سلام
ببنین دوستان من خیلی گشتم ولی هرچی میگردم گیجتر میشم ، چندتا سوال دارم اگه لطف کنید واضح توضیح بدین چیه و شما رو بخدا بحث به مشاجره بین دوستان ختم نشه.
یه خواهشی هم از دوستان دارم ، لطفاً یا توضیح ندن یا اگه میدن کمی حوصله کنن کامل توضیح بدن گیجتر از اینی که هستم نشم.
بنده اینطوری فکر میکنم که vps انگار بنده یه کامپیوتر متصل به شبکه دارم و با استفاده از مجازی سازهایی که شرکتها نصب کرده اند اجازهی استفاده از بخشی از امکانات رو به ما میدن انگار یه سیستم رو بین چند نفر تقسیم کردیم (حالا تقسیم کاملا اختصاصی یا اشتراکی) آیا این طرز تفکر درست هست یا نه؟ اگه نه یه توضیحی بدین
بنده برای سایتی که میخوام بزنم نیاز به هارد بالا ترافیک بالا و (احتمالاً اینها نیاز به رم بالا هم دارند) دارم مثلاً هارد حداقل ۵۰۰ گیگابایت و ترافیک حدود ۵ ترابایت در ماه آیا vps از عهدهی اینکار برمیاید؟ چه رمی برای این منظور کفاف میده؟
حالا فرض کنیم که بنده رفتم یه vps خریدم ، آیا مثل هاستی که میخریم همه کارش رو مدیران سرور انجام میدن و ما فقط اطلاعات رو میریزیم روی فضای تخصیصی به ما یا اینکه نه (این بخش واسم خیلی مبهمه هرچی میگردم گیجتر میشم) مثلاً خودم باید دست به کار بشم و انگار دارم روی کامپیوتر خودم mysql و IIS یا آپاچی و ... نصب کنم؟ اگه اینطوره وضعیت dns ها به چه شکل میشه؟ IP چطور؟ آیا نیاز به پنلی مثل سیپنل هم هست؟ یا مثل اینکه دارم روی کامپیوتر خودم اطلاعات رو کپی و پیست میکنم و دسترسی به همهچی دارم نیازی به پنل ندارم؟ آیا چیزهای اضافی باید خریداری بشه یا لایسنسهایی باید بخرم تا بتونم از vps استفاده کنم؟ لطفاً این بخش رو خیلی راهنمایی کنید که واقعاً موندم چی به چیه؟
یه سوال مهمی هم هست اینکه در کل برای هاست یا vps یا سرور اختصاصی میشه بجای اینکه فایلی رو که مثلا روی صفحهی www.example.ir هست بجای اینکه ابتدا روی کامپیوتر خودمون دانلود کنیم و بعد روی هاست آپلود کنیم مستقیم روی هاست دانلودش کنیم که از شر قیمت گرون اینترنت ایران خلاص بشیم؟ انگار از پهنای باندی که برای هاستمون خریداری کردیم بخشی از اون رو خودمون استفاده کنیم برای دانلود روی هاست؟
امیدوارم تونسته باشم مطلب رو برسونم ولی یه لطفی کنید بهم توضیح بدین که خیلی واسم مهمه؟
traxex12345
December 3rd, 2013, 22:48
با سلام
طرز فکر شما صحیح هست
وی پی اس برای آپلود و دانلود میخواید ؟ رم 1 یا 2 مناسب هست
شما با ریموت وصل میشید و مثل سیستم خودتون هست - دانلود منیجر نصب میکنید و کار ها رو انجام میدین و ...
_AF_
December 3rd, 2013, 22:55
سلام
ببنین دوستان من خیلی گشتم ولی هرچی میگردم گیجتر میشم ، چندتا سوال دارم اگه لطف کنید واضح توضیح بدین چیه و شما رو بخدا بحث به مشاجره بین دوستان ختم نشه.
یه خواهشی هم از دوستان دارم ، لطفاً یا توضیح ندن یا اگه میدن کمی حوصله کنن کامل توضیح بدن گیجتر از اینی که هستم نشم.
