PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : درخواست هاست ابری با ۵گیگ فضا

ilight
November 30th, 2012, 15:43
سلام
دوستانی که هاست ابری ارایه میدن ، هاست ابری نه این که کلودلینوکس نصب کرده باشن
لطفا افر بدن
۵گیگ فضا می خوایم ، ۱گیگ رم.

AvalinHost
November 30th, 2012, 15:55
سلام
دوستانی که هاست ابری ارایه میدن ، هاست ابری نه این که کلودلینوکس نصب کرده باشن
لطفا افر بدن
۵گیگ فضا می خوایم ، ۱گیگ رم.

فکر نمیکنم کسی تو ایران ارائه بده.
برو تو سایتهای خارجی تاپیک باز کن!

xpc
November 30th, 2012, 17:48
فکر نمیکنم کسی تو ایران ارائه بده.
برو تو سایتهای خارجی تاپیک باز کن!

احتراما دوست عزیز نظرتون درست نیست سرویس دهند ایرانی هم داریم که هاست ابری (متشکل از چند سرور ارائه بدن )ولی چون از کیفیتشون اطلاعی ندارم اسم هاشون رو نمی نویسم استاتر اگه خواستید بفرماید براتون پ خ کنم

saman19-6
November 30th, 2012, 17:55
پشنهاد میکنم از خارج بگیری - 2 تا شرکت تو ایران هستن ولی خوب هنوز مشکلاتی هست .....

ilight
November 30th, 2012, 17:58
دوستی که گفتن ایرانی میشناسن اگر لطف کنید پ خ کنید ممنون میشم
خارجی ها کی خوبه؟؟

dertgtr
November 30th, 2012, 18:00
سلام من رسانگار رو توصیه می کنم پکیج های زیر از رسانگار مخصوص سایت های پربازدید هست با هارد SSD با کد تخفیف free-pure-cloud-ssd-nov می تونید یک ماه رایگان استفاده کنید

هاست لینوکس سازمانی دایرکت ادمین

http://portal.rasanegar.com/aff.php?aff=011&gid=9

هاست پر بازدید لینوکس سی پنل

http://portal.rasanegar.com/aff.php?aff=011&gid=20

ارائه شده توسط تکنولوژی پردازش ابری روی سرورهای با توان پردازشی بالا و هارد دیسک های های فوق سریع SSD
ویژه میزبانی وب سایت های پر بازدید و با تعداد زیاد درخواست صفحات و پایگاه داده

ilight
November 30th, 2012, 18:02
سلام من رسانگار رو توصیه می کنم پکیج های زیر از رسانگار مخصوص سایت های پربازدید هست با هارد SSD با کد تخفیف free-pure-cloud-ssd-nov می تونید یک ماه رایگان استفاده کنید

هاست لینوکس سازمانی دایرکت ادمین

http://portal.rasanegar.com/aff.php?aff=011&gid=9

هاست پر بازدید لینوکس سی پنل

http://portal.rasanegar.com/aff.php?aff=011&gid=20

ارائه شده توسط تکنولوژی پردازش ابری روی سرورهای با توان پردازشی بالا و هارد دیسک های های فوق سریع SSD
ویژه میزبانی وب سایت های پر بازدید و با تعداد زیاد درخواست صفحات و پایگاه داده

ممنون از شما که در همه تاپیک ها این متن رو کپی می کنید
من cloud host می خوام نه پردازش ابری.

dertgtr
November 30th, 2012, 18:09

شما سرویس دهنده مناسب مایل به معرفی بودید من هم معرفی کردم خوب لینک سفارش سرویس دهده ثابت هست و اسم سرویس دهنده هم ثابت نتیجه میشود متن ثابت !.
سرویس دهنده خارجی خواستید من از host1plus استفاده کردم کیفیت خوبی دارن نیاز به راهنمایی در مورد این سرویس دهنده داشتید خوشحال میشم راهنمایی کنم
موفق باشید

xpc
November 30th, 2012, 18:15
دوستی که گفتن ایرانی میشناسن اگر لطف کنید پ خ کنید ممنون میشم
خارجی ها کی خوبه؟؟

پخ شد
توصیه می کنم قبل از خرید کاملا تحقیق کنید و با پشتبانی هم صحبت کنید امیدوارم بدرتون بخوره و اگه از کیفیت راضی بودین اینجا اعلام کنید تا دیگران هم بتونن استفاده کنن

ilight
November 30th, 2012, 18:17
پخ شد
توصیه می کنم قبل از خرید کاملا تحقیق کنید و با پشتبانی هم صحبت کنید امیدوارم بدرتون بخوره و اگه از کیفیت راضی بودین اینجا اعلام کنید تا دیگران هم بتونن استفاده کنن

ممنون از لطف شما.
پ خ جواب دادم .ممنون

AvalinHost
November 30th, 2012, 18:40
احتراما دوست عزیز نظرتون درست نیست سرویس دهند ایرانی هم داریم که هاست ابری (متشکل از چند سرور ارائه بدن )ولی چون از کیفیتشون اطلاعی ندارم اسم هاشون رو نمی نویسم استاتر اگه خواستید بفرماید براتون پ خ کنم

یادمه یه مدت parsdev راه انداخته بود ولی سریعا کنسل کردش!
فکر نمیکنم جواب بگیرید. بهترم هست که دنبالش نرید. چون خیلی گرون هست. چون معمولا هاست ابری برای سرویس هایی استفاده میشه که حتا 1 صدم ثانیه هم نباید ارتباط قطع بشه و قطع اون باعث ضرر زیادی میشه.

wanener
November 30th, 2012, 18:41

پردازش ابری با هاست ابری چه تفاوتی داره !؟
سرویس های ارائه شده ما توسط تکنولوژی های موجود جهت پردازش ابری فقط برای 2 پلن بر روی سرورهای جدا گانه قرار گرفته است ! برای اطلاعات بیشتر با ما تماس بگیرید
یکی از قابلیت هایی که توسط کمتر میزبانی در ایران ارائه می شود میزبانی روی سرور با هارد های ssd بصورت خالص است ( نه اینکه فقط سیستم عامل روی هارد اس اس دی نصب شود و برای تامین فضا از هارد sas , sata استفاده شود ) که نتیجه آن کارایی فوق العاده در دیتابیس و وب سرور می باشد !

به همین خاطر سرویس های ما صرفا جهت وب سایت ارائه می شود ! و هرگونه استفاده به عنوان هاست دانولد ممنوع می باشد !

امیدواریم بتوانیم میزبان شما باشیم !

parsdrive
November 30th, 2012, 18:59
فرمایش جناب اولین هاست درسته. ما هم 4 ساله که هاست ابری ارائه میدیم اما با رم 68 مگ! کاربری که بیش از این نیاز داره برای یک سرویس بهتره بره به سراغ سرور های مجازی و اختصاصی. سرور ابری برای این هست که مالک از آپ بودن سایتش در تمام ثانیه های شبانه روز مطمئن باشه. استفاده بیش از حد منابع سرور کیفیت کلی سرور رو زیر سوال می بره. البته صرفا نظر بنده بود.