دوستان وی پی اس دریافت شد
چند نکته برای دوستانی که میخواهند سفارش دهند
پورت سرور برای دانلود خوبه میتوانید تا 15 مگابایت در ثانیه دانلود کنید (البته تست من بود)
حجم هارد باقی مانده برای انجام کارها 3 گیگ خواهد بود
البته به نظر من با قیمت 10 هزارتومان ماهیانه خیلی خوبه ولی برای کارهای حرفه ای باید پنل بالاتری بگیرند چون احتمال کم آورند هارد و سی پی یو هست!
hostorder
March 29th, 2013, 18:04
یک عدد وی پی اس خریداری شد ............
bakuryu
March 29th, 2013, 18:09
.....................
shahnazari
March 29th, 2013, 21:16
یه سرور دیگه هم از این همکار با حالمون گرفتیم
دم شما گرم
کارش درسته
Shayanzez
March 29th, 2013, 23:41
اخلاااق که ۲۰ ولی هنوز منتظرم سرورو تحویل بدن :101:
fardahosting98
March 30th, 2013, 00:01
منم امروز از ایشون وی پی اس تهیه کردم در عرض نیم ساعت تحویل دادند
mahdkoosh
March 30th, 2013, 14:49
ضمن سلام و تبریک سال نو و آرزوی سلامتی و توفیق روز افزون برای یکایک شما
منو ببخشید قصد ارسال اسپم ندارم چون دقایقی پیش سفارش دادم اما بعد دیدن تمامی پیغامها و ارسالهای دوستان لازم دونستم چند نکته عنوان کنم :
دوست عزیزمون kingserver مثل خیلی از دوستان دیگه افر و تعرفه خدمات خودش رو اعلام و شروع به ارائه خدمات کرده ، اولاً بحث قیمت یه بحث ثابت نیست و قطعاً هر کس اقدام به ارائه خدماتی میکنه به تمامی جوانب نگاه کرده و با دید باز وارد تجارت میشه در غیر اینصورت قطعاً با شکست مواجه میشه ، بعضی از گفته ها منطقی و بعضی خالی از هر بی طرفی و عدالتی گفته شده ، مشکلات ، عیب و ایراد سرویس مربوط به سایت و بخش پشتیبانی خدمات دهنده و پیگیری مسئله تا رفع مشکله نه اینکه خدایی نکرده از هر اهرمی برای تخریب و تضعیف رقبا استفاده بشه صرفاً برای قیمت پایینتر و ... شاد و پیروز و سر بلند باشید.
با توجه به تمامی پست ها ، بنده جزء خریداران سرورهای ایشون بودم اونم 2 سرور ( علتش این بود سرور شماره 1 در هفته اول بیش تر از اون چیزی که فکر میکردم کارمو راه مینداخت ) خلاصه به هر علتی سرور شماره 1 در همون پایان هفته اول از دسترس خارج شد و ... و سرور دوم هم بعد از گذشت 3 روز غیر قابل استفاده ! من اطلاعات کاملی در مورد اورسل و دستکاری در منابع سرور ندارم گرچه تیتر همین تاپیک خودش وسوسه انگیزه و کلاً انسن موجودیست طماع ( غیر اینه ؟ ) در هر صورت به این نتیجه رسیدم سرورهای مجازی جدیدی از فروشنده معتبر تهیه کنم و حقیقت امر باید بگم از ماست که بر ماست . هیچ چیز بی دلیل ارزان نیست و هیچ چیز بی دلیل گران ! این آقا خوب یا بد فروشندس اما یکم ازش دلخورم چون با مشتری رو راست نیست من تازه کار نیستم بخش قابل توجهی از سرورهای IRC ایران دست منه و کلاً با تماس ها و ارتباط با دیتا سنتر آشنا هستم ، حد اقل در 3 سال فعالیت جدی اینو خوب فهمیدم هیچ دیتا سنتری نمیاد اول کار 1 ماه سرور رو ساسپند کنه ! اینطور باشه همشون از نون خوردن میوفتن و باید کاسه گدایی بگیرن دستشون گاهی با خودم فکر میکنم شاید این آقا سرویس تست میگیره و مثلاً 48 ساعته یا 72 ساعته تحویل بعضیامون میده و کلاً منابع ودش بسیار محدوده و نا چاره از یه ترفندی همه مشتریا رو حتی برای گرفتن پول ماه اول نگه داره !!! هستند خیلی ها از این کارا انجام میدن اما من اصلاً قصدم اتهام نیست. در هر صورت مشکلی که من می بینم عدم تعهد فروشنده نسبت به مشتری و پشتیبانی ضعیفه ( موفق و پیروز باشید )
kingserver
March 30th, 2013, 14:59
سلام علیکم
سرویس کاربران که سفارش داده بودند تحویل داده شد
بعضی از کاربران قصد خرید تعداد ای پی در روز های اینده رو داشتن
به اطلاع عموم میرسونم ای پی ها در حال تموم شدن هست و تعداد خیلی خیلی کمی موجود هست اگر کسی چند سرور میخواد مثلا 5تا یا ........... میتونن هزینه سرویس راپرداخت کنن و در روز های اینده ای پی تهیه شود و سرویس هاشون داده شود
لطفا قبل از خرید سرویس تعداد از طریق یاهو یا تیکت سایت با بنده در تماس باشید بدون هماهنگی قبلی سرور مجازی تعداد بالا نمیفروشیم
کسانی هم که یک سرور میخرن به صورت معمولی همچنان فروش ادامه دارد
با تشکر
Shayanzez
March 30th, 2013, 17:16
شدیدا تایید میشن . هم از نظر پشتیبانیو اخلاق و هم از نظر کیفیت
masoud-h
March 30th, 2013, 18:21
امکان تست وجود داره
میخواهم برنامه kerio روش نصب کنم
سرعت سرور باید خوب باشه که ویندوز کرش نکنه همش
پنل ریبوت هم میدین ؟
p30speed
March 31st, 2013, 02:00
دوست عزیز الان سفارش بدم کی تحویل میدید
ویندوز 2003
kingserver
March 31st, 2013, 02:01
سلام
چه سیستم عاملی میخواین؟
kingserver
March 31st, 2013, 02:07
ویندوز 2003
سلام
15 الی 30 دقیقه
سفارش بدین پرداختتون هم بزنین
mahdkoosh
March 31st, 2013, 14:28
سرور مجازی دیروز سفارش داده شد و نهایتاً 20 دقیقه بعد تحویل گردید . پاسخ تیکت ها و بر طرف کردن مشکلات بسیار سریع و بموقع صورت گرفت و کیفیت سرویس قابل قبوله جای تشکر و قدردانی داره از دوست خوبمون kingserver
با توجه به تمامی پست ها ، بنده جزء خریداران سرورهای ایشون بودم اونم 2 سرور ( علتش این بود سرور شماره 1 در هفته اول بیش تر از اون چیزی که فکر میکردم کارمو راه مینداخت ) خلاصه به هر علتی سرور شماره 1 در همون پایان هفته اول از دسترس خارج شد و ... و سرور دوم هم بعد از گذشت 3 روز غیر قابل استفاده ! من اطلاعات کاملی در مورد اورسل و دستکاری در منابع سرور ندارم گرچه تیتر همین تاپیک خودش وسوسه انگیزه و کلاً انسن موجودیست طماع ( غیر اینه ؟ ) در هر صورت به این نتیجه رسیدم سرورهای مجازی جدیدی از فروشنده معتبر تهیه کنم و حقیقت امر باید بگم از ماست که بر ماست . هیچ چیز بی دلیل ارزان نیست و هیچ چیز بی دلیل گران ! این آقا خوب یا بد فروشندس اما یکم ازش دلخورم چون با مشتری رو راست نیست من تازه کار نیستم بخش قابل توجهی از سرورهای IRC ایران دست منه و کلاً با تماس ها و ارتباط با دیتا سنتر آشنا هستم ، حد اقل در 3 سال فعالیت جدی اینو خوب فهمیدم هیچ دیتا سنتری نمیاد اول کار 1 ماه سرور رو ساسپند کنه ! اینطور باشه همشون از نون خوردن میوفتن و باید کاسه گدایی بگیرن دستشون گاهی با خودم فکر میکنم شاید این آقا سرویس تست میگیره و مثلاً 48 ساعته یا 72 ساعته تحویل بعضیامون میده و کلاً منابع ودش بسیار محدوده و نا چاره از یه ترفندی همه مشتریا رو حتی برای گرفتن پول ماه اول نگه داره !!! هستند خیلی ها از این کارا انجام میدن اما من اصلاً قصدم اتهام نیست. در هر صورت مشکلی که من می بینم عدم تعهد فروشنده نسبت به مشتری و پشتیبانی ضعیفه ( موفق و پیروز باشید )
(http://www.webhostingtalk.ir/member/12027/)
kingserver
March 31st, 2013, 18:49
سرور مجازی دیروز سفارش داده شد و نهایتاً 20 دقیقه بعد تحویل گردید . پاسخ تیکت ها و بر طرف کردن مشکلات بسیار سریع و بموقع صورت گرفت و کیفیت سرویس قابل قبوله جای تشکر و قدردانی داره از دوست خوبمون kingserver (http://www.webhostingtalk.ir/member/12027/)
خواهش می کنم کاری نکردم
سعی شده دراسرع وقت مشکلات کاربران و خریدار های عزیز رو حل کنیم
Scot
March 31st, 2013, 20:19
آقا کریو هم نصب می کنید روی سرور؟
kinder
March 31st, 2013, 22:28
پهنای باند تضمین شده حداقل روی هر وی پی اس چه قدره؟
kingserver
April 1st, 2013, 03:54
پهنای باند تضمین شده حداقل روی هر وی پی اس چه قدره؟
سلام
شما سرور مجازی برای چه کاری میخواین؟
kinder
April 1st, 2013, 15:45
سلام
شما سرور مجازی برای چه کاری میخواین؟
سلام
برای دانلود و آپلود
electro
April 1st, 2013, 20:25
سلام
امکان تحویل فوری دارید واسه امشب میخوام
لینوکس هم میدین ؟
با کریو
kingserver
April 1st, 2013, 20:33
سلام
امکان تحویل فوری دارید واسه امشب میخوام
لینوکس هم میدین ؟
با کریو
سلام
تحویل سرویس کم تر از 10دقیقه
به ایدی من در یاهو پیغام بدین:vgig@rocketmail.com
سلام
برای دانلود و آپلود
به ایدی من در یاهو پیغام بدین:vgig@rocketmail.com
mahdkoosh
April 2nd, 2013, 03:26
سرور دوم هم سفارش داده شد :113: و به سرعت تحویلم شد سپاس فراوان kingserver
(http://www.webhostingtalk.ir/member/12027/)
electro
April 2nd, 2013, 11:28
ما هم سرور دوم رو تحویل گرفتیم
سپاس فراوان
rezvani_a1
April 2nd, 2013, 12:06
من هم الان سفارش دادم.ایشالله که خوب باشه.
kingserver
April 2nd, 2013, 13:52
سلام علیکم
سرور چهارم وی گیگ پر شده است و ای پی ها تمام شده
سفارش جدید گرفته نخواهد شد و فعلا پیش فروش نداریم
کاربرانی که قبل از این اطلاعیه سرویس سفارش دادن سرویس تحویل داده خواهد شد
بزودی با پیش فروش و همین پیشنهاد برمیگریدم
موفق باشین
seoman
April 2nd, 2013, 21:07
نه دیگه این نشد ، این میشه نامردی !!! منم میخوام :((
Shayanzez
April 2nd, 2013, 21:51
اقا من باز سرور میخاسم :((((((:71:
kingserver
April 4th, 2013, 00:51
سلام علیکم
یک سرور جدید سفارش داده شده است با مشخصات ذیل
Opteron 6234
2.6GHz
12 Cores/ 12 Threads
64GB DDR3
512GB SSD + 2TB HDD
1Gps port
بزودی پیش فروش انجام خواهد شد و یک پیشنهاد جدید دیگر خواهیم داشت
networkgostar
April 4th, 2013, 11:50
آقا سرورتون دان شده
kingserver
April 4th, 2013, 11:56
آقا سرورتون دان شده
مشکلی دارین تیکت کنید
naserkhan
April 6th, 2013, 00:25
دلم نیومد نظرم رو نگم!
خداییش سرورهاشون حرف نداره از نظر سرعت و کیفیت حرف اول رو میزنند از آخر b-)
کلا سی پی یو رو 100 هست نمیشه کاری کرد
سرعت دانلود سرور بین 200-600 کیلوبایت بود
پشتیبانی هم در حد متوسط به پایین بود
پ.ن:سرور در جهت تست برخی نرم افزار ها خریداری شده
موفق باشید
PENOIL
April 6th, 2013, 00:30
دلم نیومد نظرم رو نگم!
خداییش سرورهاشون حرف نداره از نظر سرعت و کیفیت حرف اول رو میزنند از آخر b-)
کلا سی پی یو رو 100 هست نمیشه کاری کرد
سرعت دانلود سرور بین 200-600 کیلوبایت بود
پشتیبانی هم در حد متوسط به پایین بود
پ.ن:سرور در جهت تست برخی نرم افزار ها خریداری شده
موفق باشید
الان تعریف بود یا انتقاد؟ :دی
kingserver
April 6th, 2013, 00:41
هر کی دوست داره میاد تو تاپیکمون هر چی دلش میخواد میگه خوب بگه
ولی این رو بدونین ما مشکلات کاربران رو بر طرف می کنیم و مسئولیت پذیریم این کاربر هست که یا درخواست پرداخت هزینه سرویس می کنه یا سرویس ول می کنه میره یا میاد اینجا انتقاد های خودش رو انجام میده
ما به فکر مشکلات کاربران هستیم و مسئولیت قبول می کنیم در قبال سرویس دهی
پیش فروش 24الی 48ساعت اینده شروع خواهد شد و لینک سفارش فعال میشود
با تشکر
networkgostar
April 6th, 2013, 01:01
درست همون کاری که من کردم فقط واسه تست رم 2 گیگ سی پی یو ذغالی :d
ehsun
April 6th, 2013, 11:05
بنده دو روز هست که کلا down هستم!
تیکت هم زدم در انتظار پاسخ هست همچنان!
باقی زمان ها هم اونقدر تایم اوت هستم که یوزر ها قطع میشن و خودم حتی دسترسی به ریموت دسکتاپ هم ندارم
حداقل پنل ریبوت ارائه نکردن که بتونیم خودمون یه خاکی به سرمون بریزیم!
hrh
April 6th, 2013, 12:07
آقا ما داون شدیم تیکتم جواب ندادید :( داغون شدیمااا له له :دی یه کاری بکنید توروخدا
razavihost
April 6th, 2013, 12:09
آقا ما داون شدیم تیکتم جواب ندادید :( داغون شدیمااا له له :دی یه کاری بکنید توروخدا
ده هزار تومن دیگه ارزش اعتراض نداره.آش تموم شده
به هر اندازه پول بدین آش میخورید
HyperServer
April 6th, 2013, 12:35
بنده دو روز هست که کلا down هستم!
تیکت هم زدم در انتظار پاسخ هست همچنان!
باقی زمان ها هم اونقدر تایم اوت هستم که یوزر ها قطع میشن و خودم حتی دسترسی به ریموت دسکتاپ هم ندارم
حداقل پنل ریبوت ارائه نکردن که بتونیم خودمون یه خاکی به سرمون بریزیم!
سرور 64 گیگ رم و یک هارد 2 ترابایت و یک ssd...اونایی که رو ssd باشن شانس اوردن ...بقیه دیگه خدا به دادشون برسه ..!
naserkhan
April 6th, 2013, 13:16
الان تعریف بود یا انتقاد؟ :دی
تعریف مع*** :دی
هر کی دوست داره میاد تو تاپیکمون هر چی دلش میخواد میگه خوب بگه
ولی این رو بدونین ما مشکلات کاربران رو بر طرف می کنیم و مسئولیت پذیریم این کاربر هست که یا درخواست پرداخت هزینه سرویس می کنه یا سرویس ول می کنه میره یا میاد اینجا انتقاد های خودش رو انجام میده
ما به فکر مشکلات کاربران هستیم و مسئولیت قبول می کنیم در قبال سرویس دهی
پیش فروش 24الی 48ساعت اینده شروع خواهد شد و لینک سفارش فعال میشود
با تشکر
آقـــــــــــــــــــــــ ــا زمانی ک کاربر میاد تعریف میکنه خوبه انتقاد میکنه بده !!! :|
ده هزار تومن دیگه ارزش اعتراض نداره.آش تموم شده
به هر اندازه پول بدین آش میخورید
والا کلا آش نخوردیم پول هم فدای سرمون :دی
الان من چند تا سرور 512 دارم ک متوسط بین 30-35 تومن هزینه ی ماهیانه پرداخت میکنم.ناراضی هم نیستم چون ارزشش رو داره
بحث پول هم نیست اکثر فروشندگانی ک تو اینجا فعالیت میکنند و کیفیت سرورهاشون خوب هست شناخته شده هستند و قیمت هاشون هم نسبت به کیفیت منصفانه هست
اگر پنل بدن که راز استراتژیکشون بر ملا میشه
خوب گفتید از روز اول هی میگیم پنل - کنسول بدید میگن باشه الان دو هفتش در حال اماده سازیه :دی
ما ک کلا بیخیال شدیم سروهاشون در حد سیستم پنتیوم 2 هس سرعتشون هم در حد ا دی اس ال 128 مخابرات :دی
ایشالا خوب بفروشن
mahdkoosh
April 6th, 2013, 16:05
متاسفانه من هم دچار همین مشکل بودم و هر 2 سرور مجازی از دسترس خارج شد اما با مراجعه به بخش اخبار وب سایت vgig.ir مطلع شدم بعضی از دوستان که از ایشون سرویس گرفتن کم لطفی کردن و قواعد و قوانین دیتا سنترهارو نقض کردن ( بنا بر هر انگیزه و هدفی )که باعث suspend شدن سرویس شده ! :-s و طبیعتاً بین 24 تا 48 ساعت این وضعیت ادامه خواهد داشت.
