درود
خسته شدم انقدر سرور عوض کردم دیگه ! ۶ ماهه اومدم تو کار سرور و هر ماه برای تمدید باید از جای دیگه تهیه کنم
لطفا دوستان فروشنده توجه کنند
یک سرور نیمه اختصاصی با پرت ۱ گیگ که سرعت دانلود و اپلود در اون بالاست میخایم
مشخصات : هارد : ۵۰۰
رم : ۴
پهنای باند : زیاد و ترجیحا نامحدود
سی پی یو : core i7 و سرعتش بالا باشه ! این یه مورد خیلی برامون مهمه
شرایط ما : اپتایم ۹۹/۹ ٪
قرار داد کتبی در مورد اپتایم و سرعت و کیفیت سرور
پرداخت جریمه در صورت هر گونه افت کیفیت که باید در قرار داد کتبی ذکر شه !
قیمت پیشنهادی ما : ۸۹ به پایین برای ۲ ماه اول
+ انتقال ۶۰ گیگ فایل که ۳ ۴ روز هم برای اینکار زمان میدیم
عجله هم داریم اگر به کیفیت خدماتتون مطمئن هستید آفر بدید باید زود همه کاراش انجام بشه.
majidisaloo1
April 8th, 2013, 00:41
سرور اختصاصی 8 گیگ + 500 گیگ هارد و 5 آی پی قابل استفاده
با پورت 1 گیگ میدهیم خدمتتون
165000 تومان
با تشکر عیسی لو
amirwwe
April 8th, 2013, 00:45
عزیزم هزینه سنگینه نمیخوام 100 بیشتر بشه . :دی
amirwwe
April 8th, 2013, 01:09
ببخشید من درباره vds زیاد توجیه نیستم . با توجه به اینکه ماه اول کارمون هست و هنوز زیاد فروش نداریم میخواستم درباره vds بدونم که به کار میاد ؟ منابع اختصاصی داره ؟؟ یکم لطفا بیشتر آفر بدید و توجیه کنید
Mihan-Server.
April 8th, 2013, 01:46
باسلام . در خدمتیم از XLHOST
رم : 2 گیگ
سی پی یو : 2CORE - 2GHZ
+ 1 ترابایت هارد
پورت 100 مگ - شیر
قیمت ، فروش ویژه : ماهانه 89 تومان با نهایت تخفیف .
برای تماس آنلاین با ساپورت در یاهو ، اد کنید : MihanServer
..2013..
April 8th, 2013, 02:44
میگی نیمه اختصاصی بعد نوشتی 500 گیگ هارد و 4 گیگ رم و زدی 89 قیمت پیشنهادی !!! یه بار بخونی خودت خندت میگیره اونوقت توقع داری کسی هم پیدا بشه بهت سرویس بده با این شرایط!! از کی تا حالا خریدار قیمت تعیین میکنه و نرخ میده ؟!! نمیدونم شما شاید با اصحاب کهف بودید از قیمت سرور اختصاصی خبر ندارید اگر داشتید همچین درخواستی نمیکردید!! در هر صورت بسی مسرور شدیم و خندیدیم موفق باشید :))
amirwwe
April 8th, 2013, 03:57
اول شما که نمی فهمی نیمه اختصاصی چیه حرف مفت نزن ! این آفر من دقیقا در سایت persionwhois با تفاوت ۱۵ تومان وجود داره . بسی مسرور شدیم از چرت و پرت شما ! تو این تاپیک نبینمت دیگه ها !
دوستان دیگر آفر بدن لطفا .
aragona52
April 8th, 2013, 04:02
شما بهتره که بری به خودت بخندی نه به این بنده خدا که خودشم داره میگه تازه کاره یعنی اطلاعات کافی نداره از قیمتها و مشخصات فنی سرورها l-)
بنابراین به جا اینکه مسخرش کنی بهتر بود محترمانه راهنماییش میکردی تا بتونه درخواست بهتری بده و الکی سر در گم نشه و با خیال راحت یک سرویس خوب انتخاب کنه و تهیه کنه { وای به حال ما :109: با مسخره ترین آدمهای روی زمین شدیم 75 میلیون :-& .......:-$.......
