PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : درخواست سرور مجازی ایران مقاوم در مقابل حملات ddos و dos

seyedmahdi110
April 9th, 2013, 13:54
سلام
سرور مورد نیاز برای اجرای TS3 Server هست و لذا شرایط زیر رو نیاز داره :

1) پایدا در مقابل حملات DDOS و DOS (چگونگی این مسئله ربطی به من نداره سرور به هیچ عنوان نباید Down بشه )
2) رم بسیار پایین حداقل 256
3 ) سی پی مناسب یا اختصاصی یا اگر اشتراکی هست ذکر شود روی چه مقدار لیمیت شده است
4) ترجیحا پهنای باند نامحدود ، بصورت محدود هم موجود بود مورد نداره.
5) همون طور که گفتم روی ایران میخام

( اگر درست بگم باید از دیتا سنتر افرا نت باشه تا این مورد اول محقق بشه .)

چنانچه روی غیر ایران پیشنهادی دارید باید از لحاظ پینگ بسیار مناسب باشه و مورد اول رو حتما شامل بشه.

آیدی یاهو : n_m0007

taghikhani
April 9th, 2013, 14:16
خدمت شما: سرور مجازی (http://whg.ir/vps)
دیتاسنتر تبیان، مقاومت کامل در برابر انواع اتک
کانفیگ اختصاصی فایروال سخت افزاری برای آی پی شما

RoobinaServer
April 9th, 2013, 16:15
سلام
سرور مورد نیاز برای اجرای TS3 Server هست و لذا شرایط زیر رو نیاز داره :

1) پایدا در مقابل حملات DDOS و DOS (چگونگی این مسئله ربطی به من نداره سرور به هیچ عنوان نباید Down بشه )
2) رم بسیار پایین حداقل 256
3 ) سی پی مناسب یا اختصاصی یا اگر اشتراکی هست ذکر شود روی چه مقدار لیمیت شده است
4) ترجیحا پهنای باند نامحدود ، بصورت محدود هم موجود بود مورد نداره.
5) همون طور که گفتم روی ایران میخام

( اگر درست بگم باید از دیتا سنتر افرا نت باشه تا این مورد اول محقق بشه .)

چنانچه روی غیر ایران پیشنهادی دارید باید از لحاظ پینگ بسیار مناسب باشه و مورد اول رو حتما شامل بشه.

آیدی یاهو : n_m0007

با سلام

کمی در مورد دیتاسنتر ها تحقیق کنید به نتیجه بهتری خواهید رسید.

مورد دی داس هم هیچ کسی توی کره ی زمین نمیتواند تضمین 100% بدهد که دیداس انجام نمیشود همانطور که نمیشود تضمین کرد 100 هک نمیشه یک سایت.

ترافیک هم کلا نامحدود وجود خارجی ندارد حال در خارج از کشور ترافیک خیلی ارزان و زیاد هست در مقابل ایران که یک سری نامحدود میدهند (در اصل نامحدود نیست زیاد هست) در ایران که کلا امکانش نیست مگر پورت های لیمیت و ... خرید کنید که البته هزینه ترافیک جلوتر میگیرند ازتون.

یا حق

seyedmahdi110
April 9th, 2013, 18:17
خدمت شما: سرور مجازی (http://whg.ir/vps)

ببینید ما دفعه پیش از از آقای میرزایی گرفتیم که روی دیتا سنتر پارس آنلاین بود
http://customer.mgp.co.ir/cart.php
10 تومن هم گرفتند که از لحاظ امنیتی درست کنند که نه تنها درست نشد بلکه تازه پارس انلاین برداشت وی پی اس ما رو اینترانت کرد به خاطر اینکه به خاطر اتک سرور هاشون به مشکل برخورده بود خیلی جالبه ها

برای همین ما دیدیم فعلا بهترین شرکت دیتا سنتره افرا نت هست که خیلی ها روی اون سرور دارند

برای همین اگر بخایم به شما اعتماد کنیم 24 ساعت نیاز به تست داریم

majidisaloo1
April 9th, 2013, 19:02
هیچ جا صد درصد امن نیست

موفق باشید
عیسی لو

joorabeban
April 9th, 2013, 19:03
خدمت شما: سرور مجازی

یه دونه تست ران کنید روی تبیان ، دوستان و بچه اسکریپتی ها چنان flood کنند سرویس رو که به تبیان بخندید :دی
اینجا ایران است و برای 5-6 هزار تومان اتک میدن به همدیگه ملت گل بلبل.
امتحانش هم مجانیه ، 1 روز تستی بدید دوستمون راه بندازند و تست آسیب پزیری بگیرید از جک و جوان های اسکریپتی.