بنده اینطوری فکر میکنم که vps انگار بنده یه کامپیوتر متصل به شبکه دارم و با استفاده از مجازی سازهایی که شرکتها نصب کرده اند اجازهی استفاده از بخشی از امکانات رو به ما میدن انگار یه سیستم رو بین چند نفر تقسیم کردیم (حالا تقسیم کاملا اختصاصی یا اشتراکی) آیا این طرز تفکر درست هست یا نه؟ اگه نه یه توضیحی بدین
بنده برای سایتی که میخوام بزنم نیاز به هارد بالا ترافیک بالا و (احتمالاً اینها نیاز به رم بالا هم دارند) دارم مثلاً هارد حداقل ۵۰۰ گیگابایت و ترافیک حدود ۵ ترابایت در ماه آیا vps از عهدهی اینکار برمیاید؟ چه رمی برای این منظور کفاف میده؟
حالا فرض کنیم که بنده رفتم یه vps خریدم ، آیا مثل هاستی که میخریم همه کارش رو مدیران سرور انجام میدن و ما فقط اطلاعات رو میریزیم روی فضای تخصیصی به ما یا اینکه نه (این بخش واسم خیلی مبهمه هرچی میگردم گیجتر میشم) مثلاً خودم باید دست به کار بشم و انگار دارم روی کامپیوتر خودم mysql و IIS یا آپاچی و ... نصب کنم؟ اگه اینطوره وضعیت dns ها به چه شکل میشه؟ IP چطور؟ آیا نیاز به پنلی مثل سیپنل هم هست؟ یا مثل اینکه دارم روی کامپیوتر خودم اطلاعات رو کپی و پیست میکنم و دسترسی به همهچی دارم نیازی به پنل ندارم؟ آیا چیزهای اضافی باید خریداری بشه یا لایسنسهایی باید بخرم تا بتونم از vps استفاده کنم؟ لطفاً این بخش رو خیلی راهنمایی کنید که واقعاً موندم چی به چیه؟
یه سوال مهمی هم هست اینکه در کل برای هاست یا vps یا سرور اختصاصی میشه بجای اینکه فایلی رو که مثلا روی صفحهی www.example.ir (http://www.example.ir) هست بجای اینکه ابتدا روی کامپیوتر خودمون دانلود کنیم و بعد روی هاست آپلود کنیم مستقیم روی هاست دانلودش کنیم که از شر قیمت گرون اینترنت ایران خلاص بشیم؟ انگار از پهنای باندی که برای هاستمون خریداری کردیم بخشی از اون رو خودمون استفاده کنیم برای دانلود روی هاست؟
امیدوارم تونسته باشم مطلب رو برسونم ولی یه لطفی کنید بهم توضیح بدین که خیلی واسم مهمه؟
سلام
به انجمن خوش آمدید
1- بله درست فکر میکنید vps
منابع یک سرور بین چند نفر به اشتراک گذاشته میشه
2- به نظر بنده سرور اختصاصی بیشتر پاسخگ گوی شماست تا vps
تا وقتی نیاز وب سایت ، موضوع وب سایت مشخص نشه نمیشه دقیق گفت
3- - مدیریت vps با شماست از نصب کنترل پنل تا کانفیگ
کانفیگ سرور مثل نصب winamp نیست خود این موضوع تخصصی هست و نیاز به دانش و تجربه
برای کنترل پنل باید لایسنس تهیه کنید با توجه به تحریم بودن ایران برای تهیه لایسنس باید خیلی مواظب باشید در صورت لو رفتن هویت شما لایسنس شما باطل میشه
میتونید از direct admin استفاده کنید که با ایران تا به امروز مشکلی نداشتن
4- به نظر میرسه هدف از این سرور میزبانی وب سایت هست
ولی اگه تصمیم دارید ازش به عنوان هاست دانلود استفاده کنید میتونید سیستم عامل windows 2008 انتخاب کنید دیگه نیازی به لایسنس کنترل پنل نیست
اگه سوال دیگه ای داشتید بفرمایید اگه اطلاع داشته باشم راهنمایی میکنم
ایام به کام
hamed_naghdi
December 3rd, 2013, 22:55
با سلام
طرز فکر شما صحیح هست
وی پی اس برای آپلود و دانلود میخواید ؟ رم 1 یا 2 مناسب هست
شما با ریموت وصل میشید و مثل سیستم خودتون هست - دانلود منیجر نصب میکنید و کار ها رو انجام میدین و ...
