سلام. مدتی بود دنبال یک سرویس دهنده قدرتمند میگشتم . به خیلی از جاها سر زدم. متاسفانه همگی مشکلات خاص خودشون رو داشتند. تا اینکه با SoftLayer آشنا شدم. یک سرور اختصاصی از اونها تهیه کردم و واقعا راضیم. چند نمونه از آفر هاشون رو واستون میگذرام اگر خواستید میتونید خودتون مستقیما خریداری کنید یا اینکه ما واسه شما تهیه کنیم.
پیشنهاد یک :
Intel Quad Core Xeon 3220 - 4 x 2.40GHz
* 2 x 500GB HDD
* 8GB RAM
* 1 GigE (1000Mbit) port
* 100TB monthly transfer
ماهانه : 205 هزار تومان
پیشنهاد دو :
'Harpertown' Quad Core Xeon 5430
* NEW! 4 x 2.66GHz
* NEW! 2 x 500GB HDD
* NEW! 8GB RAM
* 1 GigE (1000Mbit) port
* 100TB transfer
ماهانه : 290 هزار تومان
پیشنهاد سه :
Dual 'Nehalem' Quad Core Xeon 5520 NEW!
* NEW! 8 x 2.26GHz + hyper-threading CPU
* NEW! 2 x 500GB HDD
* NEW! 12GB RAM
* 1 GigE (1000Mbit) port
* 100TB transfer
ماهانه : 330 هزار تومان
توجه داشته باشید : بخش فیلم گانجا موزیک و گانجا فیلم بر روی سرور های قدرتمند این دیتا سنتر یعتی SoftLayer قرار دارد. زمانی که شکایتی باشه ، میان و به شما اخطار میدند که فلان فایل رو پاک کنید !
پورت ارتباطی واقعا اختصاصی هست و هیچوقت خدارو شکر مشکل افت پورت رو نداشتیم
کشور های امریکایی همگی ایران را تحریم کرده اند ، تا زمانی که پی به ایرانی بودنتون نبرند کاری ندارند . و به گفته خودشون یک بیزینس خوب برای اونها اهمیت بیشتری داره
ساپورتشون 24 ساعته هست و در هر زمانی خواستید ایمیل بزنید
سخت افزار فوق العاده حرفه ای به کار میبرند.
اهمیت زیادی هم واسه کاربر هاشون قائل میشند
تقریبا در تمامی ایالت های امریکا دیتا سنتر دارند ، و شما در هر کدام که بخواید میتونید سرور خودتون رو سفارش بدید !
AfraWeb.net
April 8th, 2010, 17:09
Ember: Server Hosting | 100tb (http://www.100tb.com/dedicated-hosting/ember-server-hosting.php)
اگر واقعا همه این امکانات را با این قیمت ارائه میکنند بسیار عالی هست . البته این سرور ها متعلق به شرکت uk2group هست که در اصل یک شرکت انگلیسی با سابقه طولانی هست . و فقط سرور ها در امریکا واقع شده اند قبلا در سایت ادرس و تلفن های دفتر انگلیس رو نوشته بودند 10tb.com که الان وارد 100tb.com میشه .و با ادرس و تلفن دفتر امریکا . دیتا سنتر softlayer هست که میشه گفت از بهترین دیتا سنتر های امریکایی هست . فقط مشکل اصلی این هست که ایا .اقعا با مشتریان ایرانی مشکلی ندارند . . تضمین میدن که مشکلی پیش نیاد .
بهتره این جمله را برای این شرکت بفرستید و نتیجه را بنویسید
please make us sure that you do not have problem with Iranian clints due to sanction
VpsLand
April 8th, 2010, 17:21
سلام. جناب افراوب . اینها میگن که ما به ایران سرویس نمیدیم . :) میگن که اگر پرداختی شما توسط واریز کننده ای از خارج از ایران باشه هیچ گونه مشکلی نیست . فقط به نام شخص ایرانی نباید باشه سرور
amiri113
April 8th, 2010, 17:23
نه ديگه افراوب!
ايشون گفتند که:
امریکایی همگی ایران را تحریم کرده اند ، تا زمانی که پی به ایرانی بودنتون نبرند کاری ندارند . و به گفته خودشون یک بیزینس خوب برای اونها اهمیت بیشتری داره
يعنی زمانی که کار شما يک مقدار بگيره و سرور شما يکمقدار بازديد و ترافيک داشته باشه (با توجه به اينکه 99% ترافيکتون از ايران هستش) سرور رو ساسپند ميکنن!
