با عرض سلام خدمت دوستان گرامی
بسیار مفتخر هستیم بهترین ها را با قیمت مناسب برای شما به ارمغان اورده ایم... سرور های زیر از دو دیتا سنتر محبوب جهان هتزنر المان و کولو کراسینگ امریکا میباشد.. تمامی سرور های ارایه شده توسط ما دارای منابع کاملا اختصاصی با پرت ۱ گیگ بوده و بر روی هارد های پر سرعت قرار دارند.
Hetzner
این دیتا سنتر که از دیرباز محبوبیت خاصی در میان یوزر ها پیدا کرده است و صد البته سرور های المان از اپتایم و سرعت خارق العاده ای برخوردارند که همه کم و بیش در مورد این دیتا سنتر شنیده اند.
colocrossing
این سرور دارای ویژگی های بسیار خاصی است که خود را از دیگر سرور ها متمایز کرده است
از جمله این ویژگی ها میتوان گفت این سرور اختصاصی برای شرکت کولو سرور colo گردیده است
تمامی قطعات این سرور نو هستند.
سرور های ارایه شده توسط این سرور در صورت تمایل بر روی هارد های پرسرعت SSD ارایه میشوند.
این سرور از دو پردازنده قوی Xeon E3-1230 V2 استفاده میکند که نهایت کیفیت و سرعت را به ارمغان می اورد.
و... این سرور به حرفه ای ها پیشنهاد میشود.
Id yahoo: coloserver
(http://www.coloserver.ir)www.coloserver.ir (http://www.coloserver.ir)
لیست قیمت ها به صورت زیر است:
49.000 هزار تومان
سفارش دهید (http://coloserver.ir/my/cart.php?gid=9)
بنده از ایشون هم نمایندگی هاست و هم سرور مجازی برای سایتم دارم .. بسیار عالی از لحاظ اپتایم و پشتیبانی هستند.
پشتیبانیتون عالیه من قبلاً از یک جا دیگه سرور داشتم پشتیبانیش ضعیف بود ممنون از پشتیبانی خوبتون
من سرویس هتزنر آلمان خریداری کردم. بسیار راضی هستم. پشتیبانی هم بسیار خوب میباشد.
کمال تشکر را دارم.
تائید میشن : )
جناب تایید می شن
تاییید میشوند...
در کیفیت کارشون و پشتیبانی تیم مجرب و حرفه ای شون شکی نیست.
موفق باشید.
من که ازشون راضیم فعلاً یک وی پی اس برا تست ازشون گرفتم اگه تا 2 ماهه دیگه همین طوری کار کنه بقیه وی پی اس هامو انتقال میدم رو سرورشون
از ایشون پلان سوم آمریکا رو دارم واقعآ از کیفیت بالای برخوردار هست 2 ماه هست 1 ثانیه هم قطع نشده سرعت دانلود هم بسیار عالی هست
پشتیبانی هم که ترکونده هر موقع چه صبح چه شب تیکت دادم زیر 10 دقیقه جواب گرفتم
واقعآ ممنونم
امروز از ایشون سرویس گرفتم سرعت آماده سازی سریس و جواب دادن به سوالات بالاست . همچنین تا الان کیفیت بالایی داشتن
با سلام
من به یک وی پی اس جهت هاست دانلود نیاز داشتم از هرجا که گرفته بودم یا قطعی داشت یا نمیتونستن خوب کانفیگ کنند یا اینکه پشتیبانی خوبی نداشتند.. خدا رو شکر این شرکت رو سر راه ما قرار داد ازشون وی پی اس ۱ گیگ خریدم از امریکا پینگش پایین و سرعت بسیار خوب و تا الان یه دقیقه هم وی پی اس دان نشده خدا رو شکر کادر خیلی مهربانی هم داره هر موقع تیکت میزنی سریع پاسخ میدند...
به دوستام هم معرفی شون کردم ازش وی پی اس المان دارند سرعت دانلود واسه اونا خیلی مهمه اونام خیلی راضی بودند...
امیدوارم همین طور ادامه بدند.
ایشون تایید میشن... سرویس های با کیفیت و پشتیبانی قوی و کار بلدی دارند
امیدوارم که همیشه موفق باشید
از ایشون پلان سوم آمریکا رو دارم واقعآ از کیفیت بالای برخوردار هست 2 ماه هست 1 ثانیه هم قطع نشده سرعت دانلود هم بسیار عالی هست
واقعآ ممنونم
امروز از ایشون سرویس گرفتم سرعت آماده سازی سریس و جواب دادن به سوالات بالاست . همچنین تا الان کیفیت بالایی داشتن
با سلام
من به یک وی پی اس جهت هاست دانلود نیاز داشتم از هرجا که گرفته بودم یا قطعی داشت یا نمیتونستن خوب کانفیگ کنند یا اینکه پشتیبانی خوبی نداشتند.. خدا رو شکر این شرکت رو سر راه ما قرار داد ازشون وی پی اس ۱ گیگ خریدم از امریکا پینگش پایین و سرعت بسیار خوب و تا الان یه دقیقه هم وی پی اس دان نشده خدا رو شکر کادر خیلی مهربانی هم داره هر موقع تیکت میزنی سریع پاسخ میدند...
به دوستام هم معرفی شون کردم ازش وی پی اس المان دارند سرعت دانلود واسه اونا خیلی مهمه اونام خیلی راضی بودند...
پشتیبانی خوبی ارائه میدن سرور داریم از ایشون انشالله که به همین روال کار ادامه پیدا کنه.
سلام
رم 1 و هارد 200 میخواهم
برای سرور دانلود با پورت 1 گیگ
قطعی رو چه جوری گارانتی میکنید که سرور به مشکل نخوره
پشتیبانی تلفنی چی دارین !؟
واقعآ ممنونم
با سلام
پشتیبانی خوبی ارائه میدن سرور داریم از ایشون انشالله که به همین روال کار ادامه پیدا کنه.
عالیه ... یک
هیچ موشکلی نداره ...
یک بشر از آن روزی که من آمدم اینجا سرور به این خوبی نداشته ... عالی
سرویس خریداری شده.. کاملا راضی هستم... تایید میکنمشون به شدت..
با عرض سلام
خدارا بسیار شاکر هستیم که تمام کاربران ما به شرکتی منتقل شدند که از نظر تجربه و کیفیت محصولات و پشتیبانی در سطح بسیار بالایی قرار دارند ...و این گفته بنده از نظرات کاربران کاملا پیداست.
با ارزوی موفقیت و سربلندی ...
یا حق
سلام
سرور مخصوص دانلود دارین که پهنای باندش چیزی حدود 10 تا 12 ترابایت در ماه باشه؟
هاردش هم 250 تا 300 گیگ
واقعآ ممنونم
با سلام
عالیه ... یک
هیچ موشکلی نداره ...
با عرض سلام
خدارا بسیار شاکر هستیم که تمام کاربران ما به شرکتی منتقل شدند که از نظر تجربه و کیفیت محصولات و پشتیبانی در سطح بسیار بالایی قرار دارند ...و این گفته بنده از نظرات کاربران کاملا پیداست.
یا حق
الان آمریکا ایشالا چندروز دیگه آلمان هم میگیرم
خب, من مشتری فناوری سرور بودم که با اونا مشکل داشتم ولی وقتی گفتم من از فناوری سرور, سرور داشتم فورا سرور رو در عرض نیم ساعت بهم تحویل دادن.
تا الآن هم که باهاش کار کردم واقعا راضی ام و مشکلی نداره. در ضمن سرعت دانلودش واقعا برام عجیب بود و من اولین باری بود که با همچین سرعتی برخورد می کردم!, حدود 30 مگابایت به ثانیه!, اسکرینشات رو آپلود کردم می تونین ببینین.
الان که سایت شما باز نمیشه این چه جور شرکتی هست که سایت خودش باز نمیشه ! الان اگه وی پی اس قطع بشه چطور میخوان پیگیر مشکلش باشن
بعد شما میگید این فرد نیستید ثابت کنید
لطفا آدرس شرکتتون تو مشهد هست قرار بدید تا حضوری بیام پیشتون ببینیم واقعا شرکت دارید و...
واقعآ ممنونم
با سلام
عالیه ... یک
هیچ موشکلی نداره ...
با عرض سلام
یا حق
خب, من مشتری فناوری سرور بودم که با اونا مشکل داشتم ولی وقتی گفتم من از فناوری سرور, سرور داشتم فورا سرور رو در عرض نیم ساعت بهم تحویل دادن.
تا الآن هم که باهاش کار کردم واقعا راضی ام و مشکلی نداره. در ضمن سرعت دانلودش واقعا برام عجیب بود و من اولین باری بود که با همچین سرعتی برخورد می کردم!, حدود 30 مگابایت به ثانیه!, اسکرینشات رو آپلود کردم می تونین ببینین.
ما که گرفتیم راضی هستیم هم سرور خوبه هم پشتیبانی
کاملا صحیح است
بنده نیز ازشون نمایندگی هاسن و 2 تا سرور دارم خیلی راضیم و کاملا تعید میکنمشون.
سلام
واقعا من تمام کسب و کرم رو مدیون این شرکت هستم سرور های پرقدرتی که ارایه میدند واقعا باعث جذب مشتری برای بنده شد.
پشتیبانی فوق العاده شون رو باید تحسین کرد.
December 19th, 2012, 01:14
دوستان در ضمن سرور برای دانلود با هارد بالا هم از همین دو کشور ارائه میشه برای کسب اطلاعات بشیتر در همین تاپیک اعلام کنید
December 19th, 2012, 08:14
سلام
هاست دانلود 300 گیگ به بالا چی تو چنته داری
coloserver
December 19th, 2012, 11:34
سلام
هاست دانلود 300 گیگ به بالا چی تو چنته داری
با سلام
هر دو سرویس ارایه شده جزو بهترین ها هستند برای هاست دانلود ... چون دارای سی پی یو های قدرتمند و پورت۱ گیگ فول میباشند... بقیه به نظر شما بستگی دارد کدام را انتخاب میکنید.
شاد و سربلند باشید.
یا حق
namesis R
December 19th, 2012, 13:16
واقعآ ممنونم
coloserver
December 19th, 2012, 14:23
تشکر دوست من لطف دارید
azadfalah
December 19th, 2012, 22:30
coloserver
December 19th, 2012, 23:26
دوستان 5 عدد سرور 2 گیگ Xlhost موجود داریم... با پورت 100 مگ فول سی پی یو قدرت مند .. به مبلغ 20.000 هزارتومان فروخته میشود..
mahmood_arjmand
December 20th, 2012, 12:25
با سلام
parsvia
December 20th, 2012, 13:11
coloserver
December 20th, 2012, 13:20
تشکر دوست من لطف دارید ، هر کاری کردیم فقط و فقط انجام وظیفه بوده
هر 100 گیگ هارد اضافه رو 10 تومان برای شما دوست عزیز حساب می کنیم.
hamedhp
December 21st, 2012, 21:15
یه VPs, خریدم ازشون برای هاست دی ال... باید اعتراف کنم از فناوری سرور خیلی بهتر هستند واقعا راضیم سرعت دانلود و اپلود خیلی خوبه...
ممنون.
seecurity
December 22nd, 2012, 15:55
coloserver
December 22nd, 2012, 17:15
تشکر لطف دارید.
در ضمن دوستان عزیز سرور های مجازی برای دانلود با هارد های 320 گیگابایت ،500گیگابایت و 1 ترابایت موجود هست.
برای دریافت قیمت میتونید پ.خ بدید
davoodbigham
December 23rd, 2012, 03:47
سلام
سرور های شما با تورنت مشکل ندارند؟
هارد ۵۰۰ و رم ۲ رو چند میدین؟
coloserver
December 23rd, 2012, 11:02
خیر مشکلی مشکلی نداره
رم 2 گیگ با 500 گیگابایت هارد 50 تومان ماهیانه است
masoud-h
December 23rd, 2012, 11:43
سلام
رم 1 و هارد 200 میخواهم
برای سرور دانلود با پورت 1 گیگ
قطعی رو چه جوری گارانتی میکنید که سرور به مشکل نخوره
پشتیبانی تلفنی چی دارین !؟
coloserver
December 23rd, 2012, 11:49
رم 1 گیگ با هارد 200 گیگابایت رو میدیم به شما 28 تومان.
بله به شما تضمینی میدیم که قطع نمیشه.
پورت سرور هم 1 گیگابیت هست.
شماره تلفن شرکت هم داخل سایت ذکر شده
Y@s-Most@fa
December 24th, 2012, 10:00
عالیه ... یک
هیچ موشکلی نداره ...
davoodbigham
December 24th, 2012, 20:29
coloserver
December 24th, 2012, 21:43
تشکر دوست من ، لطف دارید.
coloserver
December 26th, 2012, 00:36
تنها ۲ عدد از سرور های ۲گیگ رم XLhost باقی مانده...
منتظر افر شگفت انگیز بعدی ما باشید.
khazarnet
December 26th, 2012, 01:17
با عرض سلام
یا حق
uisoftware
December 26th, 2012, 12:46
لینک آفر ۲ گیگ رو قرار میدین جهت سفارش
coloserver
December 26th, 2012, 12:52
متاسفانه ، آفر رم 2 گیگ سرور ایکس ال هاست چند دقیقه پیش فروش رفت.
coloserver
December 26th, 2012, 13:06
هم اکنون سرور مجازی با رم گیگابایت از سرور انگلستان رد استیشن ، موجود است.
قیمت:30 هزار تومان
heshi
December 26th, 2012, 13:08
سلام
هاردش هم 250 تا 300 گیگ
coloserver
December 26th, 2012, 13:11
با سلام،
از آلمان داریم، برای چه کاری لازم دارید؟
heshi
December 26th, 2012, 13:21
به عنوان هاست دانلود
پهنای باندش خیلی زیاد باشه همونی که گفتم
uisoftware
December 26th, 2012, 13:44
همون انگلیس با رم ۲ و هارد ssd موجود دارید؟
کلا هارد ssd روی کدوم سرویسها دارید و با هز کدوم از آفرهاتون چقدر ارایه میدین؟
coloserver
December 26th, 2012, 13:51
به عنوان هاست دانلود
پهنای باندش خیلی زیاد باشه همونی که گفتم
سرور آلمان موجود داریم ، با چه رم و سی پی یو لازم دارید؟
همون انگلیس با رم ۲ و هارد ssd موجود دارید؟
کلا هارد ssd روی کدوم سرویسها دارید و با هز کدوم از آفرهاتون چقدر ارایه میدین؟
سرور انگلیس هارد SAS داره ، سرور آمریکا با هارد ssd موجود داریم و نهایت هم 100 گیگ ارائه میدیم
heshi
December 26th, 2012, 14:00
البته اول بگم که الان نمیخام ولی شاید در آینده بگیرم ازت
من چندین جا رفتم ولی به خاطر مصرف زیاد منتقل شدم .....الانم یه سرور دارم داشتم میگشتم دنبال یه میزبان مناسب که اگه این یکی هم مشکل پیدا کرد سریع برم جای دیگه
رم 2 گیگ سی پی یو رو زیاد وارد نیستم
قیمتش هم بگو ببینم مزنه چنده
coloserver
December 26th, 2012, 14:03
رم 2 گیگ ، سی پی یو 3 هسته با 250 گیگ هارد و 10 ترابایت پهنای باند ، ماهانه 50 تومان.
heshi
December 26th, 2012, 14:06
ممنون
اگه خاستم خبرت میدم
همه هم که از سرویس ها راضی هستن این خودش خیلی خوبه
فعلا یا علی
uisoftware
December 26th, 2012, 14:11
از امریکا با رم ۲ و همون cpu و هارد SDD به میزان ۲۰ گیگ چقدر در میاد؟
coloserver
December 26th, 2012, 14:15
ممنون
اگه خاستم خبرت میدم
همه هم که از سرویس ها راضی هستن این خودش خیلی خوبه
فعلا یا علی
خواهش میکنم، در خدمت شما هستم
از امریکا با رم ۲ و همون cpu و هارد SDD به میزان ۲۰ گیگ چقدر در میاد؟
قیمت سرور آمریکا که داخل تاپیک مشخص هست ، برای 20 گیگابایت ssd هم 15 تومان اضافه میشود.
uisoftware
December 26th, 2012, 14:21
قیمت سرور آمریکا که داخل تاپیک مشخص هست ، برای 20 گیگابایت ssd هم 15 تومان اضافه میشود.
