ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : vps وارز رايگان براي 9 ماه

صفحه ها : 1 [2]

saman6709
December 29th, 2009, 14:37
جناب علی بابا با توجه به این قوانین شما مجرم هستید
http://www.webhostingtalk.ir/f54/%D8%A8%D8%A7-%D8%AA%D9%88%D8%AC%D9%87-%D8%A8%D9%87-%D9%82%D9%88%D8%A7%D9%86%DB%8C%D9%86-%D8%AC%D8%AF%DB%8C%D8%AF-%D8%8C-%D9%87%D9%85%D9%87-%D9%85%D8%A7-%D9%85%D8%AC%D8%B1%D9%85-%D9%87%D8%B3%D8%AA%DB%8C%D9%85-6195/

بند ه قسمت 1 و 8

فکر کنم دوستان متوجه شدن و در عوض نمی گن نفهمیدم
اینطور که مشخصه ، شده تنها حدف جلب توجه هست
بنده هم نه میزبانی هاست دارم ونه مخالف این کار بودم
اگر هم افراد اگاه و با سابقه بیشتر در این تاپیک به شماره 2 مراجعه بکنند متوجه می شوند که من هم خودم در خواست داده بودم

بهتره یکم ارزش خودتون رو ببرید بالا و کاری نکنید با همه شما بازی بشه
در اخر هم جلوتون یه وی پی اس بندازن
یکم به قدرتی شما کاربران دارید فکر بکنید
یک شبه می تونید یکی رو بهترین و یک شبه می تونید یکی رو بدترین بکنید

نگذارید باهاتون بازی بشه و اون ارزشی که دارید رو بمسخره بگیرند
اگر قرار هست وی پی اس داده بشه بهتره در 4 چوب یک سری قوانین باشه ، ان هم از پیش مشخص شده

آقا ناصر ! شنیدی که میگن کور به کور میگه تو چشات گرد و خاک میره دقیقاً مصداق شماست !

یک پنل هاست تست بدن دوستمون مشکلات حله ! ظرف 2 دقیقه امنیت سرور معلوم میشه ! اگه سرور سوخت که به درد نمیخوره اگه نسوخت خوبه !

من که خودم تایید نمیدم تا نبینم !

فكر نكنيد من به خاطر vps دارم خود شيريني ميكنم ولي بابا كمي انصاف داشته باشيد چرا بيخودي داريد به اين بابا گير ميديد

من هم اولش فكر كردم خالي بنديه حتي تبليغ هم كردم كه براي اين بنده خدا بهانه نمونه اما به جاي تهمت ناروا يكي فرستادم دفترش ديديم اين بابا تشكيلاتي براي خودش داره

حالا من هم ازش طرفداري نميكنم ازش VPS ميخرم اگر بد بود همين جا اعلان ميكنم تا همگي اعدامش كنيم

eh3an
December 29th, 2009, 14:43
دوست من !
من به هیچ اقلیتی و شخصی توهین و تهمت نمیزنم یعنی این اجازه رو به خودم نمیدم !

اما دارم به عقل خودم رجوع میکنم ! و مثل همه دارم نظرمو میگم !

من یه مثالی زدم آقا ناصر اومدن به من گفتن خودت مشکل داری و به حالت تمسخر گرفتن منم پاسخ ایشون رو دادم ! کار اشتباهی بود ؟

alibaba
December 29th, 2009, 14:44
جناب علی بابا با توجه به این قوانین شما مجرم هستید
http://www.webhostingtalk.ir/f54/%D8%A8%D8%A7-%D8%AA%D9%88%D8%AC%D9%87-%D8%A8%D9%87-%D9%82%D9%88%D8%A7%D9%86%DB%8C%D9%86-%D8%AC%D8%AF%DB%8C%D8%AF-%D8%8C-%D9%87%D9%85%D9%87-%D9%85%D8%A7-%D9%85%D8%AC%D8%B1%D9%85-%D9%87%D8%B3%D8%AA%DB%8C%D9%85-6195/

بند ه قسمت 1 و 8

ببخشيد اما گويا شما مرا به اسراف و تبذير متهم ميكنيد ؟؟؟؟؟؟؟؟ ولي فكر كنم من خودم از شما بيشتر نگران پولم هستم

اگر هم افراد اگاه و با سابقه بیشتر در این تاپیک به شماره 2 مراجعه بکنند متوجه می شوند که من هم خودم در خواست داده بودم

اگر قرار هست وی پی اس داده بشه بهتره در 4 چوب یک سری قوانین باشه ، ان هم از پیش مشخص شده

كاش كه يك مورد را شفاف ميگفتيد فكر نكنم شما خواهان vps باشيد پس چرا اينقدر پست ميزنيد بحث كردن با شما بيفايده است پس اينقدر مزاحم ديگران نشويد اگر موردي بود بعد از واگزاري ذكر نماييد

آقا ناصر ! شنیدی که میگن کور به کور میگه تو چشات گرد و خاک میره دقیقاً مصداق شماست !

یک پنل هاست تست بدن دوستمون مشکلات حله ! ظرف 2 دقیقه امنیت سرور معلوم میشه ! اگه سرور سوخت که به درد نمیخوره اگه نسوخت خوبه !

من که خودم تایید نمیدم تا نبینم !

بحث كردن با شما هم فايده ندارد لطفا اگر صحبتي داريد بعد از واگزاري داشته باشيد

كمي انصاف و مروت بايد .......

mr.bahram
December 29th, 2009, 14:48
فكر نكنيد من به خاطر vps دارم خود شيريني ميكنم ولي بابا كمي انصاف داشته باشيد چرا بيخودي داريد به اين بابا گير ميديد

من هم اولش فكر كردم خالي بنديه حتي تبليغ هم كردم كه براي اين بنده خدا بهانه نمونه اما به جاي تهمت ناروا يكي فرستادم دفترش ديديم اين بابا تشكيلاتي براي خودش داره

حالا من هم ازش طرفداري نميكنم ازش vps ميخرم اگر بد بود همين جا اعلان ميكنم تا همگي اعدامش كنيم
بله سامان جان شما امدی و در سایت ها من هم قرار دادی و متوجه هستم منظورت بد نیست
من هم نمی گم ایشون کار بدی داره یم کنه دارم می گم این روندش نیست
شما هر چقدر کار خوبی هم بکنی و بیایی نسبت به اون کاری که می کنی ، خیلی چیزای دیگر رو از بین ببری آیا درسته ؟
حالا ایشون میده و ما شک هم نمی کنیم !!!
ولی با از دست دادن چه ارزشی ؟ شما خودت داری خرید می کنی !
بنده هم به ایشون پیشنهاد تبلیغ در فروم خودم رو داده بودم !
بهتر نیست یکم ارزش خودمون رو ببریم بالا تر ، من مشکلی ندارم ، برای این دسته از افرادی دارم می گم که دارن در بازی تبلیغات قرار می گیرند و خودشون نمی دانند

---------- Post added at 02:48 PM ---------- Previous post was at 02:45 PM ----------

ببخشيد اما گويا شما مرا به اسراف و تبذير متهم ميكنيد ؟؟؟؟؟؟؟؟ ولي فكر كنم من خودم از شما بيشتر نگران پولم هستم

كاش كه يك مورد را شفاف ميگفتيد فكر نكنم شما خواهان vps باشيد پس چرا اينقدر پست ميزنيد بحث كردن با شما بيفايده است پس اينقدر مزاحم ديگران نشويد اگر موردي بود بعد از واگزاري ذكر نماييد

كمي انصاف و مروت بايد .......
چقدر شما باهوش هستید علی جان
بنده همان اول گفتم دیگر وی پی اس رو نمی خوام !!
تازه متوجه شدید ؟
یه نتیجه جالب اینه که منم همین نظر رو نسبت به شما دارم و دوست ندارم با شمایی که اصلا نمی خواید کوچک ترین توضیحی رو بپزیری صحبت داشته باشم
همه این نوشته ها رو برای بیان نظر دادم و هیچ انتظاری از شما نیست

saman6709
December 29th, 2009, 14:53
بله سامان جان شما امدی و در سایت ها من هم قرار دادی و متوجه هستم منظورت بد نیست
من هم نمی گم ایشون کار بدی داره یم کنه دارم می گم این روندش نیست
شما هر چقدر کار خوبی هم بکنی و بیایی نسبت به اون کاری که می کنی ، خیلی چیزای دیگر رو از بین ببری آیا درسته ؟
حالا ایشون میده و ما شک هم نمی کنیم !!!
ولی با از دست دادن چه ارزشی ؟ شما خودت داری خرید می کنی !
بنده هم به ایشون پیشنهاد تبلیغ در فروم خودم رو داده بودم !
بهتر نیست یکم ارزش خودمون رو ببریم بالا تر ، من مشکلی ندارم ، برای این دسته از افرادی دارم می گم که دارن در بازی تبلیغات قرار می گیرند و خودشون نمی دانند

---------- post added at 02:48 pm ---------- previous post was at 02:45 pm ----------

تازه متوجه شدید ؟
یه نتیجه جالب اینه که منم همین نظر رو نسبت به شما دارم و دوست ندارم با شمایی که اصلا نمی خواید کوچک ترین توضیحی رو بپزیری صحبت داشته باشم

من كه منظور شما را نفهميدم من تا حالا ارزشم پايين نيامده ؟؟8-|

آقا اصلا بياييم همه با هم دوست باشيم و دعواها را بگزاريم براي بعد واگزاري ، باشه ؟

eh3an
December 29th, 2009, 14:55

دوست من ! چرا فایده نداره !؟ آخه شفاف سازی نمیکنید یه راست اومدید گفتید میخوام 200 تا وی پی اس بدم ! خوب ... من که گفتم به ایده شما احترام میذارم ! و به کار خیر و پشتیبانی شما ! اما خوب یک پنل هاستینگ بذارید ! به عنوان دمو ! شما که از امنیت مطمئن هستید ! پس چرا ... ؟

در ضمن من چیز بدی نگفتم ! دارم منطقی حرف میزنم ! شما یه سری اطلاعات دادید که من گفتم پس استنباط من مبنی بر کار شما اشتباه بوده است !
حالا شما دارید میگید ... ! من دارم میگم هیچوقت تا نبینی نباید باور کنی !
شما بهتون بگن آقا اونجا رو دیدی چقدر خوشکل هست ؟ خوب شما مطمئناً تا نبینید نمیتونید استنباط درست و درک درستی داشته باشید از اون مکان زیبا ! ما هم نمیتونیم به زور به خودمون به قبولونیم که بهترین هست !

البته صحبت های من از ارزش کار شما کم نمیکنه خودتون چون ذکر کردید اگر راضی بودید 3 ماه آخر را پرداخت کنید ما هم بر پای نیت خیر شما زانو میزنیم !
اما سوالات باید جواب داده بشه ! این میشه پشتیبانی !

behnam7436
December 29th, 2009, 14:59
من كه منظور شما را نفهميدم من تا حالا ارزشم پايين نيامده ؟؟8-|

آقا اصلا بياييم همه با هم دوست باشيم و دعواها را بگزاريم براي بعد واگزاري ، باشه ؟

من هم موافقم من يك ماه ميگيرم اگر خوب بود از ماه بعد پول ميدهم

بابا چرا همش دعوا ميكنيد ؟؟؟؟

بزارين براي بعد vps دادنها

اونهايي كه نميخواهند هم اين همه پست در اين فروم است چرا ميآيند اينجا ؟؟؟

Techno Pars
December 29th, 2009, 15:00
والا کف کردیم.دوست عزیز این تاپیک را بعد از اتمام کار می زدی که خیلی از این سوالات وجود نداشته باشند.
ولی بازم می گم این کار چیزی جز ضربه زدن به وضعیت آشفته هاستینگ ایران نیست

eh3an
December 29th, 2009, 15:03
علی عزیز راستی شما اگر دقت کرده باشید من اصلاً تبلیغ هاستینگ خودمونو اصلاً تو هیچ تاپیکی انجام ندادم !
پس مطمئن باشید هدفم خورد کردن اهداف . کلام و شخصیتی هیچ کسی نیست !
تنها سوالات متداول را میپرسم .
و هر کس هم میذارن تو قبر خودش ! من که از شما نه انتظار وی پی اس دارم و نه ثبت نام کردم !
اگر دوستان هم بیان با شما کار کنن ! یا منفعت میبرن که امید دارم دو طرفه باشه یا اینکه ضرر میکنن ! که ضررش پای خودشون هست !

مطمئن باشید اگر مشتریان شما راضی باشه گروه ما به شما کمک میکنه تا بهترین سایت ها بر روی سرور شما راه اندازی بشن ! از لحاظ اسکریپت اینم از طرف گروه سایت اسکریپتمون گفتم !

