PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : هاست اشتراکی و چند سوال

فرهاد_جهانلو
November 19th, 2013, 10:04
سلام و خسته نباشید به دوستان

من سوالی داشتم راجب هاست های اشتراکی که برای چه مصارفی بیشتر مناسب هست؟ و من میخوام
هاست رو خریداری کنم که فایل های ویدیویی رو برای دانلود بذارم ایا چنین هاست هایی مناسب هستن؟
از لحاظ سرعت و امنیت و بکاپ؟ و دیگه اینکه چه سرویس دهنده ای رو در صورت مناسب بودن این هاست
به بنده پیشنهاد میکنید؟؟

api
November 19th, 2013, 10:08
هاست اشتراکی برای آرشیو فایل به هیچ عنوان توصیه نمیشه .
برای آرشیو فایل سعی کنید تا حد امکان از هاست دانلود و یا وی پی اس استفاده کنید.
در مورد اینکه از کجا استفاده کنید هم همکاران بهتر می تونن راهنمایی کنن :)

فرهاد_جهانلو
November 19th, 2013, 10:15
هاست اشتراکی برای آرشیو فایل به هیچ عنوان توصیه نمیشه .
برای آرشیو فایل سعی کنید تا حد امکان از هاست دانلود و یا وی پی اس استفاده کنید.
در مورد اینکه از کجا استفاده کنید هم همکاران بهتر می تونن راهنمایی کنن :)

درسته، بعد شما از بین هاست دانلود یا وی پی اس کدوم رو پیشنهاد میدین؟؟ من میخوام دامین و هاست هم بخرم البته

api
November 19th, 2013, 10:19
اگه انتخاب خودم باشه ، وی پی اس رو انتخاب می کنم
چون هاست دانلود هم به نوعی اشتراکیه و تا کاملا پاسخگوی کار شما نیست . بعد اینکه چون به عنوان میزبانی فایل دارین ازش استفاده می کنین ، اگه به هر دلیلی سرویس دهنده دیگه قادر به میزبانی شما نباشه ، کار انتقال بسیار سختی خواهید داشت.

فرهاد_جهانلو
November 19th, 2013, 10:23
اگه انتخاب خودم باشه ، وی پی اس رو انتخاب می کنم
چون هاست دانلود هم به نوعی اشتراکیه و تا کاملا پاسخگوی کار شما نیست . بعد اینکه چون به عنوان میزبانی فایل دارین ازش استفاده می کنین ، اگه به هر دلیلی سرویس دهنده دیگه قادر به میزبانی شما نباشه ، کار انتقال بسیار سختی خواهید داشت.

درسته شما وی پی اس رو پیشنهاد میدین از کجا تهیه کنم؟ و هاست و دامین برای سایتم رو از کجا؟

glxx
November 19th, 2013, 10:24
vps و هاست اشتراکی برای دامنه و فضا

glxx
November 19th, 2013, 10:25
درتالار فروش هم هاست فروش پیدا میکنید هم vps فروش

nirvanna
November 19th, 2013, 10:50
هاست اشتراکی برای مصرف شما مناسب نمی باشد .

این نوع هاست برای سایت های بازدید کم و سبک مناسب تر است .

اگر در ابتدای راه اندازی سایت باشید ، هاست دانلود از نظر اقتصادی مقرون به صرفه تر می باشد . اما از امنیت و کیفیت کامل برخوردار نیست .

ترجیحا سرور مجازی (vps) برای هاست دانلود تهیه فرمایید بسیار مطمئن تر است .

فرهاد_جهانلو
November 19th, 2013, 11:23
هاست اشتراکی برای مصرف شما مناسب نمی باشد .

این نوع هاست برای سایت های بازدید کم و سبک مناسب تر است .

اگر در ابتدای راه اندازی سایت باشید ، هاست دانلود از نظر اقتصادی مقرون به صرفه تر می باشد . اما از امنیت و کیفیت کامل برخوردار نیست .

ترجیحا سرور مجازی (vps) برای هاست دانلود تهیه فرمایید بسیار مطمئن تر است .

پس بی زحمت معرفی کنید جایی رو که اول هاست و دامین رو خریداری کنم و بعد برم سراغ هاست یا وی پی اسی برای اپلود و دانلود فایهام

MEHDI KARAMI
November 19th, 2013, 12:37
برای خود سایت هاست اشتراکی خوبه ولی برای دانلود و ارشیو هاست دانلود خیلی بهتره یا vps

