توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : vps وارز رايگان براي 9 ماه
من هم ميخواهم به جمع فروشندگاه vps و هاست اضافه بشم و اميدوارم بتوانيم با هم خوب كار كنيم
هنوز وب سايتم را عمومي نكردم ولي از الان ميخواهم به عنوان تبليغ يك كار فوق العاده انجام بدم
براي دوستاني كه تقاضا داشته باشند به مدت 9 ماه ميخواهم vps رايگان تقديم كنم البته بشرط اينكه 3 ماه باقيمانده را هم از من بخرند (البته قيمتش خيلي مناسبه) قيمت را هم در پايان آن سه ماه پرداخت ميكنند (يعني بعد از يك سال بعد از اشتراك بودن من )
مشخصات vps :
Dual Xeon E5520 18.08GHz total on 8 cores
فضا : 50 گيگ
ترافيك ماهانه : نامحدود
رم تضمين شده : 512 مگ
پورت : 1000Mbps , 1Gb/sec
دسترسي به Root : نا محدود
تعداد IP : 3
تعداد ريبوت : نا محدود
پشتيباني : 7*24
آپ تايم : 99.9 درصد
فضاي بك آپ : 40 گيگ
کنترل پنل : بستگي به شما داره ولي رايگانه (لایسنس دایرکت ادمین رایگان )
Firewall / VPN : ساپورت ميشه
Virtualization : OpenVZ
Monitoring : 7*24
: Operating Systems بستگي داره Centos, Debian, Fedora, Ubuntu
20$ : Google AdWords Credit
سرور در آلمان است
:113:
شرايط ويژه :
پشتيباني قوي : اينقدر بالا هست كه پولم را آخر ميگيرم هر مشكلي (تاكيد ميشه هر مشكلي) كه باشه در سريعترين وقت حل ميشه اگر ناراضي بوديد پول نديد
نصب رايگان CMS : جوملا ، نيوك ،ويبوليتن نال شده (به همراه تمامي هكها) و پشتيباني از آنها
ساپورت رپيدليچ : نصب رپيد ليچ همراه با اكانت ويژه رپيدشير و مگاآپلود (رايگان و مشترك ) (ويژه : ورودي لينك رپيدليچ به صورت لينگ گروهي است )
تضمين صد در صدي سرعت و كيفيت ( اگر خللي در طول يك ماه در سرور پيش آمد كه كمتر از 15 دقيقه رفع نشد شما ميتوانيد آخر ماه تصفيه حساب نكنيد و كارتان را روي همان سرور ادامه دهيد )
امنيت بالا :هيچ خللي در امنيت سرور به وجود نميآيد و اگر CMS را خودم نصب كنم تضمين ميكنم كه سايتتان به هيچ وجه هك نشود و اگر هك شود خودم خسارت را به شما ميپردازم
امكان ارسال ايميل گروهي بدون spam شدن (امكان و نرم افزار و دستورالعمل آن توسط شركت داده خواهد شد)
وارز بودن آن تضميني است=D>
اگر بعد از نه ماه از سرويس دهي من راضي بوديد ميتوانيد مشترك من بشويد : قيمت آن سه ماه (ماه دهم و يازدهم و دوازدهم) هر ماهي 18000 تومان است و پول هم آخر هر ماه در صورت رضايت شما از سرعت و پشتيباني ميگيرم
اگر دوستان فكر ميكنند ميتوانم خدمات ديگري ارائه بدم ميتوانند به من ارائه دهند
البته تعداد vps هايي كه ميتوانم ارائه دهم محدود است و دوستاني كه تقاضا دارند همين جا اعلان كنند در يك روز خاصي كه اعلان ميكنم (در همين ماه) vps ها را تحويل ميدهم اگر تعداد خيلي زياد باشند به قيد قرعه تقسيم ميكنم
البته قيمت آن و خدمات فكر ميكنم آن قدر ارزش داشته باشه كه دوستان بخواهند بابت ان پول پرداخت كنند
منتظر اظهار نظر دوستان هستم :103:
چند نكته : حتما بخوانيد
به هيچ وجه پيام خصوصي نفرستيد و هر سوالي داريد در همين تاپيك بپرسيد تا دوستان ديگر هم بدانند . اكثر سوالات و پيامها تكراري است .
قبل از تاپيك زدن خوب پستها را بخوانيد تا برخي از سوالهاي شما پاسخ داده شود .
اين كار فقط تبليغ است اما پس از دادن vps به شما ، شما يكي از مشتركين ما خواهيد بود و هيچ فرقي با ديگران نداريد
در مدت رايگان بودن اگر كوچكترين تفاوتي بين شما و ديگر مشتريان توسط ساپورتر گذاشته شد شما ميتوانيد در پايان يك سال پول ندهيد و همه جا اعلان كنيد كه فلاني سرويس دهيش بد بود اگر از ما vps بگيريد يعني مشتري ما هستيد ديگر ما نميبينيم كه تبليغي بوده يا واقعي بلكه همه مشتري واقعي ما هستند
در مورد آن دوستي كه گفته بود چگونه يك نفره اين كار را انجام ميدهيم بايد بگويم يك نفره نيست چون ما دو نفر مسئول ساپورت داريم و در مواقعي كه شلوغ بشود من هم كمكشان ميكنم تا مشكلي پيش نيايد و اين را هم بگويم كه پشتيباني ما 7*24 واقعي است يعني هر وقت تماس بگيريد و هر سوالي داشته باشيد يك نفر پاي سيستم هست كه جوابتان را بدهد مطمئن باشيد
شما اگر طالب هستيد فقط تاپيك بزنيد و نام ايميلتان را زير تاپيك بزنيد نحوه ارائه به اين صورت است كه تا اواسط دي ماه vps ها ارائه خواهد شد و به دوستان ايميل زده خواهد شد اگر زياد باشند قرعه كشي خواهند شد ولي اميد است با ارائه 140 سرور مجازي ديگر نيازي به قرعه كشي نباشد
دوستاني كه تبليغ اين تاپيك را در فرومهاي ديگر با عنوان vps رايگان انجام دهند در اولويت هستند. (10 تا تبليغ معاف از قرعه كشي)
بنده علي حسيني بابائي هستم و انشاالله با شركت نسيم در مشهد مقدس در خيابان كوهسنگي كوهسنگي 24 جنب هتل در خدمت شما هستم اما تا وقتيكه سايتم را
عمومي نكردم سرويسهايم را عرضه نميكنم دليلش هم اين است كه من الان دارم يك سري آزمايشاتي روي سرورها انجام ميدهم تا از كار آنها مطمئن شوم تا اينجا هم كه موردي نديدم البته من هم چيز چرتي نميگيرم تا مثل بعضي ها آن را بدست ملت بدهم و .....
تا خودم از آنها مطمئن نشوم آن را به دوستان نميدهم حتي اگر بخواهند پول بدهند
اولين اصل كار من :
هيچ وقت كيفيت را فداي زمان و پول نكن
پس اگر دوستان عجله دارند بهتر است از جاي ديگري تهيه كنند
در ضمن اگر دوستي Dedicated server بخواهد ميتوانم با همين خدمات از وي پشتيباني كنم براي يك سال خدمات با صد هزار تومان در خدمتش هستم پول هم در آخر سال در صورت رضايت وي ميگيرم خريد سرور هم خودم انجام ميدهم فقط بايد جايي كه سرور را ميخرد مورد تائيد من باشد
من اهداف والايي دارم و مطمئنم با تلاشم و سرويس دهي مناسب ميتوانم سهمي در بازار هاستينگ ايران داشته باشم و براي آن برنامه ريزي ميكنم
توصيه استادم را هيچ وقت فراموش نميكنم كه آينده يك تجارت خوب را ميتوان از هزينه آن كا در سالهاي اول فهميد من امروز به يكي از دوستانم گفتم . خيلي تعجب كرد و گفت تا حالا در اينترنت همچين چيزي نديده!! در حالي كه خود آن سرور داره و در زمينه هاستينگ بچه كف اينترنته و با اكثر سرورها كار كرده
اطلاعيه شماره سه (http://www.webhostingtalk.ir/f15/vps-%D9%88%D8%A7%D8%B1%D8%B2-%D8%B1%D8%A7%D9%8A%DA%AF%D8%A7%D9%86-%D8%A8%D8%B1%D8%A7%D9%8A-9-%D9%85%D8%A7%D9%87-6157/index30.html#post59750)مبني بر واگذاري
سخن آخر : تفاوت من با ديگران در سرويس دهي مناسب و پشتيباني تمام وقت و همه گير است مطمئنم به كساني كه سرويس رايگان بدهم بعد از مدتي از خدمات آن متعجب شده و مشتري دائم ما خواهد شد و اگر جايي به آنها سرور اختصاصي رايگان هم بدهند باز هم با ما كار ميكنند
من به شما اطمينان ميدهم اين بهترين انتخاب است
فقط بدانيد كه من ميخواهم يك پشتيبان متفاوت باشم
baghebahar
December 28th, 2009, 13:50
سلام
9 ماه رایگان میدید و سه ماه اخر سال وی پی اس را هزینه اش را میگیرید:39:.اگر واقعا اینطوری است.من میخوام.:65::65:
بایستی چیکار کنم :76:
alibaba
December 28th, 2009, 13:53
احتمالا 15 دي اينها را واگذار ميكنم
كساني كه اول بخواهند در اولويت هستند و در قرعه كشي شانس بيشتري دارند
---------- Post added at 01:53 PM ---------- Previous post was at 01:52 PM ----------
سلام
9 ماه رایگان میدید و سه ماه اخر سال وی پی اس را هزینه اش را میگیرید:39:.اگر واقعا اینطوری است.من میخوام.:65::65:
بایستی چیکار کنم :76:
( تعداد پست هاتون معرف خوبی برای شما است )
فقط پست بزنيد و نظرتان را اعلان كنيد
ميخواهم بدانم دوستان از اين سرويس در جايي بهتر سراغ دارند يا خير ؟
delta
December 28th, 2009, 13:55
منم زنبیل گزاشتم.. میخوام. بزن نفر دوم منم
cyrax
December 28th, 2009, 13:57
اول میدی بعد پول میگیری؟
یعنی ما 9 ماه استفاده میکنیم و 3 ماه آخر سال پول میدیم؟
من میخوام
delta
اظهار نظر یادم رفت..
هنوز وب سايتم را نزدم ولي از الان ميخواهم به عنوان تبليغ يك كار فوق العاده انجام بدم
منم ممکنه این کارو کنم در آینده!!:))
LoveLife
جالبه ! من هم حاضر هستم ! خیلی هم خوبه اگه این جور باشه
baghebahar
December 28th, 2009, 13:59
احتمالا 15 دي اينها را واگذار ميكنم
كساني كه اول بخواهند در اولويت هستند و در قرعه كشي شانس بيشتري دارند
---------- post added at 01:53 pm ---------- previous post was at 01:52 pm ----------
فقط پست بزنيد و نظرتان را اعلان كنيد
ميخواهم بدانم دوستان از اين سرويس در جايي بهتر سراغ دارند يا خير ؟
پستم ویرایش شد.
به کسانی که زودتر درخواست بدن تعلق میگیره اینجوری بهتر نیست ؟؟
ما همچنان منتظریم :)
afrateam
December 28th, 2009, 14:00
من میخوام(وارز: برای ارسال ایمیل وگرنه غیروارز کارمو راه میندازه)
afrateam @ yahoo . com
ممنون
Roka
December 28th, 2009, 14:01
قرارداد رسمی میبندید ؟
اگه کاربر بعد از 8ماه سرور رو کنسل کرد چی ؟
چیزی برای تضمین میگیرید ؟
آدرس و مشخصات شرکت یا یه جای معتر ؟
دیتاسنتر ؟
لاینس دایرکت ادمین ، مجانی ؟ مطمئنید ؟ یا پولشو آخر کار میگیرید ؟
8-| معضرت میخوام اینو میگم ، ولی واقعاً نیاز هست بگم
ولی میشه یه تیمارستان خوب معرفی کنید برا من ؟ دارم روانی میشم از این آفر ها !
alibaba
December 28th, 2009, 14:02
اولا من 2 سرور گرفتم و فقط 2 سرور را ميخواهم به اين صورت به اشتراك بگذارم ؟؟
من نه تنها در يك سال اول به فكر سود هستم بلكه هزينه اي نسبتا سنگيني را دارم انجام ميدهم تا به اهدافم در آينده برسم كه مطمئنم ضرر نميكنم
عزيزم اگر دوست داريد ميتوانيد پست بدهيد تا اگر اسمتان در آمد آزمايش كنيد
من اهداف والايي دارم و مطمئنم با تلاشم و سرويس دهي مناسب ميتوانم سهمي در بازار هاستينگ ايران داشته باشم و براي آن برنامه ريزي ميكنم
توصيه استادم را هيچ وقت فراموش نميكنم كه آينده يك تجارت خوب را ميتوان از هزينه آن كا در سالهاي اول فهميد
alibaba
December 28th, 2009, 14:04
قرارداد رسمی میبندید ؟
اگه کاربر بعد از 8ماه سرور رو کنسل کرد چی ؟
چیزی برای تضمین میگیرید ؟
آدرس و مشخصات شرکت یا یه جای معتر ؟
دیتاسنتر ؟
لاینس دایرکت ادمین ، مجانی ؟ مطمئنید ؟ یا پولشو آخر کار میگیرید ؟
8-| معضرت میخوام اینو میگم ، ولی واقعاً نیاز هست بگم
ولی میشه یه تیمارستان خوب معرفی کنید برا من ؟ دارم روانی میشم از این آفر ها !
هيچي
خير چيزي براي تضمين نميگيريم
سايتم تا چند وقت ديگر با امكانات سفارش آنلاين و ... در خدمت شماست
بله رايگانه
اشكالي نداره هر كس يك طرز تفكري داره ديگه
mr.bahram
December 28th, 2009, 14:05
من هم می خوام
البته امکاناتش واسم مهم نیست و تنها می خوام داشته باشم و برای اموزش و کار کردن باهاش استفاده بکنم
اگر قابل شرایط هستیم ، ما هم در نظر بگیرید
Woshka
December 28th, 2009, 14:06
منم میخوام d:
alibaba
December 28th, 2009, 14:07
در ضمن دوستان به فكر كار سياسي و يا ضد مذهبي و ضد ملي نباشند !!!!!!
baghebahar
December 28th, 2009, 14:14
در ضمن دوستان به فكر كار سياسي و يا ضد مذهبي و ضد ملي نباشند !!!!!!
من میخوام کار کنم باهاش و بهش مسلت بهشم.
goldstar
December 28th, 2009, 14:30
سلام
اگر ویندوز هم ارایه میدین من هم میخوام!
alibaba
December 28th, 2009, 14:35
سلام
در مورد این آفری که دارین میدین
من میخام
حاضرم ماهیانه مبلغی هم بدم
شما میگین ماهی 18 تومن
من اون 9 ماه اول رو ماهی 9 تومن پرداخت میکنم
ولی واقعا وارز ساپورت باشه
و واقعا داون تایم نداشته باشه
اگه در پایان یک سال بدون مشکلی باشه
حد اقل 5 تا وی پی اس اینجوری میخام
لطفا پيام خصوصي نگذاريد
هر چي هست همينجا اعلان كنيد
Rapid
December 28th, 2009, 14:35
من هم می خوام
البته امکاناتش واسم مهم نیست و تنها می خوام داشته باشم و برای اموزش و کار کردن باهاش استفاده بکنم
اگر قابل شرایط هستیم ، ما هم در نظر بگیرید
البته بيشتر به خاطر امكانات و پشتيباني نه به عنوان رايگان بودن اگر سرويس ديگري داريد بگوييد حاظرم از همان اول پول بدهم
من چند بار از شركتهاي معتبر سرويس گرفتم ولي با همه آنها كه كار كردم پشتيباني همه آنها مزخرف بود
parsdata ، iranwebs و.....:107:
حالا خيلي جالبه شما از CMS ها هم پشتيباني ميكنيد !!!
يا در باره سرعت و كيفيت آنچنان صحبت ميكنيد كه من واقعا جذب شدم =D> ولي اين را به شما بگويم من واقعا اگر سرويس خراب باشه پول نميدما !!
اگر سرويسي كه ميخواهيد از لحاظ هارد و رم در همين حدود باشه با ماهي 20000 تومان در خدمتم
من امروز به يكي از دوستانم گفتم . خيلي تعجب كرد و گفت تا حالا در اينترنت همچين چيزي نديده!! در حالي كه خود آن سرور داره و در زمينه هاستينگ بچه كف اينترنته و با اكثر سرورها كار كرده
در ضمن اگر دوستي Dedicated server بخواهد ميتوانم با همين خدمات از وي پشتيباني كنم براي يك سال خدمات با صد هزار تومان در خدمتش هستم پول هم در آخر سال در صورت رضايت وي ميگيرم خريد سرور هم خودم انجام ميدهم فقط بايد جايي كه سرور را ميخرد مورد تائيد من باشد
behnam7436
December 28th, 2009, 15:26
حالا كي ميخواهيد اين vps ها را بدهيد ؟؟؟؟
f@rid
December 28th, 2009, 15:27
لطفا پیغام خصوصی خودتون رو چک کنین
mr.bahram
December 28th, 2009, 15:29
بهتره اسم اون افرادی که م یخوان این سرویس رو در پست اول خودتون قرار بدید تا مشخص بشه تعداد
saman6709
December 28th, 2009, 15:31
اگر سرويسي كه ميخواهيد از لحاظ هارد و رم در همين حدود باشه با ماهي 20000 تومان در خدمتم
من امروز به يكي از دوستانم گفتم . خيلي تعجب كرد و گفت تا حالا در اينترنت همچين چيزي نديده!! در حالي كه خود آن سرور داره و در زمينه هاستينگ بچه كف اينترنته و با اكثر سرورها كار كرده
يعني اگر Dedicated server بخواهيم بايد يك پول سرور بدهيم و يك صد هزار تومان به شما و ديگه خيالمون از همه چيز راحت باشه ؟؟؟؟؟ از هك و آپ تايم و .....
از سايتم هم (CMS) پشتيباني ميكنيد ؟ (نصب ، قالبها و ماژولها و ..) هر طوري كه بخواهيم ؟؟؟
لطفا كمي توضيح دهيد ؟
آيا caro مورد تاييد شما است ؟؟؟
alibaba
December 28th, 2009, 15:34
لطفا پیغام خصوصی خودتون رو چک کنین
عزيزم چك كردم و پاسختان در پست هاي قبلي است
باز هم ميگويم لطفا پيام خصوصي نگزاريد
هر چه هست همين جا بگوييد
طراح سایت
December 28th, 2009, 15:34
اس منم ثبت نام کنید لطفا منم سرور مجازی میخوام ( برای هاستینگ ) فقط عجله دارم چون اگه دیر بشه باید برم دنبال یه جای دیگه .....
alibaba
December 28th, 2009, 15:36
بهتره اسم اون افرادی که م یخوان این سرویس رو در پست اول خودتون قرار بدید تا مشخص بشه تعداد
ببخشيد من نفهميدم . يعني چي ؟؟؟؟
---------- Post added at 03:36 PM ---------- Previous post was at 03:34 PM ----------
يعني اگر dedicated server بخواهيم بايد يك پول سرور بدهيم و يك صد هزار تومان به شما و ديگه خيالمون از همه چيز راحت باشه ؟؟؟؟؟ از هك و آپ تايم و .....
