ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : فروش ویزه رم 2گیگ ماهی 10 هزارتومان. 80% تخفیف سال 1392

صفحه ها : [1] 2

kingserver
March 12th, 2013, 14:34
http://www.webhostingtalk.ir/attachments/f15/11847d1363097774-%D9%81%D8%B1%D9%88%D8%B4-%D9%88%DB%8C%D8%B2%D9%87-%D8%B1%D9%85-2%DA%AF%DB%8C%DA%AF-%D9%85%D8%A7%D9%87%DB%8C-10-%D9%87%D8%B2%D8%A7%D8%B1%D8%AA%D9%88%D9%85%D8%A7%D 9%86-80%25-%D8%AA%D8%AE%D9%81%DB%8C%D9%81-%D8%B3%D8%A7%D9%84-1392-kingserver-jpg

http://www.webhostingtalk.ir/attachments/f15/12097d1364290418-%D9%81%D8%B1%D9%88%D8%B4-%D9%88%DB%8C%D8%B2%D9%87-%D8%B1%D9%85-2%DA%AF%DB%8C%DA%AF-%D9%85%D8%A7%D9%87%DB%8C-10-%D9%87%D8%B2%D8%A7%D8%B1%D8%AA%D9%88%D9%85%D8%A7%D 9%86-80%25-%D8%AA%D8%AE%D9%81%DB%8C%D9%81-%D8%B3%D8%A7%D9%84-1392-test-speed-vgig-gif

سلام علیکم

از دیتاسنتر امریکا دیتاشک فروش ویژه سال 1392 را شروع می کنیم

سال 1392 را پیشاپیش به همکاران و مدیران سایت و کاربران عزیز تبریک عرض می کنیم و سال خوبی را برای شما عزیزان ارزومند هستیم

فروش ویژه داریم که بهش رح ذیل است

سرور دوم وی گیگ در امریکا دیتاسنتر محبوب و محجوب دیتاشک
سرور سوم وی گیگ تهیه شد و در حال سرویس دهی به خریدار ها میباشیم
سرور چهارم وی گیگ تهیه شده و در حال سرویس دهی به کاربران میباشیم
سرور پنجم وی گیگ تهیه شده و منتظر رفع مشکل سرور چهار هستیم تا فروش را ادامه بدیم

USA-2048

Ram:2048

Hard Disk:13GB

CPU:2.7 GHz

Data Center:datashack

Monthly Bandwidth:6000GB

port:1Gps

FREE 24/7 Support

هزینه ماهیانه:10 هزارتومان
لینک خرید:

پورتال کاربری وی گیگ - سبد خرید (http://www.portal.vgig.ir/cart.php?gid=5)

فروش تا اطلاع ثانوی متوقف شده است لطفا تیکت و سوال نفرمایید

منابع سرور مجازی به صورت اشتراکی هست
برگشت هزینه سرویس به هیچ عنوان نداریم

سرویس های پیش فروش شده پس از پرداخت همان لحظه تاریخ 30روز ان فعال خواهد شد و سرویس حد اقل 48ساعت و حد اقل 72ساعت بعد تحویل داده خواهد شد

هزینه تمدید ماه دوم:13هزارتومان
هزینه تمدید ماه سوم:15 هزارتومان
نریخ سرور روی 15 هزارتومان ثابت خواهد ماند

از طریق راه های ذیل با من در ارتباط باشید

ایدی من در یاهو مسنجر:vgig@rocketmail.com

تذکر: ای دی یاهو مسنجر فقط برای ارتباط با بنده و راهنمایی کار بر میباشد و هیچگونه پشتیبانی نرم افزاری در یاهو نداریم فقط صحبت با کاربر راهنمایی برای خرید سرویس

شماره تماس:09386680168

تحویل سرور های ویندوز 2003 و ویندوز 2008 در کم تر از 30دقیقه

تحویل سرور های لینوکس در کم تر از 2ساعت

طبق قوانین سایت با کاربران که نظر های خاصی در این تاپیک میدن برخورد میشه
لینک قوانین فروش و پشتیبانی وی گیگ:
http://www.portal.vgig.ir/announcements.php?id=4

serverstar.ir
March 12th, 2013, 14:41
با این وجود ما به نفعمونه سرورامونو کنسل کنیم بیایم از شما بگیریم الکی اجاره ندیم !!! البته اگر اورسل نکنید ...

cdcenterahmadi
March 12th, 2013, 14:50
سلام
برای ماه اول یا همیشگی؟
میکروتیک هم ارائه می دهید؟

MagicVps.Com
March 12th, 2013, 15:07
مجدد داستان یک سال پیش هست؟
http://www.webhostingtalk.ir/f15/42056/
در خوش بینانه ترین حالت اگر اورسل نباشه سرویس هاتون
سرور حدودا 400 هزار تومانی براتون 100 هزار تومان فروش هم نداره
بعد هم میشه داستان تاپیک یک سال پیش شما!!!!!!!!
به علت ورشکستگی.....!!!

تاریخ تکرار میشود :71::71::71::71:

kingserver
March 12th, 2013, 15:08
سلام
برای ماه اول یا همیشگی؟
میکروتیک هم ارائه می دهید؟

سلام علیکم

بله ارائه میشه مشکلی نیست

سفارش بدین و نوع ورژن میکروتیک خود را هم بگویید

kingserver
March 12th, 2013, 15:09
تاریخ تکرار میشود :71::71::71::71:

بلخره هر کسی یه مشکلاتی داشته و ما نمیگیم مشکل نداشتیم ولی مشکلات را رفع کردیم حالا شما جور دیگه ای دوست دارین بگین و فکر کنید

Ja3er TVHost
March 12th, 2013, 15:13
10 تومان ؟:|| بقالی داری شما ؟ شارژ ایرانسل هم دارید؟

MagicVps.Com
March 12th, 2013, 15:13
بلخره هر کسی یه مشکلاتی داشته و ما نمیگیم مشکل نداشتیم ولی مشکلات را رفع کردیم حالا شما جور دیگه ای دوست دارین بگین و فکر کنید

انشاالاله که هیشه موفق باشید عزیز و چرختون بچرخه
ولی یک مثل هست میگه سری که درد نمکنه دستمال نمیبنیدن
خیلی ببخشد مگر مجبور هستید که با این قیمتها سرور بگیرد و بفورشید که بعدا هم درسر و مشکل بشه بار یخودتون و .... بقیه که از اینکارها میکنند داستانهای خاص خودشون دارن شما میبنید بقیه قیمتهای انچنانی میدن و میفورشن
همونها هم به موقعش سرشون به سنگ میخروه نیمدونم چرا تجربه تلخی که قبل داشتید میخواهید دوباره تجربه کنید

در هر صورت میگم باز هم انشاالله که موفق باشید

Afsarie
March 12th, 2013, 15:17
سلام
یعنی چی آقا ورداشتید بازارو خراب کردید با این کاراتون ؟‌
شاید بگی آقا سرور خودمه دوست دارم اصلا مجانی بدم،ولی آقای عزیز شما داری وضعیت بازار رو فاتحه میخونی توش
مرد مومن وردار تاپیکتو درست کن!! همین امثال شماها هستند که تفرقه میندازند بین فروشندگان و بازار رو آشفته میکنند دیگه
الان مثلا فکر کردی 10 تومان بدی دیگه همه هم میان اینجا و دیگه تمومه ؟‌ آقای محترم شما یک مقدار تفکر کن چه بازارو خراب میکنی اول بعدش بیا رو این بحث کار کن

kingserver
March 12th, 2013, 15:18
انشاالاله که هیشه موفق باشید عزیز و چرختون بچرخه
ولی یک مثل هست میگه سری که درد نمکنه دستمال نمیبنیدن
خیلی ببخشد مگر مجبور هستید که با این قیمتها سرور بگیرد و بفورشید که بعدا هم درسر و مشکل بشه بار یخودتون و .... بقیه که از اینکارها میکنند داستانهای خاص خودشون دارن شما میبنید بقیه قیمتهای انچنانی میدن و میفورشن
همونها هم به موقعش سرشون به سنگ میخروه نیمدونم چرا تجربه تلخی که قبل داشتید میخواهید دوباره تجربه کنید

در هر صورت میگم باز هم انشاالله که موفق باشید

ممنون . ما با مشکلات دست و پنجه نرم کردیم .و راه کارهای خاص خودمون رو داریم برای قیمت که در نظر گرفتیم

kingserver
March 12th, 2013, 15:19
سلام
یعنی چی آقا ورداشتید بازارو خراب کردید با این کاراتون ؟‌
شاید بگی آقا سرور خودمه دوست دارم اصلا مجانی بدم،ولی آقای عزیز شما داری وضعیت بازار رو فاتحه میخونی توش
مرد مومن وردار تاپیکتو درست کن!! همین امثال شماها هستند که تفرقه میندازند بین فروشندگان و بازار رو آشفته میکنند دیگه
الان مثلا فکر کردی 10 تومان بدی دیگه همه هم میان اینجا و دیگه تمومه ؟‌ آقای محترم شما یک مقدار تفکر کن چه بازارو خراب میکنی اول بعدش بیا رو این بحث کار کن

به حر حال خواستی در خدمتیم

kingserver
March 12th, 2013, 15:21
این رو هم بگم به دوستان

سرور سوم وی گیگ در دیتاشک امریکا میباشد و تازه خریداری شده و با قیمت مناسب برای کاربران در نظر گرفته شده است

hassan5099
March 12th, 2013, 16:02
سلام عزیز مشخصات سرورتون را میزارید

kingserver
March 12th, 2013, 16:05
سلام عزیز مشخصات سرورتون را میزارید

سلام علیکم

مشخصات سرور ما به شرح ذیل است

xeon e5420

16gb ram

1TB hdd

1Gps port

20tb bw

سوال دیگری داشتین در خدمتم

serverstar.ir
March 12th, 2013, 16:05
دوستان دیگه همه نصبت به این بنده خدا جبهه نگیرید با این آفر موافق نیستم و وارد جزئیات نمیشم اما این کار هم که همه بیان نظر منفی بدند درست نیست

MagicVps.Com
March 12th, 2013, 16:12
سلام علیکم

xeon e5420

16gb ram

1TB hdd

1Gps port

20tb bw

خوب عزیز پس من 160 تومن تقدیم میکنم و کل سرور از شما میگرم اگر موافق باشید یعنی پول 16 عدد ویپیاس هرچندکه باید هزینه 15تا بدم چون 1 گیگش برای خود مجزای ساز نیاز هست ولی مشکلی نداهر هزینه 16تا میدم میشه 160 و کل سرور به من میدن دیگه درسته

kingserver
March 12th, 2013, 16:12
خوب عزیز پس من 160 تومن تقدیم میکنم و کل سرور از شما میگرم اگر موافق باشید یعنی پول 16 عدد ویپیاس هرچندکه باید هزینه 15تا بدم چون 1 گیگش برای خود مجزای ساز نیاز هست ولی مشکلی نداهر هزینه 16تا میدم میشه 160 و کل سرور به من میدن دیگه درسته

خوب مشکلی نیست

قصد خریدتون قطعی هست؟

MagicVps.Com
March 12th, 2013, 16:14
قیمت بار یماهای بعدی هم همین هست یا قرار هست تغیر کنه

kingserver
March 12th, 2013, 16:15
قیمت بار یماهای بعدی هم همین هست یا قرار هست تغیر کنه

اگر باز دلار گرون نشه همین قیمت اگر گرون بشه 5 تومان به هزینه سرور ها اظافه میشه

MagicVps.Com
March 12th, 2013, 16:18

خوب مشکلی نیست

قصد خریدتون قطعی هست؟

اگر باز دلار گرون نشه همین قیمت اگر گرون بشه 5 تومان به هزینه سرور ها اظافه میشه

خوب پس من160 تومن میدم و شما مشخصات لوگین به وی ام ور و ایپیها را برای من میفرستید نیاز به نصب سرور هم نیست شما فقط همون مشخصات ایپیها و لوگین به سرور بفرستید کفایت میکنه

kingserver
March 12th, 2013, 16:20
خوب پس من160 تومن میدم و شما مشخصات لوگین به ویام ور و ایپیها را بار یمن میفرستید نیاز به نصب سرور هم نیتس شما فقط همون مشخصات ایپیها و لوگین به سرور بفرستید کفایت میکنه

صبر کنین چند دقیقه تعداد ای پی ها رو بررسی کنم

kingserver
March 12th, 2013, 16:35

12 ای پی میتونم بهتون بدم

کل سرور به شما داده نمیشه

دسترسی به مجازی ساز داده نمیشه

هر سرور که خواستین نصب می کنم و تحویلتون میدم. برروی سرور فقط شما نیستین کاربر های دیگه ای هم هستن

MagicVps.Com
March 12th, 2013, 16:43
12 ای پی میتونم بهتون بدم

کل سرور به شما داده نمیشه

دسترسی به مجازی ساز داده نمیشه

هر سرور که خواستین نصب می کنم و تحویلتون میدم. برروی سرور فقط شما نیستین کاربر های دیگه ای هم هستن

خوب این سرور که هیچی یه سرور دیگه میگیرید میدن به من شما نه سرورتون هم گفتید 16 گیی رم داره من هم 16گیگ رمش میخوام پس یه لطفی کنید یه سرور جدید سفارش بدین که 16تاش مال من باشه

مشکل چیه دیگه این وسط

Afsarie
March 12th, 2013, 16:53
خوب این سرور که هیچی یه سرور دیگه میگیرید میدن به من شما نه سرورتون هم گفتید 16 گیی رم داره من هم 16گیگ رمش میخوام پس یه لطفی کنید یه سرور جدید سفارش بدین که 16تاش مال من باشه

مشکل چیه دیگه این وسط

مبارکه :دی

kingserver
March 12th, 2013, 17:02

مشکل چیه دیگه این وسط

16 ای پی + 500گیگ هارد + 16گیگ رم میتونم بهتون بدم 300 هزارتومان

در ضمن غیر از شما هم کاربر میاد رو سرور که بهتون میدم

خواستین در خدمتم

kingserver
March 12th, 2013, 17:11
همون بهتر که مشتریان 2گیگ 10 تومنی پیش ایشون باشند :71:

آرزوی بهترین ها!

ممنون از ارزو های خوبتون :55:

MagicVps.Com
March 12th, 2013, 17:13

خواستین در خدمتم

شما داردی مگید 16 گییگ سروتون رم داره مشخصات اصلی دادین پس چطوره من 16 تا رم 1 گیگی میگرم دوباهر کاربرهم قرار هست بیاد روی این سرور پس لطفا دورغگویی نکنید

چقدر جالب که دارید میگید 16تا میدن من دوباره یوزر هم روی سرورمیاد پس این سروتون توی انباری رم داره نکنه که ما بیخبر هستم

دوست عزیز بهتره همیشه صادق باشید شما حتی به حرفهای خودتون هم پایبند نیستد
گفتید سرور 16 گیگ رم داره بنده هم گفتم 16 یگیگش میخوام النا این قضیه را چطور ی توجی مکنید

خوب دیگه وضعیت و تکلیف فورشتون هم مشخص شد
درهر صورت مایل بودین 160 تومن 16تا سرور رم 1 گیگ طبق افریکه خودتون دادین که میشه کل سرور مال من ولی ظهار حرف خودتون هم قبول ندارید

kingserver
March 12th, 2013, 17:18
شما داردی مگید 16 گییگ سروتون رم داره مشخصات اصلی دادین پس چطوره من 16 تا رم 1 گیگی میگرم دوباهر کاربرهم قرار هست بیاد روی این سرور پس لطفا دورغگویی نکنید

چقدر جالب که دارید میگید 16تا میدن من دوباره یوزر هم روی سرورمیاد پس این سروتون توی انباری رم داره نکنه که ما بیخبر هستم

گفتید سرور 16 گیگ رم داره بنده هم گفتم 16 یگیگش میخوام النا این قضیه را چطور ی توجی مکنید

درهر صورت مایل بودین 160 تومن 16تا سرور رم 1 گیگ طبق افریکه خودتون دادین که میشه کل سرور مال من ولی ظهار حرف خودتون هم قبول ندارید

1- سرور مجازی فروخته شده هیچ گونه دسترسی مجازی ساز به کاربر داده نمیشود

2- قیمت سرور 10 هزارتومان تعداد خواستین هر چقدر بر سب موجودی داده میشود

3-مشخصات سرور به عموم کاربران داده خواهد شد

160 هزارتومان واریز کنید 16 عدد سرور مجازی تحویل بگیرید هیچ گونه دسترسی داده نمیشه

قیمت 300 هزارتومان هم بر حسب اون چیزیکی دلتون میخواد و دستور دادین بود گفتین یک سرور بگیرین مجازی سازی دسترسی بدین 16گیگ رم بدین این مدلی 300 هزارتومان بدین من نمیتونم 160 بدم یک سرور مجازی جدید هم بگیرم

MagicVps.Com
March 12th, 2013, 17:20
سلام علیکم

xeon e5420

16gb ram

1TB hdd

1Gps port

20tb bw

خواستین در خدمتم

همون بهتر که مشتریان 2گیگ 10 تومنی پیش ایشون باشند :71:

آرزوی بهترین ها!

