PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : ارائه درگاه هوشمند و مستقیم از طریق وب سایت میهن پال

صفحه ها : 1 [2]

zoroaster13
May 18th, 2014, 13:56
امیدوارم این یکی مثل جی پل پول مردمو بالا نکشه دیگه پیداش هم نشه

zakerweb
May 18th, 2014, 16:37
این قعطی خیلی ب ما ضرر میزنه بهتره ب فکر باشید وگرنه اعتبار خودتونو از دست میدید

mr_server
May 18th, 2014, 16:49
فکر نکنم ایشون آدم کلاه برداری باشه اما پول وسوسه آوره یه موقع شیطون گولش بزنه و تو این اوظاع که سایتشونم ظاهرا مختل هست هرچی پول هست رو پس ندن و کلا بیخیال همه چیز بشن البته اگه چنین اتفاقی افتاد همه باید هماهنگی های لازم رو انجام دهند و شکایت کنن

sinakhan
May 18th, 2014, 17:21
بنده هیچ اتهامی نمی خوام به کسی وارد کنم ولی می خوام به همه کاربرایی که از سایت های واسطه استفاده می کنند ، یک پیشنهاد کوچیک بدم، که هر روز نسبت به درخواست تسویه حسابتون در این سایت ها اقدام بفرمایید، تا اگر خدایی نکرده اتفاقی هم افتاد متضرر نشوید.

این پولیه که واسش دارید زحمت می کشید، فکر نمی کنم کسی باشه که بگه من حال ندارم هر روز پولمو توی حساب بانکی ام بخوام!
البته خودم هم افرادی را می شناسم که تا مبلغ به عدد قابل توجهی نرسد، اصلا درخواست تسویه حساب نمی دهند.

انشاالله مشکل سایت میهن پال هم زود تر حل بشه

majid2009s
May 18th, 2014, 17:34
دوستان نگران تسویه نباشد به محض حل شدن مشکل سایت تسویه ها انجام می شود.

dashsaman
May 18th, 2014, 17:45
آقا مجید
شما الان شما دیگه در بین ارائه دهنده درگاه بانکی جایگگاه نسبتا مناسبی رو دارین از این رو بهتره که با حرفه ای ها کار کنین و از سرور های حرفه ای و با امنیت بالا استفاده کنین و با کسانی کار کنین که مو تو این کار ریختن :"> نه با اینن بچه هایی که تازه اینترنت اومدن و دارن فضا میزبانی میفروشن :d

پیشنهاد میکنم که به بهترین دیتا سنتر های ایران مثل پارس آنلاین رو بیارین و سایتتون رو به جایه امنی بسپارین

bl4ck
May 18th, 2014, 20:08
دوستان ایشون ادم محترمی هستن اینطوری صحبت کردن راجبش خوب نیست
این قطعی ها هم دست ایشون نیست اما باید و باید و باید حل بشه و پیشنهاد برخی دوستان که از سرور های مطمئن استفاده کنید پیشنهاد خوبیه و توصیه میکنم منتقل کنید به هاست دی ال که از اسیاتک سرور دارن

خدماتش بدون حساب کردن این قطعی ها راضی کنندست که امیدواریم سریعتر این مشکل نیز حل شود

taha_2011
May 18th, 2014, 20:24
دوستان نگران تسویه نباشد به محض حل شدن مشکل سایت تسویه ها انجام می شود.
چرا یه سرور از ovh.com نمیگیرید از شر دیداس خلاص شید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

Nima.PA
May 18th, 2014, 20:44
سرورشون اختصاصیه مال افرانت فکر میکنم مسئله سرورای داغون ایرانه که دو تا وی پی اس خارجی میخوابونتش الان اصلا پینگ نداره سرور. فکرکنم ایپی های سرورای خارجی بانکای ایران ایراد میگیرن

taha_2011
May 18th, 2014, 20:49
سرورشون اختصاصیه مال افرانت فکر میکنم مسئله سرورای داغون ایرانه که دو تا وی پی اس خارجی میخوابونتش الان اصلا پینگ نداره سرور. فکرکنم ایپی های سرورای خارجی بانکای ایران ایراد میگیرن
خیر. مشکلی ندارن با آِی پی های خارج
چند وقت پیش بازپرداخت اعلام کرد که سرور از خارج گرفته و مشکلی نبوده.

dashsaman
May 19th, 2014, 13:45
همه ما فقط و فقط به خاطر حلال کار کردن آقا مجید میهن پال رو دوست داریم و هیچ گله ای به آقا مجید نمیکتنیم چچون که این سری مشکلات برای همه ی کسانی که تازه شروع به کار کردن پیش میاد و باید ایننا تجربه بشه براشون تا بتونن سالیان سال تو این کار ها دوام بیارن

- - - Updated - - -

خدماتی که پارس آنلاین ارائه میده واقعا عالیه و من سه ماهه سرور اختصاصی این شرکت رو دارم و تو این سه ماه یک بار هم خاموش نشده و پایداریش رو صد درصده

pensive_irani
May 20th, 2014, 13:13
سلام

ظاهرا اوکی شده ؟؟ همه تایید می کنند؟ یا باز هم مشکلی هست؟

Cyrus.The.Great
May 20th, 2014, 14:16
سلام. هفته پیش هم رفع شده بود ولی باز مشکل دار شد. اگه علت رو توضیح بدن خیلی خوب میشه ما هم متوجه میشیم.