پیشنهاد من به kingserver (http://www.webhostingtalk.ir/member/12027/) عزیز اینه برای جلوگیری از ضایع شدن حقوق دیگران برنامه یا راهکاری برای تشخیص و مسدود سازی سرویس اینچنین افراد قبل از اقدام دیتاسنتر در نظر بگیره :-s
agha_mehran
April 6th, 2013, 16:51
چرا بعضی ها اینقد جو میدن، خوب سرور دان شده دلیلشم که گقتن
خدایی شما جاهای دیگه که سرور میگیرید دان نشده تا حالا
منکه سه تاسرور دارم، راضیم هستم واقعا
نسبت به قیمتش واقعا خوبه
نصف اینایی که میان انجا جو میدن، همه همکارای این آقا هستن
baranblog
April 6th, 2013, 18:34
من چند ساله که با ایشون دارم کار میکنم و راضیم مگه برای بقیه تا حالا این مسایل پیش نیومده حالا باز ایشون مثل مرد دنباله رفع مشکله خیلی ها مثل وی پی اس پرشیا پول مردمو خوردنو رفتن خیلیا مثل جوان سرور کلی سرورو با بهونه بی خود بستن خیلیا مثل میزبانان سرور رو سر یک انتقاد بستند با کمال پررویی گفتن پولتو پس نمیدیم و خیلی ها که فقط پول میگرفتن و سرور نمیدادن مثل ...
behtash007
April 6th, 2013, 22:41
این مبلغ ثابته یا ماهای آینده عوض میشه ؟
HyperServer
April 6th, 2013, 23:02
من چند ساله که با ایشون دارم کار میکنم و راضیم مگه برای بقیه تا حالا این مسایل پیش نیومده حالا باز ایشون مثل مرد دنباله رفع مشکله خیلی ها مثل وی پی اس پرشیا پول مردمو خوردنو رفتن خیلیا مثل جوان سرور کلی سرورو با بهونه بی خود بستن خیلیا مثل میزبانان سرور رو سر یک انتقاد بستند با کمال پررویی گفتن پولتو پس نمیدیم و خیلی ها که فقط پول میگرفتن و سرور نمیدادن مثل ...
دوست عزیز....شاید جای این مورد اینجا نباشه ...اما چون مطرح کردید عرض میکنم...
این صحبت بنده رو نه دلیل بر جانب داری بزارید ...نه بر طرف داری نه چیز دیگه...
فقط میگم که اطلاع داشته باشید...
در مورد جوان سرور اتفاقی که افتاد رو اگر شاید برای aow دیگه ای می افتاد ...الان کلا شرکت نبود و سایتی هم در کار نبود ....امیدوارم کارتون با جاهایی که نباید بیفته ...هیچ وقت نیفته...یه سری مسائل رو نمیشه بازگو کرد ;)
baranblog
April 6th, 2013, 23:21
دوست عزیز....شاید جای این مورد اینجا نباشه ...اما چون مطرح کردید عرض میکنم...
این صحبت بنده رو نه دلیل بر جانب داری بزارید ...نه بر طرف داری نه چیز دیگه...
فقط میگم که اطلاع داشته باشید...
در مورد جوان سرور اتفاقی که افتاد رو اگر شاید برای aow دیگه ای می افتاد ...الان کلا شرکت نبود و سایتی هم در کار نبود ....امیدوارم کارتون با جاهایی که نباید بیفته ...هیچ وقت نیفته...یه سری مسائل رو نمیشه بازگو کرد ;)
آخه شما فقط اون یک مورد رو از جوان سرور دیدید چند ماه قبلشم یک دفعه سرور ها دان شد اون دفعه هم گفتن سرورهای فرانسه مشکل پیدا کرده باید سرور عوض کنیم حالا چرا این همه اتفاق بد پشت سر هم سرشون میاد البته سر ما میاد...
HyperServer
April 6th, 2013, 23:52
آخه شما فقط اون یک مورد رو از جوان سرور دیدید چند ماه قبلشم یک دفعه سرور ها دان شد اون دفعه هم گفتن سرورهای فرانسه مشکل پیدا کرده باید سرور عوض کنیم حالا چرا این همه اتفاق بد پشت سر هم سرشون میاد البته سر ما میاد...
والله نمیدونم حکمتش چی هست ... اما بنده در صداقت اطلاعیه ها به کاربران از سمت جوان سرور شک ندارم..
شاید در برخی موارد اخلاقشون تند باشه ... اما برای کاربر زیر و رو نمیکشن.
وارزهاست هم مسائل مشابهی داشت که خدارو شکر حل شد ...
کار خیلی بالا پایین داره عزیزان....
شرکت های بزرگ هزینه بالاتری میگیرن ... و اگر این مسائل هم پیش بیاد حلش میکنن....
اما تجارت های کوچکتر و اصطلاحا small businesses آسیب پذیری بیشتری دارند.... اما همه موارد همیشه راه حل شاید نداشته باشه.!
p30speed
April 7th, 2013, 00:05
یک سال از سرور جوان سرویس داشتم. و کاملا راضی بودم . در آخر هم به خوبی همکاری کردن.
هیچ کلکی هم مسعودی نزد مگر آدم دیوانه است این همه تلاش کنه مشتری جمع کنه اعتبار کسب کنه. بعد یهو اون هم دم عید بیاد از قصد کنسل کنه. این همه پول بیخیال بشه.
PENOIL
April 7th, 2013, 00:14
در مورد ساسپند شدن باید بگم من خودم از این دیتاسنتر ۳تا سرور دارم
هروقت دیداس میشده سرور رو میبسته
ولی نهایت ۱ ساعته بعد جواب دادن به تیکت سرور فعال میشه و ۱۰ دقیقه وقت میدادند تا ایپی ای که دیداس روش هست رو مسدود کنی
درکل میخوام بگم موضوع ساسپند شدن ۲۴ ساعت طول نمیکشه......
kingserver
April 7th, 2013, 04:12
سلام به کاربران که در سرور چهارم ما قرار گرفته اند
توضیحات در پایین داده شده و در سایت و در تیکت به کاربران مربوط گفته شده و اینجا میزنیم برای شفاف سازی بین همکاران و کاربران ووووو پشتیبانی انجام نمیشه در این تاپیک فقط اطلاعات ضروری و مهم که به کاربران ارتباط دارد بیان میشود
سلام علیکم
لینک خبر:
پورتال کاربری وی گیگ - اخبار شرکت (http://www.portal.vgig.ir/announcements.php?id=3)
خاموش شدن سرور 4 وی گیگ
06/04/2013 12:03
سلام علیکم
ساعت 3:30صبح روز شنبه سرور 4وی گیگ خاموش شده و پس از مکاتبه با دیتاسنتر متوجه شدیم تعداد زیادی از کاربران متخلف اسپم داشته اند
از تمامی کاربران خواهش می کنیم صبر کنند تا سرور روشن شود و مدت زمان ان24ساعت الی 48 ساعت حد اقل خواهد بود
کاربرانی که تخلف کرده اند پس از روشن شدن سرور ایمیل شکایت که ازطرف دیتاسنتر برای اسپم کردن برایشان امده داده خواهد شد و سرویس انها حذف میشود و طبق شرایط که در تاپیک فروش وب هاستیتنگ تالک اعلام کریدم بازگشت پول نداریم
با صبر خود به ما کمک کنید تا مشکلات ناخواسته بوجود اماده را حل کنیم
This is something the abuse department will have to look into. They will
respond back to you during normal business hours (mon-fri 9am-5om CST USA)
--
Thank you
پاسخ دیتاسنتر به ما بوده برای روشن کردن سرور بخش مورد نظر تعطیل هست فقط باید صبر کنید تا روز دوشنبه سر کار بیان و ما مکاتبه داشته باشیم با دیتاسنتر تا مشکل رفع بشه
هیچ کار دیگری نمیتوانیم انجام بدیم و به این اگاه هستیم تمامی کاربران نیازمند به سرویس خود هستند و این قطعی دچار مشکلاتی برایشان شده
به دلیل بالا بودن حجم تیکت ها این تیکت به تمامی کاربران داده شده و هیچ پاسخی دیگری به هیچ کاربری نمیدیم
لطفا صبر کنین تا مشکل رفع بشه
با تشکر از شما کاربر محترم
Woshka
April 7th, 2013, 06:23
یک موضوع هست
من دیتاسنتری که توش سرور دارم حتی روز های تعطیل هم abuse اشون فعال هست
این ماهیت این تیم هست باید سری جلوی تخلف را بگیرند
حالا یا واقعا این دیتاسنتر مشکل داره یا می خواد اذیتتون کنه که دیگر تخلف نکینید که باعث دانی چند ساعته بشوید
tsonade
April 7th, 2013, 09:48
سرور جدید فعال نشده ؟
pishva_ghazi
April 7th, 2013, 10:08
مشکل از کاربرها و مشتری ها نیست...// مشکل از طرف خود شما بوده /// وقتی اعلام بکنید که دیتا سنتر به اسپم حساس هستش// این اعلام باعث میشه من مشتری و یا طرف این را درک کند و خرید خود را انجام بدهد یا ندهد.. /// شما فقط نوشته اید پول به هیچ عنوان برگشت نخواهد داده شد... // که این نه تنها شما بلکه کلیه سرور فروشان اعلام کرده اند ... حال نمیدانم چرا این را مینویسند ..از یکی سرور میگریم .. میگیم کیفیت نداره// پول برگشت داده نمیشه باید علم غیب داشته باشی/// کلا اگر بیایم حق و ناحق .. حرام و حلال سوا کنیم ... پی میبریم چکار کنیم .. قصدم انشا نوشتن نیست ولی کلیه سرور فروشان این طور هستند ... بر پایه حلال و حرام کار نمیکنند .. به هر حال انشاالله این مشکل هم بر طرف میشود .. به امید خدا
siavash_devil
April 7th, 2013, 11:16
درود و احترام. همین الان اگه سفارش بدم دقیقا کی آماده میشه؟ ویندوز سرور 2003 استفاده جهت آپلود و دانلود
kingserver
April 7th, 2013, 15:02
سلام
طی صحبت هایی که با بخش مربوط با دیتاسنتر داشتیم سرور روشن شد
در حال روشن کردن سرویس های کاربران هستیم
سرویس های کاربران متخلف بدون هیچ گذشت و کوتاهی حذف خواهد شد بکاپ هم نمیدهیم
تا ساعاتی دیگر فروش ویژه را شروع کرده در سرور پنج وی گیگ
متشکرم از صبر شما
kingserver
April 7th, 2013, 15:04
یک موضوع هست
من دیتاسنتری که توش سرور دارم حتی روز های تعطیل هم abuse اشون فعال هست
این ماهیت این تیم هست باید سری جلوی تخلف را بگیرند
حالا یا واقعا این دیتاسنتر مشکل داره یا می خواد اذیتتون کنه که دیگر تخلف نکینید که باعث دانی چند ساعته بشوید
بخش abuse که دارن خیلی اذیت می کنند
طی صحبت هایی که داشتیم مشکل مرتفع گردید
agha_mehran
April 7th, 2013, 16:58
دوستان میگفتند که قضیه کلاهبرداری هستو از این حرفا
چی پس سرورشون دوباره روشن شد
من رم 1 گیگ 45 تومن یجا پول داده بودم که حالا اسمشو نمیارم، اونم 2روز دان بودش
اما چون ایشون سرور ارزون میدن، همه شک میکنند به کارشون
سرورها عالی نیست کیفیتش، اما نسبت به قمیت بخوای خدایی مقایسه کنی از عالی هم فراتر هست
mamadsss
April 7th, 2013, 17:47
یه دونه سفارش دادم
به عنوان یک دوست تاییدش میکنم
از نظر اخلاقی
متعهد بودن
واز همه مهمتر انسانیت
pishva_ghazi
April 7th, 2013, 20:38
سلام
طی صحبت هایی که با بخش مربوط با دیتاسنتر داشتیم سرور روشن شد
در حال روشن کردن سرویس های کاربران هستیم
سرویس های کاربران متخلف بدون هیچ گذشت و کوتاهی حذف خواهد شد بکاپ هم نمیدهیم
تا ساعاتی دیگر فروش ویژه را شروع کرده در سرور پنج وی گیگ
متشکرم از صبر شما
ببخشید ما از کجا میدانستیم به اسپم حساس هستش ... و الان بک اپ میخواهیم .. چکار کنیم ... باید راهی باشه .. فکر نمکینم کسی از قصد بیاد این کار بکنه شما نوشتید که بک اپ به کسی داده نمیشه
kingserver
April 7th, 2013, 21:28
سلام
توضیحات لازم داده شده است-پشتیبانی در تاپیک نداریم-فقط تیکت
farsidc
April 7th, 2013, 22:44
سلام هنوز آفر ویژه میدید؟
2گیگ 10 تومن؟
تحویل چقدر طول میکشه و اینکه از کجا میتونم تهیه کنم؟
vnc هم وصل میشه؟
پهنای باند ماهیانه چقدره؟
میشه اطمینان کرد؟ (من 5 روز پیش انگلیس خریدم 21 تومن رم 2 گیگ هنوز تحویل ندادن)
kingserver
April 8th, 2013, 04:11
سلام هنوز آفر ویژه میدید؟
2گیگ 10 تومن؟
تحویل چقدر طول میکشه و اینکه از کجا میتونم تهیه کنم؟
vnc هم وصل میشه؟
پهنای باند ماهیانه چقدره؟
میشه اطمینان کرد؟ (من 5 روز پیش انگلیس خریدم 21 تومن رم 2 گیگ هنوز تحویل ندادن)
سلام
سفارش بدین در کم تر از 20دقیقه تحویل میدم
این رو هم بگم وقتی نباشم کم تر از 6ساعت تحویل میدم
نوع سیستم عامل رو هم که میخواین تیکت کنید
فروش سرور پنیج وی گیگ شروع شده است
سفارش بدین سرور را و نوع سیستم عامل را در تیکت اعلام کنید تا سرور مورد نظر شما نصب شود
کانفیگ های خاص به ایدی من در یاهو مسنچر پیغام بدین یا تیکت کنید تا اعلام قیمت کنم
ehsun
April 8th, 2013, 10:57
سه روزه که دان هستیم
13 ساعت پیش گفتید سرور روشن شده اما هنوز داون هستیم!
baranblog
April 8th, 2013, 11:54
نه من الان وصلم سرعت هم خیلی عالیه
AFRAMOBILE
April 10th, 2013, 04:08
یک عدد سرور 2 گیگ خریداری شد و به سرعت تحویل دادن اونم ساعت 4 صبح ! دستشون درد نکنه
AmirVPS
April 10th, 2013, 11:27
سلام
می تونین windows server 2012 هم نصب کنین؟ آیا هزینه اضافی هم می خواد؟
eneah
April 10th, 2013, 13:35
سلام دوستان دو روزه که دوتا سرویس نوروزی ازشون تهیه کردم
همه چیز عالیه تایید میشن
kingserver
April 10th, 2013, 16:48
سلام
می تونین windows server 2012 هم نصب کنین؟ آیا هزینه اضافی هم می خواد؟
سلام علیکم
بله مشکلی نیست براتون نصب می کنیم
یک عدد سرور 2 گیگ خریداری شد و به سرعت تحویل دادن اونم ساعت 4 صبح ! دستشون درد نکنه
خواهش عزیز دل
ما 24ساعت هستیم حتی کله صبح کاربر پشتیبانی می کنیم و سرویس تحویل میدیم به کاربر جدید
abcda
April 10th, 2013, 19:10
وی پی اس بدستم رسید سرعت عمل عالی 20 دقیقه ای تحویل دادن
fardahosting98
April 11th, 2013, 12:57
هر کسی از این آفر خواست من نمیخوام تمدید کنم با مدیر حرف بزنه من بدم به اون(بعد18 روز اینا)
mahs
April 11th, 2013, 17:22
آقا من یک سرور از این سرورهای 10 تومنیتون میخوام. باید چیکار کنم؟
kingserver
April 11th, 2013, 20:02
سلام
سروی میخواین داخل ادرس ذیل بشین و سفارش بدین
ادرس:www.portal.vgig.ir
ارسال سفارش
قسمت فروش سال 1392 را کلیک کنید و محصول که میخواین سفارش و پرداخت بزنید و بعد تو تیکت نوع سیستم عامل که میخواین مطرح کنید
se-n
April 11th, 2013, 21:58
سلام
از ایشون سرور گرفتم ، از پشتیبانی خوبشون هم تشکر می کنم .
sefaresh68
April 11th, 2013, 22:11
سه روزه که دان هستیم
13 ساعت پیش گفتید سرور روشن شده اما هنوز داون هستیم!