از سايتم هم (cms) پشتيباني ميكنيد ؟ (نصب ، قالبها و ماژولها و ..) هر طوري كه بخواهيم ؟؟؟
لطفا كمي توضيح دهيد ؟
آيا caro مورد تاييد شما است ؟؟؟
بله عزيز كارو عاليه تمامي مطالبي كه گفتيد را من انجام ميدهم فقط بدانيد كه من ميخواهم يك پشتيبان متفاوت باشم
nswir
December 28th, 2009, 15:38
من هم هستم.
مفت باشه و....
یعنی هر کی اعلام کرد شما پست اولتو ویرایش کن واسمشو بزن
admin@newsserviceweb.com
alibaba
December 28th, 2009, 15:39
حالا كي ميخواهيد اين vps ها را بدهيد ؟؟؟؟
اس منم ثبت نام کنید لطفا منم سرور مجازی میخوام ( برای هاستینگ ) فقط عجله دارم چون اگه دیر بشه باید برم دنبال یه جای دیگه .....
همان طور كه اعلان كردم احتمالا 15 تا 20 دي
البته دارم يك سري آزمايشهايي روي آنها انجام ميدم كه خيالم راحت باشه
اگر دوستان عجله دارند پيشنهاد ميكنم از جاي ديگه خريد كنند
mr.bahram
December 28th, 2009, 15:39
منظورم اینه شما همه افرادی که این وی پی اس ها رو می خوان
اسمشون رو در پست اول نگه دارید تا مشخص بشه و ترتیب بهم نخوره
اینطور حق کسی هم ضایع نمیشه ، و مدیریت بهتره
چون اینطور که داره پیش میره تعداد داره زیاد میشه و ممکنه نظم بهم بخوره
در اخر هم برای تحویل این ها باید چه کاری کرد
مشخصات و اطلاعات رو بکجا ایمیل بزنیم و یا سفارش بدیم
نحوه پشتیبانی و دست رسی به شما چطور هست
اینها رو بعدن توضیح می دید ؟
nswir
December 28th, 2009, 15:40
کاربران در حال دیدن موضوع: 31 نفر (19 عضو و 12 مهمان)
nswir, afrateam, ahmad19, alibaba, aria, behnam7436, f@rid, ghanari_ghermez, goldstar, irlogo, jgvr, lovelife, mehdi24, msnasiri, nimap, nioton, rayannet, saman6709, sparksun
باز حرف از مفت وکوفت و... از این چیزاست ...
تا حالا ندیده بودم توو این فروم این همه یوزر یه جا باشن !
mansour207
December 28th, 2009, 15:42
با سلام به همگی ...
من هم این vps را می خوام ...
اسم من را هم اضافه کنید ...
با تشکر ... :65: :53:
saman6709
December 28th, 2009, 15:44
بله عزيز كارو عاليه تمامي مطالبي كه گفتيد را من انجام ميدهم فقط بدانيد كه من ميخواهم يك پشتيبان متفاوت باشم
شمايا آدم خيري هستيد يا خيلي بيكاريد
البته ببخشيد ها ولي همين مانده مطالب سايت ها را هم شما بنويسيد ديگر ما فقط اسپانسر سايت ميشويم
ولي خيلي حال كردم شمارتون را براي ميل بفرستيد تا با هم گفت و گو كنيم
saman6709@gmail.com
farzadsh
با سلام آقا ما رو هم دریاب و در لیست بزار . ما همیشه بد شانس بودیم شاید این دفعه ........................
در صورت برنده شدن اگه خواستی تبلیغت رو هم تو 3 تا سایت میزاریم
farzadshekoohi@gmail.com
MihanNet
من dedi هم می خوام :65:
alibaba
December 28th, 2009, 15:46
شمايا آدم خيري هستيد يا خيلي بيكاريد
البته ببخشيد ها ولي همين مانده مطالب سايت ها را هم شما بنويسيد ديگر ما فقط اسپانسر سايت ميشويم
ولي خيلي حال كردم شمارتون را براي ميل بفرستيد تا با هم گفت و گو كنيم
saman6709@gmail.com
فرستادم
عزيزم هميشه براي موفق شدن بايد متفاوت بود
mr.bahram
December 28th, 2009, 15:47
باز حرف از مفت وکوفت و... از این چیزاست ...
تا حالا ندیده بودم توو این فروم این همه یوزر یه جا باشن !
نصف یا بیشتر اینهایی که در اینجا هستند همینطوری هستند و هیچ فعالیت ندارن ، بهتر بگم وقتی این پیج رو باز کردن و رفتن تا 6 ساعت فکر کنم اسمشون همین پایین بمونه
Lexus
December 28th, 2009, 15:49
جا نمونم . اسم ما هم به لیستت اضافه کن،اگر سرور اختصاصی میدی خیلی بهتره.
بظر زیادی ساپورت میکنی.من حاظرم شما فقط ساپورت بکنی من ماهیانه 18 تومان بدم خدمت:d.
ایمیل:bossoffline*****yahoo****com
nswir
December 28th, 2009, 15:50
نصف یا بیشتر اینهایی که در اینجا هستند همینطوری هستند و هیچ فعالیت ندارن ، بهتر بگم وقتی این پیج رو باز کردن و رفتن تا 6 ساعت فکر کنم اسمشون همین پایین بمونه
درسته ولی خب همین که یه دفعه این همه صفحه باز شد جالب بود....
جالبه که دوستانی مثل رایاننت ویا..... سرور دارن حالا دنبال .....
ایشالله دوستمون موفق باشند.
طرح جالب ولی مشکوکی است.
اگر هدف بزرگی دارید مطمئن باشید موفق میشید ولی مواظب باشید که کاری نکنید اعتمادی که روی لبه تیغ داره سیر می کنه رو نابود کنید.
Subhosting
December 28th, 2009, 15:51
سلام بر شما
لطفا یکی را نیز برای بنده نگه دارید.
لازم داریم برای نصب بخشی از سایت خودم.
ممنون
h.s
December 28th, 2009, 15:53
منم هستم باید چی کار کنم؟
tofigh2009
December 28th, 2009, 15:57
سلام دوستان
من هم یکی می خوام ...
با تشکر ... I-)
alirezamasomlo
December 28th, 2009, 15:58
agha mana hastam
email : top4music@yahoo.com
Kambiz
December 28th, 2009, 15:59
سلام
دوست عزیز لطفا اسم من رو هم به لیست اضافه کن
پ.ن : وی پی اس ویندوز هم میدین شما ؟
mohebali
December 28th, 2009, 16:02
دوست عزیز بنده رو هم اضافه کن.
behnam7436
December 28th, 2009, 16:06
اما برای موفق شدن راه های بهتری هست تا بازار خراب کنی.
فکر میکنیParsdata و ... اینجوری معروف شدن :d ???
اين بابا خودش از اول زنبيل گزاشته بعد حالا گير ميده به شما ؟؟؟؟؟:))
برو اول خودتون را درست كنيد با آن پشتيباني داغون[-(
من هم در درجه اول امكانات و كار اين آقا مرا جذب كرد نه رايگان بودنش
پيشنهاد من اين است كه به كساني كه سرور دارند vps ندهيد . معني ندارد :68:
Faraz4u
December 28th, 2009, 16:09
منم بذار توی لیست بی زحمت :دی
faraz_parsadl@yahoo.com
alibaba
December 28th, 2009, 16:16
سلام
دوست عزیز لطفا اسم من رو هم به لیست اضافه کن
پ.ن : وی پی اس ویندوز هم میدین شما ؟
خير عزيز فقط لينوكس اصلا من از ويندوز متنفرم
البته شايد بعدا يك سرور را روش ويندوز نصب كنم:109:
منم هستم باید چی کار کنم؟
فقط بايد پست بزنيد همين
جا نمونم . اسم ما هم به لیستت اضافه کن،اگر سرور اختصاصی میدی خیلی بهتره.
بظر زیادی ساپورت میکنی.من حاظرم شما فقط ساپورت بکنی من ماهیانه 18 تومان بدم خدمت.
سرور اختصاصي !!:109::-o رايگان !!!!!!
درسته ولی خب همین که یه دفعه این همه صفحه باز شد جالب بود....
جالبه که دوستانی مثل رایاننت ویا..... سرور دارن حالا دنبال .....
ایشالله دوستمون موفق باشند.
طرح جالب ولی مشکوکی است.
اگر هدف بزرگی دارید مطمئن باشید موفق میشید ولی مواظب باشید که کاری نکنید اعتمادی که روی لبه تیغ داره سیر می کنه رو نابود کنید.
بله عزيز حواسم هست ممنون:101:
منظورم اینه شما همه افرادی که این وی پی اس ها رو می خوان
اسمشون رو در پست اول نگه دارید تا مشخص بشه و ترتیب بهم نخوره
اینطور حق کسی هم ضایع نمیشه ، و مدیریت بهتره
چون اینطور که داره پیش میره تعداد داره زیاد میشه و ممکنه نظم بهم بخوره
در اخر هم برای تحویل این ها باید چه کاری کرد
مشخصات و اطلاعات رو بکجا ایمیل بزنیم و یا سفارش بدیم
نحوه پشتیبانی و دست رسی به شما چطور هست
اینها رو بعدن توضیح می دید ؟
من تا چند وقت ديگر سايتم را ميزنم تمامي دوستاني كه ثبت نام كردند اگر بيش از ظرفيت بوند به قيد قرعه انتخاب كرده و برايشان پيام خصوصي ميفرستم در سايت آدرس شركت شماره تلفن هست كه البته بخش پشتيباني هم دارد كه سعي ميشه هميشه آنلاين باشه
jgvr
منم میخوام اساسی....
یادت نره منو اضافه کنی به لیستت.....
ایمیل من : reza.m3719@gmail.com
alibaba
اين بابا خودش از اول زنبيل گزاشته بعد حالا گير ميده به شما ؟؟؟؟؟:))
برو اول خودتون را درست كنيد با آن پشتيباني داغون[-(
من هم در درجه اول امكانات و كار اين آقا مرا جذب كرد نه رايگان بودنش
پيشنهاد من اين است كه به كساني كه سرور دارند vps ندهيد . معني ندارد :68:
اين هم حرفيه
Masoud.B
December 28th, 2009, 16:17
من قصد خرید یک هاست وارز واسه رپیدلیچ رو داشتم.با شرایط فوق العاده شما اسم من رو هم اضافه کنید.مطمئن باشید اگه سرویس دهیتون خوب باشه من مشتری ثابتتون
هستم
milans_22@yahoo.com
jgvr
December 28th, 2009, 16:23
آقا این چه معنی میده؟همه کسایی که سرور دارن زنبیل گذاشتن.
عزیز به اینا نده ها. اینا خودشون سرور دارن فقط برا تست میخوان بده به من که لازم دارم ...:65:
---------- Post added at 04:23 PM ---------- Previous post was at 04:19 PM ----------
راستی اگه گیرم اومد تبلیغت رو تو سایتم ( با 5000 بازدید ) میزارم...:64:
f@rid
December 28th, 2009, 16:25
عزيزم چك كردم و پاسختان در پست هاي قبلي است
باز هم ميگويم لطفا پيام خصوصي نگزاريد
هر چه هست همين جا بگوييد
میگم شما که حاضر نیستی به خودت زحمت بدی و جواب سوال خصوصی من رو با جواب خصوصی بدی
چه جوری ادعای پشتیبانی خوب و قوی رو داری؟
متفاوت بودن فقط به قیمت خوب نیست
;):65::d
راين
December 28th, 2009, 16:28
ممنون ميشم براي منهم ارسال كنيد
alibaba
December 28th, 2009, 16:28
اما برای موفق شدن راه های بهتری هست تا بازار خراب کنی.
فکر میکنیparsdata و ... اینجوری معروف شدن :d ???
من دارم بازار را خراب ميكنم ؟؟؟؟؟
اولا من مطمئنم اگر 100 تا vps رايگان هم بدهم تمامي آنصد نفر مشتري دائم من خواهند شد و حتي اگر به آنها سرور رايگان هم بدهند با هم با من كارشان را ادامه خواهند داد چون پشتيباني و كيفيت كار مرا خواهند ديد . اما شماها كه ادعاي بازار سالم داريد چي ؟ كدام شما 24*7 واقعي پشتيباني داريد ؟ همان پارس ديتايي كه ميگوييد من از يكي از دوستانم شنيدم كه پشتيبانش نميدونست ويبوليتن چيه ؟و ميگفت خيلي از مسائل را بلد نبود . من هم نميگويم همينجوري ميخواهم معروف شوم ولي ميخواهم واقعا معروف شوم شما و امثال شما هم بهتره برويد خودتان را درست كنيد و هر وقت توانستيد يك پشتيبان واقعي باشيد بعد عرض اندام كنيد
اصلا من بازار خرابي ميكنم ؟؟ اين كار فقط تبليغ است . مثلا يك بانك كه قرعه كشي ميزاره بازار بانكهاي ديگر را خراب ميكنه . مشكل بازار شما كار من نيست كار شماست كه فقط ميخواهيد از مشتري پول بگيريد و ديگر هيچ. بازار را شما خراب ميكنيد كه مشتري ميگيريد و بعد آن را ول ميكنيد در امان خدا و هر شب وقت خواب ايميلتان را چك ميكنيد كه ببينيد كسي برايتان ميل زده يا نه ؟
البته گويا شما هم از خراب كردن بازار زياد ناراحت نيستيد چون خودتون جزء نفرات اوليد كه به قول دوستمون زنبيل گذاشته ؟؟؟؟؟؟؟؟؟:))
jgvr
December 28th, 2009, 16:32
چه تضمینی هست که شما دو هفته دیگه جمع نکنی بری؟چون داری ضرر میکنی...(البته ببخشیدا ولی باید روشن بشه)
alibaba
December 28th, 2009, 16:34
میگم شما که حاضر نیستی به خودت زحمت بدی و جواب سوال خصوصی من رو با جواب خصوصی بدی
چه جوری ادعای پشتیبانی خوب و قوی رو داری؟
متفاوت بودن فقط به قیمت خوب نیست
;):65::d
عزيزم براي اينكه سوال شما شايد سوال ديگران هم باشه براي همين اصرار دارم در اين تاپيك همه سوالاتشان را بپرسند همين
اما پيام شما ؟
سلام
در مورد این آفری که دارین میدین
من میخام
حاضرم ماهیانه مبلغی هم بدم
شما میگین ماهی 18 تومن
من اون 9 ماه اول رو ماهی 9 تومن پرداخت میکنم
ولی واقعا وارز ساپورت باشه
و واقعا داون تایم نداشته باشه
اگه در پایان یک سال بدون مشکلی باشه
حد اقل 5 تا وی پی اس اینجوری میخام
وارز را واقعا ساپورت ميكنه
پيشنهاد من اين است كه شنا يكي رايگان بگير بعد اگر راضي بودي براي بقيه من در خدمتم
يا علي :103:
delta
December 28th, 2009, 16:34
من اگر دقت کنی اولین نفر هستم که پست دادم میخوام. منو بزار لیست اولت:69: آره خودمم زنبیل گزاشتم =d>
Lexus
December 28th, 2009, 16:36
پشتیبانی + قیمت خوب = مشتری دائم .
شما خودتون قضاوت کنید چند درصد فرشنده های هاستینگ تمرکزشان برای خدمات به مشتری هستش؟
اکثر واقعاً کار اصلیشون این نیست.:62:
mohebali
December 28th, 2009, 16:36
من اگر دقت کنی اولین نفر هستم که پست دادم میخوام. منو بزار لیست اولت
دیگه گفتن قرعه کشی دیگه.
در ضمن تعداد رو چقدر فرمودید؟
یعنی به چند نفر میدید؟
delta
December 28th, 2009, 16:37
بابا چیکار ملت دارید. آن قبلی رو یادمه اسمش مهدی بود داشت هاست رایگان میداد. گفتید دروغه و تازه کار و... من الان 1 ماهه هاست دارم ازش مثل ساعت کار میکنه.. حالا اینو میگیریم اگر واقعا خوب و کار بلد باشند چرا که نه.مشتریشم میشیم.
alibaba
December 28th, 2009, 16:37
چه تضمینی هست که شما دو هفته دیگه جمع نکنی بری؟چون داری ضرر میکنی...(البته ببخشیدا ولی باید روشن بشه)
عزيزم اولا من بر خلاف خيليها شركت دارم ميزنم و اول هم با شما قرارداد ميبندم و بقيه ماجرا
اما مطمئن باشيد من هستم چون هدف دارم و قوي كار ميكنم
baghebahar
December 28th, 2009, 16:38
منم زنبیل گزاشتم.. میخوام. بزن نفر دوم منم
من اگر دقت کنی اولین نفر هستم که پست دادم میخوام. منو بزار لیست اولت:69: آره خودمم زنبیل گزاشتم =d>
دقن به پست ها :d
اولین درخواست من بودم :71:
behnam7436
December 28th, 2009, 16:39
شما داريد آزمايش ميكنيد ؟؟؟؟؟؟؟
مگر موشك ميخواهيد هوا كنيد
delta
December 28th, 2009, 16:40
اصولا مال مفت اینطوری میشه:
کاربران در حال دیدن موضوع: 37 نفر (22 عضو و 15 مهمان) :))
گفتند نفرات اول در اولویتن.. نکش خودت رو بابا من دوم خوبه؟ گفته 9 نفر اول! بهت میرسه نترس.
دوستان بمونند شاید تهدیگی چیزی رسید :52:
NovinSite.ir
December 28th, 2009, 16:41
سلام
منو هم تو لیستت بنویس
delta
December 28th, 2009, 16:43
مهدی بدو قابلمه بیار بمون صف.... اگر تا آخر شب کشت و کشتار و خونریزی نشد.. :))
تصحیح شد:
کاربران در حال دیدن موضوع: 41 نفر (23 عضو و 18 مهمان)
حالا صبر کن گوگل این مطلب رو لینک کنه بشین تماشا... رتبه الکسای سایت wht فکر کنم امشب گوگل رو بگیره :))
alibaba
December 28th, 2009, 16:45
شما داريد آزمايش ميكنيد ؟؟؟؟؟؟؟
مگر موشك ميخواهيد هوا كنيد
من الان دارم يك سري آزمايشاتي روي سرورها انجام ميدهم تا از كار آنها مطمئن شوم تا اينجا هم كه موردي نديدم البته من هم چيز چرتي نميگيرم تا مثل بعضي ها آن را بدست ملت بدهم و .....