موفق باشید

alibaba
December 29th, 2009, 15:04
دوست من ! چرا فایده نداره !؟ آخه شفاف سازی نمیکنید یه راست اومدید گفتید میخوام 200 تا وی پی اس بدم ! خوب ... من که گفتم به ایده شما احترام میذارم ! و به کار خیر و پشتیبانی شما ! اما خوب یک پنل هاستینگ بذارید ! به عنوان دمو ! شما که از امنیت مطمئن هستید ! پس چرا ... ؟

در ضمن من چیز بدی نگفتم ! دارم منطقی حرف میزنم ! شما یه سری اطلاعات دادید که من گفتم پس استنباط من مبنی بر کار شما اشتباه بوده است !
حالا شما دارید میگید ... ! من دارم میگم هیچوقت تا نبینی نباید باور کنی !
شما بهتون بگن آقا اونجا رو دیدی چقدر خوشکل هست ؟ خوب شما مطمئناً تا نبینید نمیتونید استنباط درست و درک درستی داشته باشید از اون مکان زیبا ! ما هم نمیتونیم به زور به خودمون به قبولونیم که بهترین هست !

البته صحبت های من از ارزش کار شما کم نمیکنه خودتون چون ذکر کردید اگر راضی بودید 3 ماه آخر را پرداخت کنید ما هم بر پای نیت خیر شما زانو میزنیم !
اما سوالات باید جواب داده بشه ! این میشه پشتیبانی !

كار من علي رغم صحبت شما بسيار شفاف است و همان طور كه قبلا هم پست زدم دوستاني كه كار هاستينگ دارند و علاقه به شراكت دارند پيام خصوصي بدهند تا با آنها تماس بگيرم و خصوصي صحبت كنم

اما اگر شما هيچ جور قانع نميشويد و به قول خودتان به همه چيز شك داريد آن وقت ....
كار من روشنه از پول شركت vps با كيفيت بالا و امكانات عالي به مدت 9 ماه با پشتيباني متفاوت از آنچه ديده اند را به دوستان ميدهم اگر رضايت داشتند كارمان را ادامه ميدهيم و گرنه هيچ ...

باز هم ابهامي وجود دارد ؟؟؟

eh3an
December 29th, 2009, 15:08
راستی من اد لیستی بالغ بر 2000 نفر در یاهو از وبمستران ایرانی دارم ! برای تبلیغ شما که بدونید نیتم خیر هست نه خورد کردن میفرستم ! بدون هیچ چشم داشتی یا درخواستی !

موفق باشید !

behnam7436
December 29th, 2009, 15:08
والا کف کردیم.دوست عزیز این تاپیک را بعد از اتمام کار می زدی که خیلی از این سوالات وجود نداشته باشند.
ولی بازم می گم این کار چیزی جز ضربه زدن به وضعیت آشفته هاستینگ ایران نیست

خوب باهاش تماس بگيريد و در طرحش شراكت كنيد

نميدونم چرا از ين بابا اينقدر خوشم اومده

من يك 3-4 مليوني پس انداز دارم از صبح تو فكر اينم كه با اين بابا شريك بشوم

نميدونم حالا ميزاريم بعد از واگزاري ببينيم چي ميشه

eh3an
December 29th, 2009, 15:10
خیر ابهامات بر طرف شد !
فقط سوالی پیش اومد ذکر میکنم ! البته با اجازه !

saman6709
December 29th, 2009, 15:10
اي ول حالا شديد دوستان خوب
منم دوست ؟؟؟؟:69:

آقا ناصر
December 29th, 2009, 15:13
اي بابا چرا همه دارن به من گير ميدهند ، درسته پستهايم كمه ولي دلم پاكه و از همه مهمتر عاشق آقاي حسيني ام

آقا احسان عزيز حالا يك شوخي كرديم ...

saman6709
December 29th, 2009, 15:14
اي بابا چرا همه دارن به من گير ميدهند ، درسته پستهايم كمه ولي دلم پاكه و از همه مهمتر عاشق آقاي حسيني ام

آقا احسان عزيز حالا يك شوخي كرديم ...

نميدانم چرا هر وقت اين بنده خدا پست ميده كلي ميخندم=))=))=))=))=))=))=))=))

baghebahar
December 29th, 2009, 15:17
کاربران در حال دیدن موضوع: 77 نفر (22 عضو و 55 مهمان):d<:-P
مدیران بیان یه خورده اسپم ها را پاک کنند

behnam7436
December 29th, 2009, 15:18
آقاي بابايي
اگر من بخواهم براي مشاركت در طرحتان همكاري كنم بايد چه كار كنم ؟ (راه ارتباطي)

alibaba
December 29th, 2009, 15:19
فردا به دفترم باييد تا با هم صحبت كنيم

آقا ناصر
December 29th, 2009, 15:59
من كه با اين vps ام نميدونم چه كار كنم ؟

احتمالا يك هاستينگ كوچك بزنم ، پشتيبانيش هم اونا انجام ميدهند

سه ماه اول را رايگان ميدهم بقيه پولي 1000 گيگ با پهناي نا محدود 1000 تومان در سال . به نظر دوستان خوبه ؟

به اين ميگن تجارت از مال مفت سود آوري داري

سامان تو هم هستي

saman6709
December 29th, 2009, 16:03
من كه با اين vps ام نميدونم چه كار كنم ؟

احتمالا يك هاستينگ كوچك بزنم ، پشتيبانيش هم اونا انجام ميدهند

سه ماه اول را رايگان ميدهم بقيه پولي 1000 گيگ با پهناي نا محدود 1000 تومان در سال . به نظر دوستان خوبه ؟

به اين ميگن تجارت از مال مفت سود آوري داري

سامان تو هم هستي

اي ول چي فكري كردي !!

فاتحه بازار هاستينگ ايران خوانده شد >:):114::-ss

كمي گرانتر بگير سود داشته باشي سالي هزار تومن ميشه رد سال 50000 تومان سود
بكنش 10000 كه بشه پانصد هزار تومان سود

خير من VPS ام را از روز اول ميخرم و لازمش هم دارم

hadi_gby
December 29th, 2009, 16:13
با سلام به دوستان ایرانی
خوب من نصفه نیمه چیزایی رو که نوشته بودین رو خوندم.
اولان اینجا ایرانه و همه میدونیم که تو ایران چیزی رو مفتی نمیدن.
اونم با این شرایط .
خوب فرض کنیم ایشون راست میگن با حرف و شلوغ کردن انجمن نمیشه که ، یه سایت بزن با مدرک نشون بده که بله شما دارین این کارو میکنین و این همه مشتری دارین و اینا تا همه باور کنن.

alibaba
December 29th, 2009, 16:23
تو تايپيك هم اعلام كردم

برا سايت دانلود فيلم ميخوام و وارز

هزينه ارتقا چقدره؟

ممنون

بايد با آفرهاي سايت مقايسه كنيد و اختلافش را پرداخت كنيد
قبلا اين موضوع جواب داده شده است

eh3an
December 29th, 2009, 16:26
ناصر جان من کوچیکتم ! اما بحث جدی بود . هر چیزی جایی داره نمیشه یه دفعه از بحث جدی پرید به شوخی !
خلاصه اگه ناراحتی پیش اومد من عذر میخوام !

ولی ناصر تموم وی پی اس ها رو از آن خودت کردیا !

LoveLife
December 29th, 2009, 16:34
لطفا یکی این جا رو قفل کنه !

آقا ناصر
December 29th, 2009, 16:41

به جاي مبحث فلسفي و اخلاقي بهتره بري سايتهاتو درست كني
جفتش error database

ناصر جان من کوچیکتم ! اما بحث جدی بود . هر چیزی جایی داره نمیشه یه دفعه از بحث جدی پرید به شوخی !
خلاصه اگه ناراحتی پیش اومد من عذر میخوام !

ولی ناصر تموم وی پی اس ها رو از آن خودت کردیا !

چاكريم به جاي اختلاف صلوات بفرست و بيا يك vps مفت بگير را با هم يك هاستينگ توپ بزنيم كلي هم با هم كيف ميكنيم كاراش هم كه اينها انجام ميدن چي غمته ؟

دوستان منم دارم سرور اختصاصي رايگان ميدم اينم لينكش:
http://www.webhostingtalk.ir/f54/%D8%B3%D8%B1%D9%88%D8%B1-%D8%A7%D8%AE%D8%AA%D8%B5%D8%A7%D8%B5%D9%8A-%D8%B1%D8%A7%D9%8A%DA%AF%D8%A7%D9%86-6203/

---------- Post added at 04:41 PM ---------- Previous post was at 04:40 PM ----------

لطفا یکی این جا رو قفل کنه !

داداش مشكل داري نيا چرا تاپيك زا قفل كنند كلي داره خوش ميگزره : دعوا ، خنده و .....

Rapid
December 29th, 2009, 16:47
90درصد اسپم:115:

alibaba
December 29th, 2009, 16:49
دوستان لطفا از موارد غير ضروري خارج بشوند و به اصل موضوع روي بياورند خنده و شوخي جايش اينجا نيست اگر سوال يا درخواستي نداريد پست نزنيد ممنون

kazemjoon
December 29th, 2009, 16:51
اگر سرکاری نیست اسم من هم بنویس :D
شاید با این شانس مزخرفی که دارم اسمم تو قرعه کشی در بیاد :-p
YID : kaz3m@rogers.com

mahdi2009
December 29th, 2009, 16:51
سلام.

من فقط صفحه اول و اخر رو خوندم اگه جنبه شوخی نداره لطف کنید بگید رو وی پی اسها ویندوز هم نصب میشه یا نه؟

و اینکه قیمت تموم شده بعد 9 ماه برای هر ماه چقدر میشه؟

تشکر.

alibaba
December 29th, 2009, 16:53
سلام.

من فقط صفحه اول و اخر رو خوندم اگه جنبه شوخی نداره لطف کنید بگید رو وی پی اسها ویندوز هم نصب میشه یا نه؟

و اینکه قیمت تموم شده بعد 9 ماه برای هر ماه چقدر میشه؟

تشکر.
فقط لينوكس من هميشه از ويندوز متنفر بودم و هستم

18000 تومان البته قابل شما را نداره

nswir
December 29th, 2009, 16:56
دوست عزيز دوستان راست ميگن يه نمونه بدي ممنونت ميشيما نه به من يا... به وحيد مدير فروم بده

LoveLife
December 29th, 2009, 16:56
نمی شه من الان هزینه 1 ماه رو بدم تا وقتی وی پی اس های رایگان حاضر شد بهم بدید !
الان یه وی پی اس می خوام

kazemjoon
December 29th, 2009, 16:57
فکر کنم این تاپیک کل پهنای باند سایت رو تموم کنه =((
100 نفر آنلاین :O
من در حال حاضر از vpsland.com وی پی اس دارم و اگر این کار شما حقیقت داشته باشه من شدیدا نیاز دارم ( بیشتر به خاطر ساپورت )

persianboy
December 29th, 2009, 16:59
سلام
منم می خوام
mtarokh@gmail.com

golestani
December 29th, 2009, 17:37
والله چی بگیم. همه جوریشو دیده بودیم این یکی خیلی باحاله. آقا من هستم اساسی

mahdi2009
December 29th, 2009, 17:44
فقط لينوكس من هميشه از ويندوز متنفر بودم و هستم

18000 تومان البته قابل شما را نداره

من الان ویندوز دارم برا مسائلی مثل رینیم کردن و اینها استفاده میکنم ایا ایمیلی دارین که من سوالاتم رو به طور کامل ازتون بپرسم؟

صاحبش قابلداره قیمت مناسبی هست فقط اگر هر چه زودتر سایتتون راه اندازی میشد که خیلی خوب بود.

تشکر.

jgvr
December 29th, 2009, 17:47
این کاربرای تازه کار ( بعضی ها ) دارن اعصاب منو خورد میکنن. بابا تاپیک رو به سخره گرفتن. همه جوره به بچه های اینجا توهین میکنن.
یکی اینا رو جمع کنه انجمن جدیه ها...
انجمن رو به گند کشیدن. الان لابد میاد دو تا فحش هم به من میده...

Shc
December 29th, 2009, 18:31
ماشاءالله.
صفحات آنقدر زیاد شده که وقت نیست همشون رو بخونیم.
آقا ما هم سرور مجازی میخواهیم.
اگر امکان داره 2048 مگابایتش کنید.من هم بابت 1536 مگابایت اضافه هزینه هم خواهم داد. نه ماه هم نه 3 ماه خوب کار کنه حتما مشتری هستیم.
لطفا قیمترو اعلام فرمایید.

iranistar
December 29th, 2009, 18:33
اگه میشه با ما هم بدید ممنون میشم مارم تو صفیم

avax
December 29th, 2009, 18:36
دوست گرامی منم با این شرایط مایلم از شما vps بخرم
آدرس ایمیل : Iraninews@yahoo.com
با تشکر ، موفق باشید !

