توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : درخواست سرور مجازی با 1ساعت تست
omid.m
November 29th, 2013, 12:26
سلام
من یک سرور مجازی دقیقا با شرایط زیر میخوام لطفا اگر کسی دقیقا با این شرایط میتونه افر بده، خواهش میکنم از دادن پیشنهاد های کلی و بحث در مورد مسایل متفرقه و اسپم در این تاپیک خودداری فرمایید
*1ساعت تست
*داشتن پشتیبانی از طریق یاهو مسنجر
*768مگ رم کاملا اختصاصی یعنی ویندوز 2008r2براحتی روش نصب بشه و هنگ نکنه ووقتی هم ویندوز نصب شد از داخل تسک منجر بتونم ببینم که نصف فضای رم خالی هست
*40گیگ هارد با سرعت خوب حالا از هر نوعی باشه مهم نیست ولی فشار روش نباشه که یک برنامه رو بخوام اجرا کنم گیر کنه چون گاهی یک هارد با سرعت بالا بدلیل فشار زیاد بدرد نمیخورد و یک هارد معمولی که بار زیاد روش نباشه خیلی خوب جواب میده
*سی پی یو حداقل 1گیگا هرتز اختصاصی
*امکان نصب و تعویض سیستم عامل توسط خودم هر زمان که خواستم ویندوز 2012،2008r2،میکروتیک و لینوکس (ممکن است روزی 2-3بار سیستم عامل تعویض شود)
*سرعت دانلود حد اقل 30مگا بایت در ثانیه
*محل سرور اروپا با پینگ تایم حداکثر 220میلی ثانیه
*حداکثر ترافیک مورد نیاز در ماه 250گیگ
*امکان ارائه یک عدد ای پی اضافه در صورت نیاز
*قیمت ماهیانه حداکثر 30،000تومان که بدلیل اینکه کیفیت ثابت بماند هر 15روز مبلغ 15،000پرداخت میگردد (هرچی سرور تا حالا گرفتم برا چند روز کیفیت خوب بوده بعد خراب شده)
از سرویس دهندگان و دوستان محترم خواهش میکنم اگه مشکلی با این تا پیک دارند سریعا این تا پیک رو ترک کنند و اگه نظری دارند خودشان در تاپیک جداگانه نظر بدهند واینجا اسپم نگذارند اینجا فقط کسانی که میتوانند سرویس با این مشخصات بدهند افر خود را ارائه دهند.
hadi_am
November 29th, 2013, 12:48
درود
دوست عزیز 30000 تومن و اینقدر امکانات؟؟؟
احیانا یه خورده شما زیاده خواهی نمیکنین؟؟؟
این انجمن داره مشکل میشه فعالیت توش...
viasky
November 29th, 2013, 12:50
باسلام
رم: 1 گیگ
سی پی یو: 1Core - 3.4 Ghz
لوکیشن های موجود: هلند - فرانسه - آلمان - مالزی - انگلستان - امریکا - کانادا
فضای هارد: 40 گیگ
پهنای باند: نامحدود
آپتایم: %99 تضمینی
پنل ریبوت: موجود
مدیریت با پیام کوتاه: بزودی
هزینه ماهیانه: 30 هزار تومان
هر آی پی اضافی : 6 هزار تومان
هر 100 گیگ فضا : 12 هزار تومان
هر یک گیگ رم اضافی : 9 هزار تومان
پرداخت با اقساط دلخواه
کانفیگ مورد نظر شما به صورت رایگان اعمال خواهد شد
در صورت نارضایتی از سرور خود امکان برگشت وجه بدون قید و شرط امکان پذیر می باشد
با تشکر
از تاپیک ما بازدید بفرمایید (http://www.webhostingtalk.ir/f15/95482/)
آسمان ارتباط (http://viasky.ir/)شرق
omid.m
November 29th, 2013, 12:54
درود
دوست عزیز 30000 تومن و اینقدر امکانات؟؟؟
احیانا یه خورده شما زیاده خواهی نمیکنین؟؟؟
این انجمن داره مشکل میشه فعالیت توش...
دوست محترم من خواهش کردم فقط کسانی که امکان سرویس رو دارن اینجا مطرح کنن!!!
