توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : درگاه پرداخت بانکی و امنیت در قبال ریال هکی؟
sia6335
October 24th, 2012, 19:49
سلام به همه دوستای گلم.
چند وقتیه ذهنم در گیر گرفتن درگاه پرداخت هستش.
می خواستم بدونم اگه برای سایت درگاه بگیرم و کاربری که خرید رو انجام میده با مشخصات کارت سرقتی مبلغ رو واریز کنه و صاحب اصلی کارت شکایت کنه این وسط چه بلایی سر مدیر سایت میاد؟
ممنون میشم راهنمایی بفرمائید.
majidisaloo1
October 24th, 2012, 20:21
تا اونجا که به نظرم میرسه این باشه:
از شما شکایت میکنند از سمت دیگه میگن چی بوده خرید طرف شما هم کامل بهش اطلاعات میدهید و اطلاعات تماس و... هم که دارین بهشون میدهید
البته باید اطلاعات کاربرانتون رو چک کنید و یا یک بند به قوانین سایتتون اضافه کنید که اطلاعاتی که کاربران وارد میکنند باید درست باشه در غیر اینصورت هیچ مشکلی به عهده مانیست و... میزنی که رفع مسئولیت کنی ار خودت
parsdrive
October 24th, 2012, 21:52
درود
این که کارت سرقتی بوده و به شما انتقال وجه داده یا پرداخت کرده ارتباطی با شما که گیرنده هستی نداره. در مورد پرداخت آنلاین هم شماره تراکنش مربوطه از صورتحساب چک میشه و از اونجایی که تمامی آی پی کاربرانی که پرداخت آنلاین انجام میدن در سیستم بانکی برای همیشه و استفاده در مواقع لزوم ذخیره میشه از روی شماره آی پی و تراکنش میرن به سراغ اون سارق!!!!!
دقت کرده باشید در همین سیستم whmcs هم شماره آی پی ذخیره میشه برای همین مواقع.
sia6335
October 24th, 2012, 22:02
ممنون از پاسختون
آخه شنیدم صاحب اصلی کارت شکایت کنه پولو برگشت میزنن.
برای آی پی هم خریدار از کافی نت اقدام می کنه.
parsdrive
October 24th, 2012, 22:07
دوست عزیز بازگشت پول به این راحتی ها نیست که بنده از شما خریدی بکنم و صبح علی الطلوع برم بانک و اعلام مفقودی کنم و تا ظهر پول بیاد به حسابم!!!!! احتمال اثبات این امر و بازگشت وجه در نهایت کمتر از 1% است!
1eng.ir
October 24th, 2012, 22:11
اگه از کارت هکی پول بیاد به حساب شما، دو حالت داره
1. هکر رو پیدا میکنن و پول رو ازش میگیرن و به حساب اصلی بر میگردونن
2. پول رو از شما میگیرن و به حساب اصلی بر میگردونن (پس از روند مراحل قانونی، شکایت و دادگاه و ...)
احیاناً دیدی جدیداً سرویس دهنده ها (هاستینگ ها و ارز فروشا) کارت ملی از سرویس دهنده میگیرن؟ دلیلش همینه :)
البته باید اطلاعات کاربرانتون رو چک کنید و یا یک بند به قوانین سایتتون اضافه کنید که اطلاعاتی که کاربران وارد میکنند باید درست باشه در غیر اینصورت هیچ مشکلی به عهده مانیست و... میزنی که رفع مسئولیت کنی ار خودت
چیزی به نام رفع مسئولیت تو ایران وجود نداره
شما باید کاملاً مطئن باشید که پرداخت کننده و صاحب حساب یکی باشه، وگرنه مسئولش خودتونید.
این که کارت سرقتی بوده و به شما انتقال وجه داده یا پرداخت کرده ارتباطی با شما که گیرنده هستی نداره.
چرا عزیز، اینقدی ارتباط داره که شما رو به دادگاه بکشن.
Talahost.Com
October 24th, 2012, 22:27
طبق تجربه ای که دارم:
از پلیس سایبری با بنده تماس گرفتند و با لحن خیلی خیلی محترمانه و دوستانه گفتند باید بیای تهران یک مشکل پیش اومده...
خیلی فکر کردم ولی مشکلی به ذهنم نرسید!