به جای هارد 130 گیگابایت ۲۰ گیگ SSD رو رایگان نمیدین؟؟؟
coloserver
December 26th, 2012, 14:26
به جای هارد 130 گیگابایت ۲۰ گیگ SSD رو رایگان نمیدین؟؟؟
مشکلی نیست،عذر می خوام برای چه کاری لازم دارید سرور رو؟
uisoftware
December 26th, 2012, 14:31
هاست یه سایت با حدود ۳۰ هزار بازدید روزانه (البته سایت دانلود نیست)
coloserver
December 26th, 2012, 14:34
مشکلی نیست ، در صورت نیاز میتونیم روی سرور های هاست میزبانی کنیم شما رو
uisoftware
December 26th, 2012, 14:41
نه ممنون. ما نیاز به سرور مجازی داریم. یه قیمت بدین تا در موردش تصمیمگیری کنیم. با تشکر
coloserver
December 26th, 2012, 14:56
همان قیمت ذکر شده داخل تاپیک (البته با 20 گیگ ssd)
uisoftware
December 26th, 2012, 15:05
خیلی خوب. من سفارش میدم اوکی کنید لطفا.
---------
من پرداخت کردم. منتظریم ببینیم کیفیت چطوره :d
coloserver
December 26th, 2012, 16:17
با تشکر از انتخاب شما ، لطفآ به تیکت پاسخ داده شده جواب بدید ، ممنون
CrisS
December 26th, 2012, 16:42
سلام تحویل چند ساعته هست؟
coloserver
December 26th, 2012, 16:43
با سلام ،
30 دقیقه تا 3 ساعت
CrisS
December 26th, 2012, 16:51
یکی سفارش میدم همون 30 دقیقه اگه باشه ممنون میشم
میشه nttac هم نصب کنید؟ :-s
coloserver
December 26th, 2012, 16:55
از کدام لوکیشن می خوایید عزیزم؟
بله مشکلی نیست
CrisS
December 26th, 2012, 16:56
coloserver
December 26th, 2012, 16:57
مشکلی نیست دوست من.
در خدمت هستیم
CrisS
December 26th, 2012, 17:04
سفارش + پرداخت کردم عزیز
coloserver
December 26th, 2012, 17:12
با تشکر از انتخاب شما ، بزودی مشخصات ارسال میشه
CrisS
December 26th, 2012, 19:33
سلام آقا چی شد>؟
acard
December 26th, 2012, 20:12
سلام
سیستم عامل لینوکس با دایرکت ادمین و وب سرو و ... مخلفات آماده هم تحویل میدید؟ یا خام هست باید خودموون نصب و کانفیگ کنیم؟ با تشکر
coloserver
December 26th, 2012, 21:03
ما خودمون براتون نصب میکنیم ، ولی کانفینگ با شماست دوست عزیز.
CrisS
December 26th, 2012, 22:27
آقا پ.خ چک کنید
CrisS
December 26th, 2012, 22:53
قرار شد نیم ساعته تحویل بدی نه الان 5 ساعت گذشته
uisoftware
December 26th, 2012, 23:02
گویا آیپیهاشون تموم شده. نگران نباشید. آقای colo تیکت من رو هم یه بررسی کنید اگه امکانش بود انجام بدین. با تشکر
CrisS
December 26th, 2012, 23:10
ای بابا خب عزیز می گفتی آی پی ندارم !!! ظهر از یه بنده خدا میخواستم بگیرم گفت آی پی فعلا موجود ندارم چی میشد شما هم همینو می گفتی
حتما کار داشتم که زمان تحویلو پرسیدم !
coloserver
December 26th, 2012, 23:24
بخدا بنده اطلاع نداشتم که آی پی کم داریم ، همکاران من به سایر مشتریان آی پی اختصاص دادن ، ما چند ساعت پیش درخواست سفارش آی پی دادیم ، تحویل بدند سریعآ اقدام میکنیم ،
لطف کنید داخل سایت تیکت بدید
hedayatix
December 27th, 2012, 01:14
دوست عزیز 2 گیگ رم با ترجیحا 4 هسته چی پیشنهاد می دی؟ برا سایت با حدود 40000 بازدید می خوام (سایت دانلود نیست)! پنل ریبوت چیه؟ Solus؟ دیتا سنتر وارز هم نباشه
coloserver
December 27th, 2012, 10:25
دوست عزیز 2 گیگ رم با ترجیحا 4 هسته چی پیشنهاد می دی؟ برا سایت با حدود 40000 بازدید می خوام (سایت دانلود نیست)! پنل ریبوت چیه؟ Solus؟ دیتا سنتر وارز هم نباشه
سرور های Colocrossing امریکا..برای شما بهترین گزینه هستند.
coloserver
December 27th, 2012, 10:27
ای پی های سرور Colocrossing تحویل گرفته شدند...
coloserver
December 27th, 2012, 14:04
90 درصد سرویس های سفارش داده شده دیشت تحویل داده شد.
مابقی سرویس ها هم تا ساعاتی دیگر تحویل میشه.
دوستان عزیز هم اکنون هم از آمریکا و هم از آلمان سرور موجود هست.
Fire Good
December 27th, 2012, 14:31
شما سرعت دانلود رو سرور آلمان رو Minimum رو چند تضمین میکنید ؟
coloserver
December 27th, 2012, 14:33
ببنید دوست من پورت سرور 1 گیگابیت هست ، معمولا سرعت دانلود روی 3 تا 7 مگابایت هست ، اگر لینک دانلود مستقیم و پرسرعت بدید تا 20 مگابایت هم دانلود میده.
ولی معمول بین 3 تا 7 مگابایت هست.
kingxerxes
December 27th, 2012, 15:16
چه جالب سوالی دارم جریان سرور های قبلی چی شد
http://www.webhostingtalk.ir/f15/61399/index7.html
سایت را از .com به .ir تغییر دادید دوستان تاپیک که دادم را بخونید حتما
قبلا یک تاپیک دیگر داشتند که صفحات 5-6-7 را بخونید
mashiat
December 27th, 2012, 15:26
این همون کلاهبرداره هست ؟؟؟
توی اون تاپیکش که تمام سرورها گفتن داون شده و دیگه نه تلفن جواب داده و نه تیکیت نه ایمیل نه یاهو !
عجب ادمایی پیدا میشن :60:
coloserver
December 27th, 2012, 15:27
دوست عزیز ما از شما به دلیل تحمت شکایت کردیم ، در پلیس فتا ، برای اینکه مظمئن بشید که ما colo-servers نیستم ، درضمن میتونید شماره ثابت شرکت رو بگیرید و متوجه بشید.
ما فقط تشابه اسمی داریم.
به هر حال از شما شکایت کردیم،تا بدون مدرک به دیگران تحمت نزنید.
موفق باشید
coloserver
December 27th, 2012, 15:29
این همون کلاهبرداره هست ؟؟؟
توی اون تاپیکش که تمام سرورها گفتن داون شده و دیگه نه تلفن جواب داده و نه تیکیت نه ایمیل نه یاهو !
عجب ادمایی پیدا میشن :60:
عرض کردم شرکت ما با این کلاه بردادر فقط تشابه اسمی دارند !!!
واقعآ برای شما متاسف هستم که اینقدر بدون منطق و بدون فکر به دیگران تحمت میزنید.
در ضمن ما این اسم رو به این دلیل که بیشتر سرور های ما کولو شده هست انتخاب کردیم ، اطلاع نداشتیم که فردی کلاه بردار با تشابه اسمی فعالیت میکرده،در اینصورت این اسم رو تغییر میدادیم.. شما هم به جای تحمت زدن بهتره تحقیق کنید و ببنید که ما اون کلاه برداری که شما میگید نیستیم!
coloserver
December 27th, 2012, 15:40
من فکر میکنم coloserver با colo-servers خیلی فرق میکن دوست عزیز کیفیت کار ما رو میتونید از کاربرانی که از ما سرویس دارند در همین تاپیک جویا شید..
درست نیست با چند کلیک ساده ابروی یه شرکت رو زیر سوال ببرید...این فقط و فقط یه تشابه اسمی است .. اول تحقیق کنید بعد تهمت بزنید.
cheshmak86
December 27th, 2012, 16:01
دستتون درد نکنه سرعت عمل عالی بود
mashiat
December 27th, 2012, 16:01
شما این پست رو بخون عزیز
http://www.webhostingtalk.ir/f15/66607/index7.html#post628003
از اون کسی که این پست رو ارسال کرده سوال کردم این همون کلاهبرداره هست ؟؟؟ با سه تا علامت سوال
شما میتونی بیایی این سوال رو پاسخ بدی و بگی من اون نیستم .
پست اون آقا هم به من ربطی نداره
اگر تشابه اسمی بوده برطرف کن
حرص و جوش و تهدید هم نداره
از ادبیات بهتری استفاده کنید
dreamdata
December 27th, 2012, 16:07
بهتره این لینک رو ببینید http://www.webhostingtalk.ir/f15/61399/index7.html#post628059 قبل از قضاوت بد نسبت به آقای مهرانفر بد نیست بخونید - بعضیا حال کلیک کردن ندارن و اینکه ممکنه بدون خوندن متن اون اینک بیان و ادامه بدن دوباره همینجا کپی میکنم :
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
سلام دوستان
من این تاپیک رو الان دیدم -
باید بهتون بگم آقای امیر مهرانفر ( یک ماهه ) بهشون سرور دادیم ( کلو خودمون در آمریکا - فعلا فقط یک سرور ) و من تایید میکنم که آقای مهرانفر یا همون
ColoServer.ir
هیچ ارتباطی با فرد کلاهبرداری که موضوع تاپیک فعلی راجع به اون هست نداره و تا الان تاییدشون میکنم آقای مهرانفر رو چون شاید 10 بار تلفنی با هم صحبت داشتیم تو این یک ماه - فرد با شخصیتی به نظر میاد ( دقت کنید که من خودشو تایید کردم نه سرویس یا کیفیت سرویس دهی رو ) و تا الان هم ثابت کرده - نه نفر قبلی که بالای پست من پست زده و نه هیچ کس دیگه به صرف شباهت اسم یک دامنه دلیل نداره به کسی توهین کنه و باید عذرخواهی کنید. قبل از قضاوت خود من از ایشن خواستم جهت اطمینان و شناخت بیشتر خودم و بقیه یک پیغام خصووصی برام بفرسته که تصویرشو میزارم
10506
-------------------------
پ.ن : اگر مشتری من روزی روزگاری بخواد سر کسی کلاه بزاره و حق رو ناحق کنه پدرشو در میارم. ( واسه همین مشتری هایی که صداقت دارن و شعور دارن میگیریم و خدا میدونه مشتری ددیکیت بارها شده انداختم بیرون فقط به صرف بد حرف زدنش و زیر پا گذاشتن حق دیگران و ... - ) اگر مشتری طرز کار کردن بلد نیست باید یاد بگیره و ما مجبور نیستیم باش کار کنیم%
p30speed
December 27th, 2012, 17:11
با عذر خواهی از صاحب تایپیک/ لازم دید بگید پستم پاک کنم
دوستانی که ادعا دارند این آقا همون آقای ک بردار در قسمت انتقادات تایپیک بزنند. تا مدیران بررسی کنند.(طبق قوانین انجمن)
مدیران ای پی ها ورودی رو چک میکنند اگر حرف شماها درست بود که مسدود میشه و همینطور دوستی که سرور اصلی بهشون داده گفته که برخورد میکند. چرا تایپیک فروش دیگران رو خراب میکنید.
بدی ما ایرانی ها اینه هنوز جرم ثابت نشده حکم اعدام میدیم.
صاحب تاییک هم بهتر به مدیر خبر بدید تا پستها رو پاک ککند
coloserver
December 27th, 2012, 19:30
شما این پست رو بخون عزیز
http://www.webhostingtalk.ir/f15/66607/index7.html#post628003
از اون کسی که این پست رو ارسال کرده سوال کردم این همون کلاهبرداره هست ؟؟؟ با سه تا علامت سوال
شما میتونی بیایی این سوال رو پاسخ بدی و بگی من اون نیستم .
پست اون آقا هم به من ربطی نداره
اگر تشابه اسمی بوده برطرف کن
حرص و جوش و تهدید هم نداره
از ادبیات بهتری استفاده کنید
من از شما یک سوال دارم،
شما داری نهایت تلاش رو میکنی تا بهترین سرویس دهی رو بدی به کاربرات، روز ها زحمت میشکی ولی یک روز یکی میاد با یک کلیک بهت تحمت میزنه و ابیرو که با هزار زحمت جمع کردی میبره ، سپس شما با ملایمت و لطافت باهاش حرف زنی؟
uisoftware
December 27th, 2012, 19:49
دوستان ایشون اگه میخواست کلاهبرداری کنه که به این صورت ناشیانه رفتار نمیکرد. آخه کدوم آدم عاقلی با همون اسم میاد و مجدد تلاش در جهت فریب ملت میکنه؟ من خودم اولین بار که دیدم اون لینک رو تعجب کردم. البته کسی که قصد کلاهبرداری داره قیمتاش رو هم خیلی پایینتر از چیزی که ایشون گذاشتن میگذاره (توی همین انجمن قیمتهای پایینتر زیاد هست) حداقل جذابیت رو برای ملت ایجاد میکنه.
آرزوی موفقیت دارم برای تیم ایشون، من خودم از ایشون سرویس تهیه کرده بودم (به دلیل عدم ادامه کار دریم سرور) ولی به جهت اطلاعیه جدیدی که دریم سرور زده بود درخواست بازگشت وجه از ایشون رو دادم که بنده خداها حرفی نزدن و رفتارشون هم کاملا حرفهای و خوب بود.
ایشون با همون نامی که توی whois دامنهاشون هست توی سایت کار میکنن. تقریبا همه میدونیم که دامنههای ir نیاز به هویت واقعی داره و البته هیچ آدم کلاهبرداری چنین ریسکی رو نمیکنه که هویت واقعی خودش رو بگذاره.
یا علی
coloserver
December 27th, 2012, 19:56
ممنون از شما ، ولی بعضی از افراد درکی همچون شما ندارند ، فقط دنبال این هستند که کسی رو خراب کنند.
نمونش در پیام خصوصی بنده ست
uisoftware
December 27th, 2012, 20:36
البته مشتریان حق دارند که شک و شبهه داشته باشند. عملکرد شما در کوتاه و بلند مدت بهترین تبلیغ هست. دیگه اون زمانهایی که نیاز به تبلیغهای آنچنانی بود سپری شده.
اولین شرط رقابت اخلاق هست. مشتریان دائمی و حرفهای هم گوش به حرفهای حاشیهای نخواهند داد و نهایتا تسلیم برنده رقابت خواهند شد.
متاسفانه توی فضای کسب و کار ایران، اکثر افراد دنبال سودهای مقطعی و زودبازده هستند.
coloserver
December 27th, 2012, 20:59
البته مشتریان حق دارند که شک و شبهه داشته باشند. عملکرد شما در کوتاه و بلند مدت بهترین تبلیغ هست. دیگه اون زمانهایی که نیاز به تبلیغهای آنچنانی بود سپری شده.