کجا من زیاده خواهی کردم ؟تو این سایت سروربا مشخصات بیشتر و بالا تر با قیمت کمتر هم هست چون تا حالا زیاد سر من کلاه رفته فقط یکم محکم کاری کردم همین
ULTRAWEB
November 29th, 2013, 13:06
باتمام خصوصیات 70تومن درخدمتیم:)
هزینه ثابت هست سرعت دانلود بالای 50مگ هست
ParsWebIT
November 29th, 2013, 13:08
شما زمانی که دنبال کیفیت میگردین باید خرج کنید!
شما دنبال کیفیت با قیمت 30 تومنی هستید پس همینی که اینجاست گیرتون میاد
برای مثال اینجا رو ببینید
Ravand Tazeh Cloud in Canada (http://ouriran.com/farsi/cloud_canada.cfm)
تفاوت قیمتها = کیفیت
RoobinaServer
November 29th, 2013, 13:15
سلام
من یک سرور مجازی دقیقا با شرایط زیر میخوام لطفا اگر کسی دقیقا با این شرایط میتونه افر بده، خواهش میکنم از دادن پیشنهاد های کلی و بحث در مورد مسایل متفرقه و اسپم در این تاپیک خودداری فرمایید
*1ساعت تست
*768مگ رم کاملا اختصاصی یعنی ویندوز 2008r2براحتی روش نصب بشه و هنگ نکنه ووقتی هم ویندوز نصب شد از داخل تسک منجر بتونم ببینم که نصف فضای رم خالی هست
*40گیگ هارد با سرعت خوب حالا از هر نوعی باشه مهم نیست ولی فشار روش نباشه که یک برنامه رو بخوام اجرا کنم گیر کنه چون گاهی یک هارد با سرعت بالا بدلیل فشار زیاد بدرد نمیخورد و یک هارد معمولی که بار زیاد روش نباشه خیلی خوب جواب میده
*امکان نصب و تعویض سیستم عامل توسط خودم هر زمان که خواستم ویندوز 2012،2008r2،میکروتیک و لینوکس (ممکن است روزی 2-3بار سیستم عامل تعویض شود)
*قیمت ماهیانه حداکثر 30،000تومان که بدلیل اینکه کیفیت ثابت بماند هر 15روز مبلغ 15،000پرداخت میگردد (هرچی سرور تا حالا گرفتم برا چند روز کیفیت خوب بوده بعد خراب شده)
از سرویس دهندگان و دوستان محترم خواهش میکنم اگه مشکلی با این تا پیک دارند سریعا این تا پیک رو ترک کنند و اگه نظری دارند خودشان در تاپیک جداگانه نظر بدهند واینجا اسپم نگذارند اینجا فقط کسانی که میتوانند سرویس با این مشخصات بدهند افر خود را ارائه دهند.
2008 برای اینکه بالا بیاد و درست کار بکنه زیر رم 2 نباید بگیرید اما خب بیشتر نظرو توضیح نمیدم چون گفتید نگیم.
فقط بفرمائید مورد مصرف چیست دقیقا که روزی 3 بار تعویض سیستم عامل یعنی در ماه 300 بار سیستم عامل عوض میشود و پدر هارد بدبخت ... :)شما فرض کن 10 تا مشتری مثل شما داشته باشه طرف ماهی 3 هزار باز دیگه هاردی نمیمونه فکر کنم تازه اگر با هزینه 30 تومان 10 تا مشتری بگیره. (هی میخوام نگم نمیشه ببخشید :ی :d )
-----
مورد مصرف را بفرمائید شاید مورد بهتری باشد برای پیشنهاد.
-----
یا حق
ULTRAWEB
November 29th, 2013, 13:22
مورد مصرفشون میکسه احتماالا هم اموزشی وی پی چیز هم هاست دانلود هم......
هم دریافت تورنت هم اسپم کردن .و......