اولين اصل كار من :
LoveLife
December 28th, 2009, 16:45
alibaba ! دوستتون خالی زیاد می بنده ! از این حرفش بشناسش !
alibaba
December 28th, 2009, 16:46
مهدی بدو قابلمه بیار بمون صف.... اگر تا آخر شب کشت و کشتار و خونریزی نشد.. :))
تصحیح شد:
گويا شما خيلي شوخ طبعيد
خوشم آمد
behnam7436
December 28th, 2009, 16:48
من الان دارم يك سري آزمايشاتي روي سرورها انجام ميدهم تا از كار آنها مطمئن شوم تا اينجا هم كه موردي نديدم البته من هم چيز چرتي نميگيرم تا مثل بعضي ها آن را بدست ملت بدهم و .....
اولين اصل كار من :
اي ول بابا اين ديگه كيه ؟؟؟
شما مطمئنيد ايراني هستيد
saman6709
December 28th, 2009, 16:49
alibaba ! دوستتون خالی زیاد می بنده ! از این حرفش بشناسش !
كي خالي بنده ؟؟؟؟؟
اين بنده خدا داره مال مفت ميده به شما حالا خالي بنده ؟؟؟؟
بابا شما ديگه كي هستيد ؟:106:
Dr.SalaR
December 28th, 2009, 16:51
بزرگوار اسم مارم بده تو لیست.
و اینکه »
1. قرعه کشی میکنید یا به همون اولیا میدید؟
2. به چند نفر این سرویس رو میدید؟
3. حدود قیمت چقدر هست بعد از اون چند ماه؟
4. مشخصات سرور اصلی چیه؟
LoveLife
December 28th, 2009, 16:54
چی می گی سامان ؟
من نوشتم این بابا خالی بنده ؟ نوشتم دوستش ! خودش فهمید ، جیزی نگفت ! انوقت تو ...
این اخلاق مردم ایران حالمو بد می کنه ! بدون فکر حرف زیاد می زنند !
alibaba
December 28th, 2009, 16:56
اي ول بابا اين ديگه كيه ؟؟؟
شما مطمئنيد ايراني هستيد
من يك ايراني فعال هستم
از گفتارتون خوشم نيامد فكر كنم مايه توهين به ايرانيها را ميداد
بزرگوار اسم مارم بده تو لیست.
و اینکه »
1. قرعه کشی میکنید یا به همون اولیا میدید؟
2. به چند نفر این سرویس رو میدید؟
3. حدود قیمت چقدر هست بعد از اون چند ماه؟
4. مشخصات سرور اصلی چیه؟
لطف ميكردي تاپيك اولي را ميخواندي اونجا كامل توضيخ دادم باز هم اگر سوالي بود در خدمتم
قرعه كشي ميشه ميخواهم 20 vps بدهم
البته اگر زياد خواهان باشند شايد يكي از سرورهايم را هم استفاده كنم
گويا شما از تيم ديتالايف هستيد تا به حال با آن سيستم كار نكردم خيلي خوشحال ميشم با شما در ارتباط باشم . ميگن سيستم قوي هست . اينطوريه ؟؟
najafzadeh
December 28th, 2009, 16:59
همتون سر کار هستید به نظر من
اگر یکم عقل داشتید اینقدر پست نمی دادید
خوب ایشون نه قرار داد میتونه بده نه میتونه تضمین کنه 1 روز میده یکروز فرار میکنه واسه اموزش میشه فقط استفاده کرد چون حتی قرار داد هم بده وقتی شما فیش واریزی نداری میخوای چیکار
ادم مگه مغز خر خورده که بخواد 9 ماه رایگان بده مطمئن باشید زیر اینکار یک نیم کاسه هست.
تا 15هم منتظر نظر دوستان هستیم ببینیم اصلا میده یا ملت رو سر کار گذاشته
اخه 9 ماه یک سرور بخواد اجار کنه میشه 1000000 تومان واسه 9 ماه که اگر حلا 110 تومان هزینه سرور اش باشه که باید بیشتر از اینا باشه چطوری میخواد هزنیه اینا رو در بیاره به نظر من ایشون کلا همه رو سر کار گذذاشته و خودشم از خنده داره میمیره از این ملت که اینجوری تحویلش گرفتن
موفق باشید
next
December 28th, 2009, 17:00
با سلام آفر فوق العاده جالبیه. ولی 9 ماه فک نمیکنید زیاده؟ هزینه زیادی براتون خواهد داشت. البته صلاح مملکت خویش خسروان دانند.
اگه قابل بدونید ما هم مایلیم از این سرویس استفاده کنیم.
لطفا ما رو هم تو قرعه کشی شرکت بدید.
najafzadeh
December 28th, 2009, 17:00
راستی شما کدوم شهر زندگی میکنید ؟
Dr.SalaR
December 28th, 2009, 17:01
لطف ميكردي تاپيك اولي را ميخواندي اونجا كامل توضيخ دادم باز هم اگر سوالي بود در خدمتم
قرعه كشي ميشه ميخواهم 20 vps بدهم
البته اگر زياد خواهان باشند شايد يكي از سرورهايم را هم استفاده كنم
خوندم ولی مشخصات Cpu- dedicated server رو ندیدم
بله : ID : mr_salar_115
alibaba
December 28th, 2009, 17:01
خوب ایشون نه قرار داد میتونه بده نه میتونه تضمین کنه 1 روز میده یکروز فرار میکنه واسه اموزش میشه فقط استفاده کرد چون حتی قرار داد هم بده وقتی شما فیش واریزی نداری میخوای چیکار
ادم مگه مغز خر خورده که بخواد 9 ماه رایگان بده مطمئن باشید زیر اینکار یک نیم کاسه هست.
اخه 9 ماه یک سرور بخواد اجار کنه میشه 1000000 تومان واسه 9 ماه که اگر حلا 110 تومان هزینه سرور اش باشه که باید بیشتر از اینا باشه چطوری میخواد هزنیه اینا رو در بیاره به نظر من ایشون کلا همه رو سر کار گذذاشته و خودشم از خنده داره میمیره از این ملت که اینجوری تحویلش گرفتن
موفق باشید
نميدونم چي بگم ؟
كاش كمي .....
behnam7436
December 28th, 2009, 17:03
موفق باشید
بشين بينيم بابا :^o
تو كه از اين كارا نميتوني بكني چرا حرف مفت ميزني ؟
nswir
December 28th, 2009, 17:03
دوست عزیز فکر نکنم دوستان کسی برای سایت یا کار جدی این سرور رو بگیره(من که اینطورم)
دوستان فکر کنم همه برای تست وآموزش و... میخوان.
حالا زدن زیرش که خب تجربست اگه برای آموزش بوده که چیزی رو از دست ندادید واگر هم خوب بود و نزد زیرش که خی یه فروشنده به فروشنده های مطمئن ایران اضافه شده
saman6709
December 28th, 2009, 17:05
موفق باشید
خيلي حرف چرتي زدي
به نظر من هر كس بايد به حيطه خودش نگاه كنه بعد حرف بزنه ؟
به نظر من اين حرف ناشي از حسادته
najafzadeh
December 28th, 2009, 17:05
نميدونم چي بگم ؟
كاش كمي .....
خوب چون ملت و میخواید سر کار بزارید و از اینکه این پست اینجوری گرفته و ملت و سر کار گذاشتید دارید به ریش ملت خنده میکنید.
خوب خدا واسه انشان عقل گذاشته واسه همین
نباید حرفی واسه گفتن داشته باشی چون میدونی ملت میخوای سر کار بزاری حداقل اگر بتونی 4 تا پست مفید و قانع کننده بدی که من قانع بشم من رایگان هم نمیخوام دارم دنبال سرور مجازی میگردم من ازت خریدارم
jgvr
December 28th, 2009, 17:08
فقط حواست جمع باشه پست درخواست ها رو تو قرعه کشی جا نندازی.
alibaba
December 28th, 2009, 17:08
خوب چون ملت و میخواید سر کار بزارید و از اینکه این پست اینجوری گرفته و ملت و سر کار گذاشتید دارید به ریش ملت خنده میکنید.
خوب خدا واسه انشان عقل گذاشته واسه همین
نباید حرفی واسه گفتن داشته باشی چون میدونی ملت میخوای سر کار بزاری حداقل اگر بتونی 4 تا پست مفید و قانع کننده بدی که من قانع بشم من رایگان هم نمیخوام دارم دنبال سرور مجازی میگردم من ازت خریدارم
انشاءالله كه سايت راه افتاد در خدمتتم عزيزم
بنده تهرانيم ولي ساكن مشهدم
اگر سوالي بود در خدمتم
يا علي
delta
December 28th, 2009, 17:10
بابا نام نویسی مگر ضرر داره؟ یا کار ایشون به کسی صدمه یا ضرری رده؟ نه پولی دارید میدید نه چیزی..اگر سرکاری بود که دمش گرم عالی بود :))
اگر هم واقعی هست بازم دمش گرم از این کارا کنه بقیه یاد بگیرند...
آپدیت شد:
49 نفر (30 عضو و 19 مهمان)
این وشکا کجاست بیاد ببینه معنی واقعی سئو در یک سایت رو!!:65:
Lexus
December 28th, 2009, 17:11
بنظر کاملا منطقی هست کارش.با 2 تا سرور در سال و سرمایه گذاری 2 میلیون حدودا کل ایران میشناسنش:64:
بعد میتونه بهترین کاسبی رو با کلی مشتری دست به نقد بکنه . بنظر من طرحش عالیه.خیلی از مشتری ها مثل من حاضرند ماهیانه پرداخت کنند تا سالیانه.
ولی یک چیزی زیاد تو چشم میزنه اینه شما یک نفر هستید میخوای چنین ساپورتی رو بدید؟
mr.bahram
December 28th, 2009, 17:13
دلیل بازدید بالا در این تاپیک
nswir
December 28th, 2009, 17:13
ولی یک چیزی زیاد تو چشم میزنه اینه شما یک نفر هستید میخوای چنین ساپورتی رو بدید؟
نکته ای که ذهن من رو بدجور درگیر کرده !
najafzadeh
December 28th, 2009, 17:14
بشين بينيم بابا :^o
تو كه از اين كارا نميتوني بكني چرا حرف مفت ميزني ؟
من نه سرور دارم بخوام اینکار کنم و نه عقلم از دست دادم که از این افراد سرویس بگیرم
شما ملت مفت خور باید دنبال این چیزها باشید و اخرش هم از ریشتون بخنده
IranianServer
December 28th, 2009, 17:17
منم می خوام ...
najafzadeh
December 28th, 2009, 17:18
انشاالله موفق باشید
من از یکجا دیگه سرور مجازی این ماه میگیرم چون به شدت نیاز دارم اگر دیدم کارتون درسته ماه بعد از شما میگیرم و من رایکان هم نمیخوام پول میدم که منت کسی رو نکشم
delta
December 28th, 2009, 17:21
ویرایش شد.......
اگر خوب باشه ساپورت و سرعت منم میارم سایتهامو روش..چرا که نه.. ایشون هم دارند مثل خیلی های دیگر هزینه میکنند برای تبلیغات.
alibaba
December 28th, 2009, 17:27
خوندم ولی مشخصات Cpu- dedicated server رو ندیدم
بله : ID : mr_salar_115
البته نميدانم CPU به چه درد شما ميخوره
اميدوارم بتونيم با هم همكاري خوبي داشته باشيم
در مورد آن دوستي كه گفته بود چگونه يك نفره اين كار را انجام ميدهيم بايد بگويم يك نفره نيست چون ما دو نفر مسئول ساپورت داريم و در مواقعي كه شلوغ بشود من هم كمكشان ميكنم تا مشكلي پيش نيايد و اين را هم بگويم كه پشتيباني ما 7*24 واقعي است يعني هر وقت تماس بگيريد و هر سوالي داشته باشيد يك نفر پاي سيستم هست كه جوابتان را بدهد مطمئن باشيد
انشاالله موفق باشید
من از یکجا دیگه سرور مجازی این ماه میگیرم چون به شدت نیاز دارم اگر دیدم کارتون درسته ماه بعد از شما میگیرم و من رایکان هم نمیخوام پول میدم که منت کسی رو نکشم
خوشحال ميشوم بتونم كمكتون كنم
afrateam
December 28th, 2009, 17:30
منم زنبیل گذاشتماااااا
اگه سایتم بگیره و بتونم طبق برنامه هام پیش برم
ماه بعدی مشتری شما و تیزهاست میشم ..
RezaFH
December 28th, 2009, 17:30
سلام
آقا منم میخوام :105:
ضمنا منم میتونم براتون تبلیغ کنم توی یکی از سایت هام
behnam7436
December 28th, 2009, 17:31
بابا اين آدم چقدر بچه مثبته . گويا خيلي با ادب است ....
يك چيزي ته دلم است كه ميگه اين بابا آدم حسابيه .
نظر دوستان چيه ؟
saman6709
December 28th, 2009, 17:33
بابا اين آدم چقدر بچه مثبته . گويا خيلي با ادب است ....
يك چيزي ته دلم است كه ميگه اين بابا آدم حسابيه .
نظر دوستان چيه ؟
درسته من هم موافقم
ولي بايد ببينيم چي ميشه ؟؟؟؟
خيلي از ميوه ها زيباند ولي درون آنها تلخ است
ولي گويا اين ميوه ما شيرينه:112:
nswir
December 28th, 2009, 17:35
ماه بعدی مشتری شما و تیزهاست میشم ..
تیز هاست که رفت زیر سوال بدجور !
ضمنا منم میتونم براتون تبلیغ کنم توی یکی از سایت هام
جالبه شما هاستینگ خودتو ول کردی میخوای؟
اگه تبلیغ کنید که دیگه کسی نمیاد از شما....
jgvr
December 28th, 2009, 17:36
عزیز بگو کی قرعه کشی هست. و بگو تا کی ملت درخواست بدن ... اگه همینطور بخواد پیش بره درصد اینکه گیر ما هم بیاد که اولا پست دادیم 0 میشه...
راستی منم ماه یا ماه های اول رایگان میگیرم اگه خوب بود پول میدم.
فقط شما قول میدین مثل خیلی ها ( شاید خودش بفهمه ) تا یه چیزی شد منت نزارین که مفتی دادین؟
چون بعضی ها مجانی میدن بعد مثلا سرور داون میشه بهش میگی میگه پول ندادی توقع بیجا نداشته باش!!!
alibaba
December 28th, 2009, 17:46
عزیز بگو کی قرعه کشی هست. و بگو تا کی ملت درخواست بدن ... اگه همینطور بخواد پیش بره درصد اینکه گیر ما هم بیاد که اولا پست دادیم 0 میشه...
راستی منم ماه یا ماه های اول رایگان میگیرم اگه خوب بود پول میدم.
فقط شما قول میدین مثل خیلی ها ( شاید خودش بفهمه ) تا یه چیزی شد منت نزارین که مفتی دادین؟
چون بعضی ها مجانی میدن بعد مثلا سرور داون میشه بهش میگی میگه پول ندادی توقع بیجا نداشته باش!!!
عزيزم همانطور كه گفتم اواسط ماه دي اگر جمعيت اضافه شد سعي ميكنم يك سرور ديگه هم اضافه كنم
در مدت رايگان بودن اگر كوچكترين تفاوتي بين شما و ديگر مشتريان توسط ساپورتر گذاشته شد شما ميتوانيد در پايان يك سال پول ندهيد و همه جا اعلان كنيد كه فلاني سرويس دهيش بد بود
مگر از ما vps بگيريد يعني مشتري ما هستيد ديگر ما نميبينيم كه تبليغي بوده يا واقعي بلكه همه مشتري واقعي ما هستند
nswir
December 28th, 2009, 17:49
پايان يك سال پول ندهيد
دوست عزیز تبلیغ هم حدی دارد.
ولی این حرفهای شما اصلا حرفه ای نیست وبوی....
jgvr
December 28th, 2009, 18:02
نقل قول:
پايان يك سال پول ندهيد
دوست عزیز تبلیغ هم حدی دارد.
ولی این حرفهای شما اصلا حرفه ای نیست وبوی....
فکر کنم منظورشون همون 9 ماه بود!
ینی تا اواسط دی همه میتونن درخواست بدن؟ (شد مثل قرعه کشی بانک ها که گیر هیشکی نمیادها!)
عزیز به کارتون ادامه بدید. اگر واقعا عمل کنید بهترین روش تبلیغ رو انتخاب کردید.
موفق باشید
آقا ناصر
December 28th, 2009, 18:20
سلام بر تو اي بزرگوار دانا
جون هر كسي كه دوست داري اعم از زن و مرد و پير و جوان ، به آباو اجدادو نياكانت سوگند كه يك vps به من بده
بده در راه خدا ، اي اميد شبهاي تيره من كه جانم فدايت باد ، اي به قربان كمان ابروانت اگر ميشه بدون قرعه كشي به ما بده ، بابا اينها كه ثبت نما كردن vps كه هيچي سرور اختصاصي دارند
اما من فقير در برابر اقيانوس رحمتت ، اي نور چشم من
:77::77::77::77::77::77::77::77::77::77::77::77::7 7::77::77::77::77::77::77::77::77::77:
اي به فداي آن پشتيبانيت اصلا غلط ميكند هر كس عليه تو صحبت ميكنند آنها مشتي گوز در برابر عظمت تو نيستند نسبت تو با آنها مثل ابر رايانه به ماشين حساب بدون باتري است
فقط جون من بده در راه خدا ، ثواب داره ، شب سه شنبه اموات منتظرند
به جان دشمنانت بقاي روح من در انتظار خيرات توست پس بده
اي ول ميدي ؟ o:-)بابا دمت گرم چقدر باحالي . فكر نميكردم راضي بشي . خيلي باحالي يك تار مويت از صد تاي كارو و امثال آن با ارزشمند تر است پس منتظر كرامتت هستم اي حكيم و دانا و عزيز و گرامي و عظيم و كريم و ....................