چقدر جالب من حواسم نبود فکرکردم رم 1 گیگی 10 تومنه که رم 2 گیگی 10 تومن بود پس یعنی میشه 8تا 2 گیگی میهش 16 گیگ طبق مشخصات سرور که دادین
پس من 80 تومن باید بدم وکل سرور از شما بگیرم نه 160 تومن

=====================
نمدونم واقعغا بعضیها جطور یشرم نمیکنند که مشتری این مطالب ببینه و بعد بخواد خردی کنه واقعا به کجا رسیدم

پس فکرکنم این سرور که مید فقط عکس یک سرور را داره نه خود سرور

راستی 1 سرور میخوام اگر پنل وی ام ور هم بهم میدن که ببینم واقعا منابع همون رم 2 گیگ ست که گفتید یا لیمتش کردین به 128 تا یکی سفارش بدم

kingserver
March 12th, 2013, 17:23
چقدر جالب من حواسم نبود فکرکردم رم 1 گیگی 10 تومنه که رم 2 گیگی 10 تومن بود پس یعنی میشه 8تا 2 گیگی میهش 16 گیگ طبق مشخصات سرور که دادین
پس من 80 تومن باید بدم وکل سرور از شما بگیرم نه 160 تومن

=====================
نمدونم واقعغا بعضیها جطور یشرم نمیکنند که مشتری این مطالب ببینه و بعد بخواد خردی کنه واقعا به کجا رسیدم

پس فکرکنم این سرور که مید فقط عکس یک سرور را داره نه خود سرور

راستی 1 سرور میخوام اگر پنل وی ام ور هم بهم میدن که ببینم واقعا منابع همون رم 2 گیگ ست که گفتید یا لیمتش کردین به 128 تا یکی سفارش بدم

اولا اومدین تو تاپیک من با سوالات انحرافی که من 16 تا میخوام چند میدی سرور بده بعد دارین بد صحبت می کنید با من این درست نیست

دوم هم مشخصات سرور به شما ندادم که به کاربر دیگه دادم که مشخصات میخواستن

به شما هم سرویس داده نمیشه

تاپیک فروش بنده رو هم خراب نکنید

واقعا چه ادم هایی پیدا میشن تو این انجامن اسمشون رو هم گاشتن فروشنده

erfanking
March 12th, 2013, 17:32
با سلام خدمت دوستان

دوست عزیز شما خودت سرورهایی که میدی رم share میکنی دیگه
حالا یکی پیدا شده که منصفانه share کنه شما نمیذاری؟
:71:
شما فک کن روی 128هم share شده باشه بازم هیچجا این قیمت نیست!
شاید قبول این دشواره برای شما!!!!!!
جای سعی کردن برای خراب کردن دیگران به فکر سرویس دهی خودتون باشد دوستان

hosinaa
March 12th, 2013, 17:34
عذر خواهی میکنم بننده این نوشته رو پاک کردم
ایشون کاملا حق دارن تاپیک فروششون هست و جای بحث نیست !

اون یکی پست هم حذف شد.
مجدد آرزو ی بهترین ها.

kingserver
March 12th, 2013, 17:37
2سال پیش سر یک کلاس بودیم کارافرینی یک استاد mba و کارافرین برای ما توضیح میداد که سعی کنید بهترین باشید! متفاوت کار کنید!
ذکر گفته های استاد به طور خلاصه :

ایشون گفتند شما بازار 100% فرض کنید
بخواید مثل بقیه کار کنید تو این بازار مشتریان شما ممکنه تغییر کنند و ثابت نباشند بلفرض 20% مشتری شما
اگر بخواید قیمت شکنی و میفیت کم کار کنید بلفرش 20 % مشتری شما
اگر بخواید کمی و کسر و... داشته باشید %20 نفر مشتری شما
و هر عامل دیگه ای هم 10%
و سهم کسی از بازار بیشتر هست که بتونه متفاوت با قیمت خوب و صادقانه کار کنه
اثبات کنید با مستند مطمئنن مشتری و کاربر شما
حتی قیمت به صورت حالت متعارفت هم بالا باشه نسبت به خدمات خوب که ارائه میشه کاربر بهتر و سهم بیشتر و همینطور اسم و برند خوبی در بازار کار کسب میکنه

شما سرور مجازی رو 30 تا مشتری 10 تومن داشته باشید اونم با او...ل و مطمئنن زحمت بیشتری میخواد
پشتیبانی تعداد نفرات بالاتری میخواد و مطمئنن خدمات رسانی هم کم میشه

10 تا کاربر 30 تومانی با نصف سرویس حساب کنید؟ پشتیبانی کمتر سود خوب زحمت کمتر رضایت کاربر و...

عذر خواهی میکنم اگر ناراحتتون کردم

ممنون از نظری که دارین

در فروم درست نیست حرف هایی زده بشه ولی در جایی دیگر باشه اعلام می کنم و جواب دوستان که نمیتونن ببین داریم سرویس ارزان میدیم رو به صراحتا میدیم ببینم بازم روش های که الان به کاربردن رو انجام میدن

mamali5
March 12th, 2013, 17:38
دوست عزیز کمی بخوایم واقع بینانه ببینیم
واقعا فرمایشات آقای MagicVps.Com درست هست.
ببینید همه اعضای این انجمن عقل دارن و در جریان قیمت سرور اصلی هستند!
و و حداکثر درآمد شما از این سرور میتونه 80000 تومان باشه
و حالا برای همه سوال میشه که باقی هزینه سرور از کجا تامین میشه؟!
واقعا شما از جیب میدین؟! 8-|

kingserver
March 12th, 2013, 17:40
واقعا شما از جیب میدین؟! 8-|م

ممنون از نظری که دارین

هزینه سرور از کاربران تامین میشه و بخشی دیگر هم خصوصی هست

mamali5
March 12th, 2013, 17:45
ضمنن لطفا توجه داشته باشید که مشخصات تاپیک با مشخصات لینک ارائه شده برابر نیست.

مشخصات در تاپیک:
Data Center: datashack
-----------------------------------
مشخصات در لینک:
CPU:3.2 Ghz
Data Center:redstation
Monthly Bandwidth:unlimeted

موفق باشید

MagicVps.Com
March 12th, 2013, 17:50
اولا اومدین تو تاپیک من با سوالات انحرافی که من 16 تا میخوام چند میدی سرور بده بعد دارین بد صحبت می کنید با من این درست نیست

دوم هم مشخصات سرور به شما ندادم که به کاربر دیگه دادم که مشخصات میخواستن

به شما هم سرویس داده نمیشه

تاپیک فروش بنده رو هم خراب نکنید

واقعا چه ادم هایی پیدا میشن تو این انجامن اسمشون رو هم گاشتن فروشنده

مرد مومن سوال انحرافی کجا بود شما دارید مگیید من مشخصات سرورم این هست با این مشخصات هم سرور میدم بنده گفتم خریدار هستم الان هم سر حرفم هستم ولی شما بودین که جا زدین

شما 8 تا رم 2 گیگ که میشه معادل کل رم و سروتون به من میدن طبق قیمتی که گفتید بنده هم میخرم

تاپیک فروش هست جای بحث هم نیست ولی شما قیمت دادین بنده هم بر اساس قیمت و مشخصات گفتم خریدارم ولی شما جا زدین

و دارید میگید سرور که رم 16 گیگ داره من 8 تا 2 گیگش که میشه همون 16گییگ بگیرم سرور نمیدین و دوباره میخواهید یوزر روی سرور بیارد کدوم منطق اینو میگه

مشخص هست فروشنده کی هست و کجاست

MagicVps.Com
March 12th, 2013, 17:57
واقعا شما از جیب میدین؟! 8-|

از جیب کجا بود از جیب خردیار محترم پول سرر میده داره میگه سرور م 16 گیگ رم داره 16 یگیگ که مشتری فورخته شد دوباره مشتری روی سرور یماره
اینکه دیگه شاخو دم نداره اینکه بگیه باری اتبلغ هست و یا بزار یابی هست و از این دساتانها

8 تا 10 تومن میشه 80 تومن حالا برید پیدا کنید بقیه پول سررو را البته باید بگم بقیه پول عکس سرور

بفرشید انشالله که فورش خوبی داشته باشید

کور بشه چشم حسودش

Farhood
March 12th, 2013, 18:15
۱ سرور تهیه شد. در کمترین زمان تحویل دادند

ali_12
March 12th, 2013, 19:12
سلام
وقتتون بخیر
من یک سرویس ارزان از امریکا میخوام برای حساب پیپال میخوام.ارزونترین.فقط آی پی اختصاصی برای پیپال.
فقط از آمریکا باشه.اگر هم از نیویورک باشه که دیگه عالیه.با این آی پی ها
67.207.168.
لطفا قیمت ماهانه هم بفرمایید؟
ممنون

kingserver
March 12th, 2013, 19:19
سلام
وقتتون بخیر
من یک سرویس ارزان از امریکا میخوام برای حساب پیپال میخوام.ارزونترین.فقط آی پی اختصاصی برای پیپال.
فقط از آمریکا باشه.اگر هم از نیویورک باشه که دیگه عالیه.با این آی پی ها
67.207.168.
لطفا قیمت ماهانه هم بفرمایید؟
ممنون

سلام علیکم

رم:256 مگ
هارد:13گیگ

هزینه ماهیانه ثابت:15 هزارتومان هست
ماه اول میدم بهتون 10 تومان

افر هم داریم رم 2گیگ با مشخصات ذیل

FREE 24/7 Support

سوالی داشتین در خدمتم

viasky
March 12th, 2013, 19:27
بدون Oversell؟!

kingserver
March 12th, 2013, 19:36
بدون Oversell؟!

بله اور سل انجام نمیدیم

ali_12
March 12th, 2013, 19:37
سلام علیکم

FREE 24/7 Support

سوالی داشتین در خدمتم

ممنونم.هزینه ی ماهیانه آفرتون 10 تومان است؟
ببینید چیزی که برای من خیلی مهمه آی پی اختصاصی از آمریکا و همیشگی باشه.رم و هارد اصلا برام مهم نیست.
برای حساب بانکی پیپال
ممنونم

kingserver
March 12th, 2013, 19:39
ممنونم.هزینه ی ماهیانه آفرتون 10 تومان است؟
ببینید چیزی که برای من خیلی مهمه آی پی اختصاصی از آمریکا و همیشگی باشه.رم و هارد اصلا برام مهم نیست.
برای حساب بانکی پیپال
ممنونم

ای پی ثابت هست و تغیر نمی کنه

ازه 10 تومان هست

HyperServer
March 12th, 2013, 20:00
سلام علیکم

FREE 24/7 Support

سوالی داشتین در خدمتم

سلام قربان :)...
وقت به خیر ...

تفاوت این سرور رم 256 با رم 2 گیگ در چی هست که رم 256 از 2 گیگ گرونتر هست ؟ :)

kingserver
March 12th, 2013, 20:01
وقت به خیر ...

به عزیزانی که قصد گمراه کردن و از هدف خارج کردن تاپیک دارن جواب نمیدم

K1k1k1k1
March 12th, 2013, 20:02
من یه دونه سفارش دادم کی آماده میشه؟

kingserver
March 12th, 2013, 20:03

سلام علیکم
تا 5 الی 10 دقیقه دیگه سرور تحویل داده خواهد شد با تشکر

HyperServer
March 12th, 2013, 20:07
به عزیزانی که قصد گمراه کردن و از هدف خارج کردن تاپیک دارن جواب نمیدم

شما پیش گو هستید ؟

kingserver
March 12th, 2013, 20:31

سلام علیکم

مشخصات رور مجازی شما تیکت شد در پورتال

delta
March 12th, 2013, 20:43
الکی تاپیک ایشون رو خراب نکنید. اتفاقا الان این مشخصات با این قیمت معقول هست.چون رسما 90 درصد به کار کسی نمیاد!!! معمولا برای وی پی و .. استفاده میشد اینجور مشخصات که الان همه پورتها بسته هست و به درد نمیخوره آنچنان... خود من این ماه فکر کنم 7 - 8 تا کنسلی داشته باشم!!

kingserver
March 12th, 2013, 20:45
الکی تاپیک ایشون رو خراب نکنید. اتفاقا الان این مشخصات با این قیمت معقول هست.چون رسما 90 درصد به کار کسی نمیاد!!! معمولا برای وی پی و .. استفاده میشد اینجور مشخصات که الان همه پورتها بسته هست و به درد نمیخوره آنچنان... خود من این ماه فکر کنم 7 - 8 تا کنسلی داشته باشم!!

ممنون از نظری که دارین با تشکر

serverstar.ir
March 12th, 2013, 21:43
من از همکاران دیگه تقاضا دارم بزارید ایشون کار خودشون رو با کاربرهای خودشون انجام بدند و مسئولیت با ایشونه نه کس دیگه پس بهتره وارد جزئیات نشید و تاپیک فروش این بنده خدا رو خراب نکنید

kingserver
March 12th, 2013, 21:56
من از همکاران دیگه تقاضا دارم بزارید ایشون کار خودشون رو با کاربرهای خودشون انجام بدند و مسئولیت با ایشونه نه کس دیگه پس بهتره وارد جزئیات نشید و تاپیک فروش این بنده خدا رو خراب نکنید

متشکرم

reza*
March 12th, 2013, 22:54
وقت به خیر ...

احتمالا 256 گیگ هست
یا شاید هم 2560 مگابایت بوده و صفرش نیفتاده که به عبارتی میشه 2.5 گیگ و از 2 گیگ گرون تر میشه

یا شاید هم اون 2 گیگ ، 2 گیگابیت هست که میشه همون 256 مگ :دی

خلاصه اینکه واسه هر چیزی یه توجیهی هست . شما زیاد خودت رو درگیر نکن

hamedv90
March 12th, 2013, 22:54
پشتیبانی و نصب سریع. توصیه میشه :)

kingserver
March 12th, 2013, 22:57
پشتیبانی و نصب سریع. توصیه میشه :)

انجام وظیفه بود کاری نکردیم

همچنان سرویس موجود هست

wave2011
March 12th, 2013, 23:45
هر 100 گیگ اضاف چند میشه . ؟
ای پی اضاف چند میشه ؟

kingserver
March 12th, 2013, 23:53
هر 100 گیگ اضاف چند میشه . ؟
ای پی اضاف چند میشه ؟

دقیقا چند گیگ هارد میخواین؟
اگر هارد زیاد میخواین یک عدد 500گیگ واستون سفارش میدم 10 دلار

هارد نمیتونم به اون شکل بدم بهتون

هارد 40 تومان در میاد + 10 تومان هزینه سرور مجازی :50 هزارتومان

wave2011
March 12th, 2013, 23:54
نصف کسایی که پست دادن تقریبا خودشون دارن سرور ارائه میدن .....
...
لفا یزارین کارشونو انجام بدن ...
و دوستانی که استفاده کردند نظر دهند بگن چه طور بود ؟

ali_12
March 13th, 2013, 02:36
ممنونم .از دوستمون یک عدد سرور مجازی خریداری شد.بسیار سریع در تحویل سرور
با تشکر

mohsen.ag
March 13th, 2013, 03:10
یک عدد سرور از ایشون خریداری شد..
با تشکر از پشتیبانی خوبشون

kingserver
March 13th, 2013, 03:12
ممنونم .از دوستمون یک عدد سرور مجازی خریداری شد.بسیار سریع در تحویل سرور
با تشکر

یک عدد سرور از ایشون خریداری شد..
با تشکر از پشتیبانی خوبشون

خواهش می کنم انجام وظیفه بود

همچنان سرویس موجود هست

majidisaloo1
March 13th, 2013, 03:42
من سرویس دهنده ام قصضد گمراهی و این چرت و پرتا رو هم ندارمچند تا سوال دارم(از مدیران عذر خواهی میکنم اما وجدانم قبول نکرد آشکارسازی نکنم)
شکا قیمت یک سرور در سطح سرورخوتون رو گفتیم 300 تومان
از سمت دیگه توی تاپیک گفتین اور سل ندارین درسته؟
اگر اور سل نداشته باشید شما 16 گیگ رم دارید که میتوانید به 8 تا کاربر رم 2 گیگ بدهید در صورتی که اورسل نکنید(البته یک گیگ میشه در این حالت که حلالت وی ام ویر مصرف کرده)
یعنی شما 300 تومان میدی و 80 هزار تومان از کل این سرور در میاری
و این که "هیچ گربه ای محض رضای خدا موش نمیگیره"این 220 تومان چی میشه؟ از کجا تامین میکنید اصضلا امکان نداره از خودتون باشه چون بگین از خودتون هست همه میفهمند دروغ است پس بگین چه رازی دارد
و این که شما که خیلی دارین برای کاربرا لطف میکنید منم همین سور رو 80 تومان بدهم مجازی ساز نصب شده بده به ما اصلا اونم نمیخواهم زحمت بکشه دیتا سنتر که بگی من نصب کردم با آی پی kvm بده اوکی میکنم خودم
لطفا من رو روشن کنید

viasky
March 13th, 2013, 03:48
من سرویس دهنده ام قصضد گمراهی و این چرت و پرتا رو هم ندارمچند تا سوال دارم(از مدیران عذر خواهی میکنم اما وجدانم قبول نکرد آشکارسازی نکنم)
اگر اور سل نداشته باشید شما 16 گیگ رم دارید که میتوانید به 8 تا کاربر رم 2 گیگ بدهید در صورتی که اورسل نکنید(البته یک گیگ میشه در این حالت که حلالت وی ام ویر مصرف کرده)
و این که "هیچ گربه ای محض رضای خدا موش نمیگیره"این 220 تومان چی میشه؟ از کجا تامین میکنید اصضلا امکان نداره از خودتون باشه چون بگین از خودتون هست همه میفهمند دروغ است پس بگین چه رازی دارد
و این که شما که خیلی دارین برای کاربرا لطف میکنید منم همین سور رو 80 تومان بدهم مجازی ساز نصب شده بده به ما اصلا اونم نمیخواهم زحمت بکشه دیتا سنتر که بگی من نصب کردم با آی پی kvm بده اوکی میکنم خودم
لطفا من رو روشن کنید
اورسل به گوشتون نخورده؟
ممکنه حتی رم ۸ گیگ باشه....