بعدشم فقط 30تومن!
sarinainc
November 29th, 2013, 13:26
سلام
*1ساعت تست
آقا شما چیز دیگه ای لازم نداری؟
خود تاپیکت اسپمیه تو انجمن بعد میگی کسی اسپم نده؟
من جای دوستان بودم تاپیکتو میترکوندم تا انقدر پر رو بازی درنیاری
omid.m
November 29th, 2013, 14:26
آقا شما چیز دیگه ای لازم نداری؟
خود تاپیکت اسپمیه تو انجمن بعد میگی کسی اسپم نده؟
من جای دوستان بودم تاپیکتو میترکوندم تا انقدر پر رو بازی درنیاری
مردک شعور خرف زدن نداری ؟پررو بازی یعنی چی؟مگه نگفتم اگه حرفی داری بو سر جای خودش مطرح کن
omid.m
November 29th, 2013, 14:36
2008 برای اینکه بالا بیاد و درست کار بکنه زیر رم 2 نباید بگیرید اما خب بیشتر نظرو توضیح نمیدم چون گفتید نگیم.
فقط بفرمائید مورد مصرف چیست دقیقا که روزی 3 بار تعویض سیستم عامل یعنی در ماه 300 بار سیستم عامل عوض میشود و پدر هارد بدبخت ... :)شما فرض کن 10 تا مشتری مثل شما داشته باشه طرف ماهی 3 هزار باز دیگه هاردی نمیمونه فکر کنم تازه اگر با هزینه 30 تومان 10 تا مشتری بگیره. (هی میخوام نگم نمیشه ببخشید :ی :d )
-----
مورد مصرف را بفرمائید شاید مورد بهتری باشد برای پیشنهاد.
-----
یا حق
مورد مصرف کارهای شخصی خودم و تمرینات اموزشی هست
اینم که گفتم روری 3بار برا اینه که مشکلی از این بابت نباشه وگرنه اینقدر ها نیست ولی میخوام محدودیت نیاشه چون بعد از هر تمرین ممکنه سرور بهم بریزه و احتیاج به تعویض باشه ویا گاهی مثلا تمرین هم رو میکروتیک دارم هم ویندور مجبورم عوض کنم،اسپم و تورنت (که اصلا نمیدونم چی هست)و کارهای خلاف قوانین دیتا سنتر هم ندارم
ویندوز 2008 هم روی 512مگ برا کار من بخوبی کار میکنه البته اگر واقعا 512 باشه و دور از حضور شما کلاهبرداری نباشه چون من در هر زمان فقط یک سرویس اجرا میکنم و برا اموزش خودمه و سرویس به کسی نمی خوام بدم
da6276
November 29th, 2013, 14:39
سلام
*1ساعت تست
نوشابه یا دوغی چیزی هم میخواید روی سرور ؟
یه مشتری مثل شما داشتم روزی یکبار سیستم عامل میخواست عوض کنه ، اینقد به هارد سرور فشار اورد که هارد نو سر 4 ماه خراب شد و 100 دلار از جیب دادم و هارد رو عوض کردم ، از آخر هم شوتش کردم بیرون
جالبه یه طومار شرایط نوشتی قیمت هم تعیین کردی و فقط 30 هزار تومن میخوای هزینه کنی ، اونم هر 15 روز نصف هزینه رو میدید ! یه دیوار محکم کسی سرغ داره من برم سرمو بکوبم توش ؟
برادر عزیز کیفیت هزینه داره و اینی که شما درخواست کردی منکه جرات ندارم بهت آفر بدم ، ولی کمتر از 70 80 فکر نکنم کسی بهت بده !
omidppm
November 29th, 2013, 14:45
سلام
اگه خواستی با 150000 تومان میتوانم این افر رو ارائه کنم
سرور مجازی هم نمیدم اختصاصی میدم بهت روزی 1000000 بار سیستم عامل عوض کن
omid.m
November 29th, 2013, 14:50
نوشابه یا دوغی چیزی هم میخواید روی سرور ؟
یه مشتری مثل شما داشتم روزی یکبار سیستم عامل میخواست عوض کنه ، اینقد به هارد سرور فشار اورد که هارد نو سر 4 ماه خراب شد و 100 دلار از جیب دادم و هارد رو عوض کردم ، از آخر هم شوتش کردم بیرون
جالبه یه طومار شرایط نوشتی قیمت هم تعیین کردی و فقط 30 هزار تومن میخوای هزینه کنی ، اونم هر 15 روز نصف هزینه رو میدید ! یه دیوار محکم کسی سرغ داره من برم سرمو بکوبم توش ؟
برادر عزیز کیفیت هزینه داره و اینی که شما درخواست کردی منکه جرات ندارم بهت آفر بدم ، ولی کمتر از 70 80 فکر نکنم کسی بهت بده !