AfraWeb.net
April 8th, 2010, 17:47
Thomas H.: Seattle, Dallas or Washington DC
company location : Thomas H.: Utah
Thomas H.: you can just sign up
Thomas H.: select iran on the form
Thomas H.: its not on main stream products like ours
Thomas H.: we have many iranian clients now
Thomas H.: our actual head quarters are in the UK
Thomas H.: owner of 100TB = UK2group
goldstar
April 8th, 2010, 17:58
سلام
با توجه به اینکه زیر گروه یک شرکت انگلیسی هست
و اوضاع اقتصادی آمریکا هم تعریفی نداره
دیگه هیچ دیتاسنتری توی آمریکا جز dedicated now اینقدر سختگیر نیست.شما اگر صورتحسابها رو پرداخت کنید یا کارهای قانونی روی سرور داشته باشین کاری با شما ندارند! ولی به شرطی که با مشخصات غیر ایرانی خرید کنید
اونها فقط وقتی از dmca یا fbi یا گزارش اسپم بگیرند سرور شما رو میبندن.
VpsLand
April 8th, 2010, 21:41
سلام. از تمامی دوستان تشکر میکنم. بله دقیقا اینطور هست
الان سرور 2 ووم رو هم دارم سفارش میدم . من به دوستان فقط خواستم توصیه کنم که از این دیتا سنتر خرید کنند و بعدا هم پشیمان نخواهند شد.
بهتر از کلی از این دیتا سنتر ها هست که سرور های بسیار نامطلوب رو پشت پرده قیمت ارزان ارائه میدند.
goldstar
April 8th, 2010, 22:53
جالبه که ویندوز هم رایگان میدن.
دوست عزیز ممکنه کمی راجع به فعالیتتون توضیح بدین؟
البته درسته قبلا گفتین ولی به نظر من توی اینجا هم بگین. شما گفتین که شرکت ثبت شده هستین. اگر میشه آدرس و وب سایت و تلفنی هم قرار بدین. یا آدرسی برای نشان دادن شرکت ثبت شده (برای اعتماد سازی بیشتر)
و اینکه آیا ساپورت با شما هست یا 100 ترابایت؟
راجع به قوانین و برخوردشون با اسپم هم بگین .
VpsLand
April 8th, 2010, 23:10
سلام. راستش من فقط پرداخت رو واسه دوستانم انجام میدم . تاحالا واسه 2 نفر از دوستانم گرفتم که با سرور های خودم میشه 4 تا
در مورد بر خورد با اسپم همیشه ایمیل میزنند و 48 ساعت مهلت میدن واسه توضیحات لازم.
بعد از اون تا 3 بار اگر جوابی ندید 30 دلار جریمه میکنند.
ساپورت سرور ها با 100 ترابایت هست . ایمیل هارو نهایتا در 24 ساعت شبانه روز در طی 10 دقیقه جواب میدند.
به وارز بودن فایل ها اصلا گیر نیستند.
ما شرکت ثبت شده بودیم.
ولی از همکارم جدا شدم و فعالیت خودم رو فقط در زمینه گانجا 2 موزیک ، بزرگترین کمپانی موزیک ایران ادامه میدم.
هاستینگ مارو پیر کرده دیگه ! من توی این تاپیک قصد اون رو داشتم که به بقیه کمک کنم که انتخاب صحیح داشته باشند.
در مورد پرداخت دلاری هم هر دلاری 980 تومان پرداخت میکنم.
saeidj
April 8th, 2010, 23:18
زمانی یادمه ایران رو تحریم کرده بود و هنوز هم فکر می کنم همین روند باشه. تا چند وقت پیش که ازشون سرور داشتم برای ایرانی بودن اینقدر اذیت کردند که سرورُ از اونور جمع کردم
saeidj
April 8th, 2010, 23:29
Chat InformationConnecting now...
Chat InformationThank you for contacting SoftLayer. My name is Laura Gardner, how can I assist you today?
saeid: hi dear. do you offer your service in Iran?
Laura Gardner: No we cannot do business with individuals in Iran
saeid: thank you. have a good time
saeid: bye
VpsLand
April 9th, 2010, 09:04
زمانی یادمه ایران رو تحریم کرده بود و هنوز هم فکر می کنم همین روند باشه. تا چند وقت پیش که ازشون سرور داشتم برای ایرانی بودن اینقدر اذیت کردند که سرورُ از اونور جمع کردم
سلام . در مورد حرف شما نمیدونم چی باید بگم. 2 سرور ما که فعلا هیچ مشکلی در ماه اول نداشت و پس فردا موعد پرداخت هست واسه ماه بعد. دیشب کلی صحبت کردم با اینها و تضمین دادند که با ایرانی ها هیچ مشکلی ندارند. در مورد نمایندگی هم صحبت کردم. گفتند مدارک شرکت و اینها بفرستید برای ما که من یک شرکت معتبر هاستینگ ایرانی رو معرفی کردم بهشون. اگر مشکلی بود میگفتند. اینها با ایرانی ها که تعارفی ندارند !
