توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : Vps ایران میخوام
Cpanelcenter
May 1st, 2013, 02:31
با سلام به همه همکاران گرامی
یک وی پی اس میکروتیک میخوام از ایران
رم هم 128 باشه هرچی کمتر بهتر از 128 هم کمتر داشتبن میخوام
ارزون هم باشه
پهنایی باند زیاد میخوام باشه
Mehran18
May 1st, 2013, 02:40
پهنای باند سرور های ایرانی خیلی کمه و گرون !! اگه برای همون کاری که حدس زدم میخواید بهتره بگم اصلا سراغش نرید چون ارزش نداره ... به صرفه نیست ، هزینه پهنای باندتون زیاد میشه...
موفق باشید.
shingo
May 1st, 2013, 02:43
با سلام
این درخواست رو قبل از شما 100 نفر دیگه داشتنن مورد مصرفتون هم کاملا مشخص هست
نگته ای که باید بودنید این هست که در ایران مقدار سی پی یو و رم ملاک تعیین قیمت سرور مجازی نیست.و فاکتور اصلی مقدار پهنای باند و سرعت دانلود هست
با توجه به اینکه برای مصرفی که دارید حداقل ترافیک 80 70 گیگابایت رو در نظر دارید پس با رم 128 یا 64 هم هزینه تقریبا بالایی رو باید پرداخت کنید
موفق باشید
Cpanelcenter
May 1st, 2013, 02:47
پهنای باند سرور های ایرانی خیلی کمه و گرون !! اگه برای همون کاری که حدس زدم میخواید بهتره بگم اصلا سراغش نرید چون ارزش نداره ... به صرفه نیست ، هزینه پهنای باندتون زیاد میشه...
موفق باشید.
دقیقا واسه همون کار میخوام بجازی رم و سی پی یو پهنای باند بجاش میخرم
Cpanelcenter
May 1st, 2013, 02:50
با سلام
این درخواست رو قبل از شما 100 نفر دیگه داشتنن مورد مصرفتون هم کاملا مشخص هست
نگته ای که باید بودنید این هست که در ایران مقدار سی پی یو و رم ملاک تعیین قیمت سرور مجازی نیست.و فاکتور اصلی مقدار پهنای باند و سرعت دانلود هست
با توجه به اینکه برای مصرفی که دارید حداقل ترافیک 80 70 گیگابایت رو در نظر دارید پس با رم 128 یا 64 هم هزینه تقریبا بالایی رو باید پرداخت کنید
موفق باشید
میگم که مشکلی نداره سرور قدرت پایین مخوام بجاش پهنای باند بیشتری میخوام اصلا میخرم
مقدار هر گیگ جقدر ؟
shingo
May 1st, 2013, 03:04
متوجه فرمایشات بنده نشدید.منظورم این بود که 70 درصد هزینه سرور مجازی تو ابران رو پهنای باند تایین میکنه 30 درصد هم سی پی یو و رم
ارزونترین سرورهای ابران هر گیگ پهنای باند حدود 1800 قابل سفارش هست
RoobinaServer
May 1st, 2013, 03:32
دقیقا واسه همون کار میخوام بجازی رم و سی پی یو پهنای باند بجاش میخرم
هیچ سرویس دهنده پایداری نمیاد این کارو بکنه. مگر هزینه ترافیک را (دو برابر مثلا) اول ازتون دریافت بکنه.
چنین سرویس هایی خطرناک هست و در ثانیه 5 مگابایت مثلا شب تا صبح شاید از 200 گیگ هم مصرف رد بشه و صبح سرویس گیرنده بگه که قبول نداره و بگذاره بره.
با این شرایط فکر نکنم کسی خودش را با مثلا 10 تومان در ماه هزینه سرور بخواهید بدید به خطر بندازه و شبکش را با مشکل روبه رو بکنه.
چرا از فراسو خریداری نمیکنید ؟
سرور مجازی میکروتیک ایران (http://www.faraso.org/vps-mikrotik-iran)
حداقل از پس فاکتور های میلیونی ترافیک راحت بر میان اگر مشکلی پیش بیاد.