انشاالله كه به همين زوري xlhost و planet زير مجموعه تو خواهند شد . به اميد آن روز آمين آمين آمين آمين آمين
behnam7436
December 28th, 2009, 18:27
بابا به اين بنده خدا بده ، داره خودشو ميكشه فكر كنم آفر را ديده خل شده
ولي اي ول كلي خنديدم :)) اين صفحه را save ميكنم هر وقت دلم گرفت به آن نگاه كنم و بخندم=))
delta
December 28th, 2009, 18:37
من که میگم این تاپیک از دست رفته و شده محل کسب و کار..موضوع چی بود چی شد!!:109:
Sajad
December 28th, 2009, 18:55
میتونید یکی به من بدید از روش فیلم آموزشی میخوام تهیه کنم !؟
در مورد openvz & vp-n یه توضیحی میدید؟ نشنیده بودم این دو تا با هم سازگار باشن. البته میشه یه کاراییش کرد ولی خوب جواب نمیده. شما میتونی اساسی راه اندازی کنی؟
در مورد شرکت هم یکم توضیح میدید ؟ الان شرکتی یا بعدا میخوای شرکت بزنی ؟
Rapid
December 28th, 2009, 19:02
جون هر كسي كه دوست داري اعم از زن و مرد و پير و جوان ، به آباو اجدادو نياكانت سوگند كه يك vps به من بده
بده در راه خدا ، اي اميد شبهاي تيره من كه جانم فدايت باد ، اي به قربان كمان ابروانت اگر ميشه بدون قرعه كشي به ما بده ، بابا اينها كه ثبت نما كردن vps كه هيچي سرور اختصاصي دارند
:77::77::77::77::77::77::77::77::77::77::77::77::7 7::77::77::77::77::77::77::77::77::77:
اي به فداي آن پشتيبانيت اصلا غلط ميكند هر كس عليه تو صحبت ميكنند آنها مشتي گوز در برابر عظمت تو نيستند نسبت تو با آنها مثل ابر رايانه به ماشين حساب بدون باتري است
اي ول ميدي ؟ o:-)بابا دمت گرم چقدر باحالي . فكر نميكردم راضي بشي . خيلي باحالي يك تار مويت از صد تاي كارو و امثال آن با ارزشمند تر است پس منتظر كرامتت هستم اي حكيم و دانا و عزيز و گرامي و عظيم و كريم و ....................
انشاالله كه به همين زوري xlhost و planet زير مجموعه تو خواهند شد . به اميد آن روز آمين آمين آمين آمين آمين
اينجا عجب فروم باحاليه :)):)) =))
مجید
December 28th, 2009, 19:07
آقا اگه چنین کاری را انجام میدی به من هم یه دونه بده من خودم چند تا سایت رو هاستینگ های مختلف دارم اگه پشتیبانی و سرعت vps و هاستاتون خوب باشه بعد از پایان قراردام با اون هاستینگ ها اون ها را هم به سرور شما منتقل میکنم
VpsLand
December 28th, 2009, 19:08
سلام.
بله . به گفته ای انجمن تخصصی هستش
راستش اگر گونی گونی میشه از جایی نمایندگی سرور مجازی گرفت به مام بگید خب .
یا اینکه پدر شما مدیر برج پنتاوس هستش . :)
alibaba
December 28th, 2009, 19:22
پست 1 ويرايش شد حتما بخوانيد : http://www.webhostingtalk.ir/f15/vps-%D9%88%D8%A7%D8%B1%D8%B2-%D8%B1%D8%A7%D9%8A%DA%AF%D8%A7%D9%86-%D8%A8%D8%B1%D8%A7%D9%8A-9-%D9%85%D8%A7%D9%87-6157/#post58715
jgvr
December 28th, 2009, 19:25
این چه وضعشه دیگه؟:105:
این بنده خدا جو گیر شده... یکی اینو جمعش کنه (مدیران لطف کنن اون چندتا لغت آبدار رو حذف کنن اینجا یه مکان عمومیه زشته)
:)):)):))
saman6709
December 28th, 2009, 19:38
خيلي با حال بود =))=))=))
خيلي حال كردم من جاي آقاي حسيني بودم دو تا vps توپ همين جوري به آن ميدادم :)):)):))
از مديران ميخواهم دست به اين پست نزنند باور كنيد كل مزه اين تالار به همين يك پسته ..:d:d
---------- Post added at 07:38 PM ---------- Previous post was at 07:32 PM ----------
نكات پست 1 كلا چكيده مطالب است عالي بود
اما نظر من به آقاي حسيني اين است به دوستاني كه سرور دارند vps ندهد معنايي ندارد اگر كسي آب داشته باشه ميده به كسي كه تشنه است يا كسي كه پاي چشمه است ؟؟؟؟؟:76:
حداقل يك نظر سنجي راه بياندازيد
agarb98
December 28th, 2009, 19:40
عزیزم من هم هاستینگ هستم و بد نیست وضعم من هم می خوام اما دایرکت ادمین هم مجانی هست
در ضمن ما می تونیم در زمینه های دیگه هم با هم دیگه همکاری کنیم
در زمینه های
اسمس
ایمیل
سرویس ایمیل
سرورهای امریکایی
و در زمینه های متفاوت
در ضمن من می خوام با شمنا همکاری گسترده ای داشته باشم
اگه به من هم وی پی اس دادید.
متشکر می شوم
با تشکر امیر
agrabhost@gmail.com
در ضمن من به جای 3 ماه پول مال 6 ماه میدم ماه بهت می دم تا مشکلی بعدن وجود نداشته باشه.
lمن حتما می خ.ام
با تشکر
ئارز نباشه هم اشکالی نداره
alibaba
December 28th, 2009, 19:46
عزیزم من هم هاستینگ هستم و بد نیست وضعم من هم می خوام اما دایرکت ادمین هم مجانی هست
در ضمن ما می تونیم در زمینه های دیگه هم با هم دیگه همکاری کنیم
در زمینه های
اسمس
ایمیل
سرویس ایمیل
سرورهای امریکایی
و در زمینه های متفاوت
در ضمن من می خوام با شمنا همکاری گسترده ای داشته باشم
اگه به من هم وی پی اس دادید.
متشکر می شوم
با تشکر امیر
agrabhost@gmail.com
در خدمتتون هستم خوشحال ميشوم با شما همكاري داشته باشم انشاالله سايت عممومي شد با من در تماس باشيد
---------- Post added at 07:46 PM ---------- Previous post was at 07:43 PM ----------
اين را يادم رفت جزء امكانات بياورم
امكان ارسال ايميل گروهي بدون spam شدن (امكان و نرم افزار و دستورالعمل آن توسط شركت داده خواهد شد)
Sajad
December 28th, 2009, 19:48
host6327#gmail#com
Sajad
hostironi
December 28th, 2009, 19:50
سر كاريه؟ :-o :-o :-o :-o
يا سركاريه و چيزي در كار نيست يا اگه سركاري نيست بعد 9 ماه اين جناب ورشكست مي شه.
اين آقا گفته خوب من سال اول ضرر مي دم و پول سرور ها رو نمي گيرم ولي مشتري جذب مي شه
در انتهاي سال چند تا سرور با كلي مشتري دارم و از سال بعد جبران مي كنم. غافل از اينكه اكثر مشتري ها تا رايگان ميده استفاده مي كنن بعد كه موقع پول دادن شد غيب مي شن.
اون وقت كه ايشون مي مونه و چند تا سرور خالي و كلي پول بر باد رفته
Dr.SalaR
December 28th, 2009, 19:53
آقا تاپیک رو ببندید دست داره زیاد میشه :دی
قرعه کشی واسه همینا باشه :دی
alibaba
December 28th, 2009, 19:58
سر كاريه؟ :-o :-o :-o :-o
يا سركاريه و چيزي در كار نيست يا اگه سركاري نيست بعد 9 ماه اين جناب ورشكست مي شه.
اين آقا گفته خوب من سال اول ضرر مي دم و پول سرور ها رو نمي گيرم ولي مشتري جذب مي شه
در انتهاي سال چند تا سرور با كلي مشتري دارم و از سال بعد جبران مي كنم. غافل از اينكه اكثر مشتري ها تا رايگان ميده استفاده مي كنن بعد كه موقع پول دادن شد غيب مي شن.
اون وقت كه ايشون مي مونه و چند تا سرور خالي و كلي پول بر باد رفته
عزيزم فكر ميكنيد اگر خدمات و پشتيباني خوب باشه آيا باز هم مشتري ما را رها ميكند ؟
من كه اينطور فكر نميكنم براي همين حتما اين كار را انجام ميدهم .
نكته : دوستاني كه تبليغ اين تاپيك را در فرومهاي ديگر با عنوان vps رايگان انجام دهند در اولويت هستند
البته فكر كنم اين قسمت به نفع صاحب اين فروم بشه !!!!!:">
VpsLand
December 28th, 2009, 20:06
سلام !
من به شما شرط میبندم ایشون یک آدم بسیار نوکار هستند و گمانا با چند تا از دوستاشون نشسته اند و فکر این را کرده اند که بیشتر پاسخ بگیرند و رکورد بزنند !
:))
دوست من. شما باید الان سرور هاتون رو تهیه کرده باشید ! میشه ip هر کدام از سرور هاتون رو بدید !
یا اینکه اگر چاه نفتی واسه خوانواده شما هست بگید ..
دوستان عزیز توجه داشته باشید که هیچ کسی جواب سوال هایش را نگرفته و با حرف های بچه هبتدایی ها حرف از ساپورت میزنند !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ترو خدا تخصص رو با کاربر های آماتور تلفیق نکنید ! این بچه فردا باید بره مشق داره !!
MagicVps.Com
December 28th, 2009, 20:12
اگر هنوز جا مونده یکی هم من لازم دارم ممنون میشم اسم من هم توی لیست بزارید
alibaba
December 28th, 2009, 20:13
سلام !
من به شما شرط میبندم ایشون یک آدم بسیار نوکار هستند و گمانا با چند تا از دوستاشون نشسته اند و فکر این را کرده اند که بیشتر پاسخ بگیرند و رکورد بزنند !
دوست من. شما باید الان سرور هاتون رو تهیه کرده باشید ! میشه ip هر کدام از سرور هاتون رو بدید !
دوستان عزیز توجه داشته باشید که هیچ کسی جواب سوال هایش را نگرفته و با حرف های بچه هبتدایی ها حرف از ساپورت میزنند !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ترو خدا تخصص رو با کاربر های آماتور تلفیق نکنید ! این بچه فردا باید بره مشق داره !!
انشاالله چندي صبر بايد
يكي از اشتباهات افراد زود قضاوت كردن است
عزيزم اگر كاري از دست من برمي آيد در خدمتم فقط خواهش ميكنم بيجهت به دوستان تهمت نبنديد
اصلا مگر مرا ميشناسيد كه اينگونه قضاوت ميكنيد
saman6709
December 28th, 2009, 20:24
سلام !
بابا چرا اينقدر به اين بنده خدا گير ميدهيد ؟؟؟ به جاي اين كارها يا سفارش بدهبد و يا آفرهاي خودتان را تبليغ كنيد
jumong4
December 28th, 2009, 20:26
سلام
من می خوام.اگه 9 ماه رایگان استفاده کردیم و 3 ماه اخر دستمون تنگ بود نتونستیم بدیم چی؟
ایمیل من:saeed2009h@yahoo.com
jgvr
December 28th, 2009, 20:26
دوست عزیز ایشون آدرس شرکت داده شما میگی بره مشقش رو بنویسه؟
ایشون پولی نمیگیره بنابراین سنگ مفت گنجیشک مفت. اگه به همه تعهداتشون عمل کنن من شخصا مشتریشون میشم برای چندین vps و سرور اختصاصی. و اگر هم عمل نکردن که چیزی از ما کم نمیشه.
اینم یه روش تبلیغ هست. به جای اینکه مثل... همه جا بنر و تبلیغ بده این کار رو میکنه و با همون هزینه بهتر بهره برداری میکنه...
اینقدر تخریب نکنید. من هم آدم تازه کاری نیستم تو مساله هاستینگ بنابراین فکر نکنین جو گرفتتم و برای رسیدن به این وی پی اس از ایشون دفاع میکنم.
شما یادتون نیست همین دوستمون که هاست رایگان میداد؟ چقدر تخریبش کردید؟ حتما یادتون هست. من الان 1 یا 2 ماهه از سرویسشون استفاده کردم و هیچ مشکلی نداشت.
اینجا تخریب عادیه....
jumong4
December 28th, 2009, 20:28
سلام
منم می خوام
saeed2009h@yahoo.com
amin885
December 28th, 2009, 20:32
amin889@gmail.com
اگر 9 ماه رایگانه و 3 ماه آخر پولی میخام مطمئن باشید اگر سرور مشکلی نداشته باشه 3 ماه آخر را یکجا پرداخت میکنم.
منم می خوام !
ولی می دونم کسی از این کار ها نمی کنه !:66:
پ.خ بده !:65:
jgvr
December 28th, 2009, 20:41
فقط یه مساله عزیز...
اگه من بخوام این وی پی اس رو ( اگه بهم رسید ) ارتقا بدم چی؟ مثلا هارد یا رم رو بخوام ارتقا بدم...
و یه مساله دیگه : شما گفتید هرکی براتون تو انجمن های دیگه پست بده در اولویته... این عجیب نیست؟ وقتی قرار بر قرعه کشی هست اولویت چجوری ممکنه؟
این وی پی اس ها منیج شده نیست درسته؟
Kambiz
December 28th, 2009, 20:44
اکنون ساعت 08:42 PM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد.
کاربران در حال دیدن موضوع: 75 نفر (28 عضو و 47 مهمان)
oh my God
:-o:-o:-o:-o:-o:-o
alibaba
December 28th, 2009, 20:48
فقط یه مساله عزیز...
اگه من بخوام این وی پی اس رو ( اگه بهم رسید ) ارتقا بدم چی؟ مثلا هارد یا رم رو بخوام ارتقا بدم...
و یه مساله دیگه : شما گفتید هرکی براتون تو انجمن های دیگه پست بده در اولویته... این عجیب نیست؟ وقتی قرار بر قرعه کشی هست اولویت چجوری ممکنه؟
این وی پی اس ها منیج شده نیست درسته؟
عزيزم قيمت اين آفر شما در واقع 18000 تومان است (البته با تخفيفش) حالا ما در سايت آفرهاي ديگر را ميزنيم و اگر شما طالب سرويس ديگري بوديد آنگاه اختلاف سرويستان با آن سرويس را پرداخت ميكنيد
پرداخت هم به صورت آنلاين است
براي كساني كه تبليغ كنند امتياز ويژه اي در نظر ميگيرم شايد اگر انتخاب نشوند همين جوري و اضافه بر سرويسها به آنها سرويس vps دهم
با هم سوالي بود در خدمتم
ممنون ولی پاسخ سوال آخر رو ندادی شما...
این وی پی اس ها منیج شده نیستند. درسته؟
---------- Post added at 08:59 PM ---------- Previous post was at 08:58 PM ----------
TolooSoft
December 28th, 2009, 21:01
سلام
ما هم هستیم
هرچند فکر نکنم تاپیکی که در عرض 1 روز 15 صفحه پیدا کرده
چند روز دیگه تعدادش چندید برابر الان میشه شانسی برای ما بمونه!
"علیرضا"
sshiran
December 28th, 2009, 21:07
منم میخوام :d
------------
=P~ 26 نفر الان دارن این تاپیک رو نگاه میکنن فکر کنم تا اخر شب بترکه
آقا ناصر
December 28th, 2009, 21:07
سلام بر عزيز عزيزان ، دلبر دلبران و فاتح قله هاي موفقيت o:-)
من از امروز اردت عجيبي بر تو اي كاهن كاهنات پيدا كردم دلم ميخواهد بيايم مشهد و روي تو را ببوسم سرزنشم مكن كه بين عاشق و معشوق رازيست كه ديگران نفهمند
امروز كه به من vps دادي دلم را بردي و من از تو سپاس دارم از امشب ذكر مستانه ام شركت نسيم است
راستي چه زيباست نسيم .
واي كه اگر تو را از نزديك ببينم دلم ميخواهد تو را در آغوش بگيرم و از لبانت ....... ::-*:-*:-*:-*
بگو ببينم وعده وصال من و شما كي است ؟:x:x:x:x
نكند كاري كه ليلي با مجنون انجام داد تو با من انجام بدي . زيرا من مجنون نيستم من ناصرم و از درد فراغ تو قالب تهي ميكنم =((=((=((
منتظرت هستم ..... در كنار دريا با نگاهي به افق دريا B-)B-)B-)
jgvr
December 28th, 2009, 21:08
عزیز پ.خ تون رو چک کنید و پاسخ پیام خصوصیم رو بدید.
ممنون
MiRr0r
December 28th, 2009, 21:08
درود
دوست عزیز من میخوام خیلی هم برام واجبه
من 9 ماه رایگان نمی خوام به من 7 ماه رایگان بدهید 5 ماه دیگر را پرداخت میکنم
سلام جناب alibaba
آقا من هم برای تست می خوام
10 روز هم تست بدی ok باشه ازت میگیرم
آگه diticated server هم داری بهم بگو که الان نیاز دارم
قیمتشم بگو
ممنون
siavashplus@yahoo.com
alibaba
December 28th, 2009, 21:21
منم میخوام :d
------------
=P~ 26 نفر الان دارن این تاپیک رو نگاه میکنن فکر کنم تا اخر شب بترکه
ايميلتون ؟
---------- Post added at 08:59 PM ---------- Previous post was at 08:58 PM ----------
تمام vps در اختيار شماست اگر شما موردي را بخواهيد روي سرويس نصب يا اجرا كنيد در صورت كمك در خدمتم
در مورد پيام خصوصي هم ممنون اما در آپتايم بودن من تحقيق كردم و سرويسم جزء بهترينهاست
من از امروز اردت عجيبي بر تو اي كاهن كاهنات پيدا كردم دلم ميخواهد بيايم مشهد و روي تو را ببوسم سرزنشم مكن كه بين عاشق و معشوق رازيست كه ديگران نفهمند
امروز كه به من vps دادي دلم را بردي و من از تو سپاس دارم از امشب ذكر مستانه ام شركت نسيم است
راستي چه زيباست نسيم .
واي كه اگر تو را از نزديك ببينم دلم ميخواهد تو را در آغوش بگيرم و از لبانت ....... ::-*:-*:-*:-*
نكند كاري كه ليلي با مجنون انجام داد تو با من انجام بدي . زيرا من مجنون نيستم من ناصرم و از درد فراغ تو قالب تهي ميكنم =((=((=((
منتظرت هستم ..... در كنار دريا با نگاهي به افق دريا B-)B-)B-)
من به كسي vps ندادم كه ..... :106:
لطفا شما هم مثل بقيه دوستان صبر كنيد و به اعصابتان مسلط باشيد
سلام جناب alibaba
آقا من هم برای تست می خوام
10 روز هم تست بدی ok باشه ازت میگیرم
آگه diticated server هم داری بهم بگو که الان نیاز دارم
قیمتشم بگو
ممنون
siavashplus@yahoo.com
در مورد diticated server بايد سرويستون را انتخاب كنيد و با هم مشورت كنيم
WHM
December 28th, 2009, 21:22
3 ماهه هم به خودش خیلی هست !
ما هم زنبیل می گذاریم ! اگر 3 تا 9 ماه هر چی خواستی به ما بده !
قبولت داریم ! اگر ویندوز هم باشه که عالی تر
saman6709
December 28th, 2009, 21:26
راستي چه زيباست نسيم .
