PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : (درخواست) روش های جلوگیری از ویروسی شدن و نفوذ به ویندوز سرور 2003

Behrouz50Amir
January 25th, 2013, 15:17
سلام دوستان یه مدت هست بد جوری با ویندوز سرور 2003 مشکل پیدا کردم هر نسخه ای ش هم نصب می کنم اخرش ویروسی میشه یا بهش نفوذ می کنن مخصوصا وقتی که فایر والش خاموش هست برای استفاده های ... به هر حال توش موندم! ویندوز هم کاملا اپدیت هست. لطفا هر روشی که میدونید همین جا اعلام کنید تا بقیه هم بتونند استفاده کنند. پایدار باشید.

Behrouz50Amir
January 25th, 2013, 17:22
Up

reza*
January 25th, 2013, 18:00
سلام
بسته به استفاده ای که میکنید روش های مختلفی هست ولی به طور کل پورت ریموت دسکتاپ رو تغییر بدین و از پسورد با سطح امنیت بالا استفاده کنید.

Behrouz50Amir
January 25th, 2013, 18:03
سلام
بسته به استفاده ای که میکنید روش های مختلفی هست ولی به طور کل پورت ریموت دسکتاپ رو تغییر بدین و از پسورد با سطح امنیت بالا استفاده کنید.
فقط به عنوان ... استفاده می کنم.ولی ویروسی شدنش رو نمی فهمم!

fr0nk
January 25th, 2013, 21:09
ممکنه مشکل از شما نباشه و iso یا تمپلتی که مدیر سرور استفاده میکنه هم مشکل داشته باشه

میتونید درخواست بدید یه iso خام سالم (اگه خودتون لینک بتونید بدید خیلی بهتر هم هست)بدید mount و نصب کنند

مورد دوم استفاده از anti virus هایی مثل symantec و eset هستن که بیشتر برای استفاده در سرور های مجازی طرفدار دارند

مورد دیگه اینکه اپدیت ویندوز هست تا اگه نفوذ از طریق باگ RDP صورت میگیره با پچی که مایکروسافت داد حل بشه

در مورد دیگه اینکه شما میتونید فایروال رو روشن کنید و پورت های مورد نیاز رو در inbound و outbad باز کنید

پ.ن:نمیدونم چه فلسفه ای دوستان برای کارها رو ویندوز شخصی یا vps فایروال رو خاموش میکنند

WestVPS
January 26th, 2013, 16:12
سلام دوستان یه مدت هست بد جوری با ویندوز سرور 2003 مشکل پیدا کردم هر نسخه ای ش هم نصب می کنم اخرش ویروسی میشه یا بهش نفوذ می کنن مخصوصا وقتی که فایر والش خاموش هست برای استفاده های ... به هر حال توش موندم! ویندوز هم کاملا اپدیت هست. لطفا هر روشی که میدونید همین جا اعلام کنید تا بقیه هم بتونند استفاده کنند. پایدار باشید.

درود دوست عزیز

1.آنتی ویروس بریزید آپدیت و اسکن کنید...
2.پورت remote رو عوض کنید...
3.پسورد قوی ( کاراکتر+عدد-مثال : qwe78#$@^7♀5☺5♥7♠♠ ) انتخاب کنید...
4.فقط پورت هایی که استفاده میکنید رو باز بذارید و بقیه پورت ها رو ببندید...

فکر میکنم با با رعایت این 4 مورد تا حدودی مشکل بر طرف یشه...
موفق باشید..