اولین شرط رقابت اخلاق هست. مشتریان دائمی و حرفهای هم گوش به حرفهای حاشیهای نخواهند داد و نهایتا تسلیم برنده رقابت خواهند شد.
متاسفانه توی فضای کسب و کار ایران، اکثر افراد دنبال سودهای مقطعی و زودبازده هستند.
به امید روزهای بهتر...
یا حق
smart_soheil
December 27th, 2012, 23:39
من از شما یک سوال دارم،
شما داری نهایت تلاش رو میکنی تا بهترین سرویس دهی رو بدی به کاربرات، روز ها زحمت میشکی ولی یک روز یکی میاد با یک کلیک بهت تحمت میزنه و ابیرو که با هزار زحمت جمع کردی میبره ، سپس شما با ملایمت و لطافت باهاش حرف زنی؟
سلام
ببینید حرف شما درسته قبول دارم
اما ایشون هم نمیخواسته تهمت بزنه بلکه تشابه اسمها این اشتباه رو به وجود آورده والا کدوم آدم سالم عاقلی یهویی میاد وسط تاپیک بخواد کسی رو خراب کنه
بنده هم بعد از خوندن اون پست و رفتن به تاپیک اون یارو اون فکرو کردم و تعجب کردم پس به من مشتری هم حق بدید یه لحظه این فکرو کردم
در هر صورت اگر شائبه تهمت زدن در پست من بوده من از شما عذرخواهی میکنم و از مدیران میخوام که پستهای اضافی و سوتفاهم رو پاک کنند تا تاپیک از روند فروش منحرف نشه
موفق باشید
coloserver
December 28th, 2012, 00:31
سلام
ببینید حرف شما درسته قبول دارم
اما ایشون هم نمیخواسته تهمت بزنه بلکه تشابه اسمها این اشتباه رو به وجود آورده والا کدوم آدم سالم عاقلی یهویی میاد وسط تاپیک بخواد کسی رو خراب کنه
بنده هم بعد از خوندن اون پست و رفتن به تاپیک اون یارو اون فکرو کردم و تعجب کردم پس به من مشتری هم حق بدید یه لحظه این فکرو کردم
در هر صورت اگر شائبه تهمت زدن در پست من بوده من از شما عذرخواهی میکنم و از مدیران میخوام که پستهای اضافی و سوتفاهم رو پاک کنند تا تاپیک از روند فروش منحرف نشه
موفق باشید
دوست عزیز من شما رو مقصر نمیدونم اون کسی رو مقصر می دونم که الکی اومد به ما توهین کرد ، هم در تاپیک هم در پ.خ
Aqua141
December 28th, 2012, 10:29
با سلام
http://www.webhostingtalk.ir/f15/61399/
به نظر من شما با این یارو کلاه برداره یکی هستید
دوست عزیز شما خوب هستین؟سر حال هستید؟
مدارک شناسایی اسکن کنم که بنده این کلاه بردار نیستم؟
به هر حال من دیگه به گفته های احمقانه و بی فکر شما اهمیتی نمیدم فقط و فقط به مدیران گزارش میدهم تا بررسی های لازم را انجام دهند.
وقعآ برای افرادی همچون شما متاسف هستم که حتی از درکی ناچیز هم عاجز هستند..
Aqua141
December 28th, 2012, 11:25
دوست عزیز شما خوب هستین؟سر حال هستید؟
مدارک شناسایی اسکن کنم که بنده این کلاه بردار نیستم؟
به هر حال من دیگه به گفته های احمقانه و بی فکر شما اهمیتی نمیدم فقط و فقط به مدیران گزارش میدهم تا بررسی های لازم را انجام دهند.
وقعآ برای افرادی همچون شما متاسف هستم که حتی از درکی ناچیز هم عاجز هستند..
الان که سایت شما باز نمیشه این چه جور شرکتی هست که سایت خودش باز نمیشه ! الان اگه وی پی اس قطع بشه چطور میخوان پیگیر مشکلش باشن
بعد شما میگید این فرد نیستید ثابت کنید
لطفا آدرس شرکتتون تو مشهد هست قرار بدید تا حضوری بیام پیشتون ببینیم واقعا شرکت دارید و...
coloserver
December 28th, 2012, 11:28
سایت به درست باز میشه و مشکلی نداره .
درضمن ما مشهد نیستم ، در شهرستان تالش هستیم اگر تشریف دارید بگید آدرس بدیم بتا حضوری ملاقات کنیم شما رو
شماره تلفن شرکت هم داخل سایت ذکر شده.
تماس با ما : 4235632-0182
Aqua141
December 28th, 2012, 11:36
سایت به درست باز میشه و مشکلی نداره .
درضمن ما مشهد نیستم ، در شهرستان تالش هستیم اگر تشریف دارید بگید آدرس بدیم بتا حضوری ملاقات کنیم شما رو
شماره تلفن شرکت هم داخل سایت ذکر شده.
تماس با ما : 4235632-0182
لطفا آدرس دقیق بدید
شماره ثبت شرکت هم بزارید ممنون میشم
coloserver
December 28th, 2012, 12:17
گیلان-تالش ، خیابان بهشتی،روبه روی بیمارستان نورانی.
شماره ثبت با مسئولیت محدود نداریم دوست من ، ولی تا هفته دیگر شرکت ثبت شده خواهیم شد (در حال پیگیری برای دریافت شماره ثبت هستیم)
uisoftware
December 28th, 2012, 18:26
از سر ظهر منتظر ارسال اطلاعات هستم و هنوز چیزی ندیدم. متاسفانه یه خرده گروهشون کند عمل میکنن.
coloserver
December 28th, 2012, 19:00
جناب uisoftware (http://www.webhostingtalk.ir/member/2746/) عزیز امروز جمعه هست و بیشتر کارمندان پشتیبانی نیستند.
لطف کنید تیکت بدید تا سریعآ تحویل بشه
ممنون
uisoftware
December 28th, 2012, 19:39
جناب uisoftware (http://www.webhostingtalk.ir/member/2746/) عزیز امروز جمعه هست و بیشتر کارمندان پشتیبانی نیستند.
لطف کنید تیکت بدید تا سریعآ تحویل بشه
ممنون
ساعت ۲ بعدازظهر تیکت کردم.
hadigh
December 28th, 2012, 20:02
سلام
عذر خواهی میکنم اول بابت اینکه این موضوع رو اینجا مطرح میکنم
من به دلیل اینکه پست هام زیر صد عدد بود نمیتونم تاپیک بزنم و مجبورم به اطلاع شما دوستان عزیز این مسئله رو برسونم.
چند وقت پیش بنده تو همین سایت یه موضوعی پیدا کردم با عنوان:
خوب دیدم قیمت خوبه و اکثریت هم در صفحه او راضی هستن
پول واریز کردم و بعد به یکسری مشکلات خوردم که تو گفتگویی که با این مسئول سایت یاسVPS داشتم همه رو گفتم
که ایشون چه چیزها گفتن و چگونه عمل کردن!
!اما در صفحات پایانی (22،23)دیدم همه از دم ناراضی!(البته بعد از واریز پول)
این متن گفتگوی ما در مسنجر یاهوست (http://www.uploadtak.com/images/p112_New_Microsoft_Word_D.doc)
اما این اواخر ایشون اصلا کلا زیر و رو شدن و تاپیک برگشت کلا
همه شروع کردن به بد گفتین.پشتیبانی ضعیفه و .....
و بعد چند روز هم کلا به دلایل نامعلوم اصلل تاپیک قفل شد که شد...
میتونید تاپیک و متن گفتگو من و ایشون رو مطالع کنید تا دقیقا متوجه موضوع بشین..
ممنون از ایکه وقتتون رو به من دادین و حتما اطلاع رسانی کنید تا چنین افرادی رشد نکنن و...
coloserver
December 28th, 2012, 20:13
خوب دوست عزیز این موضوع چه ربطی به ما داره؟ :|
دوستان یک سوال ، اینجا مدیر نداره؟ که این قدر شیر تو شیر هست؟(عذر میخوام بابت ادبیات بد ولی واقعآ صبر من به سر رسیده )
p30speed
December 29th, 2012, 11:25
ؤیپورت به مدیر بدید میاد همه رو پاک میکنه
coloserver
December 29th, 2012, 11:44
خیلی وفته که ریپورت دادیم..
ولی اصلآ توجه نمیکنند.
zhigool_karaj
December 30th, 2012, 00:29
من یک سرویس از کوکو سرور گرفتم. ولی اصلا راضی نبودم. پشتیبانی ضعیف یکی از مهمترین دلایل نارضابتی این بنده از کولوسرور هست
coloserver
December 30th, 2012, 00:40
من یک سرویس از کوکو سرور گرفتم....
دوست عزیز خدا رو شکر یکی از نقاط قوت ما (البته از نظرکاربران) پیشتیبانی ماست... البته این چند روز اخیر دیتا بیس whmcs با مشکل روبه رو شده بود و تیکت ها ثبت نمیشد... و این مشکل رفع گردید.
اگه مشکلی یا سوالی هست میتونید تیکت بزنید امیدواریم بتونیم رضایتتون رو جلب کنیم.
تشکر از انتقاد شما.
CrisS
December 30th, 2012, 02:20
alfavps
December 30th, 2012, 02:37
پرداخت شد تیکت شد ممنون
dreamdata
December 30th, 2012, 02:47
سلام ما سفارش دادیم اما اجازه پرداخت نمیده توی پنل هم جایی برای پرداخت نبیت لطفا پیگیری کنید
سلام - عزیز بهتر نیست تیکت بزنید در سایتشون ؟ اینجا تاپیک فروش هست و اولویت پشتیبانی مشتری برای همه ماها ( هاستینگی ها ) سایتمون و تلفنمون هست - فروم ی جای عمومی هست و اولویت پشتیبانی بعدی قرار میگیره . ضمن اینکه کسی ساعت 2 - 3 صبح تعهد نمیده بیدار باشه و کارای مشتری ها رو انجام بده. خودتون رو باید بزارید جای فروشنده - اونم انسانه اگر جوری خستش کنید که پشیمون بشه ( خیلی که آدم خوبی که باشه ) میاد میگه میخوام جمع کنم - هر چی باشه 8 ساله تو این کار هستم به شخصه و میدونم چه فشاری روی سرویس دهنده هست و باید چقدر صبور باشه - بزارید اگر کسی داره کارشو ( داره سعی میکنه ) خوب انجام بده کمکش کنید و راه رو باز نگه داریم - به امید اون وضعیت - ببخشید فقط خواستم بگم باید تیکت بزنید یا مشکلی بود زنگ بزنید به فروشنده اما صحبتم طولانی شد ( دلمون پره دیگه :دی ) - فروم رو یا یاهو رو محل ساپورت تصور نکنید - ممنون از همگی
alfavps
December 30th, 2012, 02:56
سلام - عزیز بهتر نیست تیکت بزنید در سایتشون ؟ اینجا تاپیک فروش هست و اولویت پشتیبانی مشتری برای همه ماها ( هاستینگی ها ) سایتمون و تلفنمون هست - فروم ی جای عمومی هست و اولویت پشتیبانی بعدی قرار میگیره . ضمن اینکه کسی ساعت 2 - 3 صبح تعهد نمیده بیدار باشه و کارای مشتری ها رو انجام بده. خودتون رو باید بزارید جای فروشنده - اونم انسانه اگر جوری خستش کنید که پشیمون بشه ( خیلی که آدم خوبی که باشه ) میاد میگه میخوام جمع کنم - هر چی باشه 8 ساله تو این کار هستم به شخصه و میدونم چه فشاری روی سرویس دهنده هست و باید چقدر صبور باشه - بزارید اگر کسی داره کارشو ( داره سعی میکنه ) خوب انجام بده کمکش کنید و راه رو باز نگه داریم - به امید اون وضعیت - ببخشید فقط خواستم بگم باید تیکت بزنید یا مشکلی بود زنگ بزنید به فروشنده اما صحبتم طولانی شد ( دلمون پره دیگه :دی ) - فروم رو یا یاهو رو محل ساپورت تصور نکنید - ممنون از همگی
سلام تشکر از شما اما ما هم نگفتیم الان پیگیری کنن کلمه ی الان از ما شنیدید ؟؟
اول فکر کردم مشکل از سایت هستش که برطرف شد در هر حال شب خوش.
CrisS
December 30th, 2012, 03:04
برید تو بخش سرویس های من از اونجا پرداخت کنید :105:
اما چند روز بعد سرور به فنا رفت کانفیگ افتضاح
اور سل یا .... نمیدونم خودشون میگن ما اتک میشیم اما 4 ساله همچین دشمنی نداشتیم 3 روز بدون وقفه مارو اتک کنه که سرور نتونه بالا بیاد
تیکت هم دیگه خیلی دیر جواب میدن
و الانم خیلی راحت میگن برید یه جای دیگه در به در شدیم
با 160 تا مشتری سایت هامون داون شده و موندیم تو گل
خدا عاقبتتون رو بخیر کنه
نظر همکاران راجع به این قضیه اینجا هست میتونید ببینید
http://www.webhostingtalk.ir/f7/67616/
متاسفانه پستی که راجع به این موضوع ایجاد کرده بودیم توسط مدیرانمحترم پاک شدهنزدیک به 20 نفر روی این موضوع جوابیه گذاشته بودند
http://www.webhostingtalk.ir/f7/67616/
coloserver
December 30th, 2012, 20:49
دوست عزیز به سرور شما داره حمله میشه... لود سی پی یو سرور مارو برده بالا ...
به خاطر شما نمیتونیم مشتری های دیگه مون رو فدا کنیم که...
مشکل دارید حتما که پستتون حذف شده است.
samaras
December 30th, 2012, 21:10
این مبلغ باید ماهانه پرداخت بشه ؟
اگر جواب مثبت هست در صورت انصراف برای ماه بعدی به چه صورت هست؟
اینم لطف کنید جواب بدید
با تشکر
seecurity
December 30th, 2012, 21:28
دوست عزیز به سرور شما داره حمله میشه... لود سی پی یو سرور مارو برده بالا ...
به خاطر شما نمیتونیم مشتری های دیگه مون رو فدا کنیم که...
مشکل دارید حتما که پستتون حذف شده است.
================================================== ====
مشکل شما دارید که 3 روزه سرورتون ما رو بیچاره کرده مرد حسابی بجای اینکه اینجا اینجوری جواب بدید برید تو پرتال تیکت هایی که از صبح تا حالا داریم میدیم رو جواب بدید
سرور رو روشن کنید تا بک اپ بگیریم اینچه جورشه دیگه گندش رو بالا اوردید با این سرویستون
اتک چیه به هرکی بگی خندش میگیره 3 روزه سرور مشکل داره بدون وقفه قطعه همه میگن این چیزی نیست جز اورسل کردن
بک اپ هم نمیتونید بدید؟
zerocpanel
December 30th, 2012, 22:57
سلام
ممنون از دوستهای خوبم جناب قلی زاده و رادمنش عزیز که اینقد هوای مشتری رو دارن تشکر میکنم :53:
بنده امروز ازشون سرور خریداری کردم کیفیتش تا به الان هر تستی داشتم انجام دادم عالــــــــــــــــــــــ ــــــــــــــــــــی بوده عالی امیدوارم به همین روال ادامه داشته باشه :54:
seecurity
December 30th, 2012, 23:05
سلام
ممنون از دوستهای خوبم جناب قلی زاده و رادمنش عزیز که اینقد هوای مشتری رو دارن تشکر میکنم :53:
بنده امروز ازشون سرور خریداری کردم کیفیتش تا به الان هر تستی داشتم انجام دادم عالــــــــــــــــــــــ ــــــــــــــــــــی بوده عالی امیدوارم به همین روال ادامه داشته باشه :54:
امیدوارم شما هم به روز مادچار نشی الان 3 روزه سرورمون مشکل داره
این باره صدمه درخواست ریستارت میدم
فقط یکنفر میاد توی پرتال میگه
کمی صبر بفرمایید رسیدگی میشه..
coloserver
December 30th, 2012, 23:23
================================================== ====
مشکل شما ...
