکنم !
زیرا با اشنایی کاملی که از جهان پی توی این 16 ماه دارم کوچک ترین مشکلی نداشتم باهاشون و اگه پولی رو ثابت هم قرار دادم هیچ مشکلی پیش نیومده ...(بعضی وقت ها تراکنش هایی که کاربران انجام دادن چند ماه بعد برداشت شده و بدون کوچک ترین مشکلی در سریع ترین زمان ممکن به حساب من ریخته شده ... )
از این نظر میگم که به بانک اعتماد ندارم اما به جهان پی اعتماد دارم زیرا آقای زارع رو کاملا میشناسم و اعتماد کامل بهشون دارم ...
hamad
October 27th, 2014, 22:28
سلام
خدماتتون واقعا عالیه
لطفا پلاگین پرداخت برای اسکریپت بازدید ساز (http://www.20script.ir/%D8%A7%D8%B3%DA%A9%D8%B1%DB%8C%D9%BE%D8%AA-%D9%81%D8%A7%D8%B1%D8%B3%DB%8C-%DA%A9%D8%B3%D8%A8-%D8%AF%D8%B1-%D8%A2%D9%85%D8%AF-%D8%A8%D8%A7-%D8%A8%D8%A7%D8%B2%D8%AF%DB%8C%D8%AF-%D8%B3%D8%A7%D8%B2/) بنویسید
سرزمین
October 27th, 2014, 22:31
فک کنم درست متوجه موضوع نشدین :)
این سایت درسته یه درگاه واسطه بین کاربران و یانک هست و تمامی پول ها آخر سر از بانک گذر میکنه اما بانک داری کشور کمی میلنگه ...
من پولم رو از بانک به حساب این سایت انتقال میدم اینگونه پول بنده که 10 روز قبل از تمدید سرورم به حساب جهان پی انتقل دادم به مدت 10 روز نگه میدارم و سپس به حساب خودم و سریعا به شرکت مربوطه پرداخت میکنم !
زیرا با اشنایی کاملی که از جهان پی توی این 16 ماه دارم کوچک ترین مشکلی نداشتم باهاشون و اگه پولی رو ثابت هم قرار دادم هیچ مشکلی پیش نیومده ...(بعضی وقت ها تراکنش هایی که کاربران انجام دادن چند ماه بعد برداشت شده و بدون کوچک ترین مشکلی در سریع ترین زمان ممکن به حساب من ریخته شده ... )
از این نظر میگم که به بانک اعتماد ندارم اما به جهان پی اعتماد دارم زیرا آقای زارع رو کاملا میشناسم و اعتماد کامل بهشون دارم ...
دوست عزیز پول شما در حساب بانکی جهان پی نگهداری میشه (حالا این حساب میخواد برای هر بانکی باشه) سایت که چیزی داخلش نیست! سایت فقط عدد و ارقامه
Mr.Pouria
October 27th, 2014, 22:56
دوست عزیز پول شما در حساب بانکی جهان پی نگهداری میشه (حالا این حساب میخواد برای هر بانکی باشه) سایت که چیزی داخلش نیست! سایت فقط عدد و ارقامه
دوست عزیز شما منظور بنده رو متوجه نمیشید واگه در نوشته های بنده دقت نکنید این حرف ها بی نتیجه میمونه ...
مهم نیست حساب جهان پی در کدام بانک هست مهم اینه که اگه پسفردا بانک x که حساب جهان پی در اون هست اگه به هر دلیلی اتفاقی برای حساب یا پول بیوفته وکلای جهان پی پیگیر میشن و هم چنین در صورت کلاه برداری بانک x بیمه سقفی از پول رو بر میگردونه ...
اما حال در مقابل من اگه پول تو حساب خودم باشه و هر موردی پیش بیاد باید به شخصه دنبال کاراش باشم ...
(مثل مئسسه y که 3 سال پیش یه مبلغ بسیار زیاد کلاه برداری کرد و نزدیک به 100 شعبه خودشو بست و از کشور خارج شدن (میگن فرار کردن اما شاید هم در داخل کشور باشن ! اینجا ایران است !) مدیرانش و مسئولین محترم نظام هم هیچ پیگیری نکردن که پول این آدم هایی که سرشون کلاه رفته رو بهشون حتی یک ریالشو پس ندادن !! )
برای همینه که من به نظام بانکی و ... کشور اعتماد ندارم و در مقابل به جهان پی اعتماد دارم زیرا لاعقل برای پول خودشون هم شده باشه پیگیر کار ها میشن به شخصه پیگیری قوی جهان پی برای من در حدودا 11 ماه پیش ثابت شده که یک تراکنش موفق بود و پول به حساب جهان پی رفته بود اما به حساب من (در جهان پی) واریز نشده بود که با پیگیری که جهان پی خودشون انجام دادن طی گزارش من در کمتر از 24 ساعت پول به حساب بنده واریز شد و همچنین با تماس تلفنی از بنده معضرت خواهی به دلیل مشکل به وجود اومده کردن ...
(مورد داریم که یکی از دوستان حدودا وسط های سال 91 یک پرداخت نیم ملیونی به سایتی که از یه درگاه واسطه معروف استفاده میکرد انجام داد که برای پول ایشون هم همون موردی دقیقا شبیه بنده پیش اومد که پول به حساب شخص مورد نظر نرسیده بود اما پول واریز شده بود از سمت ما ! این دوست بنده خدا ما و اون شخص پذیرنده کلی پیگیری کردن خودشون (پشتیبانی سایت x از پیگیری موضوع تفره میرفت و میگفت پیگیری تراکنش ها باید توسط پذیرنده انجام بشه !) خلاصه این دوست ما چند ما دویین اما آخر سر هم به پولش نرسید و بیخیال شد آخر سر ...)
سرزمین
October 27th, 2014, 23:01
:d دوست عزیز خوب شما پولتو بذار توی بانکی که معتبر باشه مثل بانک ملی، ملت و ... این همه بانک معتبر در ضمین آدم هایی با پول های خیلی بیشتر همچین فکری نمیکنن و هیچ اتفاقی هم تا الآن براشون اتفاق نیفتاده که شما میکنی من کاری ندارم شما ختار هستی ولی داری سیتم بانکی یه کشور رو میبری زیر سؤال پیشنهاد میدم رفتارتون رو عوض کنید
شما هم پولات رو نذار مؤسسه y که هیچ کس نمیشناسه بذار بانک x که میشناسن و اعتبار داره در ضمن خود شما هم که میگی مورد داریم از یه درگاه واسط فلان ... شده من بین حرفای شما تناقض میبینم
Mr.Pouria
October 27th, 2014, 23:06
:d دوست عزیز خوب شما پولتو بذار توی بانکی که معتبر باشه مثل بانک ملی، ملت و ... این همه بانک معتبر در ضمین آدم هایی با پول های خیلی بیشتر همچین فکری نمیکنن و هیچ اتفاقی هم تا الآن براشون اتفاق نیفتاده که شما میکنی من کاری ندارم شما ختار هستی ولی داری سیتم بانکی یه کشور رو میبری زیر سؤال پیشنهاد میدم رفتارتون رو عوض کنید
شما هم پولات رو نذار مؤسسه y که هیچ کس نمیشناسه بذار بانک x که میشناسن و اعتبار داره
دوست عزیز اول جمله گفتم
دوست عزیز شما منظور بنده رو متوجه نمیشید واگه در نوشته های بنده دقت نکنید این حرف ها بی نتیجه میمونه ...
الان در باره شما دارم فکر میکنم دنبال یه تفریح و یه سوژه برای تفریح میگردین و گیر دادین و دنبال حاشیه میگردین که سرگرم بشید ...
همون بانک های x که معتبر هستن هم به شخصه ده ها بار شاهد اختلاساشون بودم .
در صورت ادامه بحث پاسخی از سمت بنده دیگر نمیگیرید ...
سرزمین
October 27th, 2014, 23:31
عزیز من نه دنبال حاشیه هستم و نه چیز دیگه چشمم افتاد نمیدونم از کجا گفتی به سیستم بانکی اعتماد ندارم ولی به جهان پی دارم این تناقض داره من کاری ندارم شما به چی اعتماد داری به چی نداری من کاری با بانک ندارم ولی دیگه شما یه حرفی میزنی که دیگران گمراه میشن و این حرف غلطه، من کاری با بانک ندارم ولی حداقل مقایسه بانک با جهان پی خیلی غلطه در حالی که جهان پی از بانک داره استفاده میکنه و قابل قیاس نیست من دیگه ادامه نمیدم بحث کردن نتیجه ای نداره
- - - Updated - - -
از مدیریت جهان پی هم عذرخواهی می کنم وسط تاپیک ایشون این حرف ها زده شد اما به نظر من لازم بود.
mehrangta
October 27th, 2014, 23:47
طی 7 ماهی که باهاشون همکاری داشتم تقریبا سیستم بی نقصی دارند
Jahan Pay Co
October 27th, 2014, 23:48
دوستان اینجا فقط تاپیک معرفی خدمات و ارائه نظرات خودتون در مورد جهان پی است لطفا تاپیک را به حاشیه نکشین :)
جهان پی فروشگاه نیست و مرجع بررسی ما نیز نماد نمی باشد جهان پی یک شخیصت حقوقی با موضوع فعالیت "طراحی,تولید,ارائه,نوآوری و پشتیبانی انواع سامانه ها , خدمات بانکی و تجارت الکترونیک از جمله پرداخت آنلاین
... می باشد که طی قرارداد و تفاهم نامه با شرکت های پرداخت الکترونیک زیرمجموعه شاپرک فعالیت می کند. با این حال وب سایت های رسمی شرکت که به نوعی کالا یا خدماتی ارائه میدهند دارای نماد اعتماد می باشند
برای کسب اطلاعات بیشتر"لطفا به منوی " درباره ما یا به وب سایت رسمی شرکت رساکو - روزنامه رسمی کشور.. مراجعه فرمایید
https://www.jahanpay.com/xpages/about
sor
October 27th, 2014, 23:55
با سلام بنده هم خیلی وقته دارم باهاشون کار میکنم
از همه نظر عالی هستن .
قابل توجه بعضی دوستان عرض بشه که برای بنده تسویه حساب بین 1 ساعت و بیشتر زمان 6 - 7 ساعت بود ( تغریبی بگم بین 3 تا 4 ساعت بوده )
چند پیشنهاد : اگر بتونید از بانک ملت هم درگاه بدین عالی میشه
+ اگه هزینه دریافت درگاه رایگان بشه خیلی خوب میشه
اگر بشه یک کارت بانکی متصل به حساب جهان پی هم ارایه بدین عالی عالی میشه.
amir1000000_1
October 28th, 2014, 00:51
من یه مدته استفاده میکنم عالیه.
تنها ایرادش درگاه اختصاصی هست که رایگان نیست
اما کارمزد کم هست و سرعتش عالی هست.
saeid1346
October 28th, 2014, 01:48
ظاهرا خود ایشون تمایل به پاسخ در تایپیک نداشتن !
فقط این رو میتونم بگم منتظر جی پال بعدی باشید دوستان
این درگاهم کارشون خوبه استفاده کنید حتما
موفق باشید
rezaonline.net
October 28th, 2014, 03:10
نماد اعتماد به سایتهایی اعطا میشه که کالایی برای مبادله داشته باشن ، در درگاههای واسطه پول مبادله میشه نه کالا این یکی از مشکلات .
مورد بعدی هم اینکه ، به طور مثال فروشگاه بنده rezaworkshop.ir نماد اعتماد داره ، به شما چه چیزی رو ثابت میکنه ؟
تنها چیزی که ثابت میکنه اطلاعات بنده در یک جایی ثبت هست برای موقعی که مشکلی پیش بیاد .
حالا نه این سایت سایرسایتها واسطه هم اومدن برای یک سایت زیرمجموعه شان نماد گرفتن که کاربر رو توجیه کنن اطلاعاتشون توی مرکز رسمی به اسم نماد ثبت شده و در دسترس هست .
لذا نماد تاییدی بر نوع فعالیت نیست ، فقط به نوعی سازماندهی صنف فعالان حوزه مجازی و اینترنت هست .
:)
saeid1346
October 28th, 2014, 03:17
ویرایش شد !
ادامه ندید دوستان
موفق باشید
hadsi
October 28th, 2014, 22:44
سریع و مطمئن
Jahan Pay Co
October 28th, 2014, 23:45
به اطلاع می رسانیم سرویس پرداخت در محل جهان پی نیز تا چند روز دیگر در دسترس تمامی فروشندگان عزیز قرار خواهد گرفت.
cybamin
October 28th, 2014, 23:47
من یکی دو مورد پرداخت داشتم و واقعا راضی بودم از کیفیت و کارمزد.
mehrangta
October 29th, 2014, 00:03
اگه بتونید یه چیزی عین زرین کارت بدید خیلی عالی میشه ! مثلا جهان کارت :)
sor
October 29th, 2014, 00:13
به اطلاع می رسانیم سرویس پرداخت در محل جهان پی نیز تا چند روز دیگر در دسترس تمامی فروشندگان عزیز قرار خواهد گرفت.
میشه یکم توضیح بدین !
Jahan Pay Co
October 29th, 2014, 01:00
میشه یکم توضیح بدین !
انشالله بزودی اطلاعات تکمیلی اعلام می شود
- - - Updated - - -
اگه بتونید یه چیزی عین زرین کارت بدید خیلی عالی میشه ! مثلا جهان کارت :)
با توجه به مکاتباتی که با برخی از شرکت ها و بانکهایی خصوصی داشتیم کارت های صادر شده محدودیت هایی دارند که عملا از طرف مدیریت شرکت تایید نشد به همین دلیل فعلا از ارائه این سرویس صرف نظر کردیم.
