PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل با لینک دانلود در وی پی اس

panzer_1982
September 2nd, 2013, 23:42
سلام.چند روزیه که فایلهام را از هاست دانلود به وی پی اس انتقال دادم.الان با یک مشکل روبرو شدم که فایلهام در ساعاتی از روز قابل دانلود است و در ساعاتی نیست.با اینکه وی پی اس من در هنگامی که فایل ها در دسترس نیست رو چک میکنم و میبینم که وی پی اس من وصل است ولی بازدید کنندگان سایت اطلاع میدهند که فایل ها رو نمیشه دانلود کرد.باید چه کار کنم.تنظیمات وی پی اس رو طبق آموزشهای گذاشته شده در سایت انجام دادم

PayamResun.Ir
September 2nd, 2013, 23:46
با سلام
باید همون موقع لاگ هاتون رو چک کنید تا ببینید برای چی ارور داده...
هنگامی که به مشکل برخوردید به انتهای آدرس فایل یک علامت سوال اضافه کنید ببینید مشکل حل میشه یا خیر تا بررسی کنیم براتون...
موفق و پیروز باشید

panzer_1982
September 2nd, 2013, 23:50
با سلام
باید همون موقع لاگ هاتون رو چک کنید تا ببینید برای چی ارور داده...
هنگامی که به مشکل برخوردید به انتهای آدرس فایل یک علامت سوال اضافه کنید ببینید مشکل حل میشه یا خیر تا بررسی کنیم براتون...
موفق و پیروز باشید

سلام.از کجا باید لاگ رو چک کنم؟علامت سوال را اضافه کردم این پیام رو داد
Service Unavailableولی وی پی اس وصل میشه.

alidini
September 2nd, 2013, 23:54
سلام سرورتون سیستمش چیه و چی روش نصبه؟؟

panzer_1982
September 2nd, 2013, 23:57
سلام سرورتون سیستمش چیه و چی روش نصبه؟؟

ویندوز 2003 و iis الان به پشتیبانی هم پیام دادم ببینم چی میشه.

alidini
September 3rd, 2013, 00:17
ویندوز 2003 و iis الان به پشتیبانی هم پیام دادم ببینم چی میشه.

با ای دی یاهو من در تماس باشید الان آنلاینم فوری بهتون با آموزش تصوری یاد میدم

ای دی یاهو: cafekerio

panzer_1982
September 8th, 2013, 01:37
با ای دی یاهو من در تماس باشید الان آنلاینم فوری بهتون با آموزش تصوری یاد میدم

ای دی یاهو: cafekerio

بهتون پیام دادم.
--------------------------
مشکل هنوز برقراره.لینک ها رو چند بار باید رفرش کنم تا قابل دانلود باشند.قابلیت رسیوم هم ندارند

Reza68
September 8th, 2013, 04:31
دوست عزیز ابتدا شما باید اقدام به نصب نرم افزار کنترل ترافیک و مدیریت مصرف منابع سیستم کنید و بعد ببینید آیا ترافیک بیش از حد باعث این مشکل شده یا چیز دیگه ای.

شما باید دقت کنید که سیستم عامل ویندوز در بازدید نه خیلی بالا باعث مصرف بیش از حد منابع سیستمی مانند رم و سی پی یو میشه و در همین راستا اصلا نباید از این سیستم برای فایل هاستینگ استفاده نمایید.

smail_f
September 8th, 2013, 22:07
سلام دوست گرامی
امید وارم مشکلتون حل شده باشه

ولی اگر حل نشده میتونید مشخصات سرور را برای من پ . خ کنید برای شما مشکلتون را حل میکنم