عزیز اینجا فروم هست و جای پشتیبانی نیست...
در ضمن برای چندمین بار عرض میکنم VPs شما لود سی پی یو مارو بسیار افزایش داده به همین دلیل off شده ...
تیکت بدین تا روشن بشه و بک اپ هارو بردارید.
coloserver
December 30th, 2012, 23:25
سلام من سرویس صبح ....
دوستان ما نمیتونیم تو تاپیک بیایم مشکلاتتون رو حل کنیم...
دوست عزیز تیکت بدین تا مشکلتون بررسی شه..
alfavps
December 30th, 2012, 23:41
تحویل دادن ممنون.
seecurity
December 30th, 2012, 23:46
عزیز اینجا فروم هست و جای پشتیبانی نیست...
در ضمن برای چندمین بار عرض میکنم VPs شما لود سی پی یو مارو بسیار افزایش داده به همین دلیل off شده ...
تیکت بدین تا روشن بشه و بک اپ هارو بردارید.
=================================================
ظاهرا اینجا زودتر جواب میدی کافیه پرتال رو چک کنید ببینید 100 بار تابحالگفتم سرور رو بالا بیارید دیگه با چه زبونی باید بگم ؟
سرور رو روشن کنید
سرور رو روشن کنید
سرور رو روشن کنید
تیکت هم دوباره دادم سایت ها رو ساسپند کنید تا لود بالا نره فردا بک اپ بگیریم سرور بگیریم جابجا کنیم
تلفن هم که بینهایت زدیم چرا دو رو بازی در میارید ؟
coloserver
December 31st, 2012, 00:48
دوست عزیز بنده ۱۰ بار جواب دادم که سرور روشن شد...
نمیدونم شما که خوذت همکار ما هستی چرا؟
واقعا چرا اینجا تاپیک میدی عزیز... ما نمیتونیم هم اینجا رو ساپورت کنیم و هم سایت رو...
امروز تعداد سفارشات بالا بوود شما هم به ما حق بدین بنده الان ساعت ۱ بامداد است دارم کار مشتری رو راه میندازم.. در حالی که ساعت پشتیبانی تا ۱۱ شب است.
coloserver
December 31st, 2012, 01:58
به حمدالله تمام سرویس ها تحویل داده شد... پوزش میخوام بابت تاخیر جزیی که پیش اومد در تحویل سرویس ها ولی به هر حال از پسش بر اومدیم.
اقای قدری هم که شلوغ کرده تاپیک رو seecurity (http://www.webhostingtalk.ir/member/6067/) ... امیدوارم مشکلش حل شده باشه... و براش ارزوی موفقیت میکنم.
امیدوارم لیاقت اعتماد شما رو داشته باشیم.
ساعت ۲ بامداد.
123t
December 31st, 2012, 02:53
کارشون قویه همیشه آنلاین هستند. با تشکر
ameri
December 31st, 2012, 03:17
بنده با بسیاری از هاستینگ ها کار کردم حتی بسیاری از شرکت ها که اسمشون رو نمیارم..ولی وقتی از کولو سرور سرویس گرفتم واقعا تحت تاثیر قرار گرفتم نه تنها به خاطر کیفیت و پشتیبانی شون بلکه به خاطر اعضای حرفه ای و کار کشته که حتی شده ساعت ۳ نصف شب هم مشکل منو حل کنند. واقعا خوش حال هستم که کولو سرور رو پیدا کردم
pooriavps
December 31st, 2012, 18:30
سلام بنده هم ازشون خرید کردم و راضی هستم تا الان به امید خدا همکاریمون زیاد باشه با این شرکت .
دانش بسیار خوبی دارن .
تشکر ازتون .
coloserver
January 1st, 2013, 20:57
با سلام
با احترام به عرض میرسانیم تمام تخفیف ها فقط تا یک هفته دیگر پابرجاست...
اگر قصد خرید دارید هرچه زودتر اقدام فرمایید.
samaras
January 1st, 2013, 23:24
با سلام
با احترام به عرض میرسانیم تمام تخفیف ها فقط تا یک هفته دیگر پابرجاست...
اگر قصد خرید دارید هرچه زودتر اقدام فرمایید.
بعد از یک هفته قیمتها به چه صورته لابود میشه 2 برابر[-(
coloserver
January 2nd, 2013, 10:26
خیر برای کاربرانی که الانخرید کنند تا زمانی که سرور رو تمدید کنند قیمت ثابت خواهد بود.
hesam_vala
January 2nd, 2013, 11:13
سلام 1 ترابایت هارد اضافه رو پلن سوم چند میدید ؟
miskoolak
January 2nd, 2013, 11:37
سلام
سایتتون بالا نمیاد
jtablesession::Store Failed
DB function failed with error number 145
Table './techserv_you/jos_session' is marked as crashed and should be repaired SQL=INSERT INTO `jos_session` ( `session_id`,`time`,`username`,`gid`,`guest`,`clie nt_id` ) VALUES ( '3e0f4b347780e257651a8bea1c61a86c','1357112927','' ,'0','1','0' )
coloserver
January 2nd, 2013, 11:55
سلام
سایتتون بالا نمیاد
jtablesession::Store Failed
DB function failed with error number 145
Table './techserv_you/jos_session' is marked as crashed and should be repaired SQL=INSERT INTO `jos_session` ( `session_id`,`time`,`username`,`gid`,`guest`,`clie nt_id` ) VALUES ( '3e0f4b347780e257651a8bea1c61a86c','1357112927','' ,'0','1','0' )
مشکل برطرف گردید.
coloserver
January 2nd, 2013, 12:00
سلام 1 ترابایت هارد اضافه رو پلن سوم چند میدید ؟
دوست عزیز از طریق سایت تیکت بدین.
از لینک زیر اقدام کنید.
صفحه اصلی پورتال - ColoServer (http://www.coloserver.ir/my)
heshi
January 2nd, 2013, 15:02
سلام
سرور مخصوص فایل هاستینگ با هارد حدود 100 گیگ و پهنای باند خیلی بالا در حدود 10 ترابایت هم دارین؟
پهنای باند خیلی برام مهمه مصرف خیلی زیادی دارم
coloserver
January 2nd, 2013, 15:49
سلام
سرور مخصوص فایل هاستینگ با هارد حدود 100 گیگ و پهنای باند خیلی بالا در حدود 10 ترابایت هم دارین؟
پهنای باند خیلی برام مهمه مصرف خیلی زیادی دارم
بله دوست عزیز لطفا جهت اطلاعات بیشتر در سایت تیکت دهید.
دوستان مشکل سایت هم برطرف شد.
heshi
January 2nd, 2013, 16:49
بله دوست عزیز لطفا جهت اطلاعات بیشتر در سایت تیکت دهید.
دوستان مشکل سایت هم برطرف شد.
http://www.webhostingtalk.ir/f13/67899/
miskoolak
January 2nd, 2013, 20:17
من که ساعت 2 ازشون سرور خریدم یه مشکلی هم بود براشون هم تیکت زدم هم یاهو مسنجر pm دادم .
نه سرورو تحویل دادن نه جوابمو!!!!!!!!
( الان ساعت 8:30 )
coloserver
January 2nd, 2013, 22:02
من که ساعت 2 ازشون سرور خریدم یه مشکلی هم بود براشون هم تیکت زدم هم
( الان ساعت 8:30 )
دوست عزیز بنده تیکت شمارو جواب دادم و گفتم موقع call back مشکل پیدا کرده... به شما گفتم چه پلانی سفارش دادید و پاسخی دریافت نکردم.
من اجازه نمیدم هر ادم اماتوری بیاد اعتبار مارو زیر سوال ببره.
شما تیکت زدنو یاد بگیر.
مشکلی هم باشه شماره ثابت شرکت هست تو سایت.
miskoolak
January 2nd, 2013, 22:47
دوست عزیز بنده تیکت شمارو جواب دادم و گفتم موقع call back مشکل پیدا کرده... به شما گفتم چه پلانی سفارش دادید و پاسخی دریافت نکردم.
من اجازه نمیدم هر ادم اماتوری بیاد اعتبار مارو زیر سوال ببره.
شما تیکت زدنو یاد بگیر.
مشکلی هم باشه شماره ثابت شرکت هست تو سایت.
دوست عزیز پس یا سیستمتون مشکل داره یا ....
چون من 10 دقیقه قبل از این پست هم چک کرده بودم و شما جوابی نداده بودین اینو 100% مطمئنم . ولی الان یهو جواب داده شده و ساعتش هم 5:29 هست . قطعا من مشکل بینایی ندارم و کلا آنلاین هستم و مرتبا چک میکردم.
این داستان Call Back هم اینجا مطرح کردین نه در پاسخ تیکت .
حالا فرض کنیم من آماتور هستم و تیکت زدنم بلد نیستم . مگه وقتی سفارش دادم و فاکتور صادر شده و پول هم گرفتین درخواست من مشخص نبوده ؟ اگه نبوده پس پول چیو از من اونم با کارمزد 1% گرفتین ؟ اگر هم بوده که قطعا بوده پس چرا تا الان که ساعت 10:40 هست تحویل ندادین ؟
من کار خطایی نکردم که شما با این ادبیات حمله میکنین ! فقط عین واقعه را بدون کم و کاست مطرح کردم . تا اونجایی که من میدونم ماهیت این سایت شفاف سازیه و من کاری بجز این نکردم.
همونجوری که دوستان اینجا کوچکترین نکته مثبتیو میان بدنه اغراق مطرح میکنن و با این کارشون به کسب و کار افراد مخلصانه کمک میکنن نباید هم انتظار داشته باشیم نکات منفی مطرح نشه !
hadi-110
January 2nd, 2013, 23:16
دوستمون کاملا تایید میشن من ازشون یه سرویس گرفتم
coloserver
January 2nd, 2013, 23:18
دوست عزیز پس یا سیستمتون مشکل داره یا ....
چون من 10 دقیقه قبل از این پست هم چک کرده بودم و شما جوابی نداده بودین اینو 100% مطمئنم . ولی الان یهو جواب داده شده و ساعتش هم 5:29 هست . قطعا من مشکل بینایی ندارم و کلا آنلاین هستم و مرتبا چک میکردم.
این داستان Call Back هم اینجا مطرح کردین نه در پاسخ تیکت .
..!
بنده قصد توهین نداشتم عزیز
هرکی میاد مشکل داره بدون اینکه تیکت بده میگه جواب نمیدن جوری انگار ما علم غیب داریم...
شما لطفا در سایت تیکت ثبت کنید... چون مشکلی در سیستم تیکت دهی سایت نیست چون یوزر ها تیکت میدن و پاسخ میگیرند.
miskoolak
January 3rd, 2013, 00:13
بنده قصد توهین نداشتم عزیز
هرکی میاد مشکل داره بدون اینکه تیکت بده میگه جواب نمیدن جوری انگار ما علم غیب داریم...
شما لطفا در سایت تیکت ثبت کنید... چون مشکلی در سیستم تیکت دهی سایت نیست چون یوزر ها تیکت میدن و پاسخ میگیرند.
حالا قصدتون چی بوده رو خودتون میدونین ولی دقیقا توهین کردین
مگه من میدونم که شما توی چه سطح از دانش و تجربه قرار دارین یا شما میدونین که من در چه سطحی هستم !؟ مگه از سوابق هم خبر داریم که به این راحتی برای خودتون تعیین سطح میکنین و به خودتون اجازه میدین بصورت عمومی مطرح کنین ؟؟
مگه من چیزی بجز واقعیت نوشتم ؟ مگه ......؟؟؟؟
به هر حال طبق فرمایش شما تیکت هم زدم انشا الله بتونم سرویس خوبی ازتون بگیرم .
موفق باشین
alilok
January 3rd, 2013, 00:32
تشکر میکنم از مدیریت جناب آقای رادمنش بابت سرور ها من رضایت کاملی نسبت به سرور های ایشون دارم و به همه پیشنهاد میکنم
بازم تشکر و قدردانی میکنم از شما آقای رادمنش مدیریت سایتcoloserver
coloserver
January 3rd, 2013, 01:59
حالا قصدتون...
موفق باشین
عزیز شما باید اینقدر بدونید که اینجا یه مکان عمومیه ... خیلی ها از اینجا بازدید میکنند.. بعد اینکه مطمن شدید بایستی اینجا تاپیک بزنید.
اگر سیستم تیکت ما مشکل داره تو سایت شماره ثابت شرکت قرار داره به راحتی میتونید تماس بگیرید.
اینجا جای پشتیبانی نیست عزیز من ما نه تنها با شما با خیلی ها سر این مشکل داشتیم از دوستان خواهش کردیم که اینجا مسایل پشتیبانی رو مطرح نکنند...این تاپیک مکان پشتیبانی نیست ...اینجا جایی است که نظرتون و انتقاد ها و پیشنهاد هاتون ر در مورد سرویس ما میدین.
اگه صحبت بنده باعث ناراحتی شما گشته من پوزش میخوام..
شاد و سربلند باشید.
miskoolak
January 3rd, 2013, 02:31
عزیز شما باید اینقدر بدونید که اینجا یه مکان عمومیه ... خیلی ها از اینجا بازدید میکنند.. بعد اینکه مطمن شدید بایستی اینجا تاپیک بزنید.
اگر سیستم تیکت ما مشکل داره تو سایت شماره ثابت شرکت قرار داره به راحتی میتونید تماس بگیرید.
اینجا جای پشتیبانی نیست عزیز من ما نه تنها با شما با خیلی ها سر این مشکل داشتیم از دوستان خواهش کردیم که اینجا مسایل پشتیبانی رو مطرح نکنند...این تاپیک مکان پشتیبانی نیست ...اینجا جایی است که نظرتون و انتقاد ها و پیشنهاد هاتون ر در مورد سرویس ما میدین.
اگه صحبت بنده باعث ناراحتی شما گشته من پوزش میخوام..
شاد و سربلند باشید.
اگه خوب بررسی کنین من مشکلات پشتیبانی و مطرح نکردم ! خیلی از دوستان که ماشا الله تعدادشونم کم نیست رضایت خودشونو اعلام کردن ! من هم نارضایتمو ! حالا اگه دوستان دیگه براتون به ناحق مشکلی درست کردن برید با خودشون مشکل را بطور منطقی حل کنید ! اینجا همه فنی و متخصص هستن و این به شما کمک میکنه تا باکمک این زبان مشترک مشکلات و سو تفاهم ها زودتر و راحت تر حل بشه!
در نهایت هم اگه انتظار دارین فقط تمجید ازتون بشه بهتون برادرانه میگم تو این سایت این خبرا نیست و به شدت بچه ها نکته بین ، دقیق و رک هستن ! پس ظرفیتمونو ببریم بالا تر !
شب خوبی داشته باشین.
coloserver
January 3rd, 2013, 02:48
دوستمون کاملا تایید میشن من ازشون یه سرویس گرفتم
تشکر میکنم از مدیریت جناب آقای رادمنش بابت سرور ها من رضایت کاملی نسبت به سرور های ایشون دارم و به همه پیشنهاد میکنم
بازم تشکر و قدردانی میکنم از شما آقای رادمنش مدیریت سایتcoloserver
دوستان لطف دارند... هر کاری انجام شده وظیفه بوده...
همین رضایت شما مایه دلگرمی ماست.
تشکر از همه دوستان به دلیل اعتماد به ما و امید واریم لایق این اعتماد باشیم.:53:
coloserver
January 3rd, 2013, 22:17
تخفیفات برداشته شد!
