توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : یکی شدن آی پی بازدیدکنندگان با آی پی هاست
csmaster
July 24th, 2013, 01:10
با سلام
عزیزان بعد از انتقال سایت به سرور جدید دچار یک مشکل شدیم و اونم این هست که آی پی تمام بازدیدکنندگان با آی پی هاست یکی شده ! یعنی کسی که میاد کامنت میده آی پیش دقیقا مثل آی پی هاست هست . ما این مشکل رو زیر سیبیلی رد کردیم گفتیم حالا مهم نیست ولی امروز یک اتفاق فجیع تر افتاد اونم این هست که کاربران نمیتونستند وارد انجمن بشن و همش پیغام میده که تلاش های شما برای ورود زیاد است یعنی هر کس کلا وارد سایت ما میشه آی پیش میشه آی پی هاست و قطعا انجمن سایت هم اجازه نمیده با یه آی پی چند نفر وارد بشن . خواهشا عزیزان راهنمایی کنند مشکل حل شود . پیشاپیش ممنونیم
safeith
July 24th, 2013, 01:30
شما باید مشکل را با شرکتی که هاست از ایشون تهیه کردید در میان بگذارید ، چون اونا دقیقا می دونن مشکل چی هست و چه طوری باشد فیکس کنن
csmaster
July 24th, 2013, 01:58
ممنون عزیز خبر دادم ولی خب آنها هم سرشون شلوغه من سعی میکنم در پیدا کردن علت این مشکل کمک کنم . از عزیزان اگر کسی راهنمایی کنه ممنون میشم
shivahost
July 24th, 2013, 02:49
احتمالا از پلاگین nginx استفاده نمی کنند؟
compiler
July 24th, 2013, 02:55
سلام
چرا دقیقا از پلاگین nginxcp استفاده میکنیم ولی فقط رو آی پی های اختصاصی این مشکل هست و رو آی پی اشتراکی مشکلی نیست...
shivahost
July 24th, 2013, 02:57
سلام
چرا دقیقا از پلاگین nginxcp استفاده میکنیم ولی فقط رو آی پی های اختصاصی این مشکل هست و رو آی پی اشتراکی مشکلی نیست...
nginx روی سرور..
compiler
July 24th, 2013, 03:10
nginx روی سرور mod rpfa را فعال می کند که با apache نسخه 2.4 سازگار نیست. پس حتما روی 2.4 هستید. برای ip اشتراکی چگونه آن را رفع کردید؟
سلام
ورژن آپاچی 2.2 هست...و مشکل هم حل نشده هنوز . فقط در عجبم چرا آی پی اشتراکی مشکلی نداره و فقط رو آی پی های اختصاصی این مشکل هست!
shivahost
July 24th, 2013, 04:35
....
shivahost
July 25th, 2013, 02:29
مشکل حل نشد؟
nginxweb
July 25th, 2013, 03:27
دوست گرامی مشکل فوق مربوط به mod_rpaf می باشد که nginx برای استفاده بصورت reverse روی اپاچی نصب میکند که با بررسی اپاچی قابل حل میباشد
beniii
July 27th, 2013, 22:20
How to get the original IP address in Apache2 behind Nginx (http://tech.moosaico.com/blog/2013/04/11/how-to-get-the-original-ip-address-in-apache2-behind-nginx)