من هم همین مشکل با ایشون دارم
mohammad mahdi alizadeh
کارمندان
09/04/2013 18:47
مدت زمان پاسخگویی برای رفع مشکل شما معین نیست از طریق تیکت اطلاع خواهیم داد
in yani chi?!!
mage mishe zaman pasokhgoi moayan nabashe
nemitoni servis bedi servis nade
فرشاد مینایی
April 11th, 2013, 23:20
سلام
به نظرتون خریداری کنیم ؟
یا اینکه اگه دان هست خریداری نکنم ؟
kingserver
April 12th, 2013, 03:35
سلام
از ایشون سرور گرفتم ، از پشتیبانی خوبشون هم تشکر می کنم .
تیکت کنید مشکل خودتون رو
موفق باشید
ای پی های سرور پنجم در حال به اتمام رسیدن هست
به دلیل سفارش های بالا لطفا بعد از خرید و پرداخت هزینه تیکت باز کرده و نوع سیتسم عامل خود را بگویید تا پس زا دیدن سفارش شما سریعا سیستم عامل مورد نظر نصب شود
sefaresh68
April 12th, 2013, 04:01
تیکت کنید مشکل خودتون رو
موفق باشید
ای پی های سرور پنجم در حال به اتمام رسیدن هست
به دلیل سفارش های بالا لطفا بعد از خرید و پرداخت هزینه تیکت باز کرده و نوع سیتسم عامل خود را بگویید تا پس زا دیدن سفارش شما سریعا سیستم عامل مورد نظر نصب شود
یاهو هم ج نمیدی میگی پشتیبانی تیکت
تیکت رو که میبندی
جمع کن
خدا رو شکر از سرویست به مشتری ندادم میدونستم یک مشکلی هست :66:
sefaresh68
April 12th, 2013, 04:06
آقا من یک سرور از این سرورهای 10 تومنیتون میخوام. باید چیکار کنم؟
in bara shoma male man in agha 7 rooz pish dad
173.208.210.69
user administrator
pasword vgig@123
MagicVps.Com
April 12th, 2013, 07:32
173.208.210.69
user administrator
pasword vgig@123
یعنی اینقدر تعطیل هست که بعداز 7 روز مجانی گزاشتی برای ملت
sr25
April 12th, 2013, 10:30
من ازشون يك سرور ده تومني خريد كردم و تحويل دادن
medianet
April 12th, 2013, 12:22
سلام
در حال حاضر موجودی دارید؟
kingserver
April 12th, 2013, 20:48
سلام
در حال حاضر موجودی دارید؟
سلام علیکم
بله سفارش بدین و پرداخت بزنید و بعد نوع سیستم عاملتون رو تیکت کنید تا نصب بشه و به شما تحویل داده شود
amir.killer
April 12th, 2013, 21:54
سرور برای ریدکال هم میدید؟
sefaresh68
April 12th, 2013, 22:09
یعنی اینقدر تعطیل هست که بعداز 7 روز مجانی گزاشتی برای ملت
اره
agha_mehran
April 12th, 2013, 22:41
، بعضی ها واقعا جو کاذب میدناااااااا
اگه واقعا سرویستو نمیخوای بیا بدش به ما، منکه راضیم
hostorder
April 13th, 2013, 12:45
بیش فروش 50 عدد وی بی اس رم 512 سرور انگلستان فقط ماهی 17 هزار تومان
مشخصات سرور
:55:
:o)
Server 1
CPu : uad Core 3.20Ghz
5125MB DDR3 ECC/REG Memory of RAM
50Gig SATA Hard Disk
Bw : 1000GIg
Data Center Redstation
فقط ماهی 17 هزار تومان به تعداد محدود
برای خرید با ایدی های زیر تماس حاصل فرماید :
در صورت نیاز هارد ssd هم داده میشود:55:
Id Yahoo : arashjoj0
Shomare tamast : 09190239958
این جه حرکتی هست که انجام دادید تو تاپیک مردم!!!!!!!!!!!!!
PCcamp.Ir
April 13th, 2013, 20:25
اقا الکی چیزی نگید خواهشا.
بنده از ایشون سرور دارم.سرعتش خیلی خوبه در مقایسه با قیمتش!پشتیبانی عالی.من که هر موقع چیزی خاستم با احترام کامل ج دادن چه تو یاهو چه تیکت!
اگه مشکلی پیش نیاد و به همین منوال پیش بره من مشتری دائمیشون خواهم شد.یعنی از وضعیت فعلی کاملا راضی ام!
alirezani
April 14th, 2013, 18:06
منم دارم خیلی رازی هستم
kingserver
April 16th, 2013, 00:44
سلام
سرور ها کاملا پر شده است و سرویس برای فروش نداریم
فروش تا اطلاعیه بعدی نخواهیم داشت
با تشکر
sefaresh68
April 16th, 2013, 03:18
منم دارم خیلی رازی هستم
من هم دوست داشتم راضی باشم اما رازی نیستم
fardahosting98
April 16th, 2013, 14:25
هر كسي نياز داشت من تمديد سرور امو به كسي كه لازم داره بدم
hamid-khakzad
April 16th, 2013, 15:44
سلام
من هم 1سرور 2 گیگ گرفتم واقعا افتضاحه
سرور تو حالته هنگه
سرعت اینترنتش هم مزخرفه واقعا
اگر سرور بگیرید از این شرکت واقعا پولتون را ریختید تو چاه
p30speed
April 16th, 2013, 16:47
از صاحب تایپیک عذر میخوام /:)من نمیدونم این دوستانی که از ایشون خرید کرده اند چرا اعتراض میکنند. برادر در حد 10000 تومان پولت توقع داشته باش. هر چقدر پول بد آش میخوری.
در پست اول هم نوشته همه چی اشتراکی. اعتراض برای چیه؟
mohsen1600
April 16th, 2013, 17:47
مشکل فرصت طلبی بعضی از این دوستان هست که وقتی طرف یه قیمتی میزنه و داره شرایط فروش رو توضیح میده نسنجیده میان میخرن و بعد هم طلبکار فروشنده میشن خب اخه وقتی فروشنده محترم داره کلیه شرایط اسنفاده و قدرت سرور رو شرح میده تو تاپیک فروش وظیفه خودتونه که بسنجید سرور برا کاری که میخواید مناسبه یا نه
هر چی پول بدی آش میخوری ;)
hamid-khakzad
April 16th, 2013, 18:23
از صاحب تایپیک عذر میخوام /:)من نمیدونم این دوستانی که از ایشون خرید کرده اند چرا اعتراض میکنند. برادر در حد 10000 تومان پولت توقع داشته باش. هر چقدر پول بد آش میخوری.
در پست اول هم نوشته همه چی اشتراکی. اعتراض برای چیه؟
احتمالا شما از همکارانشون نیستید؟
مشکل اینه که به قول شما من به اندازه پولی هم که دادم آش نخوردم
1 سرور مجازی با سرعت خیلی پایین و همیشه در حالت هنگ بودن به من تحویل دادند
من به دوستان عزیز پیشنهاد می کنم که پولتون را تو چاه نریزید
hamid-khakzad
April 16th, 2013, 18:27
در ضمن شماره ایراسنلی هم که نوشتند هیچوفت جوابگو نیستند
شاید بیشتر از ده بار تماس گرفتم باهاشون
djamir
April 16th, 2013, 18:53
به صاحب تاپیک پیشنهاد میکنم یه نظرسنجی بزاره تا ببینیم چند درصد از کاربرا از سرورها راضین
p30speed
April 16th, 2013, 19:04
احتمالا شما از همکارانشون نیستید؟
مشکل اینه که به قول شما من به اندازه پولی هم که دادم آش نخوردم
1 سرور مجازی با سرعت خیلی پایین و همیشه در حالت هنگ بودن به من تحویل دادند
من به دوستان عزیز پیشنهاد می کنم که پولتون را تو چاه نریزید
نه داداش من خودم مصرف کننده هستم نه ا ازایشون . وقتی 2 گیگ رم میده 10000 با کسی که 2گیگ رم میده 45 تا 60 هزار میخوای فرق نکنه؟
همیشه طمع انسان رو نابود میکنه.
mohsen1600
April 16th, 2013, 21:54
مشکل اینجاست که بعضی از همکاران با قیمت بسیار اندک باعث خراب کردن بازار میشن و مشتری فکر کنه که قیمت واقعی اون چیزی که داره میگیره همونه حالا مثلا بهش سرویس با کیفیت مناسب با یه کم بیشتر از این 10 تومن دادن که این باعث شده دوستان عزیز دنبال سرویس های ارزون قیمت بگردن و توقع کیفیت هم از سرویس با هزینه بسیار کم هستن
HyperServer
April 17th, 2013, 10:03
نه داداش من خودم مصرف کننده هستم نه ا ازایشون . وقتی 2 گیگ رم میده 10000 با کسی که 2گیگ رم میده 45 تا 60 هزار میخوای فرق نکنه؟
همیشه طمع انسان رو نابود میکنه.
با تشکر از کاربران و خریدار های عزیز
فروش رو فعلا متوقف می کنیم و هیچ فروش نخواهیم داشت و فروش سرور ها به صورت معمولی با قیمت معمولی و منابع معمولی در پست دیگر بزودی انجام خواهد شد
قوانین فروش و پشتیبانی وی گیگ در پست اول اورده شد
کاربرانی که از وی گیگ سرویس خریداری کرده اند با نظر های غلط خود در باره سرویس ها در این تاپیک اعلام نظر کنند طبق قوانین سایت سرویس مسدود میشه و هزینه ای پرداخت نمیشه
متشکرم
soheil.zare2006
April 17th, 2013, 17:29
با تشکر از کاربران و خریدار های عزیز
فروش رو فعلا متوقف می کنیم و هیچ فروش نخواهیم داشت و فروش سرور ها به صورت معمولی با قیمت معمولی و منابع معمولی در پست دیگر بزودی انجام خواهد شد
قوانین فروش و پشتیبانی وی گیگ در پست اول اورده شد
کاربرانی که با نظر های غلط خود در باره سرویس ها در این تاپیک اعلام نظر کنند طبق قوانین سایت سرویس مسدود میشه و هزینه ای پرداخت نمیشه
متشکرم
یعنی هر کس از کیفیت سرویس های شما ناراضی باشه یا از نواقص سرویسهای شما بگه و اینجا عنوان کنه سرویسش مسدود میشه ؟
kingserver
April 17th, 2013, 17:33
سلام
تصحصح شد
کاربران که از سرویس های ما خریداری کرده اند
n_u
April 17th, 2013, 17:45
شما قبلا یک ماه سرویس ما رو خوردید حتی یک عذرخواهی هم نکردید
اصلا برای مشتری ارزش قایل نیستید و فقط فکر سودتون هستید.
soheil.zare2006
April 17th, 2013, 17:49
سلام
تصحصح شد
کاربران که از سرویس های ما خریداری کرده اند
یعنی اگر مشتریان شما از کیفیت سرویس های شما ناراضی باشه یا از نواقص سرویسهای شما بگه و اینجا عنوان کنه سرویسش مسدود میشه ؟
hamid-khakzad
April 17th, 2013, 18:14
طبق قانون ذیل شما قوانین وی گیگ ار رعایت نکردین در صورت اینکه در تاپیک وب هاستینگ تالک عذر خواهی انجام بشه سرویس شما فعال میشود در غیر این صورت سرویس مسدود خواهد ماند
کاربر موظف است تا ادب و شئونات اخلاقی را در هنگام ارسال تیکت پشتیبانی یا تاپیک فروش در وب هاستینگ تالک رعایت نماید و مشکلات خود را در نهایت آرامش و ادب پیگیری نماید، در غیر اینصورت سرویس های وی مسدود شده و هیچ هزینه ای مسترد نمیگردد.
با تشکر
به حهت اینکه سروروصل بشه حرفمو پس می گیرم و پوزش می خوام
hamid-khakzad
April 17th, 2013, 18:17
یعنی اگر مشتریان شما از کیفیت سرویس های شما ناراضی باشه یا از نواقص سرویسهای شما بگه و اینجا عنوان کنه سرویسش مسدود میشه ؟
بله
ایشون سرویس من را هم به دلیل اینکه ناراضی بودم و انجا عنوان کردم مسدود کردند
البته چون منابع سرورشن اشتراکی هست طبیعی هست که سرعت پایین باشه یه کم
98patogh
April 17th, 2013, 18:18
ازشون سرویس داشتم راضی نبودم به هیچ وجه
پنل ریست و شات دان ندارند بهشون میگی بگیرید میگن پول نداریم بگیریم . وی پی اس رو بخوای ریست بدی باید منتظر بمونی آقا از خواب بیدار شه یا ...
دانش فنی بسیار کمی در زمینه سرور دارند
98patogh
April 17th, 2013, 18:19
بله
از ایشون بعید نیست چون اخلاق ندارند
HyperServer
April 17th, 2013, 20:26
پنل ریست و شات دان ندارند بهشون میگی بگیرید میگن پول نداریم بگیریم . وی پی اس رو بخوای ریست بدی باید منتظر بمونی آقا از خواب بیدار شه یا ...
پنل ریست و شات دان نهایت ماژول داره که میتونن از وارز هاست بگیرند و روی whmcs نصب کنند که هزینه سالانه شاید 100 تومن باشه
اگر هم نخوان پول بدن میتون از روت مجازی ساز بدن که شما با viclient یا solus وصل شی و ریبوت کنید...درکل کار سختی نیست...ندادن پنل دلیل دیگه ای داره و اون هم اینه که شما نبینید منابغ مثل رم 2 گیگ رو مثلا 512 یا 256 لیمیت شده
soheil.zare2006
April 17th, 2013, 20:47
بدون Oversell؟!
بله اور سل انجام نمیدیم
سلام قربان :)...
وقت به خیر ...
تفاوت این سرور رم 256 با رم 2 گیگ در چی هست که رم 256 از 2 گیگ گرونتر هست ؟ :)
به عزیزانی که قصد گمراه کردن و از هدف خارج کردن تاپیک دارن جواب نمیدم
من سرویس دهنده ام قصضد گمراهی و این چرت و پرتا رو هم ندارمچند تا سوال دارم(از مدیران عذر خواهی میکنم اما وجدانم قبول نکرد آشکارسازی نکنم)
شکا قیمت یک سرور در سطح سرورخوتون رو گفتیم 300 تومان
از سمت دیگه توی تاپیک گفتین اور سل ندارین درسته؟
اگر اور سل نداشته باشید شما 16 گیگ رم دارید که میتوانید به 8 تا کاربر رم 2 گیگ بدهید در صورتی که اورسل نکنید(البته یک گیگ میشه در این حالت که حلالت وی ام ویر مصرف کرده)
یعنی شما 300 تومان میدی و 80 هزار تومان از کل این سرور در میاری
و این که "هیچ گربه ای محض رضای خدا موش نمیگیره"این 220 تومان چی میشه؟ از کجا تامین میکنید اصضلا امکان نداره از خودتون باشه چون بگین از خودتون هست همه میفهمند دروغ است پس بگین چه رازی دارد
و این که شما که خیلی دارین برای کاربرا لطف میکنید منم همین سور رو 80 تومان بدهم مجازی ساز نصب شده بده به ما اصلا اونم نمیخواهم زحمت بکشه دیتا سنتر که بگی من نصب کردم با آی پی kvm بده اوکی میکنم خودم
لطفا من رو روشن کنید
راز های ما زیاده و وقت نداریم برای هر کسی که اومد راز رو اشکار کنیم
شما هیچ رازی ندارید
الان برای جلوگیری از ریخته شدن آبروتون هم که شده باید دفاع کنید از خودتون
اگه راز اورسل در حد 9000% است بله واقعا ستم است بعد میگین دیتا سنتر چرا فرمت کرد
مگه دیتا سنتر خره به سرورش فشار بیاری اونم بگذاره به خاطر قیمت کمی که میدی دهن سرورش رو سرویس کنی؟
من فکر میکردم شما هیللی حرفه ای تر از این حرف ها باشین دلیل این فکر هم فقط آواتارتون بود اما پوزش می طلبم کلا اشتباه بوده است
دیتا سنترسخت افزار میگذاره شما استفاده کنی اگر ببینه داری ضرر میزنی به سخت افزار بهت سرویس نمیده و پاک میکنه عقلش کم نیستش که به خاطر 20-30 دلار یک هارد که حد اقل 100 دلار است رو بسوزونه
عاقلانه هم نیست
به هر حال کاربران عثل داشته باشند تحقیق کنند
شما هم انشا الله در فروشتون موفق باشید
یا حق
بدرود
عزیرم ما همه هم کاریم
خودتم هم می دونی همه کاربرات ۲ گیگ و پر نمی کنن
فقط یک بالانس ایجاد میکنی
چه رازیه آخه....