مجید
December 29th, 2009, 18:43
آقا من برام فرقی نمیکنه وارز باشه یا نباشه
ghanadmajid@gmail.com

alibaba
December 29th, 2009, 18:46
اطلاعيه شماره 3

تمامي 5 سروري كه دوستان همكار براي كار به ما داد بودند در مراحل آزمايش در شد و هيچكدام را مسئولين فني قبول نداشتند بنابراين دوستان حاضر شدند كه از همان سرورهاي شركت تهيه كنند كه با توجه به حدود 50 در خواست براين شديم كه فقط 2 سرور اضافه كرده و و با چهار سرور 60 نفر را ساپورت ميكنيم اين سرور ها همين الان خريداري شده و پول آن پرداخت گرديده است
با نظر به درخواست شديد دوستان از همين فردا واگذاري vps ها شروع ميشود
مسئول شبكه بنا به دلايل خاصي روزي 8 عدد vps بيشتر واگذار ميكند كه 4 تاي آن صبح و 4 تاي آن بعد از ظهر ميباشد (دلايل خاص خودشان را دارند و من دخالت نميكنم ولي اگر دست من بود بلا مانع بود همين امشب همه را واگذار كنيم)
دوستان به ترتيب زحماتي كه كشيده اند vps ها را دريافت ميكنند و به ايميلشان ارسال ميگردد فقط اين نكته را بايد به ياد داشته باشند كه اطلاعات پكيج را به ديگران ندهند
درضمن vpsها بدون قرعه كشي و به همه اهدا خواهد شد

يك قرارداد هم با دوستان بعد از يك هفته واگذاري بسته ميشود (يك هفته براي اين است كه دوستاني كه مايل به پرداخت وجه هستند بخواهند در قراردادشان مبلغ قرار بگيرد البته همان طور كه ميدانيد هيچ فرقي بين دو گروه نيست)(البته براي تمامي مشتريان يك هفته اول رايگان است )

حالا به چند مورد از قرارداد اشاره ميكنيم . شايد براي بقيه دوستان بد نباشد :
مشتري متعهد ميگردد كه :
1. از سرويس شركت نسيم در باره مسائل سياسي و ضد نظام جمهوري اسلامي ايران و اصل ولايت فقيه استفاده نكند
2.مذهب مورد تاكيد شركت نسيم اسلام و شيعه اثني عشري ميباشد فلذا هرگونه حركت ضد شيعي ممنوع ميباشد
3.مشتري متعهد ميشود كه از سرويس در راههاي مخالف با قانون جمهوري اسلامي مانند اشاعه فحشا ، كلاهبرداري و يا شركتهاي هرمي استفاده نكند
در صورت رعايت نكردن موارد بالا سرويس قطع و پول شما عودت خواهد شد

شركت نسيم هم متعهد به پشتيبانيهايي خواهد شد كه تمام آنها را مشتريان مينويسند (يعني جلوي تعهدات شركت نقطه چين است كه افراد خودشان هر چه بخواهند در آن مينويسند و شركت متعهد به آن خواهد شد)
اگر شركت در مدت 30 دقيقه از ارائه مشكل نتوانست مشكل را حل كند ، مشتري ميتواند به صنف مربوطه شكايت كرده و علاوه بر برگشت مبلغ كل دوره تمامي خسارات وارد شده را پرداخت كند كه خسارت را هم مشتري تعيين ميكند
من از همين امشب سرويس فردا صبح را ميدهم و از فردا ظهر سر وقت پكيج اطلاعاتي را به دوستان ميل ميكنم

لطفا پيام خصوصي ندهيد و حضور فيزيك در شركت نداشته باشيد

بهنام
December 29th, 2009, 18:57
آقا من هم هستم پيامها كه رسيده كه
منم 30 تا تبليغ كردم

alibaba
December 29th, 2009, 19:01
آقا من هم هستم پيامها كه رسيده كه
منم 30 تا تبليغ كردم

ممنون
كاش كه پيام خصوصي نميفرستاديد

4 تاي فردا به ايميلها ارسال شد

جاتون خالي الان داشتم با بانكهاي آلمان به صورت اينترنتي كار ميكردم يك حس جالبي بود:100:

در ضمن من تمام پيامهاي خصوصي را پاك كردم :59:

nswir
December 29th, 2009, 19:04
جاتون خالي الان داشتم با بانكهاي آلمان به صورت اينترنتي كار ميكردم يك حس جالبي بود
چه حسي؟

آقا ناصر
December 29th, 2009, 19:06
اي ول حاجي فكر نميكردم بفرستي

اينها چيه من كه سر در نياوردم چيكار كنم؟؟

دوستان ما كه بار خودمون را بستيم و رفتيم

saman6709
December 29th, 2009, 19:53
ممنون ميلم را چك كردم ديدم به من هم رسيده

من هم تعجب كردم كه تالار قفل شده تازه گويا بعضي از پستها هم حذف شده و تعداد بازديد از اينجا از شش هزارو هفصد و خورده اي به سه هزار و خورده اي رسيده ؟؟؟؟؟؟ البته تعداد بازديد اين تاپيك به تاپيك Vpn رایگان شرکت سامانه نیک منتقل شده كه بايد از اين كار متعجب بود
البته دوباره تاپيك باز شده ..
من كه مستفيذ شدم گويا توفيق براي ديگران نبوده دوستان ميلاشون را چك كنند ببينند براشون ارسال شده يا نه ؟
كار ميكنم خبرش را به دوستان ميدهم

baghebahar
December 29th, 2009, 19:54
برای من که اولین درخواست بود.هنوز چیزی نیومده 8-|
این هم ایمیل : man_x96@yahoo.com

طراح سایت
December 29th, 2009, 19:55
سلام من درخواستت داده بودم ولی ایمل نذاشته بودم
لطفا برام ارسال کنید ایمیل : iran_caro9077@yahoo.com
ممنون ...

alibaba
December 29th, 2009, 20:20
من هم تعجب كردم كه تالار قفل شده تازه گويا بعضي از پستها هم حذف شده و تعداد بازديد از اينجا از شش هزارو هفصد و خورده اي به سه هزار و خورده اي رسيده ؟؟؟؟؟؟ البته تعداد بازديد اين تاپيك به تاپيك Vpn رایگان شرکت سامانه نیک منتقل شده كه بايد از اين كار متعجب بود
البته دوباره تاپيك باز شده ..

بله متاسفانه من هم الان دقت كردم ديد اينگونه شده يادمه ديشب حدود 6000 تا بوده

متاسفانه مسئولين سايت webhostingtalk در يك اقدام زشت و ناپسند دقايقي را اقدام به بسته نمودن اين تاپيك كرده بودند كه به نظر من كاري ناپسند بوده است زيرا بايد اگر اين تاپيك مشكلي داشت از قبل تذكر ميدادند و نه يك دفعه بسته بشه .من به اين سايت به عنوان يك سايت حرفه اي در زمينه هاستينگ حساب كرده بودم كه مديريت آن حرفه اي است
البته اين كار من نه تنها به ضرر آنها نبود بلكه كاربرهاي جديدي به فروم اضافه شدند و براي خيلي ها اين فروم شناخته شد و زمينه آشنايي خيلي ها را با مسائل هاستينگ در پي داشته است بازديد حدود 6800 از اين تاپيك گواه بر حرف من است كه البته به قول آقا سامان تغيير كرده

گويا من بايد در جاي ديگر پذيراي دوستان مي بودم

در ضمن هر سوال فني را دوستان فقط از پشتيباني شركت بپرسند كه به صورت شبانه روز در خدمت شماست لطفا مشخصات پكيج و همچنين شماره تلفن و سايت شركت و بخش پشتيباني را به صورت عمومي منتشر كنيد

nswir
December 29th, 2009, 20:28
این پشتیبانی کجاست؟
آدرس سایت نمیدید؟
در ضمن اسم بگید که برای چه کسانی ارسال شده

طراح سایت
December 29th, 2009, 20:30
برای من ارسال کردید ؟ iran_caro9077@yahoo.com

Caspianazirban
December 29th, 2009, 20:55
دوستان مثه اینکه هنوز نفهمیدند سرکار هستند !
چرا که من درخواست دادم و حتی قصد خرید دارم !

nswir
December 29th, 2009, 20:58
خب چه ربطی داره؟
در ضمن مگه دوستان چکار کردند؟

---------- Post added at 08:58 PM ---------- Previous post was at 08:58 PM ----------

خب چه ربطی داره؟
در ضمن مگه دوستان چکار کردند؟

Arashdn
December 29th, 2009, 21:01
سلام
به نظر من این تاپیک داره به مسخره گرفته میشه
اگر مدیران صلاح بدونن و کاربران هم موافق باشن
این تاپیک قفل بشه
اگر کسی هم قصد خرید داره به صاحب تاپیک پیام خصوصی بده

nswir
December 29th, 2009, 21:05
دوست عزیز 24 ساعت صبر می کنییییم.
قول تحویل دادند. 24 ساعت دیگه معلوم میشه چی به چیه

---------- Post added at 09:05 PM ---------- Previous post was at 09:05 PM ----------

دوست عزیز 24 ساعت صبر می کنییییم.
قول تحویل دادند. 24 ساعت دیگه معلوم میشه چی به چیه

LoveLife
December 29th, 2009, 21:06
اینجور که اولش گفتند !
قرعه کشی نیست !
تعداد نفرات از نفرات اول داده می شه !
هر کدوم از نفرات اول گرفتند بیاند بگند !

1eng.ir
December 29th, 2009, 21:06
کاربران در حال دیدن موضوع: 117 نفر (35 عضو و 82 مهمان)
1eng.ir, ahmad19, alibaba, alimosavi, alirezaftm, ashiyane, avax, babli, behrooz741, Caspianazirban, Dr.SalaR, eh3an, Faraz4u, H+R, hadi_gby, jumong4, kazemjoon, LoveLife, mahdi2009, mehrdadkhadem, MiRr0r, nioton, parsuser_com, Persianscript, rainymonth2006, rayannet, saeidj, saman6709, siavashsony, tasnimsg, tmfar, مجید, veria, آقا ناصر, بهنام

ببندید در این دیوونه خونه رو !!!!!!!!!!!!!!!

وحید تو که تو همین تاپیک بغلی پست دادی چرا به اینجا سرک نمیکشی ؟

سجاد تو همین چند ساعت پیش یه تاپیو قفل کردی، الان خوابت برده ؟

ووشکا تو که داری کل تاپیکا رو با اسپمات پر میکنی، دسترسیت به اندازه ای نیست که کاری کنی ؟

امیر تو هم که روزانه 25 ساعت آنلاینی (1 ساعت بیشتر از من) پس الان داری نخودا رو رنگ میکنی ؟!!

nswir
December 29th, 2009, 21:12
ممد جون اینجا شده محل جذب کاربر برای چی ببندن؟ =p~
در ضمن درست حرف بزن
دیوونه خونه

iranihost
December 29th, 2009, 21:19
ممد جون اینجا شده محل جذب کاربر برای چی ببندن؟ =p~
در ضمن درست حرف بزن

مطمئنن یوزرهایی که به این شکل جذب بشن ، به درد این انجمن نمیخورن و اوضاع را هر روز بدتر میکنند !

mr.bahram
December 29th, 2009, 21:24
یه نگاه به پست های قرمز رنگ من بندازید محمد جان
خودت قضاوت بکن

http://www.webhostingtalk.ir/f15/vps-%D9%88%D8%A7%D8%B1%D8%B2-%D8%B1%D8%A7%D9%8A%DA%AF%D8%A7%D9%86-%D8%A8%D8%B1%D8%A7%D9%8A-9-%D9%85%D8%A7%D9%87-6157/index21.html

Techno Pars
December 29th, 2009, 21:26
داداش هنوز هیچ vps ای ندادی و این قدر داری بازار گرمی می کنی؟
چرا قفل نشه تاپیک وقتی شما هنوز چیزی برای ارائه ندارین؟
از ادمین خواهش می کنم این تاپیک را تا زمان واگذاری ببنده
ممنون

nswir
December 29th, 2009, 21:27
مطمئنن یوزرهایی که به این شکل جذب بشن ، به درد این انجمن نمیخورن و اوضاع را هر روز بدتر میکنند !
بله دقیقا موافقم.
برای انجمن بده برای وحید خوبه
من هم نگفتم برای فروم گفتم برای مدیران.چون محمد گفت چرا نمیان اینجا گفتم دلیلش اینه

mr.bahram
December 29th, 2009, 21:31
باید دید اخر این ماجرا چی میشه
اگر تاپیک بسته بشه ، ممکنه صحبت هایی پیش بیاد که بگن به فلان دلیل نتونستیم اطلاع رسانی بکنیم
بهتره یه تاپیک جداگانه زده بشه و اسم افرادی که وی پی اس گرفتن رو در اونجا بیان
همراه با مشخصات کامل وی پی اس

delta
December 29th, 2009, 21:33
جب تاپیکی هست. از دیروز تا الان شلوغه.. ملت نرفتند بخوابند..وی پی اس رایگانه دیگه!! من دیروز پشیمون شدم از بس تاپیک به ........... کشیده شد.حق دارند. تاپیک بیخودی هست.بهتره ایشون اول وی پی اس ها رو آماده کنه وقتی اماده شد بیاد اعلام کنه ما هم درخواست میدیم و ثبت نام.. هنوز نه به باره نه به داره ...