meva300
May 20th, 2014, 19:58
ظاهرن مشکل رفع شده
دستشون درد نکنه
ما که برگشتیم به میهن پال

rodfile.ir
May 21st, 2014, 18:55
بله میهن پال برگشته
من شنیدم بازپرداخت با میهن پال باهم دیگه سرور جدا از ovh خریدن
هر دو سرور فکر کنم تو بهترین شرایط هستن
فکر نکنم با سرورهای ovh دیگه همچین مشکلاتی باشه حداقل می دونم که تا 90% جلوی اتک هارو میشه گرفت

dashsaman
May 24th, 2014, 22:46
یه مرد همیشه مشکلاتش رو میریزه تو قلبش و به بیرون درز نمیده
حالا شما از میهن پال میخواین این مشکلاتش رو برای شما مطرح کنه
عمرا میهن پال این کار رو کنه
و مثل یک مرد این رو تو سینه اش نگه میداره و ادامه میده این مسیری که شروع کردده

من خودم پشتتم مجید

ata3929
May 28th, 2014, 01:09
آقا چرا آدرس دقیق و شماره تلفن شرکت و رو سایت نمیزنین ؟

majid2009s
May 28th, 2014, 11:34
مشکلات سایت رفع شده تمام تلاش هم سرویس بدون قطعی حتی برای یک ثانیه می باشد.

آدرس : شهریار- بالاتر از میدان فجر-ابتدای بلوار شهید کلهر - مجتمع امیران -طبقه 3- واحد 8 (به زودی بر روی سایت نیز قرار می گیرد.)

shams88
June 21st, 2014, 12:30
آقای میهن پل استعلام مارو که به فتا دادی بیچارمون کردی

adeb
August 6th, 2014, 19:36
چی شد یکدفعه چرا دیگه فعالیت ندارین ؟!!!

majid2009s
August 6th, 2014, 19:42
به دلیل عدم پشتیبانی سایت متاسفانه ناچار به توقف فعالیت خود هستیم. کاربران گرامی می توانند تسویه خو را ثبت تا مانند روال سابق با انها تسویه شود.

OPENFIRE
August 6th, 2014, 19:58
به دلیل عدم پشتیبانی سایت متاسفانه ناچار به توقف فعالیت خود هستیم. کاربران گرامی می توانند تسویه خو را ثبت تا مانند روال سابق با انها تسویه شود.
یعنی دیگه فعالیت ندارید :|‌؟ متوجه نشدم کامل
خوب شما که پشتیبانیتون خیلی هم خوب بود
بهترین داگاه از نظر من هستید

RoobinaServer
August 6th, 2014, 21:24

عدم پشتیبانی سایت یعنی چی دقیقا ؟ :-/ مشکل کجاست ؟

majid2009s
August 6th, 2014, 21:48
منظور وقت کم بنده برای رسیدگی به مشکلات سایت و مسائل دیگر. تصمیم گرفته شده تا سایت دیگر فعالیتی نداشته باشد.

Cpt.Liux
August 6th, 2014, 21:54
بنده سادگی درگاه شما رو خیلی دوست داشتم.
به امید فعالیت مجدد.

abbaskh
August 6th, 2014, 22:45
منظور وقت کم بنده برای رسیدگی به مشکلات سایت و مسائل دیگر. تصمیم گرفته شده تا سایت دیگر فعالیتی نداشته باشد.

سلام
چرا سایت رو واگذار نمیکنید؟

kianfar
August 6th, 2014, 22:54

به قول اون دوستمون چرا واگذار نمی کنید سایت رو؟ ینی کاملا شخصی بوده یا از شما خواسته شده که این کار بکنید؟ اون مسائل دیگه که ذکر کردین احتمالا مربوط به فتا و نوع فعالیت پذیرنده ها نمیشه؟

pensive_irani
August 6th, 2014, 23:11
ظاهرا برای یک سری دوستان بد نشد از همون اول که میهن پال راه افتاد دشمن زیاد داشت خیلی ها نمی تونستند ببینند یک همچین درگاهی اومده رقیبشان شده است اومدن سایت میهن پال بردن زیر اتک ، خیلی کارهای دیگه کردن و..... من یک سوالی دارم از دوستان اگر یک سازمانی نامه قانونی بده به درگاه های واسط و........سامان ملت و........ به نظرتون نباید استعلام داد همه استعلام میدن همه و.................... پس یکسری که میان میگن استعلام ما رو دادی و ....... مگه بقیه استعلام نمیدن و.............. شما داشته باشی درگاه استعلام بخوان نمیدی ؟؟؟ خیلی از درگاه ها اومدن و رفتن جی پال - شتاب بیز - مهر پی و........... اما رفتن اونا چه جوری بود و رفتن میهن پال به چه صورت میهن پال ار نظر درگاهی به مشکل زیاد میخورد نسبت به یکسری درگاههای معروف و قدیمی ولی خیلی از دوستانی که از این درگاه استفاده کردند به خاطر سادگی و نخواستن یکسری مدارک و ......... بود فکر کنم همه فهمیده باشن که آقای صدرالدینی حلال و حرام سرش میشه بارها به مشکل خورد درگاه ولی پول همه واریز شد کسی هست اینجا میهن پال پولشو نداده باشه؟؟؟؟ اما خوب ظاهرا همون دوستانی که خوشحال شدن دست به یکسری کارها زدن .......
امیدوارم همیشه موفق و سلامت باشید

mad-adwords
August 6th, 2014, 23:56
دوست عزیز چرا یک پشتیبان استخدام نمی کنید که کار هاتون راحت کنه که اشنایی با مسائل فنی سرور و غیره داشته باشه

majid2009s
August 7th, 2014, 00:43
دوستانی که لطف داشته اند و از راههای مختلف جویای حال ما شده اند واقعا سپاسگزارم.
از امروز سایت میهن پال هیچ گونه فعالیتی نخواهد داشت . تسویه انجام می شود به هیچ وجه نگران این موضوع نباشید.
دوستان لطف کنند با پرسیدن سوالات تکراری تاپیک رو بالا نیارند.