و قیمت ها به روز شدند.
CrisS
January 3rd, 2013, 23:45
درست شد !
alfavps
January 4th, 2013, 02:59
سرور ما هم داون شد اگه ای قطعی ادامه داشته باشه از رو سرور میریم
coloserver
January 4th, 2013, 12:05
دوستان عزیز مشکل سرور انگلستان و داون شدنش به دلیل ابیوز یکی از آی پی ها بود که حل شد.
این آی طی دو روز 7 ابیوزر داشت و به همین دلیل دیتاسنتر سرور رو ساپسند کرده بود ولی خوشبختانه مشکل حل شد.
10635
coloserver
January 4th, 2013, 13:43
خیلی ها میپرسیدند از ما چزا نمایندگی نمیدید برای همین بود .. یکی از نمایندگان ما این vps رو فروخته یوده و در طی دو روز ۷ ابیوز داشته که واقعا بی سابقه است...
خدا رو شکر سرور های ما پایداری بسیار خوبی دارند ولی به دلیل بی مسولیتی نمایندگان ما این مشکلات پیش اومده و باعث قطعی سرور گشته بود.. تا اطلاع ثانوی سرویس نمایدنگی ارایه نمی شود..
hamedhp
January 4th, 2013, 22:38
من از کولو خیلی راضیم
یه سرور Xlhost دارم برای اکانتینگ که خیلی خوبه و تا الان قطعی نداشته
یه سرور هم گرفتم از انگلیس برای هاست دانلود سایتم اونم عالی جواب داده..
دمشون گرم..که زود هم تیکت جواب میدند.
Aqua141
January 4th, 2013, 23:13
من از کولو خیلی راضیم
یه سرور Xlhost دارم برای اکانتینگ که خیلی خوبه و تا الان قطعی نداشته
یه سرور هم گرفتم از انگلیس برای هاست دانلود سایتم اونم عالی جواب داده..
دمشون گرم..که زود هم تیکت جواب میدند.
خدا کنه همیشه راضی باشی
و این کولو سرور هم همیشه پایدار باشه سرورهاش
alfavps
January 8th, 2013, 02:37
سلام
طبق معمول سرورها از دسترس خارج شدن!
coloserver
January 8th, 2013, 03:23
سلام
طبق....!
خارج نشدند مصرف سی پی یو شما بلا رفته بود برای چند دقیقه سرور شما خاموش گردبد!
pooriavps
January 8th, 2013, 03:30
سلام
طبق معمول ...
تهمت ناروا نزنید جناب بنده هم روی انگلستان سرور دارم و سرور قطع نشده و بسیار هم راضی هستم.
یه شرکت هم میخواد خوب کار کنه شماها با تهمت ها و حرف های ناروا میخواید خرابش کنید...
coloserver
January 8th, 2013, 03:33
تهمت ناروا نزنید جناب بنده هم روی انگلستان سرور دارم و سرور قطع نشده و بسیار هم راضی هستم.
یه شرکت هم میخواد خوب کار کنه شماها با تهمت ها و حرف های ناروا میخواید خرابش کنید...
تشکر دوست عزیز
جالب اینجاست مصرف بالای ایشون به دیگر یوزر ها لطمه میزنه....ایشون بدون اینکه دلیل رو جویا شند یا در وبسیات تیکت بزنند یکراست میان تاپیک میدند.
از این به بعد با اینگونه یوزر ها بر اساس قوانین شرکت رفتار میشه... پ.خ شد براشون.
سرور-انلاین
January 8th, 2013, 12:59
سلام
واقعا من تمام کسب و کرم رو مدیون این شرکت هستم سرور های پرقدرتی که ارایه میدند واقعا باعث جذب مشتری برای بنده شد.
January 8th, 2013, 13:01
سلام
coloserver
January 8th, 2013, 16:31
تنها تبلیغ ما کیفیت ماست.
واقعآ ممنونم
با سلام
واقعآ ممنونم
با سلام
واقعآ ممنونم
با سلام
عالیه ... یک
هیچ موشکلی نداره ...
با عرض سلام
یا حق
سلام
هاردش هم 250 تا 300 گیگ
واقعآ ممنونم
عالیه ... یک
هیچ موشکلی نداره ...
با عرض سلام
یا حق
واقعآ ممنونم
با سلام
عالیه ... یک
هیچ موشکلی نداره ...
با عرض سلام
یا حق
کاملا صحیح است
سلام
January 12th, 2013, 05:21
بنده تهمت ناروا زدم ؟!!!!
الان ساعت 5.18 دقیقه به وقت تهران هستش و پینگ از سایت خود ایشون و سرور من
بهتره من رو تهدید نکنید شما اپتایمت اوکی باشه بقیش پیشکش این 3ومین بازه اینجور میشه تا ببینیم خدا چی میخواد
حتما داون شدم سایت هم به خاطر مصرف بالای من بوده؟!!!!!!
شما لطف کن از میزان مصرف بنده یه عکس بذار ببینم این مصرف من چجوری بوده که خودم خبر نداشتم
coloserver
January 12th, 2013, 12:51
دوست محترم ... در بابت سایت چون رو قالب جدید داشت کار میشد چند ساعتی در دسترس نبود ولی این و مسله با سرور مجازی شما کاملا مغایرت دارد .. چندین بار اعلام شده در سایت تیکت بدین ولی شما اقدام نکردین پس جای گله نمیمونه مصرف سی پی یو شما بالا بره بنده سرور شما رو قطع میکنم... چون نمیتونم به خاطر یوزری بی مسولیتی مثل شما که حتی حاضر نیست دلیل قطعی سرور رو از پشتیبانی ما سوال کنه دیگر یوزر ها رو تحت فشار قرار بدم.
alfavps
January 12th, 2013, 15:24
دوست محترم ... در بابت سایت چون رو قالب جدید داشت کار میشد چند ساعتی در دسترس نبود ولی این و مسله با سرور مجازی شما کاملا مغایرت دارد .. چندین بار اعلام شده در سایت تیکت بدین ولی شما اقدام نکردین پس جای گله نمیمونه مصرف سی پی یو شما بالا بره بنده سرور شما رو قطع میکنم... چون نمیتونم به خاطر یوزری بی مسولیتی مثل شما که حتی حاضر نیست دلیل قطعی سرور رو از پشتیبانی ما سوال کنه دیگر یوزر ها رو تحت فشار قرار بدم.
حتما دیزاینر ساعت 5 شب دقیقا با قطعی سرور من داشت روش کار میکرد!!!!! .گیرمم رو قالب کار کنه سایت که داون نمیشه خیلی خیلی بشه پرمیشن رو از حالت دسترسی 777 در میاره .آی پی که داون نمیشه در ضمن سایتت در دسترس نبود که من بیام تیکت کنم.
خلاصه ی مطلب : ما دیگه کاری به سرور شما نداریم شما هم موظفی تا تاریخ سررسید سرور رو روشن نگه دارید.
موفق باشید
alfavps
January 12th, 2013, 15:36
راستی یادم رفت بگم از ip رنج 200 تا 210 همگی داون بودن یدم رفت عکس بگیرم حسش نبود حتما دلیل اونا هم مصرف بالای من بوده !!! توی عمرم با این همه سرویس دهنده کار کردم اینجوری نگفتن بار دیگه با مدرک و عکس از پنل حرف میزنید
coloserver
January 12th, 2013, 17:51
حتما دیزاینر ساعت 5 شب دقیقا با قطعی سرور من داشت روش کار....
عزیز تا اینجا کار با شما کاملا مودبانه رفتار کردیم.... تا زمانی که تو سایت تیکت نزنید ما هیچگونه تعهدی نداریم به شما و موقعی هم که مصرفتون بره بالا سرور رو اف میکنیم...
شما وقتی از ما سرویس گرفتی قوانین مارو هم قبول کردید...
اقای محترم بنده 100000 بار گفتم و میگم تیکتی از شما مبنی بر قطعی رور نداریم تو سایت و ثبت نشده... اینجا جای پشتیبانی نیست... متاسفم...
اگه میخواین مشکلتون حل شه... تو سایت تیکت بزنید از کجا ما بدونیم شما کدوم یوزر هستی شایدم یوزر ما نیستی فقط میخواید تاپیک مارو منحرف کنید.
به هر حال بنده منتظر تیکت شما هستم....خدا رو هم شاکریم که تا اینجای کار یوزر های خوبمون از ما رازین و وقتی تیکت میدن مشکلشون حل میشه...شما بدون تیکت انتطاری از ما نداشته باشید..
موفق باشید.:53:
سرور-انلاین
January 12th, 2013, 21:58
با عرض سلام....
این مسله به بنده ربطی نداره ولی باید برای روشن کردن افکار عمومی بگم... جناب alfa vps بنده از کولو سرور سرویس دارم برای مشتریانم... هم انگلستان هم امریکا و هم المان خیلی عالی هستند من که قطعی ندیدم... این تهمت شما ناروا در این تاپیک تنها کسی که میاد و همش میگه سرور قطعه شما هستین یعنی به نظرتون تو این 17 صفحه که همگی یا حد اقل 80% مشتریان ایشون هستم بینشون 5 نفر هم پیدا نمیشه که از انگلیس سرویس داشته باشند؟ پس چرا همش شما میگی سرورت قطعه... درست نیست یه شرکتی که خوب کار میکنه رو با حرفاتون به گند بکشید.. شرکتی که خوبه میگن خوبند رو میگن خوبه شرکتی که بد هم باشه مردم میگن بده... ولی شما نمیدونم چه قصدی دارید...
پوزش میخوام فقط میخواستم یه سری مسایل رو روشن کنم.
alfavps
January 13th, 2013, 01:28
سرور-انلاین (http://www.webhostingtalk.ir/member/71417/)
http://www.webhostingtalk.ir/images/statusicon/user-offline.png
عضو جدیدتاریخ عضویتJan 2013نوشته ها2تشکر0تشکر شده 0 بار در 0 پست
CrisS
January 13th, 2013, 15:18
الان خیلی خوب شده هیچ قطعی نداره ما که راضییم
سرور انگلیس دارین؟
masoud-h
January 13th, 2013, 22:35
آیپی تست میدین که پینگ سروروتون رو چک کنم
هارد 200 میخواهم با دو گیگ رم
آپتایم خیلی برام مهم هستش:65:
حتی 1 ساعت هم نباید سرور غیر فعال بشه
coloserver
January 15th, 2013, 00:56
الان خیلی خوب شده هیچ قطعی نداره ما که راضییم
سرور انگلیس دارین؟
بله موجوده..
coloserver
January 15th, 2013, 00:58
آیپی تست میدین که پینگ سروروتون رو چک کنم
هارد 200 میخواهم با دو گیگ رم
آپتایم خیلی برام مهم هستش:65:
حتی 1 ساعت هم نباید سرور غیر فعال بشه
198.23.150.82
اگه از جاهای دبگه پینگ خواستین بگیرید با ایدی یاهو یا از طریق تیکت تماس بگیرید.
1337
January 16th, 2013, 11:46
سایتتون دچار مشکل شده ؟ بالا میاد ولی درست درمون کار نمیکنه هیچی مثل بخش فاکتورها که همه پاک شده اند
چیزی شده؟
کی درست میشه؟
coloserver
January 17th, 2013, 04:46
سایتتون دچار مشکل شده ؟ بالا میاد ولی درست درمون کار نمیکنه هیچی مثل بخش فاکتورها که همه پاک شده اند
چیزی شده؟
کی درست میشه؟
تصحیح گردید.
مشکلی در دیتا بیس بود.
coloserver
January 18th, 2013, 01:55
عزیزان تنها ۶ روز دیگر از تخفیف ویژه سرور ها باقیست... سرور های مجازی المان با سرعت دانلود باورنکردنی ۴۰ مگابایت بر ثانیه... ۷ روز بازگشت وجه در صورت نارضایتی...:53:
wweiran
January 18th, 2013, 06:54
سلام
سایتتون خرابه
mobin96
January 18th, 2013, 10:44
عزیز سایت مشکل داره،یعنی اینطور که معلومه دی ان اس سرور سایت مشکل داره(البته فکر کنم)
alilok
January 18th, 2013, 13:12
سلام جناب رادمنش من از موقعی که سرور انگلیس رو از شما خریداری کردم چندین باره قطع شده و خیلی اذیت شدم لطفا برسی کنید و به فکر ما نیز باشید ما نیز باید جواب مشتریکینمون رو بدیم امروز نیز مورخه 1390/10/29قطع شده و چندن ساعته وصل نشده با تشکروفایی
alfavps
January 18th, 2013, 14:54
سایت از دسترس در اومده
سرور ما هم از دسترس خارج شده
ممنون و متشکریم!!!
mobin96
January 18th, 2013, 16:22
دوستان اینطور که معلومه مشکلی که واسه سرور های ایشون پیش اومده همون مشکلی هست که واسه بعضی از دوستان دیگر که از رداستیشن سرور می فروشن پیش اومده،این مشکل از دیتاسنتره و برخی روتر های دیتاسنتر مشکل پیدا کرده و بصورت رندوم آی پی ها تایم اوت می خورن.
اگر دقت کرده باشید ظهر حدود ساعت ۱ سایت ایشون(کلا سرور انگلیس) در دسترس بود که منم همون موقع رفتم تو سایت و فاکتور رو پرداخت کردم و بعدش دوباره پوکید.مشکل از ایشون نیست انقدر به پر و بالش نپیچید.
نتیجه ای که من گرفتم=رداستیشن دیگه اون سلطانی که چند ماهه پیش بود و همه ازش تعریف می کردن نیست :| البته به سرویس دهنده ها بر نخوره اما واقعیت امر اینه
coloserver
January 18th, 2013, 18:09
عزیزان بنده نمیدونم هر مشکلی که پیش میاد رو از هاستنیگ میدونن ... دوستان ما مسول دیتا سنتر نیستیم به خاط مشکلی که بعضی از یوزر ها داشتند مبنی بر ریست خود به خد سرور ها به دیتا سنتر تیکت دادیم تا تست سخت افزاری کنند و به ما گفتند که 10 الی 12 ساعت طول میکشه و لی تا الان طول کشیده و نیم ساعتی میشه سرور ان شده و از بخت بد هاست نیز رو همین سرور بنا بوده... ما غیر رد استیشن از 5 دیتا سنتر دیگه هم سرور داریم که حتی 5 دقیقه هم خاموش نشدند... ولی این سرور رداستیشن کل اعتبار مارو برده زیر سوال از متریان انتظاری نمیره این چیزا رو بدونند فقط و فقط خواهش میکنم سوال کنند و توضیح بدیم بعد قضاوت کنند و از زود قضاوت کردن خواهش میکنم پرهیز کنید با تفاصیر بالا اگه کسی باز هم مشکل و تقصیر رو از ما میدونه ... میتونه اظهار کنه!
به امید روز های بهتر:53:
king_ahwaz
January 18th, 2013, 18:54
100 درصد تایید میشه کارشون :53:
---------------------------------------------------------------
مشکلات اخیرشون هم 100 درصد از دیتاسنتر بوده ، چون اکثر دوستانی که از رداستیشن سرور دارن با چنین مشکلاتی مواجه هستند.
برای کولو سرور آرزوی موفقیت میکنم.
AlmaHost
January 18th, 2013, 20:34
100 درصد تایید میشه کارشون :53:
---------------------------------------------------------------
مشکلات اخیرشون هم 100 درصد از دیتاسنتر بوده ، چون اکثر دوستانی که از رداستیشن سرور دارن با چنین مشکلاتی مواجه هستند.
برای کولو سرور آرزوی موفقیت میکنم.