منتظرت هستم ..... در كنار دريا با نگاهي به افق دريا b-)b-)b-)
:)):)):)):)):)):)):)):)):))
بابا اين يارو دربست ديوانه شده
جون من مهندس زودتر بهش سرويس بده مارا كشت از بس خنديديم
خيلي باهاله
=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))
گويا داره كار به جاهاي باريك ميكشه
---------- Post added at 09:26 PM ---------- Previous post was at 09:24 PM ----------
در ضمن ماهم كلي تبليغ كرديم كافيه در اينترنت يك سرچي بزني
sshiran
December 28th, 2009, 21:26
تو امضا همه چیز هست دیگه :d
saman6709
December 28th, 2009, 21:30
يا ابالفضل
:کاربران در حال دیدن موضوع: 97 نفر (29 عضو و 68 مهمان)
6107 بار هم بازديد شده در حالي كه اين تاپيك حدود 5 ساعته زده شده
alirezaftm
December 28th, 2009, 21:30
آقا منم میخوام ولی فکر نکنم نوبتم بشه =((
alirezaftm@gmail.com
meysamsh
December 28th, 2009, 21:31
اگه راسته اینا
من 9 ماه نمیخوام 3 یا 1 ماه میگیرم خوب باشه میگیرم با پول
منم هستم شدیداً اگر خوب بود براتون مشتری زیاد میارم برای سرور و وی پی اس حتی سایتی که رو وی پی اس بالا میارم تبلیغ شما رو به صورت بنر هم میزارم عوض این 9 ماه رایگان سه ماه هم به جای 18 هزار 20 تومان میدم
وارز می خوام
ایمیل : tmfarrr@googlemail.com
behzad_20052006
December 28th, 2009, 21:59
L-) منم میخوام
البته اگه با این همه تقاضا به منم برسه
behnam7436
December 28th, 2009, 22:26
راستي چه زيباست نسيم .
منتظرت هستم ..... در كنار دريا با نگاهي به افق دريا b-)b-)b-)
يكي جلوي اين يارو رو بگيره جدي جدي گويا خل شده
ولي خيلي خنده دار بود
بابا منم تبليغات كردم ما را هم حساب كن
kralpc
December 28th, 2009, 22:29
سلام
منم می خوام از نوع وارزش
البته اگه نوبت به ما هم برسه!
kralpc.com@gmail.com
behnam7436
کاربران در حال دیدن موضوع: 112 نفر (28 عضو و 84 مهمان)
من فكر كنم ركورد باشه
فكر كنم اين تاپيكه تا حالا 50 تا كاربر را جذب فروم كرده
خوش به حال مديران سايت
به من هم بديد
Kambiz
کاربران در حال دیدن موضوع: 113 نفر (29 عضو و 84 مهمان)
همینجوری پیش بره امشب بین 10 سایت برتر الکسا هستیم :115:
TukaNet
December 28th, 2009, 22:40
منم نمی خوام :d
بابا با این وضعیت که دیگه سرور می پوکه ، این ملت ایران میگن مفت باشه کوفت باشه ....
alibaba
December 28th, 2009, 22:48
با عرض سلام مجدد و تشكر از دوستان به خاطر محبتشان
براي نويت رسيدن زياد نگران نباشيد من يك ساعتي هست با چند نفر از همكاران عزيز گفت و گو ميكردنم كه اگر بشه با همكاري آنها سيستمهاي بيشتري را در اختيار دوستان قرار بديم البته از 6 نفر فقط 2 نفر حاضر شدند با من همكاري كنند كه آنها هم چون مرا از قبل ميشناختند حاضر به همكاري شدند كه البته سرور هايي كه دوستان ميدهند در آمريكا است و از وارز پشتيباني نميكند براي همين اگر دوستان محبت كنند تعيين كنند كه وارز ميخواهند يا نه .
براي دوستاني كه خود سرور دارند بايد محدوديت قائل بشوم كه به دوستان ديگر هم برسد طبق پيش بيني من تا 15 چيزي حدود 200 نفر متقاضي خواهند بود كه سعي من بر اين است كه 50 تا 80 نفر آنها را جذب كنم دوستاني كه در تبليغات شركت ميكنند در اولويت هستند و احتمالا بدون قرعه به آنها از سرور خودم آفر ميدهم اگر 10 تبليغ در سايتها و فرومها انجام داده ايد لينك آنها را در پستها قرار بدهيد و يا پيام خصوصي بفرستيد
راستش من فكر نميكردم اين قدر تقاضا بالا بره برخي از دستان هم گفتند كه 1 ماه آزمايشي ميخواهند و بعد مشتري ميشوند براي آنها حتما سرويسي قرار خواهم داد .
باز هم از همه دوستان تشكر ميكنم و سعي ميكنم با دوستان و همكاران بيشتري در تماس باشم و بتوانم از خجالت تمامي دوستان بدر آيم
saman6709
December 28th, 2009, 22:55
با عرض سلام مجدد و تشكر از دوستان به خاطر محبتشان
براي نويت رسيدن زياد نگران نباشيد من يك ساعتي هست با چند نفر از همكاران عزيز گفت و گو ميكردنم كه اگر بشه با همكاري آنها سيستمهاي بيشتري را در اختيار دوستان قرار بديم البته از 6 نفر فقط 2 نفر حاضر شدند با من همكاري كنند كه آنها هم چون مرا از قبل ميشناختند حاضر به همكاري شدند كه البته سرور هايي كه دوستان ميدهند در آمريكا است و از وارز پشتيباني نميكند براي همين اگر دوستان محبت كنند تعيين كنند كه وارز ميخواهند يا نه .
براي دوستاني كه خود سرور دارند بايد محدوديت قائل بشوم كه به دوستان ديگر هم برسد طبق پيش بيني من تا 15 چيزي حدود 200 نفر متقاضي خواهند بود كه سعي من بر اين است كه 50 تا 80 نفر آنها را جذب كنم دوستاني كه در تبليغات شركت ميكنند در اولويت هستند و احتمالا بدون قرعه به آنها از سرور خودم آفر ميدهم اگر 10 تبليغ در سايتها و فرومها انجام داده ايد لينك آنها را در پستها قرار بدهيد و يا پيام خصوصي بفرستيد
راستش من فكر نميكردم اين قدر تقاضا بالا بره برخي از دستان هم گفتند كه 1 ماه آزمايشي ميخواهند و بعد مشتري ميشوند براي آنها حتما سرويسي قرار خواهم داد .
باز هم از همه دوستان تشكر ميكنم و سعي ميكنم با دوستان و همكاران بيشتري در تماس باشم و بتوانم از خجالت تمامي دوستان بدر آيم
مهندس كجاي كاري همين الانش 100 نفر بيشتر خواستارند:76:
يعنب الان من 10 جا تبليغ كردم vps دار شدم
اي ول تا حالا كجا بودي اي شركت نسيم:69::69:
delta
December 28th, 2009, 22:56
توجه: دومین نفر این تاپیک بوده ام که درخواست دادم:69:
alibaba
December 28th, 2009, 22:56
مهندس كجاي كاري همين الانش 100 نفر بيشتر خواستارند:76:
يعنب الان من 10 جا تبليغ كردم vps دار شدم
اي ول تا حالا كجا بودي اي شركت نسيم:69::69:
لينكها را بفرست در خدمتم
مباركه :79:
Lexus
December 28th, 2009, 22:58
اگر شما یک ماه بدون مشگل و با سرعت توپ ارائه دادید از ماه بعد مبلغ رو اول میدم.
saeidj
December 28th, 2009, 23:00
یعنی به ما هم میرسه؟:d
به منم بدید
البته اگه قرعه کشی ما شانس نداریم!
پ ن: یکی طناب دار مجانی بده دست من و بچه های WHT :))
afrateam
December 28th, 2009, 23:15
سلام
من وارز میخوام
البته فقط به ویژگی ارسال ایمیل با تعداد بالا از وی پی اس وارز احتیاج دارم وگرنه کارمو معمولی هم راه میندازه
یک یا دو ماه نیاز دارم و بعد اون یا مشتری دائمی و یا بیخیال..
تو صفحه اول همین تاپیک هم زنبیل گذاشتم
ایمیل هم afrateam @ yahoo . com
متشکر
WHM
December 28th, 2009, 23:38
دلتون خوشه هااااااااااا !
بابا این بنده خدا یک حرفی زده چگونه می خواهد 100 تا سرویس رایگان 9 ماهه به شما بده !
100 تا وی پی اس دست کم 5 تا سرور توپ می خواهد که بخواهی هزینه 9 ماهش را حساب کنید از 2 میلیون می گذره !
الله اعلم !
alibaba
December 28th, 2009, 23:40
دلتون خوشه هااااااااااا !
بابا این بنده خدا یک حرفی زده چگونه می خواهد 100 تا سرویس رایگان 9 ماهه به شما بده !
100 تا وی پی اس دست کم 5 تا سرور توپ می خواهد که بخواهی هزینه 9 ماهش را حساب کنید از 2 میلیون می گذره !
الله اعلم !
به لطف خدا داره درست ميشه
Mohsen
December 28th, 2009, 23:43
مثل اینکه من خیلی دیر رسیدم!
با این وجود اعلام آمادگی میکنم!!!!
این وی پی اس رو برای مصارف آموزشی میخوام و وارز بودن یا نبودنش و همچنین آپ تایم و کیفیت و ... اهمیت چندانی نداره!
به طور خلاصه! وی پی اس باشه، هر چی میخواد باشه!!!
email : mohsennowruzi [at] gmail [dot] com
Kambiz
December 28th, 2009, 23:48
کاربران در حال دیدن موضوع: 145 نفر (34 عضو و 111 مهمان)
:105:
مهندس منو از قلم نندازی ها منم وی پی اس می خواما ، برای مصارف اموزشی ، زیاد به سرور فشار نمیارم
email: host3erver@gmail.com
delta
December 29th, 2009, 00:01
:105:
مهندس منو از قلم نندازی ها منم وی پی اس می خواما ، برای مصارف اموزشی ، زیاد به سرور فشار نمیارم
email: host3erver@gmail.com
کامبیز آمدی؟ بدو قابلمه بیار.بزارش تو صف. من نفر دومم.
آقا این کامبیز قبل شما آمده بود رفت کار داشت آمد وگرنه پشت من تو صف بود به جان یارو راست میگم.:111:
آش نظری:
کاربران در حال دیدن موضوع: 150 نفر (35 عضو و 115 مهمان)
---------- Post added 09-12-29 at 12:01 AM ---------- Previous post was 09-12-28 at 11:55 PM ----------
گوگل تقدیم میکند:
9 ی ی ی - Google (http://www.google.com/search?hl=fa&q=9+%D9%85%D8%A7%D9%87+%D9%88%DB%8C+%D9%BE%DB%8C+% D8%A7%D8%B3+%D8%B1%D8%A7%DB%8C%DA%AF%D8%A7%D9%86&btnG=%D8%A8%D9%8A%D8%A7%D8%A8&lr=)
لینک شد رفت پی کارش آنم صفحه اول!
به زودی الکسای گوگل توسط wht به زانو در خواهد آمد.. افتخاری دیگر برای ایرانیان در صف !
eh3an
December 29th, 2009, 00:05
مشخصات vps :
رم تضمين شده : 512 گيگ
پورت : 1000Mbps , 1Gb/sec
دسترسي به Root : نا محدود
تعداد IP : 3
Firewall / VPN : ساپورت ميشه
Virtualization : OpenVZ
Monitoring : 7*24
: Operating Systems بستگي داره Centos, Debian, Fedora, Ubuntu
20$ : Google AdWords Credit
سرور در آلمان است
سلام خوبی ؟ در بسته ای که معرفی کردید یک حالت ابهام وجود داره !
الته من نمیخوام تو سر مال بزنم یا بگم خدمات بدی دارید ! و اینکه اصلاً خودم هم نیاز ندارم و ما Dedicated خصوصی خودمون رو داریم اما شما نوشتید ؟ { رم تضمين شده : 512 گيگ } و اینکه ! چه تضمینی وجود داره اطلاعات جایی درج نشه ! تجربه نشون داده البته تجربه ی شخصی که هاست های وارز امنیت بالایی ندارند Configure سرور را بر چه اساسی انجام میدید ؟
اگر کسی گرفت من پیشنهاد میکنم اصلاً Cpanel نگیرید چونکه چند تا باگ اساسی داره !
تجربه دیگه ای که واسه سایت پی سی ول هم به وجود اومده اینه که خیلیا اسپانسر شدن و به ما وی پی اس دادن اما بعد از یه مدت که سایت ها و سایت ما ترکوند اومدن گفتن سرور ما نمیکشه باید پول بدید ! مثل DreamData.net . که تو همین سایت هم تبلیغ کرده !
چه تضمینی داره اطلاعات Share نشه و یا کسی Access نداشته باشه ؟ چه تضمینی مبنی بر اینکه اسکریپت خاصی فروخته نشه ؟
البته این بهترین راه هست که سایت های قول رو طرف خودتون بکشید تا اعتبار کسب کنید مثل ما در سایت mizbaniran.com داریم پشتیبانی میکنیم و سایت های قول رو میاریم طرف خودمون تا اعتبار بره بالا و امنیت هم بردیم بالا .
البته یک سری مسائل دیگه هم هست و سوالات متداول
امیدوارم از من ناراحت نشده باشید ! خدمات شما ارزنده هست ! و با حرفای من کم ارزش نشده . اما کمی مشکوک و فاقد اطمینان هست !
مخصوصاً 500 گیگ رم تضمینی
saman6709
December 29th, 2009, 00:07
کاربران در حال دیدن موضوع: 151 نفر (35 عضو و 116 مهمان)
بابا 12 نصف شبه بريد بخوابيد ديگه
بقيه آش فردا صبح
آييييييييي چه حالي ميده سركاري باشه خدا ميدونه چند روز فقط بخنديم
البته ما كه قول vps را از مهندس گرفتيم
delta
December 29th, 2009, 00:10
الته من نمیخوام تو سر مال بزنم یا بگم خدمات بدی دارید ! و اینکه اصلاً خودم هم نیاز ندارم و ما dedicated خصوصی خودمون رو داریم اما شما نوشتید ؟ { رم تضمين شده : 512 گيگ }
اگر کسی گرفت من پیشنهاد میکنم اصلاً cpanel نگیرید چونکه چند تا باگ اساسی داره !
البته این بهترین راه هست که سایت های قول رو طرف خودتون بکشید تا اعتبار کسب کنید مثل ما در سایت mizbaniran.com داریم پشتیبانی میکنیم و سایت های قول رو میاریم طرف خودمون تا اعتبار بره بالا و امنیت هم بردیم بالا .
قول همان غول است در بسته بندی جدید!
میشه دوتا از سایتهای غولتون رو شما معرفی کنید؟
در ضمن 500 گیگ رم!مال شما داره همچین چیزی رو؟ فکر کنم رو سرور 500 تا سوکت رم یک گیگ بخوره!:114::71:
afrateam
December 29th, 2009, 00:18
بابا اشتباه تایپی بوده
گیگ مجاز از مگ هستش
همین
پ.ن: فکرشو بکنین.. 500 گیگ رم !! :105:
eh3an
December 29th, 2009, 00:26
میخواستم بنویسم فول دستم به ق خورد
من ننوشتم 512 گیگ رم همین دوست عزیزتون نوشته دقت کنید ;)
سایت bbn.ir . mazdaco.com . blogig.ir و چندین سایت دیگه رو سرور ماست !
از اول هم با دعوا نیومدم فقط عرض کردم چه تضمینی داره ! من از این دوستمون تشکر هم کردم !
شما کاسه داغتر از آش شدی ؟
من عمریه دارم تو کد نویسی و امنیت فعالیت میکنم ... !
نمونش پی سی ول !
من ادعایی ندارم اگر پی سی ول را سرور های موجود تو ایران میکشید میاوردم رو سرور خودم نه اینکه Hostgator اسپانسر ما بشه !
من سوال کردم پس بشینید تا خودشون پاسخگو باشه !
من از ایشون پیشاپیش تشکر میکنم !
tmfar
December 29th, 2009, 00:27
کاش کسانی که سرور دارند و تو کار هاستینگ هستند تو اینجا درخواست ندند چون اینطوری درخواست بیشتر میشه و باطل
LoveLife
December 29th, 2009, 00:28
کاربران در حال دیدن موضوع: 158 نفر (36 عضو و 122 مهمان)
jgvr
December 29th, 2009, 00:34
کاربران در حال دیدن موضوع: 162 نفر (37 عضو و 125 مهمان)
فکر نمیکنم گیر کسی بیاد تا پونزهم
delta
December 29th, 2009, 00:37
میخواستم بنویسم فول دستم به ق خورد
من ننوشتم 512 گیگ رم همین دوست عزیزتون نوشته دقت کنید ;)
سایت bbn.ir . mazdaco.com . blogig.ir و چندین سایت دیگه رو سرور ماست !
شما کاسه داغتر از آش شدی ؟
من عمریه دارم تو کد نویسی و امنیت فعالیت میکنم ... !
نمونش پی سی ول !
من ادعایی ندارم اگر پی سی ول را سرور های موجود تو ایران میکشید میاوردم رو سرور خودم نه اینکه Hostgator اسپانسر ما بشه !
من سوال کردم پس بشینید تا خودشون پاسخگو باشه !
!
باز یک کاربر جدید میخواد بحث راه بندازه و درگیر کنه مارو که حوصلشو ندارم!
این سایتهایی که گفتید غول هستند زیادی غولند داداش و حرفه ای بازیداشونم سر به فلکه:
bbn.ir ------- الکسا= 742,859
blogig.ir -------- الکسا = 898,689
mazdaco.com ------ اصلا هیچی روش نیست و صفحه cgi میاد یعنی خالیه!! ترکیدن این سایتهای پربازدیدت :))
در ضمن پسر خوب موقع نوشتن دقت کنید آبرو ریزی نشه.حوصله بحث اماتوری هم ندارم. میخوای تبلیغات کنی برو تاپیک بزن نه اینجا.شاید دو تا سایت زیر 200 هزار گیرت بیاد.
goldstar
December 29th, 2009, 00:37
سلام
بنده با توجه به تبلیغی شدن تاپیک و .... انصراف میدم!
اگر وی پی اسی قرار بود به من بدین به فرد دیگری بدین!
eh3an
December 29th, 2009, 00:48
آخه همه هاستینگ ها به ما وعده داده بودند که تا آخر پشتیبانی میکنند ! تا کار و بارشون سکه شد مارو ول کردند و رفتند و یا از ما درخواست پول برای سرور کردند .
هاست ایران که به ما گفته بود ما اسپانسر میشیم و بعد از یه مدت به ما گفت تمام تبلیغ های موجود در صفحه اول متعلق به ماست و ...
شرکت دیان داده پارس { توجه کنید شرکت } به ما گفت اصلاً سایتتون برای ما مشتری نیاورده سرور ما هم نمیکشه پی سی ول را پشتیبانی کنه از لحاظ سخت افزاری و نیروی انسانی در پشتیبانی و دستور فرمودند آقا پول بدید براتون سرور بگیریم در صورتیکه انقدر سرشون شلوغ شده بود که 2 نفر را استخدام کردن جهت پشتیبانی آنلاین ....
خدا وکیلی تنها شرکت های معتبر که قبولشون دارم که حرفشون حرف هست و اطمینان دارم که اطلاعاتم جایی درج نمیکنه اینا هستند :
1 . گروه سایه { prohosting.ir }
2 . شرکت نگاه روشن {parsdev.ir}
ولی متاسفانه سرورهایی که خریداری میشه توسط Web Host Admins سرور هایی هست که فقط رفع نیاز هست !