ممنون از پاسخ شما دوست عزیز
آره یک بخش از کاری که میخوام بکنم برای دانلود و آپلود فایل هستش و در آینده انشاءالله میخوام گسترشش بدم
یعنی با این اوصاف نیازی نیست خودم بشینم mysql و غیره نصب کنم؟ چیزای پایه خودش نصب هست؟
traxex12345
December 3rd, 2013, 23:01
mysql ????????
سرور رو شما تحویل میگیری و با ریموت بهش وصل میشید - مثل کامپیوتر شخصیتون سیستم عامل ویندوز هست - شما با اینترنت اکسپلور جست و جو میکنید با دانلود منیجر دانلود میکنید و ....
hamed_naghdi
December 3rd, 2013, 23:02
سلام
به انجمن خوش آمدید
1- بله درست فکر میکنید vps
منابع یک سرور بین چند نفر به اشتراک گذاشته میشه
2- به نظر بنده سرور اختصاصی بیشتر پاسخگ گوی شماست تا vps
تا وقتی نیاز وب سایت ، موضوع وب سایت مشخص نشه نمیشه دقیق گفت
3- - مدیریت vps با شماست از نصب کنترل پنل تا کانفیگ
کانفیگ سرور مثل نصب winamp نیست خود این موضوع تخصصی هست و نیاز به دانش و تجربه
برای کنترل پنل باید لایسنس تهیه کنید با توجه به تحریم بودن ایران برای تهیه لایسنس باید خیلی مواظب باشید در صورت لو رفتن هویت شما لایسنس شما باطل میشه
میتونید از direct admin استفاده کنید که با ایران تا به امروز مشکلی نداشتن
4- به نظر میرسه هدف از این سرور میزبانی وب سایت هست
ولی اگه تصمیم دارید ازش به عنوان هاست دانلود استفاده کنید میتونید سیستم عامل windows 2008 انتخاب کنید دیگه نیازی به لایسنس کنترل پنل نیست
اگه سوال دیگه ای داشتید بفرمایید اگه اطلاع داشته باشم راهنمایی میکنم
ایام به کام
از پاسخ شما دوست عزیز هم خیلی متشکر هستم
تا حدودی میشه گفت آره میخوام ازش به عنوان هاست دانلود استفاده کنم ولی چون قصد دارم شرکت رو گسترش بدم برای همین میخوام کمیهم آینده نگری داشته باشم
حالا اگه سرور اختصاصی یا مجازی بگیرم ، ویندوز سرور روش نصب هتسش دیگه؟ یا اینم من باید خودم نصب کنم؟ چون من اهل کرک نیستم و تا اونجا که میشه لایسنس تهیه میکنم برای همین میپرسم؟
تو یکی از پستها میخوندم که انگار تنظیم کردن DNS برای vps خودش کلی مشکل داره و مثل هاست معمولی نیست که dns رو ست کنی خودش وصل بشه به سایت ما ، آیا این مطلب درسته؟ اگه درسته راهش رو هم عرض کنید که دیگه یک دنیا ممنون شما میشیم
hamed_naghdi
December 3rd, 2013, 23:05
mysql ????????
سرور رو شما تحویل میگیری و با ریموت بهش وصل میشید - مثل کامپیوتر شخصیتون سیستم عامل ویندوز هست - شما با اینترنت اکسپلور جست و جو میکنید با دانلود منیجر دانلود میکنید و ....