اگه این اسمش راز پس کلا سیستم مجازی سازی یک معجزه به حساب می آید برای شما.....
عزیزانم ایشون به من گفتند رم 2 گیگ که اختصاصی واسه شما نیست شیر میشه ..رم 2 اختصاصی تو سایتشون 70 تومن زدن ...!!!
من دیروز این آگهی رو دیدم و بدو بدو رفتم یکی گرفتم.
وقتی سفارش دادم که روی debian 6 روی سیستم نصب شود. گفتن که باید از ابتدا باید نصب شود و باید 1 و 2 ساعت صبر کنید.
معمولا همه یه image دارن که فوری deploy بشه به اصطلاح ولی من خودمم دوست دارم از اول نصب شه بنابرین صبر کردم.
1و2 ساعت که نه بعد از 6 ساعت سرویس تحویل داده شد. گرچه با این موضوع نیز زیاد مشکلی نیست.
بعد رسید به نصب script ها و فلان من حدود 150 package از مخازن دبیان رو که حدودا 300 مگ حجم داشت رو هر کاری کردم نتونستم نصب کنم. اولش میرفت بعد سیستم وای میساد.
هارد سرویس به شدت افتضاحه نمیشه یه دانلود رو ذخیره کرد. بالاخره نتونستم اون 150 بسته رو نصب کنم ، 3 ساعت سعی کردم نشد که نشد سیستم هی وای میساد.
نه اینکه خود دبیان مشکل داشته باشه. بالاخره من خودم عاشق debian هستم بشینم پشت یه سیستم که روش debian نصب شده می فهمم که سرور چند مرده حلاجه.
سیستم به شدت کند عمل می کنه انگار پشت سیستمی با 64 مگ رم نشسته باشی:102:
آخرش جانم به لب آمد و قصد استرداد مانی کردم که ایشان گفتن ... همچین چیزی ما نداریم. <------- آخر حرفه ئیت
هیچی دیگه اینم از عیدی ما.
این سیستم یه کار ساده رو هم نمی تونه بکنه
هر کسی بوزر پس و می خواد یه مسج بده بدم بهش :71:
مهرم حلال جونم آزاد
هیچ کسی رو جز خودم مقصر نمی دونم، یکی نیس بگه کیفیت هزبنه داره داش ( به خودم دارم میگم)
در آخر هم بگم من یه کاربر ساده هستم و وابسته به هیچ حزب و گروه و سازمان تروریستی نیستم.
سلام
همه پستها روخوندم و مثل خیلی از دوستان از کارت انتقاد دارم
میدونم رم شیر یعنی چی شما هم میدونی 2گیگ شیر اندازه 256 هم جواب نمیده ، عزیز مردم رو سرکار نزار با این سرویس دهی ! اینکار شما باعث بی اعتمادی بین همه یوزرها میشه و به غیر از خودت که وجهه خوبی برای آخر عاقبت کارت نداره ، بازار روهم خراب میکنی ! بازار خراب هست دیگه شما خرابترش نکن
ما باهم دوست هستیم و این یک انتقاد دوستانه بود امیدوارم ناراحت نشی
http://www.webhostingtalk.ir/f56/74867/
داره گندش در می اد مثل اینکه
:)
جالب اینه در دو پست قبل خودش تعریف کرده بود از اخلاق اقای کینگ سرور ولی الان تاپیک زده اوضاع خرابه!!!
اگر دیگه مگه اون خدا بیامرز سرور چقد گنجایش داره والا
طبق قانون ذیل شما قوانین وی گیگ ار رعایت نکردین در صورت اینکه در تاپیک وب هاستینگ تالک عذر خواهی انجام بشه سرویس شما فعال میشود در غیر این صورت سرویس مسدود خواهد ماند
کاربر موظف است تا ادب و شئونات اخلاقی را در هنگام ارسال تیکت پشتیبانی یا تاپیک فروش در وب هاستینگ تالک رعایت نماید و مشکلات خود را در نهایت آرامش و ادب پیگیری نماید، در غیر اینصورت سرویس های وی مسدود شده و هیچ هزینه ای مسترد نمیگردد.
با تشکر
بله
از ایشون بعید نیست چون اخلاق ندارند
جالبه !!!
ایشون حتی به خودشون زحمت نمیدن به سوالات پاسخ بدن یا حداقل ئاسه رفع مشکلات اقدام کنن
به نظر بنده رفتار و برخورد شما حتی 1% هم حرفه ای نیست
اوایل تاپیک واسه بازار گرمی گفته بودید سرویسهاتون اورسل نیست اما الان اورسل تا حدی به هارد سرورهاتون فشار میاره که عملاً سرورها قابل استفاده نیست
p30speed
April 17th, 2013, 20:59
پنل ریست و شات دان نهایت ماژول داره که میتونن از وارز هاست بگیرند و روی whmcs نصب کنند که هزینه سالانه شاید 100 تومن باشه
اگر هم نخوان پول بدن میتون از روت مجازی ساز بدن که شما با viclient یا solus وصل شی و ریبوت کنید...درکل کار سختی نیست...ندادن پنل دلیل دیگه ای داره و اون هم اینه که شما نبینید منابه مصل رم 2 گیگ رو مثلا 512 یا 256 لیمیت شده
در مورد اینکه کسی اعتراض کنید مسدود میکنه که اصلا کار درستی نیست و پولشم درست نیست
و اگر واقعا کم میزاره و کم فروشی میکنه(که امیداورم این حرف اشتباه باشه و عکسش ثابت بشه). یاد این آیه قرآن می افتم
ویل للمطففین الذین اذا اکتالوا علی الناس یستوفون . و اذا کالو هم او وزنو هم یخسرون . الا یظن اولئک انهم مبعوثون . لیوم عظیم . یوم یقوم الناس لرب العالمین.
ترجمه: وای به حال کم فروشان آنان که وقتی چیزی را با پیمانه یا وزن از مردم تحویل می گیرند کاملاً حق خود را استیفاء می کنند ولی وقتی چیزی را تحویل مردم می دهند در پیمانه و وزن کمتر می دهند . آیا آنها عقیده ندارند که بعد از مرگ زنده خواهند شدو به روز بزرگ رستاخیز ایمان ندارند . روزی که تمام مردم در پیشگاه خداوند برای تعیین سرنوشت خود می ایستند
kingserver
April 17th, 2013, 22:38
بله
سرویس ایشون به دلیل بی احترامی که در تاپیک داشتن بسته شد و بعد از اینکه تاییدشد نظرشون این نبوده سرویس فعال شد
من کاری به نظرات بیخود و بیجهت کاربران که سرویس خریداری کرده اند و سطح انتظارشون فراتر از سرویس مورد نظر هست و میام نو این تاپیک هر چی دوست دارند میگن و همکارانی که قصد تخریب یا به چالش کشاندن تاپیک بنده دارن ندارم هر چی دوست دارن واسه خودشون بگن دور هم حرف بزنید ووو
ولی کاربر حق نداره از کلمات و الفاظ استفاده بکنه که به بنده توهین بشه
با تشکر
kingserver
April 17th, 2013, 22:40
جالبه !!!
ایشون حتی به خودشون زحمت نمیدن به سوالات پاسخ بدن یا حداقل ئاسه رفع مشکلات اقدام کنن
به نظر بنده رفتار و برخورد شما حتی 1% هم حرفه ای نیست
اوایل تاپیک واسه بازار گرمی گفته بودید سرویسهاتون اورسل نیست اما الان اورسل تا حدی به هارد سرورهاتون فشار میاره که عملاً سرورها قابل استفاده نیست
اولا که شما وقتی اطلاعاتی نداری و اشنا نیستی به فروش و پشتیبانی من نظر بیخود خودت رو اینجا مظرح نکن
حرفه ای بودن یانوع برخورد .کاربر میدونه و میفهمه. شما که کاربر نیستی پس هیچی نگو
ourweb
April 17th, 2013, 22:51
سلام دوست عزیز قصد توحین ندارم به شما ولی خداییش هرچی فکر کردم دیدم نمیشه که سرور رو با 10 هزار تومان فروخت با این مشخصات
softsky
April 18th, 2013, 03:47
کلا با کسانی که سرور کاربر را مسدود میکنند مشکل دارم و این گونه افراد کارشون موقته
خودم شخصا هرگز همچین کاری نکردم
rapfather
April 18th, 2013, 04:01
اگه کسی واقعا انتظار یک سرور 6دنگ و کاملا قوی رو داره میتونه از جایی تهیه کنه که یوزر کمتری دارند و قیمتاشون و پشتیبانیشون بالاست
سایتهایی هستند که دارند 50هزارتومن تنها پول کانفیگ بابت سرور میگیرند شما نباید انتضار داشته باشید که طرف با 10هزارتومن بیاد 1هفته براتون وقت بزاره
Shayanzez
April 18th, 2013, 13:11
اقا چرا انقدر به این بنده خدا تیکه میندازید ؟من ازشون سرور دارم کاملا هم راضی هستم مطابق با استفاده ای که میکنم.
مگه میخواید با ۱۰۰۰۰ تومان سرور آپولو هوا کنید ؟
خوب انصاف داشته باشید.
این بنده خدا از همون اول گفته منابع اشتراکی هست
rapfather
April 18th, 2013, 15:23
اقا چرا انقدر به این بنده خدا تیکه میندازید ؟من ازشون سرور دارم کاملا هم راضی هستم مطابق با استفاده ای که میکنم.
مگه میخواید با ۱۰۰۰۰ تومان سرور آپولو هوا کنید ؟
خوب انصاف داشته باشید.
این بنده خدا از همون اول گفته منابع اشتراکی هست
از اولین کسانی بود م که این تاپیکو دنبال میکردم.ایشون به هیچ وجه نگفته بود منابع اشتراکی هست.در کل دوستان از سرویسشون نباید ناراضی باشند.10هزارتومن که چیزی نیست
98patogh
April 18th, 2013, 19:47
ببینید من حاضرم ماهانه 100 تومان بدم سرورم هم در کل ما خاموش باشه استفاده نکنم
از سرویس دهنده بنده ادب و احترام بهم بزاره . درست جواب بده . دوستانه باهم رفتار کنه
ما از ایشون وی پی اس گرفتیم فرداش دادیم به دوستمون استفاده کنه . میگه چرا پنل کاربریت رو دادی به دوستت میگم آقا تو چیکار داری شاید بنده دوست دارم پنلم رو به هرکسی بدم . بنده وی پی اس گرفتم مسئولیتش با منه . میگه نه باید بگی دوستت ثبت نام کنه وی پی اس رو بفرستم به یوزر ایشون . خوب این یه حرف غیر منطقی
بهش پیام میدی در نهایت بی احترامی بهت جواب میده
شماره تماسی ازش موجود نیست
وارد ریموت دکستاپ شاید بتونی کلا سالی یه بار بشی چون سرور ایشون اورسل هست
هزینه کانفیگ که معمولا رایگان هست با درخواست های بسیار بالا انجام میدن
و ...
Shayanzez
April 19th, 2013, 11:50
از سرویس دهنده بنده ادب و احترام بهم بزاره . درست جواب بده . دوستانه باهم رفتار کنه
ما از ایشون وی پی اس گرفتیم فرداش دادیم به دوستمون استفاده کنه . میگه چرا پنل کاربریت رو دادی به دوستت میگم آقا تو چیکار داری شاید بنده دوست دارم پنلم رو به هرکسی بدم . بنده وی پی اس گرفتم مسئولیتش با منه . میگه نه باید بگی دوستت ثبت نام کنه وی پی اس رو بفرستم به یوزر ایشون . خوب این یه حرف غیر منطقی
و ...
والا با بنده که اینطوری نبودن. خیلی هم از رفتارشون راضی بودم
agha_mehran
April 19th, 2013, 12:09
والا با بنده که اینطوری نبودن. خیلی هم از رفتارشون راضی بودم
با منم که اینطوری نبودن، به من ربطی نداره اما شاید ی مشکلی با شما بوده که این برخورد که میگید پیش اومده
وگرنه شما خودت الکی به مشتریت چیزی نمیگی که
pishva_ghazi
April 19th, 2013, 19:11
مدیر فروش ... لطفا بفرمایید تکلیف سرور های که بسته شده اند چی شد ... چقدر زمان برده ... و چقدر دیگر زمان میبرد تا تکلیف سرور های که به گفته شما اسپم داده بودند مشحص شود... از کجا مطمئن باشیم ای پی ما اسم داده .. چرا جواب تیکت .. تیکت .. تیکت ... تکیت .... را نمیدهید /../// چندین بار تیکت کردم ولی به خود زحمت نمیدهید جواب تیکت بدهید .. یا جواب یاهو و موبایل که تماس نگرفتم ..چون مطمئن هستم جواب نمیدهی ...
بگویید تکلیف چی شد سرور های که تحویل ما داده اید و هنوز باز نشده حتی برای بک اپ گرفتن ..
بگویید تکلیف چی شد سرور های که تحویل ما داده اید و هنوز باز نشده حتی برای بک اپ گرفتن ..
sefaresh68
April 19th, 2013, 19:36
مدیر فروش ... لطفا بفرمایید تکلیف سرور های که بسته شده اند چی شد ... چقدر زمان برده ... و چقدر دیگر زمان میبرد تا تکلیف سرور های که به گفته شما اسپم داده بودند مشحص شود... از کجا مطمئن باشیم ای پی ما اسم داده .. چرا جواب تیکت .. تیکت .. تیکت ... تکیت .... را نمیدهید /../// چندین بار تیکت کردم ولی به خود زحمت نمیدهید جواب تیکت بدهید .. یا جواب یاهو و موبایل که تماس نگرفتم ..چون مطمئن هستم جواب نمیدهی ...
تکلیفی نداره
من هم مثل شما گرفتار این اقا شدم برید از جای دیگه بگیرید خودتون راحت کنید
این حرفا که میزنه الکیه, سرورش معلوم نبود از کجا اورده بود
ourweb
April 19th, 2013, 19:43
هرچی سرتان بیاد حق تان هست تا گول ارزونی رو نخورید
razavihost
April 19th, 2013, 20:37
هرچی سرتان بیاد حق تان هست تا گول ارزونی رو نخورید
موافق هستم چون هرچیزی قیمت خودشو داره
Shayanzez
April 19th, 2013, 21:01
اقا حتا كار غير قانوني رو سرور انجام داديد ديگه!
eneah
April 19th, 2013, 23:34
دوستان عزیز چرا اینقدر توهین آمیز صحبت میکنید
من 1ماه میشه از ایشون 2تا وی پی اس خریدم هم از پشتیبانی راضی هستم هم از سرویسشون
یکی پیدا شده قیمت مناسب میده شما باید بهش توهین کنید!!!
هرکی دوست نداره یا شک داره نخره چرا دیگه مشتری های ایشونو میپرونه !
pishva_ghazi
April 20th, 2013, 00:44
دوستان عزیز چرا اینقدر توهین آمیز صحبت میکنید
من 1ماه میشه از ایشون 2تا وی پی اس خریدم هم از پشتیبانی راضی هستم هم از سرویسشون
یکی پیدا شده قیمت مناسب میده شما باید بهش توهین کنید!!!
هرکی دوست نداره یا شک داره نخره چرا دیگه مشتری های ایشونو میپرونه !
دوست عزیز شک نداریم... این سرور ما چی شد .. به گفته ایشان اسپم داشته ... چند تا تیکت بی پاسخ یخواهی عکس بگیرم ببینی که بدون پاسخ هستش ... اخر سرور و اسپم و تیکت همه بی جواب شد
kingxerxes
April 20th, 2013, 15:04
اقا حرف دوستان درسته سالی یکبار وارد رموت میشه
اونم به هزار زور
واقعا حسته شدم و سرورش را کلا دیگه وارد نشدم تمدید هم دیوونه نیستم با این کیفیت بد انجام بشه
هر کسی خرید بعد میفهمه گیر چه سرور مزخرفی افتاده
من هم طمع 10هزار تومان کردم گفتم مفته اما این 1000 هم نمیارزه
TakFarsCom
April 20th, 2013, 23:44
اصلا ایشون را آنلاین دیدید تو این چند روز ؟؟؟
پیچید رفت :))
hostfire
April 20th, 2013, 23:52
سرور 10 تومنی میخرید همینه دیگه :)
sefaresh68
April 21st, 2013, 02:14
ابرو هر چه سرویس دهنده رو برد
hostfire
April 21st, 2013, 02:45
تاپیک جنبه طنز داره.