نه بهترین سرور موجود !
حالا شما بیا سر من داد بکش یا سوتی بگیر !
---------- Post added at 12:48 AM ---------- Previous post was at 12:40 AM ----------
عزیز من سایت من p30vel.ir هست . حالا برو الکسا چک کن !
حالا بر گوگل چک کن !
بچه خوب مگه اونا سایت من هست که بخوام ....
یه ذره فنی بحث کن . من از لحاظ بازدید نگفتم از لحاظ سیستم و کد نویسی و همچنین ...
اینا بعد از یه مدت ببین چطور میترکونن ! در ضمن سایت شرکت مزدا هم در حال طراحی و کد نویسی توسط شخص بندست !
نه ..... ! به جای کل کل با من برو به اون مغزت فشار بیار !
انشاءالله بهت VPS برسه ! من که نیومدم بگم از من بخر . من که پاچه دوستمون و نگرفتم ... !
من دارم اطلاعاتی میپرسم از ایشون که چه نظریه ای داره ! شاید واسه من هم مفید بود .
حالا برو الکسا چک کن ;)
Rapid
December 29th, 2009, 00:50
اين تايپيك درس عبرتي ميشود براي آيندگان
يكي اين ملتو از برق بكشه
delta
December 29th, 2009, 00:59
[/COLOR]عزیز من سایت من p30vel.ir هست . حالا برو الکسا چک کن !
حالا بر گوگل چک کن !
یه ذره فنی بحث کن . من از لحاظ بازدید نگفتم از لحاظ سیستم و کد نویسی و همچنین ...
اینا بعد از یه مدت ببین چطور میترکونن ! در ضمن سایت شرکت مزدا هم در حال طراحی و کد نویسی توسط شخص بندست !
انشاءالله بهت VPS برسه ! من که نیومدم بگم از من بخر . من که پاچه دوستمون و نگرفتم ... !
من دارم اطلاعاتی میپرسم از ایشون که چه نظریه ای داره ! شاید واسه من هم مفید بود .
حالا برو الکسا چک کن ;)
میدونم عزیز .احسان جان شما همکار حامد صمد بین هستی درسته؟ حامد قبلا مدیر سایت ما بود داداش که رفت تو کار اسکریپت و الانم بعضی وقتها میاد تو سایت..منم نخواستم ازت سوتی بگیرم خودتون همش میخواین بحث راه بندازیدو سوتیتون کمی ضایع بود و منم ادامش ندادم چون شناختمت.پس بیخیال بحث. در ضمن منم عضو 3 تا تیم برنامه نویسی معروف ایرانم که حامد هم یکی از مدیرای انجا بود قبلا! خواستید پ خ هم میکنیم! منتهی اینجا جاش نیست چون فعلان در استراحتیم! بیخیال سوالتان را بپرسید ما میشنویم. زیادی بحث کنم بن میشویم!:d
---------- Post added at 12:59 AM ---------- Previous post was at 12:58 AM ----------
وی پی اس هم نمیخوام. خودم سرور دارم.4 روز زدیم تو سینمون گریه کردیم حالا آمدیم دلمون باز بشه که دارم میبنم دعوا داره میشه..هر چی هست تاپیک خوبی هست که خستگی از تن بدر میکنه :d
arasham
December 29th, 2009, 01:04
به به <):)
احسان پی سی ول ;;) ( نمو :d ) بی خیال بحث شین !
اگه کسی خواست چیزی بده به من هم بده !;;) برای بار دوم !:110:
eh3an
December 29th, 2009, 01:05
حامد نه امید ;)
دیدی شما هم سوتی میدی :d من نوکرتم هستم ! اما نمیدونم چرا سوال میکنم همه به دید بد میگیرن !
مشکل انجمن ها همینه چون به صورت حروف و جمله هست و خواندنی نمیشه طرز بیان و احساسات رو بگی !
من شرمنده ! عزیز شما سرور بنده ای ! شما استاد من و ...
من فعلاً سوالم همین بود نه بیشتر .
ادعایی هم ندارم چون معتقدم کسی که من من میکنه و مدعی هست .......
و اینکه کسایی عاقل هستن که علی رغم اینکه مطمئن هستن گوشه چشمی به تردید هم داشته باشن !
موفق و پایدار باشید
delta
December 29th, 2009, 01:10
حامد نه امید ;)
دیدی شما هم سوتی میدی :d من نوکرتم هستم ! اما نمیدونم چرا سوال میکنم همه به دید بد میگیرن !
مشکل انجمن ها همینه چون به صورت حروف و جمله هست و خواندنی نمیشه طرز بیان و احساسات رو بگی !
من شرمنده ! عزیز شما سرور بنده ای ! شما استاد من و ...
من فعلاً سوالم همین بود نه بیشتر .
ادعایی هم ندارم چون معتقدم کسی که من من میکنه و مدعی هست .......
و اینکه کسایی عاقل هستن که علی رغم اینکه مطمئن هستن گوشه چشمی به تردید هم داشته باشن !
موفق و پایدار باشید
من بیشتر احسان جان..حق داری. منم سوتی دادم..(:| اشتباه از من بود. شرمنده.:-*
LoveLife
December 29th, 2009, 01:17
لطفا قفل بشه تا وقتش !
خوراک اسپم بازی شده !
eh3an
December 29th, 2009, 01:28
نوکرتم . خانوم موشه فدای جفتمون بشه :">:105:;;)
راستی من گوگل یه جستجو زدم تا 5 ماه رایگان هم پیدا کردم :)
---------- Post added at 01:28 AM ---------- Previous post was at 01:28 AM ----------
اگر هر vps به 4 نفر داده بشه !
و تنها 3 ماه آخر از هر کدوم 18 دلار رو بگیره !
4*3=12 . پس میشه هیچ مبلغی از جیب نرفته ! و تنها یک سرمایه گذاری کوتاه مدت شده و با پول شما بازی شده و شهرت ایشون رفته بالا ! و تعداد مشتریان ایشون افزوده شده ! :)
Subhosting
December 29th, 2009, 01:48
کاربران در حال دیدن موضوع: 171 نفر (36 عضو و 135 مهمان)
خوبه همینطوری ادامه بدید.
akbar123sat
December 29th, 2009, 02:03
چقدر اسپم خدا بخیر کند 10 تا مدیر میخواد بیاد این اسپم ها رو پاک کنن
---------- Post added at 01:57 AM ---------- Previous post was at 01:55 AM ----------
والا شرکت های خارجی به شهروند های خودشون تو امریکا و اروپا اینطوری سرویس نمیفروشن اون موقع شما میخواهید به ایرانی ها بفروشید
---------- Post added at 02:03 AM ---------- Previous post was at 01:57 AM ----------
آخه همه هاستینگ ها به ما وعده داده بودند که تا آخر پشتیبانی میکنند ! تا کار و بارشون سکه شد مارو ول کردند و رفتند و یا از ما درخواست پول برای سرور کردند .
هاست ایران که به ما گفته بود ما اسپانسر میشیم و بعد از یه مدت به ما گفت تمام تبلیغ های موجود در صفحه اول متعلق به ماست و ...
شرکت دیان داده پارس { توجه کنید شرکت } به ما گفت اصلاً سایتتون برای ما مشتری نیاورده سرور ما هم نمیکشه پی سی ول را پشتیبانی کنه از لحاظ سخت افزاری و نیروی انسانی در پشتیبانی و دستور فرمودند آقا پول بدید براتون سرور بگیریم در صورتیکه انقدر سرشون شلوغ شده بود که 2 نفر را استخدام کردن جهت پشتیبانی آنلاین ....
خدا وکیلی تنها شرکت های معتبر که قبولشون دارم که حرفشون حرف هست و اطمینان دارم که اطلاعاتم جایی درج نمیکنه اینا هستند :
1 . گروه سایه { prohosting.ir }
2 . شرکت نگاه روشن {parsdev.ir}
ولی متاسفانه سرورهایی که خریداری میشه توسط web host admins سرور هایی هست که فقط رفع نیاز هست !
نه بهترین سرور موجود !
حالا شما بیا سر من داد بکش یا سوتی بگیر ![color="silver"]
---------- post added at 12:48 am ---------- previous post was at 12:40 am ----------
عزیز من سایت من p30vel.ir هست . حالا برو الکسا چک کن !
حالا بر گوگل چک کن !
انشاءالله بهت vps برسه ! من که نیومدم بگم از من بخر . من که پاچه دوستمون و نگرفتم ... !
حالا برو الکسا چک کن ;)
ببخشید اینجا مگه بحث پی س ی و ل هستش که اومدید از خودتون تعریف میکنید
eh3an
December 29th, 2009, 02:15
به نکته ای که بالا گفتم خوب توجه کردید ؟
حالا یکم محاسبات ریاضی انجام بدیم !
اینایی که مینویسم منطق خودمه پس هر کس مخالف هم هست بگه تا من قانع بشم !
1 . سود و زیان ! دوستمون گفتند که اگه راضی نبودید نیاز نیست پول بدید ! خوب اون بالا 3 آیتم هست 3 ماه . 6 ماه . 12 ماه
قیمت ها :
3 ماه = 45000 تومان
6 ماه = 120000 تومان
12 ماه = 216000 تومان
اگر هر vps را بصورت reseller نامحدود کنند یعنی هر 4 نمایندگی به امکانات دسترسی داشته باشند ولی به کاربرانشون نه یعنی چند کاربره کنند به عنوان مثال /home1 , home2/ , ....
و از هر کدام در 3 ماه آخر 18000 تومان بگیرند
چون به 4 نفر میدهند و 3 ماه باید حساب شه میشه 3*4 = 12
پس در میاد 12 ماه ! حالا 12 * 18 = 216
پس پول یک VPS در اومده ! یک VPS با مشخصاتی که ایشون دادند !
توضیحات بیشتر بدم ؟ :)
---------- Post added at 02:15 AM ---------- Previous post was at 02:11 AM ----------
سلام اکبر جان . مثل اینکه شما از قدیم الایام از ما کینه داری ! اونم از نوع شتری !
نه حاجی بحث پی سی ول نیست یک بحث کوچکی بود بین من و یکی از دوستان عزیز !
که رفع ابهام شد . بحثی بود در مورد اینکه این هاست مشکوک میزنه و من استنباطم را بیان کردم و دوستان درست مطلب را نگرفتن ! و بحث به جاهای باریک کشید !
همینجا دارم میگم و همیشه هم گفتم اگر پی سی ول یا پرشین اسکریپتی هست به خاطر ملت هست !
این ملت هستن که گذاشتن ما بزرگ شیم و پا برجا بمونیم ! برای همینم هست دوست نداریم سر بزرگواران کلاه بره توسط خیلیا ! عزیز دل ما اگر کاربرانمون رو نداشتیم هیچوقت جای پیشرفتی پیدا نمیکردیم !
موفق باشید
1eng.ir
December 29th, 2009, 08:14
سجاد بدو بیا 198 تا پستو پاک کن بنویس 198 پست اسپم حذف شد، اینم اضافه کن: Closed Topic
اینجا چه خبره ؟ :))
alibaba
December 29th, 2009, 08:42
چقدر اسپم خدا بخیر کند 10 تا مدیر میخواد بیاد این اسپم ها رو پاک کنن
---------- post added at 01:57 am ---------- previous post was at 01:55 am ----------
والا شرکت های خارجی به شهروند های خودشون تو امریکا و اروپا اینطوری سرویس نمیفروشن اون موقع شما میخواهید به ایرانی ها بفروشید[color="silver"]
---------- post added at 02:03 am ---------- previous post was at 01:57 am ----------
ببخشید اینجا مگه بحث پی س ی و ل هستش که اومدید از خودتون تعریف میکنید
به هر حال بايد يك تفاوتي بين ما و ديگران باشه .
هميشه موفقيت از يك تفاوت شروع ميشود
قول همان غول است در بسته بندی جدید!
میشه دوتا از سایتهای غولتون رو شما معرفی کنید؟
در ضمن 500 گیگ رم!مال شما داره همچین چیزی رو؟ فکر کنم رو سرور 500 تا سوکت رم یک گیگ بخوره!:114::71:
عذرخواهم 512 مگ
البته فكر كنم 20 سال ديگه سروري اجاره كنيم كه 512 گيگ داشته باشه:105:
---------- Post added at 08:42 AM ---------- Previous post was at 08:28 AM ----------
سلام خوبی ؟ در بسته ای که معرفی کردید یک حالت ابهام وجود داره !
الته من نمیخوام تو سر مال بزنم یا بگم خدمات بدی دارید ! و اینکه اصلاً خودم هم نیاز ندارم و ما Dedicated خصوصی خودمون رو داریم اما شما نوشتید ؟ { رم تضمين شده : 512 گيگ } و اینکه ! چه تضمینی وجود داره اطلاعات جایی درج نشه ! تجربه نشون داده البته تجربه ی شخصی که هاست های وارز امنیت بالایی ندارند Configure سرور را بر چه اساسی انجام میدید ؟
اگر کسی گرفت من پیشنهاد میکنم اصلاً Cpanel نگیرید چونکه چند تا باگ اساسی داره !
تجربه دیگه ای که واسه سایت پی سی ول هم به وجود اومده اینه که خیلیا اسپانسر شدن و به ما وی پی اس دادن اما بعد از یه مدت که سایت ها و سایت ما ترکوند اومدن گفتن سرور ما نمیکشه باید پول بدید ! مثل DreamData.net . که تو همین سایت هم تبلیغ کرده !
چه تضمینی داره اطلاعات Share نشه و یا کسی Access نداشته باشه ؟ چه تضمینی مبنی بر اینکه اسکریپت خاصی فروخته نشه ؟
البته یک سری مسائل دیگه هم هست و سوالات متداول
امیدوارم از من ناراحت نشده باشید ! خدمات شما ارزنده هست ! و با حرفای من کم ارزش نشده . اما کمی مشکوک و فاقد اطمینان هست !
---------- Post added at 01:28 AM ---------- Previous post was at 01:28 AM ----------
4*3=12 . پس میشه هیچ مبلغی از جیب نرفته ! و تنها یک سرمایه گذاری کوتاه مدت شده و با پول شما بازی شده و شهرت ایشون رفته بالا ! و تعداد مشتریان ایشون افزوده شده ! :)
به نکته ای که بالا گفتم خوب توجه کردید ؟
حالا یکم محاسبات ریاضی انجام بدیم !
اینایی که مینویسم منطق خودمه پس هر کس مخالف هم هست بگه تا من قانع بشم !
1 . سود و زیان ! دوستمون گفتند که اگه راضی نبودید نیاز نیست پول بدید ! خوب اون بالا 3 آیتم هست 3 ماه . 6 ماه . 12 ماه
قیمت ها :
3 ماه = 45000 تومان
6 ماه = 120000 تومان
12 ماه = 216000 تومان
اگر هر vps را بصورت reseller نامحدود کنند یعنی هر 4 نمایندگی به امکانات دسترسی داشته باشند ولی به کاربرانشون نه یعنی چند کاربره کنند به عنوان مثال /home1 , home2/ , ....
و از هر کدام در 3 ماه آخر 18000 تومان بگیرند
چون به 4 نفر میدهند و 3 ماه باید حساب شه میشه 3*4 = 12
پس در میاد 12 ماه ! حالا 12 * 18 = 216
پس پول یک VPS در اومده ! یک VPS با مشخصاتی که ایشون دادند !
توضیحات بیشتر بدم ؟ :)
---------- Post added at 02:15 AM ---------- Previous post was at 02:11 AM ----------
سلام اکبر جان . مثل اینکه شما از قدیم الایام از ما کینه داری ! اونم از نوع شتری !
نه حاجی بحث پی سی ول نیست یک بحث کوچکی بود بین من و یکی از دوستان عزیز !
که رفع ابهام شد . بحثی بود در مورد اینکه این هاست مشکوک میزنه و من استنباطم را بیان کردم و دوستان درست مطلب را نگرفتن ! و بحث به جاهای باریک کشید !
همینجا دارم میگم و همیشه هم گفتم اگر پی سی ول یا پرشین اسکریپتی هست به خاطر ملت هست !
این ملت هستن که گذاشتن ما بزرگ شیم و پا برجا بمونیم ! برای همینم هست دوست نداریم سر بزرگواران کلاه بره توسط خیلیا ! عزیز دل ما اگر کاربرانمون رو نداشتیم هیچوقت جای پیشرفتی پیدا نمیکردیم !
موفق باشید
اولا خدمت شما سلام عرض ميكنم و عرض خسته نباشيد ميگويم . من قبلا سايت p30vel را ديده بودم بسيار خوب و كاربردي است كه حاصل زحمات شماست
اما در باره امنيت و اين كه تا آخر با شما باشيم بايد بگويم كه ما اين كار را داريم انجام ميدهيم تا مشتري جذب كنيم و صداقت و پشتيباني خودمان را معرفي كنيم نه اين كه صرفا اسم در كنيم
اما از بقيه مطالب شما گله دارم : سرور ما در آلمان است و هيچ ربطي به اين دو لينكي كه شما گزاشتيد نداره . كار ما كلا جداست در باره سرور ها هم طوري به شكل vps در آمده كه مشكلي به هيچ وجه پيش نمي آيد حتي اگر تمامي مشتركين سايتهاي شلوغي باشند .
در مورد محاسبات شما هم بايد بگويم ما در 16 ماه اول نه سود ميكنيم و نه زيان بلكه هر چه قدر هزينه كنيم برگشت ميخورد البته اين مخصوص 2 سروري است كه در اختيار شركت است و به صورت 9 ماهه رايگان ارائه ميشود و دوستاني كه ميخواهند پول پرداخت كنند و يا يك ماه اول را فقط رايگان ميخواهند سود بالايي دارد
در ضمن ما هر vps را به 4 نفر نميدهيم بلكه به يك نفر ميدهيم اين كاري كه شما فرموديد نوعي ***ي است كه از اهداف و مرام ما خارج است در ضمن هر VPS ماهي 18000 تومان است نه سه ماهي 18000 تومان . كمي انصاف و ......