kingserver
March 13th, 2013, 03:50
لطفا من رو روشن کنید

راز های ما زیاده و وقت نداریم برای هر کسی که اومد راز رو اشکار کنیم

majidisaloo1
March 13th, 2013, 03:50
اورسل به گوشتون نخورده؟

چرا جیگر میدونم اما خوب باید صحبت خودشون رو بشنویم
نمیشهثضاوت کرد از قبل
دیگه بعد از این همه سایقه معنی اورسل برامون مشخص است اما این اورسل خیلی ستم است

viasky
March 13th, 2013, 03:52
البته بنده اعتقادم این است که یک مدیر اگر بتونه خوب مدیریت کنه و مونیتوریگ خوبی داشته باشه
اورسل هم انجام بده اون هنر اون مدیر به حساب می یاد که شما کمبودی حس نمی کنید
من می گم تا تست نکردیم قضاوت نکنیم
شاید هارد و سی پی یو به حدی هست که جبران کنه و پشتیبانی خوب هم به کمکشون بیاد...
واقعا نمیشه نظر داد

viasky
March 13th, 2013, 03:54
نمیشهثضاوت کرد از قبل
مثلا ۲ گیگ بگیری ۲۵۶ ببنده بده آر؟! :-s:71:
اون از ستم هم گذشته
بنده ۲ گیگ ورسل شده هم زیر ۲۷ تومان نمی تونم بدم....
به نظر من ورسل باید در حد صرفه جویی باشه نه کم فروشی اینا خیلی فرق می کنه با هم...

majidisaloo1
March 13th, 2013, 03:55

شما هیچ رازی ندارید
الان برای جلوگیری از ریخته شدن آبروتون هم که شده باید دفاع کنید از خودتون
اگه راز اورسل در حد 9000% است بله واقعا ستم است بعد میگین دیتا سنتر چرا فرمت کرد
مگه دیتا سنتر خره به سرورش فشار بیاری اونم بگذاره به خاطر قیمت کمی که میدی دهن سرورش رو سرویس کنی؟
من فکر میکردم شما هیللی حرفه ای تر از این حرف ها باشین دلیل این فکر هم فقط آواتارتون بود اما پوزش می طلبم کلا اشتباه بوده است
دیتا سنترسخت افزار میگذاره شما استفاده کنی اگر ببینه داری ضرر میزنی به سخت افزار بهت سرویس نمیده و پاک میکنه عقلش کم نیستش که به خاطر 20-30 دلار یک هارد که حد اقل 100 دلار است رو بسوزونه
عاقلانه هم نیست
به هر حال کاربران عثل داشته باشند تحقیق کنند
شما هم انشا الله در فروشتون موفق باشید
یا حق
بدرود

viasky
March 13th, 2013, 03:57
عزیرم ما همه هم کاریم
خودتم هم می دونی همه کاربرات ۲ گیگ و پر نمی کنن
فقط یک بالانس ایجاد میکنی
چه رازیه آخه....
اگه این اسمش راز پس کلا سیستم مجازی سازی یک معجزه به حساب می آید برای شما.....

kingserver
March 13th, 2013, 04:00
عزیرم ما همه هم کاریم
چه رازیه آخه....

اون جواب اون همکار بود من که نمیتونم هر یک از همکار ها اومدن اینجا یک حساب دو تا چهار تا کردن هر چیزی رو مطرح کنم

انشالاه که متوجه بشن شما و بقیه همکاران

با تشکر

hostorder
March 13th, 2013, 11:37
آخه به كسي مربوط نيست كه ايشون دارند ماهي چند ميدند سرور خودشون هست

majidisaloo1
March 13th, 2013, 11:40
آخه به كسي مربوط نيست كه ايشون دارند ماهي چند ميدند سرور خودشون هست

بله به کسی مربوط نیست اما آشکار کردن کار ایشون به کاربرانی که میخواهند خرید کنند مربوط است
ما باید به هم نوعانمون کمک کنیم نه اینکه بندازیمشون داخل چاله ....

danitfk
March 13th, 2013, 11:45
چیکار به فروش این آقا دارید ؟!

به قول خودشون حتما" راضی هست !

اصن رم 4 گیگابایت بفروشن 5 تومن..

majidisaloo1
March 13th, 2013, 11:49
چیکار به فروش این آقا دارید ؟!

به قول خودشون حتما" راضی هست !

اصن رم 4 گیگابایت بفروشن 5 تومن..
دانیال جان ایشون میگن اورسل نداریم خوب 80 تومن بدهیم کل سرور اختصاصی رو بدهند دیگه غیر از اینه؟
خوب ما هم خریدارکار سختی نیست . . . حرف کاملا عاقلانه است و هیچ مشکلی هم نباید داشته باشه

hadi-110
March 13th, 2013, 11:52
http://www.webhostingtalk.ir/attachments/f15/11847d1363097774-%D9%81%D8%B1%D9%88%D8%B4-%D9%88%DB%8C%D8%B2%D9%87-%D8%B1%D9%85-2%DA%AF%DB%8C%DA%AF-%D9%85%D8%A7%D9%87%DB%8C-10-%D9%87%D8%B2%D8%A7%D8%B1%D8%AA%D9%88%D9%85%D8%A7%D 9%86-80%25-%D8%AA%D8%AE%D9%81%DB%8C%D9%81-%D8%B3%D8%A7%D9%84-1392-kingserver-jpg

سلام علیکم

از دیتاسنتر امریکا دیتاشک فروش ویژه سال 1392 را شروع می کنیم

سال 1392 را پیشاپیش به همکاران و مدیران سایت و کاربران عزیز تبریک عرض می کنیم و سال خوبی را برای شما عزیزان ارزومند هستیم

فروش ویژه داریم که بهش رح ذیل است

سرور سوم وی گیگ در امریکا دیتاسنتر محبوب و محجوب دیتاشک

USA-2048

FREE 24/7 Support

لینک خرید:

از طریق راه های ذیل با من در ارتباط باشید

شماره تماس:09386680168

تحویل سرور های ویندوز 2003 و ویندوز 2008 در کم تر از 30دقیقه

تحویل سرور های لینوکس در کم تر از 2ساعت

خرید سالیانه تخفیف داره؟؟

kingserver
March 13th, 2013, 14:09
خرید سالیانه تخفیف داره؟؟

سلام علیکم

نه سالینه نداریم

فقط ماهیانه

wave2011
March 13th, 2013, 16:22
عزیزانم ایشون به من گفتند رم 2 گیگ که اختصاصی واسه شما نیست شیر میشه ..رم 2 اختصاصی تو سایتشون 70 تومن زدن ...!!!

wave2011
March 13th, 2013, 16:24
از قیمت هم نباید تعجب کنین خیلی از سایت ها رم 2 شیر دقیق همین 10 تومن میدن

tizparvaz
March 13th, 2013, 16:37
فروش سرویس شیر شده نه گناهه نه خلاف به شرطیکه ادعای سرویس اختصاصی نباشه
اگر ایشون خودشون دارن میگن که شیذه دیگه اعتراض وواسه چیه خوب سرویس شیر دارن میدن حالا با این قیمت مشکل چیه الان که همه ریختید دارید میکوبید این بنده خدارو :39:

andysaeed
March 13th, 2013, 16:40
یه میکروتیک میخوام

serverstar.ir
March 13th, 2013, 16:40
آقایون و خانم ها خجالت بکشید بابا شورشو در نیارید 2 نفر اومدند یه چیزی گفتند حالا هرکس از راه میرسه خوشمزگی میکنه !!!

kingserver
March 13th, 2013, 16:45
یه میکروتیک میخوام

سلام علیکم
سفارش بدین تو سایت از لینک که در تاپیک قرار داده شده است

و ورژن که میکروتیک میخواین رو بگین

من یه تمپلیت دارم ورژن 5.2 میخواین؟

mjzaret
March 13th, 2013, 17:19
من سوالي داشتم:

اين قيمت ماهيانه به صورت دائمي هست يا اينكه براي اولين ماه چنين قيمتي داريد؟

شاد باشيد

kingserver
March 13th, 2013, 17:26
من سوالي داشتم:

اين قيمت ماهيانه به صورت دائمي هست يا اينكه براي اولين ماه چنين قيمتي داريد؟

شاد باشيد

سلام علیکم

قیمت به صورت ماهیانه میباشد

ماه اول به مناسبت سال نو 10 هزارتومان

اگر هم خدای نکرده دلار افزایش قیمت داشت افزایش نرخ سرور مجازی باری ماه دوم 3الی 5 هزارتومان میباشد

Teranom
March 13th, 2013, 17:29
من یکی سفارش دادم. نتیجه رو همینجا اعلام میکنم.

kingserver
March 13th, 2013, 18:11
من یکی سفارش دادم. نتیجه رو همینجا اعلام میکنم.

سلام علیکم

سفارشتون رو دیدم در پوتال ممنونم

تو پورتال تیکت نزدیدن واعلام نکردین جه سیتم عامل میخواین منتظر هستم تا اعلام کنید و سرویس رو تحویلتون بدم

kingserver
March 13th, 2013, 23:09
سرور تمامی کاربران تحویل داده شد تا الان

سرور دوم وی گیگ پر شده است

سرور سوم وی گیگ سفارش داده شده است انشالاه 24 الی 48ساعت اینده از طریق همین تاپیک فروش را ادمه خواهیم داد

با تشکر از یاری شما

kingserver
March 14th, 2013, 14:19
سلام علیکم

پیش فروش انجام میشه کسانی که قصد خرید دارند از لینک ذیل سفارش بدن وپرداخت کنند

لینک خرید:http://www.portal.vgig.ir/cart.php?gid=5

تیکت بزنند و نوع سیستم عامل را بگویند تا بعد از تحویل سرور. سریع سرور مجازی عزیزان تحویل داده شود

با تشکر

mojtaba_so2000
March 14th, 2013, 14:48
سلام.
اميد به خدا سفارش داديم ببينيم چي ميشه.

jafarhabibi
March 14th, 2013, 14:51
من دیروز این آگهی رو دیدم و بدو بدو رفتم یکی گرفتم.
وقتی سفارش دادم که روی debian 6 روی سیستم نصب شود. گفتن که باید از ابتدا باید نصب شود و باید 1 و 2 ساعت صبر کنید.
معمولا همه یه image دارن که فوری deploy بشه به اصطلاح ولی من خودمم دوست دارم از اول نصب شه بنابرین صبر کردم.
1و2 ساعت که نه بعد از 6 ساعت سرویس تحویل داده شد. گرچه با این موضوع نیز زیاد مشکلی نیست.
بعد رسید به نصب script ها و فلان من حدود 150 package از مخازن دبیان رو که حدودا 300 مگ حجم داشت رو هر کاری کردم نتونستم نصب کنم. اولش میرفت بعد سیستم وای میساد.
هارد سرویس به شدت افتضاحه نمیشه یه دانلود رو ذخیره کرد. بالاخره نتونستم اون 150 بسته رو نصب کنم ، 3 ساعت سعی کردم نشد که نشد سیستم هی وای میساد.
نه اینکه خود دبیان مشکل داشته باشه. بالاخره من خودم عاشق debian هستم بشینم پشت یه سیستم که روش debian نصب شده می فهمم که سرور چند مرده حلاجه.
سیستم به شدت کند عمل می کنه انگار پشت سیستمی با 64 مگ رم نشسته باشی:102:
آخرش جانم به لب آمد و قصد استرداد مانی کردم که ایشان گفتن ... همچین چیزی ما نداریم. <------- آخر حرفه ئیت

هیچی دیگه اینم از عیدی ما.
این سیستم یه کار ساده رو هم نمی تونه بکنه
هر کسی بوزر پس و می خواد یه مسج بده بدم بهش :71:
مهرم حلال جونم آزاد

هیچ کسی رو جز خودم مقصر نمی دونم، یکی نیس بگه کیفیت هزبنه داره داش ( به خودم دارم میگم)
در آخر هم بگم من یه کاربر ساده هستم و وابسته به هیچ حزب و گروه و سازمان تروریستی نیستم.

kingserver
March 14th, 2013, 15:00
وقتی سفارش دادم که روی debian 6 روی سیستم نصب شود. گفتن که باید از ابتدا باید نصب شود و باید 1 و 2 ساعت صبر کنید.
معمولا همه یه image دارن که فوری deploy بشه به اصطلاح ولی من خودمم دوست دارم از اول نصب شه بنابرین صبر کردم.
1و2 ساعت که نه بعد از 6 ساعت سرویس تحویل داده شد. گرچه با این موضوع نیز زیاد مشکلی نیست.
بعد رسید به نصب script ها و فلان من حدود 150 package از مخازن دبیان رو که حدودا 300 مگ حجم داشت رو هر کاری کردم نتونستم نصب کنم. اولش میرفت بعد سیستم وای میساد.
هارد سرویس به شدت افتضاحه نمیشه یه دانلود رو ذخیره کرد. بالاخره نتونستم اون 150 بسته رو نصب کنم ، 3 ساعت سعی کردم نشد که نشد سیستم هی وای میساد.
نه اینکه خود دبیان مشکل داشته باشه. بالاخره من خودم عاشق debian هستم بشینم پشت یه سیستم که روش debian نصب شده می فهمم که سرور چند مرده حلاجه.
آخرش جانم به لب آمد و قصد استرداد مانی کردم که ایشان گفتن ... همچین چیزی ما نداریم. <------- آخر حرفه ئیت

مهرم حلال جونم آزاد

هیچ کسی رو جز خودم مقصر نمی دونم، یکی نیس بگه کیفیت هزبنه داره داش ( به خودم دارم میگم)
در آخر هم بگم من یه کاربر ساده هستم و وابسته به هیچ حزب و گروه و سازمان تروریستی نیستم.

سلام علیکم

عزیز دل

هر مشکلی دارین از لحاظ فنی و نرم افزاری یا ..... که مرتبط با سرور مجازی خریداری شده شما هست

از طریق تیکت بخش پشتیبانی مطرح کنید تا رفع بشه مشکلتون

تاپیک فروش هست اینجا نه پشتیبانی

ممنون از شما

ehsaan
March 14th, 2013, 15:23
در آیاتی از قرآن کریم به موضوع کم فروشی اشاره شده وبرای درس عبرت جهانیان خداوند متعال عاقبت قومی را که چنین اعمال ناشایستی مرتکب می شدند و هیچ پندی نمی گرفتند را به وضوح بیان فرموده است.
کم‌فروشی و گران‌فروشی از منظر قرآن - پایگاه خبری تحلیلی فردا | Farda News (http://www.fardanews.com/fa/news/198053/%DA%A9%D9%85%E2%80%8C%D9%81%D8%B1%D9%88%D8%B4%DB%8 C-%D9%88-%DA%AF%D8%B1%D8%A7%D9%86%E2%80%8C%D9%81%D8%B1%D9%8 8%D8%B4%DB%8C-%D8%A7%D8%B2-%D9%85%D9%86%D8%B8%D8%B1-%D9%82%D8%B1%D8%A2%D9%86)

jafarhabibi
March 14th, 2013, 15:35
سلام علیکم

عزیز دل

هر مشکلی دارین از لحاظ فنی و نرم افزاری یا ..... که مرتبط با سرور مجازی خریداری شده شما هست

از طریق تیکت بخش پشتیبانی مطرح کنید تا رفع بشه مشکلتون

تاپیک فروش هست اینجا نه پشتیبانی

ممنون از شما

من مشکل نرم افزاری فلان ندارم که بخوام پشتیبان بگیرم که. این کاری تکراری نصب را ده ها بار انجام دادم ولی مشکل از کیفیت سرویس هست.
در ضمن ایشان کم فروشی نمی کنن همون رم دو گیگ رو می دن. ولی ای کاش 128 می دادن ولی یه چیز درست.

در ضمن کانفیگ اینا خیلی عجیب غریبه ، 2 گیگ رم رو با 13 گیگ هارد می دن یعنی اگر سرور پر شه از مشتری 100 گیگ از هارد پر میشه. و این منطقی نیست. کار ایشان از oversell کردن گذشته.

serverstar.ir
March 14th, 2013, 16:01
من مشکل نرم افزاری فلان ندارم که بخوام پشتیبان بگیرم که. این کاری تکراری نصب را ده ها بار انجام دادم ولی مشکل از کیفیت سرویس هست.
در ضمن ایشان کم فروشی نمی کنن همون رم دو گیگ رو می دن. ولی ای کاش 128 می دادن ولی یه چیز درست.