وقتی رفتم از اون لحن دوستانه خبری نبود. وقتی (آقای ... همان شخصی که با من در تماس بود) لپ تاپ رو دید گفت به به لپ تاپ هم آوردی باز کن ببینم چی توش داری... ( که من نذاشتم ببینه) حتی وقتی نگاشون می کردم می گفتند نگاه نکن!
بی احترامی های لفظی دیگری هم کردند که اینجا نمی نویسم. (همون آقایی که یکم هیکل ورزیده ای داره)
برگه ای که روی میز بود خوندم اسم یک سایت رو دیدم و متوجه شدم که مشکل چیه. اون سایت یکی از مشتریان ما بود که با فروش کارت شارژ جعلی و شبیه سازی صفحه بانک کلاه برداری می کرد
خلاصه اون روز کار ما نشد برگشتیم
چند روز بعد دوباره رفتم برای پیگیری، اونجا گفتند که مامور پرونده نیست برو یه روز دیگه بیا... رفتم پیش سرهنگ و گفتم که برای دادن چند تا آی پی اینقدر باید معطل بشم؟
جناب سرهنگ انسان بسیار بسیار خوب و مهربونی بود (چهرشون مثل یکی از بازیگران سینما هستند! که اسمشون رو نمی دونم)
دستور دادند سریع از آی پی ها و تاریخ پرداخت های صاحب سایت پرینت گرفتم و بهشون دادم تمام شد رفت!
کل کاری که اون روز باید انجام می شد همین خط آخری (بالا) بود
----------------------------------------------------------------
بعد از اون جریان چندین بار تماس گرفتند برای استعلام آی پی، مثلا برای شخصی که آدرس ایمیل یکی از دانشگاه ها را شبیه سازی کرده و در حال سوء استفاده بود. که بسیار با احترام برخورد کردند و تلفنی یا با ایمیل و فکس مشکل را حل کردیم. (فقط مامور پرونده، آقایی که توهین کرد و یک نفر دیگه که لرستانی بود و می گفت نگاه نکن کمی دلخوری ایجاد کردند)
ali2k
October 24th, 2012, 22:35
طبق تجربه ای که دارم:
از پلیس سایبری با بنده تماس گرفتند و با لحن خیلی خیلی محترمانه و دوستانه گفتند باید بیای تهران یک مشکل پیش اومده...
خیلی فکر کردم ولی مشکلی به ذهنم نرسید!
وقتی رفتم از اون لحن دوستانه خبری نبود. وقتی (آقای ... همان شخصی که با من در تماس بود) لپ تاپ رو دید گفت به به لپ تاپ هم آوردی باز کن ببینم چی توش داری... ( که من نذاشتم ببینه) حتی وقتی نگاشون می کردم می گفتند نگاه نکن!
بی احترامی های لفظی دیگری هم کردند که اینجا نمی نویسم. (همون آقایی که یکم هیکل ورزیده ای داره)
برگه ای که روی میز بود خوندم اسم یک سایت رو دیدم و متوجه شدم که مشکل چیه. اون سایت یکی از مشتریان ما بود که با فروش کارت شارژ جعلی و شبیه سازی صفحه بانک کلاه برداری می کرد
خلاصه اون روز کار ما نشد برگشتیم
چند روز بعد دوباره رفتم برای پیگیری، اونجا گفتند که مامور پرونده نیست برو یه روز دیگه بیا... رفتم پیش سرهنگ و گفتم که برای دادن چند تا آی پی اینقدر باید معطل بشم؟
جناب سرهنگ انسان بسیار بسیار خوب و مهربونی بود (چهرشون مثل یکی از بازیگران سینما هستند! که اسمشون رو نمی دونم)
دستور دادند سریع از آی پی ها و تاریخ پرداخت های صاحب سایت پرینت گرفتم و بهشون دادم تمام شد رفت!
کل کاری که اون روز باید انجام می شد همین خط آخری (بالا) بود
----------------------------------------------------------------
بعد از اون جریان چندین بار تماس گرفتند برای استعلام آی پی، مثلا برای شخصی که آدرس ایمیل یکی از دانشگاه ها را شبیه سازی کرده و در حال سوء استفاده بود. که بسیار با احترام برخورد کردند و تلفنی یا با ایمیل و فکس مشکل را حل کردیم. (فقط مامور پرونده، آقایی که توهین کرد و یک نفر دیگه که لرستانی بود و می گفت نگاه نکن کمی دلخوری ایجاد کردند)
معمولش همینه :)
برای منم همین موارد پیش امده مشابه همین اقدامات ...
