توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : بهترین مدل درایو بندی لینوکس چیه ؟
mohammad73
September 29th, 2013, 21:52
بهترین مدل درایو بندی لینوکس برای میزبانی وب کدومه ؟
کل هارد رو روی روت اصلی یا همون / بزاریم
یا
درایو درایو ببندیم
؟
nginxweb
September 29th, 2013, 21:56
درود
اگر سرورتون 2 تا هارد داره و هدفتون هاستینگ هستش
پیشنهاد میشه دیتا را روی هارد اول Mount نمایید و Mysql و backup را روی هارد دوم Mount کنید
در اینصورت هم سرعت بهتری خواهید داشت چون هارد دیسک ها صرفا درگیر write کردن نخواهند بود هم لود پایین تری خواهید داشت و هنگام بکاپ گیری نیز سرور overload آنچنانین نخواهد کرد
mohammad73
September 29th, 2013, 21:58
شما تک هارد در نظر بگیر
هارد 2 ترا داریم
کدوم 2 مدلی که گفتم بهتره ؟
mohammad73
September 29th, 2013, 23:40
بقیه درایو هارو روی چند گیگ بزارم خوبه ؟
nimafire
September 30th, 2013, 01:29
ببینید به صورت عادی شما باید یک میزانی را برای swap معمولا رو برابر میزان رم سرور و یک میزانی را برای root معمولا 100 مگ تعریف کنید. بقیه را به / اختصاصی بدید.
اگر دو هارد دارید که طبق روال پست بالایی انجام بدین
avestahost
September 30th, 2013, 02:42
سلام و خسته نباشد
از نگاه بنده در صورت استفاده از 2 هارد یا چند هارد استفاده از lvm هنگام نصب است ولی لازم به ذکر است که همیشه سعی کنید بک آپ را به صورت منظم تهیه نمایید.لذا در صورت استفاده از lvm اگر یکی از هارد ها خدای نکرده بسوزد ، کل اطلاعات از بین می رود.
ولی مزیت آن این است که در هر زمان که نیاز به افزایش فضا داشته باشید فقط کافی است به دیتا سنتر بگوید یک هارد جدید به سرور شما اضافه کندو شما آن را به در جایی که خواستید اختصاص دهید.
باز هم تکرار می کنم بک آپ متداوم و استفاده از raid توصیه می شود.
HugeServer
September 30th, 2013, 09:14
/home رو هم جدا ایجاد کنید.
nimafire
September 30th, 2013, 09:29
سلام و خسته نباشد
از نگاه بنده در صورت استفاده از 2 هارد یا چند هارد استفاده از lvm هنگام نصب است ولی لازم به ذکر است که همیشه سعی کنید بک آپ را به صورت منظم تهیه نمایید.لذا در صورت استفاده از lvm اگر یکی از هارد ها خدای نکرده بسوزد ، کل اطلاعات از بین می رود.
ولی مزیت آن این است که در هر زمان که نیاز به افزایش فضا داشته باشید فقط کافی است به دیتا سنتر بگوید یک هارد جدید به سرور شما اضافه کندو شما آن را به در جایی که خواستید اختصاص دهید.
باز هم تکرار می کنم بک آپ متداوم و استفاده از raid توصیه می شود.
زمانیکه مبحث raid مطرح میشود باید مشخص شود از چه نوعی.
همچنین نوع raid به کار سرور و پروسه ها نیز ارتباط مستقیم
اما خود پارتیشن بندی در واقع همانی هست که در پند پست اول بیان شده است
par30shop
September 30th, 2013, 10:38
به نظر من بهترین درایو بندی برای سرور هایی که رید قوی و هاردقوی دارند LVM هست- ولی اگه هارد SAS یا raidخاصی ندارید مانت کردن جداگانه هارد ها بهترین کار هست
nimafire
September 30th, 2013, 12:35
به نظر من بهترین درایو بندی برای سرور هایی که رید قوی و هاردقوی دارند LVM هست- ولی اگه هارد SAS یا raidخاصی ندارید مانت کردن جداگانه هارد ها بهترین کار هست
زمانیکه شما raid کار میکنید اجبارا باید lvm کار کنید