مینا-صیفی
October 29th, 2014, 16:26
در قالب سایت جدیدتون چرا قسمت پلاگین ها کامل نیست فقط 3 اسکریپت پلاگین گذاشتید ؟
virtual freer card store و غیره نیست اپدیت شده کامل تکمیل کنید اون قسمت را.
زیرا در قالب قبلی شما بود این ها با تشکر.
cybamin
October 29th, 2014, 18:04
با توجه به مکاتباتی که با برخی از شرکت ها و بانکهایی خصوصی داشتیم کارت های صادر شده محدودیت هایی دارند که عملا از طرف مدیریت شرکت تایید نشد به همین دلیل فعلا از ارائه این سرویس صرف نظر کردیم.
خب زرین کارت هم محدودیت داره. حیفه سیستم خوب شما از بقیه سرویسها عقب بیفته. منتظر خبرهای خوش هستیم :)
Riko
October 29th, 2014, 18:29
سلام
من که خیلی ازش راضی راضیم و پشتیبانی عالی دارن نصب شبی هم جواب میدن:D. و کار کردن از سایر سامانه ها برام راحتره.
اون قضیه پلاگین ها به پشتیبان که گفتم گفت هنوز ست نشده ، پلاگینی که می خواستم لینک دانلودش بهم داد. می تونید از آدرس زیر دانلودش کنید.
http://www.jahanpay.com/main/plugins
ولی اگه ی خورده حد نساب پایین تر می آوردند بهتر بود 5 هزارتومان کافیه.
Jahan Pay Co
October 29th, 2014, 19:46
در قالب سایت جدیدتون چرا قسمت پلاگین ها کامل نیست فقط 3 اسکریپت پلاگین گذاشتید ؟
virtual freer card store و غیره نیست اپدیت شده کامل تکمیل کنید اون قسمت را.
زیرا در قالب قبلی شما بود این ها با تشکر.
این قسمت درحال بروز رسانی می باشد
- - - Updated - - -
خب زرین کارت هم محدودیت داره. حیفه سیستم خوب شما از بقیه سرویسها عقب بیفته. منتظر خبرهای خوش هستیم :)
متاسفانه با توجه به اینکه هر شخصی بیش از 5 -6 کارت بانکی ندارد فکر نکنم نیازی باشه که کارت هایی با محدودیت های زیاد صادر و در اختیار آنها قرار دهیم :)
با این حال بررسی می کنیم.
HiradHost
October 30th, 2014, 14:37
بسیار عالی
cybamin
October 30th, 2014, 15:04
کاش بصورت پیش فرض، لاگین و ثبت نام سرویس با ssl انجام میگرفت. از سرویسی مانند شما توقع رعایت این موضوع میره.
007
October 30th, 2014, 15:18
کاش بصورت پیش فرض، لاگین و ثبت نام سرویس با ssl انجام میگرفت. از سرویسی مانند شما توقع رعایت این موضوع میره.
سلام
از روز اول از طریق اس اس ال کار انجام می شود تا به امروز.
ثبت نام -لاگین و همه ی مواردی که فرمودین اصلا شما به سایت مراجعه کردین؟!!!
ارادت
cybamin
October 30th, 2014, 15:26
سلام
از روز اول از طریق اس اس ال کار انجام می شود تا به امروز.
ثبت نام -لاگین و همه ی مواردی که فرمودین اصلا شما به سایت مراجعه کردین؟!!!
ارادت
مطمئنید سایت دیگه نمیرفتید؟ :D
بله دوست عزیز. شما تشریف ببرید: سیستم پرداخت اینترنتی جهان پی | Jahan Pay (http://jahanpay.com) و در بالای صفحه ، روی دکمه ثبت نام یا ورود (دکمه سبز / آبی) کلیک کنید. اگر به صفحه HTTPS منتقل شد، ما را هم در جریان بگذارید.
این پیام جهان پی را هم ببینید. مربوط به امروزه:
23517
007
October 30th, 2014, 15:44
سلام
اینکه دیفالت نیست نشون نمیده استفاده نمی کنن: من منظورم این بوده
https://www.jahanpay.com/
درضمن یک زمانی یادم هست که این اس اس ال دیفالت بود الان دیفالت نیست کار اشتباهی هست که باید اصلاحش کنن به نظرم
منم الان چون همیشه استفاده میکردم فکر کردم دیفالت هست نگو من میزدم حهان پی توی کروم خودش همون اس اس ال رو می آورد
اشتباه از طرفین قابل برگشت است
دوس دار شما
ارادت
rezagh2007
October 30th, 2014, 18:39
با سلام
اول تشکر بابت تمامی سایت خوب جهان پی
تا الان با درگاه های زیادی کار کرده ام ولی خداییش در طول این 4 سال هیچ درگاه بانکی مطمئن تر و کامل تر از جان پی نبوده
امکاناتش بسیار عالیه-تسویه حساب-پشتیبانی-درگاه مستقیم-و امنیت و..... خیلی عالی بوده
خوشحالم که جزو اولین های جهان پی بود ام.منظورم جزو زیر 100 نفر اول کاربراش بوده ام.و الان جایگاهم از نظر سطح کارکرد تراکنش ها در سایت الان تقریبا 800 هست
به هر حال کل صحبت هام این بود .خیلی عالی هستی جهان پی--تشکر بابت خدمات خوب و ارزنده ات به کابران خوب ایرانی
Jahan Pay Co
October 30th, 2014, 22:37
متاسفانه استفاده از ssl باعث کندی سایت می شود ولی با این حال گزینه ثبت نام و لاگین با ssl ست شده است.
کاربر میتواند به دلخواه از هر دو آدرس استفاده کند.
مینا-صیفی
October 30th, 2014, 23:34
متاسفانه استفاده از ssl باعث کندی سایت می شود ولی با این حال گزینه ثبت نام و لاگین با ssl ست شده است.
کاربر میتواند به دلخواه از هر دو آدرس استفاده کند.
سیستم پرداخت اینترنتی جهان پی | Jahan Pay (http://www.jahanpay.com/xpages/plugin#pluginz) در این قسمت بهم ریختگی داره امروز نگاه کردم و پلاگین ها کامل تفکیک شده این ها نیست و غلط املائی هم دارد مثلا اسکریپت Vritual Freer رو نوشتند Virtual Free :| لطفا اون کسی که مسئول هست بگید درست به نحو احسن انجام بده منظم همه تفکیک شده یک جا اتوماتیک یکجا ...
4 & 5 درگاه بانکی که فعال دارید را تفکیک شده در همه نوع اسکریپت ها بذارند و اتوماتیک را . Full Update
Jahan Pay Co
October 30th, 2014, 23:37
[QUOTE=مینا-صیفی;1208849]سیستم پرداخت اینترنتی جهان پی | Jahan Pay (http://www.jahanpay.com/xpages/plugin#pluginz) در این قسمت بهم ریختگی داره امروز نگاه کردم و پلاگین ها کامل تفکیک شده این ها نیست و غلط املائی هم دارد مثلا اسکریپت Vritual Freer رو نوشتند در همین تاپیک قبلا اعلام شد منوی پلاگین ها در حال بروز رسانی می باشد /
مینا-صیفی
October 30th, 2014, 23:43
چون امروز دیدم اظافه شده عناوین ها فکر کردم بروزرسانی شما تموم شد ....
اما الان که فرمودید ظاهرا پس کار داره در انجام کامل و اپدیت شدن هست متشکر
لازم به ذکر هست حدود 1سال هست کار میکنم با جهان پی خلاصه مثله خودمون میدونیم دوست دارم که انتقاد میکنم گاهی .
Jahan Pay Co
October 30th, 2014, 23:47
چون امروز دیدم اظافه شده عناوین ها فکر کردم بروزرسانی شما تموم شد ....
اما الان که فرمودید ظاهرا پس کار داره در انجام کامل و اپدیت شدن هست متشکر
لازم به ذکر هست حدود 1سال هست کار میکنم با جهان پی خلاصه مثله خودمون میدونیم دوست دارم که انتقاد میکنم گاهی .
ممنون شما لطف دارید
ان شالله طی چند روز آینده به صورت کاملا ست خواهند شد.
AQUILA
October 31st, 2014, 02:06
خلاصه مثله خودمون میدونیم دوست دارم که انتقاد میکنم گاهی .
البته آقای قادر انگار از انتقاد خوشش نمیاد :d یه بار بدجوری حال منو گرفت @-)
مجموعا" درگاه جهان پی درگاهی عالی و با برکت و مدیران و پرسنلش همگی نمونه و حرفه ای هستند و در این مدت حدود یکسال که از *** درگاهمو به جهان پی انتقال دادم کاملا" راضی هستم .
امیدوارم هرچه زودتر سایر امکانات مثل همکاری در فروش شارژ و ... که تو منوی امکانات رویت میشه هم فعال بشن
برای مجموعه مدیران و پرسنل و کاربران این سامانه آرزوی سلامت و توفیق روزافزون دارم :53:
saeid1346
October 31st, 2014, 18:20
Jahan Pay Co
امکان معرفی پرسنل مثل آقای قادر هست ؟
بلاخره کاربران باید اشنایی داشتن باشن با پرسنل شما !
yossef
November 2nd, 2014, 11:31
خوبه همین رویه رو ادامه بدید موفق باشید
saeid1346
November 2nd, 2014, 15:45
Jahan Pay Co
دوست عزیز علت این که درخواست معرفی اقای قادر رو داشتم ایشون مکرر با کاربران برخورد بسیار زشت و زننده ای داشتن و در چند پیغام خصوصی هم برام ارسال شده این موضوع ! میخواستم بدونم مشکل ایشون چیه که برای هر انتقادی با کاربران اینطور برخورد میکنن ؟
سطح تحصیلات ایشون چیه ؟
این پست در ارتباط با نظر ما در مورد سیستم شما و ارائه یک سوال بود
باتشکر از شما
Jahan Pay Co
November 2nd, 2014, 17:26
Jahan Pay Co
دوست عزیز علت این که درخواست معرفی اقای قادر رو داشتم ایشون مکرر با کاربران برخورد بسیار زشت و زننده ای داشتن و در چند پیغام خصوصی هم برام ارسال شده این موضوع ! میخواستم بدونم مشکل ایشون چیه که برای هر انتقادی با کاربران اینطور برخورد میکنن ؟
سطح تحصیلات ایشون چیه ؟
باتشکر از شما
جناب قبلا با شما بنده مکاتباتی داشتم با هر کاربر طبق قوانین و در سطح همون کاربر برخورد می شود شما نیز اگر کاربر جهان پی هستید از طریق پنل کاربری اقدام کنید نیازی نیست بنده به سوالات شما پاسخ دهم :)
rezaonline.net
November 2nd, 2014, 23:15
Jahan Pay Co
سطح تحصیلات ایشون چیه ؟
باتشکر از شما
یک قاعده کلی هست که میگن هر چی بکارید همونقدر درو میکنید .
البته جسارت نباشه یه ذره ضرب المثله تند بود :)
خیلی پیش اومده به شخصه خود من با تیکت هایی روبه رو میشم که کاربران با لحن بسیار تند و نا مناسبی مطلبی که مورد نظرشون هست رو ابراز میکنن مسلما با خواندن چنین تیکت هایی ، جواب دادن بهشون پر از موج و انرژی منفی میشود .
بسیار پیش اومده سر یک مسئله که حق هم باکاربر بوده برخورد تنی از کاربر دریافت نموده ایم و مسلما این روی نحوه نگارش متن تیکت ها تاثیر خواهد گذاشت .
لذا متن و لحن تیکت هایی که از جانب کاربران میاد مسلما روی بازخورد پاسخگویی تاثیر میگذارد و فکر کنم تمامی همکاران این مساله را تایید کنند .
mhiizadi
November 2nd, 2014, 23:44
یک قاعده کلی هست که میگن هر چی بکارید همونقدر درو میکنید .
البته جسارت نباشه یه ذره ضرب المثله تند بود :)
خیلی پیش اومده به شخصه خود من با تیکت هایی روبه رو میشم که کاربران با لحن بسیار تند و نا مناسبی مطلبی که مورد نظرشون هست رو ابراز میکنن مسلما با خواندن چنین تیکت هایی ، جواب دادن بهشون پر از موج و انرژی منفی میشود .
بسیار پیش اومده سر یک مسئله که حق هم باکاربر بوده برخورد تنی از کاربر دریافت نموده ایم و مسلما این روی نحوه نگارش متن تیکت ها تاثیر خواهد گذاشت .
لذا متن و لحن تیکت هایی که از جانب کاربران میاد مسلما روی بازخورد پاسخگویی تاثیر میگذارد و فکر کنم تمامی همکاران این مساله را تایید کنند .
با هر کاربری با توجه به طرز حرف خودش رفتار میشه :)
بنده هم همین طورم اما تا الان یکی دو مورد بیشتر نبوده :)
saeid1346
November 3rd, 2014, 00:22
rezaonline.net
mhiizadi
دوستان طرف سخن بنده به هیچ وجه شما نبودید و از شما هیچ سوالی پرسیده نشد ! پس لطفا اسپم ارسال نکنید
Jahan Pay Co
کاربر محترم
شخصی به نام آقای -قادر که در زیر مجموعه شما کار میکنه و مشخص نیست ایشون مدرک تحصیلیشون چیه و در چه سطحی در مجموعه شما کار میکنن مکرر به کاربران توهین کرده اتفاقا کاربران هم هیچ توهین خاصی نکرده بودن شاید یک انتقاد کرده بودن یا سوال یا یک درخواست اون هم کاملا مودبانه و بدون هیچ گونه توهینی ! اسکرین شات های پیام ها هم موجوده اگر لزومی داره در اینجا قرار بدم !
مطمئنم اگر اون کاربر ها خودشون رو در این تایپیک معرفی کنن شما درگاهشون رو مسدود میکنید ! البته خود یوزر Jahan Pay Co معرفی نشده که توسط چه شخصی داره استفاده میشه.