پول از حساب شما پس گرفته نمیشه ، باید بگردن جناب *** را پیدا کنند و پول رو از ایشان بگیرند.
ولی داشتن اطلاعات پرداخت کنند (نام ؛ نام خانوادگی ؛ تلفن ثابت ؛ موبایل ؛ ایمیل) همیشه تاکید شده !! و به خودم هم تذکر دادن چرا این موارد رو از خریدار نگرفتی و ...
1eng.ir
October 24th, 2012, 22:44
پول از حساب شما پس گرفته نمیشه ، باید بگردن جناب *** را پیدا کنند و پول رو از ایشان بگیرند.
وقتی نتونن پیداش کنن و پس بگیرن، از شما میگیرن
حمید رو یادت رفته مگه؟ :d
کارت هکی بدید، همچینی براتون آب کنم کفتون ببره :دی
sia6335
October 24th, 2012, 22:44
دوستان از پاسوختون ممنونم
اگه با داشتن درگاه اینهمه مشکل پیش میاد و مدارک لازمه خوب همون روش کارت به کارت که سریعتره.
مزیت داشتن درگاه چیه تو ایران؟
parsdrive
October 24th, 2012, 22:49
هیچ کسی رو به دادگاه نمی برن جز متهم. فقط و فقط بازجویی صورت می گیره. خوب این مشکل برای هر کسی در هر شغلی در این مملکت ممکنه پیش بیاد اما مشکلی نیست که من بعنوان گیرنده پول رو بخاطرش ببرن زندان!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
یه بازجویی که بحثی نداره هر مدرکی خواسته بشه ارائه میشه و خلاص.
Talahost.Com
October 24th, 2012, 22:56
نمی گیرند، فقط از د.ز.د می گیرند. البته اون زمان اینجوری بود و مبلغ هم زیاد نبود (شاید 100 تومان هاست از ما گرفته بود)
الان شاید شرایط فرق کرده باشه، مثلا همین که مجبوریم مشتری را تائید هویت کنیم..
ali2k
October 24th, 2012, 22:57
حمید رو یادت رفته مگه؟ :d
کارت هکی بدید، همچینی براتون آب کنم کفتون ببره :دی
نه ممد پس نمی گیرن :دی
تو بیار کارت هکی رو از درگاه من خرید کن :دی پس ندادنش باخودم :دی
ولی جدی من مورد داشتم طرف کارت به کارت کرده بود به حسابم حدود 100 تومن فقط مشخصات گرفتن دیگه پولی نمیخواستن ... یا شایدم از برخورد خوب اجتماعی من خوششون امد گفتن برو 100 تومن مال خودت :دی
حمید ؟ یادم رفته واقعا :دی
1eng.ir
October 24th, 2012, 23:15
به جان علی پس میگیرن :d
کارت هکی ندارم، وگرنه تستش میکردم :دی
حمید؟ کار وبمانی میکنه
حدود 1 سال پیش x میلیون ازش خرید میکنه یه بنده خدایی
بعد چند ماه مشخص میشه کارت هکی بوده
طرف رو پیدا نکردن، ریال به ریال رو از حمید گرفتن
البته بعد از دادگاهی و ...
تایید هویت هم الان چند وقتیه تو وب ایران جا افتاده، ایشالا که بیشتر جا بیوفته
وگرنه قبلاً خبری نبود
sia6335
October 24th, 2012, 23:18
حمید؟ کار وبمانی میکنه
وگرنه قبلاً خبری نبود
سلام عزیز برادر
کدوم حمید؟سنترال؟
وقتی قرار درگاه بگیریم مثل خرید کارت به کارت مدارک بگیریم درگاه چه فایده ای داره؟
1eng.ir
October 24th, 2012, 23:29
آره، خود خودشه
حمید سنترال اکسچنجر :دی
1eng.ir
October 24th, 2012, 23:43
- هشدار جدی به دارندگان حساب های بانکی ایرانی (http://forum.persiantools.com/t143232.html)
ali2k
October 25th, 2012, 00:05
حمید؟ کار وبمانی میکنه
وگرنه قبلاً خبری نبود
من حرفمو پس گرفتم :دی
الان از پلیس فتا میان دنبال اون 100 تومن چند سال پیش :d
m.e
October 25th, 2012, 03:42
دوستان این حرفی که میزنم نتیجه چند بار تجربه شخصی هست
شما اگه پولی رو به اشتباه کارت به کارت کنی اگه بیشتر از 1 ساعت از زمانش بگذره امکان پس گرفتشن دیگه وجود نداره.