منظورم از mysql واقعا همون mysql بود ، اگه بخوایم دیتابیس داشته باشیم باید چیکار کنیم پس؟ نباید دیتابیس نصب کنیم؟ والا اگه بدونم سوال نمیکنم چون نمیدونم میپرسم
پیشاپیش از جوابتون ممنون شما لطف دارین
traxex12345
December 3rd, 2013, 23:06
نحو اتصال به سرور ویندوز
اتصال به سرور ویندوز از طریق ریموت دسکتاپ ( RDC ) (http://parspack.com/the-news/215-rdc-remote-desktop-windows-server)
مطلعه کنید لطفا
_AF_
December 3rd, 2013, 23:07
لطفا موضوع وب سایت بفرمایید
هدف از راه اندازی این وب سایت چیست؟
ADMlN
December 3rd, 2013, 23:07
سرور در واقع یک کامپیوتر متصل به شبکه هست که میتواند سرویس یا خدماتی برای سایر کاربران ارائه بده
اگر سرور به صورت فیزیکی وجود داشته باشد با نام سرور یا سرور اختصاصی شناخته میشه که هیچ فرقی با سیستم خانگی شما ندارد جز اینکه منابع و قدرت بیشتری در اختیار دارد
اگر هم با استفاده از ابزارهای مجازی سازی بر یک سرور بصورت نرم افزاری پیاده سازی کنیم به این سرور اصطلاحا VPS یا VDS گفته می شود که در ظاهر فرقی با سرور اختصاصی ندارد
در هر دو حالت میتوانید از سرور استفاده های متفاوتی کنید. درواقع نام گذاری سرور ها معمولا بر اساس کاربرد آنها صورت میگیرد
اگر قصد دارید از سرور برای هاستینگ استفاده کنید میتوانید از cPanel استفاده کنید. همراه با WHM به عنوان پنل مدیریتی
معمولا سرور بصورت خام ارائه می شود و شما بنابر نیاز میتوانید سیستم عامل مورد نظر نصب و سپس سرویس هایی که لازم دارید راه اندازی کنید. تمام این کارها + پشتیبانی و مدیریت سرور معمولا شرکتی که این خدمات ارائه میدهد در صورت درخواست برای شما بصورت رایگان یا دریافت هزینه انجام میدهند
آخرین نکته هم باید گفت شما میتوانید بصورت گرافیکی یا خط فرمان به سرور متصل شوید و هر عملی که روی سیستم خانگی انجام میدهید در سرور نیز انجام دهید مثلا دانلود یک فایل یا استخراج محتویات یک فایل فشرده
traxex12345
December 3rd, 2013, 23:08
تصاویری از محیط وی پی اس ویندوزی
Redirect Notice (http://www.google.com/url?sa=i&source=images&cd=&cad=rja&docid=YPyKVJ4QynG_yM&tbnid=ibkVE_WGvOLUzM:&ved=0CAgQjRwwAA&url=https%3A%2F%2Fmanage.accuwebhosting.com%2Fknow ledgebase%2F874%2FWindows-VPS-Quick-Start-Guide.html&ei=8zKeUrPxJY_HswaX0YGICA&psig=AFQjCNHS1A52EXnp-ZdzqtdjXzyqaKAjew&ust=1386185843659597)
نحو اتصال به سرور ویندوز
اتصال به سرور ویندوز از طریق ریموت دسکتاپ ( RDC ) (http://parspack.com/the-news/215-rdc-remote-desktop-windows-server)
مطلعه کنید لطفا
خیلی ممنون از راهنمایی شما دوست عزیز ، مفید واقع شد
hamed_naghdi
December 3rd, 2013, 23:13
لطفا موضوع وب سایت بفرمایید
هدف از راه اندازی این وب سایت چیست؟
هدف اصلی در حقیقت سایت دانلود فیلم و سریال و موسیقی و در کنارش طراحی سایت و مطالب آموزشی و علمی است
با این اوصاف چی پیشنهاد میفرمایید؟
traxex12345
December 3rd, 2013, 23:14
در صورت نیاز به راهنمایی بیشتر ایدی یاهو براتون ارسال کردم ادد کنید
شب خوش :57:
hamed_naghdi
December 3rd, 2013, 23:16