در ضمن کانفیگ اینا خیلی عجیب غریبه ، 2 گیگ رم رو با 13 گیگ هارد می دن یعنی اگر سرور پر شه از مشتری 100 گیگ از هارد پر میشه. و این منطقی نیست. کار ایشان از oversell کردن گذشته.

سرویس خوب = هزینه
5 تومان پول آی پی هست سرور شما اندازه 5 تومان باید باشه !
این انتخاب شما بوده !

kingserver
March 14th, 2013, 17:31
سرویس خوب = هزینه
5 تومان پول آی پی هست سرور شما اندازه 5 تومان باید باشه !
این انتخاب شما بوده !

همکارم جوابتون رو دادن

موفق باشین کاربر عزیز

da6276
March 14th, 2013, 18:23
سلام
همه پستها روخوندم و مثل خیلی از دوستان از کارت انتقاد دارم
میدونم رم شیر یعنی چی شما هم میدونی 2گیگ شیر اندازه 256 هم جواب نمیده ، عزیز مردم رو سرکار نزار با این سرویس دهی ! اینکار شما باعث بی اعتمادی بین همه یوزرها میشه و به غیر از خودت که وجهه خوبی برای آخر عاقبت کارت نداره ، بازار روهم خراب میکنی ! بازار خراب هست دیگه شما خرابترش نکن
ما باهم دوست هستیم و این یک انتقاد دوستانه بود امیدوارم ناراحت نشی

kingserver
March 14th, 2013, 18:57
سلام
میدونم رم شیر یعنی چی شما هم میدونی 2گیگ شیر اندازه 256 هم جواب نمیده ، عزیز مردم رو سرکار نزار با این سرویس دهی ! اینکار شما باعث بی اعتمادی بین همه یوزرها میشه و به غیر از خودت که وجهه خوبی برای آخر عاقبت کارت نداره ، بازار روهم خراب میکنی ! بازار خراب هست دیگه شما خرابترش نکن

انتقاد زیاد هست- انشالاه که پیشنهاد هم باشه
-

danitfk
March 14th, 2013, 19:00
خوبه خودت میدونی ​داشی

takdns
March 14th, 2013, 22:05
سلام بنده 2 عدد ویندوزش رو میخوام پورت برام مهمه تیکت کردم

kingserver
March 14th, 2013, 22:53
سلام بنده 2 عدد ویندوزش رو میخوام پورت برام مهمه تیکت کردم

سلام علیکم

تیکت شما رو مشاهده نکردم در سایت

اگر تیکت نزدین دوباره تیکت بزنین بخش فروش

موفق باشید

HyperServer
March 15th, 2013, 14:31
این تاپیک فوق العاده هستش... !

به مدیران هم میگیم...میگه شما کاری نداشته باش...مسئولیت خرید و فروش با سایت نیست !

واقعا اسنان در کار خلق الله میمونه !

da6276
March 15th, 2013, 17:22
این تاپیک فوق العاده هستش... !

به مدیران هم میگیم...میگه شما کاری نداشته باش...مسئولیت خرید و فروش با سایت نیست !

واقعا اسنان در کار خلق الله میمونه !

بزارید کارشون رو بکنن از ما گفتن بود

vp_server
March 15th, 2013, 18:41
اولا اظهار تاسف واسه کسانی که شروع به اسپم دادن در تایپیک دوستمون کردن!
دوما!اگه قرار اورسل بکنه به خودش و مشتری های خودش مربوطه !
یه جوری میگید اورسل! انگار خودتون اورسل نمیکنید!
حداقل بهتر از کسایی هست که میان واسه رم 2 گیگ ! 20 -30 تومن میگیرن! اورسل هم میکنن
اینجوری اگه کاربر رم 256 گرفه باشه 10 تومن منصفانست!
سوما! اگه اسپم دادن و خراب کردن تایپیک خوبه ! پس وقتی تو تایپیکتون کسی اسپم میده شاکی نشین!
اگه اورسل نمیکردید همتون !همون ریسیلر بودید !

Teranom
March 15th, 2013, 23:39
سلام علیکم

سفارشتون رو دیدم در پوتال ممنونم

تو پورتال تیکت نزدیدن واعلام نکردین جه سیتم عامل میخواین منتظر هستم تا اعلام کنید و سرویس رو تحویلتون بدم

من تو توضیحات زده بودم، تیکت هم زده ام. ولی هنوز خبری از vps نیست.

kingserver
March 16th, 2013, 00:01
من تو توضیحات زده بودم، تیکت هم زده ام. ولی هنوز خبری از vps نیست.

سلام علیکم

سفارش شما و تیکتتون رو در پورتال کاربران دیدم

سرور دوم پر شده

سرور سوم سفارش داده شده و منتظریم تحویل داده بشه

شما و تعدادی کاربر دیگه منتظر هستن که سرویس بهشون بدیم و میدهم

از وقتی که سرویس رو بدیم هم تاریخ شروع رو میزنیم

صبر داشته باشین لطفا

alaviyoon
March 16th, 2013, 02:04
ان شا الله من هم بزودی ازتون سرویس میخرم . البته به عنوان بک آپ اگه مشکلی نباشه !
هارد اضافه چتد در میاد ؟

kingserver
March 16th, 2013, 02:27
ان شا الله من هم بزودی ازتون سرویس میخرم . البته به عنوان بک آپ اگه مشکلی نباشه !
هارد اضافه چتد در میاد ؟

سلام علیکم
چقدر هارد نیاز دارین؟

برای بکاپ گیری سرویس مناسبی هست. مشکلی نخواهیم داشت

iranian-portal
March 16th, 2013, 02:55
انتقاد زیاد هست- انشالاه که پیشنهاد هم باشه
-

پیشنهادم اینه که به فکر ماه بعد
یا حتی ماه های بعد باشید با این قیمت 8-|

kingserver
March 16th, 2013, 21:52
سلام علیکم

سرور جدید وی گیگ اماده شد

سرور های مجازی کاربران که سفارش داده اند در حال تحویل سرویس ها هستیم

فروش همچنان ادامه دارد برای خرید از روش ذیل اقدام کنید
‍‍‍‍‍‍‍‍‍‍
لینک خرید:

با تشکر

alaviyoon
March 17th, 2013, 00:27
سلام علیکم
چقدر هارد نیاز دارین؟

برای بکاپ گیری سرویس مناسبی هست. مشکلی نخواهیم داشت

چیزی حدود 100 گیگ

etanol
March 17th, 2013, 00:36
تست دانلود لطفا!!!
قیمت ها ثابته برای تمدید ماهای بعد؟

kingserver
March 17th, 2013, 01:24
تست دانلود لطفا!!!
قیمت ها ثابته برای تمدید ماهای بعد؟

تیکت کنید در سایت

etanol
March 17th, 2013, 01:34
فیمت تمدید برای ماه بعد؟؟؟

reza_mt1364
March 17th, 2013, 01:54
سلام
من الان 45 دقیقه هست دارم تاپیک رو میخونم! چقد انتقاد
آقا من دفعه قبل حدود 2 ماه پیش اومدم تو این انجمن یه VPS بخرم (برای اولین بار) ، یه تاپیک هم زدم از یه بنده خدایی خریدم که قرار بود 30 دقیقه ای تحویل بده ولی 1 روز بعد پیغام دادن که سرورشون پر هست و پول رو برگشت دادن!!
از یه نفر دیگه خریدم که ایشون هم بعد از 2 ساعت گفتن نمی تونن سرویس بدن!! و پول رو برگشت دادن درست نیست اسم شخصی برده بشه برای همین بنده هم اسمی از کسی نمی برم

جناب kingserver گرامی ، بنده برای اولین بار میخام VPS بگیریم تا یه حدی آشنایی دارم ولی تمام چیزی که من میخام رو براتون میگم اگر خدا وکیلی سرویس مناسبی داشتید بفرمائید واقعا دفعه ی قبل کلی اعصاب خوردی داشتم

1- من آپلودر هستم ، شاید روزی حدود 3-4 گیگ فایل دانلود و آپلود کنم تو چند تا سایت شرینگ
2- کامپیوترم زیاد بالا نیست (رم 1 گیگ و CPU 2.4 ) آیا این مشکلی در کار با VPS ایجاد نمی کنه؟
3- چون اولین بار هست VPS میخام بخرم چون بیشتر جنبه آموزشی داره برام پس هزینه زیادی نمی کنم ولی طوری باشه که بتونم حداقل کارم رو باهاش انجام بدم

ممنون میشم کمک کنید بتونم VPS بخرم تو این انجمن

kingserver
March 17th, 2013, 02:16
سلام
من الان 45 دقیقه هست دارم تاپیک رو میخونم! چقد انتقاد
آقا من دفعه قبل حدود 2 ماه پیش اومدم تو این انجمن یه VPS بخرم (برای اولین بار) ، یه تاپیک هم زدم از یه بنده خدایی خریدم که قرار بود 30 دقیقه ای تحویل بده ولی 1 روز بعد پیغام دادن که سرورشون پر هست و پول رو برگشت دادن!!
از یه نفر دیگه خریدم که ایشون هم بعد از 2 ساعت گفتن نمی تونن سرویس بدن!! و پول رو برگشت دادن درست نیست اسم شخصی برده بشه برای همین بنده هم اسمی از کسی نمی برم

جناب kingserver گرامی ، بنده برای اولین بار میخام VPS بگیریم تا یه حدی آشنایی دارم ولی تمام چیزی که من میخام رو براتون میگم اگر خدا وکیلی سرویس مناسبی داشتید بفرمائید واقعا دفعه ی قبل کلی اعصاب خوردی داشتم

1- من آپلودر هستم ، شاید روزی حدود 3-4 گیگ فایل دانلود و آپلود کنم تو چند تا سایت شرینگ
2- کامپیوترم زیاد بالا نیست (رم 1 گیگ و CPU 2.4 ) آیا این مشکلی در کار با VPS ایجاد نمی کنه؟
3- چون اولین بار هست VPS میخام بخرم چون بیشتر جنبه آموزشی داره برام پس هزینه زیادی نمی کنم ولی طوری باشه که بتونم حداقل کارم رو باهاش انجام بدم

ممنون میشم کمک کنید بتونم VPS بخرم تو این انجمن

سلام علیکم

خوب هستین ؟

خوب یک سال قبل مشکلات داشتیم و مشکلات را نتونستیم در اون موقعیت زمانی به دلایل که داره و نمیشه بیان کرد حل کنیم و در سطح رضایت کاربر رو جلب کردیم

بعد از فعالیت هایی که داشتیم تصمیم گرفتم فروش ویزه ای رو با قیمت مناسب در این وضعیت شروع کنم

سرور هایی که داریم کیفیت مناسبی دارند و منابع به صورت اشتراکی بین تمامی کاربران میباشد

سرویس که میدیم نیاز فعلیتون رو برطرف می کنه مصرفتون بیشتر بشه باید منابع اصلی رو تهیه کنید

برای استارت و جنبه اموزشی بودن این سرویس بسیار مناسب هست هم از لحاط قیمت و هم از لحاظ کیفیت

در خدمتتون هستم

kingserver
March 17th, 2013, 02:17
فیمت تمدید برای ماه بعد؟؟؟

اگر نرخ دلار همین مقدار باشه نرخ ها تغییر نخواهد کرد اگر نرخ دلار بالا تر بیاد شاید ۲-۳ هزارتومان به هزینه سرویس اظافه میشه که این افزایش با گرفتن نظرات تمامی کاربران انجام خواهد شد

موفق باشید

reza_mt1364
March 17th, 2013, 03:45
یه سرور مجازی از ایشون خریداری شد
برای من پولش زیاد مهم نبود ، ایشون ساعت 2 نصف شب با این که سوالهای من پیش پا افتاده بود و شاید هر کس دیگه ای بود میخندید یا جواب نمیداد خیلی محترمانه و با اخلاق خوب و صبورانه جواب دادن
و در عرض 10 دقیقه سرور مجازی رو تحویل دادن
کاری با دوستانی که انتقاد می کنن ندارم و تو بحث تخصصی هم وارد نمیشم ولی همین برخورد و سرعت عمل ایشون برای من 1000000 ارزش داشت

kingserver
March 17th, 2013, 04:02
برای من پولش زیاد مهم نبود ، ایشون ساعت 2 نصف شب با این که سوالهای من پیش پا افتاده بود و شاید هر کس دیگه ای بود میخندید یا جواب نمیداد خیلی محترمانه و با اخلاق خوب و صبورانه جواب دادن
کاری با دوستانی که انتقاد می کنن ندارم و تو بحث تخصصی هم وارد نمیشم ولی همین برخورد و سرعت عمل ایشون برای من 1000000 ارزش داشت

سلام علیکم

من هر موقع از شبانه روز دسترسی به اینترنت داشته باشم سعی می کنم در اسرع وقت به مشکلات که ناخود اگاه برای سرویس کاربر بوجود امده رسیدیگی کنم یا بلعکس سرویس را تحویل بدم یا راهنمایی کنم

و هیچ تقاوتی بین کاربران نمیزارم و هر چه در توانم باشه به یک اندازه به تمامی کاربرانم کمک خواهم کرد

انشالاه سرویس ما نیاز های شما را بر طرف کند

ساعت ۳ صبح روز یکشنبه هست و تمامی سرویس های کاربران تحویل داده شد

باتشکر

k1ll3revil
March 17th, 2013, 18:04
http://www.webhostingtalk.ir/f56/74867/

داره گندش در می اد مثل اینکه

:)

جالب اینه در دو پست قبل خودش تعریف کرده بود از اخلاق اقای کینگ سرور ولی الان تاپیک زده اوضاع خرابه!!!
اگر دیگه مگه اون خدا بیامرز سرور چقد گنجایش داره والا

viasky
March 17th, 2013, 19:34

جالب اینه در دو پست قبل خودش تعریف کرده بود از اخلاق اقای کینگ سرور ولی الان تاپیک زده اوضاع خرابه!!!
آقا ولشون کن دیگه
گفتنی ها گفته شده . ما همون روز اول گفیتم....

reza_mt1364
March 17th, 2013, 20:39

دوست گرامی من از اخلاق ایشون تعریف کردم نه از سرویس دهی شون ، دیشب ساعت 2 ایشون یه VPS به بنده فروختن و اکثر شرکت های ارائه دهنده ADSL در ایران شبها رایگان هستن به همین خاطر سرعت نت به شدت میاد پایین ، برای همین بنده دیشب نتونستم vps رو تست کنم فقط یک بار وارد شدم و چون اولین بار بود vps گرفتم و تجربه ای نداشتم گفتم شاید به خاطر سرعت پایین اینترنت هست که اینطوری کند عمل می کنه ، ولی امروز که تست کردم دیدم خیلی کند هست و عملا هیچ کاری نمیشه انجام داد!

به خودشون گفتم که یه بار ریست کردن ولی .... هنوز هم هیچ کاری نمیشه انجام داد ، من میخاستم برای ماه اول یه سری چیزا رو تست کنم و یاد بگیرم ولی با این VPS نمیشه ،

الان هم میگم ایشون اخلاقش خوب بود نه سرویس دهی شون
همون اول باید میرفتم فروم wj از خارجی های با سایقه می خریدم با دلار ، گرون میشد ولی حداقل وجدان کاری داشتن

عملا این vps به دردم نمیخوره هر کی میخاد پیغام بده تقدیمش کنم 5 تومن

soroushmechanic
March 17th, 2013, 20:46
سلام، من از وی پی اس ايشون خريد کردم، سرعتش که فعلاً خوب هست ، اگر تايم اوت و ريست نخورد بی نقص هست
پشتيبانی ايشون هم آنلاين بود و سريعاً کارم رو راه انداخت ، هل من ناصر ينصرنی :71:

kingserver
March 17th, 2013, 21:23
سلام، من از وی پی اس ايشون خريد کردم، سرعتش که فعلاً خوب هست ، اگر تايم اوت و ريست نخورد بی نقص هست
پشتيبانی ايشون هم آنلاين بود و سريعاً کارم رو راه انداخت ، هل من ناصر ينصرنی

سلام

ممنون

kingserver
March 17th, 2013, 21:25
دوست گرامی من از اخلاق ایشون تعریف کردم نه از سرویس دهی شون ، دیشب ساعت 2 ایشون یه VPS به بنده فروختن و اکثر شرکت های ارائه دهنده ADSL در ایران شبها رایگان هستن به همین خاطر سرعت نت به شدت میاد پایین ، برای همین بنده دیشب نتونستم vps رو تست کنم فقط یک بار وارد شدم و چون اولین بار بود vps گرفتم و تجربه ای نداشتم گفتم شاید به خاطر سرعت پایین اینترنت هست که اینطوری کند عمل می کنه ، ولی امروز که تست کردم دیدم خیلی کند هست و عملا هیچ کاری نمیشه انجام داد!