---------- Post added at 09:33 PM ---------- Previous post was at 09:32 PM ----------

تاپیک رو ببنده نه.. کلا پاک کنه وقتی وی پی اس ها عرضه شد یک تاپیک دیگر میزنند.

nswir
December 29th, 2009, 21:33
باید دید اخر این ماجرا چی میشه
اگر تاپیک بسته بشه ، ممکنه صحبت هایی پیش بیاد که بگن به فلان دلیل نتونستیم اطلاع رسانی بکنیم
بهتره یه تاپیک جداگانه زده بشه و اسم افرادی که وی پی اس گرفتن رو در اونجا بیان
همراه با مشخصات کامل وی پی اس

من پیشنهاد داده بودم به صاحب تاپیک معلوم نشد چی شد.

mahdi2009
December 29th, 2009, 21:40
سلام.

البته با این اطلاعیه شماره 3 که زدین واقعا دیگه جای سوالی نمیمونه فقط میشه بعد از یک هفته پکیج رو افزایش داد مثلا قرار داد برای رم بیشتر بسته بشه؟

ممنون میشم برای من هم ارسال کنید البته چندین مشکل فنی دارم که اگه بتونم اونها رو حل کنم حتما میخوام به لینوکس تغییر بدم چون امکانات بسیاری داره.

ایمیل منdvdsara09@gmail.com

با تشکر.

mr.bahram
December 29th, 2009, 21:41
من پیشنهاد داده بودم به صاحب تاپیک معلوم نشد چی شد.
والا منم همان اول تاپیک نوشتم شما اسم ها رو در پست اول قرار بده مشخص بشه به کی می خوای بدی ! این بنده خدا می امد و می گفت منظور شما رو نفهمیدم و بعد از 2 بار انجام نداد
فکر کنم یکم گیاری خوبی ندارد و یا خیلی داستان رو کش می دن

-------------

من متوجه نمیشم دوستان این اطلاعیه شماره 3 ایشون رو
یعنی مثلا 200 تا وی پی اس می دن و بعد هر کسی خواست هزینه میده و هر کسی هم نخواست هزینه نمیده !
فرقی هم بین اونی که هزینه میده و نمیده وجود نداره !
باید دید این داستان بکجا می کشه

alibahal
December 29th, 2009, 21:47
سلام :64:
email :fa2chat@yahoo.com :105:
من هم این وی پی اس لازم دارم با direct admin و اینکه cpanel ماهی چند هست ؟
:65: :106:

nswir
December 29th, 2009, 21:50
من متوجه نمیشم دوستان این اطلاعیه شماره 3 ایشون رو
یعنی مثلا 200 تا وی پی اس می دن و بعد هر کسی خواست هزینه میده و هر کسی هم نخواست هزینه نمیده !
فرقی هم بین اونی که هزینه میده و نمیده وجود نداره !
باید دید این داستان بکجا می کشه
تائید میشه
دوست عزیز باید بیان تفسیر کنن چی گفتن.
ابهام داره

behnam7436
December 29th, 2009, 21:54
اوه اوه چه همه اتفاق افتاده در اين مدت كه من نبودم تاپيك را بستند و دوباره باز كردند ....

دوستان به من هم رسيده اول پكيج را كه يك فايل زيپ بود باز كردم چند تا فايل pdf بود و يك سري پوشه
read me اول را خواندم و از آنجايي كه تا حالا فقط با يك هاست در عمرم كار كردم هيچي نفهميدم زنگ زدم به پشتيباني كه حاجي من صفر كيلومتر هستم مددي برسان . طفلكي 45 دقيقه پاي تلفن داشت برام توضيح و آموزش ميداد دلم براش سوخت ....L-)

بعد خودشان برايم رپيدليچ و نرم افزار ارسال ايميل نصب كردند و تنظيماتي را كه من روي vps خواستم برايم انجام دادند
رپيدليچشو كار كردم خيلي باحال بود براي رپيدشير و مگاآپلود اكانت داشت يك جوري هم بود مثلا در جاي وارد كردن لينك براي دانلود (صفحه اول) به جاي text ، ليست داشت كه ميتوانستي يك مجموعه لينك وارد كني (مثل دانلود گروهي رپيدباز) و براي hotfile هم ارور نميداد . سرعتش فوق العاده بود چهار فايل 199 مگي را از رپيد شير در كمتر از 5 ثانيه دانلود كرد (نميدونم دقيقا چه قدر چون عدد مربوط به سرعت سريعا گذشت)

براي نرم افزار ميل هم من يك ليست يك ميليوني ايميل بهش دادم و ميل هم فرستادم ولي بعد بلد نبودم چه شكلي بايد بفهمم به دست آنها رسيده يا نه ؟ البته ايميل خودم هم در ميان آنها بود كه در inbox ام وارد شده بود

در كل خيلي حال كردم

ديگه به كيا دادند ؟؟؟؟
به ناصر هم دادند ؟؟ آن كه جز اسپم چيز ديگه اي نداشت شرط ميبندم اون نميدونه هاست چيه چه برسه به VPS

شركت نسيم هم متعهد به پشتيبانيهايي خواهد شد كه تمام آنها را مشتريان مينويسند (يعني جلوي تعهدات شركت نقطه چين است كه افراد خودشان هر چه بخواهند در آن مينويسند و شركت متعهد به آن خواهد شد)
اگر شركت در مدت 30 دقيقه از ارائه مشكل نتوانست مشكل را حل كند ، مشتري ميتواند به صنف مربوطه شكايت كرده و علاوه بر برگشت مبلغ كل دوره تمامي خسارات وارد شده را پرداخت كند كه خسارت را هم مشتري تعيين ميكن

بابا بيخيال يعني هر چي مشتري بگه شايد مشتري يك انسان ديوانه باشه ؟؟؟؟؟
اصلا آمديم يك روز كل برق شهري كه در آن سرور است قطع بشه آنگاه شما هر چه قدر كه مشتري بگه پرداخت ميكنيد ؟؟؟؟ نكه بانك ملي را هك كرديد ؟؟

اون تعداد بازديدها از اين تاپيك را من هم ديده بودم ميدونم بالاي 6000 تا بود و دومين مورد بود چرا مديران اينقدر اين را پايين آوردند ؟؟؟ شايد هم خودش آمده پايين خدا را چي ديدي؟؟؟

اصلا به من چه ؟ من كه مزدم را گرفتم رفتيم كه رفتيم
آقا حالا تاپيك را قفل كنيد

iMIZBAN
December 29th, 2009, 21:56
سلام .
میگم اینجا یاهو مسنجر راه انداختین ؟
تا یک دقیه پیش 32 صفحه بود حالا شده 33 صفحه .
به خدا بلاگفا هم با این سرعت توی وبلاگ هاش پست داده نمیشه .
فکر کنم کم کم از سرور انجمن دود بلنده بشه : کاربران در حال دیدن موضوع: 122 نفر (41 عضو و 81 مهمان)
دوستان اگر که کسی دریافت کرد وی پی اسش رو زود تر اعلام کنه تا بفهمیم سر کاریم یا نه .

mr.bahram
December 29th, 2009, 22:00
اوه اوه چه همه اتفاق افتاده در اين مدت كه من نبودم تاپيك را بستند و دوباره باز كردند ....

دوستان به من هم رسيده اول پكيج را كه يك فايل زيپ بود باز كردم چند تا فايل pdf بود و يك سري پوشه
read me اول را خواندم و از آنجايي كه تا حالا فقط با يك هاست در عمرم كار كردم هيچي نفهميدم زنگ زدم به پشتيباني كه حاجي من صفر كيلومتر هستم مددي برسان . طفلكي 45 دقيقه پاي تلفن داشت برام توضيح و آموزش ميداد دلم براش سوخت ....l-)

بعد خودشان برايم رپيدليچ و نرم افزار ارسال ايميل نصب كردند و تنظيماتي را كه من روي vps خواستم برايم انجام دادند
رپيدليچشو كار كردم خيلي باحال بود براي رپيدشير و مگاآپلود اكانت داشت يك جوري هم بود مثلا در جاي وارد كردن لينك براي دانلود (صفحه اول) به جاي text ، ليست داشت كه ميتوانستي يك مجموعه لينك وارد كني (مثل دانلود گروهي رپيدباز) و براي hotfile هم ارور نميداد . سرعتش فوق العاده بود چهار فايل 199 مگي را از رپيد شير در كمتر از 5 ثانيه دانلود كرد (نميدونم دقيقا چه قدر چون عدد مربوط به سرعت سريعا گذشت)

براي نرم افزار ميل هم من يك ليست يك ميليوني ايميل بهش دادم و ميل هم فرستادم ولي بعد بلد نبودم چه شكلي بايد بفهمم به دست آنها رسيده يا نه ؟ البته ايميل خودم هم در ميان آنها بود كه در inbox ام وارد شده بود

در كل خيلي حال كردم

ديگه به كيا دادند ؟؟؟؟
به ناصر هم دادند ؟؟ آن كه جز اسپم چيز ديگه اي نداشت شرط ميبندم اون نميدونه هاست چيه چه برسه به vps

بابا بيخيال يعني هر چي مشتري بگه شايد مشتري يك انسان ديوانه باشه ؟؟؟؟؟
اصلا آمديم يك روز كل برق شهري كه در آن سرور است قطع بشه آنگاه شما هر چه قدر كه مشتري بگه پرداخت ميكنيد ؟؟؟؟ نكه بانك ملي را هك كرديد ؟؟

اون تعداد بازديدها از اين تاپيك را من هم ديده بودم ميدونم بالاي 6000 تا بود و دومين مورد بود چرا مديران اينقدر اين را پايين آوردند ؟؟؟ شايد هم خودش آمده پايين خدا را چي ديدي؟؟؟
اسم دامنه و یا یه مشخصه از چیزی که دریافت کردید رو در اینجا قرار میدید شما برای دوستان و همکاران که بگذارند برای تست و غیره ؟

LoveLife
December 29th, 2009, 22:01
دوستان چرا دروغ می گید ؟
به کی داده ؟
چند نفر با تعداد تاپیک کم اومدند می گند ما گرفتیم !
این چه مسخره بازیه

saman6709
December 29th, 2009, 22:08
دوستان چرا دروغ می گید ؟
به کی داده ؟
این چه مسخره بازیه

عزيزم كي داره دروغ ميگه ؟
من حداقل به خودم مطمئنم . شما اگر مطمئن نيستيد ميتوانيد يك روز صبر كنيد

من گرفتم و اول روش vpn نصب كردم كه كار نكرد بعد زنگ زدم امور فني كه اون هم وصل كرد به مسئول شبكه و گفت يك جايي اشتباه كرديد و زودي برايم درست كرد تست كردم درست بود و سرعتش خوب بود من دامنه ام را پارك كردم و احتمالا تا فردا فرومم را بري عموم ميگزارم كه همه ببينند

شما هم به جاي اين كه اينقدر به اين بنده خدا فحش بدي تا فردا صبر كن

eh3an
December 29th, 2009, 22:28
در کل تاپیک جالبی بود ...
با خیلی از اخلاقیات و خلق و خوی وبمستران ایرانی آشنا شدیم !
با طرز فکر و منش خیلی از دوستان !
با رویکرد دوستان با مسائل مالی مفتی !

از همه مهمتر با طرز فکر و ایده های جنجالی در زمینه کسب و کار { با اینش خیلی حال کردم }

با دوستانی آشنا شدم که در شوخ طبعی به سر میبردند اما با جدیت کار میکردند !

و از همه مهمتر اینکه وقتی دیدیم کسی که مخالف بود چطور میکوبوندنش ! و همه برای رقابت و داشتن چیزی که بهایی براش نپرداختن و زحمتی نکشیدند چطور همدیگه رو میکوبوندن !

از جناب Ali Baba کمال تشکر را دارم :
1 . به خاطر هدفمند بودنشون
2 . عمل خیری که امید دارم پا برجا بمونه
3 . خلق و خوی دوستان را رو نمایی کرد
4 . ایده و فکر جالبشون در کسب و کار !

اما یک ایراد کلی یا یک گلایه از شما که به شیعه بودن معتقدید ! مولایمان امام علی فرمود هیچوقت برای بالا کشیدن خود دیگران را نسوزانید ! در صورتیکه شما در پست های خود در صفحات 8-9 گمون کنم چندین نفر را کوباندید

بگذریم .... !

دوستانی که VPS گرفتند مبارکشون باشه و زیاد گرون فروشی نکنن !
همونطوری که تقریباً رایگان گیرتون اومده به کسانی که در حسرت زدن یک سایت هستند اما آه در بسات ندارند کمک کنید برای اسکریپت و نصب هم من میتونم کمکشون کنم !

