PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : استفاده از اکانت vip در سرور

tabrizcity
September 4th, 2013, 13:09
با سلام خدمت دوستان
من الان از 8 تا سایت فیلم اکانت وی آی پی گرفتم تا بتونم فیلم توی سرور آرشیو کنم ولی چون همه شون آی پی های خارجی رو محدود کردن نمیشه دان کرد( از پر*وک**سی ایران استفاده کردم واسه این کار مناسب نی سرور ایران هم همینطور سرعت دانلود خیلی کمه) دوستان اگه راه حلی هست خواهشا کمک کنید

liveserver
September 4th, 2013, 16:08
هیچ راه حلی وجود نداره دوست عزیز... معمولا 90% سایت های بزرگ دانلود برای اینکه سرعت یوزر های دااخلی افت پیدا نکنه سرعت رو برای ای پی ها غیر ایران محدود میکنند.

HKraToS
September 5th, 2013, 12:13
من جای شما باشم از سایت های خارجی دانلود میکنم
یه لیچر بگیر و راحت فیلم هارو کپی کن بره :))

tabrizcity
September 5th, 2013, 12:45
من جای شما باشم از سایت های خارجی دانلود میکنم
یه لیچر بگیر و راحت فیلم هارو کپی کن بره :))

میشه غیر از گانول سایت های دیگه هم معرفی کنین که دان کنم!!!!

mohsened
September 5th, 2013, 13:00
هیچ راه حلی وجود نداره دوست عزیز... معمولا 90% سایت های بزرگ دانلود برای اینکه سرعت یوزر های دااخلی افت پیدا نکنه سرعت رو برای ای پی ها غیر ایران محدود میکنند.
دلیل محدود کردن این نیست . دلیل بستن آی پی خارج از ایران به خاطر همین مسئلس که از ***یده شدن آرشیوشون جلوگیری بکنن .

liveserver
September 5th, 2013, 17:53
دلیل محدود کردن این نیست . دلیل بستن آی پی خارج از ایران به خاطر همین مسئلس که از ***یده شدن آرشیوشون جلوگیری بکنن .
در مورد سایت های فیلم حق با شناست ولی مسئله مه بنده مطرح کردیم بیشتر برای سایت های دانلود نرم افزار صدق میکنه.