به خودشون گفتم که یه بار ریست کردن ولی .... هنوز هم هیچ کاری نمیشه انجام داد ، من میخاستم برای ماه اول یه سری چیزا رو تست کنم و یاد بگیرم ولی با این VPS نمیشه ،

همون اول باید میرفتم فروم wj از خارجی های با سایقه می خریدم با دلار ، گرون میشد ولی حداقل وجدان کاری داشتن

عملا این vps به دردم نمیخوره هر کی میخاد پیغام بده تقدیمش کنم 5 تومن ، اگر هم نیازش رو برطرف می کنه و نمیخاد پول بده پیغام بده رایگان تقدیم کنم

لطفا از طریق تیکت پشتیبانی در تماس باشید- سرویس های ما هشچ گونه مشکل ندارند - تجربه شما و مسائل دیگر باعث شده تا فکر کنین سرویس نیاز شما را برطرف نمی کند

reza_mt1364
March 17th, 2013, 21:33
لطفا از طریق تیکت پشتیبانی در تماس باشید- سرویس های ما هشچ گونه مشکل ندارند - تجربه شما و مسائل دیگر باعث شده تا فکر کنین سرویس نیاز شما را برطرف نمی کند

من تجربه تو vps ندارم خودم هم گفتم ، هر دوست با تجربه ای اینجا خواست بگه من IP و پسورد رو میدم بره تست کنه و ببینه من پستم بی مورد هست در مورد سرویسی که دادین؟

توقع نداشتم با 10 هزارتومن سرویس فول اسپید داشته باشم ، اینارو برای کسانی مثل خودم گفتم که تجربه چندانی ندارن ، قبل از خرید حواسشون رو بیشتر جمع کنن
من اگر تجربه داشتم که از شما سرویس نمی گرفتم دوست گرامی ، میرفتم تو فروم Wj (http://www.wjunction.com/46-vps) با دلار ، سرویس میگرفتم که حداقل وجدان کاری دارن ، نه این که بگن علت این کندی این هست که باید اینترنت 10Mbps داشته باشید!!!

من برای ماه اول میخاستم برنامه هایی که برای دانلود و آپلود و ... هست رو تست و یاد بگیرم و بعد یه سرویس مناسب بگیریم ولی الان انگار دارم با کامپیوتر پنتیوم 15 سال پیش کار می کنم

reza_mt1364
March 17th, 2013, 22:36

مشکلی نداره؟ یکی از مشکلاتش سرعت دانلود هست ، Vps ی که به من دادین سرعت دانلودش بین 120KB تا 2MB در نوسان هست!!!!!!! به نظر شما این سرعت برای Vps مشکل حساب نمیشه؟

11944

Ja3er TVHost
March 17th, 2013, 22:49
مشکلی نداره؟ یکی از مشکلاتش سرعت دانلود هست ، Vps ی که به من دادین سرعت دانلودش بین 120KB تا 2MB در نوسان هست!!!!!!! به نظر شما این سرعت برای Vps مشکل حساب نمیشه؟

http://www.webhostingtalk.ir/attachments/f15/11944-%D9%81%D8%B1%D9%88%D8%B4-%D9%88%DB%8C%D8%B2%D9%87-%D8%B1%D9%85-2%DA%AF%DB%8C%DA%AF-%D9%85%D8%A7%D9%87%DB%8C-10-%D9%87%D8%B2%D8%A7%D8%B1%D8%AA%D9%88%D9%85%D8%A7%D 9%86-80%25-%D8%AA%D8%AE%D9%81%DB%8C%D9%81-%D8%B3%D8%A7%D9%84-1392-ddafbe4959png-png
12 صفحه بقیه دارن جک میگن دوست عزیز ؟

همه فهمیدند اورسل میشه شما با خوشحالی اومدی خریدی بعد میای گِله هم میکنی از سرویس ؟

reza_mt1364
March 17th, 2013, 23:04
همه فهمیدند اورسل میشه شما با خوشحالی اومدی خریدی بعد میای گِله هم میکنی از سرویس ؟
گله نکنم؟ خب سرویسهاشون عالیه بخرید
ایشون گفتن سرویس هامون مشکل نداره من این عکس رو گذاشتم جوابشون رو بدم ، تا بقیه این اشتباه رو نکنن

networkgostar
March 17th, 2013, 23:13
من یه سفارش دادم...

kingserver
March 18th, 2013, 01:20
من یه سفارش دادم...

سلام علیکم

سرویس شما در ساعات پیش داده شده از طریق پورتال کاربران وی گیگ

با تشکر

networkgostar
March 18th, 2013, 01:35
جانم به قربانت سرور رو باز کردم و شروع به دانلود کردم یه حس بدی بهم دست داد :( حس کردم دارم با یه اینترنت 128 دانلود میکنم نگاه کن

11947

kingserver
March 18th, 2013, 01:46
جانم به قربانت سرور رو باز کردم و شروع به دانلود کردم یه حس بدی بهم دست داد :(
حس کردم دارم با یه اینترنت 128 دانلود میکنم نگاه کن

حس خوبی رو منتقل کردین :71:

viasky
March 18th, 2013, 01:50
خوب چرا سفارش میدید؟
شما که می بینید همه مشکل دارن...
با رضایت خودتون خرید کردید
این حس هم طبیعیه....

viasky
March 18th, 2013, 01:53
​من از kingserver معذرت می خوامعکس مشاهده شد
سرویس شما خیلی خوب کار می کند
سرعت گرانتی شده برای اینگونه سرویس ها بین 500 تا 800 خواهد بود
شما دارید با 1 مگابایت یعنی با 1000 دانلود می کنید

smail_f
March 18th, 2013, 02:33
با سلام
از نظر سرویس دهی ایشون کاملا تایید میشن
از نظر شخصیت هم به همین نحو
اگر فکی میکنید سروری که میخرید کند هست وی پی اس را از توی یک وی پی اس دیگه باز کنید و استفاده کنید
در اون زمان سرعت واقعی وی پی اسی که خریدید متوجه میشید
با سرعت پایین اینتر نت ایران خیلی توقع سرعت بالا نداشته باشید
اگر اینترنت ماهواره دارید میتونید بگید سرعت کنه ولی بیشتر این کندی ها بخاطر سرعت اینترنت هیت که پایینه
با ارزوی موفقیت برای همه دوستان
اسماعیل فعال

cyborg276438
March 18th, 2013, 02:52
سلام دوستان

منم یک سرویس گرفتم . از هر لحاظ راضیم . از ایشون هم بخاطر اینکه در عرض 10 دقیقه سرور مجازی رو تحویل دادن تشکر میکنم .:):x:113:

networkgostar
March 18th, 2013, 03:02
آقا گراف مصرف سرور های این بنده خدا رسیده دستم :)
یه نگاه کنین بهش:d

11948

kingserver
March 18th, 2013, 03:45
سلام دوستان

منم یک سرویس گرفتم . از هر لحاظ راضیم . از ایشون هم بخاطر اینکه در عرض 10 دقیقه سرور مجازی رو تحویل دادن تشکر میکنم .:):x

انجام وظیفه هست

ای پی موجود هست

viasky
March 18th, 2013, 04:20
آقا گراف مصرف سرور های این بنده خدا رسیده دستم :)
یه نگاه کنین بهش:d

خوب؟!

alirezani
March 18th, 2013, 16:51
سلام دوستان منم از این آقا سرور گرفتم.واقعا عالی بود.من که لذت بردم.

kingserver
March 18th, 2013, 17:07
سلام دوستان منم از این آقا سرور گرفتم.واقعا عالی بود.من که لذت بردم.

من هم لذت میبرم از کاربران

electro
March 18th, 2013, 17:15
من هم تازه میخوام بخرم
بعد از یکی 2 روز میام همینجا پست میزارم

funtezi2org
March 18th, 2013, 17:37
سلام

من هم یک سرور سفارش دادم

منتظر تحویل هستم

alidini
March 18th, 2013, 17:42
منم یک سرور نیاز دارم

kingserver
March 18th, 2013, 17:45
من هم تازه میخوام بخرم
بعد از یکی 2 روز میام همینجا پست میزارم

سلام

من هم یک سرور سفارش دادم

منتظر تحویل هستم

منم یک سرور نیاز دارم

در حال راه اندازی سفارش های کاربران

funtezi2org
March 18th, 2013, 17:52
ما ایرانی ها وقتی چیزی ارزان پیدا می شود می گوییم بد هست

ولی اینطور نیست

kingserver
March 18th, 2013, 18:22
سرور های مجازی کاربران که سفارش داده بودن تحویل داده شد

با تشکر
ای پی موجود هست

electro
March 18th, 2013, 18:30
من سرور رو خیلی سریع و کانفگ درخواستی تحویل گرفتم
انشاالله که تا آخر به همین شکل راضی باشیم از شما
alidini
March 18th, 2013, 21:15
منم گرفت و راضی ام
فقط یچیزی پنل ریبوت هم میدین؟

kingserver
March 18th, 2013, 23:06
منم گرفت و راضی ام
فقط یچیزی پنل ریبوت هم میدین؟

سلام علیکم

پنل ریست به کاربرانی که حد اقل تعداد 5سرور داشته باشند و بیشتر از ان داده خواهد شد

electro
March 19th, 2013, 16:08
دوستان سلام
متاسفانه من هم از ایشون سرویس گرفتم
خدایی تحویل فوری بود زیر 1 ساعت
اما سروری که با رم 2 به من دادن و قیمت 10 هزار تومان واقعا به کار من نیومد
الان 24 ساعت از خرید گذشته چند بار سرور هنگ شدید کرد با اینکه 5-6 یوزر آنلاین همزمان بیشتر نداشتم
والا نمیدونم سرویس 10000 تومانی ایشون اینطوریه یا کل سرور هایی که دارن با رم 256 - 512 یا ... هم اینجوریه
من که اصلا از این سرویس راضی نیستم خداوکیلی ایشونم جای من باشه میاد همین حرفارو بعد از دریافت سرویس فوق ضعیف میگه
شاید من انتظارم از این سرویس 10000 تومانی بیش از اینا هستش
چندین بار سرور 256 خریداری کردم 100% ار اینی که به من دادین بهتر بود استارتر عزیز
به هر حال از اینکه اومدم تو تاپیک این حرفا رو زدم عذر خواهی میکنم اما واجب بود بیام بگم شما که 100% مبلغ رو برگشت نمیدید حداقل دوستان دیگه مطلع باشن

kingserver
March 19th, 2013, 18:02
دوستان سلام
الان 24 ساعت از خرید گذشته چند بار سرور هنگ شدید کرد با اینکه 5-6 یوزر آنلاین همزمان بیشتر نداشتم
والا نمیدونم سرویس 10000 تومانی ایشون اینطوریه یا کل سرور هایی که دارن با رم 256 - 512 یا ... هم اینجوریه
من که اصلا از این سرویس راضی نیستم خداوکیلی ایشونم جای من باشه میاد همین حرفارو بعد از دریافت سرویس فوق ضعیف میگه
چندین بار سرور 256 خریداری کردم 100% ار اینی که به من دادین بهتر بود استارتر عزیز
به هر حال از اینکه اومدم تو تاپیک این حرفا رو زدم عذر خواهی میکنم اما واجب بود بیام بگم شما که 100% مبلغ رو برگشت نمیدید حداقل دوستان دیگه مطلع باشن

سلام

اوالا به هیچ کاربری برگشت هزینه نمی کنیم

دوما هر گونه مشکل داشته باشین ما رفع می کنیم نه شما همه کاربران

تیکت کنید صبر داشته باشید مشکلتون برطرف بشه

گفته هم شده منابع به صورت اشتراکی هست

انتظار نداشته باشین با این قیمت مثلا میگم :سرعت داتنلود خیلی بالا مثلا 20مگ داشته باشید یا .................................

electro
March 19th, 2013, 18:06
سلام

انتظار نداشته باشین با این قیمت مثلا میگم :سرعت داتنلود خیلی بالا مثلا 20مگ داشته باشید یا .................................
نه دوست عزیز ایرادی نداره 10 تومان این حرفا رو نداره
اما انتظار من این بود سرویس در حد نرمال حداقل در حد رم 512 یا 256 داده بشه و بدون مشکل
نه اینکه هر روز سرور بالا نیاد به شما تیکت کنم
این جوری هم من هر روز مزاحم شما میشم هم کارم عقب میفته به هیچجا هم نمیرسم
به هر حال تمام شد شما فقط لطف کن سرویس رو طوری درست کنید که من حداقل بتونم اندازه 10 هزار تومان استفاده کنم ازش
و دوباره همون مشکل دیروز و امروز پیش نیاد
kingserver
March 19th, 2013, 18:07
اما انتظار من این بود سرویس در حد نرمال حداقل در حد رم 512 یا 256 داده بشه و بدون مشکل
به هر حال تمام شد شما فقط لطف کن سرویس رو طوری درست کنید که من حداقل بتونم اندازه 10 هزار تومان استفاده کنم ازش

حرف شما درست

مشکل رو داریم حل می کنیم

electro
March 19th, 2013, 18:11
حرف شما درست

مشکل رو داریم حل می کنیم
تشکر فراوان
همین که میاید و پاسخگو هستین بازم خداییش خوبه
تو همین انجمن بارها خرید کردم استارتر 1 کیلومتری تاپیکش با یوزر خودش نیومد

reza_mt1364
March 19th, 2013, 18:53
سلام
دوستان من که راضی نبودم از سرویس ویژه نوروز ایشون و 10 تومن هم نوش جونش هر چند حرام هست از نظر من کلاه گذاشتن سر مردمی که از لحاظ اقتصادی واقعا مشکل دارن
(یالاخره یه جایی این پولا رو هزینه خواهید کرد که خودتم خبر دار نمیشی)
نمی خواستم دیگه بیام اینجا ولی دیدم چند تا از هموطنام بعد از من بازم خرید داشتن از این آقا گفتم پست بدم بگم سرویس 10 تومنی ایشون اصلا قابل استفاده نیست و فقط 10 تومن میره تو جیب این آقا و اصولا برای شما هیچ کارایی نداره

ایشون باعث شدن دیگه به فروشندگان محترم ایرانی این انجمن هم اعتماد نکنم و ازشون خرید نکنم

من از یه سایت معتبر خارجی VPS خریدم اینم تست سرعت این Vps هست

http://www.webhostingtalk.ir/attachments/f15/11987-%D9%81%D8%B1%D9%88%D8%B4-%D9%88%DB%8C%D8%B2%D9%87-%D8%B1%D9%85-2%DA%AF%DB%8C%DA%AF-%D9%85%D8%A7%D9%87%DB%8C-10-%D9%87%D8%B2%D8%A7%D8%B1%D8%AA%D9%88%D9%85%D8%A7%D 9%86-80%25-%D8%AA%D8%AE%D9%81%DB%8C%D9%81-%D8%B3%D8%A7%D9%84-1392-1456bff48c95png-png

امیدوارم دیگه هموطنام از این سرویس به اصطلاح وِیژه نخرن که بعدا پشیمون بشن

یا علی

kingserver
March 19th, 2013, 18:56
سلام
دوستان من که راضی نبودم از سرویس ویژه نوروز ایشون و 10 تومن هم نوش جونش هر چند حرام هست از نظر من کلاه گذاشتن سر مردمی که از لحاظ اقتصادی واقعا مشکل دارن
نمی خواستم دیگه بیام اینجا ولی دیدم چند تا از هموطنام بعد از من بازم خرید داشتن از این آقا گفتم پست بدم بگم سرویس 10 تومنی ایشون اصلا قابل استفاده نیست و فقط 10 تومن میره تو جیب این آقا و اصولا برای شما هیچ کارایی نداره

ایشون باعث شدن دیگه به فروشندگان محترم ایرانی این انجمن هم اعتماد نکنم و ازشون خرید نکنم

http://www.webhostingtalk.ir/attachments/f15/11987d1363702992t-%D9%81%D8%B1%D9%88%D8%B4-%D9%88%DB%8C%D8%B2%D9%87-%D8%B1%D9%85-2%DA%AF%DB%8C%DA%AF-%D9%85%D8%A7%D9%87%DB%8C-10-%D9%87%D8%B2%D8%A7%D8%B1%D8%AA%D9%88%D9%85%D8%A7%D 9%86-80%25-%D8%AA%D8%AE%D9%81%DB%8C%D9%81-%D8%B3%D8%A7%D9%84-1392-1456bff48c95png-png (http://www.webhostingtalk.ir/attachments/f15/11987d1363702992-%D9%81%D8%B1%D9%88%D8%B4-%D9%88%DB%8C%D8%B2%D9%87-%D8%B1%D9%85-2%DA%AF%DB%8C%DA%AF-%D9%85%D8%A7%D9%87%DB%8C-10-%D9%87%D8%B2%D8%A7%D8%B1%D8%AA%D9%88%D9%85%D8%A7%D 9%86-80%25-%D8%AA%D8%AE%D9%81%DB%8C%D9%81-%D8%B3%D8%A7%D9%84-1392-1456bff48c95png-png)

منابع به صورت اشتراکی هست و بعضی از کاربران همچون ایشون انتظارات بیش از اندازه از سرویس ها دارند و فکر می کنند با قیمت پرداختی باید بالاترین منابع و کیفیت رو داشته باشند در صورتی که در پست های قبلی و کاربر هایی که مثل ایشون به قول خودشون ناراضی بودن گفتیم منابع اشتراکی هست