سرور در واقع یک کامپیوتر متصل به شبکه هست که میتواند سرویس یا خدماتی برای سایر کاربران ارائه بده
اگر سرور به صورت فیزیکی وجود داشته باشد با نام سرور یا سرور اختصاصی شناخته میشه که هیچ فرقی با سیستم خانگی شما ندارد جز اینکه منابع و قدرت بیشتری در اختیار دارد
اگر هم با استفاده از ابزارهای مجازی سازی بر یک سرور بصورت نرم افزاری پیاده سازی کنیم به این سرور اصطلاحا VPS یا VDS گفته می شود که در ظاهر فرقی با سرور اختصاصی ندارد
در هر دو حالت میتوانید از سرور استفاده های متفاوتی کنید. درواقع نام گذاری سرور ها معمولا بر اساس کاربرد آنها صورت میگیرد
اگر قصد دارید از سرور برای هاستینگ استفاده کنید میتوانید از cPanel استفاده کنید. همراه با WHM به عنوان پنل مدیریتی
معمولا سرور بصورت خام ارائه می شود و شما بنابر نیاز میتوانید سیستم عامل مورد نظر نصب و سپس سرویس هایی که لازم دارید راه اندازی کنید. تمام این کارها + پشتیبانی و مدیریت سرور معمولا شرکتی که این خدمات ارائه میدهد در صورت درخواست برای شما بصورت رایگان یا دریافت هزینه انجام میدهند
آخرین نکته هم باید گفت شما میتوانید بصورت گرافیکی یا خط فرمان به سرور متصل شوید و هر عملی که روی سیستم خانگی انجام میدهید در سرور نیز انجام دهید مثلا دانلود یک فایل یا استخراج محتویات یک فایل فشرده
خیلی ممنون دوست عزیز ، من از دوستان دیگه هم یک سوالی کردم ولی این یک تیکه رو نگرفتم ، که آیا برای دیتا بیس باید خودم اقدام کنم دیگه؟ مثل کامپیوتر خودم که mysql رو خودم نصب میکنم اینجا هم باید خودم نصب کنم دیگه؟ برداشت خودم که اینطوری بود ، اگه توضیحی بفرمائید ممنونم ، راهمایی جامعی داشتین
hamed_naghdi
December 3rd, 2013, 23:18
تصاویری از محیط وی پی اس ویندوزی
Redirect Notice (http://www.google.com/url?sa=i&source=images&cd=&cad=rja&docid=YPyKVJ4QynG_yM&tbnid=ibkVE_WGvOLUzM:&ved=0CAgQjRwwAA&url=https%3A%2F%2Fmanage.accuwebhosting.com%2Fknow ledgebase%2F874%2FWindows-VPS-Quick-Start-Guide.html&ei=8zKeUrPxJY_HswaX0YGICA&psig=AFQjCNHS1A52EXnp-ZdzqtdjXzyqaKAjew&ust=1386185843659597)
واقعا از همگی متشکرم ظرف کوتاهترین زمان ممکن به بهترین شکل به بنده پاسخ دادین ، امیدوارم موفق باشین
با تشکر
traxex12345
December 3rd, 2013, 23:18
قرار هست وی پی اس به عنوان هاست دانلود باشه ؟
hamed_naghdi
December 3rd, 2013, 23:19
در صورت نیاز به راهنمایی بیشتر ایدی یاهو براتون ارسال کردم ادد کنید
شب خوش :57:
ممنون
بله حتما اگر سوالی بود مزاحمتون میشم
hamed_naghdi
December 3rd, 2013, 23:20
قرار هست وی پی اس به عنوان هاست دانلود باشه ؟
نه کاملاً فقط برای هاست دانلود ، بخشی از سایتی که میخوام بزنم برای دانلود هستش (هاست دانلود) بخشی هم برای مطالب علمی و ... هست
traxex12345
December 3rd, 2013, 23:22
یعنی میخواید هاست سایت قرار بدین و با همون وی پی اس دانلود و آپلود کنید ؟
hamed_naghdi
December 3rd, 2013, 23:27
یعنی میخواید هاست سایت قرار بدین و با همون وی پی اس دانلود و آپلود کنید ؟
والا منظورتون رو از اینی که گفتین متوجه نشدم
من مثلا میخوام سایتم چند بخش داشته باشه :
۱ - دانلود فیلم و موزیک و ...