:103:
mamali5
April 8th, 2013, 04:06
با سلام
میتونید از سرویس های جدید ما استفاده کنید و از کیفیت و آپ تایم سرویس لذت ببرید.
روی هر سرور تنها 4 سرور مجازی قرار میگیره که هر سرور مجازی دارای 1 هارد اختصاصی مربوط خودش هست.
سرویس مورد نظر شما با پورت 1 گیگ و هارد 500 گیگابایت (پردازنده Intel Xeon)
ماهانه 100000 تومان
به همراه انتقال رایگان اطلاعات شما به سرور جدید.
سوالی هست بفرمایید در خدمتیم.
aragona52
April 8th, 2013, 04:17
ایدی یاهو برات پ.خ کردم دوست داشتی ادد کن تا باهم صحبت کنیم { سرور اختصاصی دارم میگیرم از usa } بیا هزینشو با هم نصف کنیم :d
برا استفاده شخصی میخوام بگیرم .....;)
amirwwe
April 8th, 2013, 09:50
با سلام
میتونید از سرویس های جدید ما استفاده کنید و از کیفیت و آپ تایم سرویس لذت ببرید.
روی هر سرور تنها 4 سرور مجازی قرار میگیره که هر سرور مجازی دارای 1 هارد اختصاصی مربوط خودش هست.
سرویس مورد نظر شما با پورت 1 گیگ و هارد 500 گیگابایت (پردازنده Intel Xeon)
ماهانه 100000 تومان
به همراه انتقال رایگان اطلاعات شما به سرور جدید.
تا به این لحظه این آفر مورد پسند بوده . شما میتونید یه مدرک بدید که روی هر سرور فقط ۴ نفر وی دی اس دارن ؟ ببخشید فقط میخوام مطمئن باشم
amirwwe
April 8th, 2013, 09:51
ایدی یاهو برات پ.خ کردم دوست داشتی ادد کن تا باهم صحبت کنیم { سرور اختصاصی دارم میگیرم از usa } بیا هزینشو با هم نصف کنیم :d
برا استفاده شخصی میخوام بگیرم .....;)
ممنون داداش ولی با توجه به استفاده ای که داریم ترجیح میدم چند تا وی دی اس داشته باشم تا کاربرا موقع دانلود دچار مشکل نشن و به سرور فشار نیاد
..2013..
April 8th, 2013, 10:08
ممنون داداش ولی با توجه به استفاده ای که داریم ترجیح میدم چند تا وی دی اس داشته باشم تا کاربرا موقع دانلود دچار مشکل نشن و به سرور فشار نیاد
الان ببین باز داری چرند میگی اولا این بنده خدا میگه میخوام سرور اختصاصی بگیرم آمریکا نصف نصف یعنی میخواد دسترسی بهت بده که وی دی اس (که به اون خدا نمیدونی چیه ) بسازی آخه 4تا مثل تو مشتری هستند که این وضعیت پیش اومده دیگه بلد نیستی قیمت هم میدی این واقعا مسخرست تو قبلش باید بپرسی قیمت دستت بیاد بدونی اصلا وی دی اس چیه بعد بیای درخواست بدی نه اینکه ندونسته بیای نرخ تعیین کنی !!! بیخیال امثال تو ارزش فک زدن ندارن بذار 6 ماهه دیگه بری و بیای تا یاد بگیری
amirwwe
April 8th, 2013, 10:15
الان ببین باز داری چرند میگی اولا این بنده خدا میگه میخوام سرور اختصاصی بگیرم آمریکا نصف نصف یعنی میخواد دسترسی بهت بده که وی دی اس (که به اون خدا نمیدونی چیه ) بسازی آخه 4تا مثل تو مشتری هستند که این وضعیت پیش اومده دیگه بلد نیستی قیمت هم میدی این واقعا مسخرست تو قبلش باید بپرسی قیمت دستت بیاد بدونی اصلا وی دی اس چیه بعد بیای درخواست بدی نه اینکه ندونسته بیای نرخ تعیین کنی !!! بیخیال امثال تو ارزش فک زدن ندارن بذار 6 ماهه دیگه بری و بیای تا یاد بگیری
یعنی این انجمن یه مدیر نداره این جناب دانشمند رو کنترل کنه . این جا جای همین پرسش هاست . به شما هم مربوط نیست که ما چی میخوایم حالا بی زحمت گمشید بزارید دو نفر درست حسابی آفر بدن . شما دست فروش ها رو هم باید از سطح نت جمع کنن
..2013..
