PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : بهترین و امن ترین نرم افزار ریموت؟

mr9898
April 5th, 2013, 14:12
با سلام و خسته نباشید به همه دوستان و مدیران محترم
من یک سرور اختصاصی ساختم و به دنبال یک نرم افزار امن برای ریموت دسکتاپ به سرور هستم و نرم افزارهای زیادی را پیدا کردم اما شک دارم که کدام بهتر و ***ایمن تر است چون من قبلا از ریموت دسکتاپ ویندوز استفاده میکردم و وقتی ارتباطهای سرور را بررسی میکردم متوجه شدم که افرادی به دنبال هک کردن ریموت هستند و فقط از یک آیپی هم به پرت 3389 متصل نبودند دوستانی که در این زمینه تجربه دارند لطفا راهنمایی کنند با تشکر.

mr9898
April 6th, 2013, 13:17
با سلام و خسته نباشید به همه دوستان و مدیران محترم
من یک سرور اختصاصی ساختم و به دنبال یک نرم افزار امن برای ریموت دسکتاپ به سرور هستم و نرم افزارهای زیادی را پیدا کردم اما شک دارم که کدام بهتر و ***ایمن تر است چون من قبلا از ریموت دسکتاپ ویندوز استفاده میکردم و وقتی ارتباطهای سرور را بررسی میکردم متوجه شدم که افرادی به دنبال هک کردن ریموت هستند و فقط از یک آیپی هم به پرت 3389 متصل نبودند دوستانی که در این زمینه تجربه دارند لطفا راهنمایی کنند با تشکر.
دوستان عزیز اگر در این زمینه تجربه دارید لطفا راهنمایی کنید ...

expert
April 6th, 2013, 13:20
با سلام و خسته نباشید به همه دوستان و مدیران محترم من یک سرور اختصاصی ساختم و به دنبال یک نرم افزار امن برای ریموت دسکتاپ به سرور هستم و نرم افزارهای زیادی را پیدا کردم اما شک دارم که کدام بهتر و ***ایمن تر است چون من قبلا از ریموت دسکتاپ ویندوز استفاده میکردم و وقتی ارتباطهای سرور را بررسی میکردم متوجه شدم که افرادی به دنبال هک کردن ریموت هستند و فقط از یک آیپی هم به پرت 3389 متصل نبودند دوستانی که در این زمینه تجربه دارند لطفا راهنمایی کنند با تشکر. دوست عزیز راه حلش تغییر پورت ریموت هست من اموزشش رو گذاشتم تغییر پورت rdp برای افزایش امنیت سرور (http://www.webhostingtalk.ir/f192/72171)

uper
April 6th, 2013, 13:33
دوست عزیز شما هم می تونی پورت rdp رو تغییر بدین و هم می تونید اجازه ریموت رو فقط به یک ip خاص بدید. برای امنیت بیشتر هم می توانید rdp رو روی بستر ssl بیارید.

موفق باشید.

mr9898
April 6th, 2013, 13:35
نرم افزار ultra vnc چطور است؟ من قبلا از جایی سرور مجازی داشتم و طوری تنظیم کرده بودند که با یک ایپی دیگر به سرور متصل می شدم و کلا ریموت را خاموش می کردم

mr9898
April 6th, 2013, 14:02
دوست عزیز شما هم می تونی پورت rdp رو تغییر بدین و هم می تونید اجازه ریموت رو فقط به یک ip خاص بدید. برای امنیت بیشتر هم می توانید rdp رو روی بستر ssl بیارید.

موفق باشید.

امکانش هست توضیح یا آموزشی در این مورد بدید که به چه نحو میشه rdp را بر روی ssl قرار داد؟

uper
April 6th, 2013, 17:37
می تونید با برنامه WinSSHD یه تونل بزنید بین سرور و کلاینت بعد از کلاینت ریموت بزنید به سرور.

ezat1
April 6th, 2013, 17:53
با سلام شما همون پرت رو تغییر بده امنیت برقرار میشه دنباله چیز دیگه نباش .