به خدا یه سرور جدید گرفتم الان.
با وجود این تاپیک میترسم آفر حدید برا سرور مجازی بدم.چون ایشون 2 گیگ رو ب کیفیت افتضاح میده 10 تومن .همه هم با کله خریدن فکر کردن زرنگن.بعد من که الان واسه یه ددی 5520x از آمریکا 600 پول دادم بیام آفر بزنم یک گیگ رم 30 یا 25 تومن کسی ازم میخره؟
زشته دوست عزیز :)
PENOIL
April 21st, 2013, 02:49
وقتی سابقه کسی رو نگاه نکنید و خرید کنید همین هست
http://www.webhostingtalk.ir/f15/42056/
hostfire
April 21st, 2013, 02:54
نه جالبه
همه اومدن 10 تومن دادن توقع دارن یه سرور با 8 هسته اختصاصی با پورت 10 گیگ تحویل بگیرن
ایشونم که اینجا حاجی ارزونی راخ انداخته عین میوه فروشای که جنس آشغالشون رو میفروشن منت هم میزارن که سوا کن جدا کنه...
واقعا خجالتم خوب چیزیه
نه به تاپیکا شما(شما حداقل مشتریت راضیه کارمون ضایع نمیشه) نه به تاپیکا ایشون....
hostorder
April 21st, 2013, 09:09
سابقه حودتونم تعریفی نداره..............
من خودمم دارم مشکلی ندارم
babelirani
April 21st, 2013, 11:42
شما بهتره اول سابقه ی خودتون رو در تحویل vps ها مشخص کنید بعد بیاید و در تاپیک دیگران سابقه اشون رو متذکر شوید
networkgostar
April 21st, 2013, 12:41
بنده ازش یه سرور گرفتم همون لحظه اول دبه کردم که 25 گیگ هارد میخوام سی پی یو هم 3برابر کن 3هزار تومن اضافه گرفت اما بدک نبود ارزش اینو داشت که من 340 گیگابایت اطلاعات رو نم نم از تو این وی پی اس انتقال بدم.......
الان هم ماهش تموم شد کنسل کردم............... :d
viasky
April 21st, 2013, 12:44
بنده ازش یه سرور گرفتم همون لحظه اول دبه کردم که 25 گیگ هارد میخوام سی پی یو هم 3برابر کن 3هزار تومن اضافه گرفت اما بدک نبود ارزش اینو داشت که من 340 گیگابایت اطلاعات رو نم نم از تو این وی پی اس انتقال بدم.......
الان هم ماهش تموم شد کنسل کردم............... :d
ای کلک:66:
kingserver
April 21st, 2013, 13:20
سلام علیکم
جالب هست بعضی از کاربران که اخلاق و منشی بچه گانه دارند میان تو تاپیک و حرف های دور از منطق بیان می کنند
سابقه کاری خدا رو شکر در حدی بوده که راضی باشند کاربرا و بعضی از کاربر های که توقع نابجایی دارند همچنان از قوانین وی گیگ پیروی نمی کنند دوباره ببینم و بانظرات بی اساسشون و طبق نوع فروش و پشتیبانی که اول تاپیک داشتیم به شدت برخورد می کنم
موفق باشید
hostfire
April 21st, 2013, 13:32
اقا حرف دوستان درسته سالی یکبار وارد رموت میشه
اونم به هزار زور
واقعا حسته شدم و سرورش را کلا دیگه وارد نشدم تمدید هم دیوونه نیستم با این کیفیت بد انجام بشه
هر کسی خرید بعد میفهمه گیر چه سرور مزخرفی افتاده
من هم طمع 10هزار تومان کردم گفتم مفته اما این 1000 هم نمیارزه
و ...
در مورد اینکه کسی اعتراض کنید مسدود میکنه که اصلا کار درستی نیست و پولشم درست نیست
و اگر واقعا کم میزاره و کم فروشی میکنه(که امیداورم این حرف اشتباه باشه و عکسش ثابت بشه). یاد این آیه قرآن می افتم
ویل للمطففین الذین اذا اکتالوا علی الناس یستوفون . و اذا کالو هم او وزنو هم یخسرون . الا یظن اولئک انهم مبعوثون . لیوم عظیم . یوم یقوم الناس لرب العالمین.
ترجمه: وای به حال کم فروشان آنان که وقتی چیزی را با پیمانه یا وزن از مردم تحویل می گیرند کاملاً حق خود را استیفاء می کنند ولی وقتی چیزی را تحویل مردم می دهند در پیمانه و وزن کمتر می دهند . آیا آنها عقیده ندارند که بعد از مرگ زنده خواهند شدو به روز بزرگ رستاخیز ایمان ندارند . روزی که تمام مردم در پیشگاه خداوند برای تعیین سرنوشت خود می ایستند
با تشکر
سلام
من هم 1سرور 2 گیگ گرفتم واقعا افتضاحه
سرور تو حالته هنگه
سرعت اینترنتش هم مزخرفه واقعا
اگر سرور بگیرید از این شرکت واقعا پولتون را ریختید تو چاه
یاهو هم ج نمیدی میگی پشتیبانی تیکت
تیکت رو که میبندی
جمع کن
خدا رو شکر از سرویست به مشتری ندادم میدونستم یک مشکلی هست :66:
173.208.210.69
user administrator
pasword vgig@123
با عرض پوزش همکار عزیز
babelirani
April 21st, 2013, 14:07
سلام علیکم
جالب هست بعضی از کاربران که اخلاق و منشی بچه گانه دارند میان تو تاپیک و حرف های دور از منطق بیان می کنند
سابقه کاری خدا رو شکر در حدی بوده که راضی باشند کاربرا و بعضی از کاربر های که توقع نابجایی دارند همچنان از قوانین وی گیگ پیروی نمی کنند دوباره ببینم و بانظرات بی اساسشون و طبق نوع فروش و پشتیبانی که اول تاپیک داشتیم به شدت برخورد می کنم
موفق باشید
شما به سنگ پای قزوین هم گفتی برو کنار باد بیاد
sefaresh68
April 21st, 2013, 17:50
سلام علیکم
موفق باشید
من به عنوان کربر حالم از خودت سرویسات
به هم میخوره یادمه پارسال تو ادد لیستم بودی ایگنورت کردم :66:
viasky
April 21st, 2013, 17:58
من به عنوان کربر حالم از خودت سرویسات
به هم میخوره یادمه پارسال تو ادد لیستم بودی ایگنورت کردم :66:
خودت و کنترل کن:-o
خوب الان اونم تورو ایگنور میکنه:66:
pishva_ghazi
April 22nd, 2013, 10:23
سلام علیکم
موفق باشید
جناب تو که زیاد حق به جانب هستی اخرش این سرورها که گفتی اسپم داده اند چی شد ... هنوز منتظریم که ببینیم تکلیف چی هستش واسه بک اپ چکار کنیم ... یا بزار واضح بگم چطور مطمئن بشیم واقعا اسپم بود .. همین که شما بگید اسپم بوده ما راضی بشیم دیگه //
viasky
April 22nd, 2013, 10:31
جناب تو که زیاد حق به جانب هستی اخرش این سرورها که گفتی اسپم داده اند چی شد ... هنوز منتظریم که ببینیم تکلیف چی هستش واسه بک اپ چکار کنیم ... یا بزار واضح بگم چطور مطمئن بشیم واقعا اسپم بود .. همین که شما بگید اسپم بوده ما راضی بشیم دیگه //
مگه سرور مسدود شده؟
razavihost
April 22nd, 2013, 10:37
http://www.webhostingtalk.ir/f11/77999/
pishva_ghazi
April 22nd, 2013, 10:37
مگه سرور مسدود شده؟
بعد سه روز استفاده بله مسدود شده و هنوز هم باز نشده ... حتی تیکت جواب نمیده و حتی هر وقت این را اینجا هم نوشتم اصلا که چیزی نوشته نشده است به پست قبلی من نگاه کنید (وشته اصلی توسط pishva_ghazi http://www.webhostingtalk.ir/images/buttons/viewpost-left.png (http://www.webhostingtalk.ir/f15/74383/post733410/#post733410) مدیر فروش ... لطفا بفرمایید تکلیف سرور های که بسته شده اند چی شد ... چقدر زمان برده ... و چقدر دیگر زمان میبرد تا تکلیف سرور های که به گفته شما اسپم داده بودند مشحص شود... از کجا مطمئن باشیم ای پی ما اسم داده .. چرا جواب تیکت .. تیکت .. تیکت ... تکیت .... را نمیدهید /../// چندین بار تیکت کردم ولی به خود زحمت نمیدهید جواب تیکت بدهید .. یا جواب یاهو و موبایل که تماس نگرفتم ..چون مطمئن هستم جواب نمیدهی ...
بگویید تکلیف چی شد سرور های که تحویل ما داده اید و هنوز باز نشده حتی برای بک اپ گرفتن ..)///////
ولی باز هیچی .. چند روز هم به پایان این سرور نمانده ... در جواب همش میگفت باید صبر کرد
viasky
April 22nd, 2013, 10:42
فقط مال شما مسدود شده یا بقیه کاربران هم همین مشکل و دارن؟
aliemad
April 22nd, 2013, 11:00
فقط مال شما مسدود شده یا بقیه کاربران هم همین مشکل و دارن؟
منم یکی گرفته بودم مسدود شد حتی 3 بار بش وصل نشدم خدا لهنتش کنه این ادم کلاهبرداری بیش نیست 10 تا تیکت زدم یکشم جواب نداد تلفنشم که 100 بار زنگیدم / سرور میخره 1 دونه میدش به 100 نفر الکی میگه اسپرم زدی تو سرور خودتی عمو جون الان رفتم 17 دادم یه سرور اعصابم سره جاشه خیالم راحته پنل ریبوت همه چیم داره حالا 2 گیگ رم بخوره تو سرت این 512 رم داره 10 تای سرور تو کار میده / کوفتت شه کلاهبردار :56:
sefaresh68
April 22nd, 2013, 11:11
ماله من هم مسدود شده
میخوام وارد سایش بشم هم میگه چنین ایمیلی در سیستم نیست:-o
hostfire
April 22nd, 2013, 11:14
ماله من هم مسدود شده
میخوام وارد سایش بشم هم میگه چنین ایمیلی در سیستم نیست:-o
اکانتتون رو به حالت دی اکتیو در آورده احتمالا
viasky
April 22nd, 2013, 11:59
نه اینجوری ها که شما میگید نیست
اینطور که من متوجه شدم سرور ها از دیتاشک تهیه می شده
این دیتاسنتر هم به ایبوز حساس هست تا حتی که سرور و کنسل میکنه
در مجموع برای مجازی سازی پیشنهاد نمیشه
اگر برای همه باز نمیشه یا ساسپند و یا کنسل شده
hostfire
April 22nd, 2013, 12:10
نه دیتاشک اگه پشتیبانی خوبی دشاته باشی یعنی گوش به زنگ باشی که اگه ابیوز اومد سریع مشکل رو رفع کنی در جواب ابیوز 1000 بارم ابیوز بیاد چیزی نمیشه
ولی اگه بیخیال باشی 2 تا ابیوز بیاد مشکل رو رفع نکنی سر ابیوز سوم سرورت ترمینیت میشه
من تجربه کار باهاشونو دارم دیگه.تاحالام سرورم ترمینیت نشده
baamusic
April 24th, 2013, 23:06
دوستان اصلا سایت ایشون مثل اینکه باز نمی شه !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
amin fear
April 24th, 2013, 23:34
دوستان اصلا سایت ایشون مثل اینکه باز نمی شه !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
درسته ... منم تست کردم باز نشد !
آقا ما فکر کردیم این جناب " سلطان سرور " ( با آن آواتار فتوشاپی که نشان از سلطه بر سرورهاشونه ) طبق گفته خودشون واقعا رازی برای این کار دارند ؟
اما ظاهرا مسئله فروش این تاپیک خیلی زود گندش درآمد !
موفق باشید دوستان...
amin fear
April 25th, 2013, 00:28
الکی میگه اسپرم زدی تو سرور خودتی عمو جون
;)
آقا مطمئنی اشتباه تایپی نشده !
behtash007
April 25th, 2013, 01:13
سرور من قطع نشده . ولی سایتش باز نمیشه !
PCcamp.Ir
April 25th, 2013, 08:51
مال من اصا قطع نشده.تازه برا ماه بعدی هم تمدید کردم!!
پیشنهاد می کنم یک تاپیک دیگر برای نظرسنجی در این زمینه راه بیندازید و به این تاپیک ( تاپیک اصلی ) لینک بدهید...
kingserver
April 25th, 2013, 16:54
سلام علیکم
مشکل سایت حل شد
اطلاعیه در صفحه اول سایت قرارگرفت
موفق باشید
viasky
April 25th, 2013, 17:02
آيان اين يارو كلاه بردار بود.سرور منم بسته گوشي هم جواب نميده.
آقای عزیز شما اینجوری حرف میزنی یعنی داری به این آقا و همه همکاراش توهین می کنی
چون این مشکلات برای هـــــــمه پیش میاد حالا حتی اگر 5 سال یکبار هم باشه بالاخره پیش میاد
این آقا نه شب که می خوابه سرور و میزاره زیر سرش به باباش توی دیتاسنتر کار میکنه که دسترسی فیزیکی به سرور داشته باشه
شما به ایشون تیکت میزنی این آقا هم تنها کاری که می تونه انجام بده با دیتاسنتر مکاتبه می کنه
اگر هم مشکل از طرف خودش باشه حل می کنه دیگه با پول شما نمی خواد بره تایلند که...
نترسید و لطفا هم اینجا به کسی توهین نکنید
هرکی شک داره یا ناراضی نخره
به همین راحتی - من الان خودم هر آی پی و تنها دارم به مشتری 9 تومان می دم
این آقا به شما داره سرور مجازی 10 تومان میده
کوتاه بیاید......
pishva_ghazi
April 25th, 2013, 17:33
آقای عزیز شما اینجوری حرف میزنی یعنی داری به این آقا و همه همکاراش توهین می کنی
چون این مشکلات برای هـــــــمه پیش میاد حالا حتی اگر 5 سال یکبار هم باشه بالاخره پیش میاد
این آقا نه شب که می خوابه سرور و میزاره زیر سرش به باباش توی دیتاسنتر کار میکنه که دسترسی فیزیکی به سرور داشته باشه
شما به ایشون تیکت میزنی این آقا هم تنها کاری که می تونه انجام بده با دیتاسنتر مکاتبه می کنه
اگر هم مشکل از طرف خودش باشه حل می کنه دیگه با پول شما نمی خواد بره تایلند که...
نترسید و لطفا هم اینجا به کسی توهین نکنید
هرکی شک داره یا ناراضی نخره
به همین راحتی - من الان خودم هر آی پی و تنها دارم به مشتری 9 تومان می دم
این آقا به شما داره سرور مجازی 10 تومان میده
کوتاه بیاید......
پیش میاد ولی کسی هم نمیگه پیش نماید و نیومده .. ولی این سرور که بسته شده و یک ماه گذشته و دو روز کار کردیم چی .. چرا این اقا از جواب دادن فرار میکنه.... به خدا قسم یا من بیرون میکنند از این سایت و یا این اقا باید جوابگو باشه .. هر نوشته ای بزاره دنبالش نوشته میگذارم بو مینویسم بعد یک ماه این سرور ما چی شد .و رک و راست میگم این اقا کلاه بردار هستش .. چرا از جواب دادن میترسه... بسه دیگه هر کسی طاقتی داره .. یک ماه گذشته هنوز جوابی از دیتا سنتر نیومد براشون.. یک چیزی برامون نوشت اسپم زدید و قطع شد .. خوب نشون بده اسپم از ای پی ما بوده.. چرا نمیگذاری بک اپ بگیرم و ترک این تاپیک کنیم
viasky
April 25th, 2013, 17:42
یعنی شما واقعا یک سرور مجازی 10 هزارتومانی و که بدون شک هیچ منابع اختصاصی هم برای شما نداره و جدی گرفتید و روش حساب کردید؟
pishva_ghazi
April 25th, 2013, 17:58
یعنی شما واقعا یک سرور مجازی 10 هزارتومانی و که بدون شک هیچ منابع اختصاصی هم برای شما نداره و جدی گرفتید و روش حساب کردید؟
دوست عزیز ده هزار هم برای خودش پولی هست .. کسی میگه ده هزار پولی نیست و ادعا داره شماره حساب میدم .. برای ساخت یک مسجد هستش شماره حساب .. واریز کنه .. به این شماره حساب ..