توخودت که داری با رم 1024میدی 25هزارتومن پس اینا الکی هست نه؟
omid.m
November 29th, 2013, 14:54
سلام
اگه خواستی با 150000 تومان میتوانم این افر رو ارائه کنم
سرور مجازی هم نمیدم اختصاصی میدم بهت روزی 1000000 بار سیستم عامل عوض کن
اگه اینجوری میخواستم خودم مستقیم از دیتا سنتر میگرفتم دیگه احتیاج به اینجا نبود
viasky
November 29th, 2013, 14:56
ببین عزیزم نرخ شما از نظر هزینه نسبت به منابع مورد نیاز تقریبا معقوله
نمیگم کاملا - اما مشکلی که هست در حاشیه شما درخواست هایی دارید
مثل یک پورت تضمینی - تعویض سیستم عامل و...
شاید برای خیلی از دوستان که مجازی ساز Vmware استفاده میکنن درخواست شما اصلا منطقی نباشه
در واقع هزینه ای که شما پرداخت می فرمایید اصلا به دردسر درخواست هایی که شما دارید نمی صرفه
در عین حال کمی صبور باشید شاید یکی از دوستان که تازه شروع فعالیت کرده باشه درخواست شما را قبول کنه
اما فردی معتبر و مطمئن هیچگاه با این مشخصات به شما سرویس نخواهد داد
چون منطقی نیست در خواست شما - هم از نظر هزینه و هم از نظر موارد مورد نیاز...
موفق باشید
web-iran
November 29th, 2013, 15:03
با سلام
هر 15 روز یک نوشابه هم رو سرور بهتون میدیم که ترش نکنید خوبه ؟
majidisaloo1
November 29th, 2013, 15:08
فقط یک چزی من میتونم بگم شما برین فقیر تیرتن محل برایتان نصب ویندوز را دیگر خیلی آقا باشند از شما 5000 تومان میگیرند برای یک کار حرفه ای واقعا بی انصافی است
ULTRAWEB
November 29th, 2013, 15:08
ببین عزیزم نرخ شما از نظر هزینه نسبت به منابع مورد نیاز تقریبا معقوله
نمیگم کاملا - اما مشکلی که هست در حاشیه شما درخواست هایی دارید
مثل یک پورت تضمینی - تعویض سیستم عامل و...
شاید برای خیلی از دوستان که مجازی ساز Vmware استفاده میکنن درخواست شما اصلا منطقی نباشه
در واقع هزینه ای که شما پرداخت می فرمایید اصلا به دردسر درخواست هایی که شما دارید نمی صرفه
در عین حال کمی صبور باشید شاید یکی از دوستان که تازه شروع فعالیت کرده باشه درخواست شما را قبول کنه
اما فردی معتبر و مطمئن هیچگاه با این مشخصات به شما سرویس نخواهد داد
چون منطقی نیست در خواست شما - هم از نظر هزینه و هم از نظر موارد مورد نیاز...
موفق باشید
شما از دم قسط میتونی روی سرور خاالیت بهش سرویس بدی
ها حتما حواست باشه به این مشتری
glxx
November 29th, 2013, 15:11
اگر میخواهی روزی 3 دفعه عوض کنی با هزینه همه بهت میدهند نه دیه مجانی
kvm-server.ir بخر روزی 10 دفعه خودت عوض کن ولی باید پول برای ریلود بدی کسی برات رایگان این کار نمیکنه
novinserver نمیدونم چقدرمیگیره
kvm 2 بار در ماه رایگان دارد هزینه هر ریلود هر جا بری ماهی 1تا 2 بار رایگان است بعد از 2 بار هر دفعه 5 هزار تومان میگیرمد
با 30 تومان سرور خوب گیرت نمیاد با این شرایط که میخوای 8-|
da6276
November 29th, 2013, 15:25
نه الکی نیست و به همون شرایط تاپیک فروشم به همه دارم میدم ولی با شرایط شما نمیدم !