راستي به نظر شما الان ميشود با آن سرويسهايي كه گفتيد همچين خدماتي و همچين تضمينهايي داد ؟؟؟؟؟
شما كه ادعاي سرور داريد آيا تا به حال همچين خدماتي و پشتيباني واقعي ديده ايد . عزيزم پروانه كار ما ثبت شده است و يك شركت تخصصي هاستيگ با تيم قوي (نه قوي ديگران بلكه به معناي واقعي قوي) و البته حرفه اي هستيم . چرا بايد سر مردم را كلاه بگزاريم . اگر شما از مشتريان ما در اين 9 ماه كوچكترين ( تاكيد ميشه كوچكترين)
نارضايتي ديديد بعد هر چه ميگوييد درست است ما مطمئنيم اگر به هزار نفر هم سرويس ارائه بدهيم بعد از 9 ماه ديگر به سراغ كسي نميروند حتي اگر به آنها سرور اختصاصي رايگان دهند
اميدوارم قبل از قضاوت نادرست طرح را خوب بررسي كرده باشيند
باز هم اگر سوالي بود در خدمتم
nswir
December 29th, 2009, 08:47
یعنی هر vps به 4 نفر داده میشه؟
alibaba
December 29th, 2009, 08:53
یعنی هر vps به 4 نفر داده میشه؟
خير به يك نفر
جوابتان كه در بالا داده شده است
nswir
December 29th, 2009, 08:56
پس اینی که احسان گفت چی بود؟
alibaba
December 29th, 2009, 09:04
پس اینی که احسان گفت چی بود؟
عزيزم فقط كافيه پست صفحه قبل را بخوانيد همين.
sadegh
December 29th, 2009, 09:09
باز تو این فروم یه چی مفت دادن من اون موقع نبودم :(
آقا ما رو هم اضافه کن ajax.ir@gmail.com
وای به روزی که 9 ماه دیتاسنتر رایگان بدن سرور Wht در جا پودر می شه :113:
حتی رضا صادقی هم آنلاینه :)
nswir
December 29th, 2009, 09:13
http://img98.com/images/5p60jqy5lwo6tu5wrcs.png
دوستان عزیز دقت کنید.
این گراف میخواهد بترکد !(به زودی)
البته این برای 2روز پیش هست. میخوام بگم که داشته باشید این رو و فردا یا پس فردا که امروز رو هم بزاره
mehdi_p
December 29th, 2009, 09:19
من هم میخوام .<:-p
ahmad33
December 29th, 2009, 09:28
قربون دستت براي ما هم بذار كنار:d
mr.bahram
December 29th, 2009, 09:37
سلام بر دوستان
من هم ميخواهم به جمع فروشندگاه vps و هاست اضافه بشم و اميدوارم بتوانيم با هم خوب كار كنيم
هنوز وب سايتم را عمومي نكردم ولي از الان ميخواهم به عنوان تبليغ يك كار فوق العاده انجام بدم
براي دوستاني كه تقاضا داشته باشند به مدت 9 ماه ميخواهم vps رايگان تقديم كنم البته بشرط اينكه 3 ماه باقيمانده را هم از من بخرند (البته قيمتش خيلي مناسبه) قيمت را هم در پايان آن سه ماه پرداخت ميكنند (يعني بعد از يك سال بعد از اشتراك بودن من )
مشخصات vps :
Dual xeon e5520 18.08ghz total on 8 cores
رم تضمين شده : 512 مگ
پورت : 1000mbps , 1gb/sec
دسترسي به root : نا محدود
تعداد ip : 3
firewall / vpn : ساپورت ميشه
virtualization : Openvz
monitoring : 7*24
: Operating systems بستگي داره centos, debian, fedora, ubuntu
20$ : Google adwords credit
سرور در آلمان است
:113:
شرايط ويژه :
پشتيباني قوي : اينقدر بالا هست كه پولم را آخر ميگيرم هر مشكلي (تاكيد ميشه هر مشكلي) كه باشه در سريعترين وقت حل ميشه اگر ناراضي بوديد پول نديد
نصب رايگان cms : جوملا ، نيوك ،ويبوليتن نال شده (به همراه تمامي هكها) و پشتيباني از آنها
ساپورت رپيدليچ : نصب رپيد ليچ همراه با اكانت ويژه رپيدشير و مگاآپلود (رايگان و مشترك ) (ويژه : ورودي لينك رپيدليچ به صورت لينگ گروهي است )
تضمين صد در صدي سرعت و كيفيت ( اگر خللي در طول يك ماه در سرور پيش آمد كه كمتر از 15 دقيقه رفع نشد شما ميتوانيد آخر ماه تصفيه حساب نكنيد و كارتان را روي همان سرور ادامه دهيد )
امنيت بالا :هيچ خللي در امنيت سرور به وجود نميآيد و اگر cms را خودم نصب كنم تضمين ميكنم كه سايتتان به هيچ وجه هك نشود و اگر هك شود خودم خسارت را به شما ميپردازم
وارز بودن آن تضميني است=d>
اگر بعد از نه ماه از سرويس دهي من راضي بوديد ميتوانيد مشترك من بشويد : قيمت آن سه ماه (ماه دهم و يازدهم و دوازدهم) هر ماهي 18000 تومان است و پول هم آخر هر ماه در صورت رضايت شما از سرعت و پشتيباني ميگيرم
اگر دوستان فكر ميكنند ميتوانم خدمات ديگري ارائه بدم ميتوانند به من ارائه دهند
البته تعداد vps هايي كه ميتوانم ارائه دهم محدود است و دوستاني كه تقاضا دارند همين جا اعلان كنند در يك روز خاصي كه اعلان ميكنم (در همين ماه) vps ها را تحويل ميدهم اگر تعداد خيلي زياد باشند به قيد قرعه تقسيم ميكنم
البته قيمت آن و خدمات فكر ميكنم آن قدر ارزش داشته باشه كه دوستان بخواهند بابت ان پول پرداخت كنند
منتظر اظهار نظر دوستان هستم :103:
چند نكته : حتما بخوانيد
به هيچ وجه پيام خصوصي نفرستيد و هر سوالي داريد در همين تاپيك بپرسيد تا دوستان ديگر هم بدانند . اكثر سوالات و پيامها تكراري است .
قبل از تاپيك زدن خوب پستها را بخوانيد تا برخي از سوالهاي شما پاسخ داده شود .
اين كار فقط تبليغ است اما پس از دادن vps به شما ، شما يكي از مشتركين ما خواهيد بود و هيچ فرقي با ديگران نداريد
در مدت رايگان بودن اگر كوچكترين تفاوتي بين شما و ديگر مشتريان توسط ساپورتر گذاشته شد شما ميتوانيد در پايان يك سال پول ندهيد و همه جا اعلان كنيد كه فلاني سرويس دهيش بد بود اگر از ما vps بگيريد يعني مشتري ما هستيد ديگر ما نميبينيم كه تبليغي بوده يا واقعي بلكه همه مشتري واقعي ما هستند
شما اگر طالب هستيد فقط تاپيك بزنيد و نام ايميلتان را زير تاپيك بزنيد نحوه ارائه به اين صورت است كه تا اواسط دي ماه vps ها ارائه خواهد شد و به دوستان ايميل زده خواهد شد اگر زياد باشند قرعه كشي خواهند شد ولي اميد است با ارائه 30 سرور مجازي ديگر نيازي به قرعه كشي نباشد
دوستاني كه تبليغ اين تاپيك را در فرومهاي ديگر با عنوان vps رايگان انجام دهند در اولويت هستند. (10 تا تبليغ معاف از قرعه كشي)
بنده علي حسيني بابائي هستم و انشاالله با شركت نسيم در مشهد مقدس در خيابان كوهسنگي كوهسنگي 24 جنب هتل در خدمت شما هستم اما تا وقتيكه سايتم را
عمومي نكردم سرويسهايم را عرضه نميكنم دليلش هم اين است كه من الان دارم يك سري آزمايشاتي روي سرورها انجام ميدهم تا از كار آنها مطمئن شوم تا اينجا هم كه موردي نديدم البته من هم چيز چرتي نميگيرم تا مثل بعضي ها آن را بدست ملت بدهم و .....
اولين اصل كار من :
پس اگر دوستان عجله دارند بهتر است از جاي ديگري تهيه كنند
در ضمن اگر دوستي dedicated server بخواهد ميتوانم با همين خدمات از وي پشتيباني كنم براي يك سال خدمات با صد هزار تومان در خدمتش هستم پول هم در آخر سال در صورت رضايت وي ميگيرم خريد سرور هم خودم انجام ميدهم فقط بايد جايي كه سرور را ميخرد مورد تائيد من باشد
توصيه استادم را هيچ وقت فراموش نميكنم كه آينده يك تجارت خوب را ميتوان از هزينه آن كا در سالهاي اول فهميد من امروز به يكي از دوستانم گفتم . خيلي تعجب كرد و گفت تا حالا در اينترنت همچين چيزي نديده!! در حالي كه خود آن سرور داره و در زمينه هاستينگ بچه كف اينترنته و با اكثر سرورها كار كرده
سخن آخر : تفاوت من با ديگران در سرويس دهي مناسب و پشتيباني تمام وقت و همه گير است مطمئنم به كساني كه سرويس رايگان بدهم بعد از مدتي از خدمات آن متعجب شده و مشتري دائم ما خواهد شد و اگر جايي به آنها سرور اختصاصي رايگان هم بدهند باز هم با ما كار ميكنند
من به شما اطمينان ميدهم اين بهترين انتخاب است
فقط بدانيد كه من ميخواهم يك پشتيبان متفاوت باشم
اون زمانی که شما این افر رو داده بودید شرایط یه جور دیگه بود
الان دارید همه رو به جون هم میندازید ، نمی دونم حدفتون چی هست در اصل این ماجرا ولی سعی می کنم خودم رو بکشم بیرون از این داستانی که شروع کردید و در یک پستی که اعلام کردم وی پی اس می خوام در اینجا پس خواهم گرفت و می گم نمی خوام
امید وارم موفق باشید و سر زنده
nswir
December 29th, 2009, 09:41
در ضمن باید ایمیل هم بدیم؟
من اون اولا درخواست دادم ولی ایمیل نذاشتم بزارم؟
کاربران در حال دیدن موضوع: 109 نفر (19 عضو و 90 مهمان)
این ملت کی از wht دست می کشن
90 تا مهمان :(
mehrdadkhadem
December 29th, 2009, 11:12
من وارز میخوام
LoveLife
December 29th, 2009, 11:27
قفل کنید این تاپیک رو !
قفل !
Caspianazirban
December 29th, 2009, 12:02
سلام به دوست گرامی
بنده هم یکی میخواهم
اگر هم قرار است پولی بدهیم شماره حساب خودتونو لطف کنید تا پول را واریز کنیم
اگر برای ماه های اول مجانی حساب میکنید ،من حاظرم پول بدم
پاینده باشید/.
behnam7436
December 29th, 2009, 12:22
سلام خدمت همه
بابا اينها ديگه كي هستند ؟؟؟؟
من امروز رفتم شركتشون (از فضولي داشتم ميمردم ديگه طاقت نداشتم صبر كنم) به سختي پيدا كردم چون هنوز تابلو نداشت
اينها يك تيم خيلي قوي هستند كلي اتاق داشتند و روي هر اتاق اسمشون را نوشته بود يك قابي هم روي ديوار بود كه همشون معرفي كرده بود و تحصيلاتشون هم نوشته بود يكيشون تو مالزي درس خوانده يكي هم امنيت اينترنت تو كانادا
حدود 10 نفري بودند البته وقتي منشي ديد براي سر كاري و فضولي آمده ام از من خواست برم بيرون و منم رويم كم شد
:65:
بابا ظاهرا قضيه جديتر از اين حرفهاست . 2 تا مجوز و پروانه هم داشتند اوه اوه
حاجي جون من منو يادت نره
alibaba
December 29th, 2009, 12:33
اون زمانی که شما این افر رو داده بودید شرایط یه جور دیگه بود
الان دارید همه رو به جون هم میندازید ، نمی دونم حدفتون چی هست در اصل این ماجرا ولی سعی می کنم خودم رو بکشم بیرون از این داستانی که شروع کردید و در یک پستی که اعلام کردم وی پی اس می خوام در اینجا پس خواهم گرفت و می گم نمی خوام
امید وارم موفق باشید و سر زنده
عزيز مگر چيكار كردم ؟
اگر اشكالي پيش آمده بگوييد درست ميكنم
---------- Post added at 12:33 PM ---------- Previous post was at 12:28 PM ----------
سلام خدمت همه
بابا اينها ديگه كي هستند ؟؟؟؟
من امروز رفتم شركتشون (از فضولي داشتم ميمردم ديگه طاقت نداشتم صبر كنم) به سختي پيدا كردم چون هنوز تابلو نداشت
اينها يك تيم خيلي قوي هستند كلي اتاق داشتند و روي هر اتاق اسمشون را نوشته بود يك قابي هم روي ديوار بود كه همشون معرفي كرده بود و تحصيلاتشون هم نوشته بود يكيشون تو مالزي درس خوانده يكي هم امنيت اينترنت تو كانادا
حدود 10 نفري بودند البته وقتي منشي ديد براي سر كاري و فضولي آمده ام از من خواست برم بيرون و منم رويم كم شد
:65:
بابا ظاهرا قضيه جديتر از اين حرفهاست . 2 تا مجوز و پروانه هم داشتند اوه اوه
حاجي جون من منو يادت نره
اطلاعيه شماره 2
لازم دانستم توضيحاتي درباره شركت خدمت دوستان عرض كنم
همان طور كه مستحضر هستيد اينجانب علي حسيني بابائي مدير شركت نسيم خراسان با پروانه ثبت و متشكل از تيم 5 نفره حرفه اي كه همگي سابقه اي در پشتيباني هاستينگ و وب و طراحي سايت داريم اقدام به كاري تبليغاتي كرديم كه با استقبال خوبي همراه شد
البته به نظر خيلي از دوستان اين كار يك جور پول حرام كردن بود و يا يك كلاه برداري بود من طي سرچي كه در اينترنت زدم و تبليغاتي كه دوستان انجام داده اند را مشاهده كردم ديدم اكثرا نگاه خوبي نسبت به ما ندارند
اما امروز خدمت شما عرض ميكنم كه اين طرحي نبوده كه يك شبه به نتيجه رسيده باشد بلكه حاصل وقتهاي زيادي است كه صرف شده است و مشاوره هايي كه با دوستان اهل فن در داخل و خارج كشور داشته ايم . جالب است بدانيد كه اين طرح براي اولين بار در ايران است ولي براي دومين بار در دنيا گويا قبلا يك شركت اسپانيايي اين كار را انجام داده و جالب است بدانيد مدت زماني كه آنها رايگان اين هاستها را داده اند 6 ماه بوده ولي بعد از 2 ماه از كار رسمي كل هزينه هايي كه آنها در طول 8 ماه انجام داده بودند به علاوه 500 مشتري برايشان برگشت . جالبه بدانيد اين طرح مورد استقبال دكتر محسن پرهيخته پور استاد دانشگاه توكيو ژاپن هم رسيده و او اين طرح را نجاتي براي يك بازار بيمار خوانده است
تيم ما متشكل از دو مسئول فني و يك مسئول امنيت و شبكه و يك مسئول طراح ، البته دانش و تجربه تيم آنقدر بالا است كه همه ما از مسئوليتها بر مي آمديم و فقط اين از بابت مسئوليت بندي است به نظر شما يك تيم خوب چه خصوصياتي داره :
علي حسيني بابائي مسئول شركت نسيم و مسئول بازاريابي و فروش
نسيم فراهاني (فوق ليسانس كامپوتر از دانشگاه تهران) : مسئول فني
محمد جواد پور حسيني ( فوق ليسانس كامپوتر دانشگاه فردوسي مشهد و فارغ التحصيل دوره شبكه از مالزي ) : مسئول فني
فرشاد عسكريان : ( ليسانس كامپيوتر از فردوسي مشهد و فوق ليسانس امنيت شبكه و اطلاعات از كانادا ) مسئول امنيت و شبكه
حسن حسين راده گنابادي : ( ليسانس نرم افزار آزاد مشهد ) طراح و برنامه نويس
البته چهارنفر ديگر هم زحمت ميكشند كه مسئول پاسخگويي به مشتركين هستند
اگر دوستان سري به شركت ما در مشهد مقدس بزنند ميتوانند ببينند كه دوستان ما در روز به مدت 12 ساعته و دوستان فني به صورت شبانه روز در شركت حضور دارند
البته اين تيم يك رابط هم در آلمان دارد كه خوشبختانه ي رابط قوي با شركت است و با مدير شركتي كه ما از سرورهاي آن استفاده ميكنيم (شركت بسيار معتبر اروپايي است كه بدليل برخي از موهبتهاي همكاران از ذكر نامش صرف نظر ميكنم ) صحبت كرديم و هيچ مشكلي از بابت تحريم ، وارز نداريم
قرار بود هر وقت سايت شركت نسيم عمومي شد ما آفرها را ارائه دهيم اما بدلايلي قرار شد 10 روز قبل از ارائه در يكي از فرومها كه اين فروم انتخاب شد كارمان را ارائه دهيم من پيش بيني اين استقبال را نميكردم من از ديشب تا الان با شركتهايي در مشهد تهران و تبريز صحبتهايي داشتم و 5 شركت حاضر به همكاري با ما شدند ما تا به الان 7 سرور براي ارائه آفرهاي رايگان در اختيار داريم كه ميتوانيم حدود 140 سرويس ارائه دهيم بنابراين دوستان نگران زياد شدن اين پستها نباشند
در ضمن تمامي آفرها تحت نام شركت نسيم تقسيم خواهد شد
خوشبختانه ما 4 سروري كه در اختيار شركت است را آزمايشات سختي انجام داديم و مورد تائيد دوستان فني رسيده است كه انشاالله به زودي كارمان را شروع ميكنيم
از 5 سرور دوستان ديگر هم يك در ايران دو تا در هلند يكدر آمريكا و ديگري در كانادا است كه قراره از فردا روي آنها كار كنيم
در ضمن هنوز VPS هست دوستان نااميد نشوند فقط ايميل و وارز بودن يا نبودن يادتان نرود اگر هم تمام بشه سعي ميكنم جور كنم
اگر از دوستان هاستينگي كسي ميخواهد از فعاليت ما اطلاع و در صورت درخواست شراكت با ما همكاري كنه پيام خصوصي بفرسته
يا علي
mr.bahram
December 29th, 2009, 12:42
ببینید دوست عزیز شما کار خوبی رو شروع کردید برای تبلیغ و خدمات و شناخت خودتون به دوستان
ولی از بس شیرینش کردید که داره خراب میشه
اگر قرار باشه شما قوانین رو عوض بکنید بنوعی که این روند انتخاب سریال وار ادامه داشته باشه ، تنها سود بیشتر برای شما داره و تنها ضرری که پیش میاره لوس شدن قضیه
بنظر من دارید شما این تاپیک رو بازی میدید تا از کمترین امکانات بیشترین تبلیغات رو داشته باشید
اگر قرار هست شما کار متفاوتی بکنید بهتره واقعا متفاوت باشه نه بازی دادن افراد در این تاپیک ، بشکلی که در اخر قواعد این بازی رو بنفع خودتون تغییر بدید
من نمی گم این کار رو نکنید و انتخاب رو میگذارم برای دوستان که با افکار باز این مورد رو برسی بکنند
تنها کاری که خودم می تونم انجام بدم اینه واسه خودم ارزش زیادی قاعل بشم و در نهایت از این بازی کناره گیری بکنم
alibaba
December 29th, 2009, 12:46
ببینید دوست عزیز شما کار خوبی رو شروع کردید برای تبلیغ و خدمات و شناخت خودتون به دوستان
ولی از بس شیرینش کردید که داره خراب میشه
اگر قرار باشه شما قوانین رو عوض بکنید بنوعی که این روند انتخاب سریال وار ادامه داشته باشه ، تنها سود بیشتر برای شما داره و تنها ضرری که پیش میاره لوس شدن قضیه
بنظر من دارید شما این تاپیک رو بازی میدید تا از کمترین امکانات بیشترین تبلیغات رو داشته باشید
اگر قرار هست شما کار متفاوتی بکنید بهتره واقعا متفاوت باشه نه بازی دادن افراد در این تاپیک ، بشکلی که در اخر قواعد این بازی رو بنفع خودتون تغییر بدید
من نمی گم این کار رو نکنید و انتخاب رو میگذارم برای دوستان که با افکار باز این مورد رو برسی بکنند
تنها کاری که خودم می تونم انجام بدم اینه واسه خودم ارزش زیادی قاعل بشم و در نهایت از این بازی کناره گیری بکنم
مگر چه كار كردم ؟ ميشه دقيقا ذكر كنيد حتما اشتباه از من بوده است
ممنون
saman6709
December 29th, 2009, 12:54
نه بابا مثل اين كه قضيه خيلي جديه
الان زنگ ميزنم به پسر خاله ام :72: بره يك سرگوشي آب بده اگر واقعي باشه من كه خريدارشم
دمشون گرم بابا چي جدي گرفتن كارو امروزه هر كي كه ميخواهد يك كار دومي يا سومي داشته باشه هاستيگ ميزنه حالا اينها ....
