PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : فروش سرور های مجازی از دو دیتا سنتر بزرگ امریکا -colocrossing و المان- hetzner با قیمت استثنایی به مدت محدود + پشتیبانی تضمینی-کولو سرور

صفحه ها : 1 [2]

mobin96
February 13th, 2013, 13:45
داداش جوجه رو آخر پاییز میشمرن 100% به مشکل بر میخوری .
سطح علمیشون و دیتا سنتر هایی که خریداری میکنن بسیار ضعیف و ...
زمانی هم که ملت شاکی میشن تیکت میزنی قطع ست جواب میده هست که هست صبر کن وصل بشه ؟!!
دیگه آخرشم میکن ایبوز داده سرور و کلن دان میکنن سرورتونو دقیقا سیر تکامل همینه .
توصیه من به شما ها بکاپ بگیریدددددددددددددددددددد ددددد
از یه جای دیگه من 8 تا سرور و 4 تا هاست گرفتم خدا شاهده 2 ثانیه مشکل نداشته .
من با توجه به تجربم از ديتاسنتر ها سرورم رو انتخاب كردم.
رداستيشن:بعد از اولين تخفيفي كه واسه سروراش گذاشت ايراني ها ريختن سرش (خارجي هارو نمي دونم)،اكثر اون ها هم از هتزنر خسته شده بودن كه رفتن از اين گرفتن كه بي چاره كم آورده و تا اون جايي كه خبر دارم مشكل روتينگ تو بخش سرور هاي پورت ١ گيگ پيدا كرده و آي پي هاي بعضي از سرور ها بصورت رندوم تايم اوت مي خورن.اخيرا هم دوستان ميگن كه مشكلات ديگري هم پيدا كرده.
هتزنر:اين ديگه توضيح نمي خواد و همه مي دونن كه چند ماهي ميشه كه پوكيده و گير هاي الكي هم گاها ميده و معروف شده به سلطان ابيوز.
XLhost:اينو ديگه نمي دونم چون كار نكردم باهاش تا حالا ولي تعريفش رو خيلي شنيدم.

-بازم ميگم كه تا الان (٢٦ روز پس از تحويل سرور) سرور كولوكراسينگ عالي بوده و ان شاا... هميطور مي مونه.

•#•به اميد روزي كه بشود به دوستان و آشنايان اعتماد كرد...•#•

در پناه حق

S3CreT
February 14th, 2013, 10:38
هدف استفاده آموزشی برای لینوکس هستش
شما پنل ریلود دادن سیستم عامل ارائه میدین؟

pooriavps
February 17th, 2013, 00:29
ایشون هم بن شدن از کل فروم به دلیل کار بسیار ضعیفشون و نارضایتی تمام کاربراش

تازه طلب کارم هستن و معتقد هستن که از هر بشری بیشتر میدونن و سایتشون هم که هک شد

سرویس هاشونم که تست کردیم توی 24 ساعت 49 ساعت قطع هست

و سرور همه abus میده و ... کلن هاستشونم که در حال انتقال هست

پشتیبانی هم فسیل

اینجا هم میگی به تیرچه قباشون بر میخوره . میگه چرا میگی اینجا جای این حرفها نیست ! و کلن هاست و وی پی اس رو میبندن 13 روز هم مونده از سرویس

آهان جای به به گفتن هست فقط ؟ اینجا میگم که یک کاربر از خدا بی خبر دیگه مثل ما نشه .

s.w.a.t
February 17th, 2013, 00:42
ایشون هم بن شدن از کل فروم به دلیل کار بسیار ضعیفشون و نارضایتی تمام کاربراش

تازه طلب کارم هستن و معتقد هستن که از هر بشری بیشتر میدونن و سایتشون هم که هک شد

سرویس هاشونم که تست کردیم توی 24 ساعت 49 ساعت قطع هست

و سرور همه abus میده و ... کلن هاستشونم که در حال انتقال هست

پشتیبانی هم فسیل

اینجا هم میگی به تیرچه قباشون بر میخوره . میگه چرا میگی اینجا جای این حرفها نیست ! و کلن هاست و وی پی اس رو میبندن 13 روز هم مونده از سرویس

آهان جای به به گفتن هست فقط ؟ اینجا میگم که یک کاربر از خدا بی خبر دیگه مثل ما نشه .