۲ - مطالب علمی و آموزشی
۳ - خدمات طراحی سایت و ...
خوب همش نمیشه فقط هاست دانلود شاید بخشی از اون رو بهش بگیم هاست پربازدید
ولی تمرکز اولیه ام چون روی دانلود بود اون رو مطرح کردم
و برای اینکه از با این وضعیت اینترنت تو ایران همه چی رو اول روی سیستم خودم دانلود نکنم بعد روی هاست یا هرچی اسمشو بذاریم آپلود کنم پرسیدم که میشه که مستقیم روی هاست دانلود کرد.
traxex12345
December 3rd, 2013, 23:28
بهتره که از سایت هایی که هاست ارایه میدن سی پنل برای سایتتون تهیه کنید - و وی پی اس برای آپلود - دانلود استفاده شه :57:
ADMlN
December 3rd, 2013, 23:30
خیلی ممنون دوست عزیز ، من از دوستان دیگه هم یک سوالی کردم ولی این یک تیکه رو نگرفتم ، که آیا برای دیتا بیس باید خودم اقدام کنم دیگه؟ مثل کامپیوتر خودم که mysql رو خودم نصب میکنم اینجا هم باید خودم نصب کنم دیگه؟ برداشت خودم که اینطوری بود ، اگه توضیحی بفرمائید ممنونم ، راهمایی جامعی داشتین
اگر شما لینوکس نصب کنید میتوانید در زمان نصب تعین کنید چه بسته هایی از جمله mysql نصب شوند
در صورتی که کنترل پنل نصب کنید بصورت خودکار این موارد برای شما نصب و راه اندازی میشود
اما در ویندوز شما باید بصورت مجزا تمام موارد نصب کنید هر چند برنامه هایی وجود دارد که نصب همه موارد برای شما در یک زمان انجام میدهد
توصیه میکنیم برای سایت از یک سرویس هاست اشتراکی استفاده کنید و فایل های خود بر روی سرور مجازی قرار دهید تا هم از نظر اقتصادی صرفه جویی کنید و هم از نظر فنی کمتر دچار مشکل شوید
hamed_naghdi
December 3rd, 2013, 23:32
بهتره که از سایت هایی که هاست ارایه میدن سی پنل برای سایتتون تهیه کنید - و وی پی اس برای آپلود - دانلود استفاده شه :57:
اونوقت چطوری میشه اینا رو بهم ربط داد ، فرضاً بنده دو تا لینک گذاشتم روی سایتم ، یکیش مربوط به مطالب اصلی سایت هستش که شما میگین روی هاست باید باشه و یکی دیگه هم مربوط به دانلود که شما میگین باید روی vps باشه
ولی من اصلا متوجه نمیشم چطور میشه لینک بشه ، یعنی مگه مرورگر از روی dns پاسخ نمیگیره ، والا توضیحش هم برام سخته چه برسه بخوام انجامش بدم.
میشه کمی توضیح بدین از لحاظ کانفیگ و ... چطوری اینی که گفتین عملی میشه؟
hamed_naghdi
December 3rd, 2013, 23:34
اگر شما لینوکس نصب کنید میتوانید در زمان نصب تعین کنید چه بسته هایی از جمله mysql نصب شوند
در صورتی که کنترل پنل نصب کنید بصورت خودکار این موارد برای شما نصب و راه اندازی میشود
اما در ویندوز شما باید بصورت مجزا تمام موارد نصب کنید هر چند برنامه هایی وجود دارد که نصب همه موارد برای شما در یک زمان انجام میدهد
توصیه میکنیم برای سایت از یک سرویس هاست اشتراکی استفاده کنید و فایل های خود بر روی سرور مجازی قرار دهید تا هم از نظر اقتصادی صرفه جویی کنید و هم از نظر فنی کمتر دچار مشکل شوید