سلام
دوست عزیز فکر نمیکنم کرش کردن OS سرور ایشان ارتباطی با دیتاسنتر داشته باشد! مشکل نرم افزاری ارتباطی با دیتاسنتر ندارد! مسئله بعد هم Xen در هنگام سفارش در آپشنهای دیتاسنتر وجود ندارد و ایشان خود اقدام به نصب Xen کرده اند. پس لطفا کور کورانه قضاوت نکنید! :)
پیروز باشید
alfavps
January 18th, 2013, 20:48
سلام
دوست عزیز فکر نمیکنم کرش کردن OS سرور ایشان ارتباطی با دیتاسنتر داشته باشد! مشکل نرم افزاری ارتباطی با دیتاسنتر ندارد! مسئله بعد هم Xen در هنگام سفارش در آپشنهای دیتاسنتر وجود ندارد و ایشان خود اقدام به نصب Xen کرده اند. پس لطفا کور کورانه قضاوت نکنید! :)
پیروز باشید
تایید میشه فکر کنم مشکل همین باشه چون چندین بار که سرور کرش میکرد تیکت میکردیم میگفتن داریم Xen کانفیگ میکنیم !
hadi-110
January 18th, 2013, 21:56
سلام
پیروز باشید
حق با دوست مونه
یه چیز دیگه فک کنم اینجا جاشه که بگم:اینه که دوستمون {کولوسرور} میگن باید دیدمون رو باید اصلاح کنیم مشکل هست
میگم وقتی شما این انتظاررو از بقیه دارین اول دید خودتونو اصلاح کنین چون خیلی از دوستان از شما سرویس گرفتن نه از انگلیس شما نسبت به سرویسی که میدین مسولید
شما بجای اینکه دلیل قانع کننده بیارید که ما قانع بشیم همه مشکلات رو انداختین گردن دیتا سنتر نشستین
تا زمانی که شما خودتونو اصلاح نکردین هیچ امیدی نداشته باشید که بقیه اصلاح بشند
اصطلاح آپتایم رو برای من شرح دهید
با تشکر
coloserver
January 18th, 2013, 22:15
حق با دوست مونه
...
با تشکر
عزیز مشکل شما اینه که فکر میکنید مشکل اصلا نباید برای هاستینگ پیش بیاد...هاستینگ باید همیشه بدون مشکل عمل کنه... اگه به قبل تر نگاه کنید بزرگترین هاستینگ ها هم دچار مشکل شدند و اگر کسی با این طرز فکر پیش میره که هاستینگ باید بدون مشکل پیش بره ما اینگونه نیستیم!
مشکل برای همه پیش میاد و ما هم از این قضیه استثنا نیستیم...
مشکلی بوده که رفع شده ...
بنده فکر میکنم تا اونجایی که در توانم هست پشتیبانی کردم از مشتری و مسولیت پذیر بوده ام.
قضاوت با مشتریان.
coloserver
January 18th, 2013, 22:17
سلام
عزیز مشکل شما اینه که فکر میکنید مشکل اصلا نباید برای هاستینگ پیش بیاد...هاستینگ باید همیشه بدون مشکل عمل کنه... اگه به قبل تر نگاه کنید بزرگترین هاستینگ ها هم دچار مشکل شدند و اگر کسی با این طرز فکر پیش میره که هاستینگ باید بدون مشکل پیش بره ما اینگونه نیستیم!
مشکل برای همه پیش میاد و ما هم از این قضیه استثنا نیستیم...
مشکلی بوده که رفع شده ...
بنده فکر میکنم تا اونجایی که در توانم هست پشتیبانی کردم از مشتری و مسولیت پذیر بوده ام.
قضاوت با مشتریان.
شرمنده دخالت میکنم
ولی این دیدتون یکم اشتباهه
یعنی دیده بسیاری از دوستانی که جدیدا وارد هاستینگ میشن اشتباهه
کسانی که میان هاست میخرن توانایی انچنانی (در مورد همه نه بعضی از دوستان) در مدیریت سرور ندارند
در نتیجه این مدیریت رو از شما میخوان
این وظیفه ی مدیریت هاست که برای مشکلات برنامه ریزی کنه،solution برای رفع و رفع مشکل داشته باشه
الان شما هاست های بزرگی خارجی رو یه نگاه بندازید،استفاده از سرور های کلود با پلن های از پیش تعیین شده پیشرفته،استفاده از مواردی مثل clustring و HA و.... برنامه ریزی میکنن که در صورت وجود قطعی برای و جلوی داون شدن سرویس مشتری رو بگیرن
یا حتی خیلی ها که نمیتونن این موارد رو اجرا کنن همیشه یه سرور جایگزین دارند که با کمترین زمان قطعی این مشکل رو حل کنند
مورد دیگه اینکه خیلی از دوستان میان برای کمتر شدن هزینه سرور هاست و سروری که مجازی سازی انجام میدن برای فروش سرور مجازی یکی قرار میدن
اون موقع است که اگه به هر دلیلی (مشکل مجازی ساز ، نصب و کانفیگ اشتباه یک پلاگین ، مشکلات ابیوز و ...)سرور هاستینگ هم داون میشه
به هر حال هدف من از این پست بیشتر این بود که به خیلیا از دوستان (شما که استاد مایی ولی شاید به درد شما هم بخوره) که میان تو کار هاستینگ همیشه فکر جلوگیری از Down Time و سرویس جایگزین باشند که به این مشکلات برنخورند
coloserver
January 18th, 2013, 23:55
شرمنده دخالت میکنم
ولی این دیدتون یکم اشتباهه
یعنی دیده بسیاری از دوستانی که جدیدا وارد هاستینگ میشن اشتباهه
....
عزیز شما کاملا درست میفرمایید برای هاستینگ یه سرور جدا خریداری شده...اشتباه ما این بوده بیش از اندازه به سرور رداستیشن که داشتیم اعتماد کردیم که باعث بروز این مشکلات شده... و الا سرور های دیگه خدا رو شکر مشکلی ندارند...فقط معضل همین رداستیشن بوده...به هر حال بنده حرف شما رو قبول دارم و از قدیم
گفتند حرف حق جواب نداره...
کم کاری از تیم بنده بوده...
همین جا پوزش میخوام و امدیوارم و تمام سعیمون رو میکنیم دیگه مشکلب پیش نیاد.
January 19th, 2013, 00:55
حالا پست میدیم ناراحت میشید قسمت تیکت که کار نمیکنه فعلا هم سرور قطعه باید واقعا مشکل خاصی داشته باشید
coloserver
January 19th, 2013, 01:48
حالا.....
عزیزم سرور شما به دلایلی مسدود شده... بار ها عرض شده از سیستم تیکت پیگیری کنید...سیستم سالمه بنده دارم همین الان تیکت پاسخ میدم!
در ضمن پشتیبانی یاهو هم انلاین است.
AlmaHost
January 19th, 2013, 03:37
جنابی که ادعای پشتیبانی میکنید میدونم شاید برای این حرف اکانتم پاک بشه و پستم حذف شه چون شما سیمت به بالا ها وصله...
باید بنده رو بشناسی
حامد حمزه پور هستم تو کاربر هات چک کن... یه تیکت رو ۳ روز میکشیدی جواب بدی بعد هم فقط الکی سرور رو قطع میکردی میگفتی ابیوز اومده و تنها کاری که با سرور میکردم کانورت فیلم بود... واقعا اذیت کردی ۶ تا از دوستام برات مشتری اوردم همه ناراضی خواستی ای دی همشونو میدم و میزارم اینجا!
بنده از کولو سرور راضیم هاست هم ازشون دارم درسته امروز چند ساعت قطع بود ولی تا الان انصافا پشتیبانی و کیفیت سرور مجازی های المان و امریکایی که دارم به هیچ کدوم از هاستینگ ها نمیرسه.. مثل بعضیا بیان اور سل کنند...
اقای hadi-110 (http://www.webhostingtalk.ir/member/31192/) شما همونی نیستی که از چند جا هاست گرفتی و جوابت کردند به خاطر استفاده نادرست؟؟ کسی نیستی که سرور مجازی از یکی کیخری ۱ تومن به کس دیگه میدی ۱۰ تومن؟ منو میشناسی... ولی طرز صحببتون درست نیست!
واقعا سخته کسایی رو میبینم از چیز هایی صحبت میکنند که اصلا نزدیک خودشونم نیست!
شاید اکانتم پاک شه ولی واقعیت همیشه تلخ بوده!
باسلام
دوست عزیز چنین کاربری با چنین مشخصاتی از ما سرویس ندارد. مطمئن هستید ما رو با شرکت دیگری اشتباه نمیگرید؟! اگر بله ایمیلی که در سامانه ما ثبت نام کردید ارسال کنید تا حدفاصل جواب تیکتها و مشکل ابیوز را بررسی کنیم.
در مورد ابیوز هم برای شما و دیگران ارسال میشود ولی کاربرانی همچون شما به آن اهمیت نمیدهند و حتی زحمت خواندن هم نمیدهند. قاعدتا درصورتی که دیتاسنتر از ابیوز ارسالی جوابی دریافت نکند سرویس را مسدود میکند. تیکت دیتاسنتر هم مستند موجود میباشد. درصورت نیاز بفرمایید که ارسال شود.(البته بعد از مشخص شدن هویت واقعی شما!)
در مورد مشکلات نرم افزاری فکر نمیکنم به دیتاسنتر مربوط باشد و سرور شما Self Managed میباشد. درصورتی که برای قطعات سخت افزاری یا شبکه مشکلی پیش بیایید پاسخگو خواهیم بود.
در مورد ابیوز هم چیزی میباشد که به دست دیتاسنتر میرسد و دیتاسنتر هم برای ما ارسال میکند و ماهم برای شما به اصطلاح کاربر. ابیوز چیزی نیست که مثل قارچ همین شکلی سبز شود!
دقیقا بنده هم از سرم گذشته .. میدونم پاک میکنند و مسدود... واسه یه سرور اختصاصی اقای الما هاست چقدر تیغ زدی مارو؟
همش میگفتید مشکل ما نیست خود به خود سرور ریست میکر... به خاطر ابیوز سرور میبستید!
خیلی اذیتمون کردید خدا هم اذیتتون کنه !
حالا اومدی کولو که خوب کار میکنه رو به گند میکشید؟
نقشتون همینه؟
متاسفم
جناب صادقی یا همان coloserver با اکانت دوم(مدارک مستند میباشد در این زمینه امیدواریم مدیران رسیدگی کنند در مورد دو یوزره بودن آقای صادقی در این انجمن با دو نام تجاری مختلف)
مشکل سرور شما ارتباطی به دیتاسنتر ندارد. طبق درخواست شما سرور شما Test Extended شد که در این تست قطعات به دقت مورد بررسی قرار میگیرند. دیتاسنتر اعلام کرد که مشکل سخت افزاری وجود ندارد و مشکل نرم افزاری میباشد
در مورد تیغ زدن هم این خود شما بودید که اعلام کردید
=========
عزیز با پرداخت هزینه میشه خواهش کنم ... عزیز اگر امکان داره برامون وی ام ویر نصب کنید؟
وقتی بک اپ گرفتیم؟
=========
ما هم مبلغ نصب سیستم عامل رو اعلام کردیم خدمتون! شما دسترسی کامل به سرور از طریق DRAC رو هم دارید و میتوانید سیستم عامل نصب کنید.
مابقی دوستان هم اگر مشکلی یا انتقادی دارند با مدارک در بخش مربوطه ارسال کنند و ما با مدارک و مستندات کافی در خدمتشان هستیم.
در مورد ابیوز هم اینجا باز متذکر میشوم که به دلیل مشکلاتی که کاربرانی مثل شما برای همکاران ما مثل گذرگاه و ... در دیتاسنتر های اروپایی و آمریکایی ایجاد کردند ما رویه جدا از رویه دیتاسنتر برای برخورد با افراد ابیوزر در پیش گرفتیم که باعث حفظ امنیت دیگر کاربران مسئولیت ما پذیرمیباشد.
موفق باشید
coloserver
January 19th, 2013, 04:19
باسلام
...
موفق باشید
عزیز بایستی عرض کنم که اشتباه گرفتید و یا اطلاع ندارید که اقای صادقی کل یوزر ها و سرور ها رو فروختند و واگذار کردند به شرکت کولو سرور پس خواهشا بدون اطلاع چیزی نگید( مدارک هم موجوده تاپیک هم زده شده بود)... ما هم چون نام و نام خانوادگی رو در ادیت اکانت های شما نمیشه عوض کرد با همون نام داریم با شما کار میکنیم پس خواهشا ما رو با ایشون یکی نفرمایید.
January 19th, 2013, 04:40
عزیز بایستی عرض کنم که اشتباه گرفتید و یا اطلاع ندارید که اقای صادقی کل یوزر ها و سرور ها رو فروختند و واگذار کردند به شرکت کولو سرور پس خواهشا بدون اطلاع چیزی نگید( مدارک هم موجوده تاپیک هم زده شده بود)... ما هم چون نام و نام خانوادگی رو در ادیت اکانت های شما نمیشه عوض کرد با همون نام داریم با شما کار میکنیم پس خواهشا ما رو با ایشون یکی نفرمایید.
ظاهرا کاربر hamedhp (http://www.webhostingtalk.ir/member/65071/) هم خود یوزر coloserver (http://www.webhostingtalk.ir/member/68426/) یا همان رویال نتورک (http://www.webhostingtalk.ir/member/47245/) یا همان khazarnet (http://www.webhostingtalk.ir/member/63499/) یا همان کاربری که در چند صفحه پیش از خودشون تشکر کرده یا همان davoodbigham (http://www.webhostingtalk.ir/baxcp/user.php?do=viewuser&u=65072) یا همان ...! بازم بگیم؟
جناب صادقی(البته fake میباشد این نام هم) لطفا مدارکی که تیکت شما 3روز بدون جواب مانده بود را ارائه کنید چون در غیر این صورت به دلیل اتهام های بی پایه و اساس با شما برخورد سختی خواهد شد!
اگر منظور شما این تاپیک میباشد
http://www.webhostingtalk.ir/f15/65988/index4.html
که ارسال شما 4 هفته پیش میبوده است! یعنی چیزی در حدود سال قبل میلادی! که مثل خزرنت رویال سرور رو هم از خودتون خریدید!
در تاریخ 07/01/2013 16:24 ایمیل خود را به coloserver@yahoo.com تغییر دادید. اما فراموش کردید شماره تماس رو هم تغییر بدهید.
و در مورد نقل و انتقالات هم چیزی به ما اعلام نشده است! و از دید ما آقای سجاد صادقی مسئول این سرور میباشند. اگر میخواهید که سرویس به شما انتقال پیدا کند به آقای سجاد صادقی اعلام کنید اسکن کارت ملی را که به نام "سجاد صادقی" میباشد برای ما ارسال کنند.(حتما این کار را در اولین فرصت انجام دهید)
موفق باشید
dreamdata
January 19th, 2013, 05:42
ظاهرا کاربر ...
