ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل جدی با نصب Vcenter 5

korosh-eghbali
November 4th, 2012, 10:20
درود
دوستان زمان نصب vcenter بر روی سرور 2008 64بیتی بعد از نصب نرم افزار های پیش نیاز موقع نصب خود vcenter یه قسمتی رو میگه چک کن که هر کار کردم نتونستم متوجه بشم باید اینجا چیکار کرد !
دوستان که این موضوع رو میدونن ممنون می شم کمک کنند.
یه عکس از اون قسمت ضمیمه میکنم

astro.alireza
November 5th, 2012, 22:24
سلام
شما پسورد admin@System-Domain رو اشتباه وارد کردید. این پسورد رو خودتون موقع نصب SSO به سیستم دادید

korosh-eghbali
November 6th, 2012, 12:06
سلام
شما پسورد admin@System-Domain رو اشتباه وارد کردید. این پسورد رو خودتون موقع نصب SSO به سیستم دادید

امکان ریکاوری کردن این پسورد وجود داره ؟ یا اینکه جدول دیتا بیس که بشه داخلش تغییر داد ؟ چون دقیقا رمزی که میزنم همونه باز اررور میده !

MagicVps.Com
November 6th, 2012, 13:02
یکبار اناینستالکنید مجدد نصبش کنیدپسوردهم اول توی یک فایل تکست سیو کنید که بعد موقع نصب همون مستقم کپی پست کنیدکه دیگه حداقل از نظر صحت پسورد خیالتون راحت باشه و درمراحل بعدکه پسورد میخواد همون کپی پست کنید

korosh-eghbali
November 6th, 2012, 13:31
یکبار اناینستالکنید مجدد نصبش کنیدپسوردهم اول توی یک فایل تکست سیو کنید که بعد موقع نصب همون مستقم کپی پست کنیدکه دیگه حداقل از نظر صحت پسورد خیالتون راحت باشه و درمراحل بعدکه پسورد میخواد همون کپی پست کنید

الان اگر بخوام که کلا پاک کنم همه ورژن های sql 2008 رو پاک کنم درسته ؟
از اول شروع به نصب نرم افزار های تابع و خودش کنم ؟

MagicVps.Com
November 6th, 2012, 13:58
همون برنامه sso را ان اینستال کنید خودش اس کیوال و موارد دیگر که نصب کرده حذف میکنه اتوماتیک بعداز حذف یکبار ویندوز ریستارت کنید بعد مجدد نصب کنید

khazarnet
November 7th, 2012, 14:55
همون برنامه sso را ان اینستال کنید خودش اس کیوال و موارد دیگر که نصب کرده حذف میکنه اتوماتیک بعداز حذف یکبار ویندوز ریستارت کنید بعد مجدد نصب کنید
با تشکر از شما ! گفته شما رو اجرا کردم مشکلم برطرف شد .