امام علی (ع) : زکات علم نشر آن است

Imam Ali : Zakat is the science publishing

طراح سایت
December 29th, 2009, 22:39
:101::101::101:

nswir
December 29th, 2009, 22:43
دوستان چرا دروغ می گید ؟
به کی داده ؟
این چه مسخره بازیه
دوست عزیز ایشون راست میگن
چرا کسایی که پست کمتری دارند دارن وی پی اس میگیرن؟
نمیگم به من بدید حدا اقل به دحید یا امیر یا کسانی که پستشون بالای 500 یا بیشتر 150 بار ازشون تشکر شده بدید .
ایطوری آدم شک می کنه(تو دلم بقیش رو میگم) که این آی دی ها خودتونید ودارید خدای نکرده....

zarvan
December 29th, 2009, 22:47
سلام من هم میخوام

تست یک ماهه میخوام و از ماه دوم هزینه اش رو می پردازم

yaghobian[@]gmail[dot]com

راستی ممنون میشم شماره تماس شرکت یا خودتون رو بهم بدین کار واجب داشتم برای مشاوره از شما

با سپاس

GOD
December 29th, 2009, 23:07
سلام
من میخوام
اینم ایملم
ssss8547@yahoo.com
revenger.black16@gmail.com
درباره تبلیغات هم اعلام امادگی میکنم بنرتون رو توی سایت قرار بدم
اگه وارز باشه بهتره
کنترل پنل هم اگه cpanel باشه دیگه حرف نداره
آقا منتظرما امیدوارمون رکدی اگه نه ما کجا vps کجا

آقا ناصر
December 29th, 2009, 23:12
اي ول بابا اينها ديگه چه موجوداتي هستند

جون من گوش كنيد و كمي بخنديد :=))
اول كه من ايميلمو گرفتم يك فايل داشت كه دانلود كردم بعد باز كردم و فايل about را باز كردم و همون اول با
پشتيباني تماس گرفتم و شروع كردم به صحبت كردن كه اين چيه و آن چيه و اين كه ميخواهم هاستينگ بزنم حدود يك ساعتي كه توضيح داد بعد بهش گفتم من كه هيچي نفهميدم نرم افزارهايش را نصب كنيد و تنظيماتش را انجام دهيد بعد با طراحش تماس گرفتم و گفتم يك سيستم مديريت محتوا ميخواهم و آن بنده خدا را هم سر كار گزاشتم و گفت روي كدام اي پي بزارم . من كه نميدونستم اي پي چيه گفتم روي هر كدامش كه ميخواهي و اون بنده خدا هم گفت خودم برات كانفيگ ميكنم . دوباره تماس گرفتم با پشتيبان كه نحوه كار با نرم افزار را به من ياد بده كه نيم ساعتي طول كشيد . بعد آن طراح خودش به موبايلم تماس گرفت و گفت كارتون آماده شد تازه قرار شد برايم يك دامنه هم جور كنه و گفت تا فردا نصبه و پس فردا حتما ميتونه كار كنه حتي ازش قول گرفتم كه اگر حساب سامان گرفتم برايم پرداخت اينترنتي هم بزنه آخر موقع صحبت خندم گرفت در حدي كه طرف فكر كرد دارم سر كارش ميزارم =))=))=))

جون شما خيلي حال كردم به سرم زده فردا يك مقاله تحت عنوان چگونه ميشود يك روزه بدون درد سر هاست زد
بعد ميگن خدا نميرسونه . مفت ميخورم و ميخوابم و بعد كلي صفا ميكنم فقط اگر كسي از كاربران مشكلي داشت ايميلشو به پشتيباني فوروارد ميكنم خيلي باحاله ها !!!! =P~=P~=P~

از دوستان خواهشمندم كه حتما از ايشان سرويس بگيرند حداقل به خندش ميارزه

دوستان چرا دروغ می گید ؟
به کی داده ؟
این چه مسخره بازیه

تا كور شود هر آنكه نتواند ديد

سلام .
میگم اینجا یاهو مسنجر راه انداختین ؟
تا یک دقیه پیش 32 صفحه بود حالا شده 33 صفحه .
به خدا بلاگفا هم با این سرعت توی وبلاگ هاش پست داده نمیشه .
فکر کنم کم کم از سرور انجمن دود بلنده بشه : کاربران در حال دیدن موضوع: 122 نفر (41 عضو و 81 مهمان)
دوستان اگر که کسی دریافت کرد وی پی اسش رو زود تر اعلام کنه تا بفهمیم سر کاریم یا نه .

راست ميگي كمي من نبودم 3 تا پيج باز شد
نه بابا طرف با حال تر از اين حرفهاست تقاضا بده كمي هم ....... :77::77::77::77: حله

ديگه به كيا دادند ؟؟؟؟
به ناصر هم دادند ؟؟ آن كه جز اسپم چيز ديگه اي نداشت شرط ميبندم اون نميدونه هاست چيه چه برسه به VPS

بابا بيخيال مگر حتما آدم بايد بياد ITman باشه خدا روزي رسونه

بيخيال اين سوسول بازيها VPS يي كه گرفتي بيار با هم بازار هاستينگ ايران را در اختيار بگيريم:-p

دوستان تا چند روز ديگه ناصر هاست در اختيار شماست:113::113::113:

jgvr
December 29th, 2009, 23:21
عزیز لطف کن حداقل لیست کسانی که بهشون میدی همراه زمان تحویل رو بنویس تا ملت تکلیفش رو بدونه.

alibaba
December 29th, 2009, 23:34
واقعا ممنونم از دوستان از اين همه لطفي كه به من دارند
تازه خوبه به جاي 15 دي امروز داريم عرضه ميكنيم وگرنه تا به حال جزء قاتلان صدوبيست هزار پيامبر هم شده بودم
من دارم دروغ ميگويم ؟؟؟؟ چه مدركي داريد ؟؟ يعني تا فردا شما نميتوانيد صبر كنيد ؟؟؟؟
خيلي حرفه جالب است بدانيد همين كساني كه الان بدترين ناسزاها را به من ميدهند از ديشب تا الان چندين بار پيام خصوصي گذاشته بودند كه آقا ما را از قلم ننداز و ميگفتند كه در فروم نگفتيم تا ديگران ما را مسخره نكنند و يا پيام ميدادند كه بنر ميزاريم تو را به خدا بدون قرعه كشي به ما بده بعد ديدند كه قرعه كشي را برداشتم تا كساني كه دنبال حقوق و شخصيت افرادند بهشان بر نخورد
حيف كه صندوق را خالي كردم و گرنه همه را اينجا ميزاشتم تا دوستان ملاحظه كنند
ولي واقعا برخي از دوستان بويي از مردانگي نبرده اند حاضر نيستنند كمي صبر كنند و مدام دنبال اين هستند كه يا تاپيك حذف بشه و يا اثبات كنند كه من دروغ گويم
نميدانم چه كار كنم براي دوستاني كه اين كارهها را انجام ميدهند اگر بگويم نميدهم كه ميگوييند ديدي راست گفتيم و اگر بدهم ميشه مثل آقا ناصر . من خودم شاهد بودم بيشتر از دوساعت در شركت وقت دو تن از دوستان را گرفته و اين هم دست مزد ما لطفا پست بالاييش را ببينيد . فقط دنبال سوء استفاده و خنده است تازه خوبه امروز روز شهادته و گرنه .............. و هم من هم مجبورم يك سال ايشان را تحمل كنم
مسئولين سايت هم كه خوب از من پذيرايي كردند
البته چند نفر از دوستان هم به من اطمينان كردند كه از آنها كمال تشكر را دارم
اما دليل انتخاب چهار نفر : آقاي سامان و behnam7436 و بهنام بدليل لطفي كه داشتند و تبليغي كثيري كه انجام دادند و ناصر را هم ......(نميدانم شايد بدليل اين كه ميخواستم زودتر از دست اسپمهايش خلاص شوم)
بعد از خواندن 5 صفحه قبل تصميمي گرفتم كه بدين شرح است كه من همين جا فعاليتم را در اينجا تمام كنم و به فروم اختصاصي هاستينگ و اسكريپ شركت نسيم بروم و آنجا ادامه كارم را انجام بدهم و دوستاني كه واقعا نيازمندند يا دوستاني كه براي امتحان يا براي اسپانسري ميخواهند را در آنجا رسيدگي كنم . از همه دوستاني كه با قوت قلبشون به من نيرو دادند تشكر و عذر خواهي ميكنم و ازشون خواهش دارم كه همين امشب بيايند به اين فروم و درخواستشان را بدهند تا من همين فردا پيگيري كنم
اميدوارم دوستان قبل از قضاوت حداقل 5 صفحه آخر را بخوانند تا دليل تصميمم را بفهمند فقط اميدوارم منطقي برخورد كنند
از مسئولين اين سايت ميخواهم اي تاپيك را خذف نكنند تا درس عبرتي بشه براي بقيه كه بدانند جامعه هدف را كجا تعيين كنند
لازم به توضيح است كه من الان logout كنم ديگر وارد اين فروم نميشوم و اگر كاري داشتيد فقط در فروم شركت نسيم مطرح كنيد و از پيام خصوصي و حضور فيزيكي جلوگيري كنيد تقاضاي شماره تلفن را هم نكنيد زيرا فقط مخصوص مشتركين است

در فرم نسيم منتظرتان هستم
يا علي

Rapid
December 29th, 2009, 23:44
واقعا ممنونم از دوستان از اين همه لطفي كه به من دارند
تازه خوبه به جاي 15 دي امروز داريم عرضه ميكنيم وگرنه تا به حال جزء قاتلان صدوبيست هزار پيامبر هم شده بودم
من دارم دروغ ميگويم ؟؟؟؟ چه مدركي داريد ؟؟ يعني تا فردا شما نميتوانيد صبر كنيد ؟؟؟؟
خيلي حرفه جالب است بدانيد همين كساني كه الان بدترين ناسزاها را به من ميدهند از ديشب تا الان چندين بار پيام خصوصي گذاشته بودند كه آقا ما را از قلم ننداز و ميگفتند كه در فروم نگفتيم تا ديگران ما را مسخره نكنند و يا پيام ميدادند كه بنر ميزاريم تو را به خدا بدون قرعه كشي به ما بده بعد ديدند كه قرعه كشي را برداشتم تا كساني كه دنبال حقوق و شخصيت افرادند بهشان بر نخورد
حيف كه صندوق را خالي كردم و گرنه همه را اينجا ميزاشتم تا دوستان ملاحظه كنند
ولي واقعا برخي از دوستان بويي از مردانگي نبرده اند حاضر نيستنند كمي صبر كنند و مدام دنبال اين هستند كه يا تاپيك حذف بشه و يا اثبات كنند كه من دروغ گويم
نميدانم چه كار كنم براي دوستاني كه اين كارهها را انجام ميدهند اگر بگويم نميدهم كه ميگوييند ديدي راست گفتيم و اگر بدهم ميشه مثل آقا ناصر . من خودم شاهد بودم بيشتر از دوساعت در شركت وقت دو تن از دوستان را گرفته و اين هم دست مزد ما لطفا پست بالاييش را ببينيد . فقط دنبال سوء استفاده و خنده است تازه خوبه امروز روز شهادته و گرنه .............. و هم من هم مجبورم يك سال ايشان را تحمل كنم
مسئولين سايت هم كه خوب از من پذيرايي كردند
البته چند نفر از دوستان هم به من اطمينان كردند كه از آنها كمال تشكر را دارم
اما دليل انتخاب چهار نفر : آقاي سامان و behnam7436 و بهنام بدليل لطفي كه داشتند و تبليغي كثيري كه انجام دادند و ناصر را هم ......(نميدانم شايد بدليل اين كه ميخواستم زودتر از دست اسپمهايش خلاص شوم)
بعد از خواندن 5 صفحه قبل تصميمي گرفتم كه بدين شرح است كه من همين جا فعاليتم را در اينجا تمام كنم و به فروم اختصاصي هاستينگ و اسكريپ شركت نسيم بروم و آنجا ادامه كارم را انجام بدهم و دوستاني كه واقعا نيازمندند يا دوستاني كه براي امتحان يا براي اسپانسري ميخواهند را در آنجا رسيدگي كنم . از همه دوستاني كه با قوت قلبشون به من نيرو دادند تشكر و عذر خواهي ميكنم و ازشون خواهش دارم كه همين امشب بيايند به اين فروم و درخواستشان را بدهند تا من همين فردا پيگيري كنم
اميدوارم دوستان قبل از قضاوت حداقل 5 صفحه آخر را بخوانند تا دليل تصميمم را بفهمند فقط اميدوارم منطقي برخورد كنند
از مسئولين اين سايت ميخواهم اي تاپيك را خذف نكنند تا درس عبرتي بشه براي بقيه كه بدانند جامعه هدف را كجا تعيين كنند
لازم به توضيح است كه من الان logout كنم ديگر وارد اين فروم نميشوم و اگر كاري داشتيد فقط در فروم شركت نسيم مطرح كنيد و از پيام خصوصي و حضور فيزيكي جلوگيري كنيد تقاضاي شماره تلفن را هم نكنيد زيرا فقط مخصوص مشتركين است

در فرم نسيم منتظرتان هستم
يا علي
pm ها ايميل هم ميشه ميتونيد افشا گري كنيد....
ولي اگر جدي قصد فعاليت داريد توصيه ميشود يه شرطهايي مثل سواد ، سن ، داشتن شماره حساب و... قرار دهيد تا بعدا به مشكل نخوريد

mehdi123
December 29th, 2009, 23:46
اگه هنوز قرعه کشی انجام نشده ما را هم در نظر بگیرد
ممنون
mehdi.592@gmail.com

kralpc
December 29th, 2009, 23:49
آدرس فروم شرکت؟؟

GOD
December 29th, 2009, 23:49
خوب آدرس فروم رو میدادی عزیزم

jumong4
December 29th, 2009, 23:54
بازم تبلیغتونو کردم پس باید در اولویت باشم:http://www.phpnuke.ir/ftopicp-104353.html
saeed2009h@yahoo.com
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
پرسیان فروم - بهترین سایت تفریحی (http://www.bestweb.gigfa.com)
http://jumong4.blogfa.com

jgvr
December 30th, 2009, 00:05
حداقل آدرس فروم میدادی...[COLOR="Silver"]

---------- Post added at 12:05 AM ---------- Previous post was at 12:03 AM ----------

دوستانی که گیرشون اومده باهاشون تماس بگیرن و بگن بهشون که آدرس فروم و قول هاشون یادشون رفت

tmfar
December 30th, 2009, 00:22
فقط اگر می خونید اینو هم بخونید از حق به دور هست به یکی دوتا از دوستان وی پی اس بدید و بقیه رو ندید و آدرس فروم رو هم ندید لاقل به درخواست ها جواب می دادید بعد آدرس فرومتون رو میدادید .