بن شدن ایشون ارتباطی با فعالیت ایشون ندارد.
به دلیل عدم رعایت قوانین و مولتی یوزر بودن بن شدند.
موفق باشید

cheshmak86
February 17th, 2013, 20:20
بقیه هم بدترن ، حداقل ایشون میتونه بگه سایتم هک شده
اصلا از وقتی دلار بالا رفته کیفیت خدمات خیلی ها آشغال شده
الان چندین ماه انصافا دربدر یه شرکت خوبم
چند روز پیش از آذر.... سرویس گرفتم اصلا ساعت 5-9 غروب vps بالا نمیاد!
به یارو میگم آمریکا با ویندوز سرور 2008 طرف فرانسه میده با ویندوز سرور 2003 !
تو حرف همه بهترین سرویس رو میدن اما بعد گرفتن پول .....

alfavps
February 18th, 2013, 03:14
حتما اینهایی که میان تعریف میکنن بخصوص اون تازه واردها همشون مولتی خودشون بوده عجب !!
پست های من همه موجود هستند در چند صفحه پیشتر واقعا ایشون آبروی منو پیش مشتری هام برد خیلی از دستشون شاکی بودم تا اینکه ناچارا 6 روز قبل از سررسید رفتم از یکی دیگه از همکارهاشون گرفتم الان هم عالیه.
بدبختی این بود همش منو به دروغ متهم میکرد و دلیلی برای اثبات حرفهاشون نداشتن

masoud-h
February 18th, 2013, 15:08
بقیه هم بدترن ، حداقل ایشون میتونه بگه سایتم هک شده
اصلا از وقتی دلار بالا رفته کیفیت خدمات خیلی ها آشغال شده
الان چندین ماه انصافا دربدر یه شرکت خوبم
چند روز پیش از آذر.... سرویس گرفتم اصلا ساعت 5-9 غروب vps بالا نمیاد!
به یارو میگم آمریکا با ویندوز سرور 2008 طرف فرانسه میده با ویندوز سرور 2003 !
تو حرف همه بهترین سرویس رو میدن اما بعد گرفتن پول .....

تو همیت تالار فروشنده های خیلی خوبی هستن
فقط کافی هستش که تاپیکشون رو نگاه کنید و سایقه خرید دیگران
من الان ۳ شخص مختلف خرید کردم در ۳ ماه گذشته و هیچ کدوم تا به این لحظه مشکلی نداشته و هر ۳ به خوبی کار میکنه :113:

cmosavi
February 22nd, 2013, 17:46
در یک کلام افتضاح هست سرویس دهی و پشتیبانیشون

2 ماه طـــــول کشید برای ما بکاپ ریستور کنند ، تازه بعد از اون هم یک ماه طول کشید Main Domain رو تغییر بدهند ...

الان هم تا به این تاریخ 3 روز از ارسال تیکت بنده میگذره ولی پاسخی داده نشــــــده

هنوز هم در تایتل بارشون کلمه "هک شد" رو میشه زیارت کــــــــرد

متاسفم براشــــــون ...

dreamdata
March 1st, 2013, 16:50
سلام.
دوستان صرفا به این سبب که اینا توی پرداخت سر ما رو کلاه گذاشتن اینجا اینو مینویسم.
ی سرور ایکس ال هاست از ما دارن ( بهتره بگم داشتن ) - با اینکه این ماه 28 روزه ( ماه فوریه ) و امروز یکم مارچ هست و اینا میدونن و بارها گفتم که باید سر ماه پرداخت نمایند و با انکه باز دیشب مسیج و زنگ زدم به مسئولشون گفتند : چشم ! اما امروز پرداختی انجام نشد - وی پی اس هاشون رو ی نگاه انجام دادم دیدم سرور مجازی های ایکس ال هاست همه خاموش هستند ( یا بهتره بگم لود روی سرور نیست - یا حالا کنسل کردن با مشتری روی این سرور یا مشتری ها رو ترانسفر کردند - که مورد دوم واقع بینانه تره )
سرور دیگه ای که مالکیتش برای ماست رو از ما اجاره کردند ( آمریکا - رنج آی پی 198.23 ) و رنج ( 192.210 ) که با توجه به اینکه بسیار بسیار بد حساب هستند توی پرداخت و با اینکه قرارداد یکساله داشتیم اما بعد از سه ماه ( به دلیل اذیت شدن خودشون در سرویس دهی به مشتری ها ) اونم دو روز مونده به پرداخت ماه بعدشون ( این صحبت ماه قبله ) فرمودند از پس پرداخت بر نمیان - که باز ما مدارا کردیم و توی سه قسط ( 2 تا 200 و یک 300 تومن ) ازشون پول گرفتیم اما این ماه ( 10 روز پیش ) ازشون خواستم ما رو بیش از این اذیت نکنند و تشریفشون رو ببرن - که گفتند اوکی - با توجه به اینکه ایمان داشتم بسیار بی مسئولیت هستند بارها مسیج دادم - عرض کردم فراموش نشه ها . گفتند اوکی حواسمون هست - تا دیروز که یک روز مونده بود به یکم - تماس گرفتم گفتم همه اطلاعا رو بردین ؟ میخوام فرمت کنم سرور رو بدم ی مشتری دیگه - گفتند که مگه یکم شده ؟ ( خوب اگه یکبار هم نگاه به تقویم میکردید متوجه میشدید که فوریه چطوریه ماهش ) گفتم فقط تا 12 شب مهلت میدم حداقل یکی از رنج آی پی هاتون رو ازاد کنید ! ساعت 3 صبح تماس گرفتم ( میس کال ) + مسیج دادم که فرمودند بیدار شدن از خواب ( ما رو بگو فکر کردیم دارن انتقال میدن ) گفتند تا فردا مهلت بده - امروز 5 عصره و در آمریکا 8 صبحه و یکم شده و ما باید سرور رو به شخص دیگری ( خارجی ) اجاره بدیم - سرور خاموش هست و تا 9 شب نهایتا دست نخورده میمونه - بعدش ما فرمت میکنیم اگر کسی اطلاعات وی پی اسشو میخواد با اینا هماهنگ کنه تا با با ما تماس بگیرن و پس از واریز سرور اولشون ( ایکس ال هاست - که چون یکم شده دیگه ما باید پولشو بدیم ) ما سرور دوم رو نهایتا تا 12 شب باز میزاریم و بعد فرمت میشه !
ترجیحا کسی با اینا کار نکنه - سه ماهه هم اموزش دادیم هم هواشون رو داشتیم اما هیچی عایدمون نشد جز ضرر مالی و جسمی ( وقت گذاشتن واسه کسایی که قدر نمیشناسن )