April 8th, 2013, 10:20
یعنی این انجمن یه مدیر نداره این جناب دانشمند رو کنترل کنه . این جا جای همین پرسش هاست . به شما هم مربوط نیست که ما چی میخوایم حالا بی زحمت گمشید بزارید دو نفر درست حسابی آفر بدن . شما دست فروش ها رو هم باید از سطح نت جمع کنن
دست فروش ؟؟؟؟ :)):)) :)) آخه میگم دیگه اینجا رو با خیابان و کوچه اشتباه گرفتی سرور هم سی دی و دی وی دی میبینی فکر کنم که داری از دست فروش میگی معلومه شغلت چیه و از کجا میای ولی بیشتر از این سوتی نده بذار هایدن بمونی حیفی :))
amirwwe
April 8th, 2013, 10:37
دست فروش ؟؟؟؟ :)):)) :)) آخه میگم دیگه اینجا رو با خیابان و کوچه اشتباه گرفتی سرور هم سی دی و دی وی دی میبینی فکر کنم که داری از دست فروش میگی معلومه شغلت چیه و از کجا میای ولی بیشتر از این سوتی نده بذار هایدن بمونی حیفی :))
پسر تو در حدی نیستی که بخوام باهات کل کل کنم . مثال خوبی زدم جدا ولی حیف دست فروش که به تو بگن . هایدن هم نیست هیدن درسته شما جناب دانشمند گورتو گم کن بزار آفر بدن اینقدر تاپیک رو منحرف نکن . دفعه بعد اینطوری باهات صحبت نمی کنم !
dani0111
April 8th, 2013, 11:16
درود
خسته شدم انقدر سرور عوض کردم دیگه ! ۶ ماهه اومدم تو کار سرور و هر ماه برای تمدید باید از جای دیگه تهیه کنم
عجله هم داریم اگر به کیفیت خدماتتون مطمئن هستید آفر بدید باید زود همه کاراش انجام بشه.
عذر میخوام استارتر عزیز
ولی شما با این مشخصات و این همه شرایطی مثل پهنای باند نامحدود قرار داد کتبی جریمه و ....
اونوقت قیمت را هم خودت تعیین میکنی زیر 89 فقط واقعا دوره زمونه عجیبی شده !
ظاهرا رو دلار نرخ 1200 قدیم موندید !
GEO
April 8th, 2013, 12:03
من فروشنده نیستم دوست عزیز اما این نکات رو برای راهنمایی عرض میکنم و جسارتا بهتره خودتون باعث نشید که تاپیکتون به بیراهه بره
- قرارداد کتبی فقط از طرف شرکتهای رسمی معتبر و قابل اجراست
- اگر دقت کنید در همون آفری که سایت پرشین هویز قرار دادن خودشون اعلام کردند که مجازی ساز openvz هست این یعنی که اینکه منابع اختصاصی رو بی خیال شید یک سرور اختصاصی کوچیک رو که بین دو سه نفر به اشتراک میگذارند که سرور مجازی همسایه شما اگر استفاده منابعش بالاتر از شما باشه میتونه برای شما مشکل ساز بشه
- بندهایی رو که شما مد نظر دارید که در قرار داد گنجونده بشه برای جریمه و ... همه مشمول تبصره هست به عنوان مثال عیبهای نرم افزاری و مربوط به اسکریپ و حتی اتفاقات سخت افزاری از قبیل سوختن هارد و پورت تضمینی و .... به هیچ عنوان شامل نمیشه شرکتی هم که بخواد اینها رو بگنجونه با قیمتی که شما دادید جور در نمیاد چون ریسک قبول کرده
خلاصه مطلب ؛ شما باید برای مدیریت یک سرور (حالا مجازی یا اختصاصی) اطلاعات کافی داشته باشید که بتونید حداقل نیاز خودتون رو برآورده کنید و حتی متوجه بشید که این سروری که به شما دادن برابر آفری هست که شما دادید یا خیر
موفق باشید
amirwwe
April 8th, 2013, 12:24
ممنون از راهنماییتون . اگر آفر دیگری هست لطفا ارائه بدید چون دیگه امروز هر طوری هست باید بگیریم
delta
April 8th, 2013, 12:54
ببین داداش من یک نصیحتت میکنم از طرف یک سایت دار دانلود قدیمی.. اگر بخوای همچین سرویسی رو زیر 200 پیدا کنی و بخری تا چند روز دیگر منتظر شما در همین تاپیک هستم که دارید سرور عوض میکنید.هیچ ارزانی بی علت نیست.نگفتم گرون بگیر.معقول بگیر.این مشخصاتی که شما گفتید رو بهتون وی پی اس اورسل شده بهتون میدن. آن پرشین وویز هم به قدر کافی کلاه ملت رو برداشته..بنده هم سروریس نیمه اختصاصیشو خریدم و به جاش بهم وی پی اس قالب کردند!! تاپیک هاشو بگردی تو انجمن زیاده..