آدرس فرومتون رو هم لاقل در امضاء خود لینک می دادید در گوگل جستجو کردم متاسفانه هیچ لینکی در رابطه با شرکت شما نتونستم پیدا کنم .

طراح سایت
December 30th, 2009, 00:29
تکلیف این 30 صفحه چی میشه ؟ یعنی کسانی که تو این مدت اینجا درخواست دادن باید بیان تو فروم شرکت نسیم ؟
من شاید نتونستم بیام اونجا لطفا برام ایمیلش کنید iran_caro9077@yahoo.com

در ضمن شما به خاطر بی احترامی چند نفر این دوستانی که تو این فروم درخواست دادن رو .... !
ممنون ، منتظرم

akbar123sat
December 30th, 2009, 00:39
تایید میشه تاپیک 100 درصد سر کاری هستش مدیر محترم لطفا قفل نمایید

بعد از 35 صفحه هنوز بعضی ها باورشون شده کسی اینطوری وی پی اس میده والا این دیتا سنتر ها که خودوشون وی پی اس دارن سرور برای خودشون هست اینطوری سرویس نمیدن

جالب تر اینکه اونهایی که خودشون هم فروشنده هستند و ادعا دارند گول این بازی شیرین رو خوردن

He is as bold as a brass

LoveLife
December 30th, 2009, 00:42
:49: عحب داستانی شد این موضوع !

mr.bahram
December 30th, 2009, 00:49
اون زمانی که شما این افر رو داده بودید شرایط یه جور دیگه بود
الان دارید همه رو به جون هم میندازید ، نمی دونم حدفتون چی هست در اصل این ماجرا ولی سعی می کنم خودم رو بکشم بیرون از این داستانی که شروع کردید و در یک پستی که اعلام کردم وی پی اس می خوام در اینجا پس خواهم گرفت و می گم نمی خوام

امید وارم موفق باشید و سر زنده

ببینید دوست عزیز شما کار خوبی رو شروع کردید برای تبلیغ و خدمات و شناخت خودتون به دوستان
ولی از بس شیرینش کردید که داره خراب میشه
اگر قرار باشه شما قوانین رو عوض بکنید بنوعی که این روند انتخاب سریال وار ادامه داشته باشه ، تنها سود بیشتر برای شما داره و تنها ضرری که پیش میاره لوس شدن قضیه
بنظر من دارید شما این تاپیک رو بازی میدید تا از کمترین امکانات بیشترین تبلیغات رو داشته باشید
اگر قرار هست شما کار متفاوتی بکنید بهتره واقعا متفاوت باشه نه بازی دادن افراد در این تاپیک ، بشکلی که در اخر قواعد این بازی رو بنفع خودتون تغییر بدید

من نمی گم این کار رو نکنید و انتخاب رو میگذارم برای دوستان که با افکار باز این مورد رو برسی بکنند
تنها کاری که خودم می تونم انجام بدم اینه واسه خودم ارزش زیادی قاعل بشم و در نهایت از این بازی کناره گیری بکنم

شاید هم متوجه نیستید شاید هم هستید ولی من می گم اون چیزی که متوجه شدم

ابزار موفقیت در هر کاری یکیش توجه گرفتن هست
بعضی وقتا توجه می تونه خوب باشه و بد ، هر دو یک امتیاز رو در شرایط مختلف می تونه برای حدف شخص داشته باشه
-------------------------------------
شما از حد مجازی که باید توجه می گرفتید گذشتید و سعی بر بازی دادن افراد دارید با روند انتخاب و تغییر دادن
روز اول وقتی من اون نوشته رو خوندم هیچ حسی نسبت به نوع حدف شما نداشتم ، چون می گفتم هر کاری یک دلیلی داره و این شخص هم در قبال این کار حتما دلیلی داره
ولی الان متوجه شدم شما دارید روند بازی و انتخاب و نوع برخورد رو بنوعی هدایت می کنید تا این داستان ادامه داشته باشه
--------------------------------
دلیل این هم که می گم چرا این روند ادامه وار خوب نیست ، پایین امدن ارزش کاری هست و کسی که بخواد همچین سرویسی رو استفاده بکنه هم خیلی حقیر میشه و هم در کل با توجه به گفته اولم ممکنه این روند تنها یک توجه گرفتن باشد و هیچ گونه حالت حقیقی نداشته باشد
-------------------------------
من در کل ادم منطق گرایی هستم و امید وارم با صحبت من شما ناراحت نشده باشید و بروند خودتون ادامه بدید

مورد رو زیاد باز نکردم تا احساسی برخورد نشه

فکر کنم تا چند سال اینده هم بخوام توضیح بدم شما مفهوم صحبت های من رو درک نمی کنید و یا شاید هم درک می کنید و این هم در روند بازی قرار دادید که یک مسئله رو کش و قوس بدید

صحبتی در این خصوص ندارم ، حرفای که باید می زدم رو گفتم و قضاوت و میگذارم بر خود خواننده

تازه متوجه شدید ؟

اگر این شخص باید و به همه این افرادی که در اینجا در خواست وی پی اس دادن ، وی پی اس رو بده یعنی معادل 200 نفر ، من حاظر هستم یک تاپیک ویژه برای ایشون بزنم و هر جور که دوست دارن ازشون معذرت خواهی بکنم

tmfar
December 30th, 2009, 00:49
کاربران در حال دیدن موضوع: 123 نفر (43 عضو و 80 مهمان)

LoveLife
December 30th, 2009, 00:55
بنده هم معذرت خواهی می کنم اگه واقعا بخواند بدند !

akbar123sat
December 30th, 2009, 01:07
یه پی ام به مدیر بزنید بگید اینجا رو ببنده همه سر کار رفتن . خدایش همه دنبال هاست مفتی میگردن ها . طرف نه سابقه ای داره نه ادرسی نه وب سایتی نه هیچی دیگه اون موقع این همه ادم مچل شدن .

jgvr
December 30th, 2009, 01:07
عجب وضع مسخره ای شدا...

LoveLife
December 30th, 2009, 01:19
معذرت ولی دلقک بازی بود !
در نظر بگیرید 4 نفر احتمالا با یه آی پی اومدند می گند ما گرفتیم ! این 4 نفر هم شکوه و عظمت این شرکت رو رفتند دیدند ، 4 نفر هم تعداد پست هاشون کمه ! 4 نفر هم ادعای چیزی نفهمیدن از وب رو می کنند ! 4 نفر آی پی وی پی اس خیالیشون رو ندادند ! 4 نفر ....

jgvr
December 30th, 2009, 01:26
همین چهار نفر بودن که گفتن ما رفتیم دیدیم؟ من حوصلم نمیشه نگاه کنم شما یه چک کنید ببینید همین چهار نفر بودن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

mr.bahram
December 30th, 2009, 01:45
شاید هم همین 4 نفر داخل بازی هستند بقول شما ولی هیچ کدوم نمی دونن داستان چی هست .....
زمان مشخص میکنه دوستان
بنده هنوز هم حاظر هستم از این دوست عزیز معذرت خواهی بکنم زمانی که خلاف گفته ها رو بر اساس روند درست کاریشون نشون بدن

jgvr
December 30th, 2009, 02:13
فکر نمیکنم ایشون دیگه اینجا بیاد. به اون چهار اعضا که گفتند دادن پ.خ دادم ولی با اینکه حاضر بودند هیچ کدوم پاسخ ندادن.
ولی نمیشه قضاوت کرد. امیدوارم بیان و مساله رو روشن کنن

eh3an
December 30th, 2009, 03:06
در نظر بگیرید 4 نفر احتمالا با یه آی پی اومدند می گند ما گرفتیم ! این 4 نفر هم شکوه و عظمت این شرکت رو رفتند دیدند ، 4 نفر هم تعداد پست هاشون کمه ! 4 نفر هم ادعای چیزی نفهمیدن از وب رو می کنند ! 4 نفر آی پی وی پی اس خیالیشون رو ندادند ! 4 نفر ....

موافقم ! اما این باعث شد به نکاتی هم که قبلاً اشاره کردم بیشتر پی ببریم !

و اینکه چقدر آدم دنبال هاست یا وی پی اس رایگان هستند !

یکی از بچه ها برای WHT که بحث شده بود گفتیم بیایم ما هم بزنیم Dedicated رایگان ! برای 10 ماه ! ببینیم چقدر آمار میره بالا :66:

خلاصه امیدوارم برای دوستانی که درخواست میکردن درس عبرتی بشه !

من گفتم شنیدن کی بود مانند دیدن !
من حتی به دوستانم در مشهد زنگ زدم که شرکت دارند ! گفتند اصلاً همچین شخصیت هایی و یا همچین شرکتی با همچین نامی وجود نداره !

:65:

زیاد حرف زدم ما بریم :76:

شب خوش !

---------- Post added at 03:06 AM ---------- Previous post was at 03:04 AM ----------

شاید واسه دروغ 13 اینکارو کردیم

Veria
December 30th, 2009, 03:15
ببخشید که دخالت میکنم.
اولین پستم رو توی این تاپیک میزنم.
امیدوارم تجربه ای بشه برای دوستان که خودشون رو بازیچه دیگران نکنن.
من نمیگم راست بود یا دروغ اما از خیلی از دوستان انتظار دیگه ای می رفت.
امیدوارم از صحبت های من ناراحت نشید.

Rapid
December 30th, 2009, 03:16

یکی از بچه ها برای WHT که بحث شده بود گفتیم بیایم ما هم بزنیم Dedicated رایگان ! برای 10 ماه ! ببینیم چقدر آمار میره بالا :66:

من حتی به دوستانم در مشهد زنگ زدم که شرکت دارند ! گفتند اصلاً همچین شخصیت هایی و یا همچین شرکتی با همچین نامی وجود نداره !

شب خوش !

---------- Post added at 03:06 AM ---------- Previous post was at 03:04 AM ----------

شاید واسه دروغ 13 اینکارو کردیم

آقا چرا اينقدر فروم پي سي ولو تغيير ميدي
root
;)

1eng.ir
December 30th, 2009, 03:30
یه پی ام به مدیر بزنید بگید اینجا رو ببنده همه سر کار رفتن . خدایش همه دنبال هاست مفتی میگردن ها . طرف نه سابقه ای داره نه ادرسی نه وب سایتی نه هیچی دیگه اون موقع این همه ادم مچل شدن .
نیازی به این چیزا نیست !!!
به نظرت ندیدن این تاپیکو ؟
اگه میخواستن قفل کنن تا الان 40 بار این کارو کرده بودن !!!
شاید هم تاپیک نباید قفل بشه !!!

unkn0wn
December 30th, 2009, 03:41
جناب ادمین بیا تاپیک رو ببند ، spammer ها رو هم ban کن.اگه کسی چیزی گفت خودم جوابشو میدم.
سایتت باید مرجع Webhosting شه نه خنده بازار . در حال حاضر سایت وضغیتش افتضاحه باور کن.یسری تاپیک ها خیلی بی ربط و مسخره به نظر میان که باید فوری جمع بشن.
من آنچه شرط بلاغ است با تو مبگوبم تو خواه از سخنم پند گیر خواه ملال

nswir
December 30th, 2009, 08:53
دوستان الان من متوجه نشدم چون صفحات ، زیادی بالاست.
یکی بگی چی شد اینجا؟
پیچوند یارو؟

saman6709
December 30th, 2009, 10:29
قضيه چي بود ؟؟؟

با سلام ديشب حدود ساعت 1 بامداد همين كه داشتم كار ميكردم و فرومم را نصب ميكردم ديدم سرويسم قطع شد اول فكر كردم اشكال از منه ولي ديدم اينترنتم درسته . بعد زنگ زدم به شركت كه گويا كسي گوشي را بر نداشت (7*24) !!!!!!! (اين بابا هم مثل بعضي از دوستان خالي بند بوده)

يك ايميل به بنده خدا زدم ايميلشم اينه : nasimhosting@hotmail.com

بعد صبح با موبايلش تماس گرفت كه حل ميشه مشكلتون : 09383029866

حالا ايميل زده كه طرح كنسل شده و سرويس شما پس گرفته خواهد شد !!!!!!!!!