سرویس های ما بدون هیچگونه عیب سخت افزاری و نرم افزاری میباشد

با تشکز از نوع انتقاد شما کاربر عزیز

electro
March 19th, 2013, 19:00
بله مشکل که همیشه هست تو همه ی کار ها
انشالله که حل میشه دم عیدی هم شما خاطره بدی از یوزرهاتون نداشته باشی هم ما از شما
بهتره که مشکلات رو ارومتر و بدون بی احترامی حل کنیم دعوا و ناراحتی چیزی رو حل نمیکنه

kingserver
March 19th, 2013, 19:04
بله مشکل که همیشه هست تو همه ی کار ها
انشالله که حل میشه دم عیدی هم شما خاطره بدی از یوزرهاتون نداشته باشی هم ما از شما
بهتره که مشکلات رو ارومتر و بدون بی احترامی حل کنیم دعوا و ناراحتی چیزی رو حل نمیکنه

نوع نگاه شما به مشکلات خیلی مناسب هست

مشکلات در این کار همیشه بوده حتی بزرگترین سرویس دهنده ها و هست

باید کاربر یکم صبرشو بیشتر بکنه تا سرویس دهنده بتونه اون مشکلی که تو سرویس کاربر دیده میشه رو حل کنه

razavihost
March 19th, 2013, 19:10
سلام

http://www.webhostingtalk.ir/attachments/f15/11987-%D9%81%D8%B1%D9%88%D8%B4-%D9%88%DB%8C%D8%B2%D9%87-%D8%B1%D9%85-2%DA%AF%DB%8C%DA%AF-%D9%85%D8%A7%D9%87%DB%8C-10-%D9%87%D8%B2%D8%A7%D8%B1%D8%AA%D9%88%D9%85%D8%A7%D 9%86-80%25-%D8%AA%D8%AE%D9%81%DB%8C%D9%81-%D8%B3%D8%A7%D9%84-1392-1456bff48c95png-png

یا علی

لینک دانلود رو سانسور کردین شاید دانلود لوکال باشه !!

kingserver
March 19th, 2013, 19:14
تعداد کمی ای پی موجود هست -کاربرانی که قصد خرید دارن اقدام کنند

viasky
March 19th, 2013, 22:46
آقایون خواهش میکنم اینجوری قضاوت نکنید....
این سرویس بیشتر از نهایتا 3-4 مگابایت نمیده
کلا پورت 1 در همین حد بیشتر نیست
خواهش میکنم توقع زیادی نداشته باشید
فروشنده هم در مورد سرعت اینترنت سرویس ادعایی نکرده...

reza_mt1364
March 20th, 2013, 01:04
خیر دوست گرامی لوکال نیست ، یعنی من عادت ندارم دروغ به کسی بگم ، اون لینک دانلود تک فایل هست این عکس هم که میذارم دانلود همزمان 3 فایل هست
من از سرویس های دیگه این دوستمون اطلاعی ندارم ، من فقط سرویس ویژه 10 تومنی ایشون رو میگم قابل استفاده نیست

11993

alirezani
March 20th, 2013, 08:10
آقا شما بلند نیستی با vps کار کنی چرا میگی کار ایشون خوب نیست من همین الان دارم به مشتری هام سرویس میدم

kingserver
March 20th, 2013, 16:33
سلام علیکم

سال 1392 رابه تمام کاربران وب هاستینگ تالک و مدیران محترم تبریک عرض می کنم و سال خوبی را همراه با سلامتی و شادی برای تک تک همه عزیزان از خداوند منان طلب می کنم

به استحظار علاقه مندان که قصد خرید سرویس را در اینده نزدیک دارند میرسانم تعداد بسیار کمی ای پی موجود هست

موفق باشید

tiger@hosting
March 20th, 2013, 19:10
اینکار ایشون اصلا درست نیست که فکر بقیه رو نمیکنن. و این قضیه خیلی دور هست از انصاف. و نامردی ای حساب میشه.

شما فکر یک ادمی هم بکنید که داره ماهی سیصد و خورده ای پول سرورشو میده . و فقط خواهشا فکر خودتون نباشید.

شما که قدیمی هستید حداقل درک کنید مسائل رو خواهشا. زشته . بازار رو الان خراب کردین با این کارتون من با این کارتون مخالفم. اما سرویس هاشون

خوب هست.

kingserver
March 20th, 2013, 19:13
اینکار ایشون اصلا درست نیست که فکر بقیه رو نمیکنن. و این قضیه خیلی دور هست از انصاف. و نامردی ای حساب میشه.

شما فکر یک ادمی هم بکنید که داره ماهی سیصد و خورده ای پول سرورشو میده . و فقط خواهشا فکر خودتون نباشید.

شما که قدیمی هستید حداقل درک کنید مسائل رو خواهشا. زشته . بازار رو الان خراب کردین با این کارتون من با این کارتون مخالفم. اما سرویس هاشون

خوب هست.

ممنون از نظر سازنده ای که دارین

mehrabrajabi
March 20th, 2013, 19:49
سلام
چرا الکی ایراد میگیرید!!!ایشون اصلا دوست داره سرور مجازی مجانی بده خب ماله خودشه عشقش میکشه میده اختیار ماله خودشو داره.هرکی سرویس بهتری داشته باشه و قیمتش هم خوب باشه مطمیننا موفق تره.این جناب داره قیمت سرورشو به اندازه کیفیتش میده.دیگه اگه این سرور اشتراکی استفاده بشه حداقل سهمی که به شما میوفته رم 384 هست دیگه.الان قیمت سرور مجازی رم 256 حداقل 10 تومنه.دیگه چه چیزی از این بهتر میخواید؟!!!شما اگه بری از کسی یک وی پی اس بخری برای سرور ولی بهت نمایندگی بده ولی اخلاقش خوب باشه خیلی میرزه تا اینکه بهت همون وی پی اسو بده ولی اخلاقش خیلی گند باشه.پس یکذره وضعیت رو بسنجید با وجود این همه گرونی ها و کاهش قدرت خرید مردم.

alidini
March 20th, 2013, 21:57
اتفاقا من خریدم خیلی هم راضی ام و با ای دی ام از یه سرور دانلود تا 30 مگ هم سرعت دانلود داشتم و هنگ زیادی نداشتم.

hostorder
March 20th, 2013, 22:20
آخه چرا تو کار مردم سنگ خورده میریزید عشق می کنن حال میکنن مفت بدند به کسی هم مربوط نمیشه

mohandes_fs
March 20th, 2013, 23:57
من هم خریدم

سر 5 دقیقه تحویل دادن
پشتیبانیش خیلی خوبه

سرعتش هم که حرف نداره

kingserver
March 20th, 2013, 23:59
من هم خریدم

سر 5 دقیقه تحویل دادن
پشتیبانیش خیلی خوبه

سرعتش هم که حرف نداره

محبت شما رو نسبت به بنده میرسونه

در خدمتتون هستیم در یاهو تیکت سایت 24ساعته

HyperServer
March 21st, 2013, 00:29
من یه سوالی از دوستان دارم...نیاز باشه تاپیک مجزا هم براش میزنم.

اینکه می فرمایند دوستان به صورت اشتراکی و share هست منابع دقیقا یعنی چی ؟

مخصوصا روی رم ... در VMware و تخصیص منابع واژه ای به نام Share وجود نداره.

به عنوان نمونه سرور در کل 16 گیگ رم داره. با به اندازه اون مقدار سرور مجازی می سازید یا خیر !

1 - در صورتی که همون مقدار ساخته بشه...میشه منابع اختصاصی .. چون 100% رم و پردازنده که اختصاصی داده شده قابل استفاده هست...اگر رم 2 تخصیص داده شده باشه دقیقا رم 2 قابل استفاده توسط سیستم عامل هست....البته ممکن هست در برخی مواقع مانند idle بودن مقدار کمتری رو از مجازی ساز بگیره اما میتونه به صورت کامل رم 2 رو بگیره.

2 - یا اینکه بیش از منابع سرور اصلی ماشین مجازی ساخته میشه که در این صورت خود مجازی ساز بر اساس مصرف بین سرورهای مجازی balance ایجاد میکنه و میزان swap حافظه رم از روی هارد رو تغییر میده.

اما کاری که خیلی از فروسنده ها انجام میدن این هست که به عنوان مثال 2 گیگ رو در امکانات و configuration حین ایجاد سرور مجازی اختصاصی میدن اما مقدار limit رو در resource به عنوان نمونه 256 مگابایت میزارن. این کار از اینکه رم 256 اختصاصی داده بشه بدتر هست و بازدهی سرور نسبت به رم 256 کمتر هست اما میپرسید چرا ؟

دلیل این هست که زمانی که سرور به صورت پیش فرض رم 256 داره سیستم عامل هم دقیقا میدونه که ( البته این مورد که میگم 100% نیست و بستگی به شرایط مصرف منابع در سیستم عامل داره) باید بعد از پر شدن 256 مگابایت و 100% شدن Usage... از Virtual Memory که بر روی هارد هست استفاده کنه. که البته زمان استفاده از Virtual Memory فقط بعد از پر شدن RAM نیست.

اما زمانی که رم 2گیگ اختصاص داده میشه....بعد از اینکه 256 پر میشه ...مجازی ساز رم بیشتری در اختیار قرار نمیده و سیستم عامل هم میخواد رم بیشتری بکشه ...چون طبق منابع اسمی که در اختیار داره تا 2 گیگ ظرفیت داره ...پس سراغ Virtual Memory نمیره.

به همین دلیل بازدهی کمتری داره.

در اکثر قریب به اتفاق سرورهایی که به این صورت توسط فروشنده و مدیر سرور بر روی مقداری کمتر از مشخصات اعلام شده limit انجام میشه به دلیل اورسل هم زمان....حتی اون رم 256 هم RAM واقعی از روی سرور نیست و مقداری از هارد swap شده.

نکته مهم این هست که 99% افرادی که پنل اصلی vmware رو نمیدن به دلیل این هست که منابع مشکل داره در تقسیمش و نمیخوان کاربر ببینه.

بر روی سرورهای ارائه شده ارزان قیمتی مانند DataShack هم از هاردهای معمولی استفاده میشه که به مراتب خروجی و Performence بسیار پایین تری نسبت به هاردهای Enterprise مانند Wester Digital RE4 دارند.

خوب دیگه فکر میکنم همه چیز مشخص هست ...
اورسل + limit بر روی مقداری کمتر + سخت افزارهای معمولی که از اسم سرور فقط قرارر گرفتن در rack و پردازنده های از رده خارج 5 سال پیش Xeon اینتل رو به یدک میکشن...

در نهایت هم به دلیل فشار بسیار بالا به هارد دیسک به دلیل اینکه تمام IO ها که باید به Ram بره...به حافظه swap شده از روی هارد میره کرش میکنه و اطلاعات شما... !!!

نهایت کاری که دیتاسنتر گارانتی کرده تعویض هارد دیسک هست..البته بر روی دیتاسنترهای درجه 1 یا 2 ... از دیتاسنتری که سرور 39 دلاری میده که به زور پول space و power و trafic رو در میاره خبر ندارم.!!!

اون دوستانی هم که میان اسکریت شات پورت میزارن و راضی هستند زمانی هست که سرور هنوز زیر بار نرفته ...وگرنه این هارد ها 10 نهایت 20 سرور رو بدون افت محسوس سرعت پاسخگو هستند. بعد از این سرعن شما خیلی کمتر از این مقدار میشه.

اون عزیزانی هم که میگن مال خودشون هست دوست دارن مفت بدن ...طی این 2 سال مثل شما خیلی بودن ...اما چند ماه نشده تاپیک فحش و نا سزا رو دیدیم ازشون...این مورد هم بر فرض فاکتور بگیریم...داستان حسادت نیست عزیزان...ما نه میخوایم نون کسی رو ببریم نه از فروش کسی میسوزیم...

بنده به عنوان یه فعال و فروشنده خرده پای کوچک رو این حوزه ی بی سرو سامان با دادن آگاهی به کاربران و خریداران اجازه نمیدم افرادی تحت هر عنوان و یا شخصیتی بازار کار بنده نوعی رو خراب کنن و باعث بی اعتمادی خریداران عزیز به کل فروشنده ها و بازار بشن...

بنده دارم وقت خودم و افرادی که با من کار میکنن رو روی این کار میگذارم ... وقت و عمری که هیچ وقت بر نمیگرده و اجازه نمیدم به دلیل نا آگاهی خراداران و با بازی کلمات و اینکه راز داریم و این صحبت های بی پایه و اساس به هیچ و پوچ تبدیل بشه...

داستان افرادی که میگن شما کاری نداشته باش کاملا غلط هست ...قصه ما مثل همون آدم هایی هست که توی یک کشتی هستیم و یک نفر زیر خودش رو سوراخ میکنه و میگه جای خودمه...

اینقدر مسائل رو راحت نبینید و ساده نگاه نکنید...

بدون Oversell؟!

بله اور سل انجام نمیدیم

viasky ایشون اورسل نمیکنن فقط لیمیت میکنن....سرور رم 2 ماهنه 10 تومن...سرور 256 ماهانه 15 تومن ..... شگـــــــــــــــــــــفت ـــــــــــــــــــــــــ ـــــا !!!!!!!!!!!!!!!

احتمالا 256 گیگ هست
یا شاید هم 2560 مگابایت بوده و صفرش نیفتاده که به عبارتی میشه 2.5 گیگ و از 2 گیگ گرون تر میشه

یا شاید هم اون 2 گیگ ، 2 گیگابیت هست که میشه همون 256 مگ :دی

خلاصه اینکه واسه هر چیزی یه توجیهی هست . شما زیاد خودت رو درگیر نکن

لطفا من رو روشن کنید

اورسل به گوشتون نخورده؟

نمیشهثضاوت کرد از قبل

البته بنده اعتقادم این است که یک مدیر اگر بتونه خوب مدیریت کنه و مونیتوریگ خوبی داشته باشه
اورسل هم انجام بده اون هنر اون مدیر به حساب می یاد که شما کمبودی حس نمی کنید
من می گم تا تست نکردیم قضاوت نکنیم
شاید هارد و سی پی یو به حدی هست که جبران کنه و پشتیبانی خوب هم به کمکشون بیاد...
واقعا نمیشه نظر داد

مثلا ۲ گیگ بگیری ۲۵۶ ببنده بده آر؟! :-s:71:
اون از ستم هم گذشته
بنده ۲ گیگ ورسل شده هم زیر ۲۷ تومان نمی تونم بدم....
به نظر من ورسل باید در حد صرفه جویی باشه نه کم فروشی اینا خیلی فرق می کنه با هم...

شما هیچ رازی ندارید
الان برای جلوگیری از ریخته شدن آبروتون هم که شده باید دفاع کنید از خودتون
اگه راز اورسل در حد 9000% است بله واقعا ستم است بعد میگین دیتا سنتر چرا فرمت کرد
مگه دیتا سنتر خره به سرورش فشار بیاری اونم بگذاره به خاطر قیمت کمی که میدی دهن سرورش رو سرویس کنی؟
من فکر میکردم شما هیللی حرفه ای تر از این حرف ها باشین دلیل این فکر هم فقط آواتارتون بود اما پوزش می طلبم کلا اشتباه بوده است
دیتا سنترسخت افزار میگذاره شما استفاده کنی اگر ببینه داری ضرر میزنی به سخت افزار بهت سرویس نمیده و پاک میکنه عقلش کم نیستش که به خاطر 20-30 دلار یک هارد که حد اقل 100 دلار است رو بسوزونه
عاقلانه هم نیست
به هر حال کاربران عثل داشته باشند تحقیق کنند
شما هم انشا الله در فروشتون موفق باشید
یا حق
بدرود

عزیرم ما همه هم کاریم
چه رازیه آخه....

اون جواب اون همکار بود من که نمیتونم هر یک از همکار ها اومدن اینجا یک حساب دو تا چهار تا کردن هر چیزی رو مطرح کنم

انشالاه که متوجه بشن شما و بقیه همکاران

با تشکر

دانیال جان ایشون میگن اورسل نداریم خوب 80 تومن بدهیم کل سرور اختصاصی رو بدهند دیگه غیر از اینه؟
خوب ما هم خریدارکار سختی نیست . . . حرف کاملا عاقلانه است و هیچ مشکلی هم نباید داشته باشه

عزیزانم ایشون به من گفتند رم 2 گیگ که اختصاصی واسه شما نیست شیر میشه ..رم 2 اختصاصی تو سایتشون 70 تومن زدن ...!!!