واقعا چه بلای سر این مسلمان زاده و مسلمانان امده نمیدانم .. پول مردم بالا میکشند و به فکر هیچ چیزی حتی اخرتش هم نیست.. این دنیا رو برای خودش ساخته پول این و ان بالا میکشه و به خودش هم میگه مسلمان.. کافر از این نوع مسلمانان بهتر هستش .. اخه چرا من همش پستم میخوره به این نوع ادمها .. به خدا قسم 200 تومن 2000 ریال بدهکار بودم .. رفتم پول بهش دادم ... ولی اقای علی رضا سرور فروش بعد دو ساعت سرور سی هزاری من بست و جوابگو هم نبود .. چرا این اقا ده هزار واریز کردیم دو روز کار کردیم با سرورش بسته شد و جوابگو هم نیست .. واقعا این پول ها خوردن هم داره....
pishva_ghazi
April 25th, 2013, 18:02
دلتون میخواخهد کلاه برداری کنید سر این و ان شیله بمالید راه های زیادی هستش.. چرا به ده هزار و سی هزار اکتفا میکنید .... شما که حرام و حلال را سوا نمیکنید .. چرا دست به کارهای خلاف و حرام نمیزنید .. ( به خدا قسم در طول یک ماه گذشته من 40 هزار همین طوری به باد دادم .. از دست همین کلاه بردارها... نمیدانم مدیر این سات چرا ما حرفی میزنیم ای دی ما رو قفل میکنند و یا ما رو بیرون ولی با این کلاه بردار ها کاری ندارند ... چه حکمتی هستش نمیدونم والله)
این تایپک نگاه کنید و اخرین کامنت من گذاشتم
http://www.webhostingtalk.ir/f15/75478/index3.html
amin fear
April 25th, 2013, 19:00
آقا اگر من جای مالباخگان این تاپیک بودم ، قطعا کار را به پلیس فتا می کشاندم...
ده هزار تومان که هیچی اگر هزار تومان هم از این همه آدم خورده بشه ، یک پول درشتی خواهد شد !
موفق باشید !
amin fear
April 25th, 2013, 19:03
یعنی شما که خودت فروشنده هستی حاضری حتی از هزار تومان گذشت کنی ؟ که مدام در این تاپیک برای مالباختگان نسخه می پیچی ؟
pishva_ghazi
April 26th, 2013, 02:06
اقای حقه باز ... (فروشنده حقه باز میگم) تکلیف سرورهای که اسپم گرفته مخشص نکنی اولین نفری هستم به فتا گذارش میدم و یا بیا جوابگو باش مثل گیچ ها سر می اندازی پایین و جواب کسی نمیدی... دارم بهت هشدار فتا رو میدم .. من شاکی میشم ازت .. به تمامی دوستان هم میگم بیاد با من و ازش شاکی بشید ... شماره حساب که پول واریز کردیم به حاسبشون که داریم از ان طریق پیگیر میشوند ... حال هی بی اهمیت باشه و جواب کسی رو نده ببین چه کسی ضرر میکنه
behtash007
April 26th, 2013, 02:08
من خودم به شخصه که چند روز میشه از ایشون سرور گرفتم تا الان هیچ مشکلی نداشتم ..
sefaresh68
April 26th, 2013, 02:43
اقای حقه باز ... (فروشنده حقه باز میگم) تکلیف سرورهای که اسپم گرفته مخشص نکنی اولین نفری هستم به فتا گذارش میدم و یا بیا جوابگو باش مثل گیچ ها سر می اندازی پایین و جواب کسی نمیدی... دارم بهت هشدار فتا رو میدم .. من شاکی میشم ازت .. به تمامی دوستان هم میگم بیاد با من و ازش شاکی بشید ... شماره حساب که پول واریز کردیم به حاسبشون که داریم از ان طریق پیگیر میشوند ... حال هی بی اهمیت باشه و جواب کسی رو نده ببین چه کسی ضرر میکنه
من هم موافقم
amin fear
April 26th, 2013, 02:53
من خودم به شخصه که چند روز میشه از ایشون سرور گرفتم تا الان هیچ مشکلی نداشتم ..
خوبه خودت داری میگی چند روز بیشتر نیست که سرور گرفتی ، شمام مثل این بنده های خدا صبر کن یه یک ماهی تا نتیجش بیاد !;)
kingserver
April 26th, 2013, 04:04
سلام علیکم
به کاربرانی که در سرور چهارم abuse (اسپم)دریافت کرده اند و در لینک خبر در چندین پست قبل توضیحات کامل و شفاف داده شده است و طبق قوانین سایت با کاربران برخورد خواهد شد
به هیچ کاربری پشتیبانی در تاپیک فروش داده نخواهد شد
pishva_ghazi
April 26th, 2013, 10:11
سلام علیکم
به کاربرانی که در سرور چهارم abuse (اسپم)دریافت کرده اند و در لینک خبر در چندین پست قبل توضیحات کامل و شفاف داده شده است و طبق قوانین سایت با کاربران برخورد خواهد شد
به هیچ کاربری پشتیبانی در تاپیک فروش داده نخواهد شد
اقا من میگم شما دروغ میگید ... ثابت کنید دروغ نمی گوید .. ثابت کنید ای پی من هم جز انها اسپم هستش .. یک روز از یکی سرور گرفته بودم و گفتش اسپم داده شده و ای پی من و گزارش دیتا سنتر برای من ایمیل کرد... شما هیچ کاری نمیکنید .. اقا نمی گوید ... اسپم هستش .. خوب قبول شما هم اخطار و اخطار قطع دیتا سنتر که ای پی من را اسپم بهش رسیده را برای من بفرستید ...//////// یا همین که شما بگویید اسپم گرفته ما قانع بشیم و سرمون بی اندازیم پایین و بگیم حرف شما درسته ... من اینطوری نیستم و بی خود حقه بازی شما رو قبول کنم.... از شما میپرسم که چی شد میگید زمان میبره .. میگم چی شد میگید طبق قوانین ... اقا چی شد .. نه اینکه قوانین چی هستش و یا زمان میبره نشد حرف
بزارید قوانین شما را ببینیم قوانین اول سرورها قطع شد بعد قوانین نوشته شد ... دوستان عکس نگاه کنید و تاریخ قوانین را نگاه کنید ///
http://s4.picofile.com/file/7739973331/111111111111.jpg
عکس دوم تاریخ که سرورها قطع شد و من به این اقا تیکت دادم.. یک روز قبل هم قطع شده بود تاریخ 5 .. ولی ان روز من تیکت دادم .. همان روز هم قوانین نوشته شده
دوستان به ساعت تیکت و ساعت نوشتن قوانین توجه کنید ... ببین چه مچ گیری کردم .. هی بگید این اقا دروغ گو نیستشو حقه باز نیستش
hamedmj
April 26th, 2013, 11:26
پست ها رو خوندم. حالا ازتون میخوام اینم بخونید:
اول بگم که کسانی که از این اقا خرید کردن، رنج پستی 0 تا 50 بودن، یعنی به تجربه و به نوعی گاگول ( شرمنده این لفظ رو به کار بردم، چون خونم به جوش اومده) . دوستانی که هی فتا و شکایت و اینا میگن، باید بهشون گفت که نباید از ایشون شکایت کنید! باید برید از خودتون شکایت کنید. بله. شما هستید که کور کورانه خرید میکنید و به دام این افراد می افتید. می رید شکایت میکنید، میان تاپیک رو می بینن، کلی به شما هم میخندن. میگن آخه آدم های حسابی تو صفحه اول تایپیک اینا بوده و شما بازم خرید کردید:
تاریخ تکرار میشود :71::71::71::71:
مجدد داستان یک سال پیش هست؟
80% تخفیف سرور مجازی آلمان Hetzner.de (http://www.webhostingtalk.ir/f15/42056/)
در خوش بینانه ترین حالت اگر اورسل نباشه سرویس هاتون
سرور حدودا 400 هزار تومانی براتون 100 هزار تومان فروش هم نداره
بعد هم میشه داستان تاپیک یک سال پیش شما!!!!!!!!
به علت ورشکستگی.....!!!
حالا از اینا بگذرم ! وقتی به جا میان میگن:
تحویل سرور های ویندوز 2003 و ویندوز 2008 در کم تر از 30دقیقه
تحویل سرور های لینوکس در کم تر از 2ساعت
و یه جای دیگه میان میگن»
پس از پرداخت همان لحظه تاریخ 30روز ان فعال خواهد شد و سرویس حد اقل 48ساعت و حد اقل 72ساعت بعد تحویل داده خواهد شد
ما به این میگیم تناقض! وقتی کسی هیچ ثباتی روی حرفش نداره، چطور میشه بهش اعتماد کرد؟
الان هم که افر از روی سایت ایشون حذف شده: پورتال کاربری وی گیگ - سبد خرید (http://portal.vgig.ir/cart.php)
الان شما با نادانی خودتون افتادید تویه چاه! پس لطفا هی چاه رو عمیق تر نکنید. این بنده خدا رو هم ول کنید تا با این 200 - 300 هزار تومنی هم که از این کار در اورده، شاد باشه. خودتون هم هی ناراحت نکنید. فشار به قلبتون میاد، اونوقت به جای 10 هزار تومن، 10 میلیون تومن باید بدید عمل قلب...
یه صلوات بفرستید و این آقا رو هم ولش کنید!
اون بالایی خودش به همه کارا میرسه، به ترتیب...
موفق باشید...
amin fear
April 26th, 2013, 11:51
اول بگم که کسانی که از این اقا خرید کردن، رنج پستی 0 تا 50 بودن، یعنی به تجربه و به نوعی گاگول ( شرمنده این لفظ رو به کار بردم، چون خونم به جوش اومده) .
عزیز بهتره مودب باشی و احترام خودتو نگه داری شما اول بهتره تکلیف پول هایی که از مردم در این تاپیک گرفتی به اسم وی پی اس فرانسه و با یک قیمت بسیار پایین را مشخص کنی و بعد بیای و به مالباختگان این تاپیک توهین کنی :
شما اول میای و نرخ تعیین می کنی از فرانسه و بعد یک هفته بعد از گرفتن پول مردم تازه به دنبال تهیه سرور از انگلیس رفتی ؟ =))
به نظرت حرف های شما در تاپیک بالا بیشتر تناقض داشت یا این جناب استارتر این تاپیک ؟
تو رو خدا ببینید چه فروشنده هایی در این تاپیک برای مالباختگان نسخه می پیچند ؟:-o
hamedmj
April 26th, 2013, 12:28
عزیز بهتره مودب باشی و احترام خودتو نگه داری شما اول بهتره تکلیف پول هایی که از مردم در این تاپیک گرفتی به اسم وی پی اس فرانسه و با یک قیمت بسیار پایین را مشخص کنی و بعد بیای و به مالباختگان این تاپیک توهین کنی :
شما اول میای و نرخ تعیین می کنی از فرانسه و بعد یک هفته بعد از گرفتن پول مردم تازه به دنبال تهیه سرور از انگلیس رفتی ؟ =))
به نظرت حرف های شما در تاپیک بالا بیشتر تناقض داشت یا این جناب استارتر این تاپیک ؟
تو رو خدا ببینید چه فروشنده هایی در این تاپیک برای مالباختگان نسخه می پیچند ؟:-o
عزیز پول 1 نفر رو بالا نکشیدم من. 100 تا مدرک دارم که به همه وی پی اس داده شده ( تازه کسایی هم که زرنگی کردن و فاکتور هم پرداخت نکردن، سرور داده شده)
هر کسی هم شکایتی داره، اعلام کنه. شما که نه ته پیازی و نه سر پیاز.
اخرش هم گفتم شرمنده، چون من از این نوع رفتار بدم میاد به شدت.
-
بند دوم صحبت هاتون:
شما مشکلی داری؟ به نظرت فرانسه بهتره یا انگلیس؟
قیمت اضافه نکردم که
pishva_ghazi
April 26th, 2013, 12:49
عزیز پول 1 نفر رو بالا نکشیدم من. 100 تا مدرک دارم که به همه وی پی اس داده شده ( تازه کسایی هم که زرنگی کردن و فاکتور هم پرداخت نکردن، سرور داده شده)
هر کسی هم شکایتی داره، اعلام کنه. شما که نه ته پیازی و نه سر پیاز.
اخرش هم گفتم شرمنده، چون من از این نوع رفتار بدم میاد به شدت.
-
بند دوم صحبت هاتون:
شما مشکلی داری؟ به نظرت فرانسه بهتره یا انگلیس؟
قیمت اضافه نکردم که
کلا بحث دروغ گفتن هستش ... نمیدانم چه فکری میکنید .. شما دروغ میگید توجیه هم میکنید .. طرف مال مردم میخوره .. طرف دیگه وی پی اس میفروشه بهش میگی اقا سرعت این و یا سرور مشکل داره سرور ازت میبنده و یک ساعت باهاش کار نکردی 30 هزارت میره.. کسی نمیدونه به کی اعتماد کنه .. به خدا قسم کافر بهتر از این نوع ادمهای به ظاهر مسلمان هستش... /// بازم میگم مدیر سات از همه بیشتر مقصر هستش .. اگر کسی که سرور میفروشه یک دروغ بگه و یا حق کسی ضایع کند با ان برخورد کند .. میبینیم این سایت یک سایت فوق العاده و با احترام به همدیگر داخلش خرید و فروش میشه ... ولی مدیر سایت .. و یا کسانی که مسوئل سایت هستند فقط مال باختگان را بیرون میکنند و یا پست انها حذف میشود این خود دلیل است که هر کی میاد کلاهبرداری کند
اقای به ظاهر زرنگ ... خیلی ها رو دیدم سرور ارزان میفروشند ولی پای تحویل سرور هستند ... خلی ها رو دیدم برای خود قانون تعیین کردند .. این اقا هم این قانون قبل خرید من و یکی دیگر وضع کرده همان روز سفارش تاریخ زده میشه این هنگامی است که یک ساعته تحویل داده به من و .../////// با اینکه در حق ما بدی کرده ولی نباید خوبی ها و ... را پایمال کرد و ناحق بگیم.. شعاری که دارم ادم باشیم و به همدیگر احترام بگذاریم .. و شاید کسی بگه این اقا را حقه باز خطاب کردی و این احترام نیست .. دوست عزیز به *** میگند *** .. به حقه باز میگویند حقه باز و به معلم میگویند معلم و غیره .. حال این اقا اگر شفاف بود با مشتری جواب تیکت و زنگ و جواب این کامنت ها رو میداد .. پس ریی در کفش دارد
amin fear
April 26th, 2013, 14:11
بزارید قوانین شما را ببینیم قوانین اول سرورها قطع شد بعد قوانین نوشته شد ... دوستان عکس نگاه کنید و تاریخ قوانین را نگاه کنید ///
http://s4.picofile.com/file/7739973331/111111111111.jpg
عکس دوم تاریخ که سرورها قطع شد و من به این اقا تیکت دادم.. یک روز قبل هم قطع شده بود تاریخ 5 .. ولی ان روز من تیکت دادم .. همان روز هم قوانین نوشته شده
دوستان به ساعت تیکت و ساعت نوشتن قوانین توجه کنید ... ببین چه مچ گیری کردم .. هی بگید این اقا دروغ گو نیستشو حقه باز نیستش
عالی بود ! کاملا مشخصه که این بابا قوانین را به صورت موقعیتی برای خودش تنظیم می کنه !
kamkar
April 26th, 2013, 23:05
سلام؛
کسانی که با این هاستینگ یا شخص دچار مشکل شدند، همگی جمع بشید، مدارکتون رو تکمیل کنید و یک تاپیک در بخش انتقاد و پیشنهاد بزنید و منتظر تاییدش توسط مدیران باشید.
ارسال پست های انتقادی و به هم زدن نظم تاپیک فروش خلاف قوانین سایت هست.
جناب hamedmj
شما هم آرامش خودت رو حفظ کن و به دیگران توهین نکن وگرنه مجبور میشم پست هاتون رو پاک کنم و اخطار بدم.
قرار نیست تمام خریداران دنیا مثل شما حرفه ای و با تجربه باشند.
با عرض پوزش سرور من دوباره راه اندازی شد.شرمنده زود قضاوت کردم.اخه یبار سرم کلاه رفته بود
behtash007
April 30th, 2013, 11:03
من سرورم قطع شده . چه کسانی بخاطر قطع شدن سرور پنجم . سرورشون قطع شده .؟؟
hamid-khakzad
April 30th, 2013, 13:21
به جرات می تونم بگم تا حالا سرور مجازی به این داغونی ندیده بودم
به خدا مفتی هم که بده گرونه،چون سرور از ایشون گرفتن چیزی جز اعصاب خوردی نداره
این نکته را هم اضافه کنم که تیکت را خیلی دیر جواب میدن،اخلاق و مشتری مداریشون در حد صفر هست،از اطلاعات و دانش فنی خوبی هم برخورد نیستند
هر کسی هم که مشتریشون باشه و اینجا ازشون انتقاد کنه سرورش مسدود میشه
در کل پیشنهاد نی کنم پولتون را تو چاه نریزید
من 20 تومان پولم را تو چاه ریختم برای دو سرور مجازی که از ایشون گرفتم
elmizina
April 30th, 2013, 19:45
پس همه فروشنده ها بیان مثل شما بفروشن
mohsen12
April 30th, 2013, 19:49
فعلا که از دیروز به دلیل اسپم یک نفر سرور قطع و الان هم اینطور که مشخصه نه بک آپی در کار است نه هزینه نه سرویس جایگزین تا امشب اینطور باشه به همراه مدارک در قسمت مربوطه تاپیک زده خواهد شد تا یورشون بسته بشه ..
mamadsss
April 30th, 2013, 21:03
منم سرور 5 هستم وقطعم
دچار مشکل شدیم
چکار باید کرد؟؟
sattar
April 30th, 2013, 21:36
سرور ما هم 2 روزه dOWN هست...