هر چیزی یک قیمتی داره.سعی نکن ازش پایینتر یا بالاتر بخری.. معقول بخر..
heshi
April 8th, 2013, 12:59
سلام
از اینجا بگیر عالیه
MizbanVps - سبد خرید (http://client.mizbanvps.com/cart.php?gid=7)
sniper000man
April 8th, 2013, 13:03
ممنون از راهنماییتون . اگر آفر دیگری هست لطفا ارائه بدید چون دیگه امروز هر طوری هست باید بگیریم
با سلام
دوست عزیز با مشخصات زیر ماهانه 150 تومن در خدمتتون هستیم
با تشکر
k1ll3revil
April 8th, 2013, 13:05
میتونم از امریکا بهت بدم
هر یک روز که به مشکلی برخوردی یک روز به سرورت اضافه میشه(بلاخره سررور یک چیزی است که یک سری مسائلش دست ما نیست دیگه
اپتایم رو خودمون مانیتور میکنیم و اگر مشکل پیش امد خودمون درعوض هر روز قطعی یک روز بهش اضاف ه میکنیم
مجازی ساز برخلاف دوستان دیگه xenهست که منابع رو کلا اختصاصی میده و نه حتی نیمه اختصاصی
هارد 500+رم 4 رو با حدود 99تومن درماه میتونم بهت بدم خواستی درخدمتیم
انتقال فایل ها هم رایگانه
اگر منابع کاملا اختصاصی میخوای با مجازی ساز XENتنها قابل ارایه است که ما ارایه میکنیم
درضمن هستن کسایی که روی محصول بخوان 10تومن سود کنن و کسایی که بخوان روی همون محصصول 50تومن سود کنن پس همیشه حرفهای دوستمون درمورد گرونی همیشه درست نیست
مثل موبایل فروشی ها بالای شهر و پایین شهر می مونه این جریان کسایی باالای شهرن اجاره بیشتر گرون فروش تر
heshi
April 8th, 2013, 13:06
سلام
اینم خیلی خوبه
وی پی اس فارس - سبد خرید (http://www.vpsfars.net/cart.php)
رم 4 گیگ و هارد 500 رو فکر کنم ماهی 60 تومن میده
این دوتایی که دادم رو خودم داشتم اون اولی رو 4 ماه دومی رو هم تازه گرفتم
میتونم از امریکا بهت بدم
هر یک روز که به مشکلی برخوردی یک روز به سرورت اضافه میشه(بلاخره سررور یک چیزی است که یک سری مسائلش دست ما نیست دیگه
اپتایم رو خودمون مانیتور میکنیم و اگر مشکل پیش امد خودمون درعوض هر روز قطعی یک روز بهش اضاف ه میکنیم
مجازی ساز برخلاف دوستان دیگه xenهست که منابع رو کلا اختصاصی میده و نه حتی نیمه اختصاصی
هارد 500+رم 4 رو با حدود 99تومن درماه میتونم بهت بدم خواستی درخدمتیم
انتقال فایل ها هم رایگانه
اگر منابع کاملا اختصاصی میخوای با مجازی ساز XENتنها قابل ارایه است که ما ارایه میکنیم
درضمن هستن کسایی که روی محصول بخوان 10تومن سود کنن و کسایی که بخوان روی همون محصصول 50تومن سود کنن پس همیشه حرفهای دوستمون درمورد گرونی همیشه درست نیست
مثل موبایل فروشی ها بالای شهر و پایین شهر می مونه این جریان کسایی باالای شهرن اجاره بیشتر گرون فروش تر
آدرس سایت
..2013..