از قیمت هم نباید تعجب کنین خیلی از سایت ها رم 2 شیر دقیق همین 10 تومن میدن

Share ؟؟؟ روی Vmware ؟؟؟

فروش سرویس شیر شده نه گناهه نه خلاف به شرطیکه ادعای سرویس اختصاصی نباشه
اگر ایشون خودشون دارن میگن که شیذه دیگه اعتراض وواسه چیه خوب سرویس شیر دارن میدن حالا با این قیمت مشکل چیه الان که همه ریختید دارید میکوبید این بنده خدارو :39:

مهرم حلال جونم آزاد

در آیاتی از قرآن کریم به موضوع کم فروشی اشاره شده وبرای درس عبرت جهانیان خداوند متعال عاقبت قومی را که چنین اعمال ناشایستی مرتکب می شدند و هیچ پندی نمی گرفتند را به وضوح بیان فرموده است.
کم‌فروشی و گران‌فروشی از منظر قرآن - پایگاه خبری تحلیلی فردا | Farda News (http://www.fardanews.com/fa/news/198053/%DA%A9%D9%85%E2%80%8C%D9%81%D8%B1%D9%88%D8%B4%DB%8 C-%D9%88-%DA%AF%D8%B1%D8%A7%D9%86%E2%80%8C%D9%81%D8%B1%D9%8 8%D8%B4%DB%8C-%D8%A7%D8%B2-%D9%85%D9%86%D8%B8%D8%B1-%D9%82%D8%B1%D8%A2%D9%86)

سلام

اولا اظهار تاسف واسه کسانی که شروع به اسپم دادن در تایپیک دوستمون کردن!
دوما!اگه قرار اورسل بکنه به خودش و مشتری های خودش مربوطه !
یه جوری میگید اورسل! انگار خودتون اورسل نمیکنید!
حداقل بهتر از کسایی هست که میان واسه رم 2 گیگ ! 20 -30 تومن میگیرن! اورسل هم میکنن
اینجوری اگه کاربر رم 256 گرفه باشه 10 تومن منصفانست!
سوما! اگه اسپم دادن و خراب کردن تایپیک خوبه ! پس وقتی تو تایپیکتون کسی اسپم میده شاکی نشین!
اگه اورسل نمیکردید همتون !همون ریسیلر بودید !

پیشنهادم اینه که به فکر ماه بعد
یا حتی ماه های بعد باشید با این قیمت 8-|

عملا این vps به دردم نمیخوره هر کی میخاد پیغام بده تقدیمش کنم 5 تومن

من تجربه تو vps ندارم خودم هم گفتم ، هر دوست با تجربه ای اینجا خواست بگه من IP و پسورد رو میدم بره تست کنه و ببینه من پستم بی مورد هست در مورد سرویسی که دادین؟

توقع نداشتم با 10 هزارتومن سرویس فول اسپید داشته باشم ، اینارو برای کسانی مثل خودم گفتم که تجربه چندانی ندارن ، قبل از خرید حواسشون رو بیشتر جمع کنن
من اگر تجربه داشتم که از شما سرویس نمی گرفتم دوست گرامی ، میرفتم تو فروم Wj (http://www.wjunction.com/46-vps) با دلار ، سرویس میگرفتم که حداقل وجدان کاری دارن ، نه این که بگن علت این کندی این هست که باید اینترنت 10Mbps داشته باشید!!!

من برای ماه اول میخاستم برنامه هایی که برای دانلود و آپلود و ... هست رو تست و یاد بگیرم و بعد یه سرویس مناسب بگیریم ولی الان انگار دارم با کامپیوتر پنتیوم 15 سال پیش کار می کنم

http://www.webhostingtalk.ir/attachments/f15/11944-%D9%81%D8%B1%D9%88%D8%B4-%D9%88%DB%8C%D8%B2%D9%87-%D8%B1%D9%85-2%DA%AF%DB%8C%DA%AF-%D9%85%D8%A7%D9%87%DB%8C-10-%D9%87%D8%B2%D8%A7%D8%B1%D8%AA%D9%88%D9%85%D8%A7%D 9%86-80%25-%D8%AA%D8%AE%D9%81%DB%8C%D9%81-%D8%B3%D8%A7%D9%84-1392-ddafbe4959png-png

گله نکنم؟ خب سرویسهاشون عالیه بخرید
ایشون گفتن سرویس هامون مشکل نداره من این عکس رو گذاشتم جوابشون رو بدم ، تا بقیه این اشتباه رو نکنن

جانم به قربانت سرور رو باز کردم و شروع به دانلود کردم یه حس بدی بهم دست داد :( حس کردم دارم با یه اینترنت 128 دانلود میکنم نگاه کن

http://www.webhostingtalk.ir/attachments/f15/11947-%D9%81%D8%B1%D9%88%D8%B4-%D9%88%DB%8C%D8%B2%D9%87-%D8%B1%D9%85-2%DA%AF%DB%8C%DA%AF-%D9%85%D8%A7%D9%87%DB%8C-10-%D9%87%D8%B2%D8%A7%D8%B1%D8%AA%D9%88%D9%85%D8%A7%D 9%86-80%25-%D8%AA%D8%AE%D9%81%DB%8C%D9%81-%D8%B3%D8%A7%D9%84-1392-ddafbe4959png-png

دوستان سلام

سلام

منابع به صورت اشتراکی هست و بعضی از کاربران همچون ایشون انتظارات بیش از اندازه از سرویس ها دارند و فکر می کنند با قیمت پرداختی باید بالاترین منابع و کیفیت رو داشته باشند در صورتی که در پست های قبلی و کاربر هایی که مثل ایشون به قول خودشون ناراضی بودن گفتیم منابع اشتراکی هست

سرویس های ما بدون هیچگونه عیب سخت افزاری و نرم افزاری میباشد

با تشکز از نوع انتقاد شما کاربر عزیز

اشتراکی !!!

خوب هست.

سلام
چرا الکی ایراد میگیرید!!!ایشون اصلا دوست داره سرور مجازی مجانی بده خب ماله خودشه عشقش میکشه میده اختیار ماله خودشو داره.هرکی سرویس بهتری داشته باشه و قیمتش هم خوب باشه مطمیننا موفق تره.این جناب داره قیمت سرورشو به اندازه کیفیتش میده.دیگه اگه این سرور اشتراکی استفاده بشه حداقل سهمی که به شما میوفته رم 384 هست دیگه.الان قیمت سرور مجازی رم 256 حداقل 10 تومنه.دیگه چه چیزی از این بهتر میخواید؟!!!شما اگه بری از کسی یک وی پی اس بخری برای سرور ولی بهت نمایندگی بده ولی اخلاقش خوب باشه خیلی میرزه تا اینکه بهت همون وی پی اسو بده ولی اخلاقش خیلی گند باشه.پس یکذره وضعیت رو بسنجید با وجود این همه گرونی ها و کاهش قدرت خرید مردم.

بله !!!!

اتفاقا من خریدم خیلی هم راضی ام و با ای دی ام از یه سرور دانلود تا 30 مگ هم سرعت دانلود داشتم و هنگ زیادی نداشتم.

2 هفته دیگه که سرور پر شد منتظر نظرتون هستم.

آخه چرا تو کار مردم سنگ خورده میریزید عشق می کنن حال میکنن مفت بدند به کسی هم مربوط نمیشه

سنگ خورده کسی داره میندازه که داره کار فقیه رو خراب میکنه و باعث بی اعتمادی خریداران به تمام فروشنده ها میشه

در ضمن عزیزانی که میپن تاپیک ایشون هست کسی حق نداره بیاد پست بده ... ! اینجا انجمن گفتوگو هست و در هیچ جای قوانین نیومده که تاپیک های فروش سند به نام استارتر خورده ...
این صحبت دور از اصل و پایه انجمن های گفتگو هست.

پیشنهاد میکنم در انجمن هایی مثل PT و PW فعالیت کنید تا شاید کمی آشنا بشید که کار مدیریت انجمن فقط به خودنون ریپورت ها محدود نمیشه که فرت و فرت پست delete کنن.

majidisaloo1
March 21st, 2013, 00:45
این پست های طولانی فقط ازهایپر سرور برمیاد
یعنی سرت درد میکنه واسه پست طولانی
توی نمایشگاه هم متوجه این خصوصیتت شدم

از فروشنده به خدا خیلی خوشم اومد دلیلش هم اخلاقش بود که اصلا به حرف های دیگه جواب هم نمیدهد
باید ازش کمی در این باره یاد بگیرم
هایپر جوب روی هر سرور به عقیده من روی هر هاردش دیگه خودش رو بکشه باید 15 تا سرور داد که اون هم مخلوطی از ویندوز و لینوکس و میکروتیک باشه تا توازن برقرار بشه اینکه همه ویندوز باشد شاید 7-8 تا هم زیاد باشه
دیتا شک هم اگه مخلوط بخواهین روی هر هارد 15 تا نورمالش است و بیش از اون موجب بالا رفتن نارضایتی و حجم تیکت ها میشه که اصلا خوش آیند نیست

kingserver
March 21st, 2013, 00:47
به کاربرانی که قصد خرید و سوالات قبل از خرید دارند جواب داده خواهد شد

به کاربرانی که میخواهن تاپیک را به چالش بکشند و مسیر فروش رو تغییر بدن هچ چوابی داده نخواهد شد

DATAFARM.IR
March 21st, 2013, 00:55
هایپر جوب روی هر سرور به عقیده من روی هر هاردش دیگه خودش رو بکشه باید 15 تا سرور داد که اون هم مخلوطی از ویندوز و لینوکس و میکروتیک باشه تا توازن برقرار بشه اینکه همه ویندوز باشد شاید 7-8 تا هم زیاد باشه
دیتا شک هم اگه مخلوط بخواهین روی هر هارد 15 تا نورمالش است و بیش از اون موجب بالا رفتن نارضایتی و حجم تیکت ها میشه که اصلا خوش آیند نیست

من روی هر هارد RE4 وسترن 5-6 مجازی می‌زدم، باز هم زیرش به پت‌پت کردن می‌افتاد، 15 سرور روی دیتاشیک؟ هارد توشیبای 5400 یا 7200 دور مخصوص دسکتاپ واقعاً قد این صحبت‌ها نیست(بنده اولین کسی بودم که سراغ همین دیتاشیک رفتم، 2سال پیش، زمانی که فقط یک ریسلر ساده WSI بود)

از استارتر هم پوزش می‌طلبم، امّا پیشنهاد می‌کنم روی vmware این‌کار رو نکنید...

majidisaloo1
March 21st, 2013, 01:13
من روی هر هارد RE4 وسترن 5-6 مجازی می‌زدم، باز هم زیرش به پت‌پت کردن می‌افتاد، 15 سرور روی دیتاشیک؟ هارد توشیبای 5400 یا 7200 دور مخصوص دسکتاپ واقعاً قد این صحبت‌ها نیست(بنده اولین کسی بودم که سراغ همین دیتاشیک رفتم، 2سال پیش، زمانی که فقط یک ریسلر ساده WSI بود)

خوب گفتم که ویندوز آره 6-7 تا کافیه اما در کنارش میکروتیک و لینوکس هم میاد که میشه اوکی کرد
من دیتا شک دارم بدون مشکل هست البته نمیشه گفت هیچ کندی نیست اما خیلی مناسب است با 15 تا ئی پی اس در هم که مثلا 5-6 تاش میکروتیک است

viasky
March 21st, 2013, 01:14
الان من 27 تا سرویس زدم روی یک سرور با 2 تا هارد
واقعا بحث هارد خیلی از رم هم مهمتره....
اصلا اگه هارد خوب باشه و شلوغ نباشه به احتمال زیاد اصلا کاربر متوجه اورسل هم نمیشه(مگر در ومواقع خواص)

sefaresh68
March 21st, 2013, 01:32
بیشتر کاربراشون که راضی هستن

HyperServer
March 21st, 2013, 01:41
به کاربرانی که قصد خرید و سوالات قبل از خرید دارند جواب داده خواهد شد

به کاربرانی که میخواهن تاپیک را به چالش بکشند و مسیر فروش رو تغییر بدن هچ چوابی داده نخواهد شد

جوابی ندارید که بدید...

خدا به راه راست هدایت کنه هممون رو با هم !

HyperServer
March 21st, 2013, 01:48
این پست های طولانی فقط ازهایپر سرور برمیاد
یعنی سرت درد میکنه واسه پست طولانی
توی نمایشگاه هم متوجه این خصوصیتت شدم

از فروشنده به خدا خیلی خوشم اومد دلیلش هم اخلاقش بود که اصلا به حرف های دیگه جواب هم نمیدهد
باید ازش کمی در این باره یاد بگیرم

شما خوندید پست بنده رو ؟

خوب گفتم که ویندوز آره 6-7 تا کافیه اما در کنارش میکروتیک و لینوکس هم میاد که میشه اوکی کرد
من دیتا شک دارم بدون مشکل هست البته نمیشه گفت هیچ کندی نیست اما خیلی مناسب است با 15 تا ئی پی اس در هم که مثلا 5-6 تاش میکروتیک است

الان من 27 تا سرور زدم روی یک سرور با 2 تا هارد
واقعا بحث هارد خیلی از رم هم مهمتره....
اصلا اگه هارد خوب باشه و شلوغ نباشه به احتمال زیاد اصلا کاربر متوجه اورسل هم نمیشه(مگر در ومواقع خواص)

وسترن به صورت ترکیبی تا 25 سرور مجازی رو هم کشش داره..البته اکثرا کار خاصی با هارد نباید داشته باشند

بیشتر کاربراشون که راضی هستن

رضایت که تا 2 ساعت یا 2 روز یا 2 هفته باشه رو نمیشه جامعه آماری قرار داد...

چه افراد راضی چه افراد ناراضی ....شاید کمتر از 10% اون هایی باشند که سرویس دارند...شاید خیلی ها هستند که سرویس گرفتند و براشون بلا استفاده بوده و 10 تومن هم که دیگه پیتزا هم نمیدن بخوری براشون ارزش نداشتند بیان اینجا وقت بزارن پست بدن ...
پیتزا که نمیدن ...چه برسه به یک ماه سرور مجازی با رم 2 گیگ + پشتیبانی 24 ساعته از یاهو و تیکت ... ! البته از اتاق فرمان اشاره میکنند که دارن میدن ... :دی

viasky
March 21st, 2013, 01:51
آقا دقیقا ما چه کار کنیم؟
مثل این آقا بفروشیم یا همون 1 گیگ 27 تومان خودمون؟

majidisaloo1
March 21st, 2013, 02:00
آقا دقیقا ما چه کار کنیم؟
مثل این آقا بفروشیم یا همون 1 گیگ 27 تومان خودمون؟

عیسی به دین خود ، موسی به دین خود
هر کس ایده کاری منحصر به خودش را دارد

شما خوندید پست بنده رو ؟

بله

alidini
March 21st, 2013, 12:48
دوست عزیز شما چند چندی این وسط سرور گرفتی؟ نگرفتی برو سرت به کار خودت باشه برو قیمت هاتو اصلاح کن تا بیان از تو هم بخرن حالا برو اون تایپک یه هفته پیشتو جمع کن که یه نفر هم توش پست نداده.

kingserver
March 21st, 2013, 15:36
سلام علیکم

سرور سوم وی گیگ پر شده است

در حال تهیه سرور چهارم هستیم

سفارش پذیرفته نمیشود

پیش فروش خواهیم داشت

منتظر پیشنهاد جدید ما باشید

kingserver
March 21st, 2013, 19:29
سلام علیکم

سرور چهارم وی گیگ سفارش داده شد

مشخصات سرور قوی وی گیگ به شرح ذیل است:

https://www.datashack.net/images/opteron.png
Opteron 6234
2.6GHz
12 Cores/ 12 Threads

64GB DDR3

2x2TB

پیش خرید سرور:
کاربرانی که قصد خرید سرور مجازی دارند از لینک ذیل سفارش دهند

http://www.portal.vgig.ir/cart.php?gid=5

سرور 24 الی 72ساعت اینده تحویل داده میشود

alishamekhi
March 22nd, 2013, 00:13
سرور دریافت شد

سرعت و پورت بسیار عالیه

ممنون از ایشون

mehdi.gh
March 22nd, 2013, 00:33
سلام
من اصلا قصد دخالت ندارم به کار استارتر عزیز فقط خواستم یک نکته ای رو بگم
یکی میاد تو کاری میخواد همیشگی تو این کار بمونه
همیشه به فکر افزایش کیفیت هستش و میخواد همیشه تو اون کار باشه
اما یکی میاد با کیفیت کم سرویس میده و هزینه کم که فکر نکنم تو این کار ماندگار بمونه
من به شخصه از یکی از ارایه دهنده ها سرویس داشتم انقدر راضی بودم که همیشه اون شرکت رو به بقیه هم پیشنهاد میکنم
اما کیفیت کم باشه فکر نکنم کسی پیشنهاد بده کیفیت پایین رو
موفق باشید

sefaresh68
March 22nd, 2013, 06:32
سلام علیکم

سرور چهارم وی گیگ سفارش داده شد

مشخصات سرور قوی وی گیگ به شرح ذیل است:

https://www.datashack.net/images/opteron.png
Opteron 6234
2.6GHz
12 Cores/ 12 Threads

64GB DDR3

2x2TB

پیش خرید سرور:
کاربرانی که قصد خرید سرور مجازی دارند از لینک ذیل سفارش دهند

سرور 24 الی 72ساعت اینده تحویل داده میشود

یک سرور مجازی سفارش دادم

omiddisslove
March 22nd, 2013, 10:04
لطفا من رو روشن کنید
تو برو د ز دیت رو بکن مجید جون برو برو برو یوزرات رو ای پی شونو ببند تا یه موقع که یه کره ظروری دارن تو سرور بیان بات دعوا کنن اونم شبه سال تحویل برو عمو د ز ده

omiddisslove
March 22nd, 2013, 10:12
بله به کسی مربوط نیست اما آشکار کردن کار ایشون به کاربرانی که میخواهند خرید کنند مربوط است
ما باید به هم نوعانمون کمک کنیم نه اینکه بندازیمشون داخل چاله ....
اگه اشکار کردن به تو مربوطه پس جونه عزیزت برو تو صفحه اصلی سایتت بنویس شبه سال تحویل چیکار کردین شما و همکاراتو(کارگراتون)

kingserver
March 22nd, 2013, 12:49
یک سرور مجازی سفارش دادم

متشکرم

لطفا در بخش پشتیبانی تیکت باز کنید و نوع سیستم عامل درخواستی خود را مظرح کنید

پیش فروش ادامه دارد

kingserver
March 22nd, 2013, 13:36
ممنون از سرورتون
خیلی عالیه من که کاملا رضایت از سرویس شما دارم:113:

خواهش می کنم - محبت دارین

انشالاه که همیشه راضی باشین

electro
March 22nd, 2013, 13:41
سرویسی که به من دادن خوبه خدایی
هر موقع مشکلی هم بوده سریع حل کردن
راضیم خدایی

gigarayaneh
March 22nd, 2013, 13:56
آقا ما امروز سفارش دادیم کی تحویل می دهید!

kingserver
March 22nd, 2013, 13:58
آقا ما امروز سفارش دادیم کی تحویل می دهید!