AfraWeb.net
April 9th, 2010, 14:06
Chat InformationConnecting now...
Chat InformationThank you for contacting SoftLayer. My name is Laura Gardner, how can I assist you today?
saeid: hi dear. do you offer your service in Iran?
Laura Gardner: No we cannot do business with individuals in Iran
saeid: thank you. have a good time
saeid: bye
خوب دفتر فروش در امریکا واقع شده است و اینطوری بپرسید مطمعنا به شما پاسخ منفی میدهند . طی صحبت هایی که داشتیم چون شرکت اصلی در انگلیس هست خرید شما از این دفتر انجام میشود حتی فاکتور هم به نام و ادرس ایران برای شما صادر میکنند و اگر ببنید متوجه میشید که اسم ایران هم تو لیست هست و مشتریان زیادی هم دارند (به گفته مسول فروش شرکت ) در هر صورت میشه گفت ریسک این کار 50 درصد هست و نمیشه 100 درصد محاسبه نمود . در هر صورت در صورت داشتن وقت مکاتبات بیشتری با این شرکت انجام خواهیم داد و نتیجه را به اطلاع میرسانیم با چت و گفتگوی انلاین نمیشه همه مشکلات و سوالات را حل نمود .
VpsLand
April 9th, 2010, 15:36
با افرا وب موافق ام .
goldstar
April 9th, 2010, 17:30
saedj شما از softlayer پرسیدین نه 100 ترابایت. بعد هم معلومه به ایرانی سرویس نمیدن! مشخصات غیر ایرانی
AfraWeb.net
April 9th, 2010, 17:37
saedj شما از softlayer پرسیدین نه 100 ترابایت. بعد هم معلومه به ایرانی سرویس نمیدن! مشخصات غیر ایرانی
Thomas H.: Seattle, Dallas or Washington DC
company location : Thomas H.: Utah
Thomas H.: you can just sign up
Thomas H.: select iran on the form
Thomas H.: its not on main stream products like ours
Thomas H.: we have many iranian clients now
Thomas H.: our actual head quarters are in the UK
Thomas H.: owner of 100TB = UK2group
قبلا در سایت 10tb ادرس و مشخصات خودشون در انگلستان رو گذاشته بودند و این شرکت فقط سرور در دیتا سنتر softlayer دارد و مالک سرور ها شرکت uktgroup هستند و فقط پهنای باند از طرف softlayer تامین میشود . ولی ایا در این مورد softlayer هم نقشی در ارائه این سرویس ها دارد یا خیر احتمالش کم هست این قضیه مثل subhosting میمونه که سرور هایی در caro دارد ولی خود شرکت در اروپا واقع شده و از نظر کشور کرواسی هیچ مشکلی با تجارت با ایران ندارند در کل میشه گفت سرور هایی با کیفیت بالا و امکانات بسیار بالا ارائه میکنند که میشه گقت amazing هست و باور کردنش مقداری سخت .
در هر صورت شما سرور را خریداری کردید بهتر هست چند مدت استفاده نمایید و تجربیات خودتون رو تو فروم بنویسید .
موفق باشید
VpsLand
April 9th, 2010, 19:24
سلام. تجربه من :
پشتیبانی اونها بسیار عالی است
سرعت پورت ارتباطی همیشه در بالاترین حد ممکن بوده. یعنی اینکه من از OVH داشتم فکر میکردم آخرت سرعته ! ولی اینجارو میبینم روی این پورت 1 گیگابیت واقعا شگفت زده شدم
سخت افزار هاشون خیلی حرفه ای هست و نهایت بازدهی رو دارند
هیچ وقت مشکل downtime نداشتم خدارو شکر
KVM رو برای ماه اول مجانی گرفتم
هر ماه در حدود 60 تا 70 ترابایت پهنای باند مصرف دارم ! و میشه گفت 100 ترابایت واقعی ارائه میدند.
در خرید بیش از 5 سرور هم تخفیف های باور نکردنی میدن.
قیمت ارتقا سخت افزار خیلی مناسب هست
طوری که Cpu 3220 رو با 3250 تعویض کردیم فقط و فقط از من 10 دلار ماهانه اضافه گرفتند.
زمان نصب و تحویل سرور کمتر از 24 ساعت هستش . و سرور رو تا 50 درصد مدیریت میکنند.
هزینه ارتقا سطح مدیریتشون هم خیلی ناچیزه !
در مورد اسپم ها همیشه ایمیل میزنند و گزارش میدند و خیلی محترمانه درخواست پاسخگویی دارند !