بنده منتظر ارسال هیچ پاسخی از طرف شما نیستم فقط جهت اطلاع رسانی این متن رو ارسال کردم مطمئن بودم پاسخی ندارید ارسال کنید
لطف کنید ادامه ندید
موفق باشید
rezaonline.net
November 3rd, 2014, 00:32
rezaonline.net
mhiizadi
دوستان طرف سخن بنده به هیچ وجه شما نبودید و از شما هیچ سوالی پرسیده نشد ! پس لطفا اسپم ارسال نکنید
بنده پشتیبان فنی جهان پی هستم ، تاپیک هم متعلق به مجموعه جهان پی میباشد .
کاربر محترم
شخصی به نام آقای -قادر که در زیر مجموعه شما کار میکنه و مشخص نیست ایشون مدرک تحصیلیشون چیه و در چه سطحی در مجموعه شما کار میکنن مکرر به کاربران توهین کرده اتفاقا کاربران هم هیچ توهین خاصی نکرده بودن شاید یک انتقاد کرده بودن یا سوال یا یک درخواست اون هم کاملا مودبانه و بدون هیچ گونه توهینی ! اسکرین شات های پیام ها هم موجوده اگر لزومی داره در اینجا قرار بدم !
اگر لازم میدانید ایمیلتان و همچنین مدارکتان را برای بنده ارسال کنید تا شخصا پیگیری کنم .
hostfire
November 3rd, 2014, 00:33
والا ما یک بار یه مبلغ دو میلیونی به حسابمون واریز شد و عجله ای و باید سریع برداشت میکردیم از شانس ما من ایمیل قدیمی رو یادم رفته بود. با شماره داخل سایت تماس گرفتم و یک دوشیزه بسیار خوش برخورد و کار راه انداز جواب بنده رو دادند و حتی بنده وقتی با ایشون موضوع رو مطرح کردم و دلیل عجله رو گفتم بلافاصله درخواست واریز وجه بنده پس از فشردن دکمه ی درخواست تایید و واریز شد.
من اسم این سرکار محترم رو یادم رفت بپرسم ولی کمال تشکر رو از ایشون و تیم پشتیبانی دارم.
Sent From My iPhone 5s Via Tapatalk
rezaonline.net
November 3rd, 2014, 00:34
ایمیل بنده در مجموعه جهان پی
programmer@jahanpay.com
خواهشمندم با بنده در ارتباط باشید
saeid1346
November 3rd, 2014, 00:38
بنده پشتیبان فنی جهان پی هستم ، تاپیک هم متعلق به مجموعه جهان پی میباشد .
اگر لازم میدانید ایمیلتان و همچنین مدارکتان را برای بنده ارسال کنید تا شخصا پیگیری کنم .
معرفی نکرده بودید دوست عزیز ، در پیغام خصوصی توضیحات بیشتر رو ارسال میکنم.
- - - Updated - - -
والا ما یک بار یه مبلغ دو میلیونی به حسابمون واریز شد و عجله ای و باید سریع برداشت میکردیم از شانس ما من ایمیل قدیمی رو یادم رفته بود. با شماره داخل سایت تماس گرفتم و یک دوشیزه بسیار خوش برخورد و کار راه انداز جواب بنده رو دادند و حتی بنده وقتی با ایشون موضوع رو مطرح کردم و دلیل عجله رو گفتم بلافاصله درخواست واریز وجه بنده پس از فشردن دکمه ی درخواست تایید و واریز شد.
من اسم این سرکار محترم رو یادم رفت بپرسم ولی کمال تشکر رو از ایشون و تیم پشتیبانی دارم.
Sent From My iPhone 5s Via Tapatalk
بله خوش برخوردی و پشتیبانی بسیار عالی ، بیشتر تیم جهان پی تایید میشه.
saeed1988m
November 3rd, 2014, 01:21
بنده تا حالا سعادت همکاری با جهان پی رو نداشتم ولی یه چیز میخواستم بگم اینه که کاربر و کارمندان پشتیبانی هر دو طرف باید همدیگر رو محترم بشمارن در بعضی اوقات ممکنه کاربر با لحن تندی با پشتیبان مکاتبه کنه ولی به نظر بنده باید پشتیبان فردی صبور باشه به هر حال این موارد پیش میاد البته این نظر بنده هستش فقط نظرم رو گفتم انشالله موفق باشید
Ramin
November 6th, 2014, 12:32
لطفا نظرات و پینشهادات و انتقادات را با رعایت اصول ادب و احترام ، عدم توهین و تهمت به دیگران در تاپیک ارسال فرمائید !
مطرح نمودن موارد بی ارتباط به موضوع تاپیک نیز مجاز نمی باشد
iran20133
November 6th, 2014, 13:42
بنده تا حالا سعادت همکاری با جهان پی رو نداشتم ولی یه چیز میخواستم بگم اینه که کاربر و کارمندان پشتیبانی هر دو طرف باید همدیگر رو محترم بشمارن در بعضی اوقات ممکنه کاربر با لحن تندی با پشتیبان مکاتبه کنه ولی به نظر بنده باید پشتیبان فردی صبور باشه به هر حال این موارد پیش میاد البته این نظر بنده هستش فقط نظرم رو گفتم انشالله موفق باشید
من قبلا باهاشون کار میکردم ولی به خاطر لحن پشتیبانشون قطع کردم
paya.transfer
November 6th, 2014, 15:46
برای سایت هایی که امکان استفاده از درگاه مستقیم رو ندارن بسیار خوبه
zozze
November 8th, 2014, 00:30
سیستمی بسیار کامل و جامع هست که ایده هایی نو و پشتیبانی عالی هم داره.
انشاءالله همینطور ادامه بدن.
ali.g
November 8th, 2014, 21:40
از جهان پی برای امکانات خوبشون سپاس گزارم
فقط دکمه پرداخت شکیل تر و زیبا تر بشه خیلی عالی میشه
با سپاس فراوان
Mr.Pouria
November 8th, 2014, 21:51
یه مشکلی جدیدا توی جهان پی هست که مربوط به قالبه ....
در بخش پرداخت مهمان نمیشه کادر هارو به راحتی مشاهده کرد !
سیستم پرداخت اینترنتی جهان پی | Jahan Pay - پرداخت مهمان (http://jahanpay.com/main/guest)
لطفا کمی کادر هارو پررنگ تر کنید و بارشون حاشیه بزارید.
--------------
به پنل دست رسی ندارم و نتونستم از داخل پشتیبانی بگم .
sor
November 8th, 2014, 22:13
اگه هزینه درگاه هم رایگان بشه خلی خوب میشه (اختصاصی)
مینا-صیفی
November 8th, 2014, 23:12
من یک انتقادی به جهان پی کردم 6ماهی میشه که انجام ندادند اون رو که خیلی هم مفید هست بارم میگم خواهش میکنم این امکان رو اظافه کنید قبلا هم به خود مدیرش گفتم
مثلا تو پنل کاربری مبلغ دلخواه بزنیم بعد لینک پرداخت بده که ما اون رو به مشتری بدیم دکمه پرداخت فکر کنم میگن بهش اما ماله جهان پی این دکمه رو داره اما هرکاری میکنم لینک پرداخت نمیده چیز دیگه میده معلوم نیست اون چیه ...
Mr.Pouria
November 8th, 2014, 23:37
من یک انتقادی به جهان پی کردم 6ماهی میشه که انجام ندادند اون رو که خیلی هم مفید هست بارم میگم خواهش میکنم این امکان رو اظافه کنید قبلا هم به خود مدیرش گفتم
مثلا تو پنل کاربری مبلغ دلخواه بزنیم بعد لینک پرداخت بده که ما اون رو به مشتری بدیم دکمه پرداخت فکر کنم میگن بهش اما ماله جهان پی این دکمه رو داره اما هرکاری میکنم لینک پرداخت نمیده چیز دیگه میده معلوم نیست اون چیه ...
این امکان در جهان پی از روز اول تاسیس فعال بوده و هست !
اگر میخواید دکمه رو باری کسی ایمیل کنید یا بهش بدید :
بعد از گرفتن کد داده شده دکنه اونو توی یه فایل مثل txt بریزید و با فورمت .htm یا .html ذخیره کنید ... بعد میتونید اون فایلو به هرکسی بدین و با اجرا کردن اون در مرور گر شروع به پرداخت کنن ...
اگر میخاوید در سایت باشه :
تیکه کد داده شده را در جای مناسب قرار بدید ...
در سیستم های مدریتی محتوا هم میتونید با رفتن به ویرایش گر متنی یا همون حالت کدی کد های داده شده رو جای گزین کنید
مینا-صیفی
November 8th, 2014, 23:41
کی میره این همه راه رو این که پر از دردسر هست .
شارژ ایران دکمه پرداخت داره خیلی راحت و جالب هست فقط مبلغ میزنی یدونه لینک مستقیم میده انقده جالبه من اونجوری منظورم هست .
اینی که شما میگی من تو سایت خودم فاکتور دلخواه بزنم سریع تر به نتیجه میرسم تا این .
kool
November 9th, 2014, 00:16
کی میره این همه راه رو این که پر از دردسر هست .
شارژ ایران دکمه پرداخت داره خیلی راحت و جالب هست فقط مبلغ میزنی یدونه لینک مستقیم میده انقده جالبه من اونجوری منظورم هست .
اینی که شما میگی من تو سایت خودم فاکتور دلخواه بزنم سریع تر به نتیجه میرسم تا این .
چرا؟ روش فعلی که خیلی بهتره و دست خودتان هست. یه چند خط کد ساده رو بعد از ایجاد باید در قالب سایت خود اضافه کنید.
مینا-صیفی
November 9th, 2014, 00:18
من اصلا نمیتونم با اون کار کنم بلدم نیستم نمیفهمم شاید من نفهمم
ali.huc
November 9th, 2014, 13:38
اوایل کار مثله همه شرکت ها خوب بودید ولی بعد که مشتری زیاد شد:
خیلی دیر به تیکت ها جواب میدادید.
لحنی که تو تیکت ها استفاده میکنید خوب نیست.
پرداخت ها خیلی دیر اتفاق میافته حتی شتاب
گیر دادن های الکی هم وجود داره متاسفانه.
به همین دلایل ما که حدود 30 یا 40 میلیون تراکنش داشتیم تو چند ماه تصمیم گرفتیم از درگاه دیگری استفاده کنیم.
موفق باشید.
mehrangta
November 9th, 2014, 13:44
صد درصد ...
-
جهان پی تکه انقدر ازش بد نگید ...
Mr.Pouria
November 9th, 2014, 14:03
اوایل کار مثله همه شرکت ها خوب بودید ولی بعد که مشتری زیاد شد:
خیلی دیر به تیکت ها جواب میدادید.
به همین دلایل ما که حدود 30 یا 40 میلیون تراکنش داشتیم تو چند ماه تصمیم گرفتیم از درگاه دیگری استفاده کنیم.
موفق باشید.
من زیاد از پشتیبانی جهان پی راضی نیستم اما باید خدمتتون بگم که :
1 - تیکت هارو معمولا بین 10 دقیقه تا 4 ساعت پاسخ میدن .
2 - لحنشون مشکلی نداره اما یهکمی بی حوصله هستن !
3 - من تا همین 1 ماه پیش روزی چند بار درخواست برداشت میدادم زیر 1 ساعت واریز میشد البته شتاب .... و حواله بانکی هم معمولا کمتر از 1 ساعت مبلغ رو حواله میکنن و دیگه واریز کردن حواله به حساب دست بانک هست که کی انجام بده ...
4 - تا امروز جهان پی گیری به بنده نداده !! نمیدونم منظور شما از گیر دقیقا چی هست ! اگه فعالیت شما غیر مجاز باشه خوب اگه گیر بدن حق دارن ... زیرا به سایت های غیر مجاز خدماتی طبق قانون کشوری نباید داده بشه ...
kool
November 9th, 2014, 14:16
خیر خواهش میکنم این چه فرمایشی هست؟ اصلا چنین منظوری نداشتم. قرار نیست که همه در هر موردی به صورت کامل اطلاعات داشته باشن.
(هر فردی با هر میزان اطلاعات در هر سنی باز نیاز به گسترش اطلاعاتش داره. یعنی همه. حال هر فرد بسته به علاقه خود دنبال علم جدید و تکمیل کردن دانسته هاش هست.)
اگه تمایل داشتید کد دکمه پرداخت خودتان و کد قالب قسمتی که می خواهید دکمه در آنجا قرار بگیره رو برای من پیغام خصوصی کنید تا در صورت امکان راهنمایی کنم.
rezaonline.net
November 9th, 2014, 15:15
سلام
بعضی از تراکنشهای مبالغ بالا ، (به جهت بررسی و صحت از اینکه مورد کلاه برداری نبوده) بررسی میگردند و همچنین بعضی تراکنشها بصورت رندم مورد بررسی قرار میگیرند .
این اسمش گیر دادن نیست :)
حجم تیکت ها بالاست و در نتیجه باید خیلی سریع به همه تیکت ها رسیدگی کرد ، لذا سریعا مورد لازم مطرح میگردد و این ممکن است کمی بصورت صریح بیان گردد که کاربران فکر میکنن لحن تند هست .
که البته حق با شماست باید همیشه انرژی مثبت فرستاد در هر کلام .
مشکلی که شتاب داره ، برای هر حساب محدودیت روزانه اعمال کرده لذا با توجه به تعدد تسویه ها ، خیلی زود سقف حواله شتاب حسابهای جهان پی مصرف میگردد به همین علت است .
حواله پایا استفاده کنید موردی ندارد .
ali.huc
November 9th, 2014, 15:45
من زیاد از پشتیبانی جهان پی راضی نیستم اما باید خدمتتون بگم که :
1 - تیکت هارو معمولا بین 10 دقیقه تا 4 ساعت پاسخ میدن .