mgp.co.ir
April 9th, 2013, 21:56
ببینید ما دفعه پیش از از آقای میرزایی گرفتیم که روی دیتا سنتر پارس آنلاین بود
سبد خريد - میزبان گستر پرداز (http://customer.mgp.co.ir/cart.php)
10 تومن هم گرفتند که از لحاظ امنیتی درست کنند که نه تنها درست نشد بلکه تازه پارس انلاین برداشت وی پی اس ما رو اینترانت کرد به خاطر اینکه به خاطر اتک سرور هاشون به مشکل برخورده بود خیلی جالبه ها

برای همین ما دیدیم فعلا بهترین شرکت دیتا سنتره افرا نت هست که خیلی ها روی اون سرور دارند

برای همین اگر بخایم به شما اعتماد کنیم 24 ساعت نیاز به تست داریم

با سلام ;
با توجه به ذکر نام میزبان گستر پرداز
پست ذیل ارسال شده است .
1- هزینه کانفیگ امنیتی به پارس آنلاین پرداخت شده است که وجه را شرکت به دلیل مصرف منصانه عودت نموده است .
2- سیاست امنیتی : محدود کردن سرویس شما به نحوه ای که سروییس شما در دسترس باشد. ( کل ایپی های ایران + اتصال سرویس بازی شما به سرور مقصد )
3- روی سرور شما 1 گیگابیت پهنای باند به صورت udp ارسال شده است که شبکه مرکز داده پارس آنلاین را با تداخل شدید روبرو کرده بود.
4- ترافیک مصرفی : 150 گیگ در مدت 73 ساعت ( فقط هزینه 20 گیگ که معادل 7500 تومان از کل مبلغ پرداختی شما کسر و مابقی به حساب بانکی شما عودت گردید . )
در طی مدت میزبانی کاربر بارها و بارها مشکلات کاربر که خارج از قرارداد sal شرکت با وی بوده است . مشکلات بررسی و رفع گردید .
میانگین زمان پاسخ و بررسی مشکل کاربر : کمتر از 12 دقیقه در هر تیکت

پاسخ نهایی : کاربر گرامی سعی نمایید فقط سرویس ها خود را بر روی شبکه ملی راه اندازی نمایید.
قسمتی از تیکت های کاربر بحضورتان پیوست گردید .
12370

joorabeban
April 9th, 2013, 22:12
دوست عزیز ، یک نصیحت ، اینجا ایرانه ، اقای سجادیه ، اقای میرزایی ، آقای تبیان، آقای افرانت و آقای پارس انلاین... هرکس به شما سرویس بده اگه بخوان میتونن بهتون اتک بدن ، مشکل سرور تیم اسپیک همینه ، شما از پرتی استفاده میکنی برای ارتباط که از همون پرت بهتون پکت با حجم بالا ارسال میشه ، ترافیک ماهنه به فنا میره + نارضایتی شما ، رو اینترا نت هم همین کار و بلا رو به سرمون آوردن ، چگونگیش رو نمیگم که سوئ استفاده نشه ، و انصاف رو رعایت کنید 8 تیکت مختلف در 1 روز :)) خدایی هرکی باشه جواب نمیده
شما با دیتا سنتر ها و شرکت های معتبر کار نکرده اید؟
چون 1 گرم اعتبار دارن اصلا تیکت شماره 2 رو بفرستی تو همون روز جوابتو نمیدن...

Woshka
April 9th, 2013, 23:09
حتی شبکه spamhaus هم در ماه گذشته در امان نبود و به خاطر حمله DOS 300 گیگابیتی دان شده

seyedmahdi110
April 9th, 2013, 23:22
با سلام ;
با توجه به ذکر نام میزبان گستر پرداز
پست ذیل ارسال شده است .
1- هزینه کانفیگ امنیتی به پارس آنلاین پرداخت شده است که وجه را شرکت به دلیل مصرف منصانه عودت نموده است .
2- سیاست امنیتی : محدود کردن سرویس شما به نحوه ای که سروییس شما در دسترس باشد. ( کل ایپی های ایران + اتصال سرویس بازی شما به سرور مقصد )
3- روی سرور شما 1 گیگابیت پهنای باند به صورت udp ارسال شده است که شبکه مرکز داده پارس آنلاین را با تداخل شدید روبرو کرده بود.
4- ترافیک مصرفی : 150 گیگ در مدت 73 ساعت ( فقط هزینه 20 گیگ که معادل 7500 تومان از کل مبلغ پرداختی شما کسر و مابقی به حساب بانکی شما عودت گردید . )
در طی مدت میزبانی کاربر بارها و بارها مشکلات کاربر که خارج از قرارداد sal شرکت با وی بوده است . مشکلات بررسی و رفع گردید .
میانگین زمان پاسخ و بررسی مشکل کاربر : کمتر از 12 دقیقه در هر تیکت