نه تلفن جواب میدن نه تیکت
spark3r
April 30th, 2013, 21:50
هاستینگ و سرور مجازی هم شده بچه بازی.
خیلی باحاله هر کسی می شینه توی خونه یک سرور می خره بعد VPS می فروشه.
خدا پدر مادر شرکت Vmware رو بیامورزه که ESXI رو ساخت تا شما بتونید مجازی سازی کنید و گرنه عمرا این اشخصاص بدونن KVM و XEN چی هست.!!!
sr25
May 1st, 2013, 10:41
سرور منم قطع شده دو روزه و به تيكت هم جواب نميده؟ خوبه كه ده تومن هزينه كرديم نه بيشتر
viasky
May 1st, 2013, 11:29
افتخاری دیگر.....
hamid-khakzad
May 1st, 2013, 11:50
هاستینگ و سرور مجازی هم شده بچه بازی.
خیلی باحاله هر کسی می شینه توی خونه یک سرور می خره بعد VPS می فروشه.
خدا پدر مادر شرکت Vmware رو بیامورزه که ESXI رو ساخت تا شما بتونید مجازی سازی کنید و گرنه عمرا این اشخصاص بدونن KVM و XEN چی هست.!!!
جالب اینجاست که این آقای محمد مهدی علیزاده خیلی هم ادعاش میشه که اطلاعات و دانش فنی بسیار زیادی در این زمینه داره:)):))
kingserver
May 1st, 2013, 14:09
سلام علیکم
مشکل سرور پنجم وی گیگ از طریق اطلاعیه سایت و ایمیل به کاربران گفته شد
موفق باشید
sattar
May 2nd, 2013, 13:35
سلام علیکم
مشکل سرور پنجم وی گیگ از طریق اطلاعیه سایت و ایمیل به کاربران گفته شد
موفق باشید
یه نفر دیگه abuse داشته
backup مارو نمیدن...
خوبه والا...
kingserver
May 3rd, 2013, 05:23
سلام علیکم
طبق اطاع رسانی که 2روز پیش انجام شد از طریق اطلاعیه و ایمیل سایت
سرویس کاربرانی که خاموش شده تعدادی که ابیوز اسپم داشتند سرویس داده نخواهد شد
کاربرانی که سرور مجازی شون چند روز از یک ماه ان مانده بعلاوه تعداد روز های رایگان درنظر گرفته شده در تمدید سرویس ماه دوم لحاظ خواهد شد لذا کاربرانی که تمدید انجام بدهند این کار انجام خواهد شد
تمدید سرویس ماه دوم:13 هزارتومان خواهد بود بعلاوه 10-15روز رایگان برای سرویس کاربران که سرور مجازی خاموش بوده
این رو هم خدمت کاربران سرور پنجم بگم که دیتاسنتر هیچ اطلاعاتی به ما نداده و ما هیچ گونه اطلاعاتی از سرویس کاربران نداریم و موظف به ارائه اطلاعات بکاپ کاربران نیستیم و کاربر محترم باید از اطلاعات سرور مجازی خود بکاپ تهیه بکنه
دیتاسنتر به خاطر تعداد ابیوز و نوع ان که اسپم بوده سرور ما رو تریمنیت کرده و در صورتی که لازم بودنم خودم متن ابیوز ها و موارد دیگر را به صورت پابلیک در سایت میزارم و در همین تایپک هم قرار میدم
مدت زمانی طول خواهد کشید تا سرور های مجازی کاربران را تقدیم کنید چند روز لطفا کاربران عجله نکنند در سریع ترین زمان تحویل خواهیم داد
لطفا با صبر خود به بنده و همکارانم کمک کنید تا مشکلات بوجود امده را در سریعترین زمان ممکن جل کنیم
با تشکر
Seven7soft
May 3rd, 2013, 11:37
والا.... چی بگم!
razavihost
May 3rd, 2013, 11:40
سلام علیکم
کاربرانی که سرور مجازی شون چند روز از یک ماه ان مانده بعلاوه تعداد روز های رایگان درنظر گرفته شده در تمدید سرویس ماه دوم لحاظ خواهد شد لذا کاربرانی که تمدید انجام بدهند این کار انجام خواهد شد
تمدید سرویس ماه دوم:13 هزارتومان خواهد بود بعلاوه 10-15روز رایگان برای سرویس کاربران که سرور مجازی خاموش بوده
این رو هم خدمت کاربران سرور پنجم بگم که دیتاسنتر هیچ اطلاعاتی به ما نداده و ما هیچ گونه اطلاعاتی از سرویس کاربران نداریم و موظف به ارائه اطلاعات بکاپ کاربران نیستیم و کاربر محترم باید از اطلاعات سرور مجازی خود بکاپ تهیه بکنه
دیتاسنتر به خاطر تعداد ابیوز و نوع ان که اسپم بوده سرور ما رو تریمنیت کرده و در صورتی که لازم بودنم خودم متن ابیوز ها و موارد دیگر را به صورت پابلیک در سایت میزارم و در همین تایپک هم قرار میدم
مدت زمانی طول خواهد کشید تا سرور های مجازی کاربران را تقدیم کنید چند روز لطفا کاربران عجله نکنند در سریع ترین زمان تحویل خواهیم داد
لطفا با صبر خود به بنده و همکارانم کمک کنید تا مشکلات بوجود امده را در سریعترین زمان ممکن جل کنیم
با تشکر
چرا سرور های ما که سرور مجازی میفروشیم برای ابیوز بسته نمیشه؟
این مشکلات چرا همیشه جای شما باشه؟
mehdi.gh
May 3rd, 2013, 11:43
دوستان شمایی که به سرور مجازی 10 هزار تومانی راضی بودین و تعریف میکردین
باید منتظر مشکلات این چنینی میبودین
پس لطفا صبر کنید تا به مشکلاتتون رسیدگی کنند !!!!
hostfire
May 3rd, 2013, 11:46
چرا سرور های ما که سرور مجازی میفروشیم برای ابیوز بسته نمیشه؟
این مشکلات چرا همیشه جای شما باشه؟
اقا خواهشا نگو میخواد بندازه الان گردن دیتاشک بدبخت!
فقط اینجور فروشنده ها بلدن چهره ی این دیتا سنتر هارو خراب کنن!
نمیگه که بنده 5 ماهه دارم با دیتاشک کار میکنم و هیچ مشکلی هم نداشتم تا ابیوز هم اومده مشکل رو رفع کردم سرورام اوکی بودن همه ترمینت و خاموشی هم در کار نبوده!
سرور های ما که به هیچ وجه خاموش نشده تاحالا
البته بله ها منم هفته ای یه بار بیام نت دیتاشک که سهله یس آپ کانادام باشه سرورمو میبنده!
Seven7soft
May 3rd, 2013, 12:26
آقا پس سرور ها کی وصل میشن؟
sattar
May 3rd, 2013, 12:35
سلام علیکم
با تشکر
اگه سروری بود و وصل بود ما بک آپمون رو میگرفتیم...
متاسفانه ما DownTime بیشتری از Uptime داشتیم
به نظر من شما اصلا صلاحیت فروش سرور نداری
hostorder
May 3rd, 2013, 15:43
خدا رو شکر من تمدید نکردم
hamid-khakzad
May 4th, 2013, 03:19
سلام علیکم
با تشکر
جمعش کنید این سخنرانی ها را،آبروی هر چی سرور فروش هست بردید شما...
viasky
May 4th, 2013, 03:28
برید چند صفحه قبل پست های من و بخونید
هی گفتم از اینجا سرویس برای کارهای مهم تهیه کنید
بخرید اما خیلی حساب باز نکنید.......
کاملا هم درسته
دیتاشک خیلی مهربونی که نهایتش تا 3تا ابیور به شما فرصت میده و سرور و می بنده
در عوض سرور با رم 16 گیگ و بهتون میده 300 تومان
این به اون در.....
kingserver
May 4th, 2013, 06:43
سلام علیکم
در حال رسیدیگی و تحویل سرور های مجازی کاربران هستیم
از طریق تیکت و سایت و ایدی یاهو و شماره موبایل در تماس باشید
اینجا پشتیبانی نداریم اطلعیه ها و خبر های مهم و نحوه فروش و راهنمایی های لازم انجام خواهد شد در تاپیک
با تشکر
hamid-khakzad
May 4th, 2013, 11:08
سلام علیکم
اینجا پشتیبانی نداریم اطلعیه ها و خبر های مهم و نحوه فروش و راهنمایی های لازم انجام خواهد شد در تاپیک
با تشکر
آقا ما سرور با این کیفیت نمی خوایم
ما اگر به میزان زمان باقی مانده بخوایم پولمون را پس بگیریم تکلیف چیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
چرا می ترسید جواب مردم را بدید؟؟؟مشخصه چون یه ریگی تو کفشتون هست
Seven7soft
May 4th, 2013, 16:10
سلام علیکم
با تشکر
هنوز که به ما ندادن می گن دارن سرور عوض می کنن ای خدااااا
این دومین سروره که همینطور میشه...
واقعا همه ی سایت ها هم در ماه 10 روز باز هستن؟ هی ایبوز داره سرورشون؟؟؟ :56:
pishva_ghazi
May 5th, 2013, 14:23
کدام مدیر همدست این حقه باز هستش و.. ما چیزی مینویسیم پاک میکنه... یا واقعا هم دست ایشان هستید .. یا خواهان نیستید کسی بفهمد این اقا حقه باز هستش .. ای مدیر یا ادمین که نوشته دیگران پاک میکنی .. بفرما پول دوستان ازش پس بگیر بعد پاک کن .. واقعا این چه منطقی هستش که نوشته های مردم پاک میکنید .. لطفا توضیح بدید چه منطقی هستش ..
kamkar
May 6th, 2013, 01:36
کدام مدیر همدست این حقه باز هستش و.. ما چیزی مینویسیم پاک میکنه... یا واقعا هم دست ایشان هستید .. یا خواهان نیستید کسی بفهمد این اقا حقه باز هستش .. ای مدیر یا ادمین که نوشته دیگران پاک میکنی .. بفرما پول دوستان ازش پس بگیر بعد پاک کن .. واقعا این چه منطقی هستش که نوشته های مردم پاک میکنید .. لطفا توضیح بدید چه منطقی هستش ..
ما به عنوان مدیر مسئول اجرای قوانین سایت هستیم، هیچ ارتباطی هم با فروشندگان یا خریداران نداریم.
هیچ فعالیت تجاری هم در زمینه هاستینگ نداریم و رقیب و همکار کسی محسوب نمیشیم.
اگر به بالای انجمن نگاه کنید قوانین سایت رو به طور خلاصه در یک کادر زرد رنگ میبینید.
2- جهت ارسال پست های انتقادی قوانین بخش مربوطه را مطالعه کنید.
7- مسئولیت خرید و فروش های انجام شده در سایت به عهده طرفین می باشد و انجمن وب هاستینگ تاک هیچ مسئولیتی بر عهده ندارد .
این هم اضافه کنم که پس گرفتن پول، وظیفه شما است و ما در جریان تبادلات مالی شما نیستیم. اگر شخصا نمیتونید این کار رو انجام بدید از طریق پلیس فتا اقدام کنید.
پست های بقیه هم پاک شد.
همگی یک تاپیک در بخش انتقاد و پیشنهاد ایجاد کنید یا از طریق فتا پیگیری کنید. اینجا تاپیک فروشه.
Sent from my iPhone using Tapatalk
pishva_ghazi
May 6th, 2013, 09:30
ما به عنوان مدیر مسئول اجرای قوانین سایت هستیم، هیچ ارتباطی هم با فروشندگان یا خریداران نداریم.
هیچ فعالیت تجاری هم در زمینه هاستینگ نداریم و رقیب و همکار کسی محسوب نمیشیم.
اگر به بالای انجمن نگاه کنید قوانین سایت رو به طور خلاصه در یک کادر زرد رنگ میبینید.
2- جهت ارسال پست های انتقادی قوانین بخش مربوطه را مطالعه کنید.
7- مسئولیت خرید و فروش های انجام شده در سایت به عهده طرفین می باشد و انجمن وب هاستینگ تاک هیچ مسئولیتی بر عهده ندارد .
این هم اضافه کنم که پس گرفتن پول، وظیفه شما است و ما در جریان تبادلات مالی شما نیستیم. اگر شخصا نمیتونید این کار رو انجام بدید از طریق پلیس فتا اقدام کنید.
پست های بقیه هم پاک شد.
همگی یک تاپیک در بخش انتقاد و پیشنهاد ایجاد کنید یا از طریق فتا پیگیری کنید. اینجا تاپیک فروشه.
Sent from my iPhone using Tapatalk
lمدیر انجمن محترم ما هم میدانیم تاپیک فروش هستش.. و اینها را در اینجا مینویسیم یکی مثل ما پولش رو به اب بریزه نه داخل جیب این اقاو این اقایان... باید مردم تاپیک فروش میبینند و قیمت ها رو مشاهده میکنند ... مشاهده هم کنند که این اقا کلاهبردار هستش و باید این اقا خودش خجالت بکشه تاپیک فروشش این همه شاکی داره...؟ و مردم هم متوجه میشوند .. و اگر این قانون در اینجا و تاپیک فروش این اقا بمب باران شود از طرف شاکی ها این مسائیل پیش نمیاد.. با تشکر از مدیران .. لطفا در این مورد با مدیران دیگر بحث و گفتگو کنید
bakuryu
May 6th, 2013, 12:15
من هم آشنا دارم ، هم شدیدا پیگیرم تا یه حالی به دوست کلاه بردارمون بدم
Seven7soft
May 6th, 2013, 16:09
من سرور خودم رو تحویل گرفتم ممنون از آقای کینگ سرور البته اگه ....
razavihost
May 6th, 2013, 16:12
من سرور خودم رو تحویل گرفتم ممنون از آقای کینگ سرور البته اگه ....
انشاالله که چرخش بچرخه براتون ;)
madvps
May 6th, 2013, 16:53
معمولا این مدل رفتارها طبیعی هست از کاربران ایرانی!! ببینید دوستان همین شماها نبودید روز اول به به و چه چه میکردید که سرورمون چقدر توپه چقدر اله پس چی شد الان اومدید دارید به فروشنده انگ کلاه برداری میزنید پس میتونیم به این نتیجه برسیم که چشتون هزینه کم سرور رو گرفته بود و دیگه نیاز ندیدید که یه کم فکر کنید و تجزیه تحلیل کنید که اگر منابع به شدت شیر نشه مگه میشه رم 2 گیگ رو با همچین قیمتی داد مگر باید خو فروشنده بیاد اینجا داد بزنه هوار بکشه که آآآآآآآآآآآآآآآآآآآآی ایهناس من دارم اورسل میکنم تا شما باورتون بشه ؟!! به نظرم الان این حرف ها بی فایدست بهتر هست یه فکر اساسی بکنید نه اینکه بیایید فش و بد بیراه بگید مطمئنن هیچ حرفی باعث برگردوندن هزینه تون نمیشه پس این حرفا به نظرم بی اثره
amin fear
May 6th, 2013, 17:34
مگر باید خود فروشنده بیاد اینجا داد بزنه هوار بکشه که آآآآآآآآآآآآآآآآآآآآی ایهناس من دارم اورسل میکنم تا شما باورتون بشه ؟!!
عزیز کار ایشون از " اورسل " هم فراتر رفته !
اورسل را که تمام فروشنده ها انجام می دهند... فقط بعضی با دقت و به گونه ای انجام می دهند که کاربر متوجه نخواهد شد ! و بعضی هم بسیار آماتوری !
viasky
May 6th, 2013, 17:46
من نظر خودم اینه که اورسل اصلا بد نیست
بیاید از دید مدیریت منابع بهش نگاه کنیم
منظورم اینه که نابع بین کاربران یک بالانس قشنگی داشته باشه تا همه از حداکثر منابع سروراستفاده کنن
و به عبارتی منابع شما بی کار نمونه خلاصه
اما اگر بخوایم ارزش به عنوان فریب دادن مشتری استفاده کنیم آخرش دستمون رو میشه....