سلام

عیدتون مبارک

انشالاه 24ساعت اینده

Vahid_ath
March 22nd, 2013, 14:20
چه رنج آیپی هایی دارید/

kingserver
March 22nd, 2013, 14:22
چه رنج آیپی هایی دارید/

رنج های ای پی متفاوت هست

شما برای چه کاری نیاز دارید؟

PCcamp.Ir
March 22nd, 2013, 15:49
سلام
اقا من یکی میخام فقط برای دانلود و آپلود فایل.
ای دی : PCcamp.Ir_Modir@yahoo.com

kingserver
March 22nd, 2013, 16:15
سلام

اقا من یکی میخام فقط برای دانلود و آپلود فایل.
ای دی : PCcamp.Ir_Modir@yahoo.com

سلام علیکم

میتونین سفارش بدین و هزینه را پرداخت کنید (پیش خرید) تا سرور اماده بشه و تقدیمتون بشه سرویستون

kingserver
March 22nd, 2013, 16:48
یکی از کاربرانی که داریم و مشکل رو براشون رفع کردیم

مشکلشون این بود که میگن سرور خرابه سرعتش پایینه فایل آپلود نمی کنه

رفتم داخل سرور مجازی ایشون دیدم به به سرور مجازی با سیستم خونه که دارن اشتباه گرفتن

سرور میدیم واسه کار های خاص

http://p30up.ir/up/niwd0t6cvitpkfm81rgo.gif

بعضی از کاربران این مدلی هستن بعدا میان مین سرویس کیفیت نداره راضی نیستیم حرومت باشه

ممنون از نظر سازندشون

موفق باشید

agha_mehran
March 22nd, 2013, 18:09
سلام
شما کانفیگ ibs هم انجام میدید، کی سرور آماده تحویل میشه

PCcamp.Ir
March 22nd, 2013, 21:04
اقا سفارش دادم.
ای دی یاهو دارین؟

kingserver
March 22nd, 2013, 21:40
اقا سفارش دادم.
ای دی یاهو دارین؟

سلام

انشالاه 24ساعت اینده تحویل داده خواهد شد

متشکرم

moheen2712
March 23rd, 2013, 02:31
ای وای.................

آقا کلا 13 گیگ هارد میدن که ویندوزت رو هم نمیتونب آپدیت کنی و اینکه سرعت دانلود 1مگ بیشتر نیست من دارم کلا مشکل هارد داره بقیه چیز هاش تقریبا خوبه

viasky
March 23rd, 2013, 06:58
همش 10 هزارتومنه
سخت نگیرید

ghasem.fattahpour
March 23rd, 2013, 13:06
سلام. آقا من پرداخت کردم کی سرویسم رو تحویل می گیرم؟

kingserver
March 23rd, 2013, 14:17
سلام. آقا من پرداخت کردم کی سرویسم رو تحویل می گیرم؟

سلام علیکم

انشالاه امشب

منتظر تحویل سرور از طرف دیتاسنتر هستیم فعلا تحویل ندادن

با تشکر

amer
March 23rd, 2013, 15:38
.........

networkgostar
March 23rd, 2013, 19:18
آقا ما یه سرور گرفتیم یه 2 روز که درگیر ویندوز سرور بودیم که سی پی یوش همش رو 100% بود الان اون مشکل حل شده.....

درایو ویندوز کلا 13 گیگ جا داره که بعد از نصب ویندوز 2008 حدود 2 گیگ جای خالی میمونه ویندوز رو آپدیت کردیم درایو سی پر شده هیچ کار دیگه ای نمیشه کرد به آقای وی گیگ تیکت دادیم که آقا یه 10-15 گیگ هارد به ما بده پولش رو دادیم و بهش گفتیم به سی اون 10 گیگ رو اضافه کن.....
آقا اومده یه درایو درست کرده 10 گیگ هرچی هم تیکت میدیم که آقا اون 10 گیگ رو بده به سی جواب مارو نمیده :(

ghasem.fattahpour
March 23rd, 2013, 20:23
آقا شب شد! و ما همچنان منتظر.

godman757
March 23rd, 2013, 20:45
آقا ما یه سرور گرفتیم یه 2 روز که درگیر ویندوز سرور بودیم که سی پی یوش همش رو 100% بود الان اون مشکل حل شده.....

درایو ویندوز کلا 13 گیگ جا داره که بعد از نصب ویندوز 2008 حدود 2 گیگ جای خالی میمونه ویندوز رو آپدیت کردیم درایو سی پر شده هیچ کار دیگه ای نمیشه کرد به آقای وی گیگ تیکت دادیم که آقا یه 10-15 گیگ هارد به ما بده پولش رو دادیم و بهش گفتیم به سی اون 10 گیگ رو اضافه کن.....
آقا اومده یه درایو درست کرده 10 گیگ هرچی هم تیکت میدیم که آقا اون 10 گیگ رو بده به سی جواب مارو نمیده :(

فکر نمیکنم بشه حجم VMDK رو اضافه کرد. (مطمئن نیستم شاید راهی باشه)، ولی شما میتونی اون درایو جدید رو پاک کنی و روی درایوی که میخای اکستندش کنی.

با پوزش از kingserver برای دخالت در تایپکشون ;)

viasky
March 23rd, 2013, 20:53
بله میشه اضاف کردم
اما مهم اینه که این فضا بهتون اختصاص داده شده
خودتون باید برید دنبال ادغام کردنش ( به پشتیبانی ارتباطی پیدا نمیکنه)

majidisaloo1
March 23rd, 2013, 21:05
فکر نمیکنم بشه حجم VMDK رو اضافه کرد. (مطمئن نیستم شاید راهی باشه)، ولی شما میتونی اون درایو جدید رو پاک کنی و روی درایوی که میخای اکستندش کنی.

با پوزش از kingserver برای دخالت در تایپکشون ;)

میشه

مشکلی ندارد

PCcamp.Ir
March 23rd, 2013, 21:05
من دیشب سفارش دادم اما هنوز.....

ghasem.fattahpour
March 24th, 2013, 00:50
با احترام
آقا صبح فرمودید سرور آماده نشده و شب تحویل می دهید. توی چت هم هر چی پیام دادم پاسخی نگرفتم. من هنوز هم منتظر هستم و چیزی تحویل نگرفتم.
لطفا بررسی نمایید. تشکر.

networkgostar
March 24th, 2013, 01:05
دوستان مرسی اما کلا درایو سی 0 کیلوبیت فضا داره هیچ کاری نمیتونم بکنم ویندوز رو آپدیت کردم شر شد واسمون :(

kingserver
March 24th, 2013, 01:10
سلام علیکم

سرور پنجشنبه سفارش داده شده بود

مدت زمان تحویل سرور 24 الی 72ساعت کاری میباشد 48ساعت گذشته و سرور تحویل ما ندادن دیتاسنتر 24ساعت کاری مونده منتظر هستیم تا سرور تحویل داده شود

شنبه و یکشنبه هم دیتاسنتر تعطیل هست

این رو به کاربران بگم از موقعی که سرور تحویل بگیریم و بعد سرورمجازی را اماده کنیم و در تیکت به کارب تحویل بدیم تاریخ سروریس فعال خواهد شد

صحبتی که با دیتاسنتر داشتیم و جواب دادند تحویل سرور دوشنبه هست سرور تموم کرده بودن مدلی که خریداری کردیم

پیش فروش سرور مجازی امریکا همچنان ادمه دارد تحویل سرور سه شنبه به کاربران جدید

با صبر خود به ما کمک کنید تا سرویس شما را در کوتاه ترین زمان پس از تحویل سرور از طرف دیتاسنتر تقدیم شما کاربر عزیز بکنیم

elmizina
March 25th, 2013, 22:17
دوتا رم 2 گیگ چند میشه؟

kingserver
March 26th, 2013, 00:42
سلام علیکم

سرور امروز دوشنبه بود تحویل ندادن موجودی نداشتن و ما منتظر هستیم تا تحویل بدن و سرویس کاربران که پیش خرید زدند تحویل بدیم

متن اخرین جواب دیتاسنتر:

Hello, we're unable to order all the required parts for this build until Monday.
We'll update you with the login information as soon as your server is ready.

پیش فروش رو فعلا انجام نمیشه و فروش هم فعلا نداریم تا سرور تحویل داده بشه و همچنان فروش را ادامه بدیم

لطفا شکیبا باشین

kingserver
March 26th, 2013, 03:14
سلام علیکم

ساعت 3:13 دقیقه صبح روز سه شنبه 6فروردین 1392 سرور تحویل داده شد

در حال اماده سازی سرویس های کاربران که پیش خرید کرده اند هستیم

فروش زا ساعت 2 بعد از ظهر شروع میشود

با تشکر از صبر فروان کاربران عزیز

PCcamp.Ir
March 26th, 2013, 09:39
خدا رو شکر
ما منتظریم....

G-Server
March 26th, 2013, 11:04
ببخشید می تونیم هارد رو ارتقا بدیم؟
در 5 گیگ هارد چقد در میاد؟
ممنون...

kingserver
March 26th, 2013, 14:04
12097
سرعت دانلود پورت 1gps در دیتاسنتر دیتاشک

ببخشید می تونیم هارد رو ارتقا بدیم؟
در 5 گیگ هارد چقد در میاد؟
ممنون...

10گیگ هارد اظافی ماهیانه:3هزارتومان

دوتا رم 2 گیگ چند میشه؟

20 هزارتومان

TraBianX
March 26th, 2013, 17:12
الان ساعت 5 ولی هنوز vps را تحویل ندادید

kingserver
March 26th, 2013, 17:16
الان ساعت 5 ولی هنوز vps را تحویل ندادید

در حال انجام بعضی تغییرات رو سرور اختصاصی هستیم

عزیزان صبر کنند یکی یکی سرور تحویل میدیم

غصه نداره دیگه
من از الان ساعت:5:16 دقیقه یک سره هستم تا ساعت 5صبح

PCcamp.Ir
March 26th, 2013, 20:48
ما تحویل گرفتیم.
ممنون از kingserver عزیز

S3CreT
March 26th, 2013, 21:03
میشه مشخصات سرورو بگین
و اینکه چند تا یوزر میزبانی میکنین رو هر سرور
ممنون

kingserver
March 26th, 2013, 21:52
سلام علیکم

سرور های مجازی کاربران که پیش خرید کرده اند تحویل داده شد

فروش ادامه دارد

لینک سفارش سرور در پست اول گذاشته شده است

مشخصات سرور هم در پست های قبل گفته شده

تعداد کاربر هم حد اقل 30کاربرهست

G-Server
March 26th, 2013, 22:55
منم تحویل گرفتم خیلی ممنون دوست عزیز...
زحمت کشیدید.

S3CreT
March 27th, 2013, 01:22
ممنون فقط حداقل کاربر که زیاد اهمیتی نداره
حداکثر چند کاربر روی هر سرور میارین؟

98patogh
March 27th, 2013, 01:34
ما الان از سرویس های شما می خوایم چه کنیم ؟

رم 2 گیگ دارید هنوز از آمریکا ؟

alirezabaghi
March 27th, 2013, 01:34
منم تحویل گرفتم . خیلی عالیه سرعتش . ممنون

baranblog
March 27th, 2013, 02:07
دستت درد نکنه سرور من رو هم تحویل دادن
پشتیبانی عالی ، کیفیت عالی

kingserver
March 27th, 2013, 02:11
منم تحویل گرفتم خیلی ممنون دوست عزیز...
زحمت کشیدید.

دستت درد نکنه سرور من رو هم تحویل دادن
پشتیبانی عالی ، کیفیت عالی

منم تحویل گرفتم . خیلی عالیه سرعتش . ممنون

خواهش می کنم دوستان انجام وظیفه هست

ما الان از سرویس های شما می خوایم چه کنیم ؟

رم 2 گیگ دارید هنوز از آمریکا ؟

سفارش بدین لینکس سفار شپست اول گزاشته شده هزینه ماهیانه:10 هزارتومان

TraBianX
March 27th, 2013, 07:29
مرسی
به من هم تحویل دادن
:x

kingserver
March 27th, 2013, 11:17
مرسی
به من هم تحویل دادن
:x

خواهش می کنم

ببخشید یکم دیر شد

موفق باشین

agha_mehran
March 27th, 2013, 11:40
با سلام
شما kerio هم نصب می کنید ؟

Shayanzez
March 27th, 2013, 12:56
سلام اقا kerio هم كانفيگ ميكنيد؟ اگر ميكنيد روي ويندوز هم ميكنيد؟

rahaward
March 27th, 2013, 13:22
تنها کسی تو این کار دیدم که هم قیمت خوب میده هم کیفیت خوب . از خیلی ها سرور گرفتم اما این سرور با این قیمت عالیه
سرور منو تو 10 مین تحویل داد

kingserver
March 27th, 2013, 14:31
تنها کسی تو این کار دیدم که هم قیمت خوب میده هم کیفیت خوب . از خیلی ها سرور گرفتم اما این سرور با این قیمت عالیه
سرور منو تو 10 مین تحویل داد

خواهش می کنم

سلام اقا kerio هم كانفيگ ميكنيد؟ اگر ميكنيد روي ويندوز هم ميكنيد؟

با سلام
شما kerio هم نصب می کنید ؟

سلام از طریق ایدی با من در ارتباط باشین برای سوال هاتون:vgig@rocketmail.com

pishva_ghazi
March 27th, 2013, 16:01
دوستان من سرور دیگر رو از کینگ سرور گرفتم
به اقا مهدی گفتم سرعت سرورت مشکل داره
این هم گفتگوی بین من و ایشان
http://s2.picofile.com/file/77051766...3333333333.jpg (http://s2.picofile.com/file/7705176662/3333333333333333333333.jpg)
بعد گفتگو .. چند دقیقه بعد مشکل حل شد ...

درک و فهم این فروشنده رو نگاه کنید/// فرق بین اقای علی رضا http://www.webhostingtalk.ir/f15/75478/index12.html و این اقا مهدی گل رو خود شما ببینید

kingserver
March 27th, 2013, 16:03
http://www.webhostingtalk.ir/attachments/f15/12141-%D9%81%D8%B1%D9%88%D8%B4-%D9%88%DB%8C%D8%B2%D9%87-%D8%B1%D9%85-2%DA%AF%DB%8C%DA%AF-%D9%85%D8%A7%D9%87%DB%8C-10-%D9%87%D8%B2%D8%A7%D8%B1%D8%AA%D9%88%D9%85%D8%A7%D 9%86-80%25-%D8%AA%D8%AE%D9%81%DB%8C%D9%81-%D8%B3%D8%A7%D9%84-1392-user-motakhalef-gif

کاربر محترم راست میگیویند

یکی از کاربرا یش از اندازه داشتن از پورت استفاده میکردن

سرویس مسدود شد و مشکل بر طرف گردید

gigarayaneh
March 27th, 2013, 20:19
آقا خبری از وی پی اس نشد! خیلی طول کشید تحویلش کی میشه!!!

kingserver
March 27th, 2013, 21:11
آقا خبری از وی پی اس نشد! خیلی طول کشید تحویلش کی میشه!!!

سرم شلوغه

اگر تیکت زدین و سیستم عاملتون رو گفتین در پورتال بهتون میدم

یکمی صبر داشته باشین

ممنون

glasswall
March 27th, 2013, 23:27
سلام
آقا متشکرم در مدت کمتر از 12 ساعت تحویل گردید .

kingserver
March 28th, 2013, 00:56
سلام
آقا متشکرم در مدت کمتر از 12 ساعت تحویل گردید .

سلام

بلخره پیش میاد بعی مواقع خیلی سرم شلوغ میشه نمیرسم سریع سرویس بدم

با تشکر از صبرتون

مفوق باشین