پاسخ نهایی : کاربر گرامی سعی نمایید فقط سرویس ها خود را بر روی شبکه ملی راه اندازی نمایید.
قسمتی از تیکت های کاربر بحضورتان پیوست گردید .

من واقعا از پشتیبانی آقای میرزایی راضیم
هیج جایی تا به امروز ندیده بودم که شخصا با موبایل تماس بگیرند واقعا کار آقای میرزایی از نظر ساپورت و ...تحسین داره
اما به قول خودشون پارس آنلاین نتونست جلوی این اتک ها رو بگیره و بنده به هیچ وجه از آقای میرزایی شکایتی نداشتم نام ایشون رو که بردم فقط از باب این بود اهمیت مسئله رو متذکر بشم

بنده یه ترفندی به ذهنم رسید که با اقای سجادی صحبت کردم اما نتیجه نداد اینجا مطرح میکنم ببینم میشه جواب گرفت یا نه

آقای میرزایی وقتی سرور قطع شد سرور رو با پورت بالا آورد و این یه چیزی رو تو ذهن من انداخت
فرد مهاجم به آی پی اتک میده دیگه درسته ؟ یعنی مثلا به این آی پی 91.98.96.155 خوب یه سوال همین جا دارم اگر فرد همین الان به این آی پی که وجود خارجی نداره اتک بده اتفاقی میفته ؟؟؟

اگر جواب منفیه میرم قسمت بعدی رو میگم
وقتی آقای میرزایی سرور رو با پورت تحویل داد ( بعد از حملات و ..) وقتی سرور ts3 رو ران کردیم داخل سرور ts3 فقط آی پی ثبت بود نه پورت ، با فرض اینکه فرد مهاجم قصد اتک دادن به این آی پی فرضی رو داره که در حقیقت این آی پی بدون پورت وجود خارجی نداره اتفاقی میفته ؟؟
مثلا ما یه همچین چیزی رو داشته باشیم :91.98.96.150:27049 وقتی سرور ts3 ران میشه فقط آی پی رو نشون میده نه پورتو حالا اگر طرف به آی پی اتک بده که فاقد پورت هست ( چون نشون نمیده که بخاد بدونه ) ایا اتفاقی میفته ؟
آیا این ترفند عملی هست ؟؟

RoobinaServer
April 9th, 2013, 23:28
من واقعا از پشتیبانی آقای میرزایی راضیم

هیج جایی تا به امروز ندیده بودم که شخصا با موبایل تماس بگیرند واقعا کار آقای میرزایی از نظر ساپورت و ...تحسین داره
اما به قول خودشون پارس آنلاین نتونست جلوی این اتک ها رو بگیره و بنده به هیچ وجه از آقای میرزایی شکایتی نداشتم نام ایشون رو که بردم فقط از باب این بود اهمیت مسئله رو متذکر بشم

بنده یه ترفندی به ذهنم رسید که با اقای سجادی صحبت کردم اما نتیجه نداد اینجا مطرح میکنم ببینم میشه جواب گرفت یا نه

آقای میرزایی وقتی سرور قطع شد سرور رو با پورت بالا آورد و این یه چیزی رو تو ذهن من انداخت
فرد مهاجم به آی پی اتک میده دیگه درسته ؟ یعنی مثلا به این آی پی 91.98.96.155 خوب یه سوال همین جا دارم اگر فرد همین الان به این آی پی که وجود خارجی نداره اتک بده اتفاقی میفته ؟؟؟

اگر جواب منفیه میرم قسمت بعدی رو میگم
وقتی آقای میرزایی سرور رو با پورت تحویل داد ( بعد از حملات و ..) وقتی سرور ts3 رو ران کردیم داخل سرور ts3 فقط آی پی ثبت بود نه پورت ، با فرض اینکه فرد مهاجم قصد اتک دادن به این آی پی فرضی رو داره که در حقیقت این آی پی بدون پورت وجود خارجی نداره اتفاقی میفته ؟؟
مثلا ما یه همچین چیزی رو داشته باشیم :91.98.96.150:27049 وقتی سرور ts3 ران میشه فقط آی پی رو نشون میده نه پورتو حالا اگر طرف به آی پی اتک بده که فاقد پورت هست ( چون نشون نمیده که بخاد بدونه ) ایا اتفاقی میفته ؟
آیا این ترفند عملی هست ؟؟

