PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : عدم پاسخ گویی دایرکت ادمین

ali833
November 1st, 2013, 19:30
سلام
من میخوام ای پی لایسنسم رو عوض کنم قبلی دی اکتیو شده ولی الان دوروزه ایمیل زدم جواب نمیدن ایا طبیعی؟معمولا چقدر طول میکشه تا جواب بدن؟
به تحریم و اینا که ربطی نداره

arazit
November 1st, 2013, 19:53
تارگی ها دیر جواب می دهند

ertebat7
November 1st, 2013, 22:36
ما هم هفته پیش چنین مشکلی داشتیم بعد از 72 ساعت پاسخگو بودند !

da6276
November 2nd, 2013, 04:21
من 6 روزه که درخواست تغییر ای پی دادم و هنوز هیچ جوابی نگرفتم
پشتیبانیشون خیلی افتضاح شده

downloaddl
November 2nd, 2013, 04:32
پَس در این حساب باید به کلسکو رو بیاریم

Reza.exe
November 2nd, 2013, 04:44
ساپورت دایرکت ادمین کلا تعطیل هست :)

dezz
November 2nd, 2013, 06:03
ساپورت دایرکت ادمین کلا تعطیل هست :)

چرا تعطیل هست ؟! خبری زدن یا ... !؟

Reza.exe
November 2nd, 2013, 17:28
چرا تعطیل هست ؟! خبری زدن یا ... !؟
منظور از تعطیل هست این بود که ضعیف عمل می کنن

da6276
November 5th, 2013, 14:33
خبری نشد؟
10 بار ایمیل زدم ولی هنوز هیچ جوابی دریافت نکردم

arazit
November 5th, 2013, 15:23
متاسفانه چون ساپورت دایرکت ادمین فقط یک نفر مونده خیلی ضعیف شده و قادر به پاسخگویی به تمام درخواست ها نیست
به نظر من باید یک تاپیک در انجمن خود da ایجاد کنیم و ازشون درخواست کنیم که افرادی را به این جمع اضافه نمایند.

da6276
November 5th, 2013, 15:38
متاسفانه چون ساپورت دایرکت ادمین فقط یک نفر مونده خیلی ضعیف شده و قادر به پاسخگویی به تمام درخواست ها نیست
به نظر من باید یک تاپیک در انجمن خود da ایجاد کنیم و ازشون درخواست کنیم که افرادی را به این جمع اضافه نمایند.
موافقم و باید سریعتر اینکار رو بکنیم ، چون با این وضع اصلا نمیشه کار کرد و الان یکی از مشتری های بنده 10 روزه که الاف یک لایسنس هست و بنده خدا هزینشم به من پرداخت کرده و واقعا دیگه ازشون خجالت میکشم
بی زحمت شما تاپیک بزنید و لینکش رو همینجا بزارید تا بنده و بقیه دوستان هم بیایم درخواستمون رو در انجمن دایرکت ادمین بزنیم یا اگه نمیتونید خودم اینکار رو بکنم

rezahesami
November 5th, 2013, 17:08
هر وقت ایمیل بزنید حداکثر ۲ الی ۳ ساعت بعد جواب میده. فکر می کنم مشکل از جای دیگه است اگر جواب شما رو ندادن .

da6276
November 5th, 2013, 19:16
هر وقت ایمیل بزنید حداکثر ۲ الی ۳ ساعت بعد جواب میده. فکر می کنم مشکل از جای دیگه است اگر جواب شما رو ندادن .
بله قبلا همینطور بود ، شما طی 15 روز اخیر بهشون ایمیل زدید؟

rezahesami
November 6th, 2013, 11:33
بله قبلا همینطور بود ، شما طی 15 روز اخیر بهشون ایمیل زدید؟

بله شاید هر روز نزدیک ۳ الی ۴ تا ایمیل میرنم بهشون به طور متوسط و همیشه نهایت ۳ ساعت بعد جواب داده

tthost
November 6th, 2013, 11:56
دایرکت ادمین ساپورت فنی و مالی سریعی ندارد و عمدتا 24 ساعته پاسخگویی ندارند اما به هر عنوان به نحوی پاسخ می دهند که کار ها روتین انجام شود
چنانچه پنل مستقیم از دایرکت ادمین داشته باشید و اعتبار مالی نیز وجود داشته باشد می توانید On Time سفارش ارسال و یا یک لایسنس را تغییر دهید.