PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : چند سوال در مورد وی پی اس

greeneye_m_g
October 18th, 2013, 15:07
سلام
دوستان امروز چند سوال دیگه در مورد وی پی اس دارم که اگر کمک کنید ممنون میشم

اول اینکه چطوری من به نویسنده سایتم اجازه ورود به وی پی اس رو بدم ؟‌ یعنی چکار کنم که اون هم بتونه لوگین کنه.!

دوم اینکه چه راه کاری دارید که در صورت خرابی سرور اطلاعاتم رو بتونم حفظ کنم ؟

SainaServer
October 18th, 2013, 15:34
سلام
برای ورود به سرور احتیاج به یوزر پسورد هست ( ادمین یا یوزری که میسازید ، میتونید یوزر دلخواه بسازید که با آن وارد بشود و اگر منظور شما دسرسی به مواردی که شما تعیین میکنید باشد اون بحثش جدا است )
برای حفظ اطلاعات هم بهتر است از هارد هایی که رید دارند استفاده کنید یا از اطلاعاتتون هر چند روز بک آپ تهیه کنید یا در کامپیوتر شخصی یا یک سرور دیگر نگهداری کنید

greeneye_m_g
October 18th, 2013, 15:37
سلام
برای ورود به سرور احتیاج به یوزر پسورد هست ( ادمین یا یوزری که میسازید ، میتونید یوزر دلخواه بسازید که با آن وارد بشود و اگر منظور شما دسرسی به مواردی که شما تعیین میکنید باشد اون بحثش جدا است )
برای حفظ اطلاعات هم بهتر است از هارد هایی که رید دارند استفاده کنید یا از اطلاعاتتون هر چند روز بک آپ تهیه کنید یا در کامپیوتر شخصی یا یک سرور دیگر نگهداری کنید

با همون یوزر پسوردی که من وارد میشم.
اونم میتونه وارد بشه ؟‌ نیازی به دسترسی نیست مورد اعتماد هست

SainaServer
October 18th, 2013, 15:40
بله مشکلی نیست میتونن وارد شن یا اگر میخواهید با یک یوزر پسورد دیگر وارد شوند یک یوزر ایجاد کنید

greeneye_m_g
October 18th, 2013, 15:42
بله مشکلی نیست میتونن وارد شن یا اگر میخواهید با یک یوزر پسورد دیگر وارد شوند یک یوزر ایجاد کنید

چطور باید یوزر جدید ایجاد کرد

SainaServer
October 18th, 2013, 15:55
سیستم عاملتون چیه؟

greeneye_m_g
October 19th, 2013, 14:35
سیستم عاملتون چیه؟ windows 2003

SainaServer
October 19th, 2013, 15:55
تشریف ببرید به
START - > Rast Click Roye My Computer -> Manage -> Entekhabe Local User And Group - > Entekhabe Users
بعد رو صفحه ی سمت راست ، راست کلیک کنید New User
اطلاعات رو پر کنید و بعد Create
بعد برید دسترسی ریموت بهش بدید از طریق :
کلیک راست روی My Computer - > properties تب Remote و بعد Select Remote Users بعد Add بعد در قسمت Enter The Object Names To Select یوزری که قبلا ساختی رو وارد میکنی
تمام
موفق باشید.

AbtinServer
October 19th, 2013, 17:42

اگر 2003 باشه با همون میشه ولی اگر 2008 باشه باید براش ادمین بسازید چون همزمان به دو نفر با یک ادمین اجازه نمیده