البته این نظر شخصی بنده بود
pishva_ghazi
May 6th, 2013, 18:07
معمولا این مدل رفتارها طبیعی هست از کاربران ایرانی!! ببینید دوستان همین شماها نبودید روز اول به به و چه چه میکردید که سرورمون چقدر توپه چقدر اله پس چی شد الان اومدید دارید به فروشنده انگ کلاه برداری میزنید پس میتونیم به این نتیجه برسیم که چشتون هزینه کم سرور رو گرفته بود و دیگه نیاز ندیدید که یه کم فکر کنید و تجزیه تحلیل کنید که اگر منابع به شدت شیر نشه مگه میشه رم 2 گیگ رو با همچین قیمتی داد مگر باید خو فروشنده بیاد اینجا داد بزنه هوار بکشه که آآآآآآآآآآآآآآآآآآآآی ایهناس من دارم اورسل میکنم تا شما باورتون بشه ؟!! به نظرم الان این حرف ها بی فایدست بهتر هست یه فکر اساسی بکنید نه اینکه بیایید فش و بد بیراه بگید مطمئنن هیچ حرفی باعث برگردوندن هزینه تون نمیشه پس این حرفا به نظرم بی اثره
نمیادانم چرا همیشه دیگران را مورد خطاب میدهید ..چیزی بگم بهتون بر میخوره .. کمی فکر کنید .. کی از سرور شکایت داشته .. کی گفته سرعتش این و ان هستش .. کی نوشته که رم نمیکشه یا سی پی یو نمیکشه و یا چیزی .. به عقل خودتان رجوع کنید بعد حرف بزنید .. کلاهبرداری چیزی دیگری است که طرف عین خیالش نیست با پررویی تمام سرو هم میفروشه و تایپیک هم دنبال میکنه .. چون حقش هست بهش بگیم حقه باز و میدونه حقه بازی کرده چیزی نمیگه.... حقه بازی از جای دیگه هستش نه سرعت و یا سرور .
madvps
May 6th, 2013, 18:25
نمیادانم چرا همیشه دیگران را مورد خطاب میدهید ..چیزی بگم بهتون بر میخوره .. کمی فکر کنید .. کی از سرور شکایت داشته .. کی گفته سرعتش این و ان هستش .. کی نوشته که رم نمیکشه یا سی پی یو نمیکشه و یا چیزی .. به عقل خودتان رجوع کنید بعد حرف بزنید .. کلاهبرداری چیزی دیگری است که طرف عین خیالش نیست با پررویی تمام سرو هم میفروشه و تایپیک هم دنبال میکنه .. چون حقش هست بهش بگیم حقه باز و میدونه حقه بازی کرده چیزی نمیگه.... حقه بازی از جای دیگه هستش نه سرعت و یا سرور .
بنده از ایشون سرور تهیه نکردم پس نتیجتا مخاطبم خودم نیستم و نمیام برای خودم بگم !! بنده طرفم شما هم نیستید پس بهتره رعایت ادب رو بکنید اینجا انجمن هست و یه مکان عمومی اگر درکش براتون سنگینه بهتره نیایین در غیر این صورت باید از بکار بردن الفاظی که شایسته نیست دوری کنید چون برخورد میشه باهاتون بنده بار آخری هست جواب شما رو میدم و این بار ببینم رفتار دور از ادب و نزاکت از خودتون نشون میدید برخورد جدی خواهم کرد باهاتون تا یاد بگیرید هر حرفی رو به زبان نیارید ! شما همونی هستید تا یه ماه پیش میومدید به به میکردید و الان میایین از کلاه برداری میگید بنده هم منظورم رم و سی پی یو یا کوفت و زهرمار نبود منظورم شما همون آدم یه ماه پیشید و ایشونم فروشنده یه ماه پیش که میومدید ازش تعریف میکردید پس چی شده که الان یه ما نشد کلاه بردار از آب در اومد لطفا مطلب رو با دقت بخون بعد نظر بده هر چند بازم میگم مخاطبم شما نیستید!
pishva_ghazi
May 6th, 2013, 18:30
بنده از ایشون سرور تهیه نکردم پس نتیجتا مخاطبم خودم نیستم و نمیام برای خودم بگم !! بنده طرفم شما هم نیستید پس بهتره رعایت ادب رو بکنید اینجا انجمن هست و یه مکان عمومی اگر درکش براتون سنگینه بهتره نیایین در غیر این صورت باید از بکار بردن الفاظی که شایسته نیست دوری کنید چون برخورد میشه باهاتون بنده بار آخری هست جواب شما رو میدم و این بار ببینم رفتار دور از ادب و نزاکت از خودتون نشون میدید برخورد جدی خواهم کرد باهاتون تا یاد بگیرید هر حرفی رو به زبان نیارید ! شما همونی هستید تا یه ماه پیش میومدید به به میکردید و الان میایین از کلاه برداری میگید بنده هم منظورم رم و سی پی یو یا کوفت و زهرمار نبود منظورم شما همون آدم یه ماه پیشید و ایشونم فروشنده یه ماه پیش که میومدید ازش تعریف میکردید پس چی شده که الان یه ما نشد کلاه بردار از آب در اومد لطفا مطلب رو با دقت بخون بعد نظر بده هر چند بازم میگم مخاطبم شما نیستید!
///
رعیات ادب دارم .. چرا امدید تاپیک فروش دیگران و نظر میدهید ... نه خریدار هستید و نه فروشنده .. پس چکاره هستید .. خودتان هم نمیدانید .. حتما امدید خودتان اینجا مطرح کنید .. که این مطرح کردن هیچ سودی به حال شما ندارد .. .. کسی که از حال و وضع دیگران بخواهد سوء اتفاده کند .. از ان بدتر است .. حال باز ازتون میپرسم با نهایت ادب ... این تاپیک چکار میکنید ...
amin fear
May 6th, 2013, 18:31
این بار ببینم رفتار دور از ادب و نزاکت از خودتون نشون میدید برخورد جدی خواهم کرد باهاتون تا یاد بگیرید هر حرفی رو به زبان نیارید !
عزیز شما جسارتا چکاره ی این انجمن هستید ؟ که دیگران را تهدید می کنید ؟ شما هم یک فروشنده ای که برای منافع سازمانی به این انجمن میاد !
pishva_ghazi
May 6th, 2013, 18:33
عزیز شما جسارتا چکاره ی این انجمن هستید ؟ که دیگران را تهدید می کنید ؟ شما هم یک فروشنده ای که برای منافع سازمانی به این انجمن میاد !
دوست عزیز ضمن اینکه این اقا یک فروشنده هست و در انجمن تبلیغ میکند ... این برام سوال هستش.. این تاپیک چه ربطی با ایشان دارد .. جزء این که خودش رو نخود هر اشی میکند
madvps
May 6th, 2013, 18:35
منافع سازمانی ؟! تهدید ؟! من شما رو تهدید کردم ؟! من اصلا تورو میشناسم که تهدید کنم بهتر نیست در مورد گفتارت یه کم بازبینی کنی و در حد خودت حرف بزنی
madvps
May 6th, 2013, 18:36
دوست عزیز ضمن اینکه این اقا یک فروشنده هست و در انجمن تبلیغ میکند ... این برام سوال هستش.. این تاپیک چه ربطی با ایشان دارد .. جزء این که خودش رو نخود هر اشی میکند
جواب شما ابتدا خواموشی ست و در ادامه گزارش پست ;)
pishva_ghazi
May 6th, 2013, 18:40
اولا دوست دارم مدیران در جریان باشند .. چون میخواهم انها هم قانع بشوند و در جریان باشند ادم که کلاه بردار هست جای در این سایت ندارد .. دوما مثل شما بچه نیستیم . با تهدید کار کنیم وگرنه میتونم تهدید کنم /// دوما لطفا گزارش کن ... زیاد خودت دست بالا گرفتی=)):67: =))
pishva_ghazi
May 6th, 2013, 18:43
حالا نگفتی چکار هستی در این تاپیک.. دوما همه را مثل خودت نگاه نکن... اون خاموشی که نوشتی ... برای خودت کاربرد داشته و در حال حاظر هم هست .. کافر همه را به کیش خود پندارد ... هنوز بچه هستی با من کل کل کنی ... یادت هست ازت خرید نکردم اخرش دست به ناسزا کردن کردی .. =))=)):67:
amin fear
May 6th, 2013, 18:46
منافع سازمانی ؟!
یک نگاه به امضات بنداز...
خیلی دور نیست;)
madvps
May 6th, 2013, 18:47
حالا نگفتی چکار هستی در این تاپیک.. دوما همه را مثل خودت نگاه نکن... اون خاموشی که نوشتی ... برای خودت کاربرد داشته و در حال حاظر هم هست .. کافر همه را به کیش خود پندارد ... هنوز بچه هستی با من کل کل کنی ... یادت هست ازت خرید نکردم اخرش دست به ناسزا کردن کردی .. =))=)):67:
بازم میگم حد وحدودت رو بدون که خدایی نکرده به غلط کردم نیفتی ! اولا من خواستم در حدی که بتونم از جاهلیت درت بیارم راهنماییت کنم ولی ابله تر از این حرفایی و تو امثال تو رو آدم فرض نکردم که بخوام وی پی اس بدم دستش الانم برو بزار باد بیاد ....;)
madvps
May 6th, 2013, 18:49
یک نگاه به امضات بنداز...
خیلی دور نیست;)
عجب ! هر روز با اصطلاحات جدید سرو کار داریم خوب شد یاددآوری فرمودید واقعا سپاسگزارم !;)
pishva_ghazi
May 6th, 2013, 18:51
بازم میگم حد وحدودت رو بدون که خدایی نکرده به غلط کردم نیفتی ! اولا من خواستم در حدی که بتونم از جاهلیت درت بیارم راهنماییت کنم ولی ابله تر از این حرفایی و تو امثال تو رو آدم فرض نکردم که بخوام وی پی اس بدم دستش الانم برو بزار باد بیاد ....;)
زیاد به این چیزی که به من گفتی افتادی ... از هیمن حالا ناسزا گفتن شروع شد .. ببین بچه هستی// جلوی اینه بشین و خودت نگاه کن ببین چه نظری درباره خودت داری.. اون نظری که درباره من داری باید ضرب چند کنی یا به توان چند برسانی که خودت ببینی ///
amin fear
May 6th, 2013, 18:52
عجب ! هر روز با اصطلاحات جدید سرو کار داریم خوب شد یاددآوری فرمودید واقعا سپاسگزارم !;)
شرمنده عزیز...
لیسانس مدیریت و استفاده از واژه علمی و صحیح...
امیدوارم مفید بوده باشه...;)
viasky
May 6th, 2013, 18:53
الان دقیقا چی شده؟
Seven7soft
May 6th, 2013, 18:53
کسی از دوستان سرورشو گرفته؟
آقا کسی تمدید می کنه؟
چی شد؟
madvps
May 6th, 2013, 18:56
الان دقیقا چی شده؟
هیچی ایشون نمایش مشخصات: pishva_ghazi - انجمن تخصصی وب هاستینگ ایران (http://www.webhostingtalk.ir/member/20599/) مثل اینکه از جنگل دربستی گرفته مستقیم به انجمن و خواستم بگم واقعا چه دل خجسته یی دارند دوستانی که با این مدل آدما سرو کار دارند خدا بهشون صبر بده انشالا غم آخرتون باشه !!
amin fear
May 6th, 2013, 18:57
الان دقیقا چی شده؟
هیچی یه اختلاف کوچیک بود که به سلامتی ختم به خیر شد !
عزیزان با یکدیگر دست بدید;)
viasky
May 6th, 2013, 18:58
این بنده خدا یه جورایی الان مال باختست
یکم عصبیه
شما به دل نگیر
pishva_ghazi
May 6th, 2013, 19:00
هیچی ایشون نمایش مشخصات: pishva_ghazi - انجمن تخصصی وب هاستینگ ایران (http://www.webhostingtalk.ir/member/20599/) مثل اینکه از جنگل دربستی گرفته مستقیم به انجمن و خواستم بگم واقعا چه دل خجسته یی دارند دوستانی که با این مدل آدما سرو کار دارند خدا بهشون صبر بده انشالا غم آخرتون باشه !!
هر چند هیچی نمیگم ... ادب رعایت میکنم و.لی دلت تیکه میخواهد.. یک بار دیگر چیزی بگی تیکه بارونت میکنم ... حال خود دانی ... چرا اومدی اینجا .. نمیدانم چکار هستید تو این تاپیک
madvps
May 6th, 2013, 19:02
هر چند هیچی نمیگم ... ادب رعایت میکنم و.لی دلت تیکه میخواهد.. یک بار دیگر چیزی بگی تیکه بارونت میکنم ... حال خود دانی ... چرا اومدی اینجا .. نمیدانم چکار هستید تو این تاپیک
رادیاتورت داغ کرده بود انسانیت حکم میکرد بادبزن دستمه بیام کمک حالت که یاتاق نزنی خرجت چند برابر شه حالا بیا خوبی کن !/:):71:
amin fear
May 6th, 2013, 19:04
رادیاتورت داغ کرده بود انسانیت حکم میکرد بادبزن دستمه بیام کمک حالت که یاتاق نزنی خرجت چند برابر شه حالا بیا خوبی کن !/:):71:
وای که چقدر شما خلاقی ! =)):-o
فروشنده عزیز بهتره این کل کل کردن ها رو تمام کنید !
pishva_ghazi
May 6th, 2013, 19:08
بزار مدیریت سرور تصمیم بگیر... و این بحث اون تموم کنه.. من چیزی نمیگم .. و به حرف دوستان گوش میدم ..
viasky
May 6th, 2013, 19:17
بزار مدیریت سرور تصمیم بگیر... و این بحث اون تموم کنه.. من چیزی نمیگم .. و به حرف دوستان گوش میدم ..
باتشکر از شما
Seven7soft
May 6th, 2013, 20:00
شماها خجالت نمی کشید؟
به موضوع تاپیک نگاه کردید؟
این چه وضعشه؟
سر چی دعوا می کنید اخه...
آقا سروراتون چی شد؟
Shayanzez
May 6th, 2013, 20:07
تاپیک این بنده خدا شده بچه بازی خجالت داره ! از بچه هم بچه تر هستید.
pishva_ghazi
May 6th, 2013, 21:10
تاپیک این بنده خدا شده بچه بازی خجالت داره ! از بچه هم بچه تر هستید.
از نظر من کسی باید خجالت بکشه حق و حقوق دیگران میخوره .. و خودش ساکت میکنه و جواب گو هم نیست .. اقا نمیگه اسپم داده ... میگم یک بار نشون بده ای پی من از طرف دیتا سنتر اسپم داده.// یا بک اپ چی شد //خجالت باید کسی بکشه ببخشید با شما نیستم .. سرور از ایشان خریداری نکرده. .. میاد نظر میده و خودش فروشنده هست و اینجا که اون مربوط نیست چیزی مینویسه...//
mahdkoosh
May 6th, 2013, 21:26
با توجه به تمامی پست ها ، بنده جزء خریداران سرورهای ایشون بودم اونم 2 سرور ( علتش این بود سرور شماره 1 در هفته اول بیش تر از اون چیزی که فکر میکردم کارمو راه مینداخت ) خلاصه به هر علتی سرور شماره 1 در همون پایان هفته اول از دسترس خارج شد و ... و سرور دوم هم بعد از گذشت 3 روز غیر قابل استفاده ! من اطلاعات کاملی در مورد اورسل و دستکاری در منابع سرور ندارم گرچه تیتر همین تاپیک خودش وسوسه انگیزه و کلاً انسان موجودیست طماع ( غیر اینه ؟ ) در هر صورت به این نتیجه رسیدم سرورهای مجازی جدیدی از فروشنده معتبر تهیه کنم و حقیقت امر باید بگم از ماست که بر ماست . هیچ چیز بی دلیل ارزان نیست و هیچ چیز بی دلیل گران ! این آقا خوب یا بد فروشندس اما یکم ازش دلخورم چون با مشتری رو راست نیست من تازه کار نیستم بخش قابل توجهی از سرورهای irc ایران دست منه و کلاً با تماس ها و ارتباط با دیتا سنتر آشنا هستم ، حد اقل در 3 سال فعالیت جدی اینو خوب فهمیدم هیچ دیتا سنتری نمیاد اول کار 1 ماه سرور رو ساسپند کنه ! اینطور باشه همشون از نون خوردن میوفتن و باید کاسه گدایی بگیرن دستشون گاهی با خودم فکر میکنم شاید این آقا سرویس تست میگیره و مثلاً 48 ساعته یا 72 ساعته تحویل بعضیامون میده و کلاً منابعش بسیار محدوده و نا چاره از یه ترفندی همه مشتریا رو حتی برای گرفتن پول ماه اول نگه داره !!! هستند خیلی ها از این کارا انجام میدن اما من قصدم اتهام نیست. در هر صورت مشکلی که من می بینم عدم تعهد فروشنده نسبت به مشتری و پشتیبانی ضعیف و سرویس غیر قابل استفادس ( موفق و پیروز باشید )
kamkar
May 6th, 2013, 22:13
تاپیک قفل شد.
به زودی با کاربران متخلف برخورد خواهد شد.