موفق باشید
سلام حامد جان
من اسکن کارد آقای صادقی و مهرانفر ( کلو سرور - coloserver ) رو به خاطر قرار داد سرور گرفتم و با توجه به کیفیتی که در بزرگنمایی آن داشت اصلا به نظر جعلی نمیاد - سر ی موضوعی من شک داشتم مثل شما به همین موضوع - اما نتیجه ای که گرفتم این بود که آقای صادقی به دلیل سن کمش ( رویال نتورک ) کم تجربه هست کلا + بیخیال - اگر جایی باید فاکتوری پرداخت کنه یا ایمیلی عوض کنه یا ... کلا بیخیال میشه :دی هی باید یادآوریش کنیم - البته شکر خدا دیگه ایشون مشتری ما نیست - روزی صد هزار مرتبه شکر - زمین خدا رو هم شکر میکنم - پدر ما رو در آورده بود - حتی ی جا حدود 120 دلار هم به ما ضرر زد که آقای مهرانفر میدونه - من قبلا با آقای مهرانفر شرط کرده ام - گفتم اگر ی ساعت به پایان قراردادمون با هم مونده باشه بفهمم آقای صادقی سهمی در این قرارداد داشته یکطرفه فسخ میکنم - این قدر از این آقا متنفرم ! ببینمش خفش میکنم :دی
در کل خواستم بگم تحقیقات قبل از قرارداد نشان داد به خودم که آقای صادقی تنها دوست آقای مهرانفر بود و دیگه هم ارتباطی ندارن -
حامد جان تحلیل خودم میگه که اگر آی پی هاشون رو چک کردی ( اکانت رویال و کلو سرور ) و دیدی یکی هست یا موارد این چنینی میتونم اینو بگم که احتمالا مهرانفر اکانت/اکانت های رویال سرور ( صادقی ) رو در این انجمن هم داشته و داره و سادگی کرده - همونطور که گفتم قبلا کارت ملی هر دوشون رو گرفتم اگر بتونم پیدا کنم تو سیستم میتونم جهت اطمینان ( چون میگی مشتریت هستند و الا به من ارتباطی نداشت ) بدم تا به هر حال شما هخم حق داری مشتریتو بشناسی ( البته آقای مهرانفر پسره بدی نیست خودش میتونه اسکن کارتشو ارائه بده ) ولی فک کنم صادقی رو نتونی گیرش بیاری - بچست دیگه دنبال درس و مشقشه - خود مهرانفر هم دنبالش میگشت و پیگیرش بود اما نه تلفنشو جواب میده صادقی نه خبری ازش هست - خدا کنه به رحمت خدا رفته باشه - ی کشور از این ... جامعه نجات پیدا میکنند ( از خصوصیات ایشان : دروغگویی - بدقولی - بیپ و ... ) رو میتونم خاطر نشان کنم ( مشتریم بوده انداختم بیرون )
پ.ن : آقا من بارها گفتم به شخصه از رد استیشن سه تا سرو فعال شخصی واسه خودم دارم روشون هم فشار هست هیچ مشکلی هم خدا رو شکر نداشتم - مشکلات نرم افزاری و تشخیص اینکه چه مشکلی نرم افزاری هست یا سخت افزاری واقعا متخصصی میخواد
از اینکه 4 تا آدم ... مثل صادقی بخواد بیاد نظری بده ( که فرق پورت رو با پهنای باند تشخیص نمیده ) دلیل نمیشه به سندیت داشتن و درست بودن حرفشون
ماشالله زمان مشکل همه متخصص میشن - به خدا این راهش نیست دوسان گل من -
صحبتم طولانی شد ببخشید. فقط میخواستم بگم کارت ملی هر دو دست من هست و میتونم تضمین بدم که این دو اکانت یک نفر نیستند ) مگر اینکه فوق حرفه ای جعل شده باشه که از سواد هر دو بعیده !
موفق باشید
hamid.soltani92
January 19th, 2013, 12:12
سلام.سرویسهاتون پنل rebuild و reboot هم دارن؟
bahram-divar
January 19th, 2013, 12:13
سرور دارید که به عنوان هاست دانلود استفاده کرد ؟؟
hadi-110
January 19th, 2013, 12:20
جنابی که ادعای پشتیبانی میکنید میدونم شاید برای این حرف اکانتم پاک بشه و پستم حذف شه چون شما سیمت به بالا ها وصله...
باید بنده رو بشناسی
حامد حمزه پور هستم تو کاربر هات چک کن... یه تیکت رو ۳ روز میکشیدی جواب بدی بعد هم فقط الکی سرور رو قطع میکردی میگفتی ابیوز اومده و تنها کاری که با سرور میکردم کانورت فیلم بود... واقعا اذیت کردی ۶ تا از دوستام برات مشتری اوردم همه ناراضی خواستی ای دی همشونو میدم و میزارم اینجا!
بنده از کولو سرور راضیم هاست هم ازشون دارم درسته امروز چند ساعت قطع بود ولی تا الان انصافا پشتیبانی و کیفیت سرور مجازی های المان و امریکایی که دارم به هیچ کدوم از هاستینگ ها نمیرسه.. مثل بعضیا بیان اور سل کنند...
اقای hadi-110 (http://www.webhostingtalk.ir/member/31192/) شما همونی نیستی که از چند جا هاست گرفتی و جوابت کردند به خاطر استفاده نادرست؟؟ کسی نیستی که سرور مجازی از یکی کیخری ۱ تومن به کس دیگه میدی ۱۰ تومن؟ منو میشناسی... ولی طرز صحببتون درست نیست!
واقعا سخته کسایی رو میبینم از چیز هایی صحبت میکنند که اصلا نزدیک خودشونم نیست!
شاید اکانتم پاک شه ولی واقعیت همیشه تلخ بوده!
ببنید ارزش کل کل ندارید ولی بهتره منو بهتر بشناسد الکی هارت و پورت نکنین درست نیست تو تاپیک یه نفردیگه چرت و پرت بنویسیم
بنده حدود 2 ماه از مهرهاست نمایندگی داشتم خودم تصمیم به جدایی گرفتم اومدم سمت کولو سرور حالا مشکلاتی که براشون پیش اومده رو کاری ندارم...
راجع به سرور مجازی هم بهتون بگم میتونید از آلماهاستهم بپرسید که سرور اختصاصی که داشتم از ایشون خریدم
در ضمن یه سرور جدید هم خریدم از آقای عیسی لو میتونید بپرسید تا الان هیچ کدوم منو ننداختن بیرون و ...ازین حرفا
لطف کنید اطلاعاتتون رو تکمیل کنید من از کجا هاست گرفتم که منو انداختند بیرون از کی سرور مجازی 1تومنی گرفتم که بفروشم 10تومن اینجا اعلام کنید که دوستان همه برن سرور مجازی 1تومنی رو از ائنجا بخرن... اینارو بیان کنید در غیر این صورت قانونا از شما شکایت میکنم
samaras
January 19th, 2013, 12:48
خیر برای کاربرانی که الانخرید کنند تا زمانی که سرور رو تمدید کنند قیمت ثابت خواهد بود.
من 3 دی ماه پلن اول رو به مبلغ 13100 خریدم درست یک هفته قبل از این نوشته
الان توی پنل مبلغ رو زدید 22000 تاحالا چند بار تیکت زدم و با پشتیبانی تماس گرفتم اما جوابی نگرفتم ! لطفا رسیدگی کنید
coloserver
January 19th, 2013, 12:53
سلام.سرویسهاتون پنل rebuild و reboot هم دارن؟
بله ... سرور هایانگلیس دارای ئنل حرفه ای هستند و علاوه بر پنل ریبوت داای امکانتی همچون تعویض سیستم عامل نیز هستند.
دیگر سرور ها نیز دارای مینی پنل ریبوت هستند.
سرور دارید که به عنوان هاست دانلود استفاده کرد ؟؟
بله از سرور های انگلیس و المان میشه استفاده کنید.
hamid.soltani92
January 19th, 2013, 12:55
چرا وب سایتتون در دسترس نیست؟
coloserver
January 19th, 2013, 13:46
چرا وب سایتتون در دسترس نیست؟
اینطور که از شواهد دامین ir برای بعضی از دوستان باز نمیشه...ولی برای بنده شخصا پینگ میده.. در هر صورت میتونید از دامنه کام کولو وب هاست (کولو سرور) ، تـــنــها یکــ اســــمـ نــیــســتـ (http://www.colowebhost.com)
یا مستقیم به صفحه خرید از لیتک زیر اقدام کنید.
ColoServer - سبد خرید (http://www.colowebhost.com/my/cart.php)
musicayob
January 19th, 2013, 22:42
100 درصد تایید میشن یعنی همه چیزشون تکه ایول دارنند
coloserver
January 20th, 2013, 01:01
100 درصد تایید میشن یعنی همه چیزشون تکه ایول دارنند
تشکر دوست عزیز...:53:
mobin96
January 21st, 2013, 00:13
دوستان من از ایشون وی پی اس آمریکا گرفتم،به جرأت می تونم بگم که از همه لحاظ عالیه،من تقریبا هر نوع تستی رو(اعم از سی پی یو،سرعت هارد،پورت و شبکه) رو این وی پی اس انجام دادم و کلا از تست های من سربلند بیرون اومد و همه چیز عالی بود،سرعت دانلود از ۲۵ مگابایت تا ۶۰ مگابایت بر ثانیه متغیر بود و بیشتر اوقات دور و بر ۳۰ مگابایت بر ثانیه دانلود می کرد از سرور های Cachefly.
پینگ این سرور هارو هم با دوستان از ۳ isp مختلف تست کردیم و کلا برای ما ۳ نفر هیچ سرور امریکایی یه همچین پینگی نداشت،ای پی خودمو می ترسم بدم :دی اما تا جایی که یادمه فکر کنم ایشون یک ای پی از امریکا تو این تاپیک گذاشتن و پیشنهاد می کنم تست کنید پینگ رو.
تا الانش عالی بوده،امیدوارم تا همیشه همینجور بمونه.
در پناه حق
coloserver
January 21st, 2013, 02:08
دوستان من از ایشون وی پی اس آمریکا گرفتم،به جرأت می تونم بگم که از همه لحاظ عالیه،من تقریبا هر نوع تستی رو(اعم از سی پی یو،سرعت هارد،پورت و شبکه) رو این وی پی اس انجام دادم و کلا از تست های من سربلند بیرون اومد و همه چیز عالی بود،سرعت دانلود از ۲۵ مگابایت تا ۶۰ مگابایت بر ثانیه متغیر بود و بیشتر اوقات دور و بر ۳۰ مگابایت بر ثانیه دانلود می کرد از سرور های Cachefly.
پینگ این سرور هارو هم با دوستان از ۳ isp مختلف تست کردیم و کلا برای ما ۳ نفر هیچ سرور امریکایی یه همچین پینگی نداشت،ای پی خودمو می ترسم بدم :دی اما تا جایی که یادمه فکر کنم ایشون یک ای پی از امریکا تو این تاپیک گذاشتن و پیشنهاد می کنم تست کنید پینگ رو.
تا الانش عالی بوده،امیدوارم تا همیشه همینجور بمونه.
در پناه حق
امید واریم لایق سرویس دهی به شما باشیم.
musicayob
January 21st, 2013, 22:43
چرا سایتتون بالا نمیاد
amirss501
January 22nd, 2013, 17:53
سلام
ساییتون بالا نمیاد واستون پ.خ گذاشتم
alfavps
January 22nd, 2013, 20:26
سلاممم
اول از سرور انگلیس داشتیم اما انگاری مشکل سرور خیلی زیاد بود حالا سرور عوض کردن الان 3 تا 4 روزه اپتایم کامل هستش امیداواریم همینجوری ادامه داشته باشه
coloserver
January 22nd, 2013, 22:42
چرا سایتتون بالا نمیاد
سلام
ساییتون بالا نمیاد واستون پ.خ گذاشتم
در حال انتقال سایت رو هاست کولو خودمون بودیم ... پوزش میخوام کمی طول کشید ولی سایت هم اکنون در دسترس است.:53:
سلاممم
اول از سرور انگلیس داشتیم اما انگاری مشکل سرور خیلی زیاد بود حالا سرور عوض کردن الان 3 تا 4 روزه اپتایم کامل هستش امیداواریم همینجوری ادامه داشته باشه
تشکر ما هم امیدواریم رضایت شما را تا اخر جلب کنیم:53:
alfavps
January 30th, 2013, 00:51
سلام
شما که تیکت رو پاسخ نمیدید توی یاهو هم 2 ساعت رو ما رو نگه میدارید خبری هم ازتون نیست شاید اینجا پاسخ دادید...
سرور ما قطع شده بدون خبر بهتون میگم چرا قطع شده میگیدی ابیوز اومده کجای دنیا بدون گزارش ابیوز به من سرور رو قطع میکنن و تیکت رو جواب نمیدن.
ابیوز اومده یا پول ایپی میدیم تغیییر میدیم یا جریمش رو میدیم اقا یکم مسئولیت هم خوبه ما با اون سرور کار داریم
15 روز اول که معلوم نشد چجور با ما سرویس دادی اون همه قطعی مکرر این هم از این
لطف کن متن ابیوز رو بفرست ممنون
coloserver
January 30th, 2013, 01:37
عزیز بنده چندین بار عرض کردم.. شما از اون یوزر های مشکل دار هستی...قصد جسارت نیست ولی باید اینقدر شعور داشته باشی که بدونی فروم جای پشتیبانی نیست.
ابیوز رو هم تیکت بزنید تا متنش فرستاده شود.
یاهو ما پشتیبانی نمیدیم فقط برای پیغام های ضروری است.
شاد باشید
یا حق:53:
alfavps
January 30th, 2013, 01:48
عزیز بنده چندین بار عرض کردم.. شما از اون یوزر های مشکل دار هستی...قصد جسارت نیست ولی باید اینقدر شعور داشته باشی که بدونی فروم جای پشتیبانی نیست.
ابیوز رو هم تیکت بزنید تا متنش فرستاده شود.
یاهو ما پشتیبانی نمیدیم فقط برای پیغام های ضروری است.
شاد باشید
یا حق:53:
بله دیگه بنده شعور ندارم شما شعور دارید...
تیکتت که خوابیده میخوای تا عکس بگیرم حالا جواب ندادی اومدم توی یاهو ما رو قال میزاری معلوم نیست دارید چیکار میکنی دارم میگم اقا جواب بده پیدات نیست همینکه اسم اینجا میاد اونوفت جوابگو میشی چرا ؟
جناب سعی کن به شعور مشترت توهین نکنی اون از قطعی هات که الکی داستان جور میکردی میگفتی به من مصرفت بالاست بعدش گندش دراومد معلوم شد مشکل از سرورت بود که کرش میکرد (چون بدون دانش Xen نصب کرده بودی) منتها شما فکر میکردی با یه مشت تازه کار طرفی چه اشتباهی کردیم سرور گرفتیم.
شما الان هم دیر نشده سرور رو روشن کن بکاپم رو بگیرم فلنگم رو ببندم اعتبار که نموند برامون حداقل اطلاعاتمون دیگه نپره
cheshmak86
January 30th, 2013, 01:59
چند روزه سرور آلمان مشکل پیدا کرده . امیدوارم مشکل زودتر حل شه :105:
musicayob
January 30th, 2013, 15:05
الان 5 روزه وی پی اس منم کار نمیکنه انشاالله که درست میشه
coloserver
January 31st, 2013, 00:03
چند روزه سرور آلمان مشکل پیدا کرده . امیدوارم مشکل زودتر حل شه :105:
الان 5 روزه وی پی اس منم کار نمیکنه انشاالله که درست میشه
عزیز الان ۲ روزه پهنای باند ما تموم شده و پورت رو ۱۰mb/s لیمیت شده چندتا یوزر اومدن فراتر از انتظار مصرف پهنای باند داشتند ما احترامی که برای مشتری قایل هستیم براشون پهنای باند محدود نمیکنیم ولی همین مشکل ساز شده برامون به هر حال ما مسولیت رو به عهده گرفتیم ۷ ترابایت پهنا اضافی خریداری شده و دیتا سنتر قول داده امشب اعمال کنه... انشاالله مشکلات رفع شه و ما شرمده مشتریان نشیم.
coloserver
January 31st, 2013, 00:11
بله دیگه بنده شعور ندارم شما شعور دارید...
تیکتت که خوابیده میخوای تا عکس بگیرم حالا جواب ندادی اومدم توی یاهو ما رو قال میزاری معلوم نیست دارید چیکار میکنی دارم میگم اقا جواب بده پیدات نیست همینکه اسم اینجا میاد اونوفت جوابگو میشی چرا ؟
جناب سعی کن به شعور مشترت توهین نکنی اون از قطعی هات که الکی داستان جور میکردی میگفتی به من مصرفت بالاست بعدش گندش دراومد معلوم شد مشکل از سرورت بود که کرش میکرد (چون بدون دانش Xen نصب کرده بودی) منتها شما فکر میکردی با یه مشت تازه کار طرفی چه اشتباهی کردیم سرور گرفتیم.