والا دوستمون traxex12345 (http://www.webhostingtalk.ir/member/90617/) هم همین موضوع رو میگن ولی من از لحاظ فنی سر در نمیارم که چطور میشه ، مثلاً یکی روی یک لینک کلیک میکنه چطور بخشی از اون از یک هاست و لینک دیگه از یک هاست دیگه لود میشه؟ کلاً این تیکه رو میشه شما هم توضیح بدین؟
ADMlN
December 3rd, 2013, 23:56
والا دوستمون traxex12345 (http://www.webhostingtalk.ir/member/90617/) هم همین موضوع رو میگن ولی من از لحاظ فنی سر در نمیارم که چطور میشه ، مثلاً یکی روی یک لینک کلیک میکنه چطور بخشی از اون از یک هاست و لینک دیگه از یک هاست دیگه لود میشه؟ کلاً این تیکه رو میشه شما هم توضیح بدین؟
شما یک ساب دامنه ایجاد میکنید و آی پی سرور بر روی آن ست میکنید
سپس ساب دامنه به سرور اضافه کرده و لینک فایلی که بر روی سرور قرار دارد در سایت خود قرار میدهید
با کلیک روی لینک خیلی راحت به سرور متصل میشود و فایل از سرور دانلود میگردد
hamed_naghdi
December 4th, 2013, 00:06
شما یک ساب دامنه ایجاد میکنید و آی پی سرور بر روی آن ست میکنید
سپس ساب دامنه به سرور اضافه کرده و لینک فایلی که بر روی سرور قرار دارد در سایت خود قرار میدهید
با کلیک روی لینک خیلی راحت به سرور متصل میشود و فایل از سرور دانلود میگردد
واقعا لطف میکنین جواب میدین ولی اگه کمی هم توضیح بدین ممنون میشم
مثلاً من الآن توی سیپنل یه ساب دامنه درست کردم و اون رو به یک فولدر redirect کردم ولی چطوری آیپی سرور رو روش ست کنم چون جای تو سیپنل ندیدم که بشه این کار رو کرد
بعدش چطوری ساب دامنه توی سرور ایجاد کنیم؟ (هرچند هنوز سرور مجازی یا اختصاصی نگرفتم)
ADMlN
December 4th, 2013, 02:35
واقعا لطف میکنین جواب میدین ولی اگه کمی هم توضیح بدین ممنون میشم
مثلاً من الآن توی سیپنل یه ساب دامنه درست کردم و اون رو به یک فولدر redirect کردم ولی چطوری آیپی سرور رو روش ست کنم چون جای تو سیپنل ندیدم که بشه این کار رو کرد
بعدش چطوری ساب دامنه توی سرور ایجاد کنیم؟ (هرچند هنوز سرور مجازی یا اختصاصی نگرفتم)
از قسمت Advanced DNS Zone Editor یک A Record بسازید
در قسمت آدرس باید آی پی سرور دانلود وارد کنید
بعد در سرور دانلود نیز میتوانید ساب دامنه اضافه کنید (برحسب نوع سیستم عامل آموزش در اینترنت جست و جو کنید)
_AF_
December 4th, 2013, 19:28
والا منظورتون رو از اینی که گفتین متوجه نشدم
من مثلا میخوام سایتم چند بخش داشته باشه :
۱ - دانلود فیلم و موزیک و ...
۲ - مطالب علمی و آموزشی
۳ - خدمات طراحی سایت و ...
خوب همش نمیشه فقط هاست دانلود شاید بخشی از اون رو بهش بگیم هاست پربازدید
ولی تمرکز اولیه ام چون روی دانلود بود اون رو مطرح کردم
و برای اینکه از با این وضعیت اینترنت تو ایران همه چی رو اول روی سیستم خودم دانلود نکنم بعد روی هاست یا هرچی اسمشو بذاریم آپلود کنم پرسیدم که میشه که مستقیم روی هاست دانلود کرد.