April 8th, 2013, 15:04
سلام
اینم خیلی خوبه
وی پی اس فارس - سبد خرید (http://www.vpsfars.net/cart.php)
رم 4 گیگ و هارد 500 رو فکر کنم ماهی 60 تومن میده
این دوتایی که دادم رو خودم داشتم اون اولی رو 4 ماه دومی رو هم تازه گرفتم
دوستان یه نکته بگم الان آفرمون در حد 100 تومن هستا ماهه بعد قطعا توانایی داریم سرور اختصاصی بگیریم ! پس مطمئن باشید هر جا الان آفر خوب بده ماه بعد یک سرور اختصاصی در خدمتش خواهیم بود . باتشکر منتظر آفرهای دیگر :x
بله من نگاه کردم آفر ایشون رو به نظرم خیلی ضعیف اومد .
hossein7441
April 8th, 2013, 16:31
بله من نگاه کردم آفر ایشون رو به نظرم خیلی ضعیف اومد .
اوه, مشکلی پیش آمد... خارج از دسترس
در حال حاضر این سفارش خارج از دسترس می باشد و سفارش های ارسال شده برای این آیتم تا هنگامی که این سرویس در دسترس قرار بگیرید به حالت معلق در می آیند، برای اطلاعات بیشتر با ما تماس بگیرید.
کلیه سروریس ها اصلا امکان سفارش رو توی سایت وی پی ان فارس ندارند.
در ضمن استارتر عزیز نصیحت من به شما اینه که به دنبال سرور به هزینه ارزون نرید چون حتما متضرر خواهید شد. گرون هم نخر ولی با قیمتای مناسب بخر. الان این سروری که شما میخوای با منابع اختصاصی زیر 120-150 تومن شک بر انگیزه.
اگه نمیخوای تجربه خوبی داشته باشی سعی کن خودتو کمی به زحمت بندازی و بودجه بیشتری رو اختصاص بدی.
heshi
April 8th, 2013, 16:42
سلام
اینا نه آفر من بود نه چیزی گیرم میاد صاحباشونم اصلا نمیشناسم ولی چون خودم استفاده کردم خیلی خوب بودن گفتم شاید به دردت بخوره
چندان هم ضعیف نیستن خودم شب و روز ازشون کار کشیدم کارایی مثل تبدیل و فشرده سازی و این چیزا اونم نه یکی دو ساعت بعضی وقتا تا 14-15 ساعت پشت سر هم و هر روز بالای 250 گیگ ازشون دانلود شده ولی آخ نگفتن
aligoli
April 8th, 2013, 17:07
درود
با سلام
شما باید سروری مجازی تهیه کنید که روی سرور اختصاصی آن فقط یک الی دو نفر باشند، چرا که برای استفاده از سرور مجازی به منظور هاست دانلود، باید پرت سرور شما بسیار عالی باشد.