2 - لحنشون مشکلی نداره اما یهکمی بی حوصله هستن !
3 - من تا همین 1 ماه پیش روزی چند بار درخواست برداشت میدادم زیر 1 ساعت واریز میشد البته شتاب .... و حواله بانکی هم معمولا کمتر از 1 ساعت مبلغ رو حواله میکنن و دیگه واریز کردن حواله به حساب دست بانک هست که کی انجام بده ...
4 - تا امروز جهان پی گیری به بنده نداده !! نمیدونم منظور شما از گیر دقیقا چی هست ! اگه فعالیت شما غیر مجاز باشه خوب اگه گیر بدن حق دارن ... زیرا به سایت های غیر مجاز خدماتی طبق قانون کشوری نباید داده بشه ...
جناب rezaonline.net (http://www.webhostingtalk.ir/member/43712/) خودشون ظاهرا دقیقا منظور منو فهمیدن و جواب دادن به همه موارد و منصفانه تر از شما البته. انقد واضح که نمیخوام توضیح اضافه ای بدم.
راجع به کار مجاز یا غیرمجاز نیست مبلغ که میره بالا برای تسویه مشکل بوجود میاد که خودشون قشنگ توضیح دادن دلیلش رو.
خودشون گفتن که با شتاب به دلایلی مشکل وجود داره انوقت شما میگی مشکل نداره عجب شده داستان کاسه و ...
امیدوارم کارشون توسعه پیدا کنه و ماهم استفاده کنیم. البته بعضا این درگاه ها از درگاه خود بانک ها بهتر بودن چون ما درگاه اختصاصی هم تو سایت های دیگمون داریم تقریبا از تمام بانک ها (سداد، ملت، سامان، پارسیان، پاسارگاد، اقتصاد نوین) پشتیبانی سامان و پاسارگاد بهتر بوده و به پرداخت ملت از همه بدتر و سداد هم کلا تعطیل تشریف دارن.
مینا-صیفی
November 9th, 2014, 15:47
خیر خواهش میکنم این چه فرمایشی هست؟ اصلا چنین منظوری نداشتم. قرار نیست که همه در هر موردی به صورت کامل اطلاعات داشته باشن.
(هر فردی با هر میزان اطلاعات در هر سنی باز نیاز به گسترش اطلاعاتش داره. یعنی همه. حال هر فرد بسته به علاقه خود دنبال علم جدید و تکمیل کردن دانسته هاش هست.)
اگه تمایل داشتید کد دکمه پرداخت خودتان و کد قالب قسمتی که می خواهید دکمه در آنجا قرار بگیره رو برای من پیغام خصوصی کنید تا در صورت امکان راهنمایی کنم.
من دکمه پرداخت میرم مبلغ میزنم به جای اینکه لینک پرداخت بده به من کد میده یعنی چی خوب این هنوز این رو درست نکردند . یا گفتیم اقا پلاگین ها را اپدیت کنید تو سایت نیست هنوز درست نکردند میگن در حال بروز رسانی 10روزه من واسه دوستم خواستم پلاگین دانلود کنم نتونستم از ماله خودم از هاست خودم به دوستم دانلود کردم دادم دوستم گفت این همه تعریف میکنی یه پلاگین تو سایت ندارند ما دانلود کنیم ... موندم من چی بگم متصفانه جهان پی ضعیف شده خیلی حالا ساده بگم من خودم کار میکنم اما یک چیز های ساده رو درست نمیکنند یا طول میدند از این شرکت بائید هست .
rezaonline.net
November 9th, 2014, 16:20
من دکمه پرداخت میرم مبلغ میزنم به جای اینکه لینک پرداخت بده به من کد میده یعنی چی خوب این هنوز این رو درست نکردند . یا گفتیم اقا پلاگین ها را اپدیت کنید تو سایت نیست هنوز درست نکردند میگن در حال بروز رسانی 10روزه من واسه دوستم خواستم پلاگین دانلود کنم نتونستم از ماله خودم از هاست خودم به دوستم دانلود کردم دادم دوستم گفت این همه تعریف میکنی یه پلاگین تو سایت ندارند ما دانلود کنیم ... موندم من چی بگم متصفانه جهان پی ضعیف شده خیلی حالا ساده بگم من خودم کار میکنم اما یک چیز های ساده رو درست نمیکنند یا طول میدند از این شرکت بائید هست .
سلام
اگر از اسکریپت آسان پرداخت استفاده میکنید این نسخه رو استفاده کنید .
jahanadwords.com/epay/jahanpay_form2.zip
در مورد پلاگینها هم درست شده منوش ، هفته پیش درست شد فکر کنم یک روز بعد از اطلاع شما (شب نخوابیدم درستش کردم :) )
سیستم پرداخت اینترنتی جهان پی | Jahan Pay (http://www.jahanpay.com/xpages/plugin#pluginz)
در مورد خود پلاگینها هم ، چون بنده هیچ کدام از این پلاگینها را نساختم ، بعنوان پشتیبانی فنی نمیتونم نظری در موردشون بدم و مشکلشون رو حل کنم . خود برنامه نویسای پلاگینها هم متاسفانه همکاری نمیکنن
از یک ماه پیش هم فراخوان اعلام شده جهت طراحی پلاگینهای جدید برای سیستم . که به مرور دوستان پلاگین ارائه میدهند .
در هر صورت اگر شما پلاگین خاصی مد نظرتان هست و خودتان یا برنامه نویسی میشناسید که بتواند چنین پلاگینی پیاده سازی کند لطفا اقدام کنید و بعد از اتمام کار ارجاع بدید به جهان پی تا در مورد دستمزد برنامه نویس توافق گردد و پلاگین به سایت اضافه گردد .
مینا-صیفی
November 9th, 2014, 16:23
سلام
اگر از اسکریپت آسان پرداخت استفاده میکنید این نسخه رو استفاده کنید .
Jahanadwords.com/epay/jahanpay_form2.zip
در مورد پلاگینها هم درست شده منوش ، هفته پیش درست شد فکر کنم یک روز بعد از اطلاع شما (شب نخوابیدم درستش کردم :) )
سیستم پرداخت اینترنتی جهان پی | jahan pay (http://www.jahanpay.com/xpages/plugin#pluginz)
در مورد خود پلاگینها هم ، چون بنده هیچ کدام از این پلاگینها را نساختم ، بعنوان پشتیبانی فنی نمیتونم نظری در موردشون بدم و مشکلشون رو حل کنم . خود برنامه نویسای پلاگینها هم متاسفانه همکاری نمیکنن
از یک ماه پیش هم فراخوان اعلام شده جهت طراحی پلاگینهای جدید برای سیستم . که به مرور دوستان پلاگین ارائه میدهند .
در هر صورت اگر شما پلاگین خاصی مد نظرتان هست و خودتان یا برنامه نویسی میشناسید که بتواند چنین پلاگینی پیاده سازی کند لطفا اقدام کنید و بعد از اتمام کار ارجاع بدید به جهان پی تا در مورد دستمزد برنامه نویس توافق گردد و پلاگین به سایت اضافه گردد .
جواب من چیز دیگه ای بود شما فقط یکیش رو جواب دادید . این لینکی که هم دادید ناقص به هم ریخته هست و پلاگین تفکیک در فریر نیست .
من صحبت دکمه پرداخت رو میگم . اصلا ولش کنید اقا نخاستیم ارزش اعصاب خورد کردن نداره . بنده هیچ انتقاد یا چیزه دیگه ای نمیکنم bye
rezaonline.net
November 9th, 2014, 17:34
سلام
حقیقتا من از تاپیکتون مورد دکمه پرداخت رو متوجه نشدم . (چون شما هاست دارید و اسکریپت نصب میکنید فکر نمیکردم این مورد رو استفاده کنید )
پلاگین تفکیک ها منظورتون تفکیک شده بانکهاست ؟
به مدیریت اطلاع میدم اضافه کنند . :)
اصلا ولش کنید اقا نخاستیم ارزش اعصاب خورد کردن نداره . بنده هیچ انتقاد یا چیزه دیگه ای نمیکنم bye
باور کنید من اصلا مسئولیتی ندارم که جواب تاپیک ها رو بدم اینجا ، حتی مدیر جهان پی هم اطلاع نداره که من دارم در تاپیکشون فعالیت میکنم و اصلا وظیفه بنده چیز دیگه ایست .
لذا وقتی من به سوالات کاربران جهان پی پاسخ میدم ، حالا نگیم توقع تشکر ولی لااقل توقع یه برخورد با انرژی منفی رو ندارم حقیقتا !
MOJTABA005
November 10th, 2014, 21:34
با سلام حساب من غیر فعال شده و تو حسابم پول هست میخواستم ببینم تکلیف چیه ؟
Jahan Pay Co
November 12th, 2014, 23:46
با سلام حساب من غیر فعال شده و تو حسابم پول هست میخواستم ببینم تکلیف چیه ؟
با تلفن های درج شده در وب سایت تماس بگیرید و علت غیر فعال سازی حساب را جویا شوید
- - - Updated - - -
باسلام
احتراما به استحضار پذیرندگان گرامی میرساند که درگاه های اختصاصی بانک سامان که طی 6 ماه گذشته ,هیچ تراکنش موفقی نداشته اند تا تاریخ 1393/08/25 غیرفعال خواهند شد و درگاه های این پذیرندگان به درگاه مستقیم عادی بانک ملت سوییچ می گردد.
xphost
November 12th, 2014, 23:49
با تلفن های درج شده در وب سایت تماس بگیرید و علت غیر فعال سازی حساب را جویا شوید
- - - Updated - - -
باسلام
احتراما به استحضار پذیرندگان گرامی میرساند که درگاه های اختصاصی بانک سامان که طی 6 ماه گذشته ,هیچ تراکنش موفقی نداشته اند تا تاریخ 1393/08/25 غیرفعال خواهند شد و درگاه های این پذیرندگان به درگاه مستقیم عادی بانک ملت سوییچ می گردد.
درود
درگاه سامان مشکل دار شده کی این مشکل حل میشه؟
Jahan Pay Co
November 13th, 2014, 00:28
درود
درگاه سامان مشکل دار شده کی این مشکل حل میشه؟
سلام
در حال حاضر درگاه سامان مشکلی ندارد .
zdesign
November 13th, 2014, 16:56
میشه گفت یکی از بهتریناست !
اما خب در رابطه با whmcs به من کمکی نکردند و خود بنده هم هنوز مشکل دارم !
( میدونم که مسئولیتی و وظیفه ای ندارند در این رابط اما خب ... ) !
در کل عالیه از همه درگاه ها بهتره !
به امید پیشرفت روزافزون!
mohammad007
November 13th, 2014, 19:38
سلام
آقا ممنون از سایت خوبتون
آقا من خیلی راضیم
Jahan Pay Co
November 14th, 2014, 00:19
میشه گفت یکی از بهتریناست !
در کل عالیه از همه درگاه ها بهتره !
به امید پیشرفت روزافزون!
لطفا بفرمایید در مورد whmcs چه مشکلی دارید تا راهنمایتون کنم سپاس
- - - Updated - - -
پذیرنده گرامی, امکان ثبت درخواست تسویه خودکار نیز به سیستم اضافه شد لذا از این پس میتوانید با استفاده از این گزینه" نسبت به ثبت تنظیمات تسویه حساب اقدام فرمایید
برای فعال یا غیر فعال سازی این امکان به منوی" تنظیمات درگاه پرداخت یا منوی امکانات ویژه (http://www.jahanpay.com/xuser2/autosettle) مراجعه نمایید.
توضیحات :
- در صورت فعال کردن این سرویس,هر 24 ساعت یک بار سیستم به صورت اتومات موجودی شما را به حساب بانکی معرفی شده منتقل خواهد کرد در صورت تعیین سقف موجودی, فقط در صورتی درخواست شما عمل خواهد کرد که موجودی شما بیش از سقف تعیین شده باشد .
- هزینه این سرویس " 500 تومان می باشد که در صورت فعال سازی از حساب شما کسر خواهد شد.
Mr.Pouria
November 14th, 2014, 01:14
پذیرنده گرامی, امکان ثبت درخواست تسویه خودکار نیز به سیستم اضافه شد لذا از این پس میتوانید با استفاده از این گزینه" نسبت به ثبت تنظیمات تسویه حساب اقدام فرمایید
برای فعال یا غیر فعال سازی این امکان به منوی" تنظیمات درگاه پرداخت یا منوی امکانات ویژه (http://www.jahanpay.com/xuser2/autosettle) مراجعه نمایید.
توضیحات :
- در صورت فعال کردن این سرویس,هر 24 ساعت یک بار سیستم به صورت اتومات موجودی شما را به حساب بانکی معرفی شده منتقل خواهد کرد در صورت تعیین سقف موجودی, فقط در صورتی درخواست شما عمل خواهد کرد که موجودی شما بیش از سقف تعیین شده باشد .
- هزینه این سرویس " 500 تومان می باشد که در صورت فعال سازی از حساب شما کسر خواهد شد.
امکان بسیار عالی هست و قطعا در آینده ازاین امکان استفاده میکنم ...
جهان پی از همه نظر عالی هست اما متعصفانه مسیر پیشرفت رو داره به سرعت متوسط طی میکنه .. اگه پیشرفت جهان پی از اینیک ه هست بیشتر بشه قطعا میتونه بهترین سیستم در کوتاه ترین مدت بشه ...