بابت تاخیر عذر میخوام
شما میتونید برای وب سایت از شرکتهای ایرانی هاست خریداری کنید حالا در ایران یا خارج از ایران که هزینه پهنای باند در ایران گرونه برای شما و به صرفه نیست
پیشنهاد من :
هاست خارج ترجیحا از آلمان
وی پی اس از آلمان با پورت 1
شما با این وی پی اس میتونید آپلود کنید و لینک فوق را در وب سایت خود قرار دهید
حتی میتونید فایلهایی که در سیستم خودتون هستن به وی پی اس انتقال بدین
همانطور که قبلا خدمتتو.ن عرض کردم سیستم عامل باید windows server 2008 باشه جدیدا در windows server 2003 باگ پیدا کردن
windows server 2008 باید رم 2 گیگ اجاره کنید تا به کارایی خوبی براتون داشته باشه
پیشنهاد دیگرم در مورد دانلود موزیک و فیلم
بهتون پیشنهاد میکنم مجاز کار کنید تا به مشکلی برخورد نکنید
و اما در مورد خدمات طراحی
بهتره سایت دیگری راه اندازی کنید تمام این موارد نمیشه در یک سایت گنجانده بشه
بازم اگه سوالی بود بفرمایید
hamed_naghdi
December 4th, 2013, 22:15
بابت تاخیر عذر میخوام
شما میتونید برای وب سایت از شرکتهای ایرانی هاست خریداری کنید حالا در ایران یا خارج از ایران که هزینه پهنای باند در ایران گرونه برای شما و به صرفه نیست
پیشنهاد من :
هاست خارج ترجیحا از آلمان
وی پی اس از آلمان با پورت 1
شما با این وی پی اس میتونید آپلود کنید و لینک فوق را در وب سایت خود قرار دهید
حتی میتونید فایلهایی که در سیستم خودتون هستن به وی پی اس انتقال بدین
همانطور که قبلا خدمتتو.ن عرض کردم سیستم عامل باید windows server 2008 باشه جدیدا در windows server 2003 باگ پیدا کردن
windows server 2008 باید رم 2 گیگ اجاره کنید تا به کارایی خوبی براتون داشته باشه
پیشنهاد دیگرم در مورد دانلود موزیک و فیلم
بهتون پیشنهاد میکنم مجاز کار کنید تا به مشکلی برخورد نکنید
و اما در مورد خدمات طراحی
بهتره سایت دیگری راه اندازی کنید تمام این موارد نمیشه در یک سایت گنجانده بشه
بازم اگه سوالی بود بفرمایید
خواهش میکنم شما لطف دارین
خیلی از راهنمایی های خوبتون ممنون ولی این تیکهی آخر رو که میگین فایلها توی vps باشه بقیه چیزا روی هاست ، اکثراً میگن و یکی از دوستان هم توضیح مختصری دادن ولی اصل موضوع واسه من همین تیکشه
آره مجاز کار میکنم اصلاً خودم اهل غیر مجاز نیستم چه برسه بخوام راه هم بندازم
راستش چون جذب مشتری فقط برای طراحی سخته تصمیم دارم این دو رو در کنار هم داشته باشم ، اینطوری فکر کنم با دیدن سایتی که با بازدید و دانلود بالا داره خوب کار میکنه بخوان طراحی رو هم بهم بسپارن
بازم از بابت راهنمایی ممنون و اگه بشه اون تیکهی اتصال رو هم توضیح بدین که خدا خیرتون بده
_AF_
December 4th, 2013, 23:28
بله درسته فایلها نباید روی هاست آپلود بشه چون به سرور فشار میاد و مدیر هاستینگ اکانت شمارو میبنده به همین خاطر بیشتریا از وی پی اس استفاده می کنن یا هاست دانلود
برای اینکه بتونیم برای کاربران وب سایت فایل آپلود کنیم و برای دانلود قرار بدیم
میتونیم مثل کامپیوتر دانلود منیجر نصب کنیم ، فایل دانلود کنیم و فایل برای دانلود قرار بدیم
حالا اگه این فایل تو کامپیوتر باشه به این تاپیک مراجعه کنید http://www.webhostingtalk.ir/f56/13659/#post134655
hamed_naghdi
December 5th, 2013, 16:01
از قسمت Advanced DNS Zone Editor یک A Record بسازید
در قسمت آدرس باید آی پی سرور دانلود وارد کنید
بعد در سرور دانلود نیز میتوانید ساب دامنه اضافه کنید (برحسب نوع سیستم عامل آموزش در اینترنت جست و جو کنید)
سلام
پاسخ شما خیلی به کارم اومد ، واقعا از شما متشکرم