سلام
آقا جان خودت این کار رو نکن.بازار هاستینگ ایران به اندازه کافی خراب هست.می ترسم از فردا بقال سر کوچه ما هم با vps های شما هاستینگ راه بندازه.
بهتره به فکر یه offer خوب باشی واسه مشتری هات.
یه نصیحت : برای دادن vps رایگان از openvz استفاده نکن.
eh3an
December 29th, 2009, 13:01
سلام !
جناب علی بابا Alibaba ! من که گفتم استنباط شخصی و دوست ندارم به شما بر بخوره !
اگر شما واقعاً اینکار رو انجام بدید مطمئن باشید ظرف یک سال بهترین هاستینگ ایران خواهید شد . بنده هم در شخصیت والا و خیر بودن کار شما هیچ نوع جسارتی نکردم ! اما متاسفانه اینطور بزرگ شدیم که به همه چی مشکوک باشیم چون کسی جز خانواده خیر آدمی رو نمیخواد بطور کامل ! حالا شما اگر انجام بدید منفعت دو طرفه داره اما باز یک استثنا میشید ! یکی از بزرگترین هاستینگ ایران . !
به طرح و ایده شما احترام میذارم . چرا که هم فکر بزرگی بود که در فکر هر کسی نمیگنجید و هم باعث رقابت سالمتر شدید و هم اینکه برای تبلیغ بهترین گزینه بود و ...
اگر قرار باشه به طرح شما از 20 نمره . نمره بدم من میدم 21 پس اشتباه متوجه نشید ! واقعاً فکر بزرگ و جالبی بود به شرطی که پیاده سازی شه . چون ما هم انسانیم و مشغله کاری و زندگی داریم و اینکه پشتیبانی Real Time یا همون زمان واقعی خودمون باشه که دیگه کار هاستینگ های دیگه رو تعطیل کردید . چون مشتری قبل از هاست پشتیبانی نیاز داره .
پس امیدوارم موفق باشید .
nswir این استنباط من بود که گویا دوستمون ردش کردن و بطور حتم استنباط من اشتباه بود ! حالا نمیدونم ! اما باید دونست حتی اگر یک دیوانه به شما بگه تو غذاتون سم ریختن باز باید شک کرد شاید درست باشه ! منم اونم دیوانه هستم !
mr.bahram
December 29th, 2009, 13:01
شاید هم متوجه نیستید شاید هم هستید ولی من می گم اون چیزی که متوجه شدم
ابزار موفقیت در هر کاری یکیش توجه گرفتن هست
بعضی وقتا توجه می تونه خوب باشه و بد ، هر دو یک امتیاز رو در شرایط مختلف می تونه برای حدف شخص داشته باشه
-------------------------------------
شما از حد مجازی که باید توجه می گرفتید گذشتید و سعی بر بازی دادن افراد دارید با روند انتخاب و تغییر دادن
روز اول وقتی من اون نوشته رو خوندم هیچ حسی نسبت به نوع حدف شما نداشتم ، چون می گفتم هر کاری یک دلیلی داره و این شخص هم در قبال این کار حتما دلیلی داره
ولی الان متوجه شدم شما دارید روند بازی و انتخاب و نوع برخورد رو بنوعی هدایت می کنید تا این داستان ادامه داشته باشه
--------------------------------
دلیل این هم که می گم چرا این روند ادامه وار خوب نیست ، پایین امدن ارزش کاری هست و کسی که بخواد همچین سرویسی رو استفاده بکنه هم خیلی حقیر میشه و هم در کل با توجه به گفته اولم ممکنه این روند تنها یک توجه گرفتن باشد و هیچ گونه حالت حقیقی نداشته باشد
-------------------------------
من در کل ادم منطق گرایی هستم و امید وارم با صحبت من شما ناراحت نشده باشید و بروند خودتون ادامه بدید
مورد رو زیاد باز نکردم تا احساسی برخورد نشه
alibaba
December 29th, 2009, 13:08
الان زنگ ميزنم به پسر خاله ام :72: بره يك سرگوشي آب بده اگر واقعي باشه من كه خريدارشم
دمشون گرم بابا چي جدي گرفتن كارو امروزه هر كي كه ميخواهد يك كار دومي يا سومي داشته باشه هاستيگ ميزنه حالا اينها ....
ايشان استاد تمام رشته it و بازاريابي هستند
البته الفاظي كه شما به كار برديد اصلا شايسته ايشان نيست
---------- Post added at 01:08 PM ---------- Previous post was at 01:02 PM ----------
چون ما هم انسانیم و مشغله کاری و زندگی داریم و اینکه پشتیبانی real time یا همون زمان واقعی خودمون باشه که دیگه کار هاستینگ های دیگه رو تعطیل کردید . چون مشتری قبل از هاست پشتیبانی نیاز داره .
پس امیدوارم موفق باشید .
موافقم ممنون
شاید هم متوجه نیستید شاید هم هستید ولی من می گم اون چیزی که متوجه شدم
ابزار موفقیت در هر کاری یکیش توجه گرفتن هست
بعضی وقتا توجه می تونه خوب باشه و بد ، هر دو یک امتیاز رو در شرایط مختلف می تونه برای حدف شخص داشته باشه
-------------------------------------
شما از حد مجازی که باید توجه می گرفتید گذشتید و سعی بر بازی دادن افراد دارید با روند انتخاب و تغییر دادن
روز اول وقتی من اون نوشته رو خوندم هیچ حسی نسبت به نوع حدف شما نداشتم ، چون می گفتم هر کاری یک دلیلی داره و این شخص هم در قبال این کار حتما دلیلی داره
ولی الان متوجه شدم شما دارید روند بازی و انتخاب و نوع برخورد رو بنوعی هدایت می کنید تا این داستان ادامه داشته باشه
--------------------------------
دلیل این هم که می گم چرا این روند ادامه وار خوب نیست ، پایین امدن ارزش کاری هست و کسی که بخواد همچین سرویسی رو استفاده بکنه هم خیلی حقیر میشه و هم در کل با توجه به گفته اولم ممکنه این روند تنها یک توجه گرفتن باشد و هیچ گونه حالت حقیقی نداشته باشد
-------------------------------
من در کل ادم منطق گرایی هستم و امید وارم با صحبت من شما ناراحت نشده باشید و بروند خودتون ادامه بدید
مورد رو زیاد باز نکردم تا احساسی برخورد نشه
متاسفانه باز هم نفهميدم
من چه كساني را بازي دادم ؟ من از ديشب در تلاش بودم و موفق شدم در مشهد تهران و تبريز و همدان دوستاني و همكاراني براي مشاركت در اين طرح پيدا كنم تا به جاي 40 نفر از 200 نفر ميزباني كنم .
كه موفق هم شدم
اگر جايي مشكل داره بگوييد در خدمتم
saman6709
December 29th, 2009, 13:10
دوستان بعد از ظهر معلوم ميشه . پسر خالم گفت اين كار را انجام ميده . خبرش را به همه ميدم
mr.bahram
December 29th, 2009, 13:18
فکر کنم تا چند سال اینده هم بخوام توضیح بدم شما مفهوم صحبت های من رو درک نمی کنید و یا شاید هم درک می کنید و این هم در روند بازی قرار دادید که یک مسئله رو کش و قوس بدید
صحبتی در این خصوص ندارم ، حرفای که باید می زدم رو گفتم و قضاوت و میگذارم بر خود خواننده
ahmad19
December 29th, 2009, 13:23
سلام دوست عزيز آيا از اين 200 تا يكي هم نصيب ما ميشه
alibaba
December 29th, 2009, 13:46
دوستان لطفا كسي به محل شركت نيايد از صبح تا الان 4 نفر آمده اند و كلي وقت منشي شركت را گرفته اند كه آمده ايم شركتتان را ببينيم!!!!!! حتي چهار چوب ادب را هم رعايت نكرده اند .
همان طور كه گفتم از 15 دي به بعد vps ها عرضه ميشه پس ديگه اينقدر پيام خصوصي نفرستيد
ممنون
jgvr
December 29th, 2009, 13:48
من فکر میکنم منظور جناب sparksun اینه که شما دارید با این کارتون طرف رو تحقیر میکنید ( همین که بره براتون تبلیغ کنه تا بهش وی پی اس بدین )
شاید هم چیز دیگری هست ولی من نگرفتم!!!!
chapar
December 29th, 2009, 13:50
سلام دوست عزیز فکر خوبیه . من هم مایلم از این سرویس شما استفاده کنم . منتظر پاسخ شما هستم .ممنونم بابت این ایده خوب .موفق باشید
Arashdn
December 29th, 2009, 13:59
به این همه ادم میتونید وی پی اس بدید؟؟؟
آقا ناصر
December 29th, 2009, 14:00
مهندس آخري يكي از رفيق هاي من بود شرمنده .
دوستان قضيه شركت و پروانه كسب ، افراد تحصيل كرده و ارائه vpn رايگان تصديق و تائيد ميشود
جالبه اينها فقط هاستينگند كار ديگه اي ندارند ، نه سخت افزاري و نه اينترنت پر سرعتي .
دوستم ميگفت شركت با كلاسي بود كلي هم اعصاب منشي را خرد كرده شرمنده مهندس دوستم كمي بيشعوره خودم ادبش ميكنم
اي به فداي روي ماه مهندس انتظار ، فرج از 15 دي كشم
Kambiz
December 29th, 2009, 14:04
داره جلب میشه ،
این داستان ادامه دارد ...
alibaba
December 29th, 2009, 14:05
من فکر میکنم منظور جناب sparksun اینه که شما دارید با این کارتون طرف رو تحقیر میکنید ( همین که بره براتون تبلیغ کنه تا بهش وی پی اس بدین )
شاید هم چیز دیگری هست ولی من نگرفتم!!!!
من هم نگرفتم
براي تبليغ هم من گفتم دوستاني كه ميخواهند بدون قرعه كشي vps دار بشند در 10 فروم لينك اينجا را بدهند اين كجايش بده و تحقير نفر مقابله ؟؟؟؟؟ بنده خدا زحمت كشيده اين در واقع جاي سپاس گزاريه .
الان حدود 15 نفر تبليغ كردند و برايم پيام خصوصي فرستادن اين كجايش تحقيره .
LoveLife
December 29th, 2009, 14:10
دوستانی که تعداد نوشته هاشون بالاتره کسی این شرکت رو تصدیق کرده ؟
مثلا این آقا ناصر ، 4 تا نوشته زده ،بعد اونده کلی تعریف کرده!
آقا ناصر
December 29th, 2009, 14:12
! اما متاسفانه اینطور بزرگ شدیم که به همه چی مشکوک باشیم چون کسی جز خانواده خیر آدمی رو نمیخواد بطور کامل !
Nswir این استنباط من بود که گویا دوستمون ردش کردن و بطور حتم استنباط من اشتباه بود ! حالا نمیدونم ! اما باید دونست حتی اگر یک دیوانه به شما بگه تو غذاتون سم ریختن باز باید شک کرد شاید درست باشه ! منم اونم دیوانه هستم !
شما پس خودت مشكل دروني داري بعد گير ميدي به مهندس
فکر کنم تا چند سال اینده هم بخوام توضیح بدم شما مفهوم صحبت های من رو درک نمی کنید و یا شاید هم درک می کنید و این هم در روند بازی قرار دادید که یک مسئله رو کش و قوس بدید
صحبتی در این خصوص ندارم ، حرفای که باید می زدم رو گفتم و قضاوت و میگذارم بر خود خواننده
من كه نفهميدم مشكل كجاست
عجب آدمهايي هستيد شما اگر يك نفر پيدا بشه و انگشت عسل در حلق شما بكنه دستش را گاز ميگيريد
LoveLife
December 29th, 2009, 14:15
اقا ناصر نوشته 5 شما هست! دارید تعریف و انتقاد می کنید !
eh3an
اما خوب بود یه پنل هاست تست میدادید علی الحساب تا دوستان تست کنن قدرت و سرعت رو !
و همچنین امنیت رو !
LoveLife
مدیران این تاپیک رو قفل کنند تا وقتی یکی از بچه ها گرفت !
saman6709
December 29th, 2009, 14:17
آخرين خبر
قضيه شركت و .......... تصديق ميشه پسر خاله ام در مشهد در كمتر از 5 دقيقه پيش آنجا را ترك و خبر داده كه مسائل كه بهش گفتم نگاه كنه (كادر و تحصيلات و كلا شركت ) همه حقيقت داره
البته از آقاي بابايي هم چند تا سوال كرده كه بنده خدا پسر خالم را سنگ روي يخ كرده !!!!
ولي اي ول حال كردم خودم از همان اول مشتريتون هستم و پول ميدم
eh3an
December 29th, 2009, 14:19
آقا ناصر ! شنیدی که میگن کور به کور میگه تو چشات گرد و خاک میره دقیقاً مصداق شماست !
یک پنل هاست تست بدن دوستمون مشکلات حله ! ظرف 2 دقیقه امنیت سرور معلوم میشه ! اگه سرور سوخت که به درد نمیخوره اگه نسوخت خوبه !
من که خودم تایید نمیدم تا نبینم !
alibaba
December 29th, 2009, 14:22
آخرين خبر
قضيه شركت و .......... تصديق ميشه پسر خاله ام در مشهد در كمتر از 5 دقيقه پيش آنجا را ترك و خبر داده كه مسائل كه بهش گفتم نگاه كنه (كادر و تحصيلات و كلا شركت ) همه حقيقت داره
البته از آقاي بابايي هم چند تا سوال كرده كه بنده خدا پسر خالم را سنگ روي يخ كرده !!!!
ولي اي ول حال كردم خودم از همان اول مشتريتون هستم و پول ميدم
عزيزم ايشان ضمن مزاحمت براي ما ، از من سوال ميكنه سرورهايي را كه ميخواهيد بدهيد مشخصاتش چيه ؟؟؟؟؟؟ من هم با كمال احترام به ايشان گفتم كه به اين تالار مراجعه كنند و باز هم اگر مشكلي بود در همين جا مطرح كنند
ما به دوستان گفتيم پيام خصوصي ندهند نه تنها درست نشد كه از صبح تا حالا 6 نفر مراجعه حضوري داشتند كه اگر ما vps بخواهيم بايد چه كار كنيم و يا آمده ايم كه شركتتان را ببينيم .....
البته من نبايد آدرس شركت را ميگزاشتم ، خوب شد تلفن يا ايميل را نگزاشتم و گرنه ...........:102::100:
mr.bahram
December 29th, 2009, 14:26
فکر کنم دوستان متوجه شدن و در عوض نمی گن نفهمیدم
اینطور که مشخصه ، شده تنها حدف جلب توجه هست
بنده هم نه میزبانی هاست دارم ونه مخالف این کار بودم
اگر هم افراد اگاه و با سابقه بیشتر در این تاپیک به شماره 2 مراجعه بکنند متوجه می شوند که من هم خودم در خواست داده بودم
بهتره یکم ارزش خودتون رو ببرید بالا و کاری نکنید با همه شما بازی بشه
در اخر هم جلوتون یه وی پی اس بندازن
یکم به قدرتی شما کاربران دارید فکر بکنید
یک شبه می تونید یکی رو بهترین و یک شبه می تونید یکی رو بدترین بکنید
نگذارید باهاتون بازی بشه و اون ارزشی که دارید رو بمسخره بگیرند
اگر قرار هست وی پی اس داده بشه بهتره در 4 چوب یک سری قوانین باشه ، ان هم از پیش مشخص شده
ashiyane
December 29th, 2009, 14:27
منم ميخواهم چند جا تبليغت رو هم كردم اگه بدي چند جا ديگه هم تبليغ ميكنم برات
alibaba
December 29th, 2009, 14:28
آقا ناصر ! شنیدی که میگن کور به کور میگه تو چشات گرد و خاک میره دقیقاً مصداق شماست !
یک پنل هاست تست بدن دوستمون مشکلات حله ! ظرف 2 دقیقه امنیت سرور معلوم میشه ! اگه سرور سوخت که به درد نمیخوره اگه نسوخت خوبه !
من که خودم تایید نمیدم تا نبینم !
عزيزم من چند بار هم اعلان كردم كه سر تاريخ مقرر واگزار ميكنم بعد ميتواني از دوستان تمامي سوالات را بپرسي
اما اين كاري كه شما گفتيد را دوستان انجام دادند و پس از نصب چند اسكريپ و نرم افزار از سه تيم هك و امنيتي در ايران روسيه و آلمان درخواست كردند كه آنها را چك كنند كه آنها تا الان مشكلي پيدا نكردند
LoveLife
December 29th, 2009, 14:28
جناب علی بابا با توجه به این قوانین شما مجرم هستید
http://www.webhostingtalk.ir/f54/%D8%A8%D8%A7-%D8%AA%D9%88%D8%AC%D9%87-%D8%A8%D9%87-%D9%82%D9%88%D8%A7%D9%86%DB%8C%D9%86-%D8%AC%D8%AF%DB%8C%D8%AF-%D8%8C-%D9%87%D9%85%D9%87-%D9%85%D8%A7-%D9%85%D8%AC%D8%B1%D9%85-%D9%87%D8%B3%D8%AA%DB%8C%D9%85-6195/
بند ه قسمت 1 و 8
eh3an
December 29th, 2009, 14:35
شنیدن کی بود مانند دیدن ؟
mehdi_p
December 29th, 2009, 14:36
من یه وارز میخوام .
اینم ایمیلم
mehdi.love2008@gmail.com