اتفاقا تمام شرایط شمارو سرویس های بنده داره و فقط با همون روزی 2 3 بار تعویض سیستم عامل مشکل دارم و به قدری به هارد سرورفشار میاره که حق بقیه کاربرانم ضایع میشه و دقیقا هم به همین دلیل بهتون آفر ندادم !
شرایط درخواستی شما با قیمتی که تعیین کردید همخوانی نداره و اگه کسی هم اینو بهتون با این قیمت بده درواقع واسه خودش درسر درست کرده !
RoobinaServer
November 29th, 2013, 15:28
مورد مصرف کارهای شخصی خودم و تمرینات اموزشی هست
اینم که گفتم روری 3بار برا اینه که مشکلی از این بابت نباشه وگرنه اینقدر ها نیست ولی میخوام محدودیت نیاشه چون بعد از هر تمرین ممکنه سرور بهم بریزه و احتیاج به تعویض باشه ویا گاهی مثلا تمرین هم رو میکروتیک دارم هم ویندور مجبورم عوض کنم،اسپم و تورنت (که اصلا نمیدونم چی هست)و کارهای خلاف قوانین دیتا سنتر هم ندارم
ویندوز 2008 هم روی 512مگ برا کار من بخوبی کار میکنه البته اگر واقعا 512 باشه و دور از حضور شما کلاهبرداری نباشه چون من در هر زمان فقط یک سرویس اجرا میکنم و برا اموزش خودمه و سرویس به کسی نمی خوام بدم
سیستم عامل شما خودش یک سرویس هست که باید حتما و حتما و حتما رم 2 به بالا باشه کاری نداره که شما چه سرویسی اجرا میکنید خود سیستم عامل رم 2 نیاز داره بهتره به سایت سازنده این سیستم عامل مراجعه کنید.
اگر روی رم 512 بالا بیاد و درست کار نکنه - هنگ بکنه به هارد هم همزمان فشار میاره و شما وقتی کمبود ببینید دلیل نمیشه کلاه برداری باشه ،مشکل از خرید شما هست.
به نظربنده قبل از خرید برای یاد گیری سرور بهتره سیستم عامل و احتیاجات آن را تحقیق کنید و بیاموزید و بعد سرویس مناسب با سیستم عامل مد نظر خود را خریداری نمائید.
تعویض سیستم عامل پدر هارد را در میاره همانطور که قبلا گفتم خدمتتون و جایی که کیفیت مهم باشه چنین کاری نمیکنه. شما به اندازه 30 تا مشتری فشار میارید بعد به اندازه یک مشتری هم هزینه درست نمیخواهید بدید.
اگر با دید باز نگاه کنید این ها اسپم نبود بلکه توضیحی بود برای این که بدونید سیستم عاملتون در چه وضعیه و ... و چون در مرحله یادگیری هستید فکر کنم این موارد را اگر با دقت دنبال کنید به نتیجه خوبی برسید
اگر به فکر میکنید اسپم هست پیغام خصوصی بدید پاک کنم.
16988
یا حق
omid.m
November 29th, 2013, 15:37
سیستم عامل شما خودش یک سرویس هست که باید حتما و حتما و حتما رم 2 به بالا باشه کاری نداره که شما چه سرویسی اجرا میکنید خود سیستم عامل رم 2 نیاز داره بهتره به سایت سازنده این سیستم عامل مراجعه کنید.
اگر روی رم 512 بالا بیاد و درست کار نکنه - هنگ بکنه به هارد هم همزمان فشار میاره و شما وقتی کمبود ببینید دلیل نمیشه کلاه برداری باشه ،مشکل از خرید شما هست.
به نظربنده قبل از خرید برای یاد گیری سرور بهتره سیستم عامل و احتیاجات آن را تحقیق کنید و بیاموزید و بعد سرویس مناسب با سیستم عامل مد نظر خود را خریداری نمائید.
