ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : ثبت دامین فوری

cluster
May 5th, 2013, 08:19
با سلام دوستان من می خواهم چنتا دامین بسیار مهم رو ثبت کنم که ارزششون مثلا در حد دامین های گوگل و.. هست .. توی ایران که صد در صد نمیشه اعتماد کرد و ثبت کرد ... توی ریسلر کلاب هم ما پنل گرفتیم و 100 دلار پرداخت کردیم و ثبت کردیم بعدش گفتند پرداخت نامعتر هست و پاک کردند دامین هارو و الان هم آزاد هستند (خب همچین جایی که به راحتی پاک میکنه صد در صد بعدا هم که ارزش دامین درحد گوگل شد هم دست میبرن توی دامین) می خواستم از شما دوستان کمک بگیرم که این دامین هارو کجا ثبت کنیم که حالت پنل اصلی اون دامین ها باشه یعنی دیگه بزرگ بزرگه باشه شرکته...چه جایی رو پیشنهاد می کنید؟

hg-ahvaz
May 5th, 2013, 08:55
با سلام
علت پرداخت نامعتبر به دلیل ارایه نکردن مدارک پرداخت کننده و ریسیلر کلاب تایید میشه .

WEBDEV
May 5th, 2013, 17:26
واست با نام و نشون خودت ثبت میکنم فوری!

ameri
May 5th, 2013, 17:28
هروقت ثبت کردید بفرمایید تا بدونیم این دامینی که ارزشش در حد گوگل ـه چیه !!؟

dataecom
May 5th, 2013, 17:59
برای شما در Enom ثبت میکنیم
قیمت های سایت مربوط به Reseller Club است ولی قیمتهای Enom کمی بالاتر است .

ثبت دامنه|ثبت آنلاین دامنه|قيمت دامنه|ثبت دامين|تمديد دامنه|ترانسفر دامنه|نمايندگي ثبت دامنه|ريسلر دامنه (http://dataecom.com/domain_pricing.html)

jenatmilad
May 5th, 2013, 18:23
با سلام دوستان من می خواهم چنتا دامین بسیار مهم رو ثبت کنم که ارزششون مثلا در حد دامین های گوگل و.. هست .. توی ایران که صد در صد نمیشه اعتماد کرد و ثبت کرد ... توی ریسلر کلاب هم ما پنل گرفتیم و 100 دلار پرداخت کردیم و ثبت کردیم بعدش گفتند پرداخت نامعتر هست و پاک کردند دامین هارو و الان هم آزاد هستند (خب همچین جایی که به راحتی پاک میکنه صد در صد بعدا هم که ارزش دامین درحد گوگل شد هم دست میبرن توی دامین) می خواستم از شما دوستان کمک بگیرم که این دامین هارو کجا ثبت کنیم که حالت پنل اصلی اون دامین ها باشه یعنی دیگه بزرگ بزرگه باشه شرکته...چه جایی رو پیشنهاد می کنید؟

براتون ثبت میکنیم.پنل هم ارائه میدیم که خودتون دسترسی مستقیم به دامنه داشته باشید