توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : درخواست یک متخصص برای کانفیگ Nginx
dani010
April 13th, 2013, 19:38
سلام
من یک سرور مجازی دارم از وب سرور Nginx استفاده میکنم و این سرور برای سرور دانلود استفاده میشه و میخواستم یک کانفیگ حرفه ای مخصوص سرور دانلود انجام بدم هر کسی میتونه به صورت حرفه ای اینکار انجام بده ممنون میشم اعلام کنه
nginxweb
April 13th, 2013, 20:12
از وب سرور nginx استفاده میشه بصورت مستقل یا nginx بصورت reverse در کنار آپاچی؟
چه نوع کانفیگی مد نظرتون هستش؟
dani010
April 13th, 2013, 20:24
من فقط از Nginx تنها استفاده میکنم . سرورم برای دانلود فیلم و سریاله و وقتی که تعداد یوز هایی که از سرور دانلود میکنن بالا میره هم سرعت آپلود و هم سرعت دانلودش کم میشه افت پیدا میکنه میخوام هم قوی بشه و هم با یک کانفیگ خوب بهینه بشه
در کل کانفیگ مخصوص سرور پر بازدید دانلود فیلم و سریال میخوام
nginxweb
April 13th, 2013, 20:32
سرور مجازی مسلما کم میاره برای دانلود و حتی بهترین کانفیگ هم انجام بشه بدلیل محدودیت های پورت درخواستها که کمی بالا بره overflow میکنه و یا ارتباط قطع میشه یا کندی شدید خواهید داشت
به فکر سرور اختصاصی با پورت مناسب باشید
dani010
April 13th, 2013, 20:42
میشه شما شماره موبایلتونو برام پیغام شخصی کنید تا من با شما صحبت کنم
dani010
April 13th, 2013, 22:46
کسی دیگه نیست ؟
compiler
April 14th, 2013, 10:43
سلام
من یک سرور مجازی دارم از وب سرور Nginx استفاده میکنم و این سرور برای سرور دانلود استفاده میشه و میخواستم یک کانفیگ حرفه ای مخصوص سرور دانلود انجام بدم هر کسی میتونه به صورت حرفه ای اینکار انجام بده ممنون میشم اعلام کنه
اگر دنبال کانفیگ حرفه ای این وب سرور هستید بهترین کسی که میتونه کمکتون کنه جناب nginxweb هستند :
مشکل شما کندی سرعت هست که مربوط به پورت میشه کمترین ارتباط رو با کانفیگ وب سرور داره :)
نهایتش اینه که سرعت کانکشن ها رو لیمیت کنید تا بتوانید پهنای باند موجود رو بین تعداد کاربر بیشتری تقسیم کنید ...
ali_fattahi
April 14th, 2013, 15:56
جدا از همه بحثهایی که دوستان کردن و درست هم بود شما باید کرنل لینوکس و io ها رو هم کانفیگ کنید :) کانفیگ هایی هم که برای انجینکس انجام میدید باید حساب شده و بر اساس پارامتر های داخل کرنل لینوکستون باشه .
websazha
April 14th, 2013, 16:05
با سلام
منیج سرور شما با بالاترین ضریب امنیتی و بالاترین بازدهی ممکن هزینه معال 200 هزار تومان دارد .
در صورت تمایل بری دریافت اطلاعات تکمیلی در تماس باشید.
OnlineServer
April 14th, 2013, 17:09
در خدمت هستیم :)
Shayanzez
April 14th, 2013, 18:52
سلام از پلاگین nginxpanel استفاده کنید .
akbar_syberia
April 16th, 2013, 20:32
کم شدن سرعت ربطی به وب سرور نداره
همانطور که دوستان گفتن پورت رو بالا ببرید
مثلا بنده خودم از nGinx استفاده میکنم برای سایت دانلود و مشکلی نیستش
با این حال برای مثال p30download هم از لایت اسپید استفاده میکند آنها هم بدون شک مشکلی ندارند !
و ...
ali_fattahi
April 27th, 2013, 23:39
کم شدن سرعت ربطی به وب سرور نداره
همانطور که دوستان گفتن پورت رو بالا ببرید
مثلا بنده خودم از nGinx استفاده میکنم برای سایت دانلود و مشکلی نیستش
با این حال برای مثال p30download هم از لایت اسپید استفاده میکند آنها هم بدون شک مشکلی ندارند !
و ...
p30download هم از انجینکس استفاده میکنه .
برای چک کردن اینکه سایت از چه وب سروری استفاده میکنه میتونید از لینک زیر استفاده کنید.