بعد هر چي با موبايلش تماس گرفتم ديدم خاموشه

خيلي حالم گرفته شده

جالبه بدانيد كه آدرس سايتش را http://www.nasimhosting.com/ زده بود كه گفته بود فعلا بنا به دلايلي غير فعاله ولي من سرچ زدم ديدم ديدم همچين دامنه اي وجود نداره !!!!!

تلفن شركت هم جواب نميدن

خدا رحم كرد به اين بنده خدا پول ندادم ولي اين همه علافي ارزش 4 ساعت vps رايگان را داشت خوب فكر كنم اين پايان اين سريال بود

شاید هم همین 4 نفر داخل بازی هستند بقول شما ولی هیچ کدوم نمی دونن داستان چی هست .....
زمان مشخص میکنه دوستان
بنده هنوز هم حاظر هستم از این دوست عزیز معذرت خواهی بکنم زمانی که خلاف گفته ها رو بر اساس روند درست کاریشون نشون بدن

اما بعضي از دوستان محبت كردند و در تاپيك هاي قبل مرحمت هايي نسبت به من داشتند كه من خيالي ام و .....
من سامان اميدي هستم دانشجوي كامپيوتر فردوسي مشهد مشهدي هم هستم اما الان يك هفته در گناباد هستم همين جمعه بر ميگردم مشهد و خودم ته توي ماجرا را در ميآورم به گروه كامپيوتر دانشكده هم ميرم ببينم اين كادر فني تا به حال در فردوسي بوده اند يا نه ....
جيميلم هم saman6709 است حالا من كجام مجازيه يا خيالي .......
در ضمن اون دوستي كه به من لقب نفهم داد بداند من دانشجوي كامپيوتر هستم و تا به حال وب نويسي زيادي انجام دادم
از آقا بهرام هم كه منو ميشناسند بعيد بود برادر من در تالار خودت عضو هستما !!!

من هم از اول به اين بنده خدا خيلي مشكوك بودم ..... چيزهاي چرتي ميگفت ولي صبر كردم ببينم واقعيت داره يا نه (آخر هاستينگم اينقدر مهربونه ؟؟؟)

دوستان با شماره هاي بالا تماس بگيريد و تا ميتوانيد فحش دهيد ..............

rayannet
December 30th, 2009, 10:35
بنده هم همون اول گفتم سرکاری هست اما شما ما رو بشدت زیر سوال بردید !!
اگر کمی منطقی فکر میکردید تا الان سر کار نمی رفتید !!!

saman6709
December 30th, 2009, 10:44
بنده هم همون اول گفتم سرکاری هست اما شما ما رو بشدت زیر سوال بردید !!
اگر کمی منطقی فکر میکردید تا الان سر کار نمی رفتید !!!

اولا شما خودت جزء نفرات اولي بودي كه زنبيل گذاشته بودي
من هم همان اوايل انتقاداتي كردم و باور نميكردم ولي بعد ديدم كه گويا قضيه جديه ...

یکی از بچه ها برای wht که بحث شده بود گفتیم بیایم ما هم بزنیم dedicated رایگان ! برای 10 ماه ! ببینیم چقدر آمار میره بالا :66:

شب خوش ![color="silver"]

من با بنده خدايي كه ديده بود تلفني صحبت كردم و گفت كه درست بوده :100:
در ضمن ميگفت طرف حدود 60 سالش بود !!!!؟؟؟؟(فكر كنم مسنترين هاستينگ باشه)
حالا من خودم هر وقت مشهد رفتم در اولين فرصت ميرم ببينم جه خبره و براي همه تعريف ميكنم

ولي خودمانيم حدود 30 ساعت از اولين پست ملت چه قدر تاپيك زدند ؟؟؟؟
فكر كنم پهناي باند سايت تمام شده باشه
خوب ملت سر كار رفتند من دارم كم كم به حرف احسان پي سي ول ميرسم گويا در ايران كسي نه فكر خلاق داره و نه قدرت ريسك بالا
ولي نفهميدم اگر سر كاري بوده چرا به من vps داد؟؟؟ (:|
در ضمن اين 3 نفر ديگه كجاست مخصوصا آقا ناصر كه در تملق از بنده خدا كم نگذاشت

rayannet
December 30th, 2009, 10:49
من هم همان اوايل انتقاداتي كردم و باور نميكردم ولي بعد ديدم كه گويا قضيه جديه ...

در ضمن من واسه شوخی گفتم چون مطمئن بودم و یقین داشتم اخرش همین میشه.
در ضمن من 2-3 تا سرور دارم نیازی به سرور مجازی ندارم دوست عـــزیـــز :113:

GOD
December 30th, 2009, 10:50

من با بنده خدايي كه ديده بود تلفني صحبت كردم و گفت كه درست بوده :100:
حالا من خودم هر وقت مشهد رفتم در اولين فرصت ميرم ببينم جه خبره و براي همه تعريف ميكنم

ولي خودمانيم حدود 30 ساعت از اولين پست ملت چه قدر تاپيك زدند ؟؟؟؟
فكر كنم پهناي باند سايت تمام شده باشه
خوب ملت سر كار رفتند من دارم كم كم به حرف احسان پي سي ول ميرسم گويا در ايران كسي نه فكر خلاق داره و نه قدرت ريسك بالا
ولي نفهميدم اگر سر كاري بوده چرا به من vps داد؟؟؟ (:|
در ضمن اين 3 نفر ديگه كجاست مخصوصا آقا ناصر كه در تملق از بنده خدا كم نگذاشت

اقا جان شما که شماره تلفن ازشون دارید بهشون بگید آدرس فروم رو یادشون رفته بزارند اگه به شما داده پس سره کاری نیست دیگه

nswir
December 30th, 2009, 10:50
چیزی که از دست ندادیم... ولی
ولی اولا سرگرمی شد ثانیا این بابا خودشو خراب کرد ثالثا تجربه شد رابعا وحید کلی حال کرد و به زودی الکساش میره بالا. خامسا ...... سادسا و.....

saman6709
December 30th, 2009, 10:52
قضيه چي بود ؟؟؟

با سلام ديشب حدود ساعت 1 بامداد همين كه داشتم كار ميكردم و فرومم را نصب ميكردم ديدم سرويسم قطع شد اول فكر كردم اشكال از منه ولي ديدم اينترنتم درسته . بعد زنگ زدم به شركت كه گويا كسي گوشي را بر نداشت (7*24) !!!!!!! (اين بابا هم مثل بعضي از دوستان خالي بند بوده)

خيلي حالم گرفته شده

جالبه بدانيد كه آدرس سايتش را http://www.nasimhosting.com/ زده بود كه گفته بود فعلا بنا به دلايلي غير فعاله ولي من سرچ زدم ديدم ديدم همچين دامنه اي وجود نداره !!!!!

تلفن شركت هم جواب نميدن

خدا رحم كرد به اين بنده خدا پول ندادم ولي اين همه علافي ارزش 4 ساعت vps رايگان را داشت خوب فكر كنم اين پايان اين سريال بود

اما بعضي از دوستان محبت كردند و در تاپيك هاي قبل مرحمت هايي نسبت به من داشتند كه من خيالي ام و .....
من سامان اميدي هستم دانشجوي كامپيوتر فردوسي مشهد مشهدي هم هستم اما الان يك هفته در گناباد هستم همين جمعه بر ميگردم مشهد و خودم ته توي ماجرا را در ميآورم به گروه كامپيوتر دانشكده هم ميرم ببينم اين كادر فني تا به حال در فردوسي بوده اند يا نه ....
در ضمن اون دوستي كه به من لقب نفهم داد بداند من دانشجوي كامپيوتر هستم و تا به حال وب نويسي زيادي انجام دادم

من هم از اول به اين بنده خدا خيلي مشكوك بودم ..... چيزهاي چرتي ميگفت ولي صبر كردم ببينم واقعيت داره يا نه (آخر هاستينگم اينقدر مهربونه ؟؟؟)

اقا جان شما که شماره تلفن ازشون دارید بهشون بگید آدرس فروم رو یادشون رفته بزارند اگه به شما داده پس سره کاری نیست دیگه

شما گويا در باغ نيستيد ؟ :d

اصلا خودت زنگ بزن

ميگم دامنه اش هنوز ثبت نشده شما ميگي فروم ؟ همون چيزي ام كه به من داده بود كشك بود

GOD
December 30th, 2009, 10:56
شما گويا در باغ نيستيد ؟ :d

اصلا خودت زنگ بزن
ميگم دامنه اش هنوز ثبت نشده شما ميگي فروم ؟ همون چيزي ام كه به من داده بود كشك بود

خودش گفت بیاید تو فروم نسیم
به من چه
ولی حیف شد یکی به من میداد کلی کار باش میکردم

jgvr
December 30th, 2009, 11:05
من فکر میکنم ایشون میخواست این کار رو بکنه ولی فکر میکرد پشتیبانی کشکه...
همین دو نفر که زنگ زدن حالشونو گرفتن شاید باعث شده با همکاراش ( اگه داشته باشه ) اختلاف پیدا کنه و فکرشو کردن که اگر این دو تا بشن 200 تا چه بلایی سرشون میاد....

nswir
December 30th, 2009, 11:06
شما خودتو ناراحت نکن آدم دروغگو ندیدی مگه تا حالا؟
اگه نه که حالا ببین

jgvr
December 30th, 2009, 11:08
این آقا ناصر شیرین چرا هیچ حرفی نمیزنه؟ از شما هم گرفت نه؟...
خیلی باحال بود ولی خوب شد همین الان خودشون رو کردن و گرنه اگه مثلا 1 ماه میگذشت و اطلاعات و سرویس های دوستان رو به فنا میداد خیلی بدتر بود.

nswir
December 30th, 2009, 11:14
این آقا ناصر شیرین چرا هیچ حرفی نمیزنه؟ از شما هم گرفت نه؟...
یعنی شما فکر می کنید این یوزر وجود خارجی داشت؟
من که فکر نمی کنم!
چون بعضی از شواهد نشان از یکی بودن صاحب یوزر ها میداد.

خیلی باحال بود ولی خوب شد همین الان خودشون رو کردن و گرنه اگه مثلا 1 ماه میگذشت و اطلاعات و سرویس های دوستان رو به فنا میداد خیلی بدتر بود.
دقیقا.

Techno Pars
December 30th, 2009, 11:16
چرا ادمین این تاپیک را قفل نمی کنه؟
یا حذف بشه بهتره.
خواهشا یه فکری به حال این تاپیک بکنید

saman6709
December 30th, 2009, 11:17
یعنی شما فکر می کنید این یوزر وجود خارجی داشت؟
من که فکر نمی کنم!
چون بعضی از شواهد نشان از یکی بودن صاحب یوزر ها میداد.

دقیقا.

يعني ناصر همان علي بابا بود؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
:-?

فكر نكنم

nswir
December 30th, 2009, 11:21
من نگفتم حتما ولی قرائن نشون میده.
به هر حال جالب بود.

rayannet
December 30th, 2009, 11:22
:-?