ما برای شما یک آفر داریم :
نخست تصویر تست سرعت سرور مجازی را مشاهده نمایید :
http://www.speedtest.net/result/2603437057.png
سپس نظرات مشتریان هزارنویس را مطالعه فرمایید اگر تمایل داشتید در خدمت شما هستیم :
برای اطلاعات بیشتر تیکت ارسال نمایید، نظرات مشتریان هزارنویس :
میزبانی وب لینوکس، ویندوز [ایران، آمریکا، هلند، انگلیس، آلمان] + پشتیبانی 24/7 [هزارنویس] (http://www.webhostingtalk.ir/f20/65859/)
فروش نمایندگی اختصاصی میزبانی وب لینوکس آلمان (cPanel) + پشتیبانی 24/7 [هزارنویس] (http://www.webhostingtalk.ir/f17/74654/)
فروش نمایندگی اختصاصی میزبانی وب لینوکس انگلیس (دایرکت ادمین) + پشتیبانی 24/7 [هزارنویس] (http://www.webhostingtalk.ir/f17/72774/)
فروش سرورهای مجازی آلمان با منابع اختصاصی همراه با تست و ضمانت + پشتیبانی 24/7 [هزارنویس] (http://www.webhostingtalk.ir/f15/64658/)
فروش سرورهای مجازی انگلیس با منابع اختصاصی همراه با تست و ضمانت + پشتیبانی 24/7 [هزارنویس] (http://www.webhostingtalk.ir/f15/67869/)
فروش سرورهای مجازی آمریکا با منابع اختصاصی همراه با تست و ضمانت + پشتیبانی 24/7 [هزارنویس] (http://www.webhostingtalk.ir/f15/66463/)
فروش " هاست دانلود محدود و نامحدود" هلند، ایران، آمریکا، آلمان، انگلیس همراه با تست و ضمانت + پشتیبانی 24/7 [هزارنویس] (http://www.webhostingtalk.ir/f20/67268/)
فروش سامانه پنل پیامک هزارنویس + دمو آنلاین + خصوصیات پلن ها + پشتیبانی 24/7 [هزارنویس] (http://www.webhostingtalk.ir/f41/63819/)
در ضمن این شماره تماس های ثبت و همراه هزارنویس می باشد :
+ دارای نماد اعتماد الکترونیکی از وزارت صنعت،معدن،تجارت
+ دارای مجوز از مرکز توسعه فناوری اطلاعات و رسانه های دیجیتال (وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی)
+ دارای مجوز از سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی (وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات)
+ دارای پروانه کسب دائم از اتحادیه صنف فناوران رایانه تهران
آفر پیشنهادی ما به شما :
Hetz-6 - Ram : 4096 MB - HDD : 500 GB
CPU : Intel(R) Core(TM) i7-2600 | Bandwich : U | Port : 1 Gbit | IP : 1 | OS : Custom| Uptime : 99%
ماهانه : 100 هزار تومان
mamali5
April 8th, 2013, 18:17
تا به این لحظه این آفر مورد پسند بوده . شما میتونید یه مدرک بدید که روی هر سرور فقط ۴ نفر وی دی اس دارن ؟ ببخشید فقط میخوام مطمئن باشم
مدرکی جزء عکس فکر نمیکنم بتونیم ارائه بدیم.
از کیفیت سرویس خودتون به راحتی میتونید متوجه درست بودن اطلاعات ارائه شده بشید.
servervds.com
April 8th, 2013, 19:43
با سلام
مشخصات شما با رم 4موجود هست 15 یورو حدود 80 تومان
سی پی یو 4 هسته 4000 مگا هرتز
سرعت دانلود و اپلود کاملا فری هست رو این وی دی اس ها تا 60 مگ هم دانلود میده تست داده میشه اما با هارد 20 برای تست
از هتزنر المان هست سرور هم کاملا خالی هست
در هتزنر بیشتر 32 ای پی هم نمیدهند
روی این سرور 16 ایپی هست فقط
هر رم اضاف 1 گیگ 14 هزار تومان
هر 100 گیگ 10 تومان
هر 500 گیگ اضاف 40 تومان
هر 1 ترابایت 65هزار تومان
بری تورنت هم مشکلی نیست فقط 1 نکته هست که بعد از خرید اعلام میشه و انجام بدهید مشکلی پیش نمیاید
در هتزنر 15 ترا پهنا باند هر سرور دارد
پهنای باند اعلام کنید چقدر نیاز هست در صورت امکان با حجم بلا میدهیم
ممنون عزیزان خریداری شد من به نصیحت بزرگان گوش کردم و یک سرور اختصاصی از آلمان تهیه کردم . درسته که خیلی از جیبم رفت ولی خیالم از بابت کیفیت راحت شد .
delta
April 9th, 2013, 00:04
ممنون عزیزان خریداری شد من به نصیحت بزرگان گوش کردم و یک سرور اختصاصی از آلمان تهیه کردم . درسته که خیلی از جیبم رفت ولی خیالم از بابت کیفیت راحت شد .
چند روز پیش ما رو هتزنر انداخت بیرون رسما!!
خداوند پشتیبان شما باشد... به زودی دوباره میبینمت تاپیکت رو...
tizparvaz
April 9th, 2013, 00:26
رم 4 هارد 500 4 هسته هر هسته 900 مگاهرتز هارد ساس به همراه رید سخت افزاری تمامی مناع اختصاصی پهنای باند نامحدود قیمت ماهانه 180 هزار تومان به طور ویژه برای شما