تلفن یکی از این آقایون خاموشه - اون یکی هم در دسترس نیستش !

موفق باشید

HAMIDELECTRONIC
March 1st, 2013, 16:57
سلام
برای اطلاع رسانی میگم که ایشون با سایت جدید مشغول به فروش شدن به اسم سیب وب هاست (جهت اطلاع گفتم)

موفق باشید.

pooriavps
March 2nd, 2013, 01:03
خدارو شکر که بر شکست شدن آخ جوووووووووووووووووووووووو ووووووون هوراااااااااااااااااااااا اااااااااااااااااااااااا

حتما این تاپیک رو دنبال میکنی الانم که بن هستی جناب coloserver دیدی این کاره نبودی دیدی پول مردم رو خوردی

دوستان من که 2 ماه پیش گفتم این کلاه برداره و ازش خرید نکنید

دوباره هم دستش رو میشه این آدم سواد نداره هیچی بارش نیست اومده به مردم سرور و ...

پول ما رو هم که خورد و کلی دروغ سره هم کرد

حالا هم که گوشی ها شو خاموش کرده

همچین شرکت شرکت میکردن ما توی تهران شرکت داریم

گندش در اومد توی طالش خودش یک نفر بوده و هیچ شرکتی در کار نبوده

شاید پول بیشتر بدید و از جاهای معتبر خرید کنین که به این مشکلات نخورین

فقط جاهای معتبر خرید کنین که دست آین آدمهای کثیف و ... به یک هزار تومنی هم نرسه و نتونن سر مردم کلاه بزارن

mobin96
March 4th, 2013, 21:51
بله و بالاخره به ما هم سرویس دهی زارت ایشون ثابت شد.
ایشون توانایی تمدید سرور کولوکراسینگ رو نداشتن و به من گفتن که بک آپ بگیر می خوایم بریم دیتاشک!
همونطور که دوستان می دونن ایزو هایی که اینا استفاده می کنن کرکش مشکل داره و کلا از تو سرور هیچ کدوم از دومین های مایکروسافت رو حتی آی پی شون رو هم پیدا نمی کنه که بخواد تایم اوت بده.بعد از دو روز از یکی از همکارانشون یه ایزو گرفتن که تو اون یه همچین مشکلی نبود اما آت و آشغال خیلی توش داشت،من داشتن اونارو پاک می کردم که یک هو دیدم ریموت پرید و بعد دیدم که کلا سرور ایشون داون شده و ایشون می گفتن نه نشده و بعد از چند دقیقه ایشون قبول کردن و گفتن که دسترسی به سرور کاملا از طرف دیتاسنتر قطع شده!واستید تا ببینیم چی میشه!
سرور کولوکراسینگشون (ایزو مشکل داشت طبق معمول که از یکی دیگه گرفتن که اکی بود) عالی بود (البته خوب بودن پورت و کیفیت سخت افزار سرور بدی هاشو می پوشوند) ولی ایشون توانایی تمدید نداشتن و کلا هم انگاری چیزی بارشون نبود و نیست.
بقیه چیز هارو هم کسانی که با ایشون کار کردن می دونن.

dreamdata
March 4th, 2013, 21:56
سرور کولوکراسینگشون (ایزو مشکل داشت طبق معمول که از یکی دیگه گرفتن که اکی بود) عالی بود (البته خوب بودن پورت و کیفیت سخت افزار سرور بدی هاشو می پوشوند) ولی ایشون توانایی تمدید نداشتن و کلا هم انگاری چیزی بارشون نبود و نیست.