تعویض سیستم عامل پدر هارد را در میاره همانطور که قبلا گفتم خدمتتون و جایی که کیفیت مهم باشه چنین کاری نمیکنه. شما به اندازه 30 تا مشتری فشار میارید بعد به اندازه یک مشتری هم هزینه درست نمیخواهید بدید.
اگر با دید باز نگاه کنید این ها اسپم نبود بلکه توضیحی بود برای این که بدونید سیستم عاملتون در چه وضعیه و ... و چون در مرحله یادگیری هستید فکر کنم این موارد را اگر با دقت دنبال کنید به نتیجه خوبی برسید
اگر به فکر میکنید اسپم هست پیغام خصوصی بدید پاک کنم.
یا حق
ممنون از راهنمایی شما ولی توی سایت مایکروسافت نوشته حدافل 512مگ رم من خودم روی کامپیوتر لوکال با ویرچوال باکس ویندوز 2008r2رو با اختصاص 512مگ رم راه اندازی کردم و کاری که میخواستم انجام شد لطفا سری به سایت مایکروسافت بزنید میبینیدبله اگه واقعا قرار باشه سرور سرویس دهنده باشه وسرویس های متنوع و به تعداد زیاد سرویس گیرنده سرویس بده با این امکانات نمیشه ولی اگر قراره کار شخصی منو انجام بده اگه واقعا 512باشه کار من انجام میشه
omid.m
November 29th, 2013, 15:46
نه الکی نیست و به همون شرایط تاپیک فروشم به همه دارم میدم ولی با شرایط شما نمیدم !
اتفاقا تمام شرایط شمارو سرویس های بنده داره و فقط با همون روزی 2 3 بار تعویض سیستم عامل مشکل دارم و به قدری به هارد سرورفشار میاره که حق بقیه کاربرانم ضایع میشه و دقیقا هم به همین دلیل بهتون آفر ندادم !
شرایط درخواستی شما با قیمتی که تعیین کردید همخوانی نداره و اگه کسی هم اینو بهتون با این قیمت بده درواقع واسه خودش درسر درست کرده !
شما اگه واقعا مشکلتون عوض کردن سیستم عامل هست و واقعا بقیه شرایط رو دارین من جای 2-3بار در روز میگم کلا 7بار در ماه ولی ایا رم واقعا اختصاصی هست؟سی پی یو اختصاصی هست؟سرعت هارد خوبه؟
vpsvpstome
November 29th, 2013, 15:47
برای بهره مندی از تخفیف٪۱۵ دایمی سرور انگلستان از کد تخفیف رو به رو استفاده کنید: vpsgroups-uk15
RED-3
RED-4
RED-5
RED-6
CPU
1 core 1000MHz
1 core 1500MHz
2 core 1000MHz
2 core 1200MHz
RAM
1024
2048
4086
6144
HARD گیگ
70
110
200
250
قیمت پایه بدون تخفیف تومان
22900
39900
69900
89900
قیمت با احتساب تخفیف ۱۵٪ درصد تومان
19500
33900
59500
76500
لینک سفارش (http://client.vpsgroups.biz/cart.php)
سفارش (http://client.vpsgroups.biz/cart.php)
---ديتاسنتر رداستيشن انگليس (پايين ترين پينگ تايم به ايران و کيفيت عالي سرورهاي دل و زيرساخت بسيار خوب شبکه+تضمين آپتايم توسط ديتاسنتر)---
سرویس درخواستیتون قابل ارایه هست.
اما با چند نکته که باید خدمتتون عرض کنم.
۱. پورت گارانتی شده ارایه نخواهد شد (=> چون دیتاسنتر به ما ارایه نکرده اما تابحال کمتر از ۶۰۰ مگابیت Upload/Download انجام نشده)
۲. سرور داخل آمریکا هست اما بنا به Connectivity که دیتاسنتر داره دارای پینگ بسیار مناسبی هست
۳. پنل تحت وب برای مدیریت سرور ارایه خواهد شد که قابلیت تغییر سیستم عامل به Windows 2008 / 2008 R2 / 2012 و Linux CentOS / Debian / Ubuntu / OpenSUSE / Fedora فراهم هست اما میکروتیک این قابلیت وجود نداره.