این تجربیات من هست و تا کنون هیچ مشکلی نداشتم خدارو شکر
goldstar
April 9th, 2010, 21:29
سلام
ممکنه مدت تجربه تون رو بگین؟
بله دیتاسنتر سافت لیر جز بهترین ها در جهان هست. سخت افزار درجه 1 و شبکه بسیار عالی. 100 ترابایت هم پهنای باند اضافه کنید. 24 ساعت چت آنلاین هستند. یک جوری هم هست که ایرانی ها هم به لطف این شرکت میتونند از سافت لیر سرویس بگیرند. دیگه فکر نمیکنم چیز بیشتری نیاز باشه. هرچند ایرانی ها با همه این امکانات توقع وارز و اسپم بودن رو دارند!
VpsLand
April 9th, 2010, 22:31
سلام. ماه دوم فعالیت ما با این دیتا سنتر هست. ولی دوستانم هستند که 1 سال دارن کار میکنند و من به سفارش اونها سرویس گرفتم ازشون.
راستش اگر کمی رعایت بشه ، و فایروال هارو فعال کنند خیلی راحت میتونند با اسپم مقابله کنند. و من اتفاقا فیلم هایی دارم میزنم که روز دنیا هست و جزو وارز. ولی کسی تاحالا به من گیر نداده . از تمامی دوستان تشکر میکنم که در این بحث شرکت کردند. . امیدوارم بهریتن هارو انتخاب کنند نه اینکه گول قیمت های کم رو بخورند.
saeidj
April 10th, 2010, 14:50
خوب دفتر فروش در امریکا واقع شده است و اینطوری بپرسید مطمعنا به شما پاسخ منفی میدهند . طی صحبت هایی که داشتیم چون شرکت اصلی در انگلیس هست خرید شما از این دفتر انجام میشود حتی فاکتور هم به نام و ادرس ایران برای شما صادر میکنند و اگر ببنید متوجه میشید که اسم ایران هم تو لیست هست و مشتریان زیادی هم دارند (به گفته مسول فروش شرکت ) در هر صورت میشه گفت ریسک این کار 50 درصد هست و نمیشه 100 درصد محاسبه نمود . در هر صورت در صورت داشتن وقت مکاتبات بیشتری با این شرکت انجام خواهیم داد و نتیجه را به اطلاع میرسانیم با چت و گفتگوی انلاین نمیشه همه مشکلات و سوالات را حل نمود .
چطور باید بپرسم؟ باید راستشو گفت تا جواب راست بشنوی. چند ماه می شه با دروغ دوام اورد؟ من که 2 3 ماه بیشر نتونستم
saeidj
April 10th, 2010, 14:55
بحثه من سرِ softlayer هست. دوستمون میگن با ایران مشکلی ندارند در صورتی که گفتن به ایران سرویس نمیدیم.بحث مشخصات غیر واقعی جداست. با مکرو حیله هم نمیشه رفت جلو!! همونجور که فهمیدن ما ایرانی هستیم و هر روز سرورُ داون میکردند شما هم مشخصات غیرواقعی بدید می فهمند.
من کاری ندارم فقط گفتم که خدایی نکرده کسی بعد از خرید دچار مشکل نشه.
saeidj
April 10th, 2010, 14:59
باز اگه غیر مستقیم از softlayer خریداری بشه. مثل همین چیزی که afraweb گفت احتمال پیش اومدن مشکل کمه
goldstar
April 10th, 2010, 16:35
سلام
به هیچ وجه نگفتم مشخصات غیر واقعی! گفتم مشخصات غیر ایرانی. یعنی از طریق یک نفر که ایران نیست خرید کنید.
بعد هم شما داری سافت لیر رو میگین. ولی فقط سرورها داخل دیتاسنتر سافت لایر هست و شرکت سافت لیر حقی بابت بستن سرورهای 100tb نداره و رسیدگی به شکایات و .... هم بر عهده خود گروه uk2 هست.uk2 هم که انگلیسی هست و احتمال تحریم خیلی پایین میاد.(اینها رو خود سافت لیر گفت)
VpsLand
April 13th, 2010, 20:50
دوستان عزیز ، سرور 5 ام رو هم برای شرکت آکا ایران گرفتیم از این دیتا سنتر. طبق قولی که داده بودند ما 5 سرور رو تهیه کردیم و باید منتظر دریافت نمایندگی اونها و یک جور رسیلری باشیم. همچنین پیشنهادات ویژشون. خبر رو حتما در این تاپیک میزنم !
ضمنا دوست من. اینها فقط پهنای باند سرور هاشون از سافت لایر تامین میشه و اینکه کلیه توضیحات رو دوست عزیز ، افراوب فرمودند ! نکته ای بافی نمانده