که البته سرور نو ما رو در اختیار داشتند ! که خوشبختانه بیرونشون کردیم و نفس راحتی کشیدیم - ما بهشون ایزو دادیم حتی تمپلت دادیم ( که داریم سالها کار میکنیم ) اما نمیدونم چرا اونا رو استفاده نکردند ( شاید راحتتر دیدن یکی بیاد همون ایزو ها رو هم نصب کنه واسشون ) من فکر میکردم که دارن از ایزو ما استفاده میکنند - اتفاقا به ما گفتند که توی سایت مایکروسافت نمیره من لاگین کردیم دیدم این ویندوزی نیست که من تمپلتشو در اختیارشون گذاشته بودم - من تمپلتمو دیپلوی کردن روی یک سرور مجازی و دیدیند که اون اپدیت میشه و هیچ مشکلی هم نداره و نیازی هم به کرک نداشت !!! دیگه خودشون قدر نشناس بودن - متاسفم براشون

1337
March 5th, 2013, 20:12
حیف تاپیک بیاد بالا ولی
سواد هر کسی رو میشه از آموزشهایی که تو سایتش میذاره تشخیص داد
با اینکه اونا رو هم کپی میکنن ولی از کجا کپی کردن مهمه

microbit
March 6th, 2013, 22:47
قابل توجه دوستان عزیز

این بی........ الان داره با اسم سیب وب هاست (http://sibwebhost.com/) اقدام به کلاهبرداری میکنه!!! (البته اگر مال خودش باشه)
این دفعه چهارمه که بنده سر خرید از ایشون ضرر کردم و باعث شد کلاً کارم رو تعطیل کنم
آقای مهرانفر مطمئن باش شکایت سختی ازت میکنم چون با بد کسی در افتادی !!!!
همینقدر بهت بگم خودم مسئولیت رسیدگی به پرونده ات رو به دست میگیرم و تا اونجایی که در توانم باشه اذیتت میکنم. چون میدونم کی هستی و کجا هستی
امیدوارم پولهایی که از مردم خوردی رو، تو خرابه ها خرج عملت کنی!!

khazarnet
March 7th, 2013, 03:14
قابل توجه دوستان عزیز

این بی........ الان داره با اسم سیب وب هاست (http://sibwebhost.com/) اقدام به کلاهبرداری میکنه!!! (البته اگر مال خودش باشه)
این دفعه چهارمه که بنده سر خرید از ایشون ضرر کردم و باعث شد کلاً کارم رو تعطیل کنم
آقای مهرانفر مطمئن باش شکایت سختی ازت میکنم چون با بد کسی در افتادی !!!!
همینقدر بهت بگم خودم مسئولیت رسیدگی به پرونده ات رو به دست میگیرم و تا اونجایی که در توانم باشه اذیتت میکنم. چون میدونم کی هستی و کجا هستی
امیدوارم پولهایی که از مردم خوردی رو، تو خرابه ها خرج عملت کنی!!

عزیز بنده مسول کولو وب هستم... این سایتی که اعلام کردید هیچگونه ربطی به ما نداره فقط برای چند تا از یوزر های ثابتمون از این شرکت سرویس تهیه کردیم... دوما اگه بنده منفرد هستم ... اگر در کولو وب پولی از شما پولی دریافت و بازگشت نشده براتون پ.خ گذاشتم با بنده تماس بگیرید پول رو بک بدم.
cmosavi
March 14th, 2013, 16:14
عزیز بنده مسول کولو وب هستم... این سایتی که اعلام کردید هیچگونه ربطی به ما نداره فقط برای چند تا از یوزر های ثابتمون از این شرکت سرویس تهیه کردیم... دوما اگه بنده منفرد هستم ... اگر در کولو وب پولی از شما پولی دریافت و بازگشت نشده براتون پ.خ گذاشتم با بنده تماس بگیرید پول رو بک بدم.
آقای عزیز، ما هم از شما سرویس داشتیم ، یه هاست 1.5 گیگ بود...بعد از انحلال رویال هاستینگ نزد شما منتقلمون کردن.
چطوری باید حقوقمون رو پس بگیریم؟

jafarhabibi
March 14th, 2013, 19:58
من هم سرویس 1 ساله از ایشان داشتم که از فناواران سرور به ایشان ارث رسیده بود. حالا من هم چطور باید پولمونو پس بگیریم؟