----------------------------------
کمبود های جهان پی از نظر من :
1 - کمبود پلاگین ها (مثلا من حدودا 1 ماه هست درخاوست اسکریپت دانلود در ازای پرداخت دارم که قرار است برسی بشه و طراحی و بر روی سایت قرار بگیره)
2 - عدم امکان اعمال تغیرات در درگاه اختصاصی (4 ماهه منتظرم سیتسم این امکان ازافه بشه بهش که بتونم لوگومو تغیر بدم)
3 - و چند مورد ریز دیگر که بهتره رفع بشه (توجه به جزئیات شگفتی می آفریند)
با تشکر
mehrangta
November 14th, 2014, 10:05
والا الان هم که فقط هر سرویس که میسازه برای فعال سازیش پول میگیره
- - - Updated - - -
اینطوری بخواید پیش برید همه کاربراتون رو از دست میدید چون خیلی از سرویس ها تمام قابلیت ها رو رایگان میده. من هم که میشناسید میتونید چک کنید در عرض چند وقت براتون تراکنش داشتم
Jahan Pay Co
November 14th, 2014, 10:38
امکان بسیار عالی هست و قطعا در آینده ازاین امکان استفاده میکنم ...
جهان پی از همه نظر عالی هست اما متعصفانه مسیر پیشرفت رو داره به سرعت متوسط طی میکنه .. اگه پیشرفت جهان پی از اینیک ه هست بیشتر بشه قطعا میتونه بهترین سیستم در کوتاه ترین مدت بشه ...
----------------------------------
کمبود های جهان پی از نظر من :
1 - کمبود پلاگین ها (مثلا من حدودا 1 ماه هست درخاوست اسکریپت دانلود در ازای پرداخت دارم که قرار است برسی بشه و طراحی و بر روی سایت قرار بگیره)
2 - عدم امکان اعمال تغیرات در درگاه اختصاصی (4 ماهه منتظرم سیتسم این امکان ازافه بشه بهش که بتونم لوگومو تغیر بدم)
3 - و چند مورد ریز دیگر که بهتره رفع بشه (توجه به جزئیات شگفتی می آفریند)
با تشکر
سلام
پلاگین دانلود به ازای پرداخت طراحی شده و بعد از تایید برنامه نویس منتشر خواهد شد
تغییرات درگاه های اختصاصی توسط شرکت سامان کیش بوده و به دلیل درخواست های بالا, این امکان فعلا وجود ندارد.
در مورد گزینه برای بنده پ .خ کنید :)
سپاس
- - - Updated - - -
والا الان هم که فقط هر سرویس که میسازه برای فعال سازیش پول میگیره
- - - Updated - - -
اینطوری بخواید پیش برید همه کاربراتون رو از دست میدید چون خیلی از سرویس ها تمام قابلیت ها رو رایگان میده. من هم که میشناسید میتونید چک کنید در عرض چند وقت براتون تراکنش داشتم
سلام
دوتا سروس در حال حاضر در جهان پی کارمزد دارد
1- درگاه اختصاصی" اینکه برای درگاه اختصاصی هزینه دریافت می کنیم به این علت است که فقط افرادی که واقعا قصد فعالیت دارند درخواست بدهند ...
2-سرویس درخواست خودکار تسویه حساب" این سرویس نیز به این علت براش هزینه گذاشتیم که شخصی که دیگر مبلغ کمی دارد هر روز درخواست تسویه ارسال نکند افزایش تعداد تسویه باعث تاخیر در ثبت و تایید در آن خواهد شد .
احتمال دارد تعداد ثبت درخواست های تسویه خودکار بیش از 3 بار در طی روز افزایش داده شود .
mohammad007
November 14th, 2014, 13:26
سلام
ببخشیدشما مثل زرینپال کارت ارائه نمی دید؟
Jahan Pay Co
November 14th, 2014, 16:13
سلام
متاسفانه به دلایلی که قبلا در همین تاپیک اعلام شده - خیر.
mohammad007
November 14th, 2014, 16:22
متاسفانه به دلایلی که قبلا در همین تاپیک اعلام شده - خیر.
به هر حال بازم بهترینید
نمی شه کارمزدهارو کمترکنید؟
kool
November 14th, 2014, 17:03
سلام
سلام
وجود کارت چندان مزیتی نداره اگه دسترسی آسان به ایجاد و تغییر رمز دوم براتون مهم باشه، برای کاربرانی که در شهرستان ها هستن و گاها برخی از بانک های رسمی نیز شعبه ای در آنجا ندارند!
(البته بدون کارمزد بودن مزیت ویژه ای است روی این کارت ها، حال تا زمانی که دریافت نکردن کارمزد حذف نشود.)
خدماتی که یه درگاه واسط باید انجام بده رو صحیح انجام بدن و تراکنش ها نیز زمان کوتاهی واریز شن کافی است. که در جهان پی نیز انجام میشه.
sales data
November 25th, 2014, 12:36
سلام
وقت بخیر
در سایت فرهاد اکسچنج (http://farhadexchange.com) از این درگاه استفاده کردیم ظاهرا درگاه مناسب و ایده آلی بود
از پدید اورندگان تشکر لازم میشود
با سپاس
jaheshserver
November 25th, 2014, 13:31
در تسویه حساب خودکار این 500 تومان در هر بار تراکنش کسر می شود؟
کارمزد ها چطور هست و ایا علاوه بر کارمزد 500 تومن هم برای کارت به کارت کسر می کنید؟
MohsenPunisher
December 19th, 2014, 15:14
سلام .
بنده به شخصه واقعا تویه این دو سالی که از جهان پی استفاده کردم بسیار راضی بودم ، هم از لحاظ کارمزد و هم از لحاظ های تسویه حساب های منظم و سریع و امانت داری و پشنیبانی خوبشون جزو بهترین ها هستن .
اما متاسفانه یه ایراد بسیار ناامید کننده برای من این بود که بنده از سیستم اپن کارت استفاده میکنم با آپدیت ورژن فروشگاه ساز اپن کارتم دیگه نتونستم از این درگاه استفاده کنم چون ماژول پرداختی که خود جهان پی ارائه داده رویه این ورژن (نسخه 1.5.6.4 ) اپن کارت
مچ نمیشه و موقع اتصال به درگاه گیر میکنه یا ارور میده ، این مشکل من تنها نیست ، مشکل نفرات زیادی هست ، با کمی سرچ تویه گوگل متوجه میشید .
در راستای همین مشکل تیکتی ارسال کردم ، که با این جواب مواجه شدم :
سلام کاربر گرامی
شما قبل از بروزرسانی هر برنامه ای باید از هماهنگ بودن پلاگین های خود با آن نسخه اطلاعات کسب کنید
پیشنهاد می کنم یا دوباره از نسخه ی قدیمی تر که با پلاگین سازگاری دارد استفاده کنید و یا اینکه از یک برنامه نویس کمک بگیرید
با تشکر از تماس شما
-------------------------
S.Yeganeh
بنده مجبور به گرفتن درگاه پرداخت با هزار دنگ و فنگ از زرین پال شدم که دیگه مشکل تسویه حساب ندارم با زرین پال ، اما اصلا از خدماتشون راضی نیستم و واقعا جهان پی رو ترجیح میدم .
شاید خیلی ها همین مشکل بنده رو داشتن و مجبور شدن که جهان پی رو کنار بزارن .
از دوستان و دست اندر کاران جهان پی این خواهش رو دارم پیگیر این مشکل بشن .
با تشکر
esiwebhostingtalk
December 21st, 2014, 16:12
سلام
یه پیشنهاد برای سامانه پیامکی جهان پی داشتم:
پیامی که برای تراکنش جدید میاد میتونه مفیدتر و کاربردی تر از این باشه ( لطفا حتما کدتراکنش رو در پیامک اضافه کنید جون خیلی نیازه ) ، به عنوان نمونه دقیقا پیام تراکنش جدید که از طرف جهان پی برایمان میاد در زیر میارم:
"تراکنشی موفق با مشخصات زیر انجام شد. مبلغ 20000 تومان 30-09-1393 08:30 شرکت تجارت الکترونيک جهان پي (http://www.jahanpay.com) "
به شکل زیر اصلاح کنید:
"خریدی 20000 تومانی با شماره تراکنش 123456 انجام شد. 30-09-93 08:30 jahanpay.com"
بقیه پیامک ها هم به این نحو اصلاح کنید لطفا!
اگه امکاناتی برای ارسال پیامک دلخواه برای مشتریان اضافه کنید خیلی خوب میشه
بازم ممنون از جهان پی
esiwebhostingtalk
December 28th, 2014, 01:13
سلام
یه پیشنهاد برای سامانه پیامکی جهان پی داشتم:
پیامی که برای تراکنش جدید میاد میتونه مفیدتر و کاربردی تر از این باشه ( لطفا حتما کدتراکنش رو در پیامک اضافه کنید جون خیلی نیازه ) ، به عنوان نمونه دقیقا پیام تراکنش جدید که از طرف جهان پی برایمان میاد در زیر میارم:
"تراکنشی موفق با مشخصات زیر انجام شد. مبلغ 20000 تومان 30-09-1393 08:30 شرکت تجارت الکترونيک جهان پي (http://www.jahanpay.com) "
به شکل زیر اصلاح کنید:
"خریدی 20000 تومانی با شماره تراکنش 123456 انجام شد. 30-09-93 08:30 jahanpay.com"
بقیه پیامک ها هم به این نحو اصلاح کنید لطفا!
اگه امکاناتی برای ارسال پیامک دلخواه برای مشتریان اضافه کنید خیلی خوب میشه
بازم ممنون از جهان پی
ضمنا سامانه پیامکی جهان هزین رو دوبرابر و گاهی سه برار کسر میکنه که برای تعداد زیاد کاربران در روز مبلغ قابل مشاهده ای میشه.
مثلا یه پیامک برای تراکنش جدید میفرسته ۲۴ تومان کسر میکنه در صورتی که هزینش ۱۰ تومان میشه!!!
Jahan Pay Co
December 28th, 2014, 23:34
ضمنا سامانه پیامکی جهان هزین رو دوبرابر و گاهی سه برار کسر میکنه که برای تعداد زیاد کاربران در روز مبلغ قابل مشاهده ای میشه.
مثلا یه پیامک برای تراکنش جدید میفرسته ۲۴ تومان کسر میکنه در صورتی که هزینش ۱۰ تومان میشه!!!
با سلام و احترام
لطفا به تعداد کاراکتر های هر پیامکی دقت فرمایید هزینه درج شده برای یک پیامک 69 کاراکتری می باشد و مسلما اگر تعداد کاراکترها بیش از 69 تا باشد 2*12 تومان محاسبه خواهد شد.
هزینه هر پیاکک 69 کاراکتری نیز طبق اطلاعیه سیستم 12 تومان می باشد
esiwebhostingtalk
December 29th, 2014, 00:55
با سلام و احترام
لطفا به تعداد کاراکتر های هر پیامکی دقت فرمایید هزینه درج شده برای یک پیامک 69 کاراکتری می باشد و مسلما اگر تعداد کاراکترها بیش از 69 تا باشد 2*12 تومان محاسبه خواهد شد.
هزینه هر پیاکک 69 کاراکتری نیز طبق اطلاعیه سیستم 12 تومان می باشد
خب اون دو پیام فقط بخاطر چند کاراکتر(حرف) تبدیل به دو پیامک میشه که میتونید حذفشون کنید و در یه پیامک بفرستید .
میدونید در تعداد بالا چقدر برای کاربران بصرفه است.
بنده قبلا در پی لاین عضو بودم پیامک هاش کوتاه , مفهومی و کامل بود و همش در یه پیام برامون میومد.
لطفا یه تجدید نظر بفرمایید.
ممنون
Jahan Pay Co
February 20th, 2015, 19:05
جشنواره نوروزی شرکت تجارت الکترونیک جهان پی
با سلام و عرض خسته نباشید
جهان پی در جشنواره نوروزی که از 5/12/93 تا تاریخ 05/02/94 برگزار می شود از بین 26.000 کاربر به 5 نفر به قید قرعه و براساس شرایطی که متعاقبا اعلام خواهد شد 5 دستگاه iPhone 6 جایزه میدهد
اطلاعات تکمیلی بزودی در وب سایت جهان پی به نشانی اینترنتی www.jahanpay.com (https://u1591915.ct.sendgrid.net/wf/click?upn=H1bpU4e2-2FgDmAdBRchD4VaQJK7xro1b96sbyjfAwTlY-3D_KqCKeJRbz84iDP-2B6t9A6YMbM5kwU-2FrWlvXlxKV9F45gUpCB2H-2FU6ZSo9XoCDpUtyiv7Q6EGdm8jrQvk9eAn6XE6GGlONU0UzBm KTe7SQOfCMqtG-2BIgRV4lZglbxBmN1wdXKsbiCncplKBZMF06Mnbn5HHvxJdAaM H-2FBQYH56nNIEjInFv6L0F8dLsNMVy0TS-2BeoQm-2B8UpTx5SUpeH2snO4waLGlGjrlVb-2BuZ-2B9LyGRe2rekC4-2BZ234lL4OIWLAYZ9BuxwGzyuuHmcBlXltNmdHe4NWO3iVPLHn VyvDLPJh8HAXjr5TjhP-2FE2n6SBspPIH1hHJjYSC03eWaN9q5MM1OuHTTXVv-2BT401BAyzjjt2Y42NduUHDl6jDRdPpRDSOKbUZDKTc2G4q-2BmTSrvwR-2F1Q-3D-3D) منتشر خواهد شد
جهت کسب اطلاعات بیشتر به حساب کاربری خود مراجعه و نسبت به تکمیل مدارک و نصب درگاه پرداخت در وب سایت خود اقدام فرمایید.