عجب!!! شما کی با بنده صحبت کردید ؟ @-)

این راه بستن پورت شاید بتواند جلوی جوجه اتکر ها را بگیرد ولی کسی که تخصص داشته باشد یا یه کم از جوجه اتکر ها بیشتر حالیش بشود خیلی راحت پورتی که ts متصل هست را پیدا کرده و از همان پورت میزند.

نکته : اتکر اول میگرده پورت های باز را پیدا میکند روی یک آیپی و بعد اتک میزند اتکری که آیپی را در nc میزنه و اتک معمولی میزنه (در اصل رو پورت 80) دیگه اسمش اتکر نیست عزیز.

یا حق

joorabeban
April 9th, 2013, 23:38
ببین دوست عزیز ، شما باید تغیر هویت بدید ، همین !
دشمن شما هرکی هست نفهمه سرویس رو شما ارائه داده اید
وگرنه به هر ای پی بخواد میتونه اتک بده ، از اونجا که اینجا ایرانه و fault tolerance دیتا سنتر های ایرانی در حد بوقه ، هر زمان که اتک بیاد سرور طرف رو میبندنو بهت میخندن! چرا که توانایی پیگیری حقوقی بین الملی رو ندارن، ما 140 هزارتومان دادیم 2 روز استفاده کردیم (دقیقا 2 روز ها بدون اغراق )بستن و برگشت هزینه ای هم در کار نبود ، برو خدا رو شکر کن...همین!
شما بالاخره مجبورید روی 1 پرت باز کنید یو دی پی رو ، تی سی پی که 100% نیاز دارید از همان سوراخ گزیده خواهید شد:115:

Rz04
April 10th, 2013, 01:22
حملات ddos قابل مهار نیست.
حتی گوگل هم در سال 2002 از ddos دان شده بود.

RoobinaServer
April 10th, 2013, 01:30
حملات ddos قابل مهار نیست.
حتی گوگل هم در سال 2002 از ddos دان شده بود.

11 سال گذشته از این ماجرا ها !!! (حال واقعیت هست یا خیر کار ندارم)

گوگل هم از اولش گوگل نبود. این مثالی که زدید مثل این میمونه بگیم رونالدو بچگیش شیرم نمیتوانست بخوره پس به درد فوتبال نمیخوره :)

:53:

seyedmahdi110
April 10th, 2013, 20:10
الان یه سوال دارم این شرکت پس چی میگه ؟؟

سرور مجازی ویندوز 2003 ایران (http://www.faraso.org/vps-windows2003-iran)

DDOS Protection چیه ؟؟

RoobinaServer
April 10th, 2013, 22:01
الان یه سوال دارم این شرکت پس چی میگه ؟؟

سرور مجازی ویندوز 2003 ایران (http://www.faraso.org/vps-windows2003-iran)

DDOS Protection چیه ؟؟

این شرکت هم پارس آنلاین هستند و مانند بقیه همکاران که گفتند فایروال دارند برای دیداس و ... هستند.

یا حق

joorabeban
April 11th, 2013, 01:09
با اون تفاوت که در صورت حمله دی داس جناب عابدینی شخصا سرویستون رو داون ، باز گشت هزینه نمیده حتی اگه 2 روز استفاده کرده باشید :))
بهتره قبلش سوال کنید تا بعدا دچار عذاب الهی نازله بر بقیه نشید که بی خبر پولی دادند ، اما نمیدونستند اگه مورد اتک قرار بگیرند کلا سرویس داون خواهد شد.

RoobinaServer
April 11th, 2013, 10:22
پیشنهاد میشود این صفحه مطالعه شود :

http://www.webhostingtalk.ir/f118/76991/

یا حق

kamyaralpha
July 13th, 2014, 01:31
سلام از انجایی که تخصص ما کانفیگ سرور گیم و تیم اسپیک هست من امنیت شمارو تضمین میکنم و در صورت دان شدن سرور شما هزینه رو برمیگردونم با ما در تماس باشید با تشکر ،نیکا سرور.
نیکا سرور قدرتمند ترین ارائه دهنده خدمات میزبانی (http://www.nikaserver.com)
Yahoo Id :kamyaralpha@yahoo.com