یا حق
Dark_World
May 1st, 2013, 05:07
واسه اون کار که میخوایی سرورهای ایران خوب جواب نمیده تازه ممکنه قابلیت ریموت بسته باشه قبلا واسه من باز بودش یادش به خیر الان از زمانی که پورت ها رو بستن واسه من نمیشه و خیلی ها مخصوصا اونایی که از مخابرات دارن
PardakhtNet
May 1st, 2013, 10:10
همچین سرورهای اگر بفهمن بلاک میشه!
چند نفر بودن که ابن مشکلات گفتن
اگر هم خواستید بگیرید ار فراسو بگیرید که سرورشم خوبه و از پارس انلاینه
sinatz
May 1st, 2013, 13:49
هیچ سرویس دهنده پایداری نمیاد این کارو بکنه. مگر هزینه ترافیک را (دو برابر مثلا) اول ازتون دریافت بکنه.
چنین سرویس هایی خطرناک هست و در ثانیه 5 مگابایت مثلا شب تا صبح شاید از 200 گیگ هم مصرف رد بشه و صبح سرویس گیرنده بگه که قبول نداره و بگذاره بره.
با این شرایط فکر نکنم کسی خودش را با مثلا 10 تومان در ماه هزینه سرور بخواهید بدید به خطر بندازه و شبکش را با مشکل روبه رو بکنه.
چرا از فراسو خریداری نمیکنید ؟
سرور مجازی میکروتیک ایران (http://www.faraso.org/vps-mikrotik-iran)
حداقل از پس فاکتور های میلیونی ترافیک راحت بر میان اگر مشکلی پیش بیاد.
یا حق
اگه پول زیادی دارید و میخواید سرورتون 10 روز هم کار نکنه از 30 روزو همش پینگ 600 و اینا باشه
از فراسو بگیر
من خودم 6تا بیشتر ازش داشتم شب داره کار میکنه صبح بلند میشی میبینی نیستش بعد که تیکت میزنی یه مشت حرف الکی میزنن و میگن اتک خورده و ....
اگه کیفیت میخوای افرانت و تبیان عالین
اگه میخوای از فراسو بگیری من خودم بهت با ترافیک نامحدود میدم ولی...
Cpanelcenter
May 1st, 2013, 18:46
ممنون از همه دوستان اینطوری که شما گفتین ما از خیرش گذاشتیم
RoobinaServer
May 1st, 2013, 21:02
اگه پول زیادی دارید و میخواید سرورتون 10 روز هم کار نکنه از 30 روزو همش پینگ 600 و اینا باشه
از فراسو بگیر
من خودم 6تا بیشتر ازش داشتم شب داره کار میکنه صبح بلند میشی میبینی نیستش بعد که تیکت میزنی یه مشت حرف الکی میزنن و میگن اتک خورده و ....
اگه کیفیت میخوای افرانت و تبیان عالین
اگه میخوای از فراسو بگیری من خودم بهت با ترافیک نامحدود میدم ولی...
عزیز خودتان فروشنده دو دیتاسنتر هستیم. یکیش هم همین تبیان هست. در نت جستجو کنید اسم ما را.
اما در مورد حرف هایی که زدید خب بالاخره کیفیت هزینه داره و هرجایی هم تمیز کار بکنه ارزان شبکش را نمیفروشه. :)
یا حق
sinatz
May 2nd, 2013, 13:25
عزیز خودتان فروشنده دو دیتاسنتر هستیم. یکیش هم همین تبیان هست. در نت جستجو کنید اسم ما را.
اما در مورد حرف هایی که زدید خب بالاخره کیفیت هزینه داره و هرجایی هم تمیز کار بکنه ارزان شبکش را نمیفروشه. :)
یا حق
بله دوست من از شما یک سرور تهیه کرده بود
کار ما گیم سرور است و پر از دیداس و اتکه ولی هرکی به ایپی ایشون اتک میداد حتی 10میلی ثانیه هم پینگ تغییر نمیکرد
ipsat
May 2nd, 2013, 13:45
جهت اطلاع
چند روز پیش سرور ایرانی (افرانت) جهت تونل زدن به سرور خارج تست کردم.
نتیجه :
سرعت پورت و پینگ و ارتباط تونل به سرور خارج افتضاح بود و هیچ فرقی با سیستم اینترنتی خونه تون نداره.
با دیدن این وضعیت سرویس مربوطه کنسل کردم.