جهان پی لحظات خوب و خوشی برای شما آرزو میکند
jahromweb
February 20th, 2015, 19:12
جشنواره نوروزی شرکت تجارت الکترونیک جهان پی
با سلام و عرض خسته نباشید
جهان پی در جشنواره نوروزی که از 5/12/93 تا تاریخ 05/02/94 برگزار می شود از بین 26.000 کاربر به 5 نفر به قید قرعه و براساس شرایطی که متعاقبا اعلام خواهد شد 5 دستگاه iPhone 6 جایزه میدهد
اطلاعات تکمیلی بزودی در وب سایت جهان پی به نشانی اینترنتی www.jahanpay.com (https://u1591915.ct.sendgrid.net/wf/click?upn=H1bpU4e2-2FgDmAdBRchD4VaQJK7xro1b96sbyjfAwTlY-3D_KqCKeJRbz84iDP-2B6t9A6YMbM5kwU-2FrWlvXlxKV9F45gUpCB2H-2FU6ZSo9XoCDpUtyiv7Q6EGdm8jrQvk9eAn6XE6GGlONU0UzBm KTe7SQOfCMqtG-2BIgRV4lZglbxBmN1wdXKsbiCncplKBZMF06Mnbn5HHvxJdAaM H-2FBQYH56nNIEjInFv6L0F8dLsNMVy0TS-2BeoQm-2B8UpTx5SUpeH2snO4waLGlGjrlVb-2BuZ-2B9LyGRe2rekC4-2BZ234lL4OIWLAYZ9BuxwGzyuuHmcBlXltNmdHe4NWO3iVPLHn VyvDLPJh8HAXjr5TjhP-2FE2n6SBspPIH1hHJjYSC03eWaN9q5MM1OuHTTXVv-2BT401BAyzjjt2Y42NduUHDl6jDRdPpRDSOKbUZDKTc2G4q-2BmTSrvwR-2F1Q-3D-3D) منتشر خواهد شد
جهت کسب اطلاعات بیشتر به حساب کاربری خود مراجعه و نسبت به تکمیل مدارک و نصب درگاه پرداخت در وب سایت خود اقدام فرمایید.
جهان پی لحظات خوب و خوشی برای شما آرزو میکند
بسبار عالی
جهان پی حرف نداره!
من از یکی از درگاه های دیگر استفاده کردم و به مشکل خوردم دوباره تصمیم گرفتم از جهان پی استفاده کنم
موفق باشید
wikiphp
February 20th, 2015, 19:41
خوبه،اما من به شخصا اصلا راضی نیستم پشتیبانی مناسبی ندارن مشکل خوب رفع نمیکنن
Jahan Pay Co
February 20th, 2015, 20:11
خوبه،اما من به شخصا اصلا راضی نیستم پشتیبانی مناسبی ندارن مشکل خوب رفع نمیکنن
مشخص است مواردی که در حیطه بستر پرداخت باشد رفع خواهد شد و سایر موارد از جمله موارد و مشکلات فنی وب سایت کاربر و... برعهده شرکت نیست :)
مینا-صیفی
February 20th, 2015, 21:30
با سلام خدمت Jahan Pay Co (http://www.webhostingtalk.ir/member/78263/)
یک سوال : چرا وقتی درگاه کاربران را مسدود میکنید و دیگر نمیتواند کار کند کامل از دیتابیس پاک نمیکنید شاید کاربر دوست نداشته باشد وقتی کار نمیکند لزومی نداره مدارک یا چیز نصفه نیمه ای ثبت باشه ... با تشکر
mohsen1aria
February 20th, 2015, 22:46
با سلام
سایت کامل و خوبی است
تنها موردی که وجود دارد در سایت کارمزد درگاه اختصاصی 1 تا 1.5 زده شده در برخی جاها نیز 1.5 فقط ذکر شده ، برای بنده روشن نبود که 1 هست یا 1.5 و اگر متغیر است در چه صورت 1 میباشد
با احترام
Jahan Pay Co
February 20th, 2015, 23:38
یک سوال : چرا وقتی درگاه کاربران را مسدود میکنید و دیگر نمیتواند کار کند کامل از دیتابیس پاک نمیکنید شاید کاربر دوست نداشته باشد وقتی کار نمیکند لزومی نداره مدارک یا چیز نصفه نیمه ای ثبت باشه ... با تشکر
با سلام
با توجه به انجام تراکنش و برداشت های مختلف درحساب کاربری ,امکان حذف هیچ اطلاعاتی وجود ندارد
- - - Updated - - -
با سلام
سایت کامل و خوبی است
تنها موردی که وجود دارد در سایت کارمزد درگاه اختصاصی 1 تا 1.5 زده شده در برخی جاها نیز 1.5 فقط ذکر شده ، برای بنده روشن نبود که 1 هست یا 1.5 و اگر متغیر است در چه صورت 1 میباشد
با احترام
طبق شرایط کارمزد اصلی 1.5 می باشد و برای برخی کاربران 1 یا پایین تر از آن ست می شود.
مینا-صیفی
February 20th, 2015, 23:54
با سلام
با توجه به انجام تراکنش و برداشت های مختلف درحساب کاربری ,امکان حذف هیچ اطلاعاتی وجود ندارد
- - - Updated - - -
درست نیست از نظرم کاربری که هیچ فعالیتی دیگر نداره مسدود هست شما میگید امکانش نیست امکانش باید باشه چون کاربر دوست نداره اطلاعاتش اونجا باشه وقتی فعال نیست تا زمانی فعال بود بله اما وقتی نیست ...
در ضمن شما چرا دست به درگاه مسدود کردنتون انقدر ملس هست خیلی کاربناتون را مسدود میکنید از جمله ماله برادرم ما تو این 5 ساله کاریمون تالا درگامون مسدود نشده فقط در شرکت شما این اتفاق افتاد و خیلی دیدم شما مسدود کردید اما شرکت های دیگه انقدر مسدودی ندارند شاید در حد انگشت شمار دارند ... خیلی راضی بودیم ما از شما اما اصلا همچین انتظاری نداشتیم نمیدونم رو ترس این کارو میکنید یا موارد دیگه نمیدونم هوشمندانه در ایمیل های قلابی خوب عمل نمیکنید ماله ما یک کاربری دشمنی داشت به شما گفت شما هم بستید به همین راحتی و به همین پر امنیتی شده جریان دی اکتیو کردن یاهو توسط گزارش و ایپی های مختلف قلابی که یاهو میلیون ها به دلیل نا امنی دی اکتیو میکرد ماله شمام شده مثله این ها ...بائیده از شما. با تشکر
Jahan Pay Co
February 21st, 2015, 00:02
[QUOTE=مینا-صیفی;1283212]با سلام
- - - Updated - - -
قرار نیست برای هر موضوعی بنده در فروم به صورت پابلیک مواردی را اعلام کنم حساب شما به دلایلی مسدود شده و امکان حذف هیچ اطلاعاتی وجود ندارد همان طور که حساب های بانکی فقط بسته می شود نه حذف!
چرا که شما تراکنش های برداشت و واریز داشته اید بحث مربوطه را ادامه ندهید .
alifa
February 21st, 2015, 02:26
[QUOTE=مینا-صیفی;1283212]با سلام
- - - Updated - - -
قرار نیست برای هر موضوعی بنده در فروم به صورت پابلیک مواردی را اعلام کنم حساب شما به دلایلی مسدود شده و امکان حذف هیچ اطلاعاتی وجود ندارد همان طور که حساب های بانکی فقط بسته می شود نه حذف!
چرا که شما تراکنش های برداشت و واریز داشته اید بحث مربوطه را ادامه ندهید .
به ضررتون هست که جواب ایشان رو نمیدید؟!
Jahan Pay Co
February 21st, 2015, 10:51
[QUOTE=Jahan Pay Co;1283223]
به ضررتون هست که جواب ایشان رو نمیدید؟!
فکر می کنم در پست قبل بنده جواب ایشون را دادم :)
farmanrava
February 23rd, 2015, 12:26
[QUOTE=alifa;1283290]
فکر می کنم در پست قبل بنده جواب ایشون را دادم :)
یعنی خیلی راحت حساب فرد باید مسدود بشه ؟ به دلایلی که خودتون مد نظر دارید و نمیتونید پابلیک اعلام کنید ؟
بهتر نیست حداقل این دلایل رو سایر دوستان هم بدونن تا اگه جزء این دسته بودند سمت شما نیان و به مشکل نخورن ؟
dadehban
February 23rd, 2015, 12:42
شاید بخاطر اینه که اون کاربر از درگاه برای سایت فروش و# پ# ان استفاده میکنه ! که اگه مشکلی پیش اومد به مراجع قانونی ارسال کنه :)
Jahan Pay Co
February 23rd, 2015, 16:46
[QUOTE=Jahan Pay Co;1283358]
یعنی خیلی راحت حساب فرد باید مسدود بشه ؟ به دلایلی که خودتون مد نظر دارید و نمیتونید پابلیک اعلام کنید ؟
بهتر نیست حداقل این دلایل رو سایر دوستان هم بدونن تا اگه جزء این دسته بودند سمت شما نیان و به مشکل نخورن ؟
خدمت شما
شرکت تجارت الکترونيک جهان پي (http://www.jahanpay.com/xpages/law)
alifa
February 23rd, 2015, 16:54
ببخشید نماد اعتماد ندارید؟
- - - Updated - - -
[QUOTE=farmanrava;1284716]
خدمت شما
شرکت تجارت الکترونيک جهان پي (http://www.jahanpay.com/xpages/law)
یک سوال دیگر سرویسی که مسدود میشه پولش چی میشه؟
m.zare
March 3rd, 2015, 11:41
ببخشید نماد اعتماد ندارید؟
- - - Updated - - -
[QUOTE=Jahan Pay Co;1284875]
یک سوال دیگر سرویسی که مسدود میشه پولش چی میشه؟
تسویه حساب انجام میشود
Delnaaz
March 7th, 2015, 10:55
سیستم پرداخت خوبی هست با تسویه حساب سریع
m.zare
March 10th, 2015, 12:35
سیستم پرداخت خوبی هست با تسویه حساب سریع
ممنون نظر لطف شماست
mahdizade
March 10th, 2015, 13:24
يك مشكلي كه جهان پي داره اين هست كه صفحه انتقال به درگاه بانكش مشكل داره و تو مرورگر هايي مثل اپراميني موبايل ساپورت نميشه
مثلا من وارد درگاه بانك كه مي شم و از انجام تراكنش منصرف مي شم و روي بازگشت كليك مي كنم مي نويسه
در حال بازگشت به وبسایت فروشنده
لطفا صبر كنيد...
اما روي همين صفحه مي مونه و انتقال داده نميشه
با مرورگر اپرا ميني موبايل تست كردم
اگر داخل صفحه انتقال به بانك يك دكمه گذاشته بشه كه مثلا اگر بعد از 5 ثانيه به درگاه بانك متصل نشديد...روي اين دكمه كليك كنيد خوب ميشه
Jahan Pay Co
March 10th, 2015, 16:36
جناب mahdizade
چنین مشکلی گزارش یا مشاهده نشده است لطفا درخواست را به بخش فنی ارسال فرمایید تا بررسی شود
سپاس
mobitak
March 14th, 2015, 03:29
با سلام
- - - Updated - - -
درست نیست از نظرم کاربری که هیچ فعالیتی دیگر نداره مسدود هست شما میگید امکانش نیست امکانش باید باشه چون کاربر دوست نداره اطلاعاتش اونجا باشه وقتی فعال نیست تا زمانی فعال بود بله اما وقتی نیست ...
در ضمن شما چرا دست به درگاه مسدود کردنتون انقدر ملس هست خیلی کاربناتون را مسدود میکنید از جمله ماله برادرم ما تو این 5 ساله کاریمون تالا درگامون مسدود نشده فقط در شرکت شما این اتفاق افتاد و خیلی دیدم شما مسدود کردید اما شرکت های دیگه انقدر مسدودی ندارند شاید در حد انگشت شمار دارند ... خیلی راضی بودیم ما از شما اما اصلا همچین انتظاری نداشتیم نمیدونم رو ترس این کارو میکنید یا موارد دیگه نمیدونم هوشمندانه در ایمیل های قلابی خوب عمل نمیکنید ماله ما یک کاربری دشمنی داشت به شما گفت شما هم بستید به همین راحتی و به همین پر امنیتی شده جریان دی اکتیو کردن یاهو توسط گزارش و ایپی های مختلف قلابی که یاهو میلیون ها به دلیل نا امنی دی اکتیو میکرد ماله شمام شده مثله این ها ...بائیده از شما. با تشکر
حتما خلافت سنگين بوده كه مسدودت كردن مگر نه جهان پي الكي مسدود نمي كنه حتما وي پي ان...فروختي ؟
Jahan Pay Co
March 15th, 2015, 23:00
يك مشكلي كه جهان پي داره اين هست كه صفحه انتقال به درگاه بانكش مشكل داره و تو مرورگر هايي مثل اپراميني موبايل ساپورت نميشه
مثلا من وارد درگاه بانك كه مي شم و از انجام تراكنش منصرف مي شم و روي بازگشت كليك مي كنم مي نويسه
در حال بازگشت به وبسایت فروشنده
لطفا صبر كنيد...