اگه کسی روی درگاه شما با کارت هکی و یا ***ی خرید کنه ، اگه فاکتور و سند داشته باشید که شما در ازای اون پول سرویس ارائه کردید با شکایت و دادگاه و وکیل هم کسی نمیتونه پولو از شما بگیره.
نهایت ماجرا اینه که صاحب حساب شکایت میکنه پلیس فتا پیگیری میکنه ، یا تلفنی و یا حضوری شما مستندات رو ارائه میکنید اونم میگه برو به سلامت
این 2 مورد رو بنده شخصا تجربه کردم بیش از 3 بار برام اتفاق افتاده
یک مثال : پدر یکی از بچه ها طلافروشی داره ، میگفت چند ماه پیش یکی میاد از مغازه چند تا سکه میخره(اون زمانی که سکه ارزون بود رو یادش بخیر!) و هزینه رو با کارت میکشه (حدود 2میلیون و خورده ای)
فردای اون روز میان سراغ این بنده خدا مغازه دار و پیگیر ماجرا میشن ، تنها چیزی که پلیس ازش میگیره فیلم دوربین مداربسته اون روز بوده.
مثال کلاهبرداری به اصطلاح نمایندگی اپل تو سنگاپور رو هم خودم قبلا تو یه تاپیک زدم ، که طرف از مردم کلاهبرداری میکرد ، پول میگرفت میگفت بریزید به این حساب( حساب ما) بعد زنگ میزد میگفت ان مبلغ ریختم به این حساب و فلان سرویس رو برام اوکی کن ، بعد از چند ماه شاکی ها یکی یکی زنگ میزنم که آقا ما فلان تاریخ پول ریختیم به حساب شما ، و شما کلاهبرداری و ما ازت شکایت میکنیم !
خلاصه سرتون رو درد نیارم ، ماجرا به پلیس فتا کشید و موضوع براشون توضیح داده شد ، جوابی که بعد از توضیح شنیدم ( خیلی ممنون از همکاریتون)
اما سعی کنید همیشه رقم های بالا رو هویت مشتری رو استعلام بگیرید ، ویا یک کپی از کارت ملی و یا مدرکی بخواید که با گوشی هم شده عکس بگیره و ایمیل کنه براتون ، اینجوری حداقل میتونید رفع مسئولیت کنید ، و از خالی شدن حساب یک آدم بیچاره که ممکنه یک روز من و یا خود شما باشید جلوگیری کنید.
hadipro
October 25th, 2012, 11:25
متاسفم اینو میگم ولی حقیقت این هست که قوانین بانکی کشور ما در این بین جزو استثناعات هست. در قوانین کلیه بانکهای ایران به روشنی گفته شده پولی که از طریق دروازه پرداخت - عابر بانک -حساب بانکی-... به یک حساب دیگه ارسال و تایید بشه ، دیگه قابل برگشت نیست مگر توسط خود ارسال کننده. فکر میکنید چرا کارت به کارت اینترنتی رو جمع کردند؟چون بانک مرکزی نمیتونه خسارت بده همین الانشم تو ذخیره ارزی مشکل داره! هکر هم هیچ وقت نمیاد هویت خودش رو افشا نمیکنه در نتیجه کلا" قابل پیگیری نیست و مال باخته به هیچ جایی نمیرسه.
ولی در اروپا و آمریکا این گونه نیست!(تجربه شخصی اینجانب + مدارک مستدل) در قوانین بانک ها و تامین کنندگان کارتهای اعتباری قید شده در صورتی که اعلام سرقت و یا استفاده غیر مجاز از حساب بانکی یا کارت اعتباری بشه ، در صورتی که تا 45 روز کاری با دلایل قانع کننده به بانک اطلاع داده بشه ، بانک موظف به پرداخت خسارت هست. برای همین پذیرندگان کارت اعتباری در کل دنیا همیشه موارد امنیتی رو برای پیشگیری هر چه بیشتر از این اتفاقات به عمل میاورند.
sia6335
October 25th, 2012, 15:12
دوستان نتیجه این شد که درگاه پرداخت بگیرم بازم باید خریدارو وریفای کنم؟