ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل در کپی متن از کامپیوتر به paste در سرور ویندوز

dicaprio3216
August 19th, 2013, 16:52
سلام دوستان

من قبلا" میتونستم از کامپیوتر خودم متنی رو copy کنم و تو ویندوز سرور paste کنم ولی چند روزیه دیگه نمیشه، مثلا" قبلا" به راحتی واسه یه لینک دانلود یا... این کارو میکردم اما حالا نمیشه، ممنون میشم اگه اطلاع دارید بگید چطور درست میشه

soheil.zare2006
August 19th, 2013, 17:00
توی فایروال تغییری ایجاد کردید ؟
فایر وال رو آف کنید احتمالاً برطرف میشه

dicaprio3216
August 19th, 2013, 17:15
والا تغییری ندادم، مدیر سرور گفت فایروال رو آف کنم درگیر ایبوز و این مسائل میشم

soheil.zare2006
August 19th, 2013, 17:20
قبل از این که ریموت کنید توی ریموت دسکتاپ کلاینت روی Show Option کلیک کنید به تب Local Rsourses برید و مطمئن بشد که تیک Clipboard فعال باشه

MagicVps.Com
August 19th, 2013, 17:29
یک بار هم کامپوتر هم سرور مجزای را ریوبت کنید جفتشون را درست میشه عزیز

SainaServer
August 19th, 2013, 17:52
اگر از فایر وال استفاده میکنید آن را آف کنید و تست کنید.
سرور رو رستارت کنید احتمالا حل میشه
موفق باشید.

soheil.zare2006
August 19th, 2013, 17:56

+

یک بار هم کامپوتر هم سرور مجزای را ریوبت کنید جفتشون را درست میشه عزیز

=

اگر از فایر وال استفاده میکنید آن را آف کنید و تست کنید.
سرور رو رستارت کنید احتمالا حل میشه
موفق باشید.

:-p

anitahost
August 19th, 2013, 17:58
بله باید ریبوت بدید سرور مجازی رو درس میشه . بعضی وقتا این مشکل ایجاد میشه

SainaServer
August 19th, 2013, 17:58
جالبه =))
عذر خواهی ندیدم پست هارو .
در هر صورت خواستم کمکی کرده باشم .

astro.alireza
August 19th, 2013, 18:03
وارد task manager بشید، از تب processes آیتم rdpclip.exe رو انتخاب کنید و روی end process کلیک کنید.
بعد وارد تب applications بشید روی new task کلیک کنید و بنویسید rdpclip.exe و روی ok کلیک کنید.
جالبه توی این انجمن دوستان وقتی به چنین مشکلی بر می خورند وی پی اس رو ریبوت می کنند؟؟؟

dicaprio3216
August 19th, 2013, 18:40
خیلی ممنون دوستان، همه کارایی که گفتید انجام دادم و درست شد فقط نمیدونم کدوم حلش کرد :d

MagicVps.Com
August 19th, 2013, 20:25
وارد task manager بشید، از تب processes آیتم rdpclip.exe رو انتخاب کنید و روی end process کلیک کنید.
بعد وارد تب applications بشید روی new task کلیک کنید و بنویسید rdpclip.exe و روی ok کلیک کنید.
جالبه توی این انجمن دوستان وقتی به چنین مشکلی بر می خورند وی پی اس رو ریبوت می کنند؟؟؟

مهندس عزیز این ساده ترین و پیش پا افتاده ترین راه هستش برای یک کاربر مبتدی (التبه منظورم با استارتر نبود که مبتدی هست ) حالا بخواد دستور بزنه و این کارها انجام بده اخرش هم درست انجام نده و مشکل شحل نشه یک ربوت میکنه و خلاص

موفق باشید