اما روي همين صفحه مي مونه و انتقال داده نميشه
با مرورگر اپرا ميني موبايل تست كردم
اگر داخل صفحه انتقال به بانك يك دكمه گذاشته بشه كه مثلا اگر بعد از 5 ثانيه به درگاه بانك متصل نشديد...روي اين دكمه كليك كنيد خوب ميشه
درخواست شما از طرف بخش فنی انجام شد :)
- - - Updated - - -
به اطلاع می رساند
اطلاعات درج شده در پست اول آپدیت گردید.
mihandesign
March 16th, 2015, 01:44
به نظر من بهترین سیستم هست
جایره هم که میدن :d
خیلی ممنون از کارکنان جهان پی
bia2dj
March 16th, 2015, 09:46
سلام، به نظر من مشکلی که هستش صفحه ای که بعد از پرداخت مشتریان باز میشه باید روش کار بشه
و کاربران بتونند صفحه را ویرایش کنند و نوشته ای در اون صفحه درج کنند
همه مشتریان جهان پی که فروشگاه ندارند ... تو صفحه که باز میشه به صورت پیش فرض نوشتید بازگشت به فروشگاه !!
aliarkhodi
March 16th, 2015, 10:29
هیچ روشی برای تسویه حساب بدون کارمزد (کارمزد صفر ) وجود نداره ؟
مثلا مثل زرین پال که انتقال به زرین کارتش بدون کارمزد هست
Jahan Pay Co
March 16th, 2015, 10:46
هیچ روشی برای تسویه حساب بدون کارمزد (کارمزد صفر ) وجود نداره ؟
طبق پست اول"
*خواهشمندیم فقط نظرات و پیشنهادات خود را در مورد سرویس جهان پی اعلام کرده و از سایر سرویس دهنده اسمی برده نشود
خیر
mehrangta
March 16th, 2015, 12:37
این از سیاست های شرکت هست که کارمزد رایگان ندارند.
بلاخره درآمدشون از همین کارمزد ها درمیاد!
تازه جهان پی قرعه کشی هم میزاره همین قرعه کشی آیفون 6 :)
جهان پی دوست داریم :)
keriobuy
March 16th, 2015, 13:21
درورد به ادمین جهان پی
تایید میشن وبسیار کارشون درست هست
فقط جدیدا بانک ملت و سامان دارن
درگاه بانک ملی اقتصاد پارسیان از کار افتاده ایا واسه همه همینطوره یا از من فقط اینطورهست ؟
hmmt
March 16th, 2015, 13:24
جهان پی بهترین سیستم
پشتیبانی عالی و تسویه حساب زود
بهترینه به دید من تو ایران
امکانات ویژه ای هم داره که جهان پی رو از بقیه سیستم ها متمایز میکنه
یکی از مواردی که تو جهان پی برام خیلی جالب بود رتبه فروش در جهان پیه که باعث میشه کاربر میل به رقابت تو فروشش نسبت به بقیه کاربرا داشته باشه
amir1000000_1
March 16th, 2015, 14:24
با سلام
من چند ماه هست از جهان پی استفاده میکنم و خیلی راضی هستم.
مدتی هست درگاه اصلی سایتم جهان پی هست و درگاه های کمکی از جاهای دیگه..
یک تشکر ویژه از خدمات و پشتیبانی خوب جهان پی میکنم امیدوارم همچان موفق باشید.
mobitak
March 16th, 2015, 16:39
من اصلا راضي نيستم تسويه حساب شتاب مي زنم تسويه حساب پايا مي كنند الانم عيد هست واريز پايا مي افته براي بعد عيد يعني براي پولمون بايد 15 روز صبر كنيم تا بانك واريز كنه اين نقطه ضعف جهان پي هست
Jahan Pay Co
March 16th, 2015, 16:52
من اصلا راضي نيستم تسويه حساب شتاب مي زنم تسويه حساب پايا مي كنند الانم عيد هست واريز پايا مي افته براي بعد عيد يعني براي پولمون بايد 15 روز صبر كنيم تا بانك واريز كنه اين نقطه ضعف جهان پي هست
این یک محدودیت بانکی هست شرایط در وب سایت درج شده است ضمن اینکه بهتر است مجدد شرایط پایا را بررسی کنید چرا که واریز پایا در روز های غیر تعطیل انجام می شود
لطفا درخواست های خود را به صورت پایا ثبت کرده و از ثبت درخواست به صورت شتاب خودداری فرمایید چرا که سقف برداشت های شتاب محدود بوده و در صورت تکمیل سقف آن, درخواست ارسالی به صورت پایا ثبت خواهد شد توجه داشته باشید در صورت تغییر نوع درخواست کارمزد کسر شده برگشت داده نخواهد شد .
ir2seda
March 16th, 2015, 17:14
سلام خدمت شما
جهان پی از همه نظر خوبه تنها مشکلی که داره و هر بار هم اطلاع میدیم و رسیدگی نمیشه
نمایش مجموع فروش یک روز
مثلا من نمیتونم متوجه بشم فروش روز قبلم چقدر بوده یا یه تاریخ مشخص ؟؟
واقعا انقدر این امکان سخته اضافه کردنش ؟؟؟
mobitak
March 16th, 2015, 17:54
این یک محدودیت بانکی هست شرایط در وب سایت درج شده است ضمن اینکه بهتر است مجدد شرایط پایا را بررسی کنید چرا که واریز پایا در روز های غیر تعطیل انجام می شود
لطفا درخواست های خود را به صورت پایا ثبت کرده و از ثبت درخواست به صورت شتاب خودداری فرمایید چرا که سقف برداشت های شتاب محدود بوده و در صورت تکمیل سقف آن, درخواست ارسالی به صورت پایا ثبت خواهد شد توجه داشته باشید در صورت تغییر نوع درخواست کارمزد کسر شده برگشت داده نخواهد شد .
پس چرا ساير واسط پرداخت ها اين محدوديت را ندارند در ساير واسط ها واريز شتاب مي زنيم شتاب واريز مي كنند اما در جهان پي شتاب را تبديل به پايا مي كنيد ساير واسط ها از چند كارت شتاب براي رفع محدوديت بانكي و واريزي ها استفاده مي كنند كه چنين مشكلي نداشته باشند
Jahan Pay Co
March 16th, 2015, 18:49
سلام خدمت شما
جهان پی از همه نظر خوبه تنها مشکلی که داره و هر بار هم اطلاع میدیم و رسیدگی نمیشه
نمایش مجموع فروش یک روز
مثلا من نمیتونم متوجه بشم فروش روز قبلم چقدر بوده یا یه تاریخ مشخص ؟؟
واقعا انقدر این امکان سخته اضافه کردنش ؟؟؟
امکان دانلود گزارش کامل برای هر تاریخی در حساب کاربری وجود دارد
- - - Updated - - -
پس چرا ساير واسط پرداخت ها اين محدوديت را ندارند در ساير واسط ها واريز شتاب مي زنيم شتاب واريز مي كنند اما در جهان پي شتاب را تبديل به پايا مي كنيد ساير واسط ها از چند كارت شتاب براي رفع محدوديت بانكي و واريزي ها استفاده مي كنند كه چنين مشكلي نداشته باشند
هر وب سایت یا شرکتی قوانین و شرایط خاص خود دارد و در صورتی که این موضوع برای شما مهم است میتوانید سرویس دهنده خود را تغییر دهید
fireonline
March 16th, 2015, 19:51
امکانش نیست که شماره کارت فرد خریدار را نمایش دهید؟ برای استرداد وجه در مواقع ضروری
SekoyaServer
March 16th, 2015, 19:55
با سلام تشکر از وب سرویس عالیتون
1- تسویه حساب سریع
2- پشتیبانی عالی در واقع همه چیز عالی
انتقاد: 1- مجموع تراکنش های هر روز رو بشه دید ,در همان قسمت نمودار تراکنش ها
2- ای پی خریدار در تراکنش ها افتاده بشه چون برای بررسی تراکنش های ناموفق از روی ای پی خیلی راحت تر هستش این قسمت http://www.jahanpay.com/xuser/trans
(http://www.jahanpay.com/xuser/trans) 3- شب ها تعداد تراکنش های ناموفق زیاد میشه یه فکری به حال این موضوع بکنید
4- لینک های فیس ب وک وسایر شبکه هاتون رو نیز فعال کنید زمان خیلی زیادی از رو نمایی قالب میگذره اما این تغییرات اعمال نشده :110:
ممنون از سرویس دهی شما
موفق و پیروز باشید:d
mahdi407
March 16th, 2015, 21:49
درگاه واقعا خوبیه.امیدوارم خوب بمونه و بهتر هم بشه.
فقط اگه امکان واریز خودکار هم قرار بدن خیلی خوب میشه.
یعنی وقتی موجودی به حد نساب رسید به صورت خودکار واریز بشه
trust toiler
March 16th, 2015, 22:27
با سلام و احترام
بنده بیشتر از یکسال هست که از کاربران جهان پی هستم . اما کمتر از 2 ماه است که با جهان پی تجارت را اغاز کردم.
به امید از خدا الان در جهان پی رتبه فروش 1868 رو داریم و همچنین در حال بالا رفتن هستیم .
جهان پی بهترین شرکت پرداخت الکترونیک آسان هست که این سال ها باهاش آشنا شدم .
در طی این مدت اونقدر این سیستم بدون نقص و ایراد بوده که حتی یک تیکت پشتیبانی هم ارسال نکردم . اما مطمئنم که پشتیبانان همیشه انلاین این شرکت، در صورت نیاز، پاسخ گوی ما خواهند بود .
با سپاس و تشکر فراوان از مدیریت محترم و همکاران ارجمند ایشان
mobitak
March 16th, 2015, 23:06
اين رتبه فروش جايزه هم داره اگه اول بشيم چي مي دن؟
trust toiler
March 16th, 2015, 23:13
فکر نمیکنم داشته باشد. اما اگر باشد رقابت خوبی بین کاربران خواهد بود .
خیلی کنکاو هستم که در حال حاضر چه کسی دارای رتبه 1 فروش جهان پی هست . بنده 700 هزار تومان فروش داشتم و در رتبه 1800 قرار دارم . نفر اول چه فروشی داشته ؟!
از مدیریت محترم تقاضا میکنم که توضیحاتی در این خصوصارائه نمایند .
باتشکر
Jahan Pay Co
March 16th, 2015, 23:35
با سلام
جایزه خیر- ولی در موارد زیادی تاثیر دارد که نمی توانیم در فروم پابلیک کنیم.
- - - Updated - - -
فکر نمیکنم داشته باشد. اما اگر باشد رقابت خوبی بین کاربران خواهد بود .
خیلی کنکاو هستم که در حال حاضر چه کسی دارای رتبه 1 فروش جهان پی هست . بنده 700 هزار تومان فروش داشتم و در رتبه 1800 قرار دارم . نفر اول چه فروشی داشته ؟!
از مدیریت محترم تقاضا میکنم که توضیحاتی در این خصوصارائه نمایند .
باتشکر
رقابت بین رتبه های 1-800 بیش از اندازه زیاد است با توجه به بررسی سیستمی احتمال دارد چند نفر نیز در یک رتبه باشند
امکان درج اطلاعات پذیرندگان براساس حریم خصوصی قید شده وجود ندارد :)
مینا-صیفی
March 16th, 2015, 23:53
اقای جهان پی
سلام خسته نباشید ما خیلی وقت هست که دیگه با درگاه شما فعالیتی نداریم و بسته شده کاربریمون.
اما یک درخاستی دارم از شما تنها چیزی که ما را رنج میده ایمیل تبلیغاتی و اس ام اس تبلیغاتی هست که برامون میاد لطفا ایمیل و شماره ما را پاک کنید که نیاد برای ما با تشکر.
Jahan Pay Co
March 16th, 2015, 23:57
اقای جهان پی
سلام خسته نباشید ما خیلی وقت هست که دیگه با درگاه شما فعالیتی نداریم و بسته شده کاربریمون.
اما یک درخاستی دارم از شما تنها چیزی که ما را رنج میده ایمیل تبلیغاتی و اس ام اس تبلیغاتی هست که برامون میاد لطفا ایمیل و شماره ما را پاک کنید که نیاد برای ما با تشکر.
لطفا درخواست خود را به Support ارسال نمایید
مینا-صیفی
March 16th, 2015, 23:59
ایمیل به support زدم 4 ساعتی هست جوابی ندادند ببینید درست ایمیل زدم من این را زدم support@jahanpay.com
Jahan Pay Co
March 17th, 2015, 00:04
ایمیل به support زدم 4 ساعتی هست جوابی ندادند ببینید درست ایمیل زدم من این را زدم support@jahanpay.com
در صورتی که اطلاعات نام کاربری و مشخصات شما درج شده باشد مسلما بررسی می گردد
مینا-صیفی
March 17th, 2015, 00:06
من ایمیل کاربری و پسورد و شماره موبایل را در ایمیل ارسال کنم انجام و برسی میکنند ؟
shetabanhost
March 17th, 2015, 00:15
قبل از داشتن درگاه اختصاصی با جهان پی کاری میکردیم
در یک کلام عالی هستن
March 17th, 2015, 01:58
سلام.
به نظرم خیلی خوبه ولی اگه سیستم وب سرویستون مثل وب سرویس بانک ها باشه خیلی بهتر میشه
مثلا داده های ارسالی و دریافتی و پارامترها
Jahan Pay Co
March 17th, 2015, 10:00
امکانش نیست که شماره کارت فرد خریدار را نمایش دهید؟ برای استرداد وجه در مواقع ضروری
با سلام
متاسفانه به دلایلی خیر.
mamogholi
March 17th, 2015, 10:42
بهترین سرویس اینترنتی برای تسویه حساب است و من به عنوان یک کاربر یک ساله که از جهان پی استفاده می کنم بسیار راضی هستم.
mobitak
March 17th, 2015, 12:28
اگر آخر هر ماه به افرادي كه رتبه اول رو ميارن جايزه بديد خوب ميشه
erfankoolak
March 17th, 2015, 12:55
توی این چندسالی که دارم ازش استفاده میکنم واقعا ازش راضی بودم . خدمات فوق العاده ، سرعت تسویه حساب عالی ، درصد کامزد مناسب ، پاسخگویی و پشتیبانی فوق العاده سریع ...