MehrganWeb
November 19th, 2013, 12:54
سلام
اینطور که معلوم هست شما هنوز در ابتدای کار قرار دارید
به نظر بنده در اوایل کار با فایل هاستینگ کار کنید ، شرکتی را انتخاب کنید که در این زمینه نامدار باشد .
در مورد انتخاب ریجسترار دومین و ارائه دهنده میزبانی وب سعی کنید از شرکتی خریداری کنید که هم پشتیبانی و هم کیفیت مطلوبی ارائه دهد
در مورد هاست ( میزبانی وب ) اگر بودجه برای خرید هاستینگ ایران دارید سعی کنید هاست ایران تهیه کنید که سرعت بارگزاری وبسایتتان مناسب باشد
روز بخیر

rezahesami
November 19th, 2013, 12:56
همه اینهایی که دارند جواب شما رو میدن خودشون فروشنده هستند سرویس هاشون رو چک کنید مناسب بود بخرید! اینجا بخش آموزشی هست نمیتونن قیمت بدند البته دوستان بالا همه معتبر هستند و الا تازه کارا اگه بودن الان توی پیام خصوصی قیمت میدادند و همینجا میگفتن اینجا نمی تونم قیمت بدم بیا فلان جا قیمت بدم!!
لیست زیر هم هاستینگ های خوبی هستند که من باهاشون کار کردم مستقیم یا غیر مستقیم سرویس دهی خوبی دارند :
شرکت اولین داده گستر سبز - خدمات حرفه ای وب (http://www.avalinhost.com)
www.onlineservers.ir
هاست سرورپارس, هاست, هاست لینوکس, هاست ویندوز,دامنه ,SSL گواهینامه ,دامین, سروراختصاصی, میزبانی هاست,هاستینگ (http://www.serverpars.com)
هاست |هاست لینوکس |هاست ویندوز | هاست ایران | هاست بک آپ | هاست دانلود | هاست پرترافیک (http://www.maralhost.com)
شرکت فناوری اطلاعات و ارتباطات نت ایران - پرتال کاربران (http://www.netiran.co)
هزارنویس - خدمات حرفه ای وب (http://www.hezarnevis.com)

هم معتبر هستند هم با کیفیت و هم با سواد!

ertebat7
November 19th, 2013, 18:35
سلام
اگر در شروع کار هستید با هاست دانلود شروع کنید

فرهاد_جهانلو
December 25th, 2013, 17:55
دوستان شرمنده دوباره سوال میکنم به نظر دوستان الان من بالاخره با کدوم شرکت شروع به کار کنم که از لحاظ دانلود و باز شدن صفحات سایتم
خوب ساپورت کنه؟؟

rezahesami
December 25th, 2013, 18:01
دوستان شرمنده دوباره سوال میکنم به نظر دوستان الان من بالاخره با کدوم شرکت شروع به کار کنم که از لحاظ دانلود و باز شدن صفحات سایتم
خوب ساپورت کنه؟؟

از نت افراز بگیر خلاصه و مفید!

mizbanpars.com
December 25th, 2013, 20:58
برای شروع کار هاست دانلود خوبه
تو همین انجمن خیلی ها هستن که کیفیت خیلی خوبی دارن
میتونی بگردین و پیدا کنین

webservice
December 26th, 2013, 00:40
با سلام

دوست عزیز اگر میخاهید به شما مبلغ خیلی کمی بیفته

با یه هاست 100 مگ می تونید سایتتون رو راه اندازی کنید و برای فیلمهاتون هم تو شبکه هایی مثل اپارات عضو بشید و لینکتون رو بزارید..

persisweb
January 12th, 2014, 12:42
سلام و خسته نباشید به دوستان

من سوالی داشتم راجب هاست های اشتراکی که برای چه مصارفی بیشتر مناسب هست؟ و من میخوام
هاست رو خریداری کنم که فایل های ویدیویی رو برای دانلود بذارم ایا چنین هاست هایی مناسب هستن؟
از لحاظ سرعت و امنیت و بکاپ؟ و دیگه اینکه چه سرویس دهنده ای رو در صورت مناسب بودن این هاست
به بنده پیشنهاد میکنید؟؟

سلام
به نظر من هم بهتر است اگر در ابتدای کار هستید از هاست های دانلود استفاده نمایید.

milad_it
January 12th, 2014, 13:12
هاست اشتراکی برای دانلود مناسب نیست ! البته بستگی به سرور اون شرکت هم داره
ولی برای مصارفی مث سایت های شرکتی و سایت های کم مصرف خوبه
برای سایت های پر بازدید هم میتونه خوب باشه ولی بازم به قدرت سرور برمیگرده
موفق باشید

milad91
January 12th, 2014, 13:45
با سلام
پیشنهاد ما به شما استفاده از سرور مجازی می باشد.

rightserver
January 25th, 2014, 21:42
سرور مجازی به شرطی خوبه که تجربه داشتی باشی و از عهده ی مدیریت سرور و دنگ و فنگش بربیای. اینجا همه فروشنده ایم و دوست داریم همه از ما خرید کنن ولی این دلیل نمیشه که حقیقت رو نگیم وقتی سرور مجازی گرفتی و از مدیریتش سر در نیاوردی شاید هزینه ی نگهداریش بیشتر از خرید سرور باشه پس اینم در نظر بگیر. اگر واردی وی پی اس اگر نه هاست دانلود