شما الان هم دیر نشده سرور رو روشن کن بکاپم رو بگیرم فلنگم رو ببندم اعتبار که نموند برامون حداقل اطلاعاتمون دیگه نپره
عزیزم بنده توهین نکردم ولی خودتون به چند پست اخیر توجه کنید.. به هر حال .. بنده شخصا نمیدونم اخلاق خوبی هست یا نه ولی ادب و شعور مشتری خیلی خیلی برام مهمه واقعا مشتریانی دارم بنده که حتی بخوان من حاضرم مجانی به شون سرویس بدم اینقدر این شمتریان درک و فهم دارند بنده واقعا افتخار میکنم هچین مشتریانی دارم ولی به هر حال همه یه جور نیستند... بنده بازم عرض میکنم قصد جسارت نداشته و ندارم... شاید شما با سرویس های ما مشکل دارید تیکت بدید تا درخواستتون رسیدگس شود.:53:
schakalz
January 31st, 2013, 01:46
عزیز ساعت 4 عصر دیروز تیکت دادم جواب ندادید
سرور مجازی آلمان محدودیت پورت داره مثل ایمیل ؟ با تورنت مشکلی داره ؟
و اینکه این قیمتی که برای سرویس 512 آلمان آفر است یا ثابته ؟
پینگ تست هم لطفا کنید ممنون میشم
با تشکر
شماره تیکت : 792003 به ساعت و روزی که پرسیدم توجه کنید :-|
coloserver
February 1st, 2013, 02:13
عزیز ساعت 4 عصر دیروز تیکت دادم جواب ندادید
سرور مجازی آلمان محدودیت پورت داره مثل ایمیل ؟ با تورنت مشکلی داره ؟
و اینکه این قیمتی که برای سرویس 512 آلمان آفر است یا ثابته ؟
پینگ تست هم لطفا کنید ممنون میشم
با تشکر
شماره تیکت : 792003 به ساعت و روزی که پرسیدم توجه کنید
:-|
عزیز مطمن هستید ما جواب ندادیم؟
بنده خاطرم هست شخصا جواب تیکتتون رو دادم.
اگه مطمن هستید خوهشا دوباره تیکت بدید احتمالا در پاسخ ما به درستی به دستتون نرسیده است.
schakalz
February 1st, 2013, 04:54
با سلام تیکت برای 2 روز پیش بود جواب بعد از پیگیری داده شد ممنون
سرور آلمان پلن 1 موچود است در حال حاضر چون در تیکت ذکر کردید آی پی ندارید
miskoolak
February 1st, 2013, 10:08
سرویسشون که قطعی زیاد داره پشتیبانیشون تعریفی نداره به هیچ وجه .
laser1
February 5th, 2013, 16:23
سلام
خسته نباشید
من سرور 512 میکروتیک میخوام
ترجیحا فرانسه یا آلمان چون آمریکا و هلند دارم
سرعت پینگ و سرعت برای ایران عالی باشه
لطف کنید اگه دارید و یا پیشنهاداتتون + لینک خرید پخ بفرستید
چون احتمالا تاپیک رو دیگه نیام
با تشکر
musicayob
February 5th, 2013, 16:38
پشتیبانیشون قبل از این ماجراها خیلی خوب بود و هست و مشکل قطعی هم حل شده مال من مشکلی نداره درست شد
agha_mehran
February 5th, 2013, 21:01
سلام
خسته نباشید
با تشکر
سلام
منم هم چین چیزی میخوام، برای منم سند کنید
با تشکر
Quality
February 5th, 2013, 21:11
سلام
من یه سرور 1 گیگ میخوام از هتزنر
پینگ و سرعت خوبی داشته باشه
qc_boss@yahoo.com
pooriavps
February 6th, 2013, 23:42
.
pooriavps
February 6th, 2013, 23:55
.
musicayob
February 6th, 2013, 23:59
اتفاقا سرور مجازیشون حرف نداره و پشتیبانی خوبی هم داره ( اخلاق 20) فقط این 4 الی 5 روز مشکل داشتند
coloserver
February 7th, 2013, 00:18
سرویسشون که قطعی زیاد داره پشتیبانیشون تعریفی نداره به هیچ وجه .
نوشته ها0تشکر0تشکر شده 3 بار در 2 پست
عزیزم حرفی نمیونه... اگر واقعا مشتری ما هستید و برای برای خراب کردن ما اقدام نکردید که بعید میدونم مشکلی هست تیکت بدید یا با شماره تلفن ها تماس بگیرید.
coloserver
February 7th, 2013, 00:20
اتفاقا سرور مجازیشون حرف نداره و پشتیبانی خوبی هم داره ( اخلاق 20) فقط این 4 الی 5 روز مشکل داشتند
پشتیبانیشون قبل از این ماجراها خیلی خوب بود و هست و مشکل قطعی هم حل شده مال من مشکلی نداره درست شد
تشکر از شما دوست عزیز... امیدوارم لایق باشیم.
coloserver
February 7th, 2013, 00:26
سلام
من یه سرور 1 گیگ میخوام از هتزنر
پینگ و سرعت خوبی داشته باشه
qc_boss@yahoo.com
سلام
منم هم چین چیزی میخوام، برای منم سند کنید
با تشکر
سلام
خسته نباشید
با تشکر
پ.خ شد.
coloserver
February 7th, 2013, 00:28
دوستان توجه داشته باشند برای خرید یا سوال میتونند در همین تاپیک و یا در سایت تیکت دهند ولی بهترین راه و سریع ترین راه پیشنهادی ای دی یاهو میباشد که اکثر اوقات همکاران اماده پاسخگویی به شما هستند.
در ضمن پهنای باند سرور های المان نیز اضافه گردید.
یا حق
behjati2010
February 7th, 2013, 11:46
با سلام
سایت شما هک شده و اطلاعات ما در اختیار هکر قرار گرفته
الان یک ایمیل برای من اومده که اعلام هک شدن سرور شماست متن کاملش رو قرار میدم برای دوستان
و تایید می کنم که الان سایت ایشون هک شده
و متاسفانه تمامی اطلاعات ما و سرور ما روی هواست
Hacked By hamidelectronic (http://www.coloserver.ir)
-------------------------------------------
وبسایت کولو وب هاست به دلیل ضعف امنیتی هک شد توسط
لطفا از یک جا که از امنیت بالا برخوردار هست سرویس تهیه کنید
------------------------------------------
لطفا سریع برسی کنید
coloserver
February 7th, 2013, 13:41
با سلام
سایت شما...
------------------------------------------
لطفا سریع برسی کنید
عزیز هک نشده تقصیر ما بوده به یک شخص اعتماد کرده و پسورد روت را در اختیارش قرار دادیم..جهت کانفیگ و همون شخص (که اماتوری بیش نیست و کلمه هکر برای ایشون خیلی زیاده) از اعتماد ما سو استفاده کرده ...
به هر حال کوتاهی از ما بوده که به همچین شخصی اعتماد کردیم ولی به طور قانونی کاملا پیگیر قضیه هستیم..و به شدت با شخص مورد نظر برخورد خواهد شد..
سرور هاست تا ساعاتی دیگر در دسترس قرار خواهد بود....
به امید روزی که کسی از اعتماد دیگری سو استفاده نکند.
یا حق:x
kingrokh
February 7th, 2013, 14:14
سلام
من سرویس آمریکا لازم دارم !
سایتتون دان هستش !
چطوری میتونم سرویس تهیه کنم ؟!
greatone
February 7th, 2013, 14:57
هک شده؟؟؟
من میخواستم بگیرم اما انگار امنیتش کمه
اصلا چطوری باید اقدام به خرید کنیم؟
agha_mehran
February 7th, 2013, 18:57
بله
سایت ایشون هک شده، و به تمام یوزر ها فحش ارسال شده از طرف کسی که هک کرده
واقعا جای افسوس داره، هم برای ایشون که امنیت کارش کمه هم بیشتر برای اون کسی که حتما رغیب ایشون هست و این کارو کرده
اون فحشام همه به خواهر مادر خودش برگرده
سلام
از کولو با من تماس گرفته شد و قول مساعدت و راه اندازی سرور بنده رو دادن که منتظر هستم
در ضمن مشکلاتشون رو بیان کردند که تا حدی قابل قبول بود و به زودی قول رفع اشکال کامل رو دادند
البته ناراحتی من بیشتر از عدم پاسخ گویی بود چون من فقط آدرس سایت رو داشتم که فرمودند با آی دی یاهو باید تماس می گرفتید که انصافا من بی دقتی کردم و آیدیشون را ندیدم
به نظرم کمی تند رفتم
در هر حال منتظر می مانم
cheshmak86
February 10th, 2013, 16:31
ایشون بن شدن!
amirss501
February 10th, 2013, 19:14
سلام
توی سایت تیکت دادم لطفا بررسی کنید
samaras
February 10th, 2013, 23:40
ضعف امنیتی که هکر میاد سایتش رو در اختیار میگیره و هر چرندی که دوست داره ایمیل میزنه به کاربراش
پشتیبانی هم که فسیل 0
pooriavps
February 11th, 2013, 10:38
ما که 2 تا سرویس گرفتیم توی 18 روز یا قطع بود یا مشکل داشت بدشم که کلن بستنش
الان چند وقته با شرکت دیگه کار میکنم یک بار به مشکل نخوردم کیفیت کارشون خیلی بالا هست!
کار ندارم تموم شده رفته اینارو هم روی هیچ قصدی نگفتم ! چرا دیگه فحش میل میکنین ؟!
یوزر بنده رو پاک کنین سایتتون هک یا هر چیز دیگه میشه بد و بیراه که لایق خودشون هست رو میل نکنن !
miskoolak
February 12th, 2013, 00:13
یعنی موندم ملت با چه اعتماد به نفسی میان سرویس میفرشن بدون داشتن حتی سواد پایه !
ادعاشونم که ...........................
novinvps.com
February 12th, 2013, 03:19
ظاهرا همکارمون سایتشون هک شده و دشنام یا هرچی که ارسال شده عمدی نبوده
لطفا دوستان تحمل کنند خودشون بیان جوابگو بشن چون فعلا بن هستند.
behjati2010
February 12th, 2013, 10:44
با سلام
من خودم اولین نفری بودم که داخل همین تایپینگ خبر هک شدن رو دادم و شاکی شدم و ...
در مورد قطع بودن سرویس من هم مثل بقیه دوستان مشکل داشتم
دیروز سرور من رو فعال کردن تا الان هم مشکلی نداشتم
البته به نظر می رسد نکته حرفه ای نبودن ایشون درست باشه
ولی با یکمی صبر فکر کنم کار دیگر دوستان رو هم راه بندازن و مدتی که فعال نبودن رو جبران می کنند
البته نمیدونم چرا بن شدن ؟؟
از مدیرانی که ایشون را بن کردن درخواست می کنم دلیل بن شدن ایشون رو همینجا بگن تا کاربرهایی مثل ما در جریان قرار بگیرن
با تشکر
masoud-h
February 12th, 2013, 13:37
من چندین ماه قبل از این آقا سرویس گرفتم
تو هر ۴۸ ساعت ۱۲ ساعت قطعی داشتیم
یک بار هم که ۱۰۰ گیگ اطلاعات ما رو پروندن و گفتن ببخشید همین :71:
چندین بار تو این تاپیک سر زدم گفتم این بار حتما موفق میشن و خوب کار میکنن که باز هم انگار ....
mobin96
February 12th, 2013, 15:02
صفحه اصلی پورتال > اطلاعیه ها > هک شدن سایت(خواهشا مطالعه شود)
هک شدن سایت(خواهشا مطالعه شود)
2013/02/09 22:47
با سلام
همانطور که حتما در جریان هستید در ۲ روز اخیر موقع وارد شدن سایت با پیام هک شدن سایت و ایمیلی نیز بر همین مبنا به یوزر ها ارسال شده بود.. قضیه از این قرار است هفته پیش به دلیل اینکه مسول هاستینگ ما دچار بیماری بوده و قادر به پشتیبانی نبود برای همین متوسل به یکی از همکاران قابل اعتماد(که واقعا جواب اعتماد ما رو هم داد) پسورد روت رو دادیم و ما این شخص رو چندین ماه بود میشناختیم.. ولی این شخص با دیدن این که تعداد یوزر هامون روزانه در حال افزایش است نتونست دوام بیاره و شل در هاست اپلود کرد و اسم خود را هکر گذاشته در حالی که به طور ۱۰۰٪ از اعتماد ما سو استفاده کرد.وکیل شرکت به طور قانونی پیگیر قضیه است.
متاسفانه جوی به وجود اومده که دیگه به دو چشم خود نیز نمیشه اعتماد کرد...درست نیست ولی بنده نام وبسایت این شخص رو نیز میگم تا یوزر ها بهتر این به اصطلاح هاستینگ رو بشناسند. سایت: marivanhost.ir
یاهو ایدی: hamidbalkon
همیشه گفته و خواهم گفت.... به امید روز های بهتر!
اين متني هست كه ايشون تو سايتشون بعد از بازگرداني بك آپ سايت نوشتن.
در مورد سرويس هاي ايشون هم من بقيه رو نمي دونم اما من يه وي پي اس ٥١٢ از كولوكراسينگ آمريكا از ايشون دارم و بعد از ٢٥ روز تنها قطعي اي كه داشتم يه قطعي ٤ ساعته بود،در بقيه موارد از جمله سي پي يو و سرعت هارد و پورت شبكه كاملا عالي هست.تست سرعت هم من هر روزه انجام ميدم و با IDM از Cachefly دانلود مي كنم ميانگين سرعت دانلود ٣٠ مگابايت بر ثانيه هست و تا ٦٠ مگابايت هم ميره در ساعات كم مصرف.
cheshmak86
February 12th, 2013, 17:40
سرویس منم دوباره وصل شده
فکر میکنم سرویس های آمریکاشون کیفیت بهتری دارن
چون برای منم که آلمانه قطعی نسبتا زیادی داشته
pooriavps
February 13th, 2013, 02:55
اين متني هست كه ايشون تو سايتشون بعد از بازگرداني بك آپ سايت نوشتن.
در مورد سرويس هاي ايشون هم من بقيه رو نمي دونم اما من يه وي پي اس ٥١٢ از كولوكراسينگ آمريكا از ايشون دارم و بعد از ٢٥ روز تنها قطعي اي كه داشتم يه قطعي ٤ ساعته بود،در بقيه موارد از جمله سي پي يو و سرعت هارد و پورت شبكه كاملا عالي هست.تست سرعت هم من هر روزه انجام ميدم و با IDM از Cachefly دانلود مي كنم ميانگين سرعت دانلود ٣٠ مگابايت بر ثانيه هست و تا ٦٠ مگابايت هم ميره در ساعات كم مصرف.
داداش جوجه رو آخر پاییز میشمرن 100% به مشکل بر میخوری .
سطح علمیشون و دیتا سنتر هایی که خریداری میکنن بسیار ضعیف و ...
زمانی هم که ملت شاکی میشن تیکت میزنی قطع ست جواب میده هست که هست صبر کن وصل بشه ؟!!
دیگه آخرشم میکن ایبوز داده سرور و کلن دان میکنن سرورتونو دقیقا سیر تکامل همینه .
توصیه من به شما ها بکاپ بگیریدددددددددددددددددددد ددددد
از یه جای دیگه من 8 تا سرور و 4 تا هاست گرفتم خدا شاهده 2 ثانیه مشکل نداشته .