فكر نكنم

اقا وحید یا سجاد میتونن چک کنن ببینن ای پی این دو کاربر یکی بوده یا نه !!!

jgvr
بهتره تاپیک باز بمونه تا این دوست مشهدیمون بره ته توی قضیه رو در بیاره و خبرش رو بده

ahmad19
دوستان اگه اين قضيهه واقعي هم بود شما انقدر بهش تيكه انداختيدو :65:بهش كلاهبردار گفتيدو:65:دروغگو خطابش كرديدو :^o و ....
منم جاي اين بنده خدا بودم خالي مي كردم ديگه
حالا اگه به 4 نفر هم داده باشه اين آقا ناصر لطفاشونو اونقدر مسخره كرد كه از صد تا فحش هم بدتره
بعدشم همه ي دوستان توقع داشتند تو 2 روز به 200 نفر سرويس رو بده و . .. حتي هيچ كس يه 4-5 روز به اين بنده خدا وقت نداديد :))

ولي يه چيزي كه واسه خود من ثابت شد اينه كه اين روش تبليغات هم خوب جواب مي ده ها و همه امار ها اين حرف منو تاييد مي كنه

ولي اي كاش بعضي از دوستان يه جاي نفس كشيدن واسه اين بنده خدا مي گذاشتند

راستي منم هيچ رابطه اي با اين بنده خدا ندارم ها (الان با پست هاتون ترورم نكنيد :)) )

يا علي :53:

nswir
December 30th, 2009, 11:29
من نمیدونم چرا این کاربرای تازه وارد هی از این علی بابا حمایت می کنن نمی دونم چرا !

saman6709
December 30th, 2009, 11:30
دوستان اگه اين قضيهه واقعي هم بود شما انقدر بهش تيكه انداختيدو :65:بهش كلاهبردار گفتيدو:65:دروغگو خطابش كرديدو :^o و ....
منم جاي اين بنده خدا بودم خالي مي كردم ديگه
حالا اگه به 4 نفر هم داده باشه اين آقا ناصر لطفاشونو اونقدر مسخره كرد كه از صد تا فحش هم بدتره
بعدشم همه ي دوستان توقع داشتند تو 2 روز به 200 نفر سرويس رو بده و . .. حتي هيچ كس يه 4-5 روز به اين بنده خدا وقت نداديد :))

ولي يه چيزي كه واسه خود من ثابت شد اينه كه اين روش تبليغات هم خوب جواب مي ده ها و همه امار ها اين حرف منو تاييد مي كنه

ولي اي كاش بعضي از دوستان يه جاي نفس كشيدن واسه اين بنده خدا مي گذاشتند

راستي منم هيچ رابطه اي با اين بنده خدا ندارم ها (الان با پست هاتون ترورم نكنيد :)) )

يا علي :53:

شايد ؟؟ نميدونم به هر حال هرچي هست ما كه رو دست خورديم اساسي
حداقل كاش موبايلشو خاموش نميكرد و جواب مرا ميداد كه به چه دليلي از من گرفت با آن همه ادعا

من نگفتم حتما ولی قرائن نشون میده.
به هر حال جالب بود.

من آخرين تاپيك ناصر را الان خواندم . اين ناصر دربست ديوانه است ، جدي ميگم .... اينها چيه گفته

من فكر نكنم اينها يكي باشند ، اين ناصر را يكي بن كنه

mohebali
December 30th, 2009, 11:40
جالبه
من که همون اول درخواست دادم ولی پاپی نشدم.
برابچ حسابی حالتون گرفته شده هاااااااا

eh3an
December 30th, 2009, 12:03
نیازی به این چیزا نیست !!!
به نظرت ندیدن این تاپیکو ؟
اگه میخواستن قفل کنن تا الان 40 بار این کارو کرده بودن !!!
شاید هم تاپیک نباید قفل بشه !!!

تاپیکی که الآن با یک Search کوچیک در صفحه اول گوگل هست چرا باید بسته یا حذف بشه ؟ خوب به ضرر سایت هست !

آقا چرا اينقدر فروم پي سي ولو تغيير ميدي
root
;)

کلاً در حال تغییرات پی سی ول هستیم ! انشاءالله سایت با نسخه های بهتری قابل مشاهده هست ! داریم انجمن پی سی ول رو مثل Share Mafia میکنیم !

.........
در کل من اصلاً از همون اول این تاپیک رو قبول نداشتم و هیچ باوری بهش نداشتم ! چون هیچ آرمانی برای طرف مقابل نداشت ! امروزه برای سلام کردن ازت پول میگیرن پول نداشته باشی کسی سلام هم بهت نمیده { قانون اول تجارت : پول احترام میاره } پس هیچوقت فداکاری پول نمیاره درسته خدمات بهتر مشتری بیشتر اما این ربطی به ضرر کردن نداره !

این آقایون با این همه نکردن یک آدرس . سایت یا تلفن از خودشون به نشر امضا بذارند ! چطور هنوز خیلیا باور دارند ؟
کسانی هم که گرفتند تنها برای 1 ماه تست یا 2 ماه VPS رایگان بوده که بنده چند لینک از گوگل گذاشتم که شما تا 5-6 ماه رایگان هم پیدا میکنید !

از همه جالبتر این بود که اکثریت قریب به اتفاق دوستانی که در کار هاستینگ بودن در یاهو مسنجر میگفتن یک نوع کلاه برداری ! الآن اگر در آینده سایتی با مضمون شرکت نسیم دیدید یادتون باشه که تبلیغ گسترده ای کرد و دلیل بزرگی برای ندادن VPS ا داره که دلیل آن هم کاربران مخالف بودند !

خودشون انقدر این بحث را ادامه دادند تا به 38 صفحه کشیده بشه تا به اینجا برسه و بگن آقا اصلاً ما نمیدیم !

اکثر افرادی که در اینجا هستند در زمینه کاری خود متخصص هستند با این حال چنان با آه و تاب از متخصصین شرکت تعریف کردند که 90 % کاربران در عجب و انگشت به دهان مونده بودن !
در کل باز هم میگم از لحاظ روانشناسی در رو نمایی و رویکرد کاربران از لحاظ منش و اندیشه خیلی کاربرد داشت !

و تبلیغ گسترده ای برای شرکت { خیالی یا واقعی } نسیم !

میگن اگر میخوای موفق باشی قبل از شروع کار تبلیغ کن { قانون پنجم تجارت }

به هر حال بسیار فکر جالبی بود و به همچین اندیشه ای باید درود فرستاد اما ای کاش از راه درست بود

jgvr
December 30th, 2009, 12:13
احسان جان اصلا این حرفتون رو قبول ندارم. ایشون نه تنها تبلیغی نکرد بلکه کار آینده خودش رو هم با دروغ زیر سوال برد و نابود کرد.
فکر میکنید کسانی که این تاپیک رو دیدند اگر یه روزی به این شرکت برخورد کردند ازشون خرید میکنن؟
تبلیغات منفی علیه خودشون کردند.... (شک نکنید)

---------- Post added at 12:13 PM ---------- Previous post was at 12:12 PM ----------

احسان جان اصلا این حرفتون رو قبول ندارم. ایشون نه تنها تبلیغی نکرد بلکه کار آینده خودش رو هم با دروغ زیر سوال برد و نابود کرد.
فکر میکنید کسانی که این تاپیک رو دیدند اگر یه روزی به این شرکت برخورد کردند ازشون خرید میکنن؟

saman6709
December 30th, 2009, 12:16
بابا ول كنيد ديگه حالا كه تمام شده

اين تاپيك را در يابيد : http://www.webhostingtalk.ir/f54/%D8%B3%D9%88%D8%A7%D9%84-%D8%AA%D8%AE%D8%B5%D8%B5%D9%8A-6232/#post60109

eh3an
December 30th, 2009, 12:20
سلام !
بالاخره یک بهانه بزرگ داره !

بدبختی اینه ما آدما خیلی فراموشکاریم . انقدر فراموشکاریم که عزیزترین کسامون رو زیر خاک دفن میکنیم !
خاطره بد رو فراموش میکنیم ! از طرفی هر کی بیشتر بلا سر ما بیاره مردم ما بیشتر دوستش دارند !

مگر من خودم اسکریپت سبد خرید Shop Script Premium که یک اسکریپت خارجی بود رو نال و ریپ نکردم و گذاشتم برای دانلود همه ما رو میبستن به فحش !
میگفتن اینو سبد خرید زحمت کشیده نوشته ایرانیه در صورتی که با صد مدرک دلیل و استدلال ثابت کردم اسکریپت خارجی هست که فارسی شده و نصف فارسی سازیش رو ما در انجمن 1p30 انجام داده بودیم و رایگان منتشر کردیم حالا دوستان اومدن دارن 300000 تومان به ملت میفروختن و ما گذاشتیم برای دانلود ! آخر با ما ... پس خود ملت هم دوست دارن اینطوری بیشتر جذب میشن !

نه زیاد شیرین باش که از شیرینیت زده بشن نه انقدر تلخ باش که این تلخی تبدیل به نفرت باشه !

mr.bahram
December 30th, 2009, 12:47
قضيه چي بود ؟؟؟

خيلي حالم گرفته شده

تلفن شركت هم جواب نميدن

من در پیغام خصوصی براتون توضیح دادم
منظور من این بود
شاید این 4 نفر هم دست خوش بازی این فرد شدن و خودشون خبر ندارن
سامان جان من بشما جسارت نکردم
امید وارم پوزش من رو بپزیرید شما
در خصوص این داستان هم خوشحال هستم که زود تر مشخص شد
منتها باید کاری کرد که این اشخاص همین طور که یک شبه امدن بالا
همین طور یک شبه اسمشون بیاد پایین و بعد از نتیجه یک تاپیک ویژه براشون زده بشه تا همه بدونن چطور اینها داشتند عمل می کردن

Rapid
December 30th, 2009, 12:52
بابا ول كنيد ديگه حالا كه تمام شده

حالا شما آي پي سرور رو بده ببينيم dc چي بوده ؟

mr.bahram
December 30th, 2009, 12:56

---------- post added at 12:13 pm ---------- previous post was at 12:12 pm ----------

بعضی وقتا توجه می تونه خوب باشه و بد ، هر دو یک امتیاز رو در شرایط مختلف می تونه برای حدف شخص داشته باشه

---------

این شخص امد و تبلیغ کرد و اگر دوستان یکم کمتر توجه میکردن می تونست در مدت کمتر از 1 ماه کلی سرویس بفروشه

---------

جالب اینجا هست وقتی می امدم براش سوال مطرح می کردم یا می گفت نفهمیدم ، یا جواب نمیداد
همان ناصر و غیره هم همین طور بودن
ولی سامان عزیز رو میشناختم و برای همین حدس زدم تنها دارن ملت رو بازی میدن با این کارشون و ممکنه چند نفری هم اصلا خبر نداشته باشن

iMIZBAN
December 30th, 2009, 13:02
خوشم میاد که من یه پست بیشتر ندادم و درخواست وی پی اس هم نکردم .
خوب همتون رو گذاشت سر کار . :78:
ولی برای مدیران هم بازدید خوبی به هم زد .
مدیران توجه کنند : من 100.000 تومان میگیرم یه تاپیک سرور اختصاصی رایگان میزنیم . نظرتون چیه ؟ :))
در هر صورت موفق باشید .
اینقدر هم دنبال مال مفتی نرید به بازار هاستینگ هم گند نزنید . :63:

rayannet
December 30th, 2009, 13:10
خوشم میاد که من یه پست بیشتر ندادم و درخواست وی پی اس هم نکردم .
خوب همتون رو گذاشت سر کار . :78:
ولی برای مدیران هم بازدید خوبی به هم زد .
مدیران توجه کنند : من 100.000 تومان میگیرم یه تاپیک سرور اختصاصی رایگان میزنیم . نظرتون چیه ؟ :))
در هر صورت موفق باشید .
اینقدر هم دنبال مال مفتی نرید به بازار هاستینگ هم گند نزنید . :63:

از یک نظر بازدید فروم اینجور پست ها بالا میاره اما توجه کنید که ارزش انجمن رو کم میکنه !!

saman6709
December 30th, 2009, 13:16

---------

این شخص امد و تبلیغ کرد و اگر دوستان یکم کمتر توجه میکردن می تونست در مدت کمتر از 1 ماه کلی سرویس بفروشه

---------

جالب اینجا هست وقتی می امدم براش سوال مطرح می کردم یا می گفت نفهمیدم ، یا جواب نمیداد
همان ناصر و غیره هم همین طور بودن
ولی سامان عزیز رو میشناختم و برای همین حدس زدم تنها دارن ملت رو بازی میدن با این کارشون و ممکنه چند نفری هم اصلا خبر نداشته باشن

من در پیغام خصوصی براتون توضیح دادم
منظور من این بود
شاید این 4 نفر هم دست خوش بازی این فرد شدن و خودشون خبر ندارن
سامان جان من بشما جسارت نکردم
امید وارم پوزش من رو بپزیرید شما
در خصوص این داستان هم خوشحال هستم که زود تر مشخص شد
منتها باید کاری کرد که این اشخاص همین طور که یک شبه امدن بالا
همین طور یک شبه اسمشون بیاد پایین و بعد از نتیجه یک تاپیک ویژه براشون زده بشه تا همه بدونن چطور اینها داشتند عمل می کردن

ممنون نه بابا اين چه حرفيه ما كي باشيم شما را ببخشيم

خبري از آن 3 نفر نشد نكنه سرويس آنها هنوز هست و من از شانس بدم خراب شدم ؟؟؟؟؟

موبايل همچنان خاموش ..... شايد از صبح 20 دفعه تماس گرفتم

rayannet
December 30th, 2009, 13:41
ممنون نه بابا اين چه حرفيه ما كي باشيم شما را ببخشيم

خبري از آن 3 نفر نشد نكنه سرويس آنها هنوز هست و من از شانس بدم خراب شدم ؟؟؟؟؟

موبايل همچنان خاموش ..... شايد از صبح 20 دفعه تماس گرفتم

احساس میکنم هر 3 اکانت , اکانت خودش بوده 8-}