۴. مجازی ساز KVM هست و تمامی منابع ۱۰۰٪ اختصاصی
۵. پردازنده بصورت دیفالت ۲.۱۳ گیگاهرتز اختصاصی هست.
در ضمن این نکته هم توجه داشته باشید
شما باید شرایطتون را با سرویس دهنده هماهنگ کنید
و نه سرویس دهنده با شما
omid.m
November 29th, 2013, 17:15
سرویس درخواستیتون قابل ارایه هست.
اما با چند نکته که باید خدمتتون عرض کنم.
۱. پورت گارانتی شده ارایه نخواهد شد (=> چون دیتاسنتر به ما ارایه نکرده اما تابحال کمتر از ۶۰۰ مگابیت Upload/Download انجام نشده)
۲. سرور داخل آمریکا هست اما بنا به Connectivity که دیتاسنتر داره دارای پینگ بسیار مناسبی هست
۳. پنل تحت وب برای مدیریت سرور ارایه خواهد شد که قابلیت تغییر سیستم عامل به Windows 2008 / 2008 R2 / 2012 و Linux CentOS / Debian / Ubuntu / OpenSUSE / Fedora فراهم هست اما میکروتیک این قابلیت وجود نداره.
۴. مجازی ساز KVM هست و تمامی منابع ۱۰۰٪ اختصاصی
۵. پردازنده بصورت دیفالت ۲.۱۳ گیگاهرتز اختصاصی هست.
در ضمن این نکته هم توجه داشته باشید
شما باید شرایطتون را با سرویس دهنده هماهنگ کنید
و نه سرویس دهنده با شما
دوست عزیز من میکروتیک رو حتما میخوام
| KVM - SERVER |
November 29th, 2013, 17:31
دوست عزیز من میکروتیک رو حتما میخوام
از Iso های رسمی خود میکروتیک میتونید استفاده کنید.
اما از VMDK های کرک شده که برای VMware هستند خیر.
save
November 29th, 2013, 17:54
سلام
افری که شما می خواهید در سایت ما موجود هست :
نوین هاست - سبد خرید (http://yon.ir/gPRT)
فروش ویژه رم 1 گیگ ماهانه 25 تومان
نوین هاست - سبد خرید (http://yon.ir/uTai)
برای اطلاعات بیشتر با ای دی یاهو من در تماس باشد :
Ticket: http://yon.ir/TE7j
tell: 0937-3715950
Email: admin@novinhosting.org
YI!: sajad zero(بدون فاصله بین دو کلمه)
تا 24 ساعت بک مانی
کیفیت شعار نیست
RoobinaServer
November 29th, 2013, 18:21
ممنون از راهنمایی شما ولی توی سایت مایکروسافت نوشته حدافل 512مگ رم من خودم روی کامپیوتر لوکال با ویرچوال باکس ویندوز 2008r2رو با اختصاص 512مگ رم راه اندازی کردم و کاری که میخواستم انجام شد لطفا سری به سایت مایکروسافت بزنید میبینیدبله اگه واقعا قرار باشه سرور سرویس دهنده باشه وسرویس های متنوع و به تعداد زیاد سرویس گیرنده سرویس بده با این امکانات نمیشه ولی اگر قراره کار شخصی منو انجام بده اگه واقعا 512باشه کار من انجام میشه
عکس که در پست قبلی ضمیمه کرده بودم انگار ندیدید.
این هم مدرک که میگه روی 512 خیلی موارد محدوده.
Windows Server 2008 - Wikipedia, the free encyclopedia (http://en.wikipedia.org/wiki/Windows_Server_2008)
به هر حال موفق باشید امیدوارم سرویس خوبی گیرتون بیاد.
یا حق
omid.m
November 29th, 2013, 20:03
عکس که در پست قبلی ضمیمه کرده بودم انگار ندیدید.
این هم مدرک که میگه روی 512 خیلی موارد محدوده.
Windows Server 2008 - Wikipedia, the free encyclopedia (http://en.wikipedia.org/wiki/Windows_Server_2008)
به هر حال موفق باشید امیدوارم سرویس خوبی گیرتون بیاد.
یا حق