در یک نگاه جزء بهترین های این رده هستش . تبریک میگم بهش
mehrangta
March 17th, 2015, 13:31
من رتبه 854 هستم
ماشالله رقابت زیاد هست
هر پنج تومان تراکنش یک رتبه هست
mamadletsgo
March 17th, 2015, 16:04
در حدود 1 سالی میشه که از جهان پی استفاده میکنم
تاحالا مشکلی نداشتم و انصافا میتونم بگم از سایر ارائه دهنده های درگاه بانکی بهتر هست
alireza_ssp
March 18th, 2015, 00:34
با رتبه 490 جهان پی از خدمات و البته پشتیبانی عالی بی نهیات رضایت دارم. کارشون عالیه
Jahan Pay Co
March 18th, 2015, 15:54
با رتبه 490 جهان پی از خدمات و البته پشتیبانی عالی بی نهیات رضایت دارم. کارشون عالیه
سلام
ممنون علیرضا جان :x
نظر لطف شماست
- - - Updated - - -
اگر آخر هر ماه به افرادي كه رتبه اول رو ميارن جايزه بديد خوب ميشه
درحل حاضر میتوانید در جشنواره نوروزی (http://www.webhostingtalk.ir/f216/136491/)شرکت نمایید .
newidea
March 18th, 2015, 16:44
با سلام
دوست عزیز شما مثل زرین پال کارت بانکی ارائه نمی کنید؟
asdadsdxz
March 18th, 2015, 17:22
با سلام
دقیقا سود و کاربرد همچین کارتی برای شما که کاربر هستید چی هست؟
Mr.Pouria
March 18th, 2015, 17:57
دقیقا سود و کاربرد همچین کارتی برای شما که کاربر هستید چی هست؟
منم همچین چیزی رو درک نمیکنم ! به نظرم یک کارت بیخودی هست که زرین پال داده بیرون و فقط حدفی جز افزایش سود نداشته !!
asdadsdxz
March 18th, 2015, 18:01
منم همچین چیزی رو درک نمیکنم ! به نظرم یک کارت بیخودی هست که زرین پال داده بیرون و فقط حدفی جز افزایش سود نداشته !!
دقیقا این کارت فقط به نفع زرین پال هست و یه جوری پیچوندن کاربر
Mr.Pouria
March 18th, 2015, 18:02
این بگم به نظرتون این همه امکانات خوب مثل سیستم پرداخت در محل و ussd رو داره میده این امکانات مسخره چیه ! حالا بیاد کارت بانکی بده بیرون روش بنویسه کارت بانکی جهان پی به شتاب هم وصل باشه چه فایده ای داره :|
همون زرین پال هم باید درخواست انتقال وج به زرین کارت رو بدی خوب چه کاریه میای مستقیم میریزی توی حساب بانکیت دیگه :d
mobitak
March 18th, 2015, 18:06
دقیقا این کارت فقط به نفع زرین پال هست و یه جوری پیچوندن کاربر
چون که به موجودی این کارت سود بانکی تعلق نمیگیره
آره فقط براي خودشون سود داره! در حقيقت نوشتند زرين پال بدون كارمزد! در صورتي كه كارمزد داره و اين كارمزد رو با موندن پول ما داخل زرين كارتشون و... مي گيرند چون پول هاي ما داخل حسابشون جا خوش مي كنه و جمع مي شه اونا هم با سپرده بلند مدت يا كوتاه مدت سود بانكي مي گيرند و يا حتي وام بانكي...
asdadsdxz
March 18th, 2015, 18:12
به نظر من پول اگر تو زرین کارت بمونه ضررش بشتر از اون ۱ تا ۲ درصد کامزدی هست که درگاه های دیگه میگیرن
چون به پولی که تو زین کارت میمونه بر خلاف سایر کارت های بانکی سودی تعلق نمیگیره
- - - Updated - - -
این بگم به نظرتون این همه امکانات خوب مثل سیستم پرداخت در محل و ussd رو داره میده این امکانات مسخره چیه ! حالا بیاد کارت بانکی بده بیرون روش بنویسه کارت بانکی جهان پی به شتاب هم وصل باشه چه فایده ای داره :|
همون زرین پال هم باید درخواست انتقال وج به زرین کارت رو بدی خوب چه کاریه میای مستقیم میریزی توی حساب بانکیت دیگه :d
این ussd جهان پی رو چجوری میشه فعال یا استفاده کرد؟
mobitak
March 18th, 2015, 18:20
با سلام
اين كارت بانكي كه ارئه مي دهند اصلا قابل اعتماد نيست چه تضميني وجود داره كه تمام پول هاي خودمون رو داخل زرين كارت نگه داريم و مشكلي براي سرمايه ما پيش نياد؟اگر روزي كارت خوان ها زرين كارت رو نامعتبر بدونند و يا اينكه اين كارت ها هك بشه...در واقع تمام موجودي پذيرندگان در زرين كارتشون هست و در يك حساب به نام مديرش اگر براي حساب مدير مشكلي پيش بياد اونوقت تمام پذيرندگان به مشكل مي خورند...
Mr.Pouria
March 18th, 2015, 18:22
این ussd جهان پی رو چجوری میشه فعال یا استفاده کرد؟
باید تیکت کنید بارشون از داخل سایت تا راهنمایی کنند
asdadsdxz
March 18th, 2015, 18:24
باید تیکت کنید بارشون از داخل سایت تا راهنمایی کنند
شما گرفتیت این سرویس رو می دونید به چه صورتی هست؟
raminam
March 18th, 2015, 18:52
آره فقط براي خودشون سود داره! در حقيقت نوشتند زرين پال بدون كارمزد! در صورتي كه كارمزد داره و اين كارمزد رو با موندن پول ما داخل زرين كارتشون و... مي گيرند چون پول هاي ما داخل حسابشون جا خوش مي كنه و جمع مي شه اونا هم با سپرده بلند مدت يا كوتاه مدت سود بانكي مي گيرند و يا حتي وام بانكي...
من اين کارت رو دارم و خيلی راضی هستم
چون قبلا کارمزد زيادی رو هم ماه به سرويس دهنده های ديگه پرداخت ميکردم
و از وقتی اين کارت رو گرفتم خيالم بابت کارمزد خيلی راحت شده
تسويه اش هم عانی هست و من احساس ميکنم پول هميشه تو جيبم هست
حتی خيلی وقتا بيرونم و از اپليکيشنشون تسويه ميزنم و همون موقع مياد تو کارتم و من پول رو از خود پرداز ميگيرم
به نظرم ايده کارت خيلی آلی بوده
من که راضی هستم
البته خوشبختانه درگاه جهان رو هم موقت فعال کردم تا شايد تو جشنواره برنده بشم.
- - - Updated - - -
اين كارت بانكي كه ارئه مي دهند اصلا قابل اعتماد نيست چه تضميني وجود داره كه تمام پول هاي خودمون رو داخل زرين كارت نگه داريم و مشكلي براي سرمايه ما پيش نياد؟اگر روزي كارت خوان ها زرين كارت رو نامعتبر بدونند و يا اينكه اين كارت ها هك بشه...در واقع تمام موجودي پذيرندگان در زرين كارتشون هست و در يك حساب به نام مديرش اگر براي حساب مدير مشكلي پيش بياد اونوقت تمام پذيرندگان به مشكل مي خورند...
فکر نميکنم کارت رو برای هر مجموعه ای بدن و تضمين های خوبی ميخوان ازشون
وگرنه الان همه درگاه های واسط کارت خودشون رو داشتند
Jahan Pay Co
March 18th, 2015, 18:53
طبق پست اول:
*لطفا فقط کاربرانی که عضو جهان پی هستند شرکت کنند.
*خواهشمندیم فقط نظرات و پیشنهادات خود را در مورد سرویس جهان پی اعلام کرده و از سایر سرویس دهنده اسمی برده نشود
Mr.Pouria
March 18th, 2015, 19:29
حتی خيلی وقتا بيرونم و از اپليکيشنشون تسويه ميزنم و همون موقع مياد تو کارتم و من پول رو از خود پرداز ميگيرم
من که راضی هستم
- - - updated - - -
با تشکر از حظور گرم شما مولتی یوزر گرامی :d
- - - Updated - - -
شما گرفتیت این سرویس رو می دونید به چه صورتی هست؟
{ون نیازی بهش نداشتم فعل نکردم ... اما میدونم ارائه میدن جهان پی ...
asdadsdxz
March 18th, 2015, 20:23
جهان پی در مورد ussd توضیح یدید>
- - - Updated - - -
من که راضی هستم
- - - Updated - - -
الان عزیز شما این همه ضحمت کشیدید و عضو شدید تو انجمن که تو این تاپیک شرکت کنید؟
در اصل پول شما تو جیب زرین پال هست.
شما حساب اینجا رو کردید پولی که تو حساب زرین کارتتون میمونه سودی بهش تعلق نمیگیره و سودی که از دست میدید خیلی بیشتر از پولی میشه که بابت کارمز پرداخت میکردید؟
دیدم نوشتن تو این تاپیک بحث نکنیم
علاقه ای به ادامه بحث داشتید پ خ بدید ادامه بدیم
و یا تو تاپیک خود زرین پال پیام بدید تا بتونیم تبادل نظر کنیم
yourhosting
March 18th, 2015, 20:23
سلام
من هم چندبار تیکت کردم گفتند این ussd بزودی فعال میشه! دقیقا کی؟!
March 18th, 2015, 23:03
من اين کارت رو استفاده کردم و هيچ واژه ای جز عالی برای اون پيدا نکردم.
Mr.Pouria
March 18th, 2015, 23:12
من اين کارت رو استفاده کردم و هيچ واژه ای جز عالی برای اون پيدا نکردم.
من کاری ندارما و قصد اسپم هم ندارم اما March 18th, 2015 ایشون هم الان عضو شدن فک کنم تا صبح 100 یوزر دیگه اینجا پیام بدن که این کارت عالیه :|
اما اعطراف میکنم واقعا کارت عالیی هستش دوتا از دوستام دارن جای خلال دندون استفاده میکنن :D واقعا هم راضی هستن !
wehost
March 18th, 2015, 23:18
من کاری ندارما و قصد اسپم هم ندارم اما march 18th, 2015 ایشون هم الان عضو شدن فک کنم تا صبح 100 یوزر دیگه اینجا پیام بدن که این کارت عالیه :|
اما اعطراف میکنم واقعا کارت عالیی هستش دوتا از دوستام دارن جای خلال دندون استفاده میکنن :d واقعا هم راضی هستن !
:) احتمالا دوستای شما فرهنگ استفاده از کارت بانکی رو بلد نيستن.
اگر دوست داشتيد حاضرم رايگان برای شما و دوستان شما دوره آموزشی بزارم.
و به شما و دوستان شما ياد بدم که ازين کارت ميتونيد به کمک atm پول نقد بگيريد.
و به کمک pos ازش خريد کنيد.
و اگر براش از atm رمز دوم ست کنيد ميتونيد از اينترنت و درگاه های آنلاين هم خريد کنيد.
من اينکار رو رايگان برای شما و دوستان شما انجام ميدم. :->
- - - Updated - - -
واقعا هم دوست ندارم موضوع اين تاپيک رو به حاشيه بکشم.
ولی اگر شما قصد اينکار رو داريد، من هم مجبورم جواب شما رو بدم ;)
Jahan Pay Co
March 18th, 2015, 23:21
و اگر براش از atm رمز دوم ست کنيد ميتونيد از اينترنت و درگاه های آنلاين هم خريد کنيد.
- - - Updated - - -
چرا با یوزر واقعیتون نمایین پست بدین و هر سری یک یوزر باز می کنین :)
جناب س... لطف کنید از راه بهتری کاربر جذب کنید متاسفم برای شما :)
jastemailmarketing
March 18th, 2015, 23:23
اما اعطراف میکنم واقعا کارت عالیی هستش دوتا از دوستام دارن جای خلال دندون استفاده میکنن :D واقعا هم راضی هستن !
:71:
خلال دندون رو خوب اومدی
اينا ادعاشون ميشه کارت بانکی متصل به شتاب با کارمزد صفر و تسويه آنی
بعد شما با يک جمله همه رو زير سوال بردی
:d
Mr.Pouria
March 18th, 2015, 23:29
- - - Updated - - -
انجمن تخصصی هست نمیشه زیاد کل کل کرد ...مگرنه یه چیزی میگفتم کل سیستم زرین پال زیر سوال بره :) اما خوب ولش اینجا جای این حرفا نیست و تاپک جهان پی رو هم زیادی ریختیم بهم ...
فقط اینو میگم که چرا زرین پال با بانک اینده قرار بسته که اسمش توی لیست بانک های غیر مجاز بانک مرکزی وجود داره ؟ (البته تا اطلاعا که من تا ماه پیش داشتم این ماه رو خبر ندارم که تونستن بلخره مجوز بگیرن یا نه) شما فکر کردین اگه بانک آینده رو دستور جم کردنش رو بدن چه اتفاقی میفته ؟!
خوب دیگه ولش ... ادامه نمیدیم :)
از جهان پی عزیز هم بابت بحث در تاپیک ایشون معضرت خواهی میکینم ...
jastemailmarketing
March 18th, 2015, 23:31
تو با با اون س... تون بيا به ما ياد بده.
- - - Updated - - -
انجمن تخصصی هست نمیشه زیاد کل کل کرد ...مگرنه یه چیزی میگفتم کل سیستم زرین پال زیر سوال بره :) اما خوب ولش اینجا جای این حرفا نیست و تاپک جهان پی رو هم زیادی ریختیم بهم ...
فقط اینو میگم که چرا زرین پال با بانک اینده قرار بسته که اسمش توی لیست بانک های غیر مجاز بانک مرکزی وجود داره ؟ (البته تا اطلاعا که من تا ماه پیش داشتم این ماه رو خبر ندارم که تونستن بلخره مجوز بگیرن یا نه) شما فکر کردین اگه بانک آینده رو دستور جم کردنش رو بدن چه اتفاقی میفته ؟!
خوب دیگه ولش ... ادامه نمیدیم :)
از جهان پی عزیز هم بابت بحث